Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


51. Napsugár ♥ 2010. 06. 09. 21:53:00
Rákbetegek fóruma
Kedves Anett, sajnos a tükrözéstől lehet a vérzés, ezt bármilyen finoman is csinálják, akkor is megviseli, megsérthetnek egy eret. Kár, hogy nem tudtam hamarabb, hogy ott volt, mert onnan 2 percre lakik a Professzor úr, és a héten végig itt van Budakeszin, megnézhette volna frissen a leleteiteket, és mindent elmagyaráz töviről hegyire, amit a lelet tartalmaz.

Na nem baj, ha gondolod, és Pesten jártok, legközelebb segíthetek ebben. Ehhez nem szükséges természetesen a termékek megrendelése, ez nem az üzletről szól...

Az a probléma, hogy ez az egész versenyfutás az idővel, és a beteg csak akkor kezd el bármit használni, amikor megvan a diagnózis, amikor összeült az onkoteam, stb. Pedig az alternatív terápia lényege pont az, hogy a szervezet, ha felkészülten, tehát jó immunrendszerrel kapja a kemót vagy sugarat, akkor még a mellékhatások, mint az émelygés, hányinger, hajhullás, gyengeség, stb. is elmaradnak.

Mindenképpen figyeljetek oda a máj védelmére, hiszen a máj nagyon könnyen regenerálódik ugyan, de mivel rengeteg tehernek van kitéve, ezért védeni kell.

Nem árt előtte, már most méregteleníteni is, mert a mérgek nem csak a kezelésekkel jutnak be, hanem már most nagy mennyiségben vannak jelen a szervezetben, ha nem volt az évek során méregtelenítés.

Én a helyetekben már most elkezdenék valamit, ami pusztítja a daganatsejteket, ezt a pénztárcátok szerint ki tudjátok választani, van több féle módszer is.

Van egy írásom, amiben leírom, hogy mire kell nagyon odafigyelni, milyen paraméterek vannak egy vérvizsgálati leletben, ami jelezheti a daganat állapotát, ha gondolod, írj egy email és elküldöm azt is. Ott sok olyan dolog szerepel, amivel el tudsz majd indulni.

Tudatosítsd Édesapáddal, hogy a rák nem gyógyíthatatlan betegség, teljes életet élhet még hosszú évekig. Persze ehhez szükség lesz nagy mértékben rá is, de ha felhív esetleg, nagyon szívesen öntök bele annyi hitet, hogy el fogja hinni nekem. Innentől már csak azon múlik, mennyire képes megtartani a hitét. De ha időnként felhív, visszaadom majd neki... :)

Fel a fejjel, nem lesz semmi baj!!! Hidd el! Nagy az ijedtség, tudom, bennem is lenne, és a kapkodás még nagyobb. A válaszok hiánya, hogy senki nem mond semmit, nem tudjuk mi a legjobb, merre induljunk. De ha az ember összeszedett, nem hiszi el, amit az orvosok mondanak, mert elhiszi, hogy majd megmutatja, hogy ő mindenre képes, semmi baj nem lesz. Képesek vagytok rá, hajrá!!!


52. zsóka 2010. 06. 09. 15:57:14
Rákbetegek fóruma
A német Bayer cég hosszú ellenállás után csak most vonta ki a forgalomból Trasylol márkanevű vérzéscsökkentő gyógyszerét, pedig már évekkel ezelőtt kiderült, hogy a mellékhatások miatt többen meghaltak a szertől. A hosszú huzavonát Washingtonból Járai Judit foglalta össze.
Ez a történet egy gyógyszerről szól, amely tizennégy éven keresztül volt forgalomban az Egyesült Államokban, illetve ma is forgalomban van hazánkban is. És még azután is két évig forgalmazták, hogy bizonyítottan kiderült: a mellékhatásai halált hoznak. A két év alatt is több ezer beteg halt bele. A Trasilo nevű gyógyszert, amelyet a német Bayer cég gyárt, csak nemrégiben vonták ki a forgalomból itt az Egyesült Államokban. Egy hölgyet hallanak, akinek a férje ezt a gyógyszert kapta még 2005-ben, és azóta egyébként már meghalt.

"Hogy hogyan épült fel a férjem a műtétből azt nem tudták, de mindegyik orvos azt mondta, hogyha nem ilyen erős a szervezete és nem ilyen erős az akarata, akkor még eddig sem húzta volna" - mondja a CBC Televízió riporterének a New-Yorki Melissa Randoni.

Az asszony azt meséli el, hogy mi történt a férje 2006 nyarán bekövetkezett halála előtt. Joe Randonin 2005 elején szívbillentyűcsere műtétet végeztek. A műtét után, amely egyébként rutin beavatkozásnak számít, az ötvenkét éves férfi egyre rosszabbul lett. Kétszer kapott szívrohamot és a veséje felmondta a szolgálatot.

Az orvosi jelentés szerint az ok a Trasylol nevű gyógyszer, amelyet a műtétek során vérzéscsökkentésre szoktak használni. A férfin az elkövetkezendő tizennyolc hónapban tizenkilenc - igen, nem tévedés, tizenkilenc operációt végeztek még el. A többi között kivették az epéjét, amputálták mindkét lábát, és több szerve rémesen megduzzadt, amire külön gyógyszereket kellett szednie. A szemét például sokáig nem tudta becsukni. Közben már 2005-ben egy san-franciscoi kutató, Dr. Denis Mangano éppen befejezni készült a Trasylollal kapcsolatos vizsgálódásait, tizenhét országban több mint ötezer páciens kórlapját nézte meg és hasonlította össze olyanokéval, akik placedót kaptak. És azt találta, hogy a Trasylollal kezelt betegek körében nagyon jelentősen növekedett a kórházi halálozások száma.

Egy német tudós, a kölni egyetem kísérleti gyógyászati intézetének kutatója, a maga kutatásai alapján szintén erre az eredményre jutott, és azonnal jelezte is a gyógyszergyártónak, hogy a Trasylol nagyon veszélyes készítmény.
A Bayer nem reagált.

A magyar gyógyszerészeti intézet sem. Mint ahogyan nem reagált az amerikai kutató eredményeire az amerikai gyógyszer felügyeleti szerv sem. Pedig Mangano doktor azt is jelezte: ezrek halnak meg e gyógyszerkészítmény mellékhatásai miatt. Dr. Williams Hayet kardiológus, a gyógyszerfelügyeleti hatóság tanácsadó bizottságának tagja azt mondja el, hogy Denis Mangano arra kérte a bizottságot vizsgálja felül a gyógyszer engedélyét, mert egyértelműen bizonyítható, hogy alkalmazása nagyon jelentős kockázatokkal jár. És aztán azt is ajánlotta, hogy a gyógyszert ne alkalmazzák többé, vonják ki a forgalomból - mondja William Hayet.

Csakhogy ez még két évig nem történt meg. A gyógyszer ugyanis, szemben a hasonló hatékonyságú, de jóval olcsóbb készítményekkel, igencsak drága, ezer dollárba kerül, tehát jó kis profitot hoz. Pedig Dr. Mangano szerint is nem ennek kellene döntenie abban, hogy az orvosok melyik gyógyszert alkalmazzák. "A jó orvoslás azt követeli meg, hogy a beteget védd és ne a gyógyszert, és ne a profitot. Lényegében erről van szó" - fogalmaz Mangano doktor, aki még azt is elmondja, hogy e nagyon veszélyes gyógyszer helyett alkalmazhattak volna az orvosok egy másik, ugyanolyan hatóanyagú, és mellékhatások nélküli készítményt. Igaz, az nem hozott volna akkora profitot, mert csak ötven dollárba kerül. A Trasylolt egyébként az Egyesült Államokban most vonták ki a forgalomból, Kanadában pedig még tavaly széleskörű klinikai vizsgálatokat kezdtek, de le kellett állni, mert a vizsgált páciensek sorban halnak meg.

Nálunk még ma is kapható és adható, bár tényleg nem olcsó.
Forrás: MR1


53. Káma 2010. 06. 05. 22:19:32
Rákbetegek fóruma
Akkor most irom az eredményt: 7 zacsi lett a búzafűléből + 2x1dl.
Én bio-humuszos földet használok,mert másra nincsen lehetőségem,és nagy áruházak valamelyikében veszem.Remélem nem hazudnak.
De ha valahonnan olyan földet tudtok szerezni,ami nincsen kizsigerelve,és agyon vegyszerezve ,az is jó.Az erdei föld lenne a legjobb.
Kedves Sanyi!
Jó,hogy megint itt vagy,köszi a linkedet,még nem olvastam végig csak a bevezetőjét,de nagyon találó a jelenlegi helyzetre,ha van aki megértse.
Májtisztitás!
Én is megcsináltam ezt a kúrát,és le is irtam régebben ide a fórumra,hogy majdnem kivégzett.
Csak olyan fogjon bele,akinek egyéb egészségügyi problémája nincsen,pld.magasvérnyomás,vagy szivritmuszavar!!!
Nem volt semmi gondom este 8 óráig,ittam a 2dl.keserűsós oldatot 2 óránként,igaz,hogy szaladgáltam,de hát ez erről szól.
De az utolsó előttinél kezdtem magam rosszul érezni.Kiderült,hogy a vérnyomásom az egekben volt.Felhivtam a gyógyszerész ismerősünket,hogy mit tegyek,a dokinkat nem akartam.
Mondta a gyógyszerész,hogy azonnal hagyjam abba.
Csak éppen már a finisben voltam.
Bevettem egy szivritmusszabályzómnak a felét,és lefeküdtem./ ez vérnyomást is csökkent/.
Aztán kezdtek visszarendeződni a dolgok.
Gondolkoztam,hogy megigyam-e az utolsó adagot is,de azt mondtam magamban,hogy most már végigcsinálom.
Végig is csináltam,azt hittem,hogy nem fogok aludni az olivaolajos grapefruit-létől,de nem okozott semmi gondot reggelig.
Aztán megkérdeztem a háziorvosunkat,hogy miért ment föl a vérnyomásom,amikor csökkennie kellett volna,hiszen a keserűsó kivitt minden vizet a szervezetemből,tehát inkább le kellett volna esnie a vérnyomásomnak.
Azt válaszolta,hogy a szervezetem érzékelte a folyadékvesztést,és kezdett ellene dolgozni,és összehúzta az ereimet,hogy megtartsa az erekben lévő nyomást,tehát paralell hatott.
Nekem ez pedig nagyon rossz élményem volt már régebben is,igy derült ki a magasvérnyomásom.
Soha nem volt magas,inkább alacsony,aztán egy stressz után hirtelen rosszul lettem,mérhetetlen vérnyomással,és mentőt kellett hivni.
Én nem úgy néztem ki,mint ahogyan elvárták volna egy magasvérnyomásostól,vagy agyvérzésestől,hogy vörösödik a fejük és szorit az agyuk,én sápadt voltam,szédültem,és nem tudtam egyenesen menni.
De végül kijöttem belőle.
Be se vittek a kórházba,mert a mentősök otthon rendezték a dolgokat,kaptam nyugtatót,a nyelvem alá a sprayt,aztán megjött a házidokink is,aki ellátott a gyógyszerekkel,amiket azóta szedek,igaz,hogy már csökkentett mennyiségben.
Tehát ez az élmény ismétlődni látszott a májtisztitásomnál,ezért soha többé májtisztitás!
De ha valakinek nincsen egyéb eü baja,akkor nyugodtan fogjon bele.
Én csak figyelmeztetek mindenkit,nehogy baj történhessen.

Gyógyulást,kitartást és hitet: Káma


54. lilla01 2010. 06. 02. 12:03:24
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Ha valakinek szüksége van culevit porra keressen meg, sajnos apukám gyomorvérzés miatt nem használhatta, de szeretnék segíteni akinek szüksége van rá keressen meg.


55. Napsugár ♥ 2010. 05. 13. 19:59:50
Rákbetegek fóruma
Kaptam ma egy leírást a medvehagymáról, a recepteket az URL-en találhatjátok, akit érdekel.

A medvehagyma fiatal leveleit és hagymáját használják gyógyászati célokra. A tavaszi hónapokban gyűjtik. Hagymáját a vöröshagymához hasonlatosan tárolják. A medvehagyma levelét gyógynövény boltokban is árusítják.

Mi van benne?

A növény szerves kénvegyületeket (alkilcisztein-szulfoxidokat) tartalmaz.

Mire jó?

Fokozza az étvágyat és az emésztőrendszer működését. Vérnyomáscsökkentő és vérzsír csökkentő hatása ismert, C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig javítja a szervezet ellenálló-képességét.

A népi orvoslás a medvehagymát termesztett társához hasonlóan felső légúti megbetegedések megelőzésére és a kialakult hurut súlyosságának csökkentésére, továbbá bélfertőtlenítő, emésztést javító tulajdonsága miatt egyes emésztési panaszok kezelésére alkalmazza.

Tudományos megfigyelések szerint vérnyomáscsökkentő hatású, lassítja a koleszterin lerakódások kialakulását az érfalban, javítja a végtagok keringését. Laboratóriumi körülmények között a fokhagyma és a medvehagyma a vérszérum koleszterin szintjét csökkentették az alkalmazott hagymaadagok, a kéntartalmú tioszulfinátok, ajoének és ditiinek mennyiségétől függően a koleszterin szintézis befolyásolása révén. Szerves oldószerekkel képzett hagymakivonatok a koleszterinszintézist jelentős mértékben (akár 40%-ban) mérsékelték. A hagyma rendszeres fogyasztása a koleszterinszint csökkentésének és így számos szív-érrendszeri megbetegedés megelőzésének természetes gyógymódja.

Enyhe vérlemezke- (trombocita-) összecsapódást gátló aktivitással is rendelkezik. Véralvadásgátló szerekkel történő együttszedése nem javasolt, mert a vérzés létrejöttének kockázata fokozódhat. A megnövekedett vérzéshajlam miatt nem szabad hagymát enni műtétek előtt, és csak orvosi felügyelet mellett megengedett véralvadásgátlót, nem-szteroid gyulladáscsökkentőt szedő betegek számára a rendszeres hagymafogyasztás.

Népi megfigyelés, hogy a hagyma bőrön történő külsődleges használata (borogatásként, lemosásként) jótékony hatású egyes gombás fertőzések kezelésében. Érzékeny bőrű egyének esetében azonban fokozott óvatosság szükséges, mivel az alkalmazása során bőrgyulladás jelentkezhet bőrkiütés, bőrpír formájában. Ilyen esetben használata felfüggesztendő. Érdemes először csak kis területre felvinni, és csak akkor alkalmazni kiterjedten, ha nem alakul ki hatására kellemetlen bőrreakció.

Bár humán klinikai eredmények nem támasztják alá a hagyma vércukorszintet és inzulin termelődést befolyásoló hatását, ennek ellenére cukorbetegek esetében ajánlott hagymakivonatot tartalmazó készítmények szedése esetén a vércukorszint rendszeres ellenőrzése


56. bebe 2010. 05. 10. 13:09:40
Rákbetegek fóruma
A KEMOTERÁPIA MELLÉKHATÁSAI

Táblázatot készítettem a kemoterápia mellékhatásairól, melyeket én kutattam ki, bár az onkológusok is alátámasztották…

s.sz. Kemoterápia mellékhatása Mit adnak ellene? Ezek mellékhatása
1. Emeli a vérnyomást vérnyomáscsökkentőt Rákkeltő, emeli a vércukorszintet
2. Vízvisszatartás vízhajtót Kiüríti a létfontosságú sókat,
ionveszteség, izomgörcsök 
sókat adnak mellé
3. Hányingert, hányást okoz hányáscsillapítót Álmosság, bágyadtság,
vérnyomásesés,
összerendezetlen mozgások,
szájszárazság
4. Gyomor- bélfekélyt, bevérzéseket, elsavasodást savlekötőt
5. Szédülés,
Rosszullét Szédülés elleni gyógyszert
6. Szív elváltozást, szívbetegséget, szívmegállást… Szívgyógyszereket…
7. Vérképen elváltozást
8. Rontja a látást
9. Rontja a hallást
10. Elhalnak az erek
11. trombózist Vérhígító heparint Csontritkulást okoz, növeli a
daganatképződés esélyét,
paradox trombózist okozhat
12. Legyengíti az
Immunrendszert
13. Kihullik a haj,
Szemöldök,
Szempilla
14. Elpusztítja az összes gyorsan növő sejtet

15. Fulladást, 1 hét rosszullét
minimum
16. Anaphylaxiás
Shockot okozhat


17. Szteroidokat is adnak Gyomor- nyombélfekélyt
okoznak, gyomorvérzést,
elvékonyodott bőrben
bevérzéseket okoz,
a zsírszövet átrendeződik,
az arc kerekké válik,
a végtagok elvékonyodnak,
a has és deréktájék elhízik…
csökken a csontok mésztartalma,
a vérnyomás emelkedik,
szőrnövekedés, pattanások,
étvágy fokozódik, a hang elmélyül,
izomerő csökken,
szürke- ill. zöld hályog alakulhat ki a
szemen
18. Növeli a fényérzékenységet

19. Kioldja belőlem a folsavat,
- Ronja a memóriát,
- Idegkárosodást,
-agykárosodást okoz
20. Végső soron halált is

A kemoterápia súlyos következménye: az idegkárosodás.
A daganatok kemoterápiás szerekkel történő kezelése gyakran hozható összefüggésbe később kialakuló neurológiai mellékhatásokkal, amelyek a rákot túlélők egy részénél csökkenthetik az életminőséget.
A legfrissebb kutatási eredmények szerint az 5-fluorouracil (5-FU) kemoterápiás szer önmagában is elegendő a központi idegrendszer késői degenerációjának létrejöttéhez. Az 5-FU egy széles körben alkalmazott kemoterápiás szer, amelyet egymagában vagy kombinációk részeként a vastagbél, végbél, emlő, gyomor, hasnyálmirigy, petefészek és a húgyhólyag daganatainak kezelésére használnak.
Egyértelmű klinikai fontosságuk ellenére keveset tudunk a kemoterápia központi idegrendszerre gyakorolt mellékhatásairól. Ez idáig a kutatók számára nem volt teljesen világos a háttérben zajló biológiai folyamat, beleértve, hogy a hatásokhoz szükség van-e: több kemoterápiás szer együttes alkalmazására; kemoterápiás szerekre és a szervezet daganatra adott saját válaszára; a vér-agygát károsodására; vagy gyulladásra. A klinikusok számára a megfelelő állati modellek is hiányoztak a fontos probléma tanulmányozásához.
Felfedezték, hogy az egereknek rövid ideig, szisztémásan adott 5-FU a központi idegrendszer akut károsodását és a progresszíven súlyosbodó késői károsodás szindrómáját okozta. Ez a károsodás nem volt kijavítható, ehelyett idővel egyre rosszabbodott. Azt is bemutatták, hogy a kemoterápiás kezelésnek késői hatásai voltak arra is, hogy milyen sebességgel jut át a fülből az agyba az információ.
A normális idegi működéshez mielinhüvelyre van szükség. A kutatás egyik fő felfedezése, hogy a klinikailag releváns 5-FU koncentrációk nem csupán a központi idegrendszer osztódó sejtjei számára voltak toxikusak, hanem a szigetelő mielinhüvely réteget alkotó sejtek (nem osztódó oligodendrocyták) számára is. A fül és az agy közötti információáramlás sebességével kapcsolatos megfigyelés egy nem-invazív módját jelentheti a daganatellenes kezeléssel összefüggő mielinkárosodás vizsgálatának.
Számos klinikai kutatás során azonosították már az olyan kemoterápiás szerek, mint az 5-fluorouracil, neurotoxikus szövődményeit. Mivel a kemoterápiás szerek még évekig maradnak egyértelműen a rákos betegek standard kezelési szerei, nagy szükség van a károsodás jobb megértésére.
Ezek a kutatások az őssejt medicinát illetőleg jóval meghaladják a szöveti regeneráció miatti sejtátültetést. Az őssejt biológiájának ismerete lehetővé teszi, hogy elkezdjük megérteni ennek a szindrómának az egyes okait, valamint, hogy az ilyen károsodás megelőzését vagy helyreállítását nyújthassuk.
Ez a kutatás elsőként bizonyította be, hogy a késői központi idegrendszeri károsodást egyetlen kemoterápiás szer is okozhatja, és a károsodás első állati modelljét sikerült létrehozniuk. Ezek a kutatások továbbá bemutatják, hogy ez a szindróma különbözik a sugárzás okozta károsodásoktól, és így a késői központi idegrendszeri degeneratív károsodások egy új osztályát alkothatja.
Az agyat egy úgynevezett vérgát védi, amit a szervezet MINDEN ÁRON fenntart, ezért semmilyen idegen molekula, a kemo, semmilyen alternatív szer nem jut át rajta, ezért HATÁSTALANOK!

Rátaláltam egy kemoterápiával dolgozó kémikus hanganyagára. Meghallgattam, felfigyeltem rá, hogyan jutott el a tudatosságig a kezdeti kísérletektől. A kemoterápiát onkológiai szőnyegbombázásnak nevezte. Próbáltak olyan szereket kikísérletezni, amik nem az egész szervezetet tarolják le, hanem a lézer pontosságával helyileg hatnak. Közben eme szerektől ő maga is rákot kapott! A kemoterápia maga is rákkeltő, csak nem tudják bebizonyítani, hiszen a betegek nem élnek olyan sokáig. Arra jött rá, amire én is, meg azt hiszem, aki igazán meg akar gyógyulni, mind rájön… Egyszóval arra jött rá, hogy a beteget azonnal ki kell venni a környezetből, amiben benne van, mert gyökeres változás, változtatás szükséges a gyógyuláshoz! Ez nem vicc, véresen komoly, ugyanúgy nem mehet tovább az élete, mint eddig. Ha eddig bal kézzel evett, most egyen jobbal, az ágyát azonnal át kell helyezni, mert 80 % - ig biztos, hogy káros földsugárzásban fekszik, és minden apró változást be kell vezetni, álljon ki magáért, ne fojtson el semmit, mondja ki, mi nyomja a lelkét! Minden ott volt a hanganyagban, amit eddig én is felfedeztem.

KEMOTERÁPIA MELLÉKHATÁSAIT CSÖKKENTI:
• sárgabarackmag rendszeres fogyasztása, napi 20 szem
• friss búzafűlé minden nap, saját nevelésű fűből
• Avemár
• Vitanax
• Flavin7
• B17 vitamin
• Hunza vitamin

A sugárkezelés: egy adag 100 x annyi mennyiségű sugárzást tartalmaz, mint egy tüdőszűrés, amit ugye egy évben csak egyszer szabad elvégeztetni, lévén, hogy mennyire veszélyes! Nos, ilyenkor persze mindez nem számít! Ebből a 100x- os adagból 12 db! Az annyi, mint 1200 mellkasröntgen! Egymás után? A rákkeltő hatalmas sugárdózissal elégetik a környező sejteket is, amik közül az egészséges sejt legalább biztos, hogy elpusztul, és a környéke hegesedik, ezáltal csökken a vérellátása, majd pedig a degenerálódott ráksejt könnyebben tud visszaállni az ősi létformára, itt megbújva burjánzani, áttéteket osztogatni.

Hormonkezelés: antiösztrogén (progeszteron), vagy férfihormon (androgén), amit lehetne kapnom. Ezek mellékhatása az elhízáson kívül a csontritkulás, a hőhullámok, a másik női hormon túlsúlyba kerülése, stb…
Ez az én véleményem! Nem tudtam ennek kitenni magam…
Csodálom, hogy ezt kibírja, kibírta már annyi ember! Milyen szuper szerkezet a testünk! Még ezt is képes túlélni! Tényleg jobban kellene rá vigyáznunk! Aki túlélte csak azért bírta ki, mert hitt benne, és hitte, hogy meggyógyul tőle.

ÖSZTROGÉN TARTALMÚ / HATÁSÚ SZEREK:

1. cickafarkfű
2. alumínium tartalmú desodorok
3. csapvíz (a tisztított szennyvíz tartalmazza a női fogamzásgátlókkal kipisilt ösztrogéneket…)
4. tartósítószerek (élelmiszerekben, testápolási szerekben – pl. a parabenek)
5. gyomírtószerek (peszticidek)
6. detergens takarítószerek (klórtartalmú!)
7. szójabab (fitoösztrogéneket tartalmaz)
8. fogamzásgátlók
9. mellfeszesítő zselék


57. habveros 2010. 05. 05. 8:40:15
Rákbetegek fóruma
Szia Bakita!
Figyeld:

Gyermekláncfű
Taraxacum officinale
A gyermekláncfű (más néven pitypang) a világ nagy részén vadon burján¬zik, de Európa egyes vidékein gyógyászati célokból külön termesztik. A cikóriával rokon növény 30 cm magasra is megnőhet; lándzsás levelei fényesek, szőrtelenek és osztottak vagy szeldeltek. Egyetlen, sárga virág¬zata az idény nagy része alatt virágzik, hajnalban kinyílik, naplementekor és nyirkos időben bezáródik (népi megfigyelések szerint a pitypangvirág bezáródása jelzi az eső közeledtét). Miután a virágzat elnyílt, a növény magvaiból labdacsot formál, amelyet a szél (vagy a játékos kedvű gyere¬kek) széthordanak. Virágzás előtt gyűjtjük a levelét, ősszel vagy tavasszal a gyökerét, a virágzás idején a szárát. A gyermekláncfűből készült táplálék-kiegészítők álta¬lában vagy a növény édes gyökértörzsét és karógyökerét tartalmazzák, vagy a leveleit, habár az egész növény, virágzatával együtt értékes és gyógyhatású. Az egyik legszívósabb és legszaporább gyomnövényként ismert gyermekláncfű levelei és gyökerei vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok; hatóanyagait főleg emésztési problémákra és máj-bántalmakra alkalmazzák.
Általánosan javallt:
• a gyökér erősíti a májműködést: hasznos a májgyulladás és a sárgaság kezelésére
• a gyökér elősegíti az emésztést azáltal, hogy az epe termelését és kiválasztását serkenti: az epekő kialakulásának megakadályozására
• a gyökér csökkenti az endometriosis tüneteit és a havi vérzést megelőző emlőfájdalmat
• a levél vízhajtó hatású: a retenció csökkentésére
A népi gyógyászok régóta ajánlják a gyermekláncfű gyökerét a máj és az emésztési rendszer panaszaira, a levelét pedig a vízretenció csökkenté¬sére. A gyermekláncfű különböző hatóanyagai a máj és a vesék működé¬sét szabályozzák, ezért a növény számos olyan betegség kezelésére alkal¬mas, amikor a szervezetből különféle méreganyagokat kell eltávolítani.
Két kiemelkedő tulajdonságával tűnik ki a gyógynövények közül:
• segít epebántalmak és
• májbetegségek gyógyításában.
A gyermekláncfű májra gyakorolt jótékony hatásának vizsgálata kapcsán kimutatták, hogy a gyógynövény fokozza az epe ter¬melődését és kiválasztását a májban és az epehólyagból való ürülését. Ezáltal olyan betegségekre jó, mint az epekő, a sárgaság vagy a májgyul¬ladás. A levél erős vizelethajtó hatását magas káliumtartalmának tulaj¬donítják. A friss szárak fájdalommentesen oldják az epekövet, szabályozzák a máj és epe működését. - Az ásványi sók mellett a pongyola pitypang fontos gyógy- és építőanyagokat tartalmaz, amelyek az anyagcsere-betegségek gyógyításában igen fonto¬sak. Vértisztító hatása folytán köszvény és reuma esetén is segít, elmulasztja a nyirok-cso¬móduzzanatokat, ha az ember a friss szárral 3-4 hetes kúrát végez. Sárgaság és lépbántalom ellen szintén eredményesen alkalmazható. A szárat virágostul mossuk meg, csak akkor távolítjuk el a virágfejet és lassan szétrágjuk. A szárat kezdetben egy kicsit keserűnek érezzük, de ropogós és nedvdús, és olyan ízű, mint az endívia saláta. Az állandóan betegeskedő embereknek, akik levertnek és fáradtnak érzik magukat, ajánlatos kéthetes kúrát csinálniuk a gyermekláncfű szárával. EI fognak csodálkozni, micsoda nagyszerű a hatása.
Gyökere: A pitypang gyökere, nyersen fogyasztva, de szárítva is, teának, vértisztító, emésztést elősegítő, izzasztó és vizelethajtó, valamint élénkítő hatású. Véghígító hatása miatt sűrűvérűség ellen kitűnő. A gyermekláncfüvet néha egyéb májerősítő gyógyfüvekkel táp¬lálék-kiegészítőkkel keverik - például máriatövissel, fekete retekkel, vére¬hulló fecskefűvel, céklalevéllel, hópehelyvirágfa kérgével, inozittal, metioninnal vagy kolinnal. A gyermekláncfű gyökere - egyéb májerősítő anyagokkal együtt - ja¬vítja a májműködést, és hatékony lehet a magas ösztrogénszint tünetei ellen, mint például az endometriosis vagy a havi cikluskor jelentkező em¬lőfájdalom ellen.
Kiszerelés:
• kapszula-tabletta
• szárított vagy friss gyökér és levél teakeverék
• folyadék
• tinktúra
Felhasználási módok:
• Tabletta-kapszula: Májműködés erősítésére, májgyulladásra, epekőre vagy méhnyálka¬hártya-gyulladásra ( endometriosis): szedjen 500 mg szárított, porrá zúzott gyermekláncfűgyökér-kivonatot, naponta kétszer. A friss gyermekláncfű levét vagy kivonatát víz¬zel igya, a gyökérkivonatot tartalmazó kapszulákat és tablettákat ajánlott étkezés közben, de bármikor beveheti.
• Tea: Székrekedésre: igyon egy csésze gyermekláncfűgyökér-teát, naponta három¬szor. Víz¬hajtóként: igyon egy csésze gyermekláncfűlevél-teát, naponta háromszor.
• Teakészítés:1 púpozott teáskanál pitypang-gyökeret éjszakára 1/4 liter hideg vízben beáztatunk, másnap felforraljuk és leszűrjük. Ezt a mennyiséget reggeli előtt és után fél órával kortyonként fogyasztjuk el. A gyermekláncfű egészséges és tápláló étel vagy ital. Mind a levele, mind a virágzata ízletes párolva (párolja úgy, mint a spenótot), kellemes, kesernyés levele pikáns ízt kölcsönöz a salátának is.
• Salátának: friss, nyers gyökerekből és levelekből Szára: napi 5-10 alaposan megmosott nyers szárat jól megrágva elfogyasztunk.
• Gyökere: A pitypang gyökere, nyersen fogyasztva, de szárítva is, teának, vértisztító, emésztést elősegítő, izzasztó és vizelethajtó, valamint élénkítő hatású. Véghígító hatása miatt sűrűvérűség ellen kitűnő.
A növénynek nincs ismert káros mellékhatása, ezért terhes vagy szoptató nők is bátran fogyaszthatják.
Figyelmeztetés!
Ne szedjen gyermekláncfüvet


58. habveros 2010. 05. 05. 0:17:22
Rákbetegek fóruma
Mi a csudát tudunk a rákról?
Dr. Kohán József

Link : http://209.85.129.132/search?q=cache:EQpZyEVO3JQJ:sciobiorezonancia.hu/files/mi_a_csudat_tudunk_a_rakrol.ppt+mi+a+csud%C3%A1t+tudunk+a+r%C3%A1kr%C3%B3l&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu


Egerek és emberek
Dr. Irwin D.J. Bross rákkutató, a New York-i Roswell Park
Memorial Institute biostatisztikai igazgatója, a rákról alkotott
hiányos ismereteinket a megtévesztő állatkísérleteknek tulajdonítja:
• „Az emberi rákot gyógyító egyetlen gyógykészítményt vagy eljárást sem produkáltak az állatkísérletek,ezek csak félrevezették, összezavarták a kutatókat, akik az egérről az emberre próbáltak következtetni, és egymás után áldozták fel az állatokat.”

• Tudományos szempontból az állati modelleket alkalmazó kísérlet szélhámosság.

• A legtöbb állati rák a csontban, a kötőszövetben vagy az izomban (szarkóma), amíg a legtöbb emberi rákbetegség az élő hámban (karcinóma) keletkezik.

• Az állatok a kicsiny laboratóriumi ketrecekbe zárva, többszörösen manipulálva, vagy másképpen: fájdalommal és stresszel gyötörve, meglehetősen gyenge alanyként szolgálhatnak az emberi rák tanulmányozásához.

• Ezeket az állatokat gyakran igen erős sugárdózisnak teszik ki, hogy rák fejlődjön a szervezetükben, vagy nagy mennyiségben olyan anyagokat kapnak, amelyeknek egy ember soha sem lenne kitéve.

„Nil nocere” = Ne árts!
• A rákbetegség kezelésének ma rendelkezésre álló három módozata közül – sebészeti beavatkozás, sugárterápia vagy kemoterápia – egyik sem garantáltan eredményes.
• Ha a rák e kezelések után el is tűnik, még nem teljességgel bizonyos, hogy nem bukkanhat fel újra.

• Minthogy a sugár ill. a kemoterápiás kezelések, egészséges és beteg szöveteket egyaránt besugároznak, vagy megmérgeznek, következésképpen további rákot vagy elviselhetetlen mellékhatásokat okozhatnak.
• A tipikus mellékhatások a hányinger, hajhullás, súlyos fertőzés, vérző sebek a száj körül, íny és torokfájdalom, a hasi traktus vérzése ill. fekélyesedése.
• „Az orvostudomány rosszul dönt, amikor a rák terápiájában csak a roncsolást helyezi előtérbe a megelőzés helyett.”

„Nil nocere” = Ne árts!
Dr. Linus Pauling,
kétszeres Nobel Díjas tudós kijelentette:
„a rákháború nagy részben csalás”,
és
„20 éve egyetlen új elképzelést sem
engedtek ebbe a kutatási rendszerbe, az anyagi érdekeltséggel bíró csoportok”

• Miután évtizedeket töltött a rák túlélésének statisztikái között Dr. Hardin Jones, aki az orvostudomány és a pszichológia professzora a kaliforniai Berkeley egyetemen, a következő, megdöbbentő konklúzióhoz érkezett:

• „Kutatásaim bebizonyították, hogy az egyáltalán nem kezelt rákos betegek általában négyszer annyi ideig élnek mint a gyógykezelt páciensek.”

NO COMMENT!!!


59. Angeleyes 2010. 04. 23. 15:41:35
Rákbetegek fóruma
Ezen én is nagyon felháborodtam,hogy apukád felett "tárgyalt" ki az orvos ilyet(amit kurvára nem tudhat,mert azt a Jóisten tudja csak..).Mindenki tudja,hogy az érzékszervek közül a hallás "marad"meg a legtovább.Csak pozitív dolgokat mondj neki.José Silva egyik lánya anesztes orvos(ha jól emlékszem),és csak úgy vállal el műtétet,ha a műtőben levő személyzet egyetlen tagja sem mond (és nem is gondol!!!)negatív dolgokat az altatásban levő beteg feje felett!!!Nagyon keresett orvos,mert a betegei kevesebb vérzéssel,fájdalommal megússzák,hamarabb felébrednek,könnyebben és gyorsabban gyógyulnak...
Higgy a csodában,mert igenis vannak...hinni AKAROK benne jómagam is,mert másképp nem lehet...


60. habveros 2010. 03. 20. 8:40:35
Rákbetegek fóruma
Kedves Gabi!
Gond van!
"mégis külföldről hozzák Magyarországra és macskakaromként emlegetik"

Na innentől figyelj Gyuribácsival együtt:
RAGADÓS GALAJ

Ragadós galaj, kullancsfű, ragadáncs, valódi ragadányfű, szerelemfű ( Galium aparine ). Galajfélék ( Rubiaceae ). 50-120 cm.


Szára vagy lecsepült, vagy felkúszik más növényre, különösen cserjékre. Négyélű élei gyakran hártyásak. 6-9 levele örvben áll, keskeny, lándzsás, szálkahegyű: élük az erek, a levelek alsó lapján, valamint a szár éle kapaszkodó, horgas fogacskákkal sűrűn meg van rakva: ezekkel úgy kapaszkodik a növény az emberre, állatra, hogy darabokra szakadva, részei messze elhurcoltatnak. Így terjed a növény. Bogernyője hosszabb a levélnél, virága fehér: kocsánya a termés érésekor is egyenes. A termés is horgas sertékkel van megrakva. Terem cserjésekben, erdők és szántóföldek szélén, az egész országban.

Használata: Hajdan oldónak és vizelethajtónak tartották a friss fű kipréselt levét s a vízkórnál, mirigykeményedésnél, hólyagbajoknál mindig alkalmazták. Az erős főzetnek biztos a hatása.

Külsőleg: A fű levét az angol nép a legrégibb idő óta rák, bőrkiütés, és scrophulotikus daganatok ellen használja. A csecsbimbó repedését is gyógyítják a fű friss levével.


TEJOLTÓ GALAJ

Tejoltó galaj, szent Antal, szent Iván, szent János virága, kásafű, tejzsugorítófű, tejoltó szent Iván seprűje ( Galium verum ). Galajfélék ( Rubiaceae ) 10-100 cm.
Töve terjedő. Szára hengeres, négy kiálló érrel:, rendesen aprón szőrös. Levelei 8-12 -vel örvösek, körülbelül 2 mm. szélesek, egy erűek, fonákukon bársonyosak és szálkahegyűek. Bugája nagy. Pártája citrom,- vagy aranysárga:, sallangjai lekerekítettek, szálkahegyűek. Terméskocsányai rendszerint vízszintesen állanak. Termése kopasz. Terem mezőkön, kaszálókon, utak szélén, az egész országban. A növény szárításkor rendesen megfeketedik:, virága mézillatú.
Használata: Nem hiába nevezik tejoltó-fűnek, mert a vajkészítésnél már régóta mint tejválasztó sav szerepel. A fű főzete belsőleg görcsös fájdalmaknál, nyavalyatörésnél, hisztérikus és csúzos bajoknál van használatban. Véres vizeletet és vérfolyást is elállít a nyers fűnek frissen sajtolt leve.
Külsőleg: a szárított növény pora, ha az orrba felszívjuk, orrvérzést állít el. Az úgynevezett szent Antal tüzet ( orbánc ) e virág porával hintik be, hogy hamarabb eloszlassák.
Időjósnak tartják a füvet, mert eső előtt erős illatot áraszt.

Közönséges galaj (Galium)

Apró virágai sárgásfehérek, illatuk enyhén mézre emlékeztető. Cserjésekben és utak mentén, hegyi réteken lelhető fel nagyon gyakran. Virágzáskor inkább fekszik, mint áll. A frissen szedett gyógynövény hatóereje lényegesen nagyobb, és súlyosabb betegségek esetén feltétlenül frissen kell alkalmazni. Télen is lehet friss fehér galajhajtásokat találni hómentes helyeken a száraz fű alatt.
Teája tisztítja a vesét, a májat, a hasnyálmirigyet és a lépet. Akinek a nyirok mirigyrendszere beteg, naponta igyon ilyen teát. Használ sápkór, vízkór és oldalszúrás ellen is. Ez a tea külsőleg alkalmazva rendkívül gyorsan gyógyít bőrbetegségeket, sebeket, furunkulusokat, és mitesszereket. A meleg lemosások megszüntetik az arcbőr petyhüdtségét.
Pajzsmirigybetegség ellen galajkúrát kell alkalmazni. A galajt le kell forrázni, és naponta többször melegen jó alaposan kell vele gargalizálni. Ez segít hangszalagbénulás esetén is.
Rákszerű fekélyek kezelése esetén szintén lehetséges gyógyulás. Ilyenkor eredménnyel jár a galaj friss levével és a körömvirág-kenőccsel történő kezelés. A körömvirágból, csalánból és cickafarkból készített vértisztító tea egyidejű használata feltétlenül javallt.

Teakészítés: 1 púpozott teáskanál galajt adunk 1/4 liter vízhez, forrázzuk, rövid ideig állni hagyjuk.

Friss lé: a frissen szedett galajt alaposan megmossuk és vizesen kifacsarjuk gyömölcs-centrifugával.

Kenőcskészítés: a friss levet szobahőmérsékleten tartott vajjal elkeverjük és az így nyert kenőcsöt hűtőszekrényben tároljuk.


A Macskakarom bebizonyította, hogy erélyesen fel tud lépni a betegségek ellen. Tudományos körökben úgy bukkant fel, mint a "botanikus kincs".
Az amazonasi indiánok sokféle és érdekes módon alkalmazzák a Macskakarmot. A leveleit fejfájás ellen használják. Hideg és meleg főzeteket vagy teákat készítenek az influenza és ehhez hasonló fertőzések ellen, és lázcsillapító fürdőben is helyet kap a növény. Gargarizáló folyadékként is rendszeresen használják. A főzött, aprított kérgét a kötések alá helyezik. A kúszónövényt gyakran feldarabolják kemény fából készült mozsártörőkkel, majd órákon át ázni hagyják. Olykor a szárított leveleket, kérget elszívják, vagy felszippantják.
A Macskakarmot eredetileg ízületi gyulladás, gyomorhurut, ellen alkalmazták. Jelenleg több betegség enyhítésében is szerepet játszhat. Ilyenek a: vírusos és gyulladásos megbetegedések, számos bél- és gyomor rendellenesség, ízületi gyulladások, Crohn-kór, fekélyek, gasztritisz, paraziták, divertikulózis, köhögés, a ráknak különböző fajtái, bélérzékenység szindróma, herpesz, allergiák, farkasbőr, cukorbetegség, PMS, hypoglycemia, bursitis vagy a reuma. Jelenleg az európai kutatások a növénynek leginkább azokat a részeit igyekeznek elkülöníteni, amik képesek kezelni az AIDS-et és a rákot.


2002. július 10.-én Kecskeméten az Onkoradiológiai Központban megalakult a "Természetes eredetű készítmények szerepe az onkológiában" nevű munkacsoport, mely célul tűzte ki klinikai vizsgálatok szervezését ezen termékek (közöttük a macskakarom) helyének, szerepének tisztázására az onkológiai betegségben szenvedőknél. Kis számú betegek klinikai megfigyelése során azt tapasztalták, hogy a macskakarom TOA mentes formája jól tolerálható, a betegek állapota javult, fájdalomcsökkenést, néhány betegnél pedig a betegség progressziójának lassulását észlelték. Ennek ismeretében kezdődhettek meg a klinikai kutatások. A teljes körű, tudományosan dokumentált klinikai eredmények még váratnak magukra.
A macskakarom természetesen nemzetközi kutatások tárgyát is képezi, melynek során a szer egyéb hatásait is vizsgálták. Ennek során bebizonyosodott, hogy a macskakarom:
Nagyobb adagban használva esetleg fokozhatja a vetélés veszélyét, terhesség idején tehát nem szabad használni.
Érzékenyebb gyomrúaknál irritálhatja a gyomornyálkahártyát, ami gyomorfájást válthat ki; fekélyesek vagy arra hajlamosak inkább ne szedjék. Mint minden növény, ez is válthat ki allergiát az arra hajlamosaknál, ezért náluk feltétlen érdemes a használat megkezdése előtt nagyon kis adaggal próbát tenni.
A macskakarom szedése mellett nem tanácsos más, az orvos által előírt gyógyszerek használatát abbahagyni, orvosi konzultáció nélkül alkalmazni. Nem helyettesíti sem az orvosi kontrollt, sem az orvosi kezelést.
Áldásos hatásai mellett fontos megemlíteni , hogy a növényt az amazonasi őserdőkben az ökológiai szempontokat messzemenően figyelembe véve termesztik, s a cserjét termelő ashaninka indiánok is részesednek a piacra kerülő termékek nyereségéből. Ez az állandó jövedelemforrás biztos megélhetést jelent számukra, s így nem kényszerülnek arra, hogy más növények termesztése érdekében kivágják a Föld oxigénháztartásában rendkívül fontos szerepet betöltő esőerdő fáita fehérvérsejtek aktivitását, az ellenanyagok termelődését, az idegen sejtek és kórokozók eltávolítását.
• Csökkenti a vírusok, baktériumok és egyéb mikroorganizmusok elszaporodását.
• Csillapítja a gyulladásokat, elősegíti az ödémák gyorsabb megszűnését, enyhíti a fájdalmat.
• Említésre köszönhetően segíti a szervezet regenerálódását.
• Csökkenti a trombózis kialakulásának esélyét, javítja a kis erekben a keringést.
• Csökkenti a bor akut és krónikus gyulladásait.
.Arra az egyszerü tényre utalnék,hogy a két növény NEMAZONOS FÖLGRÉSZEN terem!Arrol nem vitáznék,hogy vannak azonos hatásaik,sőt,azt tartják,hogy ki hol él az ottani flóra a gyógyszere.(milyen igaz,senki se él kémiai laborban)

"Az egyik ismerősöm utánanéz Erdélyben, ha sikerül valami szólok. Segesváron bejárt mindent, nem talált, csak ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) gombából készült kapszulát és tafedim teát."
Tessék mondani miért kell a csatatárre menni,itt vannak a keresett cikkek,még házhoz is szállítják:

GANODERMA :
http://max-immun.eu/hu/news?from=17

http://megafood.drtihanyi.hu/ganoderma-lucidum-new68/

http://www.vitaminfarm.hu/hu/component/content/article/33.html

TAFEDIM:

http://www.bioszallito.hu/Tafedim-gyogytea-filteres?termek-9001

Ezt egyébként szinte mindenütt megkapod,gyógyszertár,gyógynövény bolt,,sőt láttam drogériában is.

Ezzel 2 dolgot szerettem volna:
kb 15-20 percembe került ennyit összeszednem
->GOOGLE
A másik,nem minden olyan,mint aminek mondják,tessék kicsit hitetlennek IS lenni.
Szia,Bandi61. habveros 2010. 02. 17. 23:13:11
Rákbetegek fóruma
Szia Pali! Felnőttkori bárányhimlőKedves Doktornő!
Párom (32 éves ) gyermekünktől elkapta a bárányhimlőt. Sok ismerősünk riogatott vele, hogy férfiaknál a felnőttkori bárányhimlő impotenciát illetve terméketlenséget okoz. Szeretném megkérdezni, hogy van-e ezeknek valóságalapjuk? Mielőbbi válaszát megköszönve…

A bárányhimlőt a varicella zooster vírus, egy herpes vírus okozza. Számos szövődménye lehet. Az elvakart hólyagok gennykeltővel felülfertőződhetnek, a terhesség első harmadában fejlődési rendellenességet, máj és izületi gyulladást okozhat, vérzéses és agyi szövődményeket (egyensúlyzavart, sclerosis multiplex-szerű tüneteket, arcideg-bénulást), de a kérdezett potencia és termékenységi panaszt nem okozza.
Néhány éve hatásos védőoltással rendelkezünk a betegség ellen (Varilix). Ez felnőttek esetén két oltást jelent.


http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/pediatrics/infections/?article_id=68202

Csak,hogy megtaláld amit NEM kerestél,szia,Bandi


62. habveros 2010. 02. 17. 9:34:00
Rákbetegek fóruma
Kedves Szabina!
Mondd nem volt elég ez az anyag?A fél világ e szerint méregtelenít,már,ha tényleg kínzás nélküli megoldást akar max. hatékonysággal:

Méregtelenítések :

Máj a legfontosabb kiválaszó szerv,állapota meghatározó, ezért természetes anyagokkal meg kell szabadítani az elhalt sejtektől,a felhalmozódott kémiai anyagoktól.(Pl : ULTIMATE LIVE CLEANS,)
A külömböző fehérje „ hulladék” biztonságos,és gyors eltávolítására növényi pankreatin enzim – kombinációkat lehet alkalmazni.
Vastagbél : minden felszívódó anyag innen kerül a szervezetbe,hogy ezek hasznosak,vagy károsak, az a vastagbél tisztaságától,és a benne található fauna – flóra minőségétől függ.
A tisztításhoz külömböző szerek állnak rendelkezésre,(pl OXITARM)
Szedése,az dobozon lévőtől eltérően,este 2 tabletta,míg el nem fogy (kb 6 hét)
Az első 2 hét után lehet indítani hármas hatásu COLOSTRUMOT.
A terápia során később TRANSFER FACTORRA lehet cserélni.
Nyirokrendszer : az egyik legnagyobb felületü kiválasztó szerv,ezért célszerü a nyirok által lerakott „szemetet”, az irány megtartásával, a lábnál elvégezni SPA-DETOX készülékkel.(jó sok folyadék fogyasztása mellett)
Az immunitáshoz alapanyagok kellenek,vitaminok(B12 NEM),aminosavak,kitünő erre a CULVIT,műtét után is gyors felépülést segíti.

Kolon-hidroterápia
A vastagbél titsztításának egyik legősibb módja a beöntés, melyet már az ókorban is gyakran használtak különféle betegségek gyógyítására. A vastagbél vízterápiáját (kolon-hidroterápia) az USA-ban fejlesztették ki emésztőrendszeri- és anyagcserebetegségek kezelési céljából.A jóléti társadalmak táplálkozási szokásainak köszönhetően (az elfogyasztott táplálék jó része finomított és hőkezelt, vegyileg manipulált, zsír-fehérje és szénhidrátdús, rostszegény) egyre gyakoribbak az emésztőrendszeri problémák.

A bélműködés renyhébbé és a tápanyagok felszívódása hiányossá válik, de csökken az emésztetlen salakanyagok kiválasztása is. A pangó bélsár fehérjealkotói rothadni, a rostok, szénhidrátok pedig erjedni kezdenek. A belőlük felszabaduló bomlási termékek (indol, szkatol, krezol, fenol, polialkoholok és egyéb aromás aminok) nemcsak a bélnyálkahártyát, hanem felszívódva a májat, de a többi szervet, szövetet, illetve a sejtek anyagcsere folyamatait és az immunrendszert is károsítják.
A vastagbélben normális körülmények között többféle baktériumból álló un. baktériumflóra található. A rossz emésztés, valamint a túlzott mértékű antibiotikum és szteroidtartalmú gyógyszerfogyasztás felborítja a bélbaktériumok egyensúlyát: egyes csírák elszaporodnak, mások kipusztulnak és olyan káros baktériumok, gombák telepednek meg, melyek az egészséges bélrendszerben nincsenek jelen.

Ezzel tovább csökken az immunrendszer aktivítása, zavart szenved folsav, a biotin, a K- és B-vitaminháztartás, illetve felerősödnek az erjedési és rothadási folyamatok, vagyis tovább fokozódik a mérgező hatású anyagok termelődése és felszívódása. Az így létrejött autointoxikációs állapot (önmérgeződés) következményei lehetnek: állandóan visszatérő fertőzések, gyulladások, különféle bőrbetegségek, magasvérnyomás, migrén, allergiák, májbetegségek, állandó levertség, fáradtság, koncentrálóképesség-csökkenés, depresszió és szorongásos állapotok...
A renyhe bélműködést mind többen próbálják hashajtók szedésével kompenzálni, azok rendszeres használata viszont tovább rontja a bél simaizmainak aktivítását, ezenkívül pedig nagymértékű elektrolit (Na, K, Ca, Mg, Cl)- és nyomelemveszteséget okoz. Az alkohol, a nikotin, és az élelmiszerekben található kemikáliák egy jó része egyaránt csökkenti a normális emésztési és kiválasztási folyamatokat.
A táplálkozás megváltoztatása önmagában sokszor már nem elegendő a rossz bélműködés következtében kialakult, idültté vált megbetegedések kezelésére. Ennek oka elsősorban, hogy a bélrendszer kimerült és még az egészséges, rostdús táplálék feldolgozására sem alkalmas. Vagyis tartós eredmény, átütő siker csak akkor várható, ha előbb a gyomor-bélrendszer működését állítjuk helyre. Ennek egyik hatásos módja a kólon-hidro-terápia. Alkalmazási mód és hatásmechanizmus
A kb. 45 perces kezelés során 15-20 alkalommal különboző hőmérsékletű vizet engedünk be - a nyomás egyidejű változtatása mellett - a vastagbélbe.

Meleg (38-41°C-os) víz hatására részben oldódik a bél simaizomzatának görcsös osszehúzódása, javul a vérátáramlás, másrészt könnyebben fellazul a bél kiöblösödéseiben és a falán lerakódott vastagabb, sűrű bélsár. A 20-21°C-os víz összehúzódásra készteti a bél izmait - elősegítve ezzel a székletrögök lelökődését-, és reflexes érösszehúzódást vált ki. így javul a bél tónusa és vérellátására - ezért is szokás a módszert a bélrendszer Kneipp-kúrájának szervezi.
A kezelést kiegészítő gyengéd hasmasszázs pedig nemcsak a folyadékáramlást, hanem a hasi vér- és nyirokkringést is javítja.
Az eljárás utolsó szakaszában célszerű oxigénnel dúsítani a beáramló vizet, az ugyanis elősegíti egyes salakanyagok lebomlását, gyorsítja a gyulladt bélnyálkahártya gyógyulását, és kedvezobb feltételeket teremt a normál baktérimflóra helyreállásához.
Általában 10-15 alkalom után várható kézzelfogható változás. A kezeléseket eleinte 2-3 naponta (súlyosabb esetben akár naponta), később hetente 1-szer v. kéthetente javasolt ismételni.
Javallatok:
• Krónikus székrekedés vagy hasmenés,
• aranyér,
• divertikulózis, divertikulitisz,
• krónikus puffadás, teltségérzet,
• kolitisz,
• reuma, PCP,
• allergiák,
• asztma bronchiale,
• krónikus felsőlégúti, húgyúti és kismedencei gyulladások,
• májbetegségek,
• fejfájás, migrén,
• daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére,
• bőrbetegségek: aknék, pszoriazis, ekcéma, bélférgesség,
• fáradékonyság, kimerültség, depresszió,
• böjtkúrák, fogyókúrák, hatásfokának javítására.
Ellenjavallatok:
• súlyos szívbetegség, szívelégtelenség,
• aneurizmák (érfaltágulat),
• gyomor-bélrendszeri vérzések,
• kolitiszek akut stádiuma,
• előrehaladott terhesség,
• hasi műtétek után közvetlenül
A KHT nagyon hatásos módszer az emésztőrendszer működésének helyreállítására, a táplálkozás és az életmód reformja nélkül azonban nem várható még a rendszeres kúráktól sem tartós hatás.

Súlyosabb autointoxikációs állapotokban tanácsos a kezeléseket böjtkúrával összekapcsolni. Olyankor ugyanis nemcsak a bélen, hanem a vesén, májon, bőrön és tüdőn keresztül történő salakanyag kiválasztás is fokozódik.


Lehet így is! de ez fájó!

Aztán google-> méregtelenítés,és a nyakadba szakad a "SZAKMA".
Szia,BandiHa elindul a folyamat,van működő immunrendszer,akkor lehet a teljesítményét fokozni,immun stimulátorokkal.(Pl fagyöngy kivonatok)
Az alternativ anyag választék nagyon széles,minden funkcióra lehet megfelelőt találni,csak egyet nem lehet :egy időben azonos feladatra többfélét alkalmazni.
Bevált gyakorlat,hogy 10-12 napig alkalmazva egy anyagot, el lehet dönteni,hogy mekkora és milyen hatása van,nem megfelelés esetén kicserélhető ugyanilyen célra használatos másik anyagra.
Általában : csak olyan kezelést szabad használni,ami a kezelt státusát nem rontja.
Amit ki kell bírni,vagy el kell tűrni,az nem gyógyít!

És hát a kőkemény kontroll igény,amit igen nehéz kiverni az egészségügyből.
.
Ha netán nem érted,vagy mit honnan szerezz miért nem hívsz?Tudod Skype,vagy 06 29 435 041


63. susssi 2009. 11. 30. 14:23:56
Rákbetegek fóruma
Kedves mindenki!

Olvasok, olvasok és olvasok. Annyi az információ, hogy lassan már belekeveredek. Sajnos annyi mindent nem értek...

Most akkor a glicerin, amit inni lehet, meg a glicerinkúp ugyan az?
Ha hányingere van akkor az sem jó, vagy csak a kúp nem?
Mert a medrol eleve nem jó, ha gyomorvérzést okoz, és okozott is, valami mégiscsak kellene az agynyomásra, mert megint elkapja az epilepsziás roham.
Vagy az is mitől van?
Aztán: mi az a DMSO, az oké, hogy krém, de mire jó

meg még sorolhatnám a kérdéseket...
van bőven

susssi


64. habveros 2009. 11. 27. 19:43:00
Rákbetegek fóruma
Igen,a Medrol is a "tökéletes GYÓGYSZEREK" közé tartozik,amire rendelik azt csak immel - ámmal teljesíti,de a mellékeseket azt aztán tökéletesen.Eddig még senki nem volt,akinek ne okozott volna gyomorvérzést,csak idő kérdése.


65. susssi 2009. 11. 27. 17:28:29
Rákbetegek fóruma
Köszönöm a gyors választ.
A gyomorvérzés már megvolt. Jól meg is ijedtünk,amikor először véres volt a széklete.Most akkor a Medrolt hagyja abba szerinted,és helyette glicerint?Mert azt is adtak neki valamire. Hányingere nincs, csak a petróleumtól volt.


66. habveros 2009. 11. 27. 13:52:48
Rákbetegek fóruma
Kedves sussi!
Jelen pillanatban a fórum petróleumban úszik,ennél többet és jobbat nem igen fogsz találni.
A MEDROL (hogy a fene a kitalálóját)az agydagi által termelt ödémát lenne hivatott csökkenteni,egy pokoli kémia,az biztos,hogy hamarosan megjön a mellékhatása, GYOMORVÉRZÉS!
Már amennyiben ez kicsibe be nem következett,mert az ok!,hogy van tisztább petró is,mint a tietek,(meg,hogy az adag mekkora?)de úgy éhgyomorra,ha amugy is van egy kis vérszivárgás a gyomor nyálkahártya valamely területén,azt úgy dobja ki magából ahogy csak lehet.Javaslom,keresd a házit,írjon fel glicerint,ugyancsak ödéma csökkentő,de nincs mellékese.
Hányinger - agydagi kombinációnál glicerin kúp tilos,ödéma növelő!!!
Mindenkinek,aki petróval kezd: nem kell szó szerint venni az első napokban az éhgyomrot.Én pl kicsi koromban (úgy 1867 után)nagyapótól kockacukorra csepegtetve kaptam,nem is lett az akkor még halálos diftériának sikerélménye.Tudom,cukor->dagi nem kívánatos,de lehet egy háztartási keksz,vagy bármi,ami segít.
A másik:ezek az anyagok,mint korábban írtam hozzászokást igényelnek,nem mindenkinek megy azonnal a teáskanál se,tessék a legkisebb,még bennmaradó adagot megtalálni,és lassan!!fokozatosan emelni.Ha grimbusz van,akkor vissza kell lépni egy kisebb dózisra egy időre.
Ne feledjétek nagyapám szavait:
-amit ki kell bírni,vagy el kell viselni,az nem gyógyít,nem szabad csinálni!

Jazz:
Biztos tudod,nem akarok pápánál is nagyobb pap lenni:a petoleum "szennyezettsége" ( a mi esetünkben) a túl gyors lepárlási sebesség miatt vele jövő AROMÁS SZÉNHIGROGÉN csoport.A szellőztetés is kitűnő 5-let,sőt,ha a teraszon egy felforró (90-95 fok) vizesedénybe állítod,jól ki lehet zavarni,10 perc alatt.
Na szevasztok,Bandi


67. lianida 2009. 11. 23. 15:53:02
Rákbetegek fóruma
Jazz!
Jó, hogy újra felraktad a Lőrincz féle írást, én már évek óta írok mint fogyasztó, mint rákos hozzátartozó. Nem tudom mit tesz a petró, csak azt, hogy a férjem él, köszöni jól van már 52 hónappal túl élte a josólt időt, a 3 hónapot. Elején kb. 3 hétes kúra után csináltattunk vérképet, a májfunkciója soha nem volt olyan jó mint akkor, pedig a máj is erősen érintett volt, 5 db. 5-7 cm áttéttel.
De a teljes igazság az, hogy Ő még mindig nagyon sok mindent szed, és szedett akkor is mikor a kúrát csinálta.

Panna!
Ha van időd űlj neki a gépnekés keresd a legjobbat, megfogod érezni, hogy mi az amit szednie kell. Nálam úgy működött.

Vissza felé olvasva, lehet megérteni, mert egy régi fórumról mentettem el.

Üdv.
Lianida

LaikusJoakaro
adatok | üzenet


válasz | 2004.12.23. 12:20

Szia!
Sajnálom, és megértem fájdalmad.
A szabad akaratot, akár a meghalásig is el kellene tudnunk fogadni(felnőtt korban). Szerintem nem lehetsz hibás olyan helyzetben, ahol a másik elfogadta, megbékélt sorsával, helyzetével. Segítheted járni az útját, de célt, utat mindenki magának választ. Mindenkinél vannak kulcsok, de a záron is múlik, hogy nyitja-e!
A megbocsátást önmagunknál lenne jó kezdeni, bár ez a legnehezebb.
Ha kitartóbb lettél volna, lehet, hogy csak megsokszorozod szenvedéseit, de a lényegen, végeredményen nem változtattál volna. Mindenkinek megvannak a keretei és azon belül segíthetjük őket egyre feljebb. Azon túl, esetleg magasabbra nem lehet, mert az csak zavart okoz, eltávolodást és fájdalmat mindkét félnek.
Ha el tudjuk fogadni, hogy tiszteletben tartjuk a másik akaratát korlátlanul, akkor segítünk, és nem álljuk útját abban, amivé fejlődhet, ha mi nem lennénk.
Ha valakit érdekel ez egy oldalban leírva, elküldöm szívesen. "Nyitott kézzel szeretni"
LJ
197.
összes előzmény | előzmény: PAncika 2004. 12. 23. 12:19


LaikusJoakaro
2004. 12. 23. 12:25
(9folyt10)Üdv!
1969 szeptember 29 keltű számból "hét napos újság"
Ganner Paula mondotta: Sok kellemetlensége és küzdelme volt a hatóságokkal , ami neki 50 000 márka költséget jelentett. A szabadalmak elnyerése érdekében az eredeti petróleumot meg kellett javítani, finomítani. Így a szénhidrogén vegyület savtartalma ki lett vonva, minimális vas, nikkel analitsav és más termék hozzávegyítésével. A lenmag hozzáadásával lett desztillálva, ami ízének megjavítása érdekében az aktív szénnel keresztül filtrálás követett.

A hatalmas rákkutató ipar / a kutatás már régen öncél / nagy károsodást szenved. Több ember él rákból mint amennyi abban meghal. Valójában csak az lehet, hogy a hatalmas kiépített kutató szervezet nem akarja jól fizetett állásait feladni.

" semmi félelem a ráktól " című írásomban közlöm az emberekkel miben rejlik a rák lényege, hogy azokat elkerülve a ráktól már félni nem kell. Félelem érzetük azoknak az embereknek van, akik arról még semmit sem tudnak, mivel az orvosi oktatás, illetőleg az orvosi uralom, mellyel rendelkezünk, képviselői ezeket az ismereteket agyonhallgatják, és ez által felelősei a nagyfokú rák félelemnek és rák nyomorúságnak. Ártatlan emberek milliói, akik bennük vakon bíznak terheli a lelkiismeretüket.
Azokon is szeretnék segíteni az írásommal, akikről az orvosok már lemondtak, mint hullajelöltekről, akiket az orvosgyógyászat jó lehet halálra sugárzott, vagy magukra hagyott.

Ne feledjék a legfontosabbat: Istennek megköszönni ! A mi életünk az idő és az óra az ő kezében van, és minden ami téged érint, Istentől származik.

Hát ezeket hallottam! Kívánom, hogy mindenkinek meggyőződése szerint váljon előnyére!
Ha valakinek további tapasztalata van és megosztaná, szívesen továbbítom kollégámnak!

Minden jót!
LaikusJoakaro
196.
összes előzmény | előzmény: Hope 2003

(8folyt9) Üdv!
Swarcz Miksa Berlinből írja: Családomban a petróleum vétele már hatvan-hetven éve folyik. Majdnem mindnyájan 80-év felett vagyunk és vesszünk minden pénteken 15 csepp petróleumot egy kockacukorra. Jól érezzük magunkat mindnyájan. Anyám mindig mondta: gyerekeknek bajuk van a tüdejükkel, adj lenolajat, öregek lesztek és erőtök gyengül, vegyetek be fokhagymát. Belső burjánzás esetén petróleummal, hogy desztillált-e, vagy nem egyre megy. Van két kutyám, az egyiken daganat keletkezett, olyan nagyságban, mint a gyermek ököl /a nyakán/. Meg kellett volna operálni. Három alkalommal adtam be neki egy kockacukorra petróleumot és a daganat két hét múlva elmúlt.
Diftéria esetén petróleummal öblögetni. A népi gyógykönyv petróleumot ajánl. Természetes népi gyógyszer tüdőbetegeknél, a hallóidegek bénulásakor, éjjeli gyakori vizeletkor, hólyaggyengeség, torokfájdalmakkor, vértisztítóként.

Az orosz és lengyel patikákból sem hiányzik a petróleum. Általános elismert gyógyszer.

Nem bizonyos, hogy minden halott jelölt aki a petróleumot vesz be meggyógyul. Aki már nagyon legyengült, az különösen besugárzási esetekben fordul elő, és nincs meg a szellemi ellenálló ereje. Azon már semmiféle anyag nem segít. Ha azonban a beteget haza küldik meghalni, mivel a ma uralkodó gyógyászati rendszer már segíteni nem tud és a kézenfekvő lehetőséget agyonhallgatják, akkor még mindig figyelemre méltó, ha csak a fele, vagy kevesebb is azoknak a száma, akik a petróleum alkalmazása révén megmenekültek. A petróleumot, / Ganner: Naftalan / ha nem viseli el azonnal hagyja abba.
(9folyt köv10)
194. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


PAncika
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 12:19

Sajnos teljesen átérzem a problémád. Apukámmal szinte szóról-szóra ez volt a helyzet. (szintén tüdőrák, műthetetlen) Semmi olyan változtatásra nem volt hajlandó, ami eltért az eddigi életétől. Már az elején elkeseredett, szinte feladta és ezzel meg is pecsételte a sorsát. Azt remélem, hogy mindent elkövettem annak érdekében, hogy ne adja fel, de hiába.
Nagyon nehéz dolog ez... Egy gyereknek megfoghatod a kezét és elviheted bárhová, ahol segítséget remélsz, de egy makacs felnőttel, aki ráadásul mindig is határozott egyéniség volt, egész más a helyzet. Először le kell döntened a falakat amiket maga köré épített. Vastag falak ezek, rengeteg energiát felemésztenek. Ha sikerülne ezt a sok energiát optimizmusra, gyógyulásra, bizakodásra fordítani, nyert ügyünk lenne.
Mindenkihez van egy kulcs, csak meg kell találni. Nekem nem sikerült, örökké bánni fogom, és sosem bocsátom meg magamnak, hogy nem voltam kitartóbb.

Sokat kell beszélgetni, és nem szabad erőszakosnak lenni. Ne adjátok fel, talán Nektek sikerül
193. előzmény: Bambuspring 2004.12.22. 12:30


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 12:18

(7folyt8)Üdv!
November végén mégis tartós, gyenge vérzések kezdődtek és ezek három hétig tartottak. Követte ezt a decemberi kikaparás. Az orvos ököl nagyságú miómát állapított meg. Minthogy az jóindulatú daganat, mely azonban rosszindulatúvá válhat , nem engedtem magamon a műtétet végrehajtani. Orvosom egyetértett ezzel, csak azt kötötte ki, hogy folyamatos ellenőrzésnek kell magamat alávetni. Értesültem közben a petróleumról, és azt meg is rendeltem. Hazatérésem után decemberben megkezdtem a petróleum-kúrát. Mondottam magamnak: A mióma sejt burjánzás következésképpen a petróleum segít. A férjem is bevette a napi adagot velem együtt, mert úgy vélte, ha veszélyt okozna úgy mindkettőnket együtt érjen. Az első napokban többször búsultunk.
Mindennap vettünk egy teáskanállal és utána némi édes bort. Így jobban esett. 5 nap csökkent az étvágyam és csak alvásra volt szükségem. A hatodik napon erős vérzéseim kezdődtek, három napon át. A negyedik napon gyenge fájások kezdődtek, az anyaméh megnyílt és pillanatok alatt máris nyitva volt a méhszáj, mint a műtétnél.
Minden két órában fél csésze világos vörös vér távozott belőlem, bőrsejt foszlányokkal együtt. A férjemnek kételyei támadtak, az én érzésem azonban azt mondta nekem: ez a hatodik nap most a mióma eltávozik. Este már csak préselésre jöttek vércseppek belőlem, és az éj folyamán az anyaméh teljesen a régi állapotba került. Három nap után elmentem az orvosomhoz és közöltem vele a történteket. Először igen meglepődött, majd a vizsgálat után a felelet az volt: Minden a legnagyobb rendben van. Önnek a szokásos orvosi felülvizsgálatra fél év múlva kell jönnie. A férjemnek gyomorfekélye volt, a petróleum kúra eredményeként ez is elmúlt.
Lennének csak az orvosok petróleum kúra iránt határozottabbak. Sok emberen lehetne segíteni! És hála önnek és hála Jézus Krisztusnak, én ismét egészséges vagyok.
Szívélyes üdvözlettel az ön hálás B.Paulája
(8folyt köv9)
192. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 12:16

(6folyt7)Üdv!
Egy másik asszonynak öt font súlyú daganat volt az altestén, kioperálták belőle. Szörnyű fájdalmai voltak és besugárzással kellett volna kezelni, ő azonban ezt visszautasította. Inkább meg akart halni, nem hogy a további kínos gyötrelmeket elviselje. Főnöke tisztított petróleumról gondoskodott. Attól kezdve óráról órára jobban lett. Egy év után a kórházban ismét megvizsgáltatta magát. Az orvosok elképedtek, hogy besugárzás nélkül előttük áll, egészségesen. Értesültek ekkor az asszony petróleum titkairól, és nevét szerették volna tudni annak, aki részére azt beszerezte, amit azonban elhallgatott.

Z. főtanácsos: azt tapasztalta legjobb azt hajnali 1-kor bevenni, reggel 8 óra körül már úgy voltam, hogy megreggeliztem. 14-nap után már nem volt az a sajátságos szagom, ami a halálba induló rákbetegségben szenvedőket jellemzi. Megkezdődött 6 nap múlva az elhalt sejtek távozása is. Ezek egy részét kortanilag megvizsgáltam. Ennek eredményeként közölték velem, hogy székletemben elhalt rákos szövetfoszlányokat találtak. Petróleumot én 32-28-14 napos szakaszokban vettem be, közben mindig 9 nap szünetet tartottam. A petróleum mellékhatásaként kellemesen észleltem, hogy a reuma bántalmaim is ezen idő alatt teljesen megszűntek.

1974.04.03 Kedves Gannerné !

1971.10. havában orvosaim másodfokú hasnyálmirigy rákot állapítottak meg nálam, és ez ellen gyógyszert is adtak: ezek azonban a még ép szöveteket is elpusztították. Vese és mellhártya fájdalmaim is voltak. Felkerestem ezért egy akupunktúrást, aki gátat vetett fájdalmaimnak. Orvosom a legközelebbi felülvizsgálaton elégedett volt. Megmondtam ezért az igazságot, miszerint ez nem az ő gyógyszerének eredménye, az ugyanis erős volt a számomra.
(7folyt köv8)
191. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 12:12

(5folyt6)Üdv!
Varner Elza /35/ a testét felvágták, kilátástalanul. Hasnyálmirigy rák, amely már a két mellékvesére is átterjedt. Meghalni hazaküldik. A férje teljesen levert. Egyik kollégája révén tudomást szerzett Gannernéről. Amint a beteg a negyedik nap magához tér önkívületi állapotból, az első kanál petróleumot betöltik. Órákkal később a javulás felismerhető.
A negyedik napon olyan jól érzi magát, hogy fel akar kelni. A kúra még további 10 napig tart. Az orvosok a gyógyulást nem képesek felfogni, de az asszonyt Gráczba küldik, ahol két hetes alvókúrának vetik alá, utána gyógyultan hazaküldik.

Másik levél: Mindig magas vérnyomásban, vérkeringési zavarokban és szívbántalmakban szenvedtem, de majd inkább reumában. Semmi sem segített, alig tudtam menni, már dolgozni sem tudtam. A nekem ajánlott petróleumot ezek után bevettem. Aki ismert, mind kérdezi: mit veszek be ?

B. asszonynak daganata volt a vastagbélben és elkerülhetetlen volt, hogy mesterséges bélkijáratot kapjon, ő azonban nem ment vissza műtétre, hanem teáskanál számra itta a petróleumot, s hogy türelme elfogyott egy alkalommal a 10-szeresét vette be, ½ font mézzel, tejjel hígítva. Ezt 4-órás hasmenés követte, mely alatt vér és genny távozott. A daganat eltávozott. Teljesen meggyógyult és ismét dolgozik. Azonban minden évben biztonsági kúrát végez. Mindez által nem tanácsolom az ilyen erőszakolt kúrát. Nem biztos, hogy minden szervezet elbírja-e, különösen olyan esetben, amikor az a besugárzások következtében amúgy is legyengült.
(6folyt köv7)
190. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 12:10

(4folyt5)Üdv!
Másik levél: a rákos daganatot a mellből kioperálták, utána következett a méhrák. A hólyagot meg kellett nyitni, mert bénulás állott be. Férje a postahivatalban…………………. Beszélget, aki azt mondta neki, hogy adjon a feleségének naponta egy teáskanál petróleumot éhgyomorra. A fájdalmak enyhültek, ismét enni tudott, a morfium-befecskendezést abba lehetett hagyni. Hat hét múlva azonban toló fájdalom szerű fájdalom kezdődött. Elhívták az orvost aki nem hitt a szemének. Dr. Ponz ugyanis azt látta, hogy három daganat távozott el. „ Ez lehetetlen – mondta. Az asszonynak már klinikailag már halottnak kellene lennie” , majd a kezdődő vérzés ellen fecskendezést adott. Négy hét múlva teljesen egészséges.

Scober Józsefnek 13 éve súlyos prosztata fájdalmai voltak, és egyetlen orvos sem tudott rajta segíteni. A petróleumtól teljesen meggyógyult. Négy héten át reggel és este egy teáskanállal vett be. Két évvel később gyomorfekély keletkezett, azonos kezeléssel ez is meggyógyult teljesen. A fia Schober Gumbér /24/ krónikus hólyagbántalmai voltak. Huzamos időn át, naponta egy teáskanál petróleumtól meggyógyult.

Rauli kutyája elvesztette fényes szőrét, az állatorvos leukémiát állapított meg. Hét heti kúra után a kutya ismét visszanyerte egészséges szőrzetét.

Gesacher Mária /60/ mellrák. Ma már nem ismeri a ráktól való félelmet, holott sok mindent kellett tűrnie. Három besugárzás eredménytelen, a jobb mellét amputálták. Teljesen levert, közel a kétségbeeséshez. Elkezdődik a folyamat a bal mellén is. A rákbetegségtől gyötört asszony 14 napon át naponta 3-szor vesz 1-1 teáskanál petróleumot. Utána 10 napot kihagy, majd ismétli a kúrát a következő évben is. Azóta nincsenek fájdalmai a ráktól való félelme is elmúlt.
(5folyt köv6)
189. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 12:06

(3folty4)Üdv!
Dr Morsinelli, innsbrucki nőgyógyász igen elcsodálkozott, amikor 11 hónapra az első bevétel után, egészséges fiúgyermeknek adott életet. A vére 100%-osan meggyógyult. A gyermek alig három éves elmúlt, gyermekbénulást kapott. A háziorvos az egyetem klinikára való beutalást rendelte el, de az anyja a kis Klausz számára egy heti haladékot kért. Ezután a gyermeknek 8 napon át teáskanál petróleumot adott. Amikor a határidő lejártával az orvos a gyermeket beakarta utalni, meglepetéssel vette tudomásul, hogy erre már semmi szükség nincs mert a kis Klausz egészségesen, a többi gyermekkel szabadban labdázik. A gyermekbénulás feltehetően fertőző betegség, amelyből teljes mértékben meggyógyult.

Svájci Chalak Balázs írja: Az ön nagyra becsült petróleumával az utolsó években: ízületi, czuz cukorbetegség, bélelzáródás, leukémiás és rákos daganatok teljes széteséseit, teljes vagy részleges eredményekkel végződő kezeléseket láttam. A betegek a petróleum gyógyító erejéről és ártalmatlanságáról meg vannak győződve.
Saaman Pál úr anyja írja: A fiamat 1971. December 22.-én 19 éves korában műtétileg megnyitották, majd nyomban bevarrták. A diagnózis általános rák. Az orvosok életben maradását már csak 14 napra becsülték. Innen átszállították a Rheini Jakab kórházba, ahol naponta 2 teáskanál petróleumot vett be.
Három nap után ismét tudott enni, majd 14 nap múlva székletében elhalt sejtek, ürülékével együtt eltávoztak. Nyolc nap után hazavitték. Az orvosok rejtély előtt állottak. A fiam ismét a gazdaságban dolgozik.
(4folyt köv5)
188. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 12:03

(2folyt3) Üdv
Elhangzott ezzel kapcsolatban az a kijelentés: ha a petróleum literje 1000 márkába kerülne, a gyógyszer nem foglalt volna el ilyen negatív álláspontot és szabadalmaztatták volna már régen. Írja 1969. Szept. 20.-ai 38.számából a „ 7 napos újság „

Kivonat az újságból: Ganner Paula akkor 31 éves. 3 gyermek anyja. Halálos beteg, fájdalomtól gyötörve fekszik ágyán. Az utolsó három hét alatt 28 fontot fogyott. 8 napi kórházban tartózkodás után elbocsátották. Diagnózisa: általános rák. A legjobb esetben még két napot élhet, mondták orvosai. 75-cm-es belet távolítottak el. A következménye bénulás bélelzáródás. A bélkimenet áthelyezésére már késő volt gondolni, mert a rák a jobb vesét is megtámadta. Reménytelen helyzetében anyja kijelentésére gondolt. Az első világháború előtt, amikor az osztrák katonák elfoglalták Bosniát és Hercegovinát s később Jugoszláviában az ottani lakosság petróleummal különböző betegségeket gyógyított, bevétellel és bedörzsöléssel is. Három kilométerre lévő Innsbruckból férjével tisztított petróleumot hozatott. Abból éhgyomorra egy evőkanállal vesz be. Már egy óra múlva a bénulás megszűnik és a fájdalmak elmúlnak. A második és harmadik napon éhgyomorra ismét egy-egy evőkanállal vesz be. A harmadik napon mindenkinek csodálatára első ízben felkel. Tud ismét enni anélkül hogy hányna. Hatalmas étvágya van. Hat héttel ezután elnyeri régi normális súlyát. 58-kg-ot.
(3folyt köv4)
187. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 11:56

(1folyt2) Üdv.
Az anyag: (tisztított petróleumnak vettem MOL kútnál. Kb 200Ft/l, elvileg citrmomlé/”C” vitamin segíti a szer hatását)
A petróleumnak vértisztító hatása van. Rendkívüli magas oxigénközvet1tő hatással rendelkezik. Jótékonyan normalizálja a rákbetegség kialakulását befolyásoló………….rendellenes tevékenységet.

Biztonsági kúra: évenként egy alkalommal egymást követő 12 napig egy teáskanál petróleum.

A tisztított petróleumból erősebb desztillálás esetén a szénhidrogének elpárolognak, a gyógy tényezők csökkennek. Mivel íz és szagmentes, ezért szívesebben használják. Bátran lehet tisztítatlan petróleumot használni. Ízesíteni lehet bármivel: cukor, méz, bor, stb. Alkalmazását tekintve: minden vér és daganatos betegségnél, tumorok / rosszindulatú daganat / karciomák / rák / lymphosarcoma / nyirokmirigy-daganat / himphoblastomis Sclerosis multiplex / fertőzésből eredő mirigy-gyulladás / .

Évtizedes tapasztalatok során mérgező veszélyes mellékhatást a petróleum bevételével kapcsolatban sosem észleltek. Nem mérgező hatás alatt a napi 2 teáskanál petróleum értendő.

Legjobb étkezések előtt félórával bevenni.

A petróleum minden olyan betegségen segít melyek a vérből erednek. Jelentette ki dr. Ganner Paula a Jakab Kórház főorvosa. Sok rákbeteg, akikről az orvosok már lemondtak, a petróleum kúra segített. Bizonyíték erről 2000-nél több hálalevél. Három országban máris szabadalma van. Az orvosok mindezek ellenére kétkedők a szokatlan gyógymód iránt.

Gannerné éveken át küszködött a finomítási szabadalom elnyeréséért, melyet neki mind Angliában, mind Írországban odaítéltek. Franciaországban még különleges gyógyászati szabadalmat is kapott. Svájcban engedélyezés alatt állott a kérelme / 1960. szept. / Németországban és Ausztriában megakadályozták a szabadalom engedélyezését.(2folyt köv3)
186. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 11:51

0folyt.1 Üdv.
Jelenleg, keptelenek meghatarozni, hogy ket ember kozott, aki ugyan abban a bajban szenved, laboratoumi vizsgalatok soran mind a kettonek azonos jelensegei vannak, az anyaggal az egyik hamar meg gyogyul, a masik nagyon hamar meghal. Mivel nem vezetnek statisztikat rola ( mivel ez a gyogyitasi rendszer nem letezik ) senki sem akarja a felelosseget vallalni, ha nem sikerul.”

Az anyag természetesen nem csodaszer. Rendkívül fontos az ember fizikai, mentális állapota. Szerintem a hitbéli meggyőződés, az élni akarás, az állapot javítására tett erőfeszítések a legfontosabbak, mert ez adja az életminőség javarészét, bár ezzel sem fontos egyetérteni, gondolatkezdeménynek, pedig jó lehet sokunknak.

Ha most nem fér el, legközelebb felteszem a teljes anyagot, úgy, ahogyan először találkoztam vele. SEM MELLETTE, SEM ELLENE NINCSENEK ÉRVEIM, TAPASZTALATAIM, A SAJÁT KIPRÓBÁLÁSON TÚLMENŐEN. RÁKOS JELLEGŰ ELVÁLTOZÁSRÓL NEM TUDOK A SZERVEZETEMBEN. (kor33ffi)

Itt most még egyszer kihangsúlyozom, magamon kipróbálom(tam), de nem vagyok a téma szakértője, csak egy laikus, aki hajlamos hinni abban a megoldásban, ami valamilyen okból közel áll hozzá.

Másik HALLOMÁSBÓL VETT természetes módszer a túlnyomó részbeni gyümölcskúra hónapokon keresztül. Itt is elsősorban az alma. (1folyt köv2)
185. előzmény: Hope 2003.04.23. 13:02


LaikusJoakaro
adatok | üzenet

válasz | 2004.12.23. 11:48

0Üdvözlet mindenkinek!
(akkor 2000-es (karaktar)részletekben)
Különös, hogy pont a rák gyógyításának hagyományos módszereit kutatja HOBBIBÓL egyik kollégám (vegyész), és jó tapasztalatai vannak ez ügyben. Nagyon idős emberek elbeszéléseiből, régi írásokból talált egy teljesen hétköznapi anyagot, amit már sok emberen (saját magán is) kipróbált. Egy tisztítókúrát már én is csináltam (12nap) és a kellemetlen szagon kívül „bajom” nem lett. Ő akkor is bekap egy-egy kanállal, ha csak megfázik. Az eredmények elképesztők mégis sokan ágálnak a szer ellen, mert annyira egyszerű, olcsó és szokatlan az ilyenfajta felhasználása. Neki eddig csak pozitív tapasztalatai vannak 30-40 közepes vagy súlyos eset kapcsán.

Orvos ismerősömnek említve, azonnali választ kaptam: az hülyeség! Pár perc múlva hozzátette, hogy a testvére meghalt torokgyíkban, és ő azért nem, mert ilyen anyaggal átitatott ronggyal törölték ki a torkát.

Természetesen minden anyag mérgező, amit a gyógyászatban használnak, ha nagy mennyiség kerül a szervezetbe. Ez alól ez sem kivétel. Ajánlott legnagyobb napi bevitele maximum 2 teáskanállal. A szedést követően, legkésőbb 4 nappal már komoly hatás tapasztalható. Olyan, mintha kipucolná a szervezetből a nemkívánatos jelenlévőket.

Nem értek hozzá, ezért megkérdeztem a dologról franciaországi ismerősömet, akit szintén ilyen bajjal kezelnek. A válasz:

„Leveled nagyon erdekes, tobbszor is elolvastam. Megprobaltam nehany kerdest feltenni az orvosi korokben, de nem kaptam igazi valaszt ra. Minden esetben az volt az erzesem, hogy tudnak valamit ezekrol a dolgokrol, de nem akarnak beszelni rola. Osszegezve, hivatalosan ez a gyogyitasi rendszer nem letezik, de mint kiserlet cimen hasznaljak. Sajnos ( ezt mondják ) nem mindig sikerul és ELOFORDUL, HOGY AZ ELSO KISERLET UTAN A BETEG MEGHAL.(0folyt köv1)


68. Maka 2009. 11. 14. 15:08:31
Rákbetegek fóruma
Olvassatok el !

Tüdőpestis?! Pestisjárvány Ukrajnában?!
Itt van az előző postban említett www.fraza.ua híre, a Google-translate által oroszból magyarra fordítva (nem ukránból, mert az sokkal rosszabb eredményt ad), és a Google-fordítást magyar nyelvre átültetve. Ahol nem tudtam, hogy mi akar lenni, azt a mondatot kihagytam, de ilyen nem sok van (1 biztosan, és talán van még 1-2).
Fraza internetes újság
2009. 11. 02.
Sürgős.
Ukrajnában terjed a tüdőgyulladásos pestis, és sertésinfluenza vírusa
A kórház ad védőruhát?
Tájékozott forrásból, a mai napon 100%-ban megerősítették a diagnózist, hogy a tüdőgyulladásos pestis terjed Ukrajnában. Eközben a főorvos az egészségügyi intézményeknek kiküldött egy informális tájékoztatást – hogy ne keltsen pánikot, és hogy megcáfolja az információkat a pestisről, és csak a sertésinfluenzáról beszélt.
Az egészségügyi létesítményekben kötelezőek a 8 szintű védelmet adó maszkok és védőruházatok a pestis elleni védelemhez.
Van nem hivatalos felhatalmazás is arra, hogy ne hagyják, hogy a betegeket a látogatók meglátogassák.
Ismereteink szerint Ukrajnában a mai napig párhuzamosan terjed a tüdőgyulladásos pestis, és a sertésinfluenza.
A pestis ölt meg több mint 60 embert, az influenza mintegy 14 főt.
A tüdőgyulladásos pestis egy különösen veszélyes fertőzés. Ez az egyik legagresszívabb fertőzés, a lépfene mellett, amely veszélyezteti az emberi életet.
Jellemzően a tüdőgyulladásos pestis továbbadója meleg éghajlaton a görény, nyúl, és egyéb rágcsálók, beleértve a patkányokat.
A betegség hirtelen lázas állapottal kezdődik, amikor a testhőfok gyorsan emelkedik 40 C fokra.
A hidegrázást láz követi, valamint súlyos fejfájás, szédülés, súlyos gyengeség, álmatlanság, hányinger, hányás, fájdalom az izmokban.
A tünetek közé tartozik a mámor, gyakori tudatzavar, gyakori pszichomotoros nyugtalanság, téveszmék, hallucinációk.
Tipikus tünet az arc és a kötőhártya kipirulása, az elmosódott beszéd (a betegek részegre hasonlítanak).
A beteg arcvonásai élesek, arca puffadt, sötét karikák vannak a szeme alatt, szenvedő arckifejezéssel, tele félelemmel.
A bőr száraz és forró tapintású; lehetséges a kiütés, kiterjedt vérzés, sötét foltok.
Gyorsan kifejlődő tünetei a keringési rendszer károsodása, kiterjedve a szívre: gyenge szívhangok, növekvő tachycardia (gyorsult szívverés), csökkenő vérnyomás, ritmuszavar, légszomj, cianózis (kékes bőr).
Jellemző nyelvtípus: megvastagodott, repedezett, vastag fehér filmszerű réteggel borított. A szájnyálkahártya száraz. A mandulák gyakran megnagyobbodottak, sebesek, a lágy szájpadlás vérezhet. Súlyos esetekben őrölt kávé színű hányás, nyálkával és vérrel kevert gyakori híg széklet. A vizeletben vér és a fehérje keveredése lehetséges.
A pestis két fő klinikai formája a bubópestis, és a tüdőgyulladásos pestis. A tüdőpestis formában (primer) kis tüdő elváltozások, vérzéses gyulladásos elhalás jelenik meg.
Tünet a szúró mellkasi fájdalom, szívdobogás, tachycardia (gyorsult szívverés), dyspnoe (légszomj, fulladásérzet), delírium, a félelem a mély levegővételtől. A köhögés egy korai tünet, bő viszkózus átlátszó, üvegszerű nyálkával, amely azután habos lesz, folyékony, rozsdaszínű. Növekszik a mellkasi fájdalom, a légzés gyorsan csökken. Jellemző tünetek a részegséghez hasonló állapot, a gyors romlás, a fertőző toxikus sokk kifejlődése. Előre jelezni nehéz; a halál általában 3-5 napon belül bekövetkezik.
Az ukránoknak ajánlott az üzletekben csak lezárt termékeket vásárolni. Ha a termék nyitott (mint pl. kenyér, zöldség), akkor öntsünk forrásban lévő vízbe vagy tegyük be a fagyasztóba egy ideig.
Reméljük, hogy hamarosan hidegebb lesz az idő. A mínusz 10 fok alatti hőmérsékleten a vírusok nem élnek sokáig.
-
Olvastam, gondolkodtam is rajta akkor, de azt nem gondoltam, hogy hamarosan témába vágó lesz…
2009. augusztus 2., vasárnap
Tüdőpestis gyilkol Kínában
(index.hu)
Tüdőpestis szedi áldozatit Kínában, a cseppfertőzéssel terjedő baktérium gyakorlatilag azonos a középkorban Európa felét kiirtó bubópestisével, ám míg a bubópestis jól kezelhető antibiotikummal, a tüdőpestis nem, és gyakran 24 órán belül végez áldozatával. Így amikor a kór megölt egy észak-kínai pásztort, azt a kisvárost, ahol a betegség megjelent, a hatóságok azonnal karanténba zárták.
Tízezer embert helyeztek karanténba egy északnyugat-kínai városban, miután meghalt egy ember tüdőpestisben, tizenegyet pedig megfertőzött a gyakran halálos kór. Az áldozat egy 32 éves marhapásztor, a fertőzöttek többsége az elhunyt férfi hozzátartozója. Őket kórházban ápolják őket, állapotuk egyelőre stabil. Ziketan várost azonban egészségügyi zárlat alá vették, és szakértőket küldtek a helyszínre.
A tüdőpestist cseppfertőzéssel a szervezetbe jutó baktérium okozza, emberről emberre terjed. Ugyanaz a baktérium idézi elő, mint a fekete halál néven is ismert, jobbára bolhacsípéssel terjedő bubópestist, amely a középkorban 25 millió embert ölt meg Európában.
Ám a bubópestis antibiotikummal ma már jól kezelhető, ha időben diagnosztizálják, a tüdőpestis azon fertőző betegségek közé tartozik, amelyek a legtöbb halálos áldozatot szedik. Az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének adatai szerint az ember a fertőzéstől számított 24 órán belül meghalhat tüdőpestisben.
A csinghaji egészségügyi hivatal figyelmeztetett mindenkit, aki július 16.-a után járt Ziketanban vagy térségében, hogy azonnal forduljon orvoshoz, ha belázasodott vagy köhög.
-
Már értem, hogy mitől vannak pánikban az ukránok. Nem az új influenzától… Hanem attól, ami miatt a kínaiak óriáskarantént rendeltek el.
Értem már, hogy miért volt olyan sürgős a sok maszk; nem az új influenza miatt…
Ami a részleteket illeti:
1. Az ukrajnai halálozási arány – pár nap alatt 60 fölött – nem a H1N1-re jellemző.
2. Minek kell az ukránoknak antibiotikum – vírusra?! A vírus után persze következhet a baktériumos tüdőgyulladás, a védtelenné tett sejtekre, felülfertőzésként.
3. Azt pedig kár is hazudni, hogy nem tudták, hogy a meghaltak milyen tünetek között – tehát hogy miben – haltak meg; amint a fenti ukrán cikk is mutatja, az új influenza és a tüdőpestit tünetei között a különbség elég jól diagnosztizálható.

És megint úgy kommunikálnak, ott is, itt is, mint Csernobilnál; majd a svédek észreveszik, és szólnak, hogy hé, emberek, nagy baj van.
Megint megy a sumákolás…
Meg akarják várni, amíg a határon túlra is kerül tüdőpestises, és akkor majd felfedezik, hogy nahát-nahát, mik vannak – a leghalálosabb kór az anthrax mellett…?! Ez az igazi botrány.
Nem állítom 100%-ra – csak 99-re – hogy ami Ukrajnában van, az tüdőpestis, mert 1%-nak ott van az a lehetőség, hogy nagyszámú felülfertőzött más baktériumos tüdőgyulladás történt, aminek ilyen nagy a halálozási aránya… Csak ez a kevésbé valószínű.
Nem kellene a WHO-nak S.O.S. kivizsgálni, hogy mi a halálozások konkrét oka?!
Ha Pesten kitör a pestis (más néven dögvész) azon nem fogok csodálkozni.
Nomen est omen.
-
A pestis Magyarországon a ÁNTSZ-nek jelentendő betegség. Nemzetközi szinten a WHO regisztrálja és koordinálja a fertőző megbetegedések kezelését – így a pestisét is.
Főbb formái a bubópestis (mirigypestis), a szeptikémiás pestis és a tüdőpestis.
A baktérium a szervezet antigénprezentáló sejtjeiben szaporodik, és pusztítja azokat, így téve tönkre az immunrendszert.
A tüdőpestist a cseppfertőzés útján a szervezetbe jutó baktérium okozza, tehát emberről emberre terjed.
A pestisgyanús emberen az orvos azonnal elkezdi a kezelést. Tüdőpestis és a szeptikémiás forma esetén egy napon belül el kell kezdeni a kezelést. Az azonnali kezelés a halálozás esélyeit 5% alá csökkenti. A kezelésekhez számos antibiotikum (leggyakrabban sztreptomicin, klóramfenikol, tetraciklin) áll rendelkezésre. A tüdőpestiseseket el kell különíteni, a velük kapcsolatba került személyeket ki kell vizsgálni.
A tüdőpestis inkább a téli, hidegebb időszakban jellemző, az influenzához hasonlóan cseppfertőzéssel (tüsszentés) terjed emberről emberre. A fertőzött jó ha megérte a három napot. A tüdőt támadja meg, véres, köpetet, nagyon magas lázat okozva végül az idegrendszert támadva fulladás következik be. A halálozási ráta 100%-os volt.

69. zsóka 2009. 10. 14. 6:15:12
Rákbetegek fóruma
Megint tettek mérget az oltásba:

az off-shore, ismeretlen tulajdonosú OMNINVEST oltásának összetétele elolvasható az OGYI lapján:

A leírás szerint az oltásban 50 mikrogramm thimerosal (tiomerzál) van, ami etilhiganyt tartalmaz. A thimerosal kb. fele higany, azaz ebben az esetben 25 mikrogramm.

Az amerikai EPA szabvány szerint az egészségügyi határérték 0,1 mikrogramm / testtömeg kilogramm naponta, de metilhigany LENYELÉSE esetén. Az etilhigany viszont mérgezőbb, ráadásul az oltással EGYENESEN a véráramba kerül, míg lenyelés esetén kevesebb kerül a vérbe. Ez azt jelenti, hogy az oltásban levő higany több száz kilós felnőtt esetén nem lépi át esetleg a határértéket.

Jutta Altmann-Brewe: "Amalgám, az időzített bomba", M-érték Könyvkiadó Kft., Budapest, 2003. Idézetek:

"A szerves higanyvegyületek közé tartoznak a rövid láncú alkil-higany-vegyületek halogénsói, a metil- és az etil-higany. Ezek a higany messze legmérgezőbb formái, jól oldódnak szerves oldószerekben és zsírban, és könnyen átlépik az olyan biológiai membránokat, mint a vér-agy gát és a méhlepény gátja. A gyomor-bél traktusból 95%-ban szívódnak fel. Mérgező hatásuk elsősorban az idegrendszert érinti: látás- és hallászavarokat vagy akár intellektuális leépülést is okozhatnak. A szerves higany a méhlepényen keresztül továbbítódik a fejlődő gyermekbe vagy az anyatejen keresztül a csecsemőbe (az anya vérkoncentrációjából körülbelül 5%)"

"Daunderer szerint (A környezeti mérgek kézikönyve) a krónikus higanymérgezés kezdetben lappang. A korai tünetek: bágyadtság, nyomás a fejben, végtagfájdalmak, gyomorpanaszokra, hasmenésre vagy puffadásra való hajlam, instabil keringés, frontérzékenység. A nem specifikus tünetek heteken, hónapokon vagy akár éveken át is jelentkezhetnek, mielőtt további mérgezési jelenségek társulnának hozzájuk, mint például: égető izomfájdalom, ízületi fájdalom, ínygyulladás, torokfájás, piros torok, száraz száj, nyálkahártyavérzés, gyomor- es bélpanaszok, hányinger, hányás, hasfájás, vese- es májkárosodás, látás- és hallászavar, szívritmuszavar, alacsony vérnyomás, vagy érgörcs okozta magas vérnyomás, hideg kéz, láb és orrhegy, összpontosítási zavarok, hidegrázás, szédülés, izomgyengeség, depresszió, erős ideg- es fejfájás (migrén, káprázó szem)."

"A fejlődő magzat háromszor-négyszer olyan érzékeny a metil-higanyra, mint az állapotos anya. A japánbeli Minimata-öbölnél élő várandós nők esetében, akik nem mutattak látható mérgezéses tüneteket, a vártnál tízszer több gyermeknél állapítottak meg veleszületett agykárosodásokat. Az újszülöttek a normális lefolyású szülés után letargiás tüneteket mutattak, lelassult a mozgásfejlődésük, megnőtt az ingerküszöbük, koordinálatlanul szoptak és nyeltek, s görcsök vettek erőt rajtuk. Sok gyermek visszamaradt a fejlődésben, és mindegyiküknél neurológiai zavarokat lehetett kimutatni. Mindezek oka az volt, hogy a higany áttörte a méhlepény gátját, és feldúsult a magzat szervezetében. Az üjszülöttek vörösvértestjeiben 28%-kal magasabb a metil-higany koncentrációja, mint anyjuk esetében. Ezenkívül a higany, mivel zsírban oldódik, bejut az anyatejbe, jelentős fertőzésforrást jelentve a már amúgy is leterhelt gyermek számára."

Érdekes, hogy a terhes nőket célozták meg első körben a higany-oltásukkal.
Ki kellene hagyni egy generációt a népességcsökkentéshez?
_________________________________________________________________

Az ostor az orvosokon csattan: NAGGYOON DURVAAA
Őket használják fel végrehajtó személyzetnek és végül MINDENT RÁJUK KENNEK!


70. Mucika 2009. 09. 10. 9:10:11
Rákbetegek fóruma
Sajnos kiderűlt, hogy orvosilag már semmi segítség nincs. Hétvégén hazaviszem a kórházból mivel most nincs vérzés, infúziót otthon is tud kapni. Sajnos már sem enni, sem inni nem nagyon tud. A Cod tea is megjött, de olyan rossz ízű, hogy nem tudom meg tudja-e inni. Patina javaslatára megpróbálom a Máriatövisolajat, és a Q10-et még. Emellett kap Nonit, Flavon lekvárt, deutérium mentes viszet, bűzafű levet, sajnos csak ezeket tudja megenni, inni. A Culevitet nem tudja bevenni.
Fanni írod, hogy elkezdtétek a petróleumot, annak nagyon rossz íze van a Patina szerint.
Olyan tehetetlen vagyok, nem tudom mit tudnék még csinálni.
Köszönöm a hozzászólásokat, mindenkinek jobbulást kívánok.


71. Káma 2009. 09. 07. 13:37:10
Rákbetegek fóruma
Kedves Mucika!

Nem tudom,hogy a férjednek milyen diétát irtak elő,vagy egyáltalán előirtak-e valamit.
A férjemnek volt gyomorvérzése kb 3 évvel ezelőtt fekély miatt.
Én csináltam neki tiramisut,amiben nyers tojás van,azt vittem be a kórházba neki.Először csak méregette,nézegette,aztán megeszegette,és másnapra jobban lett.
Az állatorvos javasolta a kutyámnak a nyers tojást,amikor gyomor és bélproblémái voltak.
A kutya rendbejött,aztán a férjem is rendbejött.
Gondoltam,ha a kutyának segitett,az embernek miért ne?

Gyógyulást,kitartást és hitet: Káma


72. zsóka 2009. 09. 06. 9:44:49
Rákbetegek fóruma
Mucika, gyomorvérzésre olvastam a népigyógyászat 1kanál langyos mézet ir, de ha,teszel még hozzá propoliszt kiváló immunerősitő is.
BEBE KÁMA,HOL VAGYTOK,
Csendes gratula.


73. Mucika 2009. 09. 04. 15:16:28
Rákbetegek fóruma
Kedves Zsóka sajnos nem protokol szerint szedjük, mert elkezdtem neki adni vasárnap akkor sikerült 14 szemet megenni de ekkor is hányt, és hétfőn már annyira gyenge volt a vérszegénységtől, hogy szinte mindent kihányt, keddtől kap minden nap vért most már jól van mióta vért kap nincs hányingere, talán el állt a vérzés a gyomrában,de ha mondom hogy szedje be a Culevitet nem meri mert, hogy megint hányingere lesz, ma már a Nonit meg tudtam vele itatni. Remélem most már el tudom neki kezdeni megint a Culevitet is, mert a kemoterápia előtt jó lenne ha felerősödne. Remélem eljutunk jövő héten a Kék golyóba. Úgy érzem, hogy ezt még meg kell próbálnunk. Nem tudom tudtok-e az Amigdalina nevű injekcióról meg a hozzávalókról DMSO, Béta karotin, C vitamin. Belevágjunk-e?


74. andi 2009. 06. 30. 14:59:28
Sztóma
Kedves Jenny

A kivágást a sztóma méretétől kell számítani.Minden segédeszközhöz van a dobozban mérce, azzal megméred a sztóma átmérőjét és ahhoz képest max. 5 mm-el vághatsz nagyobbat a segédeszközön, egyébként felmaródik a bőr.Nem tudom milyen krémmel kezelted, de azt nem nagyon kellene.
A vérzés tényleg "normális", mert a bél vérzékeny dolog, akkor kell odafigyelni és menni, ha nagyobb mennyiségű és a bélből ürül.

Andi


75. baboka 2009. 06. 29. 19:56:52
Rákbetegek fóruma
hát ugy gondolom hogy a cickafarkrol iro aszonyka nem mondott igazat. hatoanyaga, aconitsav,achillein, csersav, keserűanyag, klor, kén, vas, nátrium, kálium, mész, magnésium, és illoolaj(azulen). Atűdő végbél, MÉH, holyag, orrvérzés bevált gyogynövénye. NAGY ADAGJA VAGY ERŐS FŐZETE ELLENKEZŐ HATÁST VÁLT KI. husz évig használtam éves kurában ami annyit jelent hogy 6-8 hétig napi egy csészetea. természetesen még 3-rom más gyogyfűvel eggyüt. sajnos most már nem használhatom a vizhajto hatása miatt mer még más azzal küzd hogy ne szaporodjon nála fel aviz addig nekem olyan hormonpotlo tablettát kell szednem ami megakadályozza hogy az összes folyadék kiürüljön. ebből is adodik hogy minden embernek másként hat.ja éás olcsó!!!kellően elkészitve használ csak.most nagyon bőbeszédü voltam BOCS!! JO EGÉSZSÉGET ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK.


1. lap 2. lap (3. lap) >>>4 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->