Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


2251. kriszi 2007. 01. 27. 13:32:08
Rákbetegek fóruma
Szia Mindenkinek!
Elöszőr csatlakozom a fórumhoz.Én az orvosi plakátok által könnyen gyógyítható méhnyakrákban szenvedek.Ami a pozitivum,hogy még csak in situ carcinoma.Az a szomorú,h.én időben és folyamatosan jártam rákszűrésre és az orvosok mégis engedték,h.tovább terjedjen a baj.Lassan 3 éve műtöttek először,de nem sikeresen.Én akkor még nagyon laikus voltam,hittem és bíztam az orvosokban.Mindig kérdeztem régen és most is az orvosokat milyen alernatív gyógymód segíthet,de mindig azt mondták semmi.Szerencsére azóta kicsiszolódtam és nagyon örülök,h.megtaláltam ezt a fórumot mert sok segítséget találtam benne.
Jelenleg még nem szültem viszont szeretnék,az orvos azt mondta,ha a legutóbbi műtét nem sikerült(5.)akkor tovább megyünk ki kell venni a méhemet.Akkor pedig nincs tovább nem lehet többet általam szűlt gyermekem.
Erzsinek üzenem,ha úgy érzi nincs még itt az ideje a műtétnek akkor ne tegye!Még az utólsó pillanatban is felállhat és elmehet.Elmehet másik orvoshoz is kikérhet több véleményt,úgy ahogy én nem tettem,ma már okosabb lennék.Én is a Lenkei féle alap vitamin csomagot szedem 1 és fél hónapja+búzafüvet préselek minden reggel frissen éhgyomorra+5gr vitC+Lapacho tea 1liter/nap,étkezésemen változtattam csak PI vizet iszom,teljes kiörlésű gabonát eszem,sok zöldség,gyümölcs,odafigyelek a sav-bázis egyensújra,lugosítok.Kb 2 hónap múlva megyek kontrollra addig erősítek.
Mindenkinek sok sikert kívánok a gyógyuláshoz!


2252. Maria 2007. 01. 24. 8:44:59
Rákbetegek fóruma
Osteosarcoma - 2005. június vége óta csak alternatív terápia. Nagyrutinban 2006 márciusa, áprilisa óta már csak 3-4 nem számottevő eltérés és ami magas, az az LDH és az alkalikus foszfatáz. A 2007. januári vérvételből a két érték - 19 hónap után !! - megindult lefelé !!!!! Így maradjon!!!


2253. ... 2007. 01. 23. 21:45:40
Rákbetegek fóruma
Üdvözöllek !Tudom milyen kétségbeesettnek lenni, az ember úgy érzi megsemmisül, nem igaz az egész, vele ilyen nem történhet.Mégis azt mondom, hogy az első kétségbesésen túl talpra kell állniés mindent meg kell próbálnotok édesanyádnál. Vannak itt a fórumon olyan gyakorlati tanácsok, a szíved szerint döntsd el melyiket alkalmazzátok sürgősen és hittel.Ha a józan ész le is mondott édesanyádról, nektek nem szabad feladni a reményt, hogy van segítség és csoda az alternatív gyógyításban is, csak hinni kell benne és tenni érte, bármit is mondott az orvos.Én is sok-sok mindent tanultam a fórum olvasása közben és kívánom,hogy sikerüljön édesanyádnál a betegséget megállítani.Neked sok-sok erőt kivánva üdvözöl Joli


2254. Moncsa 2007. 01. 23. 9:43:45
Rákbetegek fóruma
ILDESZ

köszönöm hogy felvilágosítasz.
én nem vitatkozom, nem ezért vagyok itt, mégcsak nem is bírálok semmilyen véleményt.
Ez a tiéd, az meg az enyém.
Ennek itt nincs helye.
Véleményem szerint igenis az agyban dől el illetve a lélekben. A rák egy immunhiányos és energiahiányos állapot, amelyet a testünk maga gyárt-különböző külső és belső tényezők hatására.
Ezért gondolom és hiszem hogy csak is a pozitiv energiák képesek áttranszformálni a rákos sejteket egészséges sejtekké.
erről hosszasan lehetne beszélgetni, érvek és ellenérvek. A legjobb barátnőm ezzel az én kis ideológiámmal tudott túlélni egy non hodgkin kórt, és az édesapám egy gégerákot. Nekik sikerült, de az én pozitiv és erős energiáim erősítették a pszihéjüket, és főleg, a szeretet energia és hit ami képes győzni. Nem mondom hogy mindenkinek sikerül, de én amig dobog a szívem és képes vagyok bárkinek is olyan szavakat és gondolatokat közvetíteni, ami nem tragikumot ébreszt és félelmet, hanem erőt és hitet ad, addig én ezt fogom képviselni.
Remélem nem arra fogod használni ezt a fórumot , hogy elvegyél, hanem hogy hozzáadj a gyógyuláshoz és hitükhöz.
Fogjunk össze mintsem romboljunk.
Ezt teszi mindenki a világban, és nézz körül mihez vezet. Itt aztán igazán láthatod.

Kérlek ne oktass ki, hanem higgyj velünk.
szabadakarata van mindenkinek, tapasztalatokat cserélünk, nem bántunk senkit.

Gyógyulni akarnak. Ugye megértesz?

Üdv
Moncsa


2255. Sanyo 2007. 01. 22. 23:36:49
Rákbetegek fóruma
> Marianak igaza van. Az agyban - pontosabban a LÉLEKBEN - dől el minden! Mert mi elsősorban LELKI LÉNYEK vagyunk, még ha ezt a földhözragadt materialista világ nem is ismeri el. Az agyunkon keresztül komunikálunk a lelkünkkel. A betegség is minden esetben lelki szinten kezdődik, és bizony a testünket körülvevő aurában sokszor már év(tized)ekkel korábban látszik. Ezt nagyon kifinomult érzékű, extraszenz gyógyítók maguk is képesek érzékelni, de manapság már aurafotókon is láthatóvá lehet tenni. Ha tehát valaki lelki szinten idejében fel tudja dolgozni a sokkhatást kiváltó problémáit, akkor azok testi szinten is "felszívód(hat)nak", vagy meg sem jelennek.
> Itt van a hagyományos orvoslás nagy hibája, hogy megfeledkezik a mélyen fekvő OKOK feltárásáról és megszüntetéséről. Ezért történhet meg az, hogy a (tüneti) kezelés után a betegség ismét kiújul, vagy egy másikba csap át. Mígnem a beteg LELKILEG összeomlik, és feladja a küzdelmet! Eddig a pontig nem szabadna eljutni, illetve segíteni kellene az illetőt, hogy még idejében feldolgozhassa a problémáját, és ne veszítse el a HITÉT a gyógyulásban.
> Az alternatív gyógyítás abban más, hogy az embert a TEST-LÉLEK-SZELLEM egységében látja és kezeli. Legtöbbször teszik ezt műszeres felszereltség nélkül, amiért a kételkedők szemében az egész kuruzslásnak tűnhet. De aki a saját bőrén megtapasztalta különleges képességeiket, az többé nem kételkedik a Természet csodájában. A gyógyulás azonban akkor is ÖNGYÓGYÍTÁS - a betegnek önmagának kell akarni meggyógyulni!


2256. Maria  2007. 01. 22. 22:29:12
Rákbetegek fóruma
Ildesz, ezen a fórumon már olvashattál arról, hogy élnek emberek, akikről az orvosok sok hónapja lemondtak. Hogyan állíthatod, hogy alternatív módon/ gyógyítótól nem lehet gyógyulni, ha nem próbáltátok? Miért akarod elvenni más hitét? Ez is egyfajta másság, amelyet tolerálni kell, különösen, ha az orvosi kezelés, a kemó hatástalan. Egyébként agyban nagyon sok minden eldől és ezt a holisztikus szemléletű orvosok is megerősítik.


2257. Lygya 2007. 01. 16. 9:05:06
Rákbetegek fóruma
Márti,
sajnos kipurcant a számitógépem, és a fiam csak mostanra tudta megcsinálni.
Férjemnek sajnos már áttétes bőrrákja van, a nyirokcsokmókban van áttét. Éppen ma ment újabb műtétre, mert az előző műtét helyén is daganatok jöttek elő, sőt a hátán is keletkezett egy állandóan vérző, nedvező seb. Egy kemoterápiás kezelésen már túl van,(hat hónapig havi 5-5 alkalom), februárban megy sugárkezelésre. A betegsége kezdetén három hónapig szedte az Avemart, de azt mondta, hogy annyira undorodik tőle, hogy nem birja lenyelni. Az onkológián én ugy éreztem, hogy nem nagyon törődnek az emberrel, az alternativ szerektől elzárkóznak, sem tanácsot nem adnak, csak szajkózták, hogy majd a kezelés végén meglátjuk, holott a kemoterápia alatt is képződtek áttétek a hónalji nyirokcsomókban.
Hálás lennék, ha megosztanád velem tapasztalataidat. Lehet, hogy kicsit össze-vissza irtam, de ez a mai nap eléggé felkavaró, mert nem tudom, hogy a műtét után mit mondanak férjemről, és a szövettani is csak 1-2 hét múlva lesz meg.
Ha ugy gondolod, irhatsz az E-mail cimemre is.
Köszi.


2258. lianida 2007. 01. 11. 20:31:39
Rákbetegek fóruma
Ildesz!
Nekem egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy az nem igaz amit Mária leírt. Itt a fórumon olyan emberek írnak akik szeretnének segíteni a másiknak ha csak úgy is hogy leírják saját történetüket, hogyan élték túl.
Ezeket olvasva erőt adnak, hogy van kiút, nem kell mindjárt feladni, harcolni kell.
Én annyi segítséget kaptam, valószínű ha nem találok rá a rákos fórumokra a férjem már régen nem élne. Igazuk lett volna az orvosoknak, hogy 3 hónap, és vége. Itt megtanítottak arra is, hogy kiszűrjem azokat akik csak üzletelni szerettek volna, itt a 99 % segíteni is akar öszíntén.
Ha mindenben kételkednénk akkor nem tudnának segíteni.
Egymásnak küldtük a növényeket saját költségünkön, mert az mástól visszakaptad.
Igyekezünk annak segíteni aki épp a legnagyobb bajban van, mert az idő sürget.
Voltam egy olyan terapeutánál aki a Simonton terápiával foglalkozik. Ő mondta, hogy az orvosoknak véges a lehetőségük, de nekünk nem.
Mi azt teszünk magunkkal amit akarunk, nincs előírás.
Próbáld így kezelni a beírásokat. De természetesen azt hiszel, és abban bízól amiben Te akarsz. De oszd meg velünk tapasztalataidat, mert lehet, hogy sok más embernek segít.
Üdv. Lianida


2259. Dezső 2007. 01. 10. 7:57:47
Rákbetegek fóruma
Kedves Orsó!

Pont ez a bizakodás ad erőt a folytatáshoz. A fórumnak ez is a szerepe.
Én azt írtam, hogy ismerek olyan embereket akik a kemót nem vállalták és mégis leküzdötték a rákot. Töllem függetlenül hozták meg ezt a döntést sok évvel ezelőtt. A "hülyeséget" szóért ne haragudj meg, mert rosszúl értelmezed. Nem a személyed ellen szólt csak az írásod egyetlen mondatára. Konkrétan arra, hogy a ráknak egyetlen ellenszere van. Vannak emberek, akik csak a hagyományos orvoslásban hisznek. Én nem tartozom közéjük. Elfogadom és kipróbálok más alternatívákat is. Ennek köszönhetjük azt, hogy a családtagjaim több éve tünetmentessek. Nem akarlak meggyőzni semmiről, de ne csak a válaszért nézz vissza!
Dezső


2260. ... 2007. 01. 09. 22:53:50
Rákbetegek fóruma
Kedves Mindenki! Kedves Dezső!

Úgy gondolom ez egy fórum, ahol mindenki szabadon leírhatja véleményét, de úgy látom nem olvastad el alaposan az üzenetem. Korábbi írásaidból az tűnik ki (mert nézem a fórumokat), hogy Te sem ellenzed a kemót kiegészítve alternatív megoldásokkal. Én is pont ezt írtam, csak azzal a tanáccsal, hogy olyan mértékben és ütemben, hogy azok egymást erősítsék, és ne gyengítsék. Ahhoz szerintem nagyobb bátorság kell, hogy valaki semmilyen kezelést ne vállaljon, bár arra Te nem reagáltál. Azért köszönöm a kioktatást, de ha ilyen sok jó és hatásos gyógymód van(ami sokkal hatásosabb és nem kell kiegészíteni más eljárásokkal), kérlek írj le egyet, mert nem szeretném a számomra legfontosabb embert elveszíteni.
Azért kívánok mindenkinek erőt és kitartást.

Köszönöm, viszlát!(a válaszért még visszanézek)


2261. lianida 2007. 01. 09. 20:36:36
Rákbetegek fóruma
Orsó!
Én nem tartom egyedöli gyógymódnak a kemót.
A férjem 8 piros kemót vett fel, de utólag nagyon bánom, hogy nem beszéltem le.
Tönkre tett mindent, csak a daganatot nem.
Alternatív szerekhez kellett nyúlni, hogy jó legyen.
20 hónap után már sok mindent másképp csinálnék.
Egynek örülők, hogy nem műtötték meg, nem engedtük öket hozzá nyúlni, így van reménye a normális életre. Az ismerőseim sorra halnak meg a tüdő kemóban, tudják az orvosok is mégis adják.
Utánna, sajnálják szegény nem bírta.
Nehéz dolgok ezek.
A mostani nézetem, hogy az immunrendszert erősíteni az által már elkezd gyógyúlni.
Nem a nevére lennék kiváncsi, csak úgy kérdeztem.
Minden féle szer között inkább 3 óra kellene, hogy önállóan szívodjon fel és ne üse egymást.
Így lehet szedni több féle szert is.


2262. ... 2007. 01. 09. 20:03:20
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Véletlenül találtam rá erre az oldalra. Röviden elmondanám a mi történetünket és ha valakit érdekel írja ide email-címét és zsívesen segítek.
"0 éves fiamat 2006. március 31-én műtötték rosszindulatú heredaganattal. 4 kör kemot kellet kapnia. A műtét után azonnal kerestünk egy természetgyógyászt, aki személyre szabott diétát, vitaminokat, teakeveréket állított össze. Pl. a teakb 20 külöböző gyógynövényből állt, 5000mg C-vitamin, Culevit (rövid ideig), A, E-vitamin, Q10, Kékalga, majd B15 és 17 stb. És a legfontosabb a NONI. Nekünk ez segíette a legtöbbet. Most csak 2000mg C vitamint és a Noni-t issza. eredményei jók. A kezelő orvosok tudták, hogy alternatív gyógymódokat is igénybe veszünk és csak csodálkoztak, hogy a kezelések nem tudták ledönteni, a vérképe nem romlott, és jóvolt a hangulata, étvágya. Nagyon rövid ideig küzdött a COD tea fogyasztásával, de a természetgyógyászunk megállapította, neki se em árt, se nem használ, így abbahagytuk. Igen, ebben van a lényeg!!! Nagyon sok lehetőség van, de minden embernek, minden betegségre más a jó. Ezt kellene megtalálni és akkor fog hatni. Beszdhettek bármit, ihattok bármilyen teát, ami az ismerősnek használt, nem biztos, hogy nektek is jó. A kórházban a dietetikus pl. jött, hogy elkérje a címet, honnan rendelem a vitaminokat.
Nos, röviden ennyi. Most hozattam kaqun vízet és ezt fogja inni. nem lehet többé beteg, hisz ő az én "kicsi" fiam, aki még alig élt, még annyi minden vár rá az életben.
Kitartást, erőt és hitet valamit egészséget kívánok mindnekinek!!!


2263. lianida 2007. 01. 09. 17:31:13
Rákbetegek fóruma
Orsó!

Olvasom az írásod,de nem mindenbem adok igazat. pl. mit csinál az a beteg akinek az orvosa elutasító minden féle alternatív móddal,számára csak az létezik és az a tuti biztos siker amit Ő csinál. Nekünk sikerült egy ilyet kifogni.
A Béres is egy étrendkiegészítő és azt mondot, hogy azt lehet. Minden ilyen szer vitaminokból, ásványi anyagokból áll. A szervezetnek akkor van a legnagyobb szüksége a segítségre mikor a kemót kapja. Mi csináltuk a saját elképzelésünk szerint, nem beszéltük meg az orvossal " hál istennek" mert még a Culevitre is azt mondta, hogy úgy sem hat, minek.
Amiket leírtál azt ki állapította meg?


2264. ... 2007. 01. 06. 18:14:02
Rákbetegek fóruma
Kedves vel!
Köszönöm tanácsaidat, a B17 vitamininjekcióról tudomást szereztem, most van folyamatban a beszerzése, ezen kívül a Kaqun vizet iszom és Béres cseppet szedem!A kemoterápia sajnos tönkretette a bélcsatornámat és nem is bizonyult hatásosnak, ezért nem vállalom tovább. Ezért érdeklődöm az alternatív megoldásokról!


2265. Laci 2007. 01. 06. 10:29:15
Rákbetegek fóruma
Áttétes daganatos beteg vagyok, vastagbél daganatból alakult ki. A kemoterápiát nem vállalom. Szeretnék tanácsot kérni bármilyen alternatív gyógymód felől. Minden érdekel! Ha valakinek bevált vagy segít,írjon! Előre is köszönöm!


2266. lianida 2007. 01. 04. 23:27:25
Rákbetegek fóruma
http://www.laetrilesupply.com/

ezen a lapon tudod megrendelni, én már többször rendeltem, mindig megkaptam kb. 10 nap alatt.
Azt nem lehet megmondani, hogy mennyire hatásos, mert mellette szednek mást is.
Nem tudok Neked mondani olyat, hogy biztos az segít. Nem mindig az ár határozza meg a hatékonyságát a szernek. Itt nagyon sok olyan szert is írtak ami hatott valakinek és csak pár száz forint. Ilyen a gyermekláncfű-gyökér.
Egy keveset olvass vissza, sok alternatív szert találsz.
Neked kell kiválasztani azt amiben hiszel.
üdv. Lianida


2267. Dezső 2007. 01. 04. 15:00:00
Rákbetegek fóruma
Kedves Marika!
Próbáld higgadtan megnyugtatni anyukádat. Sárgaságra a vérehulló fecskefű vagy a diófa levél vagy a madársóska forrázata lehet hatásos. A sárgaságot okozhatja gyulladás vagy tájog. Ha megszűnt kezdjetek el valamilyen alternatív kúrát.
Jobbulást kívánok!
Dezső


2268. Dezső 2007. 01. 04. 14:48:21
Rákbetegek fóruma
Kedves Norbi!
A vastagbélből a daganat kivétel nélkül a májra áttételeződik. Jobb, hogy nem lett sztómás anyukád. Azért lesz kemo, hogy az esetleges megmaradt rákos sejtek elpusztuljanak. De előbb regenerálódni kell, mert a kemo megviseli a szervezetet. És köztük is regenerálódni kell majd pár hetet. Az altarnatív módszerek nem zavarják a hagyományos terápiákat. Együtt csak azokat lehet alkalmazni, amelyek nem befolyásolják egymást. Hosszú távon rendezkedjetek be a megelőzésre. Ez alatt azt értem ha valami beválik az mellett ki kell tartani sok éven át. A műtét utáni első évben mindenképpen, ugyanis a kiújulás esélye itt még igen magas. Amikor a kemo befejeződik sajnos a folyamat ismét elindulhat.
Minden olyan készítmény jó lehet ami szabadgyöklekötő. A megjelölt és beszerzett készítmények közül talán anyukád próbáljon választani, mert lehet, hogy pl. az Avemar ízét nem tudja elfogadni. Az A, C, E vitaminokat és a szelént se hagyd ki!
Dezső


2269. jhegyi 2007. 01. 02. 15:12:52
Rákbetegek fóruma
Sziasztok,
alsóharmadi nyelőcsőrákom van.Túl a kemókon + sugarakon, majdnem tünetmentes vagyok.Műteni akarnak, vagy úgy sugarazni, hogy lenyelek valamilyen csövet.Egyiket sem szeretném. A Celladamról tudtok valamit? A honlapjukat megtaláltam, de egyik fórumon sem találkoztam vele,pedig rengeteg táplálék kiegészítőről olvastam tapasztalatokat.Jobbulást mindenkinek.


2270. Évi 2007. 01. 01. 17:13:44
Lisztérzékenyek fóruma
Zsuzsi ugyanígy jártam, 20 kg-ot híztam. Szerintem a hirtelen helyreállt hormonok nem tudnak mit kezdeni a gyors változással, és ezzel szúrnak ki velünk. :-) Anyukám ugyancsak 20 kg-ot hízott, szerintem a korlátozottan ehető élelmiszerek okozhatják, nem tudom. Vagy a szervezet így reagál és kevesebb kalóriát éget el? Bár segítene valaki, mert ezt a túl terhet le kéne adni valahogyan. Bevallom a rengeteg gyümölcs mellett eszem is, nincs hiányérzetem, mégis folyton ennem kell. Ez valami pszichés állapot lenne? Ha tudtok segítsetek nekünk!


2271. Edyna 2006. 12. 28. 10:17:43
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!
Először is kellemes ünnepeket és boldog - boldogabb új évet mindenkinek. Én idén nyár óta olvasom a hozzászólásokat,a szomorú apropó édesapám megbetegedése volt. Rendszeresen, évente eljárt a tüdőszűrőre, tavaly annyit mondott az ottani főorvos, hogy "látszik, hogy dohányos, folt van a tüdején" - aztán ennyi. Ő meg nem firtatta a dolgot, úgy volt vele, hogy az orvos tudja, hogy melyik "folttal" van gond és melyikkel nem. Idén egy másik kollega csinálta a szűrést, ő már továbbküldte kivizsgálásra, júliusban meg is műtötték - adenocarcinoma - utána kemo, sugár, januártól megint kemo.
Az itt leírt tapasztalatokból válogatva most Cod teát, cickafark teát (egy kis kálmosgyökérrel kiegészítve), 6-8 gr C-vitamint, szelént, folsavat és fokhagyma kapszulát szed, plussz céklalét, gyümölcslevet. Megrendeltük a B17 kapszulás változatát, a kemo miatt egyenlőre nem tudom, hogy lehet-e szedni. A körülményekhez képest jó van, kontrollok majd januárban.
Még annyit kérdeznék, ha valaki tud egy megbízható (orvos) - természetgyógyászt, Budapesten vagy Kecskemét, Szeged környékén,akivel lehetne konzultálni az alternatív kiegészítőkről, azt nagyon megköszönném.
Még egyszer boldog új évet mindenkinek! Edyna


2272. mariaslog 2006. 12. 22. 11:04:01
Rákbetegek fóruma
Sepuszisepá
Is, ill. igen. Rengeteg dolgot kipróbáltunk, a teljesség igénye nélkül pl. deut. szegény víz, Phönix méregtelenítők, teák, antioxidánsok, dr. Sári Erzsébet, van vagy 2 zsák el nem fogyott táplálék kiegészítőnk. Ami bevált, ill. egy bizonyos pontig biztosan használt:
Tavaly május vége óta egy term.gyógyász, energetikailag dolgozik, csakrát tisztít, talpat masszíroz, ill. masszíroz is - 2005.aug. vége és 2006. febr. között egy betétet rakott az ágy alá, amibe bizonyos erősségű mágnest rakott be az érintett csípő alá ( nem az ágyba, alá a földre )
július Agykontroll tanf.
július vége - teljes vegán étkezés, semmi állati, - 1 évig csináltuk és fokozatosan először a tojás jött vissza, majd a tej, de házi és most már kicsi-kicsi hús. Kezdetben naponta 3-szor 2,5-3dl facsart zöldséglé, sok céklával. ( Most már úgy utálja, legalább fél éve, hogy nem issza, de próbálok helyette legalább néha paradicsomlevet itatni. A frissen facsart alma, narancslevet szereti.
Aug. vége prananadi ( www.prananadi.hu ) - 11 hónapig jártunk hetente kétszer + elvégeztük az 1-2. tanfolyamot
lúgosítás: Basica
2005. október vége Iscador
2005. okt. - gyógytorna heti 3-szor
2006. január vége - Vargha gyógymód - vagy 4 hónapig hetente 5-ször, utána 2 hónapig hetente 3-szor
2006. március vége DENAS készülék www.denasms.com - vagy 2-3 hónapig intenzíven, naponta
2006. április vége - a Cancer c. California Fittness könyv hatására kimérettük az ammónia szintet - magas lett - L-Arginint szedtünk rá, ill. a candidát is és arra is szedtünk olajfalevél kivonatot, meg utána Candcellt és egyéb kiegészítőket is ( Ökonet termékek - beléptem, hogy olcsóbban kapjuk )
2006. június vége " Világ rák nélkül" - először az Ökonettől Hunza barack kapszulát vettem, csak abból, mivel csak 25 mg-os, nagyon sokat kellett bevenni ( 4*6 szem ) utána rendeltem Amygdalinát, 4*1 szem/nap. Mellette C vit, Legalon - májtisztításra, Spirulina - ált. tisztításra , napi 1 db Voltaren SR75 az izom, izületi( ? ) fájdalmakra - egyéb fájdalomcsíllapításra nincs szükség. 2006. november vége óta szedünk Artemisinint is. Közben elég sokat fogyasztott az aloés termékekből, Barry és Freedom, nem aloés multivitamin, stb... Az aloés termékeket Vargháék hagyatták el, helyette nonit itattak vele, de az nem nyerte meg a teszését,újra elkezdtük az aloékat.Jól vagyunk, a gyerek ÉL és a mozgását is - minden ellenkező orvosi jóslattal szemben - szinten tartottuk, nem kényszerült ( hál' Istennek ) tolószékbe. A kemó alatt tolószékkel vonszoltuk. Egyébként talán mindenkinek más a recept, bizonyos hasonlóságokkal:))) Harcolni és nem feladni :)))) A folyamat lassú és nem látványos, kitartást igényel. De az a jó hír, ha nincs hír.
Minden Fórumozónak és családtagjaiknak kívánom, hogy egyre jobban legyenek és Karácsonyra kapják meg azt a kegyet, amit mi megkaptunk:)))
Békés, szeretetteljes Karácsonyt kívánok
Maria


2273. Maria 2006. 12. 21. 10:49:22
Rákbetegek fóruma
Verának ( Kukornya )
Pár hozzászólással alatta már írtam a B17-ről, összességében nekünk jót tesz. Nekünk is volt tőle a kezdet kezdetén cca. 3 hétig, de megszakításokkal, hőemelkedésünk, ill. egyszer 38 fok láz. A gyereknél áttét a májusi PET alapján nem volt,ill. nincs, így mi csak a primer daganatra alkalmaztuk. Tekintettel arra, hogy nálunk a csontban van, látványos "távozás", mint nálatok, nem volt. Eleve arra számítok, hogy a csont miatt maga a regenerálódási folyamat nagyon hosszú lesz. A term. gyógy szerint 1,5 év, vagy több. A lágyrészek hamarabb "kidobják" a daganatot. Tavaly június óta csak alternatív terápiát csinálunk, az eü. szerint is hatástalan volt a kemoterápia. Akkor minek? Minden kedves fórumozónak üzenem így Karácsony táján, hogy ők is és szeretteik is legyenek egyre jobban:))))
Maria


2274. Ági 2006. 12. 21. 8:48:16
Rákbetegek fóruma
sepuszisepá!

Amikor szembesülsz a zord valósággal, azt sem tudod, hogy hova kapj?!Mit csinálj?! Segíteni szeretnél, de mást mond az orvos, mást a természetgy.,mást érzel Te.Elkezdessz kutatni a témában, s egy sor ellentmondásba ütközöl.Ez megint összezavar eleinte.Olvasod a fórumokat, s ekkor talán tisztulni kezd a kép (hm...most persze magamról beszélek)!
Rájössz (én igen), hogy döntened Neked kell, mert nincs két egyforma eset.Van a Ti alap problémátok, s vannak olyanok, akik megéltek hasonlót.Ha orvosi oldalakon kutatsz, akkor csak "mesterséges" útmutatót,leírást találsz.Az ember azonban ÉLNI akar, s ha a "kémia" nem tűnik elégségesnek, akkor nyit a természet felé.
Ha Anyukád még több C-vitaminos oldalt elolvas, akkor biztos talál olyat, ami rácáfol a korábbi negatív információra.Engem már senki nem tudna meggyőzni a C vitamin negatív hatásairól.Sok folyadékkal kell bevenni, de nem hiszem, hogy kártékony hatása lenne.
Van még jó pár fórum, ahol olvashatsz ebben a témában.Amit az emberek tapasztaltak, megéltek az az igazán hiteles.A legfontosabb, hogy bármit csinálsz higgy benne.A stresszt pedig meg kell próbálni kiiktatni.Az ég világon semmi nem változik, ha az ember ideges (persze ezt néha magamnak is mondogatom).Valahogy majdcsak lesz! Úgy még sose volt, hogy sehogyse legyen:))!
Tojni kell a világra!Nem lehet belerokkanni!
A fiamnál (16 éves)tavaly Non-Hodgkyn Lymphomát diagnosztizáltak.Hosszas tortúra után - a fórumok segítségével -magam vettem kézbe a dolgok irányítását, hiszen én ismertem a fiamat stb.stb.Nem kapott kemot,csak alternatív "gyógymódot " tőlem.2hete voltunk ellenőrzésen, rendben volt minden.Pont egy éve kezdődött,iszonyatos volt.Nagyon sokat csalódtam az orvosokban.Persze, ha nem csalódok, akkor lehet követem az utasításaikat. A gyönyörű 18 éves lányomnak valszeg egy védőoltásból eredően halláskárosodása alakult ki, mindkét fülére, ami a pár napos eredmény szerint romlik, s nem műthető.Egy kiváló tanuló,szorgalmas,kedves kislány.
Ezzel csak azt akartam mondani..............!
Nem süllyedhetem el a gondok labirintusában.Az ember 2 nagy pofon után is feláll, s tovább megy!
Hinni!Hinni!Hinni!Bizni!Remélni!
:)
Ági


2275. kukornya 2006. 12. 20. 10:13:38
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Már két éve olvasgatom a fórumot, ugyanis édesapámnál ebben a hónapban lesz két éve, hogy operálhatatlan gége - és garattumort diagnosztizáltak III. stádiumban, maximum fél éves túlélési idővel. Nagyon sok mindent kipróbáltunk voltunk már tünetmentesek is.
Időközben "gazdagabbak" lettünk egy gégekanüllel és sajnos egy hónapja nyelési nehézségek miatt egy gyomor tápszondával:-(( Eddig nem mertem, de most megrendeltem a B17 vitamin injekciót, találtam olyan nővért (hatalmas erőfeszítések árán) aki vállalta, hogy vénásan beadja az apukámnak. A 15 napnál tartunk, a tapasztalatokról szívesen írok. Én úgy gondolom, hogy a természetgyógyászatnak és az alternatív gyógymódoknak köszönhetjük ezt a két évet, mely egész ideig jó állapotban telt az apunál, és továbbra is bízunk, hogy ez megint visszatér. Ja és nagyon fontos a hit és a szeretet.
Vera


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap 7. lap 8. lap 9. lap 10. lap 11. lap 12. lap 13. lap 14. lap 15. lap 16. lap 17. lap 18. lap 19. lap 20. lap 21. lap 22. lap 23. lap 24. lap 25. lap 26. lap 27. lap 28. lap 29. lap 30. lap 31. lap 32. lap 33. lap 34. lap 35. lap 36. lap 37. lap 38. lap 39. lap 40. lap 41. lap 42. lap 43. lap 44. lap 45. lap 46. lap 47. lap 48. lap 49. lap 50. lap 51. lap 52. lap 53. lap 54. lap 55. lap 56. lap 57. lap 58. lap 59. lap 60. lap 61. lap 62. lap 63. lap 64. lap 65. lap 66. lap 67. lap 68. lap 69. lap 70. lap 71. lap 72. lap 73. lap 74. lap 75. lap 76. lap 77. lap 78. lap 79. lap 80. lap 81. lap 82. lap 83. lap 84. lap 85. lap 86. lap 87. lap 88. lap 89. lap 90. lap (91. lap) >>>92 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->