Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


51. Maka 2009. 03. 27. 22:23:35
Rákbetegek fóruma
Kedves Vesztes!

Jo neved van! Igen ,a Preventa biztosan jo, mert innen onnan koppingatjak, söt ugyan olyan jo viznek titulaljak az"olcsobb" vizet is.De valoszinü, hogy azokat akik "hazhoz szallitjak" keszpenzert a "vizet" anyagilag nem felelnek most, holott ugyan azokkal a jelzökkel lattak el a vizüket. A Preventat megbüntetik öt milliora, de az "all " forgalmazok tovabb bonyolithatjak üzleteiket ?? Egyebkent en vettem ilyen olcsobb vizet, de üledeskes emberi fogyasztasra alaklmatlan. Masra is kiadok ennyit, ugyhogy anyagilag nem erintett nagyon. Ki akartam probalni. Biztam benne, hogy jo minösegü lesz. Azota a forgalmazo nem mer elöjönni. Mar en is a Preventat veszem, kura szerüen fogyasztom. Maskor is csak azt fogom megvenni. Sajnalom ezt a birsagot, mert meg gyogyszertarakban is meg lehet venni a vizet. Tenyleg vallaltak önmagukat. Miert nem szabad megondani, hogy hasznalt rakbetegeknek?? Ezt a keszitmenyt valoszinü furni akarjak. Valami fejes nem tud nagyot kaszalni belöle. Mennyi szemet van a piacon es azt amit magyar talalt fel meg meg jobban büntetik. Szegyene ez az orszagnak. Nem hogy felkarolnak, csak rombolni mindent.Az ilyen szemlelet miatt van ott az orszag ahol van. Tudom , hogy ez politika, de ennyit most megengedtem magamnak.
Nyugodtan irjal a forumra, nem kell ezert bocsanatot kerned. Itt minden velemeny fontos.

Üdvözlettel
Maka


52. Jonny 2009. 03. 27. 21:30:52
Rákbetegek fóruma
"Szeretnek beszamolni Nektek hogy milyen hatasa van nalam a Deuterium Lifewater viznek. Nem vagyok faradekony, mint elötte, ugy erzem aktivabb vagyok napközben. Meg a höhullamaim is kevesebbszer jönnek .Semmi mas folyadekot most harom honapig nem iszom csak ezt, meg a kavemat is ezzel keszitem el. Ejjel nyugodtabban alszom altato nelkül. Harom hete iszom a vizet.Örülök, hogy elkezdtem. Köszönöm Dr Nagy Tibornak, hogy bemutatta ezt a hasznos termeket.

Mindenkinek kivanok gyogyulast.
Kati"

Most meg vedi a preventat, beszaras,na. Maka, te nem faradsz meg el ebben a nagy porgesben?

53. Maka 2009. 03. 27. 16:51:58
Rákbetegek fóruma
Kedves Katica !

Az altalad feltett irasbol szamomra az tünt ki, hogy sem az oxigennel dusitott, sem a deuteriumcsökkentett vizekkel emberi kiserletek nem törtentek, tehat nem bizonyitott a jo hatasuk rakbetegekre. Ettöl függetlenül Te itt azt irod, hogy a masik olcsobb viz jobb közerzetet csinal nalad. Kiprobaltad mind a kettöt? Akkor Te most rakbetegg vagy es elhiszed, hogy hasznos a csökkentett deuterium tartalmu oxigendus viz, vagy a Preventa ellenlabasanak akarsz itt reklamozni ????

Üdv.
Kati


54. Katica 2009. 03. 27. 6:22:15
Rákbetegek fóruma
Olvastam egy cikket tegnap:
MEGTÉVESZTŐ ÁLLÍTÁSOK A PREVENTA IVÓVIZEKRŐL
2009.03.26. Jogi Fórum / GVH
http://www.jogiforum.hu/hirek/20228
Én a másik oxigénes deutériumos vizet iszom,sokkal olcsóbb és jobb is a közérzetem mint a szénsavastól, ráadásul ha többet rendelek házhoz hozzák.


55. Anna 2009. 03. 15. 14:12:59
Avemar
Üdv. a fórumon:
Mi használjuk szerintünk nagyon jó tüdődaganat a diagnózis sajnos. De: megállt a dagi, talán kisebb is, jó a közérzet, étvágy. Összességében amit az orvosok előadtak 8 hónappal ezelőtt jó a helyzet.
Súly: 2008 07: 43-45 kg. jelenleg 51-53 kg.
Használunk még: cicka+kálmosgyökér+mezei zsurló teakeveréket, preventa, aki igazolja a betegségét a Flavin ingyen küldi a terméket. Most ezt is kipróbáljuk.


56. Maka 2009. 03. 06. 20:48:58
Rákbetegek fóruma
szia Eszter!

Röviden: Macskakarom immunerösitesre, B17 (ha van keserü barackmag az is jo 10-15 szem) megelözesre 7-8 szem, es a Preventa viz, de hogy abbol mennyit azt betegre vonatkoztatva megirja a feltalaloja. HYD Kft.Ezek melle mar nem kell taplalekkiegeszitö.
Apukadnak kivanok sok sikert a gyogyulashoz, neked kitartast a segitsegben.
Üdv,Kati


57. tubi 2009. 03. 02. 21:22:45
Rákbetegek fóruma
Szia Emese!
Köszi a segítséget!
Én a Preventa 105 , feltaláló orvosával beszéltem telefonon. Hívd fel és mondd el a bajotokat és ő megmondja, hogy mit szethettek és mit nem.
Dr Somlyai Gábor
381-0765
Általában kedd, szerda , csüt kora délután tudtam elérni.Ha nincs bennt akkor visszahív.
Nekem azt mondta, hogy semmiféle antioxidánst ne adjak a férjemnek, sok vitamint se, de majd elmondja Neked, hogy miért és mit.
Üdv mindenkinek és sok erőt


58. kerekiemese 2009. 03. 02. 19:41:40
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!

Én is voltam nemrég egy előadáson, amin egy olyan eszközt mutattak be, ami a Zapperhez hasonlóan mágneses biorezonancia elvén alapul. Állítólag ezzel is nagyon jó eredményeket értek már el. Ehhez a Magneter nevezetű géphez vannak általános dvd-k is, mint például wellnes, vagy immunerősítő program, de komolyabb betegségek esetén egy orvosi team a zárójelentés tükrében személyre szabottan állítja össze a terápiát.Általában 45 perces egy "kezelés", amit minden nap ismételni kell.

Bővebben olvashattok róla ezen a weblapon:
http://www.rubinegyesulet.eu/

A Preventa vizet mi is isszuk, de mellette antioxidánsokat és B17-et is fogyaszt Anya!Az utolsó információk szerint ez így nem hatékony?!


59. Mamma 2009. 03. 01. 18:49:34
Rákbetegek fóruma

Sziasztok!
Tibu! (válasz: 20254) A férjem (tüdődaganatos) isszuk a Preventa 105-öt, de én nem kértem ki senki véleményét és mellette issza a gyógyteákat (tüdőre van összeállítva), az Avemart, rágja a barackmagot, sok diót eszik (bio megterem) nincs semmi rossz mellékhatása ezeknek, mivel jó a közérzete. Az Avemart meg tudom venni Eü. kártyára, a vízből meg amennyit tudunk venni kb. havi 4 liter.
Káma! Olvastam a Nők Lapjában a Gerson diétáról a hetiben van egy cikk (biztos többet tudsz erről, mint én) gondoltam rá, de tényleg "macerás", nem tudom, hogy adjam elő, hogy már megint kitaláltam valami "újat"!?
Szép estét, megyek nézem a Naplót. GYÓGYULÁST!


60. Maka 2009. 03. 01. 17:36:56
Rákbetegek fóruma
Szia Tubi!

A Preventa melle barackmagot adhatsz a ferjednek napi 10-20 szemet keserüt. A B17 vitamin jo a Preventaval. Ezt is a feltalaloja mondta nekem. Kerdezd azert meg Te is. Svajcban mar egy kilos kiszerelesbe lehet kapni a keserü barackmagot, mert hasznal. Regen csak fel kilosban lehetett kapni.
Kivanok kedves ferjednek jobbulast, gyogyulast.
Üdvözlettel
Kati


61. tubi 2009. 03. 01. 16:01:19
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
A férjem agydaganat mütét és sugárkezelés után van. Számtalan termék után a férjem kérésére elkezdte inni a Preventa 105. E mellé nem ajánlanak semmiféle antioxidánst, csak a Basica-t és a Vitanax PX 4-et,patkónyelvet. Nagyon fáradt, gyenge, de akármit akartam adni immunerősítőt és felhívtam a feltalálóját azt ajánlotta, hogy semmi mást ne addig amig issza. 6 hónapot minimun kell inni, de ahogy látom szerintem ezt mindig kellene utána is. Ez egy kisebb vagyon. Fogyasztotta valaki és milyen tapasztalatokkal ? Káros hatás van-e? Valakinek használt és gyógyúlt tőle?
Köszönöm válaszotokat.!


62. Mamma 2009. 02. 25. 20:30:06
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Köszi a válaszok!
Tömtem és mai napig tömöm a vitaminokat, az antioxidánsokat, gyümölcstől kezdve a zöldségig, az új kb. 1-2 hónapja van a Preventa és az Avemar. Most másfél hónapig "havaj dizsi" van, mert vége a kemónak és a CT-ig sehová. Lehet, hogy ez is segít. Jó az állapotunk, csak a csontok fájnak nagyon. Gyerekek: komolyan mondom nálunk talán az a jó, hogy a felfogásunk pozítív és hiszünk a gyógyulásban. Várom a március 26-i CT-t, remélem nem lesz semmi probléma.

Zoi: nagyon pozitívan kellene Erikának gondolkodni akár mennyire nehéz. A dokikra nem kell hallgatni, hülyeségeket beszélnek. Nem gyógyítható stb. Valahol olvastam és megjegyeztem: "Nem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani. Aki csak a betegséget kezeli el fogja veszíteni a betegét" Babits
Nem tudok mindig itt lenni pedig szeretnék, mert egy gép van és a lányom általában itt dekkol.

Szép estét!


63. Mamma 2009. 02. 11. 16:30:07
Rákbetegek fóruma

Sziasztok! Régen jelentkeztem kb. szeptemberben üdv. mindenkinek és gyógyulást, főként Bakita és habveros válaszát várom, mert eddig velük "beszéltem", de írjatok főként olyanra lennék kíváncsi aki jelenleg tüdőrákos kezelések alatt áll és aki meggyógyult, de az orvosok lemondtak róla. Dióhéjban: a férjem tüdőrákos kb. 7x7,8 cm dagóval, nem műthető, tehát először áttétes volt 2008 júliusában, utána nem lett az?!?! Nagy pocsék állapotban kezdtük a kezelést, ugyanis nem ment orvoshoz, csak akkor mikor már "az asztalra ütöttem". kb. 45 kg sem volt. Jelenlegi helyzet: Korányiban kezelik ő vállalt mindent (kemó kemóhátán elég jól viseli, most az Alimta kezelést fejeztük be, novemberben volt egy CT (jók az eredményei)nincs sem csont, sem agyi áttét, meg semmi. A következő CT márciusban lesz addig békén hagynak, nem fogyott, ugyan nem is hízott sokat, de kb. 50 kg. A gyógyszerei mellett a kúrám: teakeverék (cickafark, mezei zsurló, kálmsgyökér ezt rágni kéne de befőzöm a többihez, mert elég keserű, Avemar, Preventa.
Egyelőre ennyi, van valami ajánlatotok. Nem tudom de ez a petróleum izgat, ugyan elküldött a francba a férjem ezzel kapcsolatosan, de szerintem nem hülyeség. Azt mondta a doki fél év, hát olyan határeset vagyunk jelenleg. Ja most is azt mondta használjuk ki az időt mert kevés van. Nem mertem megkérdezni arra értette, hogy márciusig békén hagynak bennünket, ha nem lesz semmi probléma, vagy hogy tényleg kevés az időnk?!?!Hát szóval nem mertem rákérdezni, a férjem sem. Na a többit legközelebb, írjatok : Mamma


64. zsóka 2009. 01. 17. 8:20:51
Rákbetegek fóruma
Ezt valaki hámozza már ki!


Alternative Cancer Therapies
Page 1

Updated 01/08/09

Bookmark this page...as we learn of more therapies through our research, we will post them here.

Please report any broken links by contacting info@mnwelldir.org

Perhaps we should call these "unproven therapies" since many of them are on the American Cancer Society's infamous black list. Simply because something is "unproven" does not mean that it has been "disproven." And if a therapy fits the following—

1. It works.

2. It's inexpensive.

3. Few, if any, negative side effects.

4. It's not patentable.

—odds are it will stay on the black list because no one is going to spend a dime to prove its effectiveness. Medicine is a business. Cancer is a business. The FDA is running a protection racket, protecting drug companies and the AMA from anyone with an inexpensive and effective treatment for money making diseases.

The following therapies are not guaranteed to work, at least by us. They are presented to you for information purposes only. For many, their effectiveness has been shown in limited clinical trials, but each one, by itself, is not enough. Everything works, when you do everything.

Using an alternative therapy is not holistic, it is simply one rung in the ladder you must climb to reach your goal of perfect health. Some of these therapies can be used as preventative measures, but, even a preventative measure can help to fight an existing cancer, when used with a life style change and other therapies. Work your program! Top

Please Note: WE DO NOT SELL ANY OF THESE.

If we know where to get the therapy, we post it. If not, you've got to go find it on your own.

Mesothelioma is a dreaded cancer that is nearly always caused by just one factor: exposure to asbestos. If you've been affected, request more information on what could be Malignant Mesothelioma.

714-X

In the 1930s, somatids (Latin for "tiny bodies") were discovered. They were called the basis of all life, and according to Gaston Naessens, they are "probably the precursor of DNA, and undoubtedly capable of transforming energy into matter." Hard to tell if they are really the basis of all life, but they cannot be destroyed by 3000º temperatures or by HCL (300 years after they dig you up, they will find live somatids), though bombarding them with electrons will destroy them, thus they were never discovered with the electron microscope. Gaston Naessens, who was chased out of France for practicing medicine without a license, took an interest in the life cycle of somatids. He has produced a video explaining the life cycle of the somatid. Spending over a decade researching somatids, he has also discovered that the first sign of disease is when the somatids begin producing yeast, and veer off their normal three stage life cycle to a sixteen stage life cycle.

He developed 714X, a camphor derivative, that returns somatids to their normal life cycle and, according to his studies, reverses degenerative diseases. Additionally, Gaston Naessens has developed ANA-10 from his work in somatidian biology for use in AIDS, and clinical trials are underway. You should pick up a copy of You Don't Have to Die—Unraveling the AIDS Myth, by Leon Chaitow, ND, DO and James Stroheker. In it you will read about Barry, who had full-blown AIDS, went to Naessens and was put on a detoxication program, dietary changes, supplements and lifestyle changes. He received 714-X injections and regained full health.

For more information, you can contact Cose, Inc. at 5270 Rue Fontain, Rock Forest, Quebec, Canada J1N 2B6, phone (819) 564-7883. His video is fascinating and well done, showing the life cycle of the somatids, and printed materials will offer you a look at the results of his research as well as an explanation of darkfield microscopy. The video costs $25.00, and if you ask, they will send you a list of clinics using 714-X, but all of them are outside of this country. Look to our neighbors to the North and South for treatment with 714-X. Top

ABM Mushroom

In the seventies, two researchers from Penn State visited the Sao Paulo, Brazil area and discovered the local natives to be extremely healthy with a very low rate of disease. The longevity rate was disproportionately high with people living well over 100. Their secret? It was a simple mushroom, they told the researchers, the ABM mushroom (Agaricus Blazei Murill).

Subsequent studies over the next 25 years have shown the ABM to stimulate the immune system and promote natural mechanisms to battle infectious disease and cancers. ABM stimulates lymphocyte T-cell and Helper T-cell production. The polysaccharide contained in ABM stimulates production of interferon and interleukin that indirectly function to destroy and prevent the proliferation of cancer cells. Additionally, ABM turned out to be a very powerful antiviral agent preventing viruses from entering tissues.

Normally, the polysaccharides found in fungus only affect solid cancers, however the polysaccharide in ABM is effective against Ehrich's ascites carcinoma, sigmoid colonic cancer, ovarian cancer, breast cancer, lung cancer, and liver cancer as well as against solid cancers.

In Japan, ABM, in an injectable form, was found to eliminate all cancerous tumors in 90% of the experimental mice. Additionally, when the mice were fed ABM as a preventative and then injected with a very powerful cancer causing agent (Sarcoma 180), 99.4% of them showed no tumor growth. Conventional medicine has no preventive this powerful.

The studies in Japan showed ABM to be 80% more effective than the world's number one cancer drug, PSK. It contains much higher levels of beta glucans than the other medicinal mushrooms (Maitake, Shiitake, and Reishi) and stimulates NK (Natural Killer) cell activity.

It should be noted that the beta-glucans in these mushrooms work best when taken with vitamin C.

The studies in Japan were so successful that today Japan is now buying over 90% of the available ABM from Brazil.

The ABM mushroom is available in the US and you can check out the following links:

Ultimate Immune has a Glucan Infusion that is far superior to most ABM Mushroom products (always take with Vitamin C).

ABM freeze dried extract in capsules: http://www.hplus.com/a36.html

To order mushrooms in bulk, wholesale from China: http://www.abmcn.com/

RF1000 is an ABM Mushroom product that also contains Cats Claw and Pau D'Arco. Jana Shiloh, a homeopathic consultant in Arizona handles all manner of ABM Mushroom products. You can write to life@sedona.net, visit her web site: www.alternative-health-4u.com or phone her at 888.282.9362.

New products have recently been made using this wonderful mushroom. The first is probably the most potent extract thus far is RAAX11. It is currently being studied in Brazil with some astonishing results for breast cancers. Another is OPC Rainforest Mixture has, among other things, Oleander in it.

Both of these, and more, MIGHT be available here: http://takesun.com; we say "might" because these people are nearly impossible to get a hold of, and they have no means of purchasing their products over the internet.

* * *

One of the largest suppliers in the world is www.agaricus.net. They have links to sites that sell their products and you can also become a distributor.

A special note: Japan's chief chemotherapy for cancer comes from a mushroom and is nontoxic. Japan employs chemotherapeutic drugs that are toxic only after trying the nontoxic therapies first. At the time of this writing, according to the World Health Organization's statistics, Japan stands first in overall longevity while the US stands at 24th.

Our friends at Mitobi Enterprises are now your one stop mushroom shop. They now carry the ABM mushroom and if you look all over the web, you'll see that they have the best prices available. And no, we do not get a kickback from their sales, but please, if you need your mushrooms and you need them fast, this is the place to go: www.mitobi.com.

Please note that though these mushrooms are called the ABM Mushroom, because mushroom classification is based upon few criteria, these are NOT exactly the same as the mushrooms from Brazil. There are farms in China now, and all over the world growing these ABM mushrooms, but they are "not exactly" the same mushrooms from Brazil. They are close, and they do contain healing properties, but the original ABM mushroom can only be grown in the conditions of a rainforest.

Here is what Mitobi publishes about the ABM mushroom:

In the 1970's researchers noticed that an unusual percentage of people in a small town in Brazil (Piedate, in Sao Paulo) had a very low rate of a number of serious adult diseases. The common factor in these people's diets was the ABM (Agaricus Blazei Murill) mushroom known to the locals as 'Cogumelo de Deus' or 'Mushroom of God'.

Researchers have isolated large amounts of polysaccharides in this mushroom which appear to significantly boost the immune system. Polysaccharides are made up of individual sugar molecules chained together to form larger sugars. The polysaccharides appear to activate a type of white blood cell known as a macrophage which filters the blood by destroying viruses, bacteria, and perhaps even cancer cells. Shiitake, Maitake and Reishi also contain these polysaccharides.

ABM is also known as Himematsutake and can be used in your cooking the same way as other mushrooms are. Daily dosage for normal body maintenance and prevention is about 6 grams (about ¼ of a dry mushroom) or 40 grams (aprox. 2 mushrooms) for serious illness. Tea is also a popular way of taking the mushroom. Use about 1 mushroom per liter (1 quart) and boil it for an hour. Drink a cup a day, warm or cold. Take vitamin C in conjunction with your medicinal mushrooms to assist in the absorption of the beneficial properties of the mushroom.

We must also inform you that we've spoken with a naturopathic physician who visited this "small" village and reported back to us that it's not all that small, and happen so be situated just a few miles from a very large, cosmopolitan city. We originally published the myths surrounding the discovery of this mushroom by Japanese researchers; how there was an overwhelming population of people over eighty and into their nineties; and how certain diseases were non existent to this "small village." However, our source tells us that, even though the research on the mushroom has to be accepted, the myths surrounding the discovery of the ABM are probably overblown.

AHCC is a combination of mushroom extracts that is use more than chemotherapy in Japan. We list information on AHCC in our section (within these pages) on Mushrooms.

NOW AHCC, 500mg/60 VcapsNOW Foods has the most inexpensive form of AHHC we've found. I love NOW Food products because they are the best of the cheapest (or cheapest of the best). One reason they are so inexpensive is that they do NOT advertize and they have NO sales staff.Aloe Vera

Aloe Vera is a wonderful detoxifier. Its anti-cancer value has been demonstrated in study after study. It is also an immunomodulator, meaning it will balance your immune system. I recently ran into an individual who was having colon polyps removed every visit to his proctologist. He began a regimen of 8oz of Simply Natural AloeMin daily, and on his next trip to the proctologist, they found no polyps.

There are many Aloe Vera products on the market, and the FDA hasn't helped much by allowing companies to claim 100% Aloe Vera juice if they add only one tablespoon of 100% Aloe Vera juice to a gallon of water. Additionally, companies can claim their product to be cold processed if they use HTST (High Temperature Short Time) processing. It took us over 6 years of research to find Simply Natural Products. We not only keep in touch with the company, but we have spoken with the independent organization that assays their products. SNP prints on the label of their Aloe a guarantee that there is a minimum of 13,000 mgs of the polysaccharides in each bottle, however, the assayers have told me that this number fluctuates between 18,000 and 22,000. Their product, in our estimation, is simply the best you can find. You can order Simply Natural Products or learn more about them by visiting their web site: http://www.simplynaturalproducts.com.

Here is an excerpt from a testimonial sent to Simply Natural Products by a user of their AloeMin (Aloe Vera plus liquid minerals):
A friend of mine... was diagnosed last fall with malignant prostate cancer. They ran tests twice. I immediately urged him to start taking AloeMin. He did, for about six weeks, and stuck with it very well. His family was urging him to get it surgically removed, but he resisted. Eventually, pressure from his mother influenced him to get the prostate taken out anyway, 'for the sake of his family.' After the surgery they ran tests on the removed prostate and found it [was] NOT MALIGNANT…. THEY REMOVED A PROSTATE WHICH WAS…HEALED!

Here is still another:
I have been drinking AloeMin for 3 months. I had not told my family that I had found a skin cancer on my arm and on my leg, the year before. When the new AloeGel first came out I jumped and started applying my AloeMin directly on the spots and then rubbing the AloeGel on throughout the day. Six weeks later, the spot on my arm totally disappeared and the spot on my leg has decreased to half the size. Thank you for this product.

In an article by Dr Bruce Eric Hedendal, D.C., Ph.D. he points out the effects of orally consumed Aloe Vera juice: "Urinary indican values decreased, indicating lowered bowel bacterial conversion of tryptophan and possible improved protein digestion and absorption, as well as reduced bowel putrefaction. This change, by itself, could help prevent colon cancer."

And finally, Dr. H. R. McDaniel, M.D., pathologist and researcher at the Dallas-Fort Worth Medical Center, has said, "The use of Aloe Vera will be the most important single step forward in the treatment of diseases in the history of mankind." Top

Anticoagulants (Prevent Metastases)

In a study of 300 breast cancer patients on anticoagulants [first reported to us in Alternatives], one eighth of them died from breast cancer, but not one developed metastases. Anticoagulants stop fibrin from forming. Fibrin (a natural substance needed for blood to clot) has a pretty significant role in the development of metastases: it coats maverick cells in the blood stream, and thus protects them from the immune system, and it gives off a signal to start angiogenesis, the growth of new blood vessels (which a metastasis would need in order to root and grow).

Antineoplastons

Antineoplastons are a non toxic therapy developed by Dr Stanislaw R Burzynski, MD, PhD which are currently undergoing FDA monitored Phase II Trials. They are slated to be approved by the FDA for certain cancers, and a pill form has already been approved and is available through prescription.

To read more on Antineoplastons, click here: Antineoplastons.

Antioxidants

We mention antioxidants here because some readers will feel we've overlooked an important factor to preventing and fighting cancer. Cancer begins in the cell. Cellular changes are brought about by toxins, alcohol, smoke, malnutrition, dehydration, free radicals, and the aging process. Antioxidants turn these free radicals and their precursors (the toxins) into harmless chemicals. Your antioxidants are vitamins C, D, A, E, and selenium. New antioxidants are being discovered (invented) all the time: Pycnogenol, Amrit Kalash, Microhydrin just to name a few. Our most recent discovery is Electrolyzed water (link temporarily out of commission). Prevention is the key here, and incidentally, antioxidants also play a large role in the prevention heart disease and strokes. Top

Anvirzel™

Anvirzel is a patented extract from the Nerium Oleander, a common house plant. It is very toxic, the plant, that is, and if you insist on eating it, it will kill you. However, the extract (Anvirzel) has been the twenty year study of a Dr Ozel from Turkey.

Dr Ozel foolishly told everyone that his drug could cure cancer. It is pretty harmless. There is no known overdose amount. It is not as safe as water, but it's not nearly as dangerous as Vioxx. But Dr Ozel really goofed, and foolishly told the authorities that his drug could cure cancer, and that vanquished your chances getting this substance right now; this substance that is as safer than Tylenol.

Dr Merrill Garnett, on the other hand, after creating Poly-MVA, registered it in Mexico as an antioxidant. Poly-MVA can be bought over the counter. Anvirzel can only be gotten by flying down to Honduras and spending a week at a hospital. And then, if you want it, you will pay 10 times its cost of production (minimum) when Poly-MVA isn't even sold at double its cost. Good move, Dr Ozel.

Anvirzel is a drug of the future (you can't get it presently). It certainly doesn't fall into any categories of present day chemotherapeutic drugs. According to our sources, studies prove it is non toxic. Secondly, studies show it attacks tumors; studies in bladder cancer, breast cancer, and prostate cancer show very very positive results. Thirdly, it seems to boost the patient's immune system (chemotherapy to date has destroyed immune systems on a regular basis). And finally, Anvirzel has a role in uncovering the cancer cells: it seems that cancer cells camouflage themselves and hide from the immune cells. Anvirzel helps the immune system hunt them out, directing the attack on cancer cells.

Anvirzel is made in Texas presently, but is available only in Honduras. You can fly down to Honduras to get a six month supply, costing under $9,000.00. The FDA has approved clinical trials at the Cleveland Cancer Clinic, and a report was expected to be issued in April, 2000. So far, we've heard nothing. But look for changes here or ask for a copy of our online newsletter and you'll be updated. It's free: Yes, send me your newsletter.

Update: We have been told by an insider that the Anvirzel in Honduras might not be the same Anvirzel being tested in the US. However, this person is presently (March 2007) being tried in federal court for a number of schemes, including hawking an ethanol extracted Oleander drug from Russia called Xenavex.

Now even though Anvirzel comes from a plant and has no toxicity, it is considered a drug. If passed by the FDA (the gov't agency that runs a protection racket for the pharmaceutical industry), expect an over-the-counter version to be used as a preventative and immune system booster.

Reports that slipped out in late 1999 showed that Anvirzel reversed AIDS, no matter what the phase of the disease, arthritis, psoriasis, hepatitis C, and even diabetes in some cases. Initially, Anvirzel was thought to work only on cancers found early, however, very positive results have been found in people given just weeks to live. To top this all off, Anvirzel seems to be the first cancer remedy to show positive results for leiomyosarcoma, probably the deadliest of cancers. Anvirzel also crosses the blood-brain barrier (like Poly-MVA) and gives hope to people with brain tumors.

If given a chance, this could turn the world of medicine upside down: sometimes cancer cannot be controlled or conquered simply because the organs it has attacked are too far gone. Anvirzel reduces pain, allowing the patient to die with dignity at home, with very little, if any, pain medications. We received one story of a patient with advanced pancreatic cancer, who the day before he died, ran a board meeting at his office. He took his first pain medication one hour before dying. He also wrote a letter to Ozelle Pharmaceuticals, Inc., the company that makes Anvirzel, thanking them for the extra time he was given and the quality of his last days.

Sadly, if the medical community wants to bury this new drug, they can. It's March 2007, and nothing so far. No news, is not good news. Drug companies are already trying to buy it out, and probably bury it. Paranoia? Look at the history of Hydrazine Sulfate.

If you are interested in flying down to Honduras and being treated there (you can return home the next day with your supply to be administered by your physician), here is the website: http://www.saludintegral.hn.

The battle goes on. In Mexico, some clinics claim to have access to Anvirzel.

Update: We have been given the original formula that Dr Ozelle worked with in Turkey. It is NOT Anvirzel; we call it Oleander Soup.

Update: Anvirzel was in Phase II trials, but because of a lack of funding, the trials have been put on hold.

Update: We now have the history of Anvirzel written by Dr Ozel's daughter, and an update on the progress of Anvirzel.

A very thorough book, Cancer's Natural Enemy is online, written by a friend of this web site, Tony Isaacs. We highly recommend it. He has another book, Collected Home & Herbal Remedies, and he sells them both as a package. Tony will send us 50% of all sales made at this site.

The books are E-Books, and will be sent to you via your email within at least three days of purchase.

Cancer's Natural Enemy
$12.95

Collected Home & Herbal Remedies
$7.95

Purchase Both
$15.95

Artemisinin

It is no longer amazing to discover something by accident. Scientists do some of their best work in the dark, by suddenly stumbling over something, only to find in the cold light of day, that what they stumbled upon, was an amazing discovery (like penicillin, perhaps).

The wormwood plant has been around for years. It is an annual that grows practically everywhere, but way back in history, it had uses that somehow were forgotten.

In 1970, archeologists rediscovered the phytochemical (plant chemical) Artemisinin inside a tomb dating back to 168 BC, for stored near the deceased were medicines and text explaining the preparation and use of these medicine.

Artemisinin was used primarily in the treatment of malaria, though it had been used to fight parasites and since it has some anti-inflammatory properties, it was used for hemorrhoids.

Artemisinin reacts with a high concentration of iron (ferrous compounds), something found in high concentrations in the malaria parasite. When artemisinin meets up with this high iron concentration, a chemical reaction occurs creating free radicals that attack cell membranes, breaking them apart and killing them.

It is artemisinin’s affinity for iron that places it in the spotlight for a brand new weapon against cancer.

Here is a little biochemistry for you: Iron is required for cell division. What is it cancer cells do more than healthy cells? They divide at a very high rate. So, in order to divide at this high rate, cancer cells have to accumulate high concentrations of iron. In fact, the surface of cancer cells have many more iron attracting receptors than on the surface of a normal, healthy cell. Do you see where this is leading?

The Journal of Life Science (70 (2001): 49-56) reported on a study out of the University of Washington, conducted by Drs Narenda Singh and Henry Lai. So far, this is the most extensive study done in the US on artemisinin.

The study was conducted in a laboratory in tissue samples (in vitro) as opposed to a study on animals or humans (in vivo). Using a radiation resistant variety of breast cancer cells (that also had a high propensity for accumulating iron) artemisinin proved itself to have a 75% cancer kill rate after just 8 hours; and almost a 100% kill rate in just 24 hours.

According to Dr Lam, MD (http://www.drlam.com/A3R_brief_in_doc_format/Artemisinin.cfm):

Artemisinin is effective against a wide variety of cancers as shown in a series of successful experiments. The most effective is leukemia and colon cancer. Intermediate activities were also shown against melanoma, breast, ovarian, prostate, CNS and renal cancer. Although artemisinin is insoluble in water, it is able to cross the blood brain barrier (the water soluble artesunate is the weakness among the derivates) and may be particularly suitable for curing brain tumors, together with Poly-MVA.

According to Dr Rowen, MD in his newsletter Second Opinion, a family of physicians in Vietnam had used artemisinin to treat cancer for years. For over 400 patients treated in the past ten years, using dietary and lifestyle changes and artemisinin, they realized a 50 to 60 percent long-term remission rate. Artemisinin has proven itself to be nontoxic at the required dosage level for long periods of time; and that no significant toxicity in short-term use for malaria at high dose of up to 70 mg/kg per day has been reported either.

Now the weird thing about this herb, the wormwood, is that you can find the plant growing wild, pick it, take it to an herbalist, and it might have no artemisinin in it: not all wormwood plants contain artemisinin. So there’s no use buying the herb bulk.

When the wormwood herb contains artemisinin, it is in one of three forms (some naturopaths use all three, others a combination of two):

1. A water soluble form called artesunate which is the least toxic and most active, yet has the shortest life in the body (being water soluble it passes through),
2. Artemether is a lipid (or fat) soluble form with the longest life in the body, but also the most toxic form when used in high doses (which are seldom needed). Artemether can cross the blood brain barrier.
3. Artemisinin is the active compound of the plant. It too can cross the blood brain barrier and is very safe.

Because of artemisinin’s activity, because it attacks using free radicals to destroy the cell membranes of cells carrying iron, it is not recommended to take antioxidants with artemisinin. However, this doesn’t mean that hydrogen peroxide therapy, ozone therapy, or any of the oxygenation therapies cannot be used with artemisinin to help create an environment in which cancer cells cannot live and begin to self destruct. In fact, many other therapies are suggested when using artemisinin.

Warnings

High doses are neurotoxic (bad for the brain) . People experience trouble walking, problems with nerve and the spinal column and pain response, respiration slows, gets depressed, and cardiac arrest in large animals has been witnessed, but under very high doses.

In humans, so far only one person has had a serious side effect, which was referred to as a "first-degree heart block." It is assumed that doses up to 20,000mg per 70kg male is a safe dosage, although long-term toxicity is not known at this time.

We do know the following:

1. Do not take artemisinin or any derivates within 20 days of radiation therapy. Radiation spreads iron (leaks) to surrounding tissues.
2. If iron levels are low, supplementing iron for a few days prior to starting this treatment is recommended.
3. Laboratory tests should be used to monitor the progress of this therapy: Complete Blood Count, reticulocyte count (will drop initially but comes back after a few weeks), liver function, ferritin levels, Total Iron Binding Capacity, Erythrocyte Sedimentation Rate, C reactive protein, and appropriate tumor markers. Tumor markers might increase during the initial stages of tumor breakdown.

Therapeutic levels (dosages) for those with active cancers can be 1,000 mgs per day, divided into 4 parts), while some physicians recommend 1,600mg per day based upon a 100 pound female. It is a "cooling" herb according to Traditional Chinese Medicine. If you find yourself tingling (too cool) you might want to drop the dosage a bit.

Artemisinin should be taken with fatty foods. Using an essential fatty acid (flax oil, cod liver oil, lecithin, wheat germ oil) will help absorption, as will CLA.

Artemisinin is not considered a "stand-alone" cancer cure, but part of an overall, aggressive, anti-cancer program. High doses of pancreatic enzymes (on an empty stomach), CoQ10 supplementation, detoxication programs and lab work should all be employed when using artemisinin.

NSI Artemisinin -- 500 mg - 100 Capsules
We've found a very good source of pharmaceutical grade Artemisinin.

Asparagus

From article `Asparagus for cancer' published in Cancer News Journal, Dec 1979

"I am a biochemist, and have specialised in the relation of diet to health for over 50 years. Several years ago, I learned of the discovery of Richard R. Vensal, D.D.S. that asparagus might cure cancer. Since then, I have worked with him on his project, and we have accumulated a number of favourable case histories. Here are a few examples.

Case No. 1, man with an almost hopeless case of Hodgkin's disease (cancer of the lymph glands) who was completely incapacitated. Within 1 year of starting the asparagus therapy, his doctors were unable to detect any signs of cancer, and he was back on a schedule of strenuous exercise.

Case No. 2, a successful businessman, 68 years old, who suffered from cancer of the bladder for 16 years. After years of medical treatments, including radiation without improvement, he went on asparagus. Within 3 months, examinations revealed that his bladder tumour had disappeared and that his kidneys were normal.

Case No. 3, a man who had lung cancer. On March 5th 1971 he was put on the operating table where they found lung cancer so widely spread that it was inoperable. The surgeon sewed him up and declared his case hopeless. On April 5th he heard about the asparagus therapy and immediately started taking it. By August, x-ray pictures revealed that all signs of the cancer had disappeared. He is back at his regular business routine.
Compare Testimonials of lung cancer healed or improved thanks to flaxoil and cottage cheese (center part of Dr. Johanna Budwig diet).

Case No. 4, a woman who was troubled for a number of years with skin cancer. She finally developed different skin cancers which were diagnosed by a skin specialist as advanced. Within 3 months after starting on asparagus, her skin specialist said that her skin looked fine and no more skin lesions. This woman reported that the asparagus therapy also cured her kidney disease, which started in 1949. She had over 10 operations for kidney stones, and was receiving government disability payments for an inoperable, terminal, kidney condition. She attributes the cure of this kidney trouble entirely to the asparagus. I was not surprised at this result, as The Elements of Materia Medica, edited in 1854 by a Professor at the University of Pennsylvania, stated that asparagus was used as a popular remedy for kidney stones. He even referred to experiments, in 1739, on the power of asparagus in dissolving stones. [See also Cleaning House―The correct way to detox for the Appalachian Kidney
Stone Flush]

We would have other case histories but the medical establishment has interfered with our obtaining some of the records. I am therefore appealing to readers to spread this good news and help us to gather a large number of case histories that will overwhelm the medical skeptics about this unbelievably simple and natural remedy.

For the treatment, asparagus should be cooked before using, and therefore canned asparagus is just as good as fresh. I have corresponded with the two leading canners of asparagus, Giant Giant and Stokely, and I am satisfied that these brands contain no pesticides or preservatives. Place the cooked asparagus in a blender and liquefy to make a puree, and store in the refrigerator. Give the patient 4 full tablesp. twice daily, morning and evening. Patients usually show some improvement in from 2-4 weeks. It can be diluted with water and used as a cold or hot drink. This suggested dosage is based on present experience, but certainly larger amounts can do no harm and may be needed in some cases.

As a biochemist I am convinced of the old saying that ‘what cures can prevent.’ Based on this theory, my wife and I have been using asparagus puree as a beverage with our meals. We take 2 tablesp. diluted in water to suit our taste with breakfast and with dinner. I take mine hot and my wife prefers hers cold. For years we have made it a practice to have blood surveys taken as part of our regular checkups.

The last blood survey, taken by a medical doctor who specialises in the nutritional approach to health, showed substantial improvements in all categories over the last one, and we can attribute these improvements to nothing but the asparagus drink. As a biochemist, I have made an extensive study of all aspects of cancer, and all of the proposed cures. As a result, I am convinced that asparagus fits in better with the latest theories about cancer.

Asparagus contains a good supply of protein called histones, which are believed to be active in controlling cell growth. For that reason, I believe asparagus can be said to contain a substance that I call cell growth normaliser. That accounts for its action on cancer and in acting as a general body tonic. In any event, regardless of theory, asparagus used as we suggest, is a harmless substance. The FDA cannot prevent you from using it and it may do you much good.

Editor's Note: this piece is floating around the web with no mention of the author. An asparagus diet is very alkalizing. This too could be one of the reasons behind its success, but the thing that made me doubt the author was that he felt sure that the canned versions contained no pesticides. Oh really?

If anyone has more information on the original article, or more information on Asparagus, please write us: info@mnwelldir.org.


Boluses, Herbal

A bolus is like a suppository, used either vaginally or anally. Dr Schulze has created a bolus that can be made into suppositories by mixing the materials and placing them into the freezer. He recommends them (first you must cleanse your colon and liver, so see the article on "Cleaning House") for cervical, uterine, ovarian, colon cancer, and any lower abdominal cancers (and for cysts), though the herbs are cleansing and contain anti-tumor properties, and absorbed anally they can help fight many cancers. This formula has proven itself over and over again for cervical dysplasia (it would be extremely productive to fight dysplasia with a mixture of this bolus and an immunomodulator or immuno stimulant such as MGN-3 or Agaricus mushrooms, or Aloe Vera (see Your Immune System - The Rest of the Story).

He recommends inserting the bolus at night, and keeping it inside as long as possible (two days if administered into the cervix). For cervical problems, try to keep it in all the next day, two days would be best, and in the evening, you should douche. His favorite douche is a pint of water with a couple of tablespoons fresh squeezed lemon or lime juice, or a couple of tablespoons of raw organic apple cider vinegar. However, many people find this formula to be drying, and Dr Christopher (Dr Schulze's mentor) recommends Yellow Dock Tea (which can be ordered from The Herb Finder: www.theherbfinder.com). Do this for six days; rest on the seventh. Keep in mind you might have to do this for a period of six weeks to six months. Herbal remedies, for the most part, take time to work.

Update: The following was discovered after a nerve-wracking search of my notes (over 9-years-old) stashed away in my back room, and gathered from interviews with Dr Schulze.

Dr Schulze's bolus: Equal parts of Squaw Vine herb, Slippery Elm Bark, Goldenseal root, Yellow Dock root, Comfrey root, Marshmallow root, Chickweed herb, Mullein leaf all of these powered (using a coffee grinder, not a blender for they heat up the herbs, or a mortar and pestle and a little elbow grease). This is the original formula, however, to potentiate these ingredients (make them work even better, as well as add a little extra kick to them) you may add garlic bulb, cayenne pepper, and Tea Tree oil to the herbs. Do not be afraid of the cayenne pepper, it is actually soothing and is not caustic (unless you find an open sore). Now, melt some cocoa butter and mix it all up in your hands and shape it into something that looks close to your pointing finger. You can store these in the freezer for a long period. (This recipe was originally Dr Christopher's.)

If you cannot find these herbs local (only wild crafted or organically grown herbs will ever be recommended by us), one place to contact is Pacific Botanicals in Oregon, 541-479-7777.

One final place to get this is Health Freedom Resources (students of Dr Schulze's). They have promised me that if you call them (800-822-7226 ) they will make up this bolus for you. Just remind them of the ingredients.

Latest Update: Here is Dr Schulze's latest recipe (actually it's Dr Christopher's recipe):

16 oz coconut oil
2 oz tea tree oil
2 oz goldenseal root finely powdered
2 oz yellow dock root finely powdered

Optional: poke root (finely powdered), cayenne pepper, and crushed garlic.

Blend ingredients well, and leave at room temperature (the coconut oil will solidify) and you can then form your bolus and store it in the refrigerator. Top

Bovine Cartilage

This is much cheaper than Shark Cartilage and is being presently studied here in America with, ostensibly, very good results. However, the studies have been fudged, the success rate of 99% is highly inflated, and the people conducting these studies seem to lack even quintessential ethics. Thus we cannot recommend bovine cartilage to anyone. See Shark Cartilage which, by the way, is also worthless. Top

Cancell

Cancell was designed in a scientist's dream only a research scientist could possibly dream. A body has a cancer. The cancer is hot. It grows so fast, requires so much energy, the cool body is overworked struggling to feed the cancer. Suddenly a substance is introduced into the body. The substance has one objective, to lower the overall energy of the body. As the process begins, the cancer starts to starve, it bubbles, breaks up, and melts from starvation. The cancer dies from energy starvation and is cleaned up by the immune system.

The dream became a reality, at least according to 20,000 people who claim Cancell has saved their lives. In 1936 James Sheridan had been working as a biochemist for Dow Chemical. He began experimenting with substances that could manipulate the energies in the body, and when he discovered he could manipulate them, he got serious. By 1947, without Dow's blessings or support, he developed a substance that would cure about 38% of the cancer cases he had tried it on. By 1983, he had something that was approximately 80% effective. He had been at it for 47 years.

James Sheridan and his substance have been pushed around by the FDA, the NCI, and the ACS so much that in 1984 he finally gave up. Since then, Edward J. Sopcak has taken over. From his home, he has made up over 30,000 bottles of Cancell and has shipped them to people in need all over the country, for not one cent.

We hesitate to mention the story of Cancell, because a court injunction has closed down Mr Sopcak's efforts: he may not distribute in any manner this absolutely harmless substance.

For information on Cancell, to obtain a copy of "The Cancell Controversy" or to offer support in the struggle for freedom of choice, you may contact:

Here is the latest information on Cancell.

Cancell is now called Cantron or Protocel. There are slight differences which you can learn about in the link below. They are made by two different companies. They are sold as a "food supplement." Call 1-800-443-3030 for orders or more information, or go to: http://alternativecancer.us/cancell.htm Top

Cansema

Cansema is an escharotic (its original form, though below you can see they've since developed internal versions), applied topically. According to the developers, is supposed to be selective in its action. If you place it on healthy skin, it might "warm" up a bit, the skin can turn pink and become mildly irritated, but that’s all. If you place it on a malignant lesion, then it goes to work. They even say that people buy it and apply it to their moles to find out if they are malignant. This is a silly way to get a diagnosis, but if it works, what the heck.

The people at Alpha Omega Labs (who produce Cansema) had the audacity to claim that every empirical case study to date has shown that Cansema has removed successfully every malignant carcinoma, adenocarcinoma (breast cancer), and even melanoma to which it has been applied. If it doesn’t work for you, they even give you back your money. No drug company has ever offered to do this.

The people at Alpha Omega Labs had been working with physicians from around the world for year, and producing some very interesting products including tinctures of the ABM Mushroom and formulas using Graviola. They are at www.altcancer.com.

Note also that they had created three internal formulas: Tonic I, Tonic III, and Cansema Capsules. The Tonic III contains: Aloe vera (as a base medium), bioenergized extracts of the following cancerolytic [cancer killing] botanicals: graviola (Annona muricata) from the Amazonia, Andrographis paniculata, neem (Azadirachta indica A. Jus), chaparral (Larrea mexicata), and hydronium solution to enhance and preserve contents. Contains no alcohol or artificial chemicals.

The capsules and Tonic I contain: chaparral, galangla, rhubarb root, burdock, buckthorn, red clover, purple lapacho, zinc glutomate / zinc chloride, ascorbal palmitate. You might recognize some of these from the Hoxsey and ESSIAC formulas. Chaparral is one of the ingredients in the Jason Winters Tea. As science plods on, despite the Pharmaceutical Industry's wishes that all herbs were banned and the American Cancer Society's desire to steer you toward the slash, burn, and poison therapies, we are discovering more and more the anti-tumor effects of our ancient herbs.

Chaparral has been on the FDA's hit list for some 20 years now. They almost got it entirely removed from the market place. Then Chemex Pharmaceuticals applied for and received from the FDA drug status for their concoction to cure skin cancer. It's active ingredient? NDGA or nordihydroguauretic acid which comes from the Chaparral plant, a very potent antioxidant. It has been used by Natives of North America for centuries as a blood cleanser and cancer cure.

We have a formula!

This is a recipe for a black paste very similar to the cansema and is a preferred paste for melanoma and all suspect skin cancer like lesions. This paste also has worked well for all manner of cancers provided that they have become exposed to or close to the surface of the skin.

1/2 cup powdered Blood Root (Sanguinaria Canadensis)
1/2 cup Zinc Chloride, crystals or liquid
1/2 cup common white flour
1 1/2 cup warm water
100ml Chaparral extract or 100gm of powdered Chaparral (Larrea mexicana)

Pre-mix all but the water, thoroughly, before adding to the water. Using a stainless steel double boiler. Put in water, then stir in the other ingredients. Stir in well using a wooden spoon. Cook for thirty minutes over boiling water, stirring constantly. Application is much the same as cansema. Apply a thin layer (2-3mm) of the paste over the affected area and cover for 24 hours. Then remove the covering but do not disturb the lesion at all, do not attempt to pull the cancer out at any time, it should fall out in 10 days or so. Some people with sensitive skin put Vaseline (however we recommend coconut oil or Healon PF) around the cancer so that the paste does not irritate the skin.

Special Request: If anyone out there knows the EXACT formulas for Cansema, both the external and internal formulas, please send them to us so that we may publish it here. info@mnwelldir.org

Additionally, for more formulas of cancer salves, go visit Cancer Salves and order her beautifully written book.

We often get letters from people telling us how this worked and that didn't work, however, with Cansema, we have received just one letter telling us that it did not work for the user. Please, we'd like to hear from you. Top

Carnivora — Venus Flytrap

At the International Wellness Directory, we hate to give false hope to anyone, however, we must tell you that, according to Morton Walker, DPM, in an article entitled, "The Carnivora Cure for Cancer, AIDS and Other Pathologies" published in Immune Perspectives, Summer 1994: "[The Carnivora extract] is highly effective for the total elimination of the HIV virus in vivo from human blood and may be considered a cure for the autoimmune deficiency syndrome AIDS."

In 1988, the active component of Carnivora, plumbagin, was isolated. It has proven itself to be, in vivo and in vitro (in live subjects and in the laboratory), a powerful immuno-stimulant. Since 1981, over 2000 patients have been treated with Carnivora, including President Reagan. (Follow physicians and the rich when they get cancer; they usually avoid, at all costs, chemotherapy.)

Studies have shown it to reduce tumor weight with no side effects, and in some cases there have been complete remission. Carnivora is non-toxic and non-mutagenic (does not cause cellular mutations).

One patient who used Carnivora extract was Ronald Asti, a person with AIDS who was suffering from ARC (AIDS-related complex). He traveled to Germany for treatment, and returned four months later, completely free of AIDS, his blood showing no signs of the HIV-1 antigen after multiple tests.

A commercial Carnivora product is manufactured by the Carnivora Research Inc. International.

For further information:

Carnivora Research, Inc. International
Tel: 203-836-8735 (direct number from the US and Canada)
Tel: 866-836-8735 (toll free number from the US and Canada)
001-1-203-532-0957 (from outside the US and Canada)
www.carnivora.com Top

Castor Oil Packs

This was a favorite of Edgar Cayce (see the article Breast Cancer for a short biography on Edgar Cayce). For tumors near the surface, he consistently recommended them. It was thought by many to pull the tumors from the body, however, clinical research also shows increased T-cell, NK (natural killer cells), and macrophage activity. One of the best books we can recommend for castor oil packs (besides anything by Edgar Cayce) is by Dr Dana Myatt, MD, called A Physician's Diary. The book, as well as two videos of hers, are available from the ARE® Press, and you can reach them at PO Box 656, Virginia Beach, VA 23451, (757) 428-3588. The ARE® Press publishes books and video and audio cassettes of Edgar Cayce's work, as well as those who use his methods. A subscription will get you free books quarterly, as well as catalogs of their latest publications.

At nearly every health foods store we've visited, we found castor oil and wool or cotton flannel pads. The method of using them is quite simple. Spread out the pad and soak it with castor oil. Place it over the infected area (Cayce also recommends placing it over the liver for liver stimulation) and then wrap yourself with an oilcloth to avoid getting the oil all over everything. Place a heating pad (or hot water bottle) over it, and sit back for an hour and watch a comedy on TV. Some recommend an hour minimum, others three hours. You can store your oily pad in a plastic bag, and you need not store it in the refrigerator for castor oil is one of the most stable oils available. Top

Cayenne Pepper

As a supplement, cayenne pepper has been used for years for cardiovascular support. It cleans the blood and stimulates the entire system. Dr Christopher, one of the leaders in American Herbal medicine, often called Dr Cayenne, used it to help cure almost every malady that appeared in his office. For stomach ulcers, he recommended one teaspoon of cayenne pepper in a glass of water three times a day, and cured many a stomach ulcer. For those of you who balk at drinking really hot cayenne pepper, you may take the capsules, but always with food. However, for a heart attack, the capsules will not work: Dr Christopher witnessed time and time again that one cup of hot cayenne pepper will stop a heart attack in three minutes or less. A good tincture of cayenne (or drops of some of your stronger hot sauce) will also work. Dr Schulze recommends carrying a cayenne tincture with you at all times in the glove compartment of your car. It might be the only first aid you need.

In a lecture by Dr Richard Shulze, master herbalist, we learned the following: A man had an inoperable brain tumor and told that he might have a 5% chance of survival with chemotherapy. He went home, did a colon/liver detox and started a regimen of ten cups per day of cayenne pepper tea. In three months he returned to his doctor and his x-rays showed a dried up, dead tumor in his head. Dr Shulze explains this cure thusly: Cayenne pepper contains many wonderful phytochemicals, vitamins, and minerals. It cleans the blood allowing hormonal signals to make their way unimpeded through your system, thus the enhanced immune response. In countries that have some very hot cuisine, you find significantly lower cancer and heart disease rates. Top

Chinese Bitter Melon

Commonly used by Asians as part of their diet, the Chinese Bitter Melon (Momordica charantia) is used regularly to clean the blood. In addition to expressing antiviral and anti-tumor effects, the Chinese Bitter Melon exhibits Anti-HIV effects, inhibiting, in the laboratory, infected macrophages and T cells, as well as cell infection. It seems that the proteins in Chinese Bitter Melon (alpha- and beta-momocharin, and MAP-30) deactivate the ribosome function in HIV-infected cells, stop protein synthesis and kill cells that are infected. [Chaitow, Leon, ND, DO, Strohecker, James. You Don't Have to Die—Unraveling the AIDS Myth. Puyallup, WA: Future Medicine Publishing, Inc., 1994] Top

Chiropractic Care

As the child of a physician/surgeon, I grew up believing that chiropractic care was synonymous with quackery. The medical profession once tried to defame chiropractors into oblivion, but wound up in the Supreme Court where they were told to cease and desist their mudslinging.

Chiropractic care goes back to ancient China. It even predates acupuncture, for as the Chinese knew, you cannot work on the meridians if the nerves are not right. The impact of a perfectly tuned nervous system on the immune system, for a long time, was only a theory. Yet, study after study show that people who receive chiropractic care have a greater immuno-competence than those who do not.

A study conducted in 1975 by Ronald Pero, PhD, showed that individuals with spinal cord injuries were at a greater risk of developing cancer than those with no injuries. He theorized that the nervous system was responsible for regulating and sending messages between parts of the endocrine (glandular) system. So in 1986 he collaborated with Joseph Flesia, DC to measure immuno-competence in individuals who regularly saw a chiropractor and those who did not. The study did not take into consideration variations in diet, though Pero admitted that there was no research thus far that could account for the variance they discovered. And what a variance: people under chiropractic care had a 200% greater immuno-competence than others. [East West, November 1989]

Can chiropractic care help your body heal cancer? In your holistic approach to cancer, chiropractic care is one of the therapies you might wish to explore because it is essential to have a healthy spinal column to keep your immune system functioning at its peak. Top

Clodronate

If the story of clodronate does not anger you, you are not paying attention.

We mentioned clodronate in our second edition of the Wellness Directory of Minnesota™, but held off listing it here for the longest time. Why? Because we cannot get it in America. It is not an alternative, a natural substance, or an herb. It is a drug. One of the few drugs that actually heals something, rather than treat symptoms.

It is nearly 20 years old and is used to fight and reverse osteoporosis. Studies from Europe show it can reverse bone loss and, when mixed with calcium, it will significantly increase lumbar bone density.

IT ALSO PREVENTS METASTATIC BONE DISEASE.

Now, if you are paying attention, a majority of breast cancer deaths occur after the cancer has metastasized (spread) to the bones.

Let me quote an article written by the Life Extension Foundation:
The Food and Drug Administration's suppression of clodronate may have caused the premature or needless death of about 30,000 American women each year, based on the Aug. 6, 1998, New England Journal of Medicine study. Since clodronate could have been made available 15 years ago, about 517,000 American breast cancer victims were forced to suffer agonizing bone metastasis, and a total of 450,000 women probably died prematurely because the FDA aggressively denied this drug to cancer patients.

Clodronate is cheap. It is effective. It has minimal side effects. It does not kill cancer cells. It is used as an adjunct to whatever therapy you are using for the single purpose of preventing bone metastases. It is outlawed in America, though there are some expensive rip-offs that the FDA is pushing (protecting American business interests) that are not as safe and not as effective as clodronate.

Here are some studies of its effectiveness:

1988: breast cancer patients with multiple bone metastasis treated with clodronate experienced fewer fractures and less hypercalcemia, with a higher survival rate and no side effects. [Biomed. Pharmacother. (France), 42/2 (111-1160]

1987: two studies showed that oral clodronate successfully reduced a mean serum calcium concentration in 22 our of 25 patients with various types of malignant tumors, and that clodronate is a valuable clinical tool in the management of patients with malignancy-associated hypercalcemia. [Acta. med. Scand. (Sweden), 221/5 (489-494)]

1985: clodronate given to patients with episodes of hypercalcemia and osteolysis due to carcinoma reduced serum calcium in 14 of 17 episodes and bone resorption in all patients. [Br. J. Cancer (England), 51/5 (665-669)]

1984: published in both France and the US, this study concluded that "Clodronate is very effective against osteoclasts," and "Clodronate may be a useful adjuvant in managing metastatic bone disease." [Presse Med. 13/8, 479-482); New England Journal of Medicine, 308/25 (1499-1501)]

According to the Life Extension Foundation, the standard dose for treating cancer is 800 mg of clodronate taken twice daily, though twice this dosage has been used safely. Breast cancer patients might want to consider a 3 - 5 year regimen on clodronate therapy. Blood tests to measure serum calcium levels and kidney function should be done 10 days after initiating clodronate therapy and every one to two months thereafter. In a small minority of patients, clodronate will cause too much calcium to be pulled from the blood to the bone. If you suffer from severe renal insufficiency (a kidney disorder requiring dialysis) you should not use clodronate, nor should you use clodronate if you are pregnant.

To find out where to obtain clodronate, write to the International Society for Free Choice 9 Dubnoc Street 64368 Tel Aviv, Israel and ask for their free directory of off-shore companies that will get you "unapproved" drugs. (We wrote but not nothing. If you succeed, share the information with us: Write.)

We have found a location in Canada that will sell you clodronate: http://www.lifepharma.com/expl/CLODRON/clodroin.htm. The online store there does not work, so you will have to contact them by email or phone:

ben@uniserve.com
PO Box 550 - Abbotsford, B.C. V2S 5Z5 Canada.
Ph: (604) 856-0171

Additionally, there is a Mexican company with a US postal box and phone number (cost is about a dollar a pill):

Leipzing & Pemebee
P.O. Box #4090
Chula Vista, Ca. 91909-4090.
Ph: 619-818-7745
e-mail leipzing4090@yahoo.com.

When you order Poly-MVA, they will send you clodronate with your Poly. Top

Coley's Toxins

Dr William Coley, around the turn of the century, lost a patient to sarcoma (a soft tissue cancer) and was upset enough to begin research on similar cancers. He soon began to notice a repetitive scenario in which recovery of sarcoma followed a serious streptococcal infection.

After experimentation, he developed a serum that came to be known as Coley's Toxins: a mixture of heat-killed bacteria. He treated 312 inoperable cancer patients with his vaccine and 124 were brought into complete remission. Subsequent studies showed a five-year survival rate of 65% percent of inoperable breast cancer, 67% Hodgkin's disease, and 84% of giant cell bone tumors.

Despite these findings, the AMA denounced Coley's Toxins and the vaccine was placed on the American Cancer Society's "Unproven Methods" blacklist. Interestingly enough, it was soon taken off the list as a research team at the Sloan-Kettering Cancer Center began studying methods similar to Coley's.

Update: One maker of Coley's Toxins can be found here: www.MBVax.com. There is a trial currently being conducted on Coley's Toxins in the Bahamas: www.aacancer.com. Top

References and Further Reading:

What Doctors Don't Tell You. Medicine: What Works & What Doesn't. Baltimore: Agora Publishing, Inc., 1995. Apparently this book is no longer available.

Institute of Noetic Sciences. The Heart of Healing. Atlanta: Turner Publishing, Inc. 1993.

Contortrostatin

Do not expect this drug to be on the market soon, but it's an amazing discovery. Contortrostatin is a protein extracted from the venom of the Southern Copperhead, a poisonous snake. At the University of Southern California, one study showed that it slowed the growth of tumors in mice implanted with human breast cancer cells by up to 70%. It does not kill cancer cells, but stops their growth. The really excellent news is that it prevented metastases (the spread of cancer) 100% of the time. Like the new antiangiogenesis drugs in the news lately (early 1998), Contortrostatin too stops the growth of new blood vessels, vessels that is needed for the growth and spread of cancer. Top

C-Statin

C-Statin is another of the antiangiogenesis drugs (stops the growth of new blood vessels), however, it is registered as a food supplement. It was developed by Neil Riordan, who now runs the Immuno-Technologies Cancer Clinic in the Bahamas.

C-Statin has an interesting history.

In 1994 a woman walked into a cancer clinic in Wichita, Kansas (run by Neil's father) wanting to tell her story. She was a 57 year-old who had had a diagnosis of stage 3C ovarian cancer. Her mother had died of ovarian cancer and when her oncologist said that she had possibly a year and a half left if she did chemo, she remembered her mother not doing very well on chemo and she wanted to go another route. So she found herself a shaman/healer who said, "Here, take this tincture from this plant." She took it for 2 years as was declared cancer free. Her doctor, of course, claimed it to be an "act of God." She was still taking her "convolvulus tincture," seven years after her initial diagnosis and she just wanted to tell her story to someone.

The plant turned out to be the Convolvulus Arvensis, or Field Bindweed. It grows all over America and is considered a pest.

Neil began testing this plant, first by putting it on cancer specimens to determine if it was onco-toxic (toxic to the cancer). It was not. Then he tested it to see if it had any immunostimulant properties; perhaps it stimulated the immune system to kick into high gear and attack the cancer. He did find that it was immunosupportive, but not to any degree that would account for this lady's dramatic results. Next he tested it to see if it stopped the growth of new blood vessels. and bingo, that was it.

Interestingly enough, there are antiangiogenesis chemicals in our bodies already. Let's face it, after we are fully grown, we don't need new blood vessels continually growing in our bodies, so these chemicals kick in to stop their growth. We have still other chemicals in our body to kick in the growth of new blood vessels in case we should need them, as in the case of an injury or a pregnancy.

C-Statin is just one of Neil's patented formulas. It comes from the isolated PGMs (proteoglycan molecules) of the Bind Weed that are responsible for this action. It is sold only to healthcare professionals, though, as stated previously, it is registered as a food supplement. It is one of the therapies offered at the Aidan Clinic.

C-Statin can be taken orally, as we see from this lady's testimonial, but it is usually administered intravenously for the best results. Also, it should be noted that not all tumors flourish by the growth of new blood vessels thus, at the Aidan Clinic, each patient gets therapy designed specifically for that person.

D-limonene

D-limonene is a terpene, a compound found in plants. The best source of d-limonene is the oil from orange peels. Researchers at the University of Wisconsin found that when d-limonene was added to the diets of rats who had developed tumors, 90% of them had their tumors disappear completely. In a related study, animals that were given d-limonene one hour before being exposed to known carcinogens, were protected from the effects of the carcinogens at a highly significant rate.

In rats, large doses of d-limonene produce kidney problems, but in dogs, there were no side effects.

D-limonene has yet to be tested on humans, and since very little of the two billion spent annually on cancer research ever makes it to clinical studies, it might never be tested on humans to determine dosages and toxicity levels, if there are any.

In the meanwhile, you can do what most juice experts have been saying for years: juice the orange and the peel together—just make sure your oranges are organically grown. [Alternatives, September 1991; 4: 3] Top


65. bebe 2008. 11. 30. 17:58:35
Rákbetegek fóruma
http://www.natursziget.com/page.php?show/articles/view/topic/egeszseg/artid/20070220daganatosbetegsegek

http://www.tgy-magazin.hu/2007.-december/immunrendszer-feher-fagyongy-3.-resz.html

http://www.femina.hu/egeszseg/legdurvabb_rakkeltok
http://www.femina.hu/kalkulatorok/elozd_meg_a_rakot/mellrak_ellen

http://www.femina.hu/egeszseg/rak_vakcina

http://www.femina.hu/egeszseg/rak_vakcina

http://www.femina.hu/kalkulatorok/elozd_meg_a_rak
ot/szures_somatoinfra

http://www.geocities.com/all_are_one.geo/hun/rak.htm

Codtea-extract@t-online.hu,
www.naturlife.hu,
www.vanholnap.hu,
www.rakliga.hu,
www.her2.hu,
http://www.ph7.hu/ ,
www.preventa.hu,
www.drlenkei.hu,
budapest@elan-vital.hu,
www.szantal.hu,
www.patikamagazin.hu,
www.vitanax.hu,
www.pianto.hu,
www.bioil.hu,
www.drchenpatika.hu,
www.angyalhaz.hu,
http://uj.terasz.hu,
www.herbaricum2000.hu,
www.rakgyogyitas.hu,
www.matud.iif.hu,
http://www.b-17/item1 .html,


66. Straszo 2008. 11. 24. 9:13:50
Rákbetegek fóruma
Szeretnék fölajánlani 10 üveg Preventa 105 ásványvízet. Anyukámnak vettük, de nem bírja inni. Szívesen odaadnánk valakinek akinek segíthet. Üdvözlettel: Strausz Éva T:20/383-4307


67. Bollók Edit 2008. 11. 24. 8:59:16
Rákbetegek fóruma
Még soha nem írtam erre a fórumra, bár régóta olvasom. Az R-47 Protumol krémről érdekelne, hogy agydaganatra érdemes-e használni? 10 éves kisfiamnak anaplasztikus astrocytomája van. Lemondtak az orvosok róla. Mindennel próbálkozunk.( Egyébként Forgácsné Balatoni Andi írt már rólunk.) Vagy valakinek valami jó ötlete van, jó tapasztalata? Leírom miket próbálunk: Preventa víz, polioxidónium kúp, Cellergie, L-arginin, Flavin lekvár, aloevera, Innerlight Supergreens por,fagyöngy cseppek egy szlovák fitoterapeutától, Máritövismag olaj, korpafű párna,Interleukin homeopátiás cseppek,Narosan Redberry. Sokáig szedte a Culevitet, de már nem bírja, próbáltuk tavaly a Vitanax-XP-t. Kristálykezelésekre járunk. (indiahaz.hu), Dr. Bektemir Galijához energia kezelésekre Budakalászra.
Köszi!


68. Bollók Edit 2008. 11. 24. 8:54:25
Rákbetegek fóruma
Még soha nem írtam erre a fórumra, bár régóta olvasom. Az R-47 Protumol krémről érdekelne, hogy agydaganatra érdemes-e használni? 10 éves kisfiamnak anaplasztikus astrocytomája van. Lemondtak az orvosok róla. Mindennel próbálkozunk.( Egyébként Forgácsné Balatoni Andi írt már rólunk.) Vagy valakinek valami jó ötlete van, jó tapasztalata? Leírom miket próbálunk: Preventa víz, polioxidónium kúp, Sellergie, L-arginin, Flavin lekvár, aloevera, Innerlight Supergreens por,fagyöngy cseppek egy szlovák fitoterapeutától, Máritövismag olaj, korpafű párna,Interleukin homeopátiás cseppek,Narosan Redberry. Sokáig szedte a Culevitet, de már nem bírja, próbáltuk tavaly a Vitanax-XP-t. Kristálykezelésekre járunk. (indiahaz.hu), Dr. Bektemir Galijához energia kezelésekre Budakalászra.
Köszi!


69. K-Gee 2008. 11. 06. 14:15:27
Rákbetegek fóruma
Sziasztok,

Nos tekintettel hogy meg lettem "szólítva" Maka által. Az tény hogy amit a víről lehet (ett) olvasni az nagyon bíztató volt és ha mindazt tudja is akkor meg tényleg jobb (lenne) mint a Preventa. De az is tény hogy vlmi. nem OK ezzel a vízzel és a Dr. Nagy Tiborral sem... Előbb vagy utóbb ki fog derülni. Hogy BIOGURU = Dr. NAGY TIBOR? hááát ez nekem meredek. De valószínű ezt se fogjuk soha megtudni.

Na gyógyulást de hírtelen! :-))

Gyuri


70. erikarózsa 2008. 10. 10. 21:50:37
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Már régen adtam helyzetjelentést - most megteszem. Hátha valakinek segít...
Alapeset: méhtestdaganat - nagyműtét (ekkor még áttét nélkül), belső és külső sugarak - egyre erősödő fájdalom, de az orvosok csak legyintettek. Még belementünk egy durva kemóba is... Később tudtam meg véletlenül, hogy nem mondtak igazat nekünk és nem egy "enyhébb" típusú rákkal, henem egy bizarr, agresszív daganattal kellett felvennünk a harcot. Hónapokat adtak - nem többet...
Ekkor mi:
Preventa
DCA
Makrobiotika
Sunrider termékcsalád
4Life transfer faktor
Jóga (A fiatalság forrása)
nyirokmasszázs
zöldséglevek
IMA, IMA, IMA

nyáron a tumormarker: CEA 125: 36 (35 a határ, tehát ez szinte tartományban van már)
3 hete volt CT: az a nyirokrendszerben a kismedencében mutatott eltéréseket (DE minden szerve ép volt)
megvizsgálták Salvia méréssel, mágneses biorezonancia áll. felméréssel, és egy régóta gyógyító reflexológus is megnézte. Minden azt mondták (egymástól függetlenül), hogy a nyirokrendszer terhelt -de nem daganattal, hanem a sok maradvány méreganyag pang a kismedencében.Elakadások vannak. Fél éve mondta orvos: már a tüdeje is tele van áttéttel. És semmi baja a tüdővel!!!! SEM!!!!Megállítottuk!
Mi most a feladat: Vinni tovább ezt az utat és nem feladni!!!!
Olvastam mostanában egyfajta talptapaszról és az R-47 krémről.Hol lehet ezeket beszerezni?

Az orvosok sem ismerik még ezt a betegséget teljesen, nem kell nekik mindent elhinni, hanem keresni, kutatni és rátalálni arra, ami segít.

HAJRÁ!!!!!!
Sok erőt!!!!!!
A legjobbakat!!!!!!!!!!!!!!!!
Erika(rózsa)


71. Jonny 2008. 09. 29. 15:51:32
Rákbetegek fóruma
Ha mar itt tartunk, nekem nagyon tetszett a kovetkezo:

''16. Maka 2008. 06. 03. 20:40:40
Rákbetegek fóruma
Kedves Forumozok !

Messzemenöen sokkal jobb a Somlyai Gabor biologus nevehez füzödö PREVENTA. Ez a bioilogus egesz eletet tette fel erre a szerre. Mar azelött foglalkozott vele mielött az egyetemet elkezdte volna. Nagyon jo kutato, becsületes, föleg szavahihetö.
Soha nem volt es ma sem penzehes. Ismerem az eletutjat, barkinek a becsületere valhatna, ha ilyen lenne.
Az pedig nem bün, ha valaki egy dologgal foglalkozik. Ez eleg nagy dolog amit Ö felfedezett. Bar minden diplomas nevehez füzödne valami. A legtöbben csak elvegzik az egyetemet es ezt lobogtatjak egy eleten at.

Maka1. Maka 2008. 09. 17. 18:22:07
Rákbetegek fóruma
Tisztelt HYD KFT!

Ugy gondolom nem kene a Forumra cegszerüen kivonulni (HYD). Ez itt nem egy jogi hivatal. Ha serelmeik vannak megvannak a megfelelö helyek, ahol jogorvoslast kereshetnek. Ha valaki segiteni akar a rakbetegeknek azt kifurjak, fontosabb a haszon mindenütt. Had döntsük mar el a kinalatbol, hogy mit veszünk. Ez itt azert nem a reklam helye. Nem kene az egesz termeket föltenni a forumra (HYD).Egyebkent Dr Nagy Tibor. Ennyi tiszteletet adjanak mar meg a masik diplomasnak is....
Akinek a Prevente kell azt veszi, akinek meg mas az mast...Semmi közük hozza !!!
Van konkurencia mindenütt. Jo lenne, ha meghagynak a forumot nekünk rakbetegeknek.
Van meg par orszag pld.-ul svajc is ahol nincs a Preventa, megis nagyon jol kezelik a rakot. Nem a Preventa az egyedüli megoldas rak ellen, azert ne essenek mar tevedesbe.

Tovabbi Informacio : A többi rakbetegtöl....( hogy az Önök zaro mondataval eljek ....)

Maka''


Ez is erdekes, hogy valakinek ket het alatt ennyire megvaltozzon a velemenye. Leginkabb az, hogy mindket esetben hogy ki lett oktatva valaki.... persze jo szandekbol, tudom.


72. Maka 2008. 09. 17. 18:22:07
Rákbetegek fóruma
Tisztelt HYD KFT!

Ugy gondolom nem kene a Forumra cegszerüen kivonulni (HYD). Ez itt nem egy jogi hivatal. Ha serelmeik vannak megvannak a megfelelö helyek, ahol jogorvoslast kereshetnek. Ha valaki segiteni akar a rakbetegeknek azt kifurjak, fontosabb a haszon mindenütt. Had döntsük mar el a kinalatbol, hogy mit veszünk. Ez itt azert nem a reklam helye. Nem kene az egesz termeket föltenni a forumra (HYD).Egyebkent Dr Nagy Tibor. Ennyi tiszteletet adjanak mar meg a masik diplomasnak is....
Akinek a Prevente kell azt veszi, akinek meg mas az mast...Semmi közük hozza !!!
Van konkurencia mindenütt. Jo lenne, ha meghagynak a forumot nekünk rakbetegeknek.
Van meg par orszag pld.-ul svajc is ahol nincs a Preventa, megis nagyon jol kezelik a rakot. Nem a Preventa az egyedüli megoldas rak ellen, azert ne essenek mar tevedesbe.

Tovabbi Informacio : A többi rakbetegtöl....( hogy az Önök zaro mondataval eljek ....)

Maka


73. István 2008. 09. 17. 13:40:01
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Eddig én is csak olvasó/infó gyüjtő voltam az oldalon.
Olvasva ezt a hírt felháborodtam.
Édesanyámmal, aki évek óta issza a Preventát és szedi a Culevitet, az eredményei egyre jobbak, mi is gondolkodtunk, hogy áttérünk erre a másikra az ára miatt.
DE JÓ, HOGY NEM TETTÜK! HÁLA ISTENNEK!
Folytatjuk a Preventa-105-öt, még ha drágább is. Másnak is ezt javaslom!

Üdv.
István


74. HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. 2008. 09. 17. 13:06:30
Rákbetegek fóruma
Tisztelt Rákbetegek Fóruma!
Tisztelt Látogatók!

A HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. az alábbi közleményben kívánja tájékoztatni a Fórum látogatóit a deutérium-megvonásra épülő eljárással és a csökkentett deutérium-tartalmú termékekkel kapcsolatban:

A közelmúltban tudomásunkra jutott, hogy a forgalomban megjelent a Deutérium Lifewater nevű csökkentett deutérium-tartalmú víz termék, melyet Nagy Tibor makói lakos forgalmaz. Nagy Tibor ellen szabadalmi jogi eljárás van folyamatban.
A rendelkezésre álló információk, a szakhatóságoktól kapott tájékoztatás és a cégünket megkereső magánszemélyek közlései szerint a Deutérium Lifewateren és annak korábban forgalmazott elődjein szereplő vizsgálati szám, esetlegesen megjelenő engedély számok, telefonszámok valótlanok, a termék értékesítése ellenőrizetlen keretek között folyik, minőségbiztosítása bizonytalan. A terméken nincs feltüntetve a gyártás helye, melyre a gyártót törvény kötelezi. Nagy Tibor, honlapján és a Rákbetegek fórumán is a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. honlapjairól (www.hyd.hu és www.preventa.hu) jogtalanul letöltött és átemelt adatokat, esetleírásokat használja (lásd a fórumon szereplő esetleírásokat, melyek megtalálhatók a www.preventa.hu internetes oldalon), azokra hivatkozik. A termék deutérium-tartalma a címke alapján 120 ppm, amely a természetes vizek 150 ppm-es deutérium-tartalmához képest enyhén csökkentett D-tartalmat jelent, tehát lényegesen gyengébb összetételű, mint a 105 ppm deutériumot tartalmazó Preventa-105 vagy a 85 ppm D tartalmú Preventa-85. Az ajánlások szerint betegek esetében a Preventa-105 ill. Preventa-85 javasolt. A Preventa-125 terméket, mely 125 ppm deutériumot tartalmaz és szintén 1000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg, elsősorban megelőzési céllal alkalmazzák kúraszerű fogyasztás mellett.
A deutérium-megvonásra épülő daganatellenes eljárás kidolgozója Dr. Somlyai Gábor, a biológiai tudományok kandidátusa, aki 1990 óta vizsgálja a deutérium szerepét az élettani folyamatok szabályozásában. Az eljárást nemzetközi szabadalmak védik, melyek kizárólagos tulajdonosa a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. A cég a tudományos vizsgálatok eredményeit nemzetközi szakmai folyóiratokban publikálja, konferenciákon képviseli. A HYD Kft. által folytatott 15 éves kutatás és fejlesztés eredményeképpen 1999-ben törzskönyvezésre került a Vetera-DDW-25 A.U.V. csökkentett deutérium-tartalmú állatgyógyszer (D-tartalma 25 ppm, ami jelzi, hogy az eljárás hatékonysága jelentős mértékben függ a készítmény deutérium-tartalmától). A gyógyszer törzskönyvi száma: 13/99. FVM. 1995-ben az OGYI engedélye alapján humán Fázis II klinikai vizsgálat indult prosztata tumoron. A Preventa csökkentett deutérium-tartalmú ivóvíz termékcsalád szintén 1999 óta kapható, deutérium-tartalmuk 125 ppm, 105 ppm illetve 85 ppm (Preventa-125, Preventa-105 és Preventa-85). A Preventa termékek szabadalmilag védett, ellenőrzött termékek, melyek minőségbiztosítása akkreditált laboratóriumokban történik. A termékek szénsavval dúsítva kaphatók jelenleg, ennek oka, hogy így biztosítható teljes biztonsággal a víz mikrobiológiai stabilitása 1 éven túl is, ami jogos elvárás egy ilyen magas költséggel előállított, és emiatt magas fogyasztói áron kapható termékkel kapcsolatban. Természetesen egyetértünk azzal a véleménnyel, hogy a szervezet savasodása nem előnyös, ugyanakkor nem gondoljuk, hogy a deutérium-megvonás szempontjából komoly jelentősége lenne a szénsav-tartalomnak, amelyet a betegek jelentős hányada forralással el is távolít a Preventából. A HYD Kft. a jövőben tervezi szénsavmentes termék előállítását és forgalomba hozatalát, amint a megbízható technológia rendelkezésre áll.

További információ: HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. (1118 Budapest, Ménesi út 104., Tel.: 381-0765, 365-1660, E-mail: info@hyd.hu, Web: www.hyd.hu, www.preventa.hu)


75. Lívia 2008. 09. 01. 21:55:25
Rákbetegek fóruma
Kedves Leslie,Mancika, Maka és Mindenki!
Köszönöm, hogy írtatok! Persze, hogy több napig keresgéltem mire írtam ide. Csak nehéz egyedül dönteni. Most például nem tudom, hogy a Preventa 105 (2600 Ft/2l) vagy legalább annyira jó egy kb. 700 Ft/1,5 l kiszerelésű vízet vegyem. A drágább jobb? Vagy csak a marketingjükre költenek többet?

Lívia


1. lap 2. lap (3. lap) >>>4 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
eXTReMe Tracker