Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


7951. N.T.M. 2008. 05. 23. 9:09:46
multiplex ételallergia
Sziasztok Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem jól vagytok, hála isten , mi is ....Ez Tündének köszönhető, hisz ő javasolta, hogy menjünk Pestre, Polgár főorvosasszonyhoz!!!!!!
Ő nagyon alaposasn megvizsgálta, és amióta az általa kapott orvosságot esszük, azóta elmúlt a haspuffadás, a rossz közérzet, igaz, még a bőre egy kicsit csúnya, de az is rengeteget javult!!!!!

Az új ételek kipróbálása most van folyamatban, és azt mondhatom, hogy eddig működik, jól van a gyerek!!!!
Én nagyon szépen köszönöm Tündének az eddigi segítséget,és tudom, hogy ezután is bizalommal fordulhatok hozzá,segítő szándéka határtalan!!!!!!!!


7952. Marcsi 2008. 05. 22. 21:48:48
Rákbetegek fóruma
Gyuri!Az a subcután injekció:)))
Jitka!Igazából a sogim nem tart szigorú vega étrendet,Ő 50 évig húst evett hússal,úgyhogy a háromszori csirke már óriási eredmény!!!Mindez szűk négy hét alatt.Ráadásul anyósom főz rá,(nincs családja )és anyósomnak az a fixa ideája,hogy ha nem eszik húst mitől lesz ereje?Pedig a zöldségek sokkal nagyobb energiát adnak,mint a hús.Szóval az étrendje reformálása még folyamatban van,de én minden kis eredménynek örülök,mert nekem meg az a fixa ideám ,hogy meg fog gyógyulni!:))És Ő is nagyon hiszi és akarja.
Meg issza azt a Nestlés tápszert,nem jut eszembe a neve.Az étvágya jó,csak pépesnek kell lennie az ételnek!
Néztem az a Avemart is a Herbaházban,de az van ráírva,hogy csak gyógyszertáraknak,és orvosi javaslatra.Fel kell iratni,vagy hogy megy ez.Kérlek aki tud segítsen!


7953. Jitka 2008. 05. 22. 20:36:01
Rákbetegek fóruma
Misi,én is ebben a cipellőben járok.Különben nekem azt mondta a term.doki,hogy mézet szabad,mint energiaforrást,a zöldségételeket mindig tejszínnel,tojással,sajttal,s mint te is írtad,burgonyával dúsítani!
Olíva,tökmag,dióolajat ételbe,salátába keverni,a gyümölcsök közül a banán és a füge,mindkettő lugosító és hizlaló.
Én csak ennyit tudtam ajánlani jó szívvel,ha valaki tud jót,írjon!Üdv nektek.


7954. jitka 2008. 05. 22. 17:21:59
Rákbetegek fóruma
Marcsi,kérdezhetnék valamit?
Sógorod mitől tudott hízni,mikor cukrosat,húst,tejet elvileg nem szabadna ennünk,pedig ezek hizlalnák a leromlott szervezetet...Én sajna nem tudtam zöldségen és leveken hízni,inkább fogytam.


7955. Hajni 2008. 05. 22. 16:45:43
Lisztérzékenyek fóruma
sziasztok,
először is köszönöm szépen a segítséget Mindenkinek.
Ne haragudjatok, lehet, h én fogalmaztam rosszul... szval 14 hónaposan azért volt az az ételallergia vizsgálat, mert a bőre atópiás és arra gondoltak, hogy hátha a tehéntej okozza. akkor szűrték, tehéntej, búzaliszt, tojás, sárgarépa és még pár dologra valamit a légúti allergiákra. Minden negatív lett, viszont a specifikus IgE szint magas lett az 54. Neki 10ig lett volna normális, erre azt mondták, h a hajlam benne van az allergiákra, de minden negatív. A lisztérzékenység pedig most 3 évesen jött elő, de nem a bőre miatt, hanem, mert nagyon picike... meg a pocija kicsit nagyobb.
Tegnap reggel felhívtam a Budai Allergiaközpontot, ahol 4 órára kaptunk időpontot a Polgár Marianne főorvosasszonyhoz. Ő megvizsgálta, csinált gyorstesztet, ami működött is, az IgA szintet mutatta, de az eredmény aszerint negatív. Meg csinált még egy fajta vértesztet, ami ételallergiára ment rá, mert, h a másik már régi, annak 1 hét múlva lesz eredménye, tehát én majd 3 hét múlva tudom meg. :( A doktornő szerint nem lisztérzékeny, mivel semmi tünete nincs, csak a méretei és a teszt is negatív lett. Most akkor mennyire biztos a teszt? megnyugodhatok??


7956. Schumi 2008. 05. 22. 16:41:16
Lisztérzékenyek fóruma
L.Tünde (... / 2008.05.20 22:14:19) #14967# írta:
"A paraméterek valóban egy kicsit alacsonyak , a haspuffadás lehet valaminek a jele de mindenképpen meg kell nézni a gyerek IgA -sznintjét , ha nagyon alacsony vagy nincs akkor lehet a lisztérzékenység a háttérben."

1. Azoknak a lisztérzékenyeknek, akik NEM IgA-hiányosak, pot a magas IgA-szinjükből derül ki a coeliakia. Persze biopsziával igazolva.

2. Amiről L. Tünde írt, az CSAK az IgA-hiányosokra igaz. Ők sokkal kevesebben vannak, de a lé.-k között a számuk atz átlag 10x-ese. Viszont a lé.-knek ők csak egy kis csoportja.


7957. hidijutka 2008. 05. 22. 14:47:55
Lisztérzékenyek fóruma
Topy!
Az a gond, hogy a kiütések nem olyanok a lé-nél, mint amilyennek leírta. Még mindig nem tudatosult itt az emberkékben, hogy a lisztérzékenység nem allergia, teljesen más mechanizmus alapján alakul ki.
Gyakran a lisztallergiára jellemző tüneteket egybe mossák a lisztérzékenység tüneteivel.
Ezt szerettem volna a helyére tenni, de megint csak a vita lett belőle, nem pedig a közös egyöttműködésen alapuló segítség. Nem mi vagyunk itt a lényeg, hanem a segítségért forduló betegek, szerintem.
Ezzel a kezdő emberkéket teljesen össze lehet zavarni.


7958. hidijutka 2008. 05. 22. 14:42:48
Lisztérzékenyek fóruma
Ebbe a vitába megint nem szeretnék belefolyni.
Szerintem ennek a topiknak a segítségről, a betegekről és nem rólunk kellene szólni.

Védőnőként ez a munkám, nem gyógyítani, hanem továbbadni azokat az ismereteket, amit az orvosok utáni, legmagasabb szinten megkaptunk.Azzal, hogy itt ezt elmondom még nem én végzem a gyógyító munkát.
Szerintem még mindig zavaros dolgok vannak itt a fejekben az allergiáról, a táplálékallergiákról,a gluténérzékenységről.
De a legnagyobb zavart az okozza, hogy a lisztérzékenységnek 3 formája ismeretes most,ezt ezen az oldalon teljesen összekeveritek.Létezik a tünetes forma,a látens cöli és a lappangó formája. Az utolsóba tartozik ez az eset is, ahol a vérvétel,a biopszia is negatív és mégis lisztérzékeny az emberke.Itt nem az IgA érték a döntő,hanem a genetikaiképlet.
Azt pedig nem ajánlottam fel senkinek, hogy megygógyítom a genetikáját, hanem én is egy jó gasztroenterológushoz küldtem.

Nem kell engem elfogadni, nem kell engem szeretni.Én sem szeretek mindenkit!!!!!!!!


7959. L.Tünde 2008. 05. 22. 13:28:39
Lisztérzékenyek fóruma
Gyógyítást eddig is meg ezután is az orvosokra bízom , de sajnos ők sem tudnak mindent mindhogy sem én sem más sem .Ezt a hangnemet kikérem magamnak nem szolgáltam rá. Segíteni tudok és nem csak akarok de olyan szellemi szintű embereknek akik tudatában vannak annak , hogy mi mit jelent .
A neved felvállalása nélkül nem hiszem , hogy korekt amit írtál , hisz mit tudsz te énrólam ?
Segíteni is csak annak lehet aki elfogadja a segítséget és olyan aki tudja , hogy sem az allergia sem más érzékenység nem gyerekjáték!
Ma nagyon sok ember szenved különköző allergiában , érzékenységben vagy intoleranciában de sok ember rejtetten mert nem tudja mi a baja vagy nem vizsgálják ki rendesen .
A dolgokat nem szabad összekeverni!
Itt többek között gyerekekről van szó , minden szülőnek ha aggódalma van joga van kivizsgáltatni, kérdéseire pedig válaszokat vár!
Egy szülőnek is felkészültnek kell lenni-e a mai világban , hogy tudja mi micsoda és esetleg a közeljövőben vagy hosszútávon mivel kell szembenéznie.
De aki nem elégjártas a mai egészségügyben az járjon utánna, hogy hány szülő kinlódik a gyermek különböző problémáival és betegségével sok esetben nem sok sikerrel!
Sajnos még mindig sok olyan eset van , pedig már népbetegségnek számít a lisztérzékenység , hogy amire nagy nehezen kiderül más is társul hozzá!
Senkit nem zavarok össze , meg soha nem is tettem de aki írta ezt a hozzászóllást gondolkodjon el írományán elég sok ember olvashatja és lehet , hogy e hangnem miatt amivel megillettél engem is tévednek ide oly kevesen !


7960. Níró 2008. 05. 22. 12:55:21
Rákbetegek fóruma
Kedves Anyuci !

A www.b-17.hu oldalon van a Kreiter úr elérhetősége. Ő tud segíteni az intravénás beadás vonatkozásában.
A fórumról tájékozódva és saját tapasztalatokból kiindúlva talán legjobb a Breuss féle lébőjt kúra, petróleummal fűszerezve és b-17-tel megspékelve. Persze volt akinek a COD tea segítetett, vagy éppen a Vitanax-gastronax-flavogenin párosítás, vagy a preventa víz, flavinok, a Di Clór Acetát, volt olyan akinek az agykontroll. Széles a paletta és nehéz választani, meg sokba is kerül. Legfontosabb a pozitív gondolatok, a gyógyulni akarás. Ez egy agykontroll tanfolyam segítségével elsajátítható. De vannak más technikák is. És talán még a Breuss kúra. Embert próbáló, de pont azért segít, megtisztítja, megerősíti az ember testét, lelkét. Persze biztos nem mindenki ért velem egyet. A fontos, hogy bízzon anyukád magában, higgye el, hogy meggyógyul, és mindenki aki körülötte él bizzon a gyógyulásában és biztssa őt. És elsősorban bízzon a Jóistenben. Jó egészséget kívánok Nektek és Mindenkinek !


7961. L.Tünde 2008. 05. 22. 10:19:13
Lisztérzékenyek fóruma
Jutka!
Megint csak segíteni akartam , de úgy látszik itt nem lehet , de érdekes módon más helyen sok gyereknek segítettem és nem hokusz -pokuszal !
Egyébként az atópiás dermatitisz esetében sem midig kell bőrgyógyász , mert a bőrtünetek az emésztéssel vannak összefüggésbe !
Az IgE felfedezése és azonosítása jelentősen hozzájárul az allergiás reakiók megismeréséhez .
Az allergiás megbetegedéseknél Pl. szénanátha . aszthma,atópiás ekcéma , szenvedő betegeknél emelkedett IgE szérumszint található.
Az IgE bazofil és hízósejtekhez kötödik. Az antigénnel mint pl. a pollen találkozása során az ezekhez a sejtekhez kötött IgE hatásának tulajdonítható az úgynevezett közvetítő anyagok felszabadulása a hízősejtből, a bazofilsejtből.Az allergiás tünetekért ezek a közvetítő anyagok a felelősek!
Az IgE normál biológiai szerepe még nem tisztázott .Feltehetőleg fokozott termelése összefügg a parazitafertőzések elleni védekezéssel is ugyanis ezekben az esetekben emelkedett IgE-szintet észleltek allergiás reakció nélkül .
Lisztérzékenység diadnosztizálására a legbiztósabb vizsgálat a biopszia !
De alacsony IgA szint mellett az esetek elég nagy %-ban az EMA vizsgálat negatív lett de a biopszia igazolta a lisztérzékenységet .


7962. Anyuci 2008. 05. 21. 14:40:13
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!Én most vagyok itt elöször,sajnos az édesanyám tüdörákos mellhártya áttétel, de még nem tudjuk melyik fajta, mert ugyan megoperálták , de csak mintát tudtak kivenni, és vissza is zárták.Kérdésem, mi használjuk a B17-et de senki nem akarja beadni intravénásan,szerintetek ez nagy baj?Ha valaki használja az tud nekem segiteni hogy, hol, és ki adja be intavénásan?Hasonló betegegekkel szertnék beszélni , hogy miket használnak?


7963. Gyöngyi 2008. 05. 21. 8:46:03
Tejcukorérzékenység
Kedves Erzsike!Kb 1 éve vettem észre hogy a kislánynak állandóan megy a hasa!Elvittem a háziorvoshoz hogy mi lehet a gond!Sajnos fél év alatt semmi változás nem történt!Egy ismerősöm mondta hogy próbáljam meg,hogy elveszem tőle a tejtermékeket!Ekkor jöttem rá,hogy ez a baj!Ahogy elvettem tőle a tejet kb 1hét után abbamaradt a hasmenésünk!Ekkor vittem el az orvoshoz!Ehhez még hozzátartozik az is hogy tavaly rotavírussal voltunk korházba!Az orvos azt mondta hogy ebből maradt ez az egész vissza!A kislánnyal Szolnokon voltunk korházba is meg orvosnál is!Csak most azon csodálkozom hogy nem fektette be a kivizsgálásra!ASnnyi volt csak hogy reggel éhgyomorra mentünk és ezt a kilégzéses vizsgálat volt! Se vérvétel se semmi!Persze hogy nem nem volt jó a vizsgálat!Írt fel neki tápszert /ALL100/de annyira rossz hogy nem bírom beletukmálni!Vettem neki a laktózmentes tejet,de azt sem bírja!Erzsike!Tudnál nekem esetleg egy ló orvost ajánlani?Én Kecskemét és Szolnok között lakom!Segítségedet előre is köszönöm


7964. Zsike 2008. 05. 21. 8:23:04
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók! Szeretném felhívni a figyelmet egy eddig általam nem ismert búzafűlé készítményre. (a honlap jobb oldalán a bannerek között található az elérhetőségük). Valószínű, hogy a frissen csavart búzafűlével semmi nem vetekszik, de ha valaki a kórházban van, vagy elutazik és nem tudja biztosítani magának a friss búzafűlevet, akkor ez a megoldás segítségére lehet.
"Nanotechnológiás eljárással készült BÚZAFŰLÉ SZUSZPENZIÓ, 10-szeres koncentrációban"


7965. Marcsi 2008. 05. 21. 7:41:22
Rákbetegek fóruma
A kemo:
"Ezeket a vegyi anyagokat azért választották ki,mert képesek különnbséget tenni a különböző sejttípusok között,így egyes sejtekre nézve mérgezőbbek.Ám ne higgyék,hogy a rákos és nem rákos sejtek között tesznek különbséget,és csak a rákos sejteket ölik meg,mivel nem így van.
A napjaink konzervatív rákterápiájában használt mérgek nem tudják egymástól megkülünböztetni a rákos és nem rákos sejteket.E helyett a gyorsan növekedő sejtek között tesznek különbséget.Az aktívan osztódó sejtek a célpontjaik.Ebből következően nem csupán az osztodó rákos sejteket ölik meg,hanem a szervezetben éppen osztódásban lévő,szá,os egészséges sejtet is.
Elméletileg az egészséges sejteknél gyorsabban osztódó rákos sejtek elpusztulnak,még mielőtt meghalna a páciens,de a pusztítás végig párhuzamosan folyik.Abban az esetben, ha a rák ugyanolyan sebességgel,vagy lassabban osztódik,mint az egészséges sejtek,MÉG ELMÉLETI ESÉLY SINCS A SIKERRE."
G.Edward Griffin:A világ rák nélkül

Hát ennyit a mérgekről,megg még annyit,hogy a sógorom két hónapos túléléséből már egy eltelet és jobban van,mint egy hónapja!!A B17-től és persze a többi alternatív szertől!
Kedves Gyuri!
Köszönöm amit írtál,én is így gondolom és örülök a mgerősítésnek.


7966. L.Tünde 2008. 05. 20. 22:14:19
Lisztérzékenyek fóruma
Szia Hajni !
Egyelőre semmit , keress egy jó gasztroenterológust és vele beszéld meg a problémádat . A paraméterek valóban egy kicsit alacsonyak , a haspuffadás lehet valaminek a jele de mindenképpen meg kell nézni a gyerek IgA -sznintjét , ha nagyon alacsony vagy nincs akkor lehet a lisztérzékenység a háttérben .
A vérből ha ez alacsony nem lehet megállapítani a lisztérzékenységet !
Szerintem nyugodtan menjetek el külföldre és utánna is ráérsz ezen gondolkodni a vizsgálati eredmények amúgy sincsennek meg olyan gyorsan !
Gyorstesztet egyébként már minden patikában lehet kapni de ha alacsony az IgA nem mutatja ki a coeliákiát !
Az atópiás dermatitis meg lehetett pici korában is meg most is a tejérzékenységtől de ezt megint csak orvos tudja megnézni !
De enyhébb gyümölcscukor érzékenységnek is lehet a jele .
A felszívódási zavar meg leginkább a felkar és a combon mutatkozik , mivel mindekettő nagyon vékony a has meg puffadt !


7967. pann 2008. 05. 20. 21:28:44
Rákbetegek fóruma
Antidekubitusz matrac (Trancell) pumpával eladó.

A matrac olyan emberek számára ideális akik sokat fekszenek ágyban, például magatehetetlen betegek. A sok fekvéstől ún. felfekvések más néven dekubituszok keletkeznek az ággyal érintkező testtájakon. Ez a matrac a beteg alá helyezve gátolja a felfekvések kialakulását illetve nagyon jó hatásfokkal elősegíti a már meglévő felfekvések gyógyulását. Azon az elven működik hogy egy pumpa segítségével megfelelő időnként ciklusosan váltogatja a felfújt cellákat így mindig más testtájék érintkezik az ággyal, gátolva a felfekvések kialakulását és elősegítve a jobb véráramlást. A matrac és a pumpa profi minőségű, kielégíti a legmagasabb igényeket is. Kezelése rendkívűl egyszerü csupán a beteg alá kell helyezni és bekapcsolni. A pumpa rendkívűl halk műkődésű és így nem zavaró.


Egyéb fontos tulajdonságok:


Váltakozó nyomású, tömlős „V” szerkezetű, tehermentesítő légvesztéses matrac. Overlay – Az ágy szivacsára helyezendő.

Air loss (levegőztetés): Az állandó légmozgás a beteg és a matrac közt megelőzni a bőrfelület befülledését így csökkentve a felfekvés kialakulását.

Takaró: páraelszívás, vízálló és bakteriosztatikus, levehető, könnyen tisztítható, két irányban nyújtható, ellenáll a nyíró erőnek és a szakadásnak.

Pumpa:alacsony vibráció, csendes üzemeltetés, beépített levegőszűrő, testsúlyhoz állítható nyomás, nyomás csökkenésre riasztás.

Cellák közti váltás: 10 perc

Matrac mérete: 2006 x 840 mm

Matrac vastagsága: 90 mm (Cellák szélessége: 90 mm)

A termék bolti ára kb 250.000 Ft én 180 000 ft-ért adom.


Az eszköz nem használt csak ki lett próbálva! Kitűnő állapotú!

Érd: attdal@gmail.com


7968. pann 2008. 05. 20. 21:26:15
Gyógytornászoknak
Antidekubitusz matrac (Trancell) pumpával eladó.

A matrac olyan emberek számára ideális akik sokat fekszenek ágyban, például magatehetetlen betegek. A sok fekvéstől ún. felfekvések más néven dekubituszok keletkeznek az ággyal érintkező testtájakon. Ez a matrac a beteg alá helyezve gátolja a felfekvések kialakulását illetve nagyon jó hatásfokkal elősegíti a már meglévő felfekvések gyógyulását. Azon az elven működik hogy egy pumpa segítségével megfelelő időnként ciklusosan váltogatja a felfújt cellákat így mindig más testtájék érintkezik az ággyal, gátolva a felfekvések kialakulását és elősegítve a jobb véráramlást. A matrac és a pumpa profi minőségű, kielégíti a legmagasabb igényeket is. Kezelése rendkívűl egyszerü csupán a beteg alá kell helyezni és bekapcsolni. A pumpa rendkívűl halk műkődésű és így nem zavaró.


Egyéb fontos tulajdonságok:


Váltakozó nyomású, tömlős „V” szerkezetű, tehermentesítő légvesztéses matrac. Overlay – Az ágy szivacsára helyezendő.

Air loss (levegőztetés): Az állandó légmozgás a beteg és a matrac közt megelőzni a bőrfelület befülledését így csökkentve a felfekvés kialakulását.

Takaró: páraelszívás, vízálló és bakteriosztatikus, levehető, könnyen tisztítható, két irányban nyújtható, ellenáll a nyíró erőnek és a szakadásnak.

Pumpa:alacsony vibráció, csendes üzemeltetés, beépített levegőszűrő, testsúlyhoz állítható nyomás, nyomás csökkenésre riasztás.

Cellák közti váltás: 10 perc

Matrac mérete: 2006 x 840 mm

Matrac vastagsága: 90 mm (Cellák szélessége: 90 mm)

A termék bolti ára kb 250.000 Ft én 180 000 ft-ért adom.


Az eszköz nem használt csak ki lett próbálva! Kitűnő állapotú!

Érd: attdal@gmail.com


7969. pann 2008. 05. 20. 21:21:44
Gyógyászati segédeszköz kiírása
Antidekubitusz matrac (Trancell) pumpával eladó.

A matrac olyan emberek számára ideális akik sokat fekszenek ágyban, például magatehetetlen betegek. A sok fekvéstől ún. felfekvések más néven dekubituszok keletkeznek az ággyal érintkező testtájakon. Ez a matrac a beteg alá helyezve gátolja a felfekvések kialakulását illetve nagyon jó hatásfokkal elősegíti a már meglévő felfekvések gyógyulását. Azon az elven működik hogy egy pumpa segítségével megfelelő időnként ciklusosan váltogatja a felfújt cellákat így mindig más testtájék érintkezik az ággyal, gátolva a felfekvések kialakulását és elősegítve a jobb véráramlást. A matrac és a pumpa profi minőségű, kielégíti a legmagasabb igényeket is. Kezelése rendkívűl egyszerü csupán a beteg alá kell helyezni és bekapcsolni. A pumpa rendkívűl halk műkődésű és így nem zavaró.


Egyéb fontos tulajdonságok:


Váltakozó nyomású, tömlős „V” szerkezetű, tehermentesítő légvesztéses matrac. Overlay – Az ágy szivacsára helyezendő.

Air loss (levegőztetés): Az állandó légmozgás a beteg és a matrac közt megelőzni a bőrfelület befülledését így csökkentve a felfekvés kialakulását.

Takaró: páraelszívás, vízálló és bakteriosztatikus, levehető, könnyen tisztítható, két irányban nyújtható, ellenáll a nyíró erőnek és a szakadásnak.

Pumpa:alacsony vibráció, csendes üzemeltetés, beépített levegőszűrő, testsúlyhoz állítható nyomás, nyomás csökkenésre riasztás.

Cellák közti váltás: 10 perc

Matrac mérete: 2006 x 840 mm

Matrac vastagsága: 90 mm (Cellák szélessége: 90 mm)

A termék bolti ára kb 250.000 Ft én 180 000 ft-ért adom.


Az eszköz nem használt csak ki lett próbálva! Kitűnő állapotú!

Érd: attdal@gmail.com


7970. K-Gee 2008. 05. 19. 22:01:04
Rákbetegek fóruma
Szia Marcsi,

Nemtom Skacok Ti mit szóltok hozzá de én
a magam részéről nagyszerű fegyvertárnak tartom amit Marcsi összegyűjtött.
Nem szeretnék kibicnek tűnni aki könnyen ad ilyen
tanácsokat de ilyenkor mindíg eszembe jut Webster Kehr idézete aki a világon egyedülállóan gyüjtötte össze a hatásos alternatív rákterápiákat a www.cancertutor.com on (sajna angolul)
idézem tőle asszem már másodjára:

"
Csak gondoljunk a következő valós statisztikai adatokra:

 Egy tényleges 90 %-os gyógyulási arány könnyen elérhető azoknál a rákos betegeknél, akik elkerülik a hivatalos gyógyító szervek által kínált gyógyítási módszereket, először az alternatív módszerekkel próbálkoznak és elvégzik a „házi feladatukat”.

 A hivatalos gyógyító szervek által kínált gyógymódok hatásfoka 3 %, vagy annál is kevesebb.

 A rákos betegek 95 %-a, akik az alternatív kezelési módszereket elkezdi, már túl vannak a hivatalosnak elismert kezeléseken, és már meghalni küldték őket haza, vagyis az alternatív kezelési módszereket a már az utolsó stádiumban levő rákos betegeken alkalmazzák.

 Azok esetében, akik az alternatív kezelési módszerekbe csak akkor kezdenek bele, amikor már meghalni küldik haza őket a kórházak, a 300-nál is több alternatív kezelési módszer közül csak egy töredéknyi hányad hatásos annyira, hogy tényleges esélyt adjon a túlélésre.

 Azonban a betegek azon ritka számát tekintve is, akik rátalálnak ezeknek a tényleg hatásos kezeléseknek valamelyikére (pl. akik elolvassák ezt a könyvet), azoknak is legjobb esetben csak kb. 50 %-os az esélyük a túlélésre.

Más szóval, amikor valaki először az alternatív gyógymódokat veszi igénybe, és elvégzi a „házi feladatát”, a túlélési esélye 90 %-os vagy annál is magasabb.
Ha azonban először valaki a hivatalosan alkalmazott gyógymódoknak veti magát alá, azután pedig az alternatív kezelési eljárásokat alkalmazza, hosszú évek szenvedéseinek néz elébe, és mindössze 50 %-os túlélési esélye marad."

Eddig az idézet...

legjobbakat

Gyuri

7971. Marcsi 2008. 05. 19. 21:35:26
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Új vagyok itt,a sógorom nem operálható nyelőcsőrákjával "szálltunk szembe"
Három hete kap B-17-et,B15-öt,Tationilt,céklalevet,búzafűlét,Cod-teát,vitamint,antioxidánst,Nonit.A fizikai állapota sokat javult,bár csak pépeset tud enni,de tud!!Hízott,dolgozik,jókedvű.Az orvosok 2-3 hónapot adtak neki.
A kemot visszautasította,most a sugár van kilátásban de a kilátások sajnos rosszak.A daganat érinti a szivet,az aortát,a légcsövet,könnyen vérezhet.Nem tudjuk bevállaljuk-e?Van valakinek hasonló tapasztalata?Segítenétek?


7972. K-Gee 2008. 05. 19. 20:18:39
Rákbetegek fóruma
Hát nemtom Tuli, bárcsak tudnám.
Ezt is magamtól derítettem ki mikor rákerestem a neten az összes kemós komponensre amit anyu kapott. Elvileg elmúlik. Anyunak valószínüleg a
Vincristin nevűtől lett. Ez egy barom kis dózisban is igen toxikus SZAR... ill. bocsánat
gyógyszer... :-) Jelen pillanatban anyunak is ez
a legzavaróbb... képzeljétek el mikor elszorul egy ütőér a lábatokba pár percre és utánna próbáltok felűllni... és összecsuklik a lábatok,
meg nem érzitek hova léptek... biztos volt veletek is ilyen... de hogy már 1 éve nap mint nap... uhh az elég durva lehet... :-(

Egyébként a DCA okozta esetleges zsibbadás minden esetben elmúlik ha kiürül a szer a szervezetből ami 48 órán belül megtörténik.

Üdv

Gyuri


7973. tuli 2008. 05. 19. 18:37:02
Rákbetegek fóruma
Lianida!

Tulajdonképpen csak annyit szeretnék megtudni, milyen sugarat kapott vagy kapott e agyra. Nekem most lesz a kontroll, szó van a gammakéses besugárzásról, de a doktornőm szerint máshol is kiújulhat, ezért szerinte teljes agyi sugárzás kellene. De én attól félek, mert úgy tudom, butítja az embert. Szóval ez lenne a kérdés...igaz ez? Megkérdeznéd?
köszönöm
tuli


7974. tuli 2008. 05. 19. 18:32:01
Rákbetegek fóruma
"De még így se tökéletes... persze a régen kapott kemótol kezdődött a végtagzsibbadás annó."

És ez nem múlik el? Ilyen tünetem nekem is van, elég kellemetlen, de azt mondta az orvos, hogy elmúlik majd, ha leáll a kemó.


7975. lianida 2008. 05. 19. 18:31:24
Rákbetegek fóruma
tuli!
Mikor kutattam a petró kúra után akkor találtam meg egy közös ismerősünk által.
Tudod én is próbáltam minden infót beszerezni, mielőtt belevágtunk.

Csak azt tudom, hogy már 10 éve él így. Mellrák volt az alap, utánna, agyi és csont áttét alakult ki nála.
Minden évben csinálja a petró kúrát, jól van.
Tevékenyen részt vesz a rákligában( nem tudom mi a pontos megnevezése) segít másokon.
Telefonon többször beszéltünk, de személyesen nem találkoztunk.
De fontos lenne, akkor megkeresem.
Üdv.Lianida


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap 7. lap 8. lap 9. lap 10. lap 11. lap 12. lap 13. lap 14. lap 15. lap 16. lap 17. lap 18. lap 19. lap 20. lap 21. lap 22. lap 23. lap 24. lap 25. lap 26. lap 27. lap 28. lap 29. lap 30. lap 31. lap 32. lap 33. lap 34. lap 35. lap 36. lap 37. lap 38. lap 39. lap 40. lap 41. lap 42. lap 43. lap 44. lap 45. lap 46. lap 47. lap 48. lap 49. lap 50. lap 51. lap 52. lap 53. lap 54. lap 55. lap 56. lap 57. lap 58. lap 59. lap 60. lap 61. lap 62. lap 63. lap 64. lap 65. lap 66. lap 67. lap 68. lap 69. lap 70. lap 71. lap 72. lap 73. lap 74. lap 75. lap 76. lap 77. lap 78. lap 79. lap 80. lap 81. lap 82. lap 83. lap 84. lap 85. lap 86. lap 87. lap 88. lap 89. lap 90. lap 91. lap 92. lap 93. lap 94. lap 95. lap 96. lap 97. lap 98. lap 99. lap 100. lap 101. lap 102. lap 103. lap 104. lap 105. lap 106. lap 107. lap 108. lap 109. lap 110. lap 111. lap 112. lap 113. lap 114. lap 115. lap 116. lap 117. lap 118. lap 119. lap 120. lap 121. lap 122. lap 123. lap 124. lap 125. lap 126. lap 127. lap 128. lap 129. lap 130. lap 131. lap 132. lap 133. lap 134. lap 135. lap 136. lap 137. lap 138. lap 139. lap 140. lap 141. lap 142. lap 143. lap 144. lap 145. lap 146. lap 147. lap 148. lap 149. lap 150. lap 151. lap 152. lap 153. lap 154. lap 155. lap 156. lap 157. lap 158. lap 159. lap 160. lap 161. lap 162. lap 163. lap 164. lap 165. lap 166. lap 167. lap 168. lap 169. lap 170. lap 171. lap 172. lap 173. lap 174. lap 175. lap 176. lap 177. lap 178. lap 179. lap 180. lap 181. lap 182. lap 183. lap 184. lap 185. lap 186. lap 187. lap 188. lap 189. lap 190. lap 191. lap 192. lap 193. lap 194. lap 195. lap 196. lap 197. lap 198. lap 199. lap 200. lap 201. lap 202. lap 203. lap 204. lap 205. lap 206. lap 207. lap 208. lap 209. lap 210. lap 211. lap 212. lap 213. lap 214. lap 215. lap 216. lap 217. lap 218. lap 219. lap 220. lap 221. lap 222. lap 223. lap 224. lap 225. lap 226. lap 227. lap 228. lap 229. lap 230. lap 231. lap 232. lap 233. lap 234. lap 235. lap 236. lap 237. lap 238. lap 239. lap 240. lap 241. lap 242. lap 243. lap 244. lap 245. lap 246. lap 247. lap 248. lap 249. lap 250. lap 251. lap 252. lap 253. lap 254. lap 255. lap 256. lap 257. lap 258. lap 259. lap 260. lap 261. lap 262. lap 263. lap 264. lap 265. lap 266. lap 267. lap 268. lap 269. lap 270. lap 271. lap 272. lap 273. lap 274. lap 275. lap 276. lap 277. lap 278. lap 279. lap 280. lap 281. lap 282. lap 283. lap 284. lap 285. lap 286. lap 287. lap 288. lap 289. lap 290. lap 291. lap 292. lap 293. lap 294. lap 295. lap 296. lap 297. lap 298. lap 299. lap 300. lap 301. lap 302. lap 303. lap 304. lap 305. lap 306. lap 307. lap 308. lap 309. lap 310. lap 311. lap 312. lap 313. lap 314. lap 315. lap 316. lap 317. lap 318. lap (319. lap) >>>320 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->