Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


551. zsóka 2008. 09. 02. 18:33:19
Rákbetegek fóruma
Szia Csinyó! Sziasztok!
Nekem nem fájt semmim még is itt vagyok! Volt 3 megnagyobodott nyirokcsomó ami zavart ,de nem fájt. Megmutattam 1 dr-nak , biopsziát vettek ami rossz volt majd kitakarították (blokk diseccio) az sem jó mert áttét valahonnan!Na de semmim se fáj!!!!Nem csak az lehet rossz ami fáj!
Szép estét mindenkinek!
Cinci mi van az mms. fordítással?


552. Kun Zsuzsa 2008. 09. 01. 20:10:08
nyiroködéma
Kedves Mikula Lászlóné!
A nyiroködémás állapot kialakulását speciális tünetek megjelenése jelzi.
Mivel ez az állapot életminőség romláshoz is vezethet, az érintett terület kezelése, karbantartása komplex terápiát igényel. Azonban nagyon pontosnak kell lennie a diagnózisnak ahhoz, hogy nyiroködéma tényét alátámassza és a speciális kezelés megkezdését javasolhassa.

Egyébként a nyiroködéma kezeléseket diplomás gyógytornászok végezhetik, aki rendelkeznek az ehhez szükséges kiegészítő szakképesítéssel is (limfterapeuta).

Az általuk végzett kezelések célja a nyiroködémás terület, illetve a végtagduzzanat csökkentése, kiürítése és az állapotromlás elkerülése, melynek érdekében speciális masszázsformákat és segédeszközöket alkalmaznak.

A gyógytorna kezelések állnak:
-manuális (kézi) nyirokdrenázs (nem masszázs!); kezelésből speciális fogásokkal, melyben a fogások iránya, ideje, ereje meghatározott( !!!!)
- kiegészítő gépi nyomáshullám-kezelésből
- kompressziós kötésből (bandázs): mely során speciális, kompressziós pólyákból alakítanak ki kötést, - így segítik a nyiroknedvek visszaáramlását és elvezetését
- megfelelő kompressziós kar- és lábharisnyák kiválasztásából
- oktatásból és tanácsadásból, melynek keretében a hozzátartozók is megtanulhatják a bandázstechnikákat az otthoni kezelések elvégzésére
- És mindezek ellenőrzésére természetesen a kontroll vizsgálatokból.

A nyirokdrenázs (limfdrenázs) mint speciális kezelés minden esetben( !) orvosi javaslatra kezdhető el, és csak rendszeres, folyamatos orvosi ellenőrzés mellett végezhető, ugyanis a beteg állapota nagymértékben befolyásolja a kezelés indokoltságát.

Valószínűleg oka van annak, hogy kezelőorvosa még nem javasolta ezt a speciális kezelést, javaslom,-konzultáljon vele ismét főleg (!) az általa javasolt kezelés hatékonytalanságáról.

Tisztelettel: Kun Zsuzsa gyógytornász


553. mikula40 2008. 08. 31. 11:16:55
nyiroködéma
Mindkét lábam nyirok ödémás ami hirtelen jött erösláb szár fájdalommal és feldagadt a lábam az ujjaimt9öl a térdemig. Elöször nem tulajdonitottam különösen semmit de ahogy multak a napok egyre rosszabb lett. Cukorbeteg vagyok és v iselem annak minden követrkezményét. Orvoshoz forfdulgtam aki kenöcsöt irt és ami semmit nem hasznlt. Végül szakorvoshoz fordultam ahol megálapitották hogy nyirok ödéma irtak gyogyszdert és fáslit meg gumi harisnyát. A lábam egy c dsunyább ha felv eszem a térdig érö gumi harisnyát duplárára dagad a combom és a gtérdem ami kemény ég és hzodik a bör rajta. Vettem többfvéle táplálék kiegészittöt ami jo az erekre semmit nem használ semmi. Dzeretném tudni hogy hogyan lehet hatásos kezelésekhez jutni és annak mi a modja hova kell fordulni hogy ezt az áldatlan állapotot javitani lehetne. Már lelkib eteg vagyok ha valahova menni kell mert nehézek a láb aim és alig tudok sokszor menni. Ha valaki tud ebben segiteni azt megköszöném .
Köszönettel Mikula Lászloné


554. csinyo 2008. 08. 30. 13:13:12
Rákbetegek fóruma
Szia Kati . Köszönök én is neked mindent megvagyunk bár van sajnos megint van probléma apunak nyirokcsomo átétet találtak a nyakán 4 különbözö helyen a jó hír az hogy a PRIMER vagyis elsödleges daganat az eltünt de most van megint probléma . A PET CT mutata ki , oktoberig azt mondta a kezelö orvos hogy várjunk és figyeljük én azért megint önszorgalombol kerestem apunak egy fej,nyak sebészt a Kékgolyoba fel is vettem vele a kapcsolatot és ö is azt mondta hogy figyeljük de azért menjünk el havonta egy nyaki ultrahangra hogy van-e változás . És ö is megnézzi oktoberben és ha kell megmüti .

Ne izgulj KATI biztos minden rendben lesz mert mindent megteszel azért hogy jól legyél . Azért magánba mindenképp várom hogy jelentkezz a vizsgálat miatt ....


Ha valakinek tudok segiteni szoljon mert igy már van ismerös a Kékgolyó / Fövárosi Központi Onkologia / sebészetén illetve a Péterfy utca onkologia osztályán ..


555. zsóka 2008. 08. 26. 6:23:15
Rákbetegek fóruma
Sziasztok, szia Kata!
Voltam a proff.asszonynál, hát mit mondjak mélyen felvagyok háborodva mivel ,állítólag pont az én bajomra nem támogatja a tb. a PET-et, úgy hogy végig kell"zongorázni" a sima ct-ket! Bementem a helyi rákellenes ligába, hogy megtudjam mit lehetne csinálni, hogy mégis PET-re menjek, hová lehet fordulni ilyen esetbe? Megpróbálnak segíteni.Hol lehetne utána nézni milyen esetekre írható ki a PET? Írjak az eü.miniszternek? Aki tud valamit írjon! A diagnózisom: éretlen anaplasticus carcinoma metastazisa a nyirokcsomóban primer tumor nincs meg!
Szép napot mindenkinek!


556. Maka 2008. 08. 25. 15:36:01
Rákbetegek fóruma
Kedves Kati !

Köszönöm, hogy leirtad a diagnozisodat. Jo, hogy meg idejeben elkaptak. Azert nagyon figyeld a honajji nyirokcsomokat. Ha a legkisebb duzzanatot is eszleled ultrahangal nezesd meg. Jok a többi vizsgalatok is, de ugye ez nem jar besugarzassal.
Kivanok minden jot Neked, örülj az egeszsegednek. Az biztos, hogy ilyenkor at kell ertekelni mit is kene elhagyni. Minden nem megy...
Puszi
Kati


557. Klári 2008. 08. 25. 13:21:47
nyiroködéma
Kedves Sorstársak!
Arra lennék kíváncsi, hogy hol foglalkoznak "hivatalosan" a nyirok ödéma, limfödéma kezelésével?
K.


558. Kati 2008. 08. 25. 0:57:56
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka!
Az én kórszövettani dg-m:carcinoma loburale invasivum Grad II. malignus daganat volt. Az sejtosztódás minimális volt tíz nagy nagyítású látótérben 5 osztódo sejtalakot számoltak. A kimetszett daganat körül érbetörés nem volt.A nyirokcsomók tiszták voltak.kb 1 cm-es volt. Egyébként én vettem észre egy fürdéskor, véletlenül. Bár szoktam vizsgálni időnként magam, de ez szinte egyik pillanatról a másikra ott termett. Sírva rohantam az onkológiára, ahonnan 1 hónapra kaptam időpontot mammográfiára.( persze ismerős által 1 hétre sikerült ezt leredukálnom) És! A mammográfia nem mutatott ki semmit! Ultrahanggal megnézték, de kb két hónapig csak nézegették és azt mondták borogassam, lehet hogy csak egy sima gyulladás.Talán eleinte még az orvosok sem vették komolyan. Pedig a kőkemény csomóm ott volt. Tudom, hogy piszok nagy szerencsém volt, mert nem volt egyáltalán letapadva, úgy hogy még így is a legelején sikerült elcsípni. Az én családomban sehol soha nem volt semmilyen rákos megbetegedés. Azt is tudom már, hogy az hogy hosszú ideje túlhajtottam magam, és egyfajta apátiával kevert kimerültség állapotában voltam, az energiaszintem a 0 alatt járt akkoriban, na meg a sok rágódás, sokat "segített" abban hogy ez az állapot kialakult. És tessék meg is lett az eredménye. Na ezeken mostanra már mind változtattam, és kitárult a világ, és tényleg újra tudok örülni mindennek ami történik velem. És érzem belül hogy nekem már nincs rossz sejtem, rendeződtek a dolgaim, törődöm magammal,és örülök az életnek, tehát nincs nekik miért lázadni. Kibékültem velük is és magammal is úgyhogy a háborúnak vége! Azért keresek még ezzel kapcsolatban, mert én hiszek a természetes gyógymódokban, hogy megtaláljam a számomra legoptimálisabb megoldást.Köszönöm a segítségedet, hálás vagyok a bíztató sorokért.
Üdv Kati


559. Maka 2008. 08. 24. 0:00:19
Rákbetegek fóruma
Kedves Jutka es Adria !

Mindkettötöknek szeretnek irni szinte ugyanazt ezert irok egy levelben. Meg mar kesöre is jar. A legfontosabb, ha mar varni kell a diagnozisra, mert varni azt kell, hogy jo helyen varjatok. Csak oda szabad menni, ahol a temaban sok eset elöfordul es nagy a gyakorlat. A Zsoka eseteben volt fönökömnek telefonaltam , hogy rakerdezzek mi a problema . Meg is valaszolta rendesen. Fontos eljutni a Pathologiakhoz, mert ha ilyen -olyan diagnozisok ( feltetelezesek ) vannak az hatraltato a betegre nezve.Akar hol is van a tumor, a maregtelenites nagyon fontos. Persze a radikalis mütet a legfontosabb, mert amig a tumor bent van keveset tehetünk. Ha mütet elött nyomjuk a sok különfele vitamint, meg asvanyi anyagokat azzal meg a rakos sejteket is segitjük. Ök hamarabb ertekesitik sajnos önmaguk szamara. Itt a forumon irta a csinyo, hogy a Peterfi egy jo korhaz, ott is a Magyar dr es a Bansagi doktor.Öket erdemes felkeresni. Sok esettel talalkoztak mar es jo orvosok is. Nekem azt ajanlotta egy aranyos kis hölgy aki termeszetgyogyaszati boltban dolgozik, hogy mindennel jobb, ha termeszetes uton jutnak be a tapanyagok a szervezetbe. Különösen nyaron ez azert megtehetö. A malna, ribizli, feketeszeder, ,friss cekla, repa es minden ami zöld. Lehet, parolva, ki hogy szereti. A gyogyteak is hatekony meregtelenitök. Pld-ul a csalan, zsalya. A pszichologiaja ennek a betegsegnek elegge problemas. Engem ket eve , mikor megallapitottak, hogy attet is van kerek perec leirtak az orvosok. Tehat ket eve....Meg volt a radikalis mütet, mert en nem ragaszkodtam a melleimhez es a nyirokcsomoimhoz, tehat minden ment. Igy most megvagyok es dolgozgatom is. Femarat szedek ,az olyasmi mint a Tamoxifen. Semmi szin alatt nem jöhet elö a nöi nemi hormon ( ösztrogen ), mert az akkor vegzetes lesz. En bevallaltam 6 kemot es 25 sugarat, de nem bantam meg. Sajnos, ha egy rakos sejt is marad a mütet környezeteben mar eredmenytelen lehet a mütet. Ezt nem szabad elfelejteni. Ez csak az en velemenyem, igazan nem akarok ezzel benneteket befolyasolni. Mindenkinek joga van azt bevallalni amit jonak lat. Hinni kell a gyogyulasban es akkor lesz eredmeny. Hiszek benne en is es sokat teszek is erte pont ugy , mint Ti. Estenkent boldog vagyok, hogy ezt a napot is megeltem. Celt kell kitüzni es akkor azt lehet teljesiteni. Ez visz elöre. Kivanok Nektek sok -sok eröt kitartast.

Üdvözlettel
Kati


560. Adria 2008. 08. 22. 22:43:51
Rákbetegek fóruma
Kedves Topiclakók!

Szinte az elejétől végigolvastam a hozzászólásaitokat- ezt találtam a legbiztatóbb fórumnak. Mindenkinek csk gratulálni tudok az elképesztő, céltudatos hozzáállásáért és kitartásáért! A legjobb barátom kissejtes tüdőrákos, kb egy hete találták a foltot szűréskor a tüdején természetesen ekkorra már májáttétekel és megnagyobbodott, "konjugált" nyirokcsomókkal. 44 éves, egy 1 éves kislány apukája, friss házas.
A magam részéről úgy tudok segíteni neki, hogy olvasom- tájékozódom az alternatívákról és arról, miként lehetne "agyban" ösztönözni őt a gyógyulására. Édekes, hogy az ő apukája szintén fiatalon ment el egy szarkoma okán, a barátom kb egy éves volt akkor- mint most a pici lánya. Most vette fel a kemokat, alőtte és az első 4 kezelés után oxigénterápia fürdővel, ivóvíznek H2O128-cal. Azonnal elhagyta a cigit, bio-ételeket eszik kizárólag és cékla vmint répalével, sok zöldséggel lúgosít. A kemók miatt most rosszul van. Gyuri, DaBerni anyukája óriási erő adott abban, hogy HÁTHA van esélye...- Zsuzsanna és mindazok, akik régóta élnek hála Istennek a hitüknek, erejüknek köszönhetően szintén.
Csak.... Nehéz abba, ahogyan Neked is, Gyuri beletörődni, hogy én issszonyú ismeretanyagot felhalmozhatok a fejemben -az elmúlt hónapban mást sem teszek erről a rákfenéről- de a főnök Ő- és nem nagyon van energiája- érthetően- nyomozgatni megérteni a betegségét, az alternatív kezeléseket. Ugyanakkor -ez is érthető- eléggé únja már, hogy mindenki ellátja jótanácsokkal.
Én csak a legszükségesebbeket mondom- ha kérdez.
És erősítem a hitét, hogy ha rosszabbul is érzi magát a kemótól, ne adja fel!
Arról fogalmam nincs, hogy az áttétektől hemzsegő mája mit kezd ennyi sejtméreggel...
Sugarat nem kaphat, mert anno bypass műtétei voltak egy infarktus után. A fődaganat nem műthető- 7,5X4X4 cntis, a főhörgő mögött van.
Drukkoljatok, kérlek Neki! Nagyon jó ember.
Minde biztatást szívesen fogadok és erőt kívánok Nektek az egészséghez!
Szeretettel.


561. Kati 2008. 08. 20. 22:03:24
Rákbetegek fóruma
42 éves vagyok. Nekem tavasszal volt műtétem.Kb. 1 cm-es daganatot műtöttek ki a bal mellemből, és kivették az összes nyirokcsomót. A daganat 100 % hormonérzékeny volt, sugárkezelésen túl vagyok, kemot nem kaptam, de a hormonkezelést pár hónapja sajnos elkezdték. Iszonyúan szenvedek a hőhullámoktól, egyre rosszabbul tűröm. Szeretnék valami más természetes terápiát, vagy kezelési módot találni, nem akarom ezt 5-6 évig kapni. Kell hogy legyen valami más megoldás is erre. Kérem ha valaki tud valami infot, ossza meg velem. Előre is köszönöm


562. Dr.Nagy Tibor 2008. 08. 19. 16:44:21
Rákbetegek fóruma
Ferenczi Sándor,egy magyar orvos hosszú kutatás után, melyet állatokon végzett, arra az eredményre jutott, hogy a cékla hatékonyan lép fel a rosszindulatú daganatokkal szemben. Az adagolás után a daganat eltűnik az állatok testéből. A tüdőrákos betegeken alkalmazta kísérleteinek eredményét, sikerrel. A kísérletek során az is kitűnt, hogy hatalmas mennyiségű céklalét a máj nem képes feldolgozni, ezért ajánlatos a telített lét vízzel hígítani, vagy más lével együtt fogyasztani, naponta háromszor egy-egy deciliter céklalét fogyaszthatunk.

Ferenczi Sándor 1970-ben Heidelbergben megjelent könyvében ad számot 18 év tapasztalatáról, a nyers céklalé daganatellenes hatásáról. Munkatársa Paul Seeger megállapította, hogy a cékla rákellenes hatóanyaga, az antocián az eddigi tumorgátló gyógyszerekkel szemben nem sejtosztódást, mitózist gátló méreg, nem citosztatikum, hanem élettani hatóanyag: a ráksejtek csökkent oxidációját növeli oly módon, hogy a tönkrement légzőfermentet pótolja és: így a rák tulajdonképpeni okát szünteti meg. A cékla hatóanyaga a sejtlégzés aktivátora. "Ebben kiváló eszközt találunk - írja Seeger - a daganatsejt sejtlélegzésének befolyásolására és normalizására."
Az összes növény közül, a hagymán kívül, a céklának a legnagyobb a szilíciumtartalma. A szilícium révén a szervezet védekezőképessége nagymértékben fokozható. Nyers céklalé hatására a szervezet védekezésében vezető szerepet játszó sejtek, a nyiroksejtek (limfociták), plazmasejtek és faló-sejtek felszaporodnak, és az elhalt, kóros sejtek száma is növekszik. (A kóros sejtek elhalnak és kiválasztódnak.) A cékla számos más ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz: káliumot, foszfort, ként, jódot, vasat, rezet, mangánt, céziumot. B1-, B2-C- és P-vitamin is található benne. A vérképzést segíti és vérzéscsillapító. A cékla javítja az idegműködést és az emésztést is..


563. Anica 2008. 08. 14. 23:40:54
Rákbetegek fóruma
Üdvözlet mindenkinek! Én most írok először és tanácsot szeretnék kérni.Anyósomnál aki 71 éves bőrrákot állapítottak meg.Melanómát . A daganatot eltávolították és most várjuk a nyirokcsomó biopszia eredményét. Van-e valakinek hasonló problémája és pozitív tapasztalata valamilyen
terápiával kapcsolatban.Szeretném,ha méregtelenítő
kúrát végezne és utána olyan étrendre állna ami segíti a gyógyulásban.de nem tudom miből álljon ez .Milyen web oldalakon tudnék utána járni ennek. Kérem segítsenek. Köszönettel:Anica


564. s.eva 2008. 08. 12. 15:00:00
Rákbetegek fóruma
CINI
Mi nagyvaradra jarunk kezelesre a ferjemnek nyirokcsomo daganatja van (hodgkin limfoma), nagyon erdekelne ez a tea .Esetleg ha ismersz embereket akik ettol meggyogyultak , legyszives irdmeg.Igaz mar sokminden csodaszert kiprobaltunk , igaz keves sikerrel , de sosem lehet tudni


565. cinci 2008. 08. 01. 0:21:27
Rákbetegek fóruma
Szia Zsoka!

Anaplasztikus carcinoma foleg tudoben, pajzsmirigyben jelentkezik, azonkivul meg hasnyalmirigyben emlitik, de nagyon ritkan es meg mandulaban es petefeszekben is.

Viszont ezt a gyongyszemet talaltam neked (idemasolom):

Gizella VadÁsz1 Contact Information, Zoltán SÁpi1 Contact Information, Mihály Erdei2 Contact Information, György LÖvey3 Contact Information and Miklós BodÓ1 Contact Information
(1) Department of Pathology, St John’s Hospital, Diósárok u. 1, H-1125 Budapest, Hungary
(2) General Practitioner, Budapest, Hungary
(3) Department of Surgery, St. Francis Hospital, Budapest, Hungary

Received: 12 May 1997 Accepted: 20 June 1997
Abstract A well documented case of a spontaneously curing anaplastic carcinoma in lymph node is presented with a 16 year follow up. Reevaluation and detailed immunohistochemical examination confirmed the original diagnosis of anaplastic carcinoma. This is the first report of a spontaneously curing anaplastic carcinoma which raises the following questions: Was the tumor in the axillary lymph node a metastasis or a primary tumor? Does the anaplastic carcinoma demonstrate the same spontaneous regression characteristics as for example the neuroblastoma?

Vagyis ezek a kutatok/orvosok egy spontanul gyogyult, nyirokcsomoban talalt anaplasztikus karcinomat irnak le, amelyet 16 even keresztul kovettek figyelemmel (marmint a beteget, gondolom). Vagyis, pontosan a te eseted!!! Es raadasul Budapesten. Meg felvetik annak a lehetoseget (mivel ilyet azelott meg sosem lattak), hogy esetleg nem is attet volt, hanem elsodleges tumor.

Vicces, hogy az intezmenyek neveit is leforditjak angolra (St John's hospital=Szent Janos Korhaz, St Francis hospital=Szent Ferenc Korhaz). Biologiai/orvosi publikaciokban az utolso szerzo a szenior szerzo, az elso pedig altalaban, aki tenylegesen a munkat vegezte. En a helyedben felvennem veluk a kapcsolatot, de nem a szeniorral, hanem az elso szerzovel, es elmondanam nekik, hogy pont egy olyant talaltak benned is, mint az altaluk leirt eset. Biztosan erdekelni is fogja oket az eseted.

Belinkelem ide az eredeti publikaciot


566. erikarózsa 2008. 07. 31. 7:37:28
Rákbetegek fóruma
Zsóka!
i. n ly
Édesanyám a méhtestdaganatára először sugarat kapott, majd kemót. Neki is jó volt a tumormarkerje, de a CT kimutatott 2 db 1cm-es tumort a nyirokcsomókban. Nem voltak műthetők. Mi belemntünk a kemóba. Szerintem mi is ilyen plat. összeállítást kaptunk (tele nehéz fémmel) Ő nagyon rosszul viselte. Én megkerestem a profot, aki az onkológusa, a 4. kemó után, hogy mi is a heléyzet. Ő akkor (nem előbb!!!) elmondta, hogy ez egy nagyon bizarr fajta, a kemó erre 15-20%ban reagál. Én ezt akkor le írtam a fórumra, mert nagyon fel voltam dúlva. Eredményt nem tudok, augusztusban lesz CT.
Az immunrendszere tropára össze van törve, nagyon le van fogyva. Nincs jól. Talán most tud elkezdeni enni. (Oxigén csepp, homoktövis Preventa jelenleg)
Te megkérdezted már az orvost, hogy az a kemó mennyie hatásos ennél a típusó betegségnél? Mert az szerintem sokat segítene a döntésben.

Mielőbbi felépülést kívánok: Erika (Eddig Rózsa jelstóval szerepeltem, de most írt egy másik Rózsa, így most változtattam a neven, ne legyen a 2 név egyszerre a fórumon)

erika


567. zsóka 2008. 07. 31. 5:32:07
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Nagy dillemmába vagyok!Nem tudom mit tegyek, kezdjem el a kemót vagy sem ?Röviden :volt a lágyékomban 3db nyirokcsomó amit kioperáltak,/ blokk dicclecsio/ annak nem jó a szövettana és áttét valahonnan de nincs meg a góc.Minden leletem jó a tumormarkerom is.Teljesen tünetmentes vagyok.Ez a platina bázisú kemó nőgyógyászati daganatokra van!!!!A diagnózisom: éretlen anaplasticus carcinoma metastazisa nyirokcsomóban.
Van valakinek valami ötlete? Voltam mindenféle Ct-én, PET-en is, tükrözéseken minden jó!Nagy gondban vagyok!!!!Kezdjem el a kemót vagy sem rombolják le az immunrenszerem tegyenek padlóra vele? Gőzöm nincs!Hová mehetnék még,ahol kitudnák mutatni a gócot?
Valami ötlet????? Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!


568. Maka 2008. 07. 29. 8:41:22
Rákbetegek fóruma
Szia Tusi !
A ferjem tözsgyökeres Egri, talan a csaladjukat ismered is.Irjal priviben. Nekem mellrakom volt, mindket mell ment es a baloldali nyirokcsomok 2006 okt.-ben lesz ket eve, hogy mütöttek(attet is volt, de ma minden rend..., ki sem merem irni babonabol. Most megyek kicsit el, de delutan ajd leszek es irok Neked infokat.

Puszi
Kati


569. tuli 2008. 07. 26. 15:55:07
Rákbetegek fóruma
http://www.echotv.hu/?akt_menu=6&newsid=75834

Augusztus 1-jével hat újabb onkológiai készítményt fogad be a társadalombiztosítás; a gyógyszerek a leukémia, a májrák, a nyirokrák és a tüdőrák hatékony kezelését teszik lehetővé - tájékoztatta az Egészségügyi Minisztérium államtitkára pénteken az MTI-t.
A gyógyszerek közül három készítménynek teljesen új a hatóanyaga - mondta Vojnik Mária.
Hozzátette, hogy a befogadott készítmények a rákos sejtekre specifikusan, génszinten hatnak, így a betegek célzott terápiát kaphatnak.

Forrás: MTI


570. kezdő 2008. 07. 21. 13:56:53
Rákbetegek fóruma
Tisztelt József!
Köszönöm a válaszát!
A B17 inf. kúra végén jelentkező, minden valószínűséggel allergiás tünetek elmúltak. Fenistil kapszulát kaptunk az orvostól, illetve intenzívebb méregtelenítésbe fogtunk. Valószínűleg tényleg nagyon fontos, hogy a felszabadult toxinok kiürüljenek, ne szívódjanak fel. Mindig oda kell figyelnünk,az elégséges székelésre!! A nyirokcs. duzzanatok csökkentek, most nekifutunk újra a tabl. kúrának.Remélem Önöknél a javulás folytatódik!


571. Maka 2008. 07. 15. 13:18:15
Rákbetegek fóruma
Szia Cinci es a többiek akik segitenek ezt a cisztas dolgot a felszinre hozni. Azert idegel engem sokat, mert hirdetik allandoan, hogy menjünk a mammografias vizsgalatra. Az elsön az orvos azt mondta, hogy van maganak egy cisztaja, amire en kertem, hogy mivel szövettanos is vagyok nemi fölvilagositast adjon. Erre szo nelkül kiment a helysegböl, mintha nem is szoltam volna hozza. Rairta a papiromra, hogy jövö evben jelentkezni. Mindez otthon volt a XVII kerületben. Utana itt svajcban a bal oldalamon volt fölül fajdalmam ket honappal kesöbb. Mondtam ennek a dokinak, hogy faj mindig a bal mellem es meleg. Erre azt valaszolta, hogy sok nönek ez a gondja. Nem tartott erdemesnek arra, hogy elvegeztessen egy ultrahangos vizsgalatot. Elmult a fajdalmam es csak Magyarorszagon mentem legközelebb a mammgrafiara. Akkor mar attol függetlenül, hogy a mellemben több egy millimeteres gocot talaltak a bal oldalon szep nagy nyirokcsomo nött. Ez volt az attet. Azt mondta a doktornö, hogy na maganak mar annyi. Es meg azt is mondta, hogy ez soha nem volt ciszta. Na akkor visszafele en most mit lepjek ? Utana jött a ket mell es az összes nyirokcsomo eltavolitasa, kemo, meg sugar. Nem tudom en pl.-ul hol trehanykodtam el a betegsegemet. 52 eves koromig kutya bajom nem volt. Talan, ha az orvos felhivja a figyelmemet, hogy egy pici pontbol is lehet nagy baj mas lett volna. Akkor is azt gondolom en mint beteg ebben lepni nem tudok. Ugy erzem hiaba is a sok figyelmeztetes, sok nö nem hiszem , hogy bünös abban, hogy ez a betegseg megtalalja. Csak lökik a statisztikat, hogy minden 10. nö rakos. Az orvosoknak kellene összeülni vegre es közös nevezöt hozni mit irnak a papirjainkra.

Par napja telefonaltam a volt munkahelyemre ahol a fönöknöm egy nagyon agilis rakkutato volt es biopszias doktornö. Azt mondtak, hogy mellrakban elhunyt. En voltam az asszisztense. Nekem is mellrakom lett, söt akivel beszeltem professzor ur az Ö felesege is most küzd ezzel a betegseggel es mar 3 helyen attetje van. Fel ev alatt.Azt mondta, hogy teljesen tanacstalan mit is kellene csinalnia.A felesege nagyon jo kezekben van, de megis tehetelen.

Ugy gondolom, hogy mi azzal, hogy tippeket adunk egymasnak kinel mi valt be sokat tudunk segiteni. Azert is forumozunk együtt. Akar milyen kezeleseket kapunk csak itt vagyunk es bizunk a felgyogyulasban.

A drogeriabol, ahol szoktam taplalekkiegeszitöket venni felhivott egy kis asszinsztensnö, es azt mondta, hogy a barackmag igen hatasos. Ök eddig negyed kilos kiszerelesben vettek az üzletnek,, de ezentul kilosban fogjak, mert hatasos. Ha valakinek hasznal ez az informacio nagyon örülök.

Van keserü es edes. A keserüböl fele annyi kell, mint az edesböl. A keserü szemek sokkal kisebbek, mint az edes.

Ha valakit erdekel ; a legjobb immunerösitök ;Fagyöngy, bibor virag kasvirag, ananasz es papaya keszitmenyek.

Mindenkinek gyogyulast kivanok.
Maka


572. Józsi 2008. 07. 13. 22:26:34
Rákbetegek fóruma
Tisztel Bernadett
A nejem is mekapta a B17 es kura nagyobb részét 4 nap kivételével mert alergia jelentkezett a B17 re az egész testén , valamint a nyakon lévö nyirokcsomo is igen megnagyobodott , ezután kapott megint egy kemot , most két sugár is volt , az alergiát inekciokkal kellet gyogyitani igy abbamaradt a további minden B17 es téma
Az állapota most kicsit javult a nyirokcsomo carcinom is sokkal kisebb mind volt
Tehát nálunk nem vált be a B17
Kérem a tapasztalatát ha volna szives leirni mijen gyogymod az aktuális önöknél
ÜDVÖZLETTEL József


573. Dr.Nagy Tibor 2008. 07. 12. 21:00:02
Rákbetegek fóruma
A probléma ott van, hogy SOKAN nem mondják ki, a GYÓGYSZEREK savasító hatása már önmagában is ROMBOL és nem ÉPÍT.Ha egyszerű és kézenfekvő alternatív megoldást alkalmazunk: sajnos SOKAK részéről beindul a szkepticizmus,hogy orvosom nem mondta, nem ajánlotta,stb.:dolgoznak az évtizedes berögződések.Ne felejtsük el,szervezetünk 70%-a víz és nagyon nem mindegy hogy mit iszunk...

ALACSONY DEUTÉRIUM TARTALMÚ VÍZ

ESETLEÍRÁSOK:

72 éves nő; Dd-víz 1994. 03. 11-től (Uzsoki Utcai Kórház, Budapest)
A beteg első emlőműtétje 1985-ben történt. 1993 végén agyi, máj- és csontáttétet igazoltak a vizsgálatok. A beteg a Dd-vizet a fenti dátumtól 1996 májusáig, akkor bekövetkezett haláláig fogyasztotta. A várható 2-3 hónapos túléléssel szemben a beteg 26 hónapot élt többnyire stabil, jónak mondható életminőség mellett.

39 éves nő; Dd-víz 1994. 09. 03-tól (Területi Kórház, Berettyóújfalu)
A beteget először 1986-ban operálták, akkor már egy éve meglévő zölddiónyi tumorával. Az első recidíva 1987-ben jelene meg. A csontáttét gyanúja 1993 szeptemberében merült fel, ezt a vizsgálatok 1994 áprilisában igazolták. A tüdőáttétet 1994 márciusában igazolták először. A betegség az intenzív konvencionális kezelés ellenére is progrediált. A beteg erős fájdalmai miatt morfiumos fájdalomcsillapításra szorult. A Dd-víz kúra megkezdését követően néhány hét múlva abbahagyhatta a fájdalomcsillapító szedését.
Októberben egy, az orr alatt lévő tumor ellaposodott, mérete csökkent, a novemberben készült mellkasröntgen a tüdőáttét regresszióját igazolta. 1995 márciusában a csontscintigráfiás vizsgálat is regressziót mutatott.1996 januárjában a tüdőben teljes regresszót írtak le, a csontban további regresszió volt kimutatható. A beteg fejbőr alatti áttétjei 1996 novemberétől progrediáltak. 1997 januárjában a tüdők tiszták voltak,a betegnek nem voltak fájdalmai. A beteg a Dd-vizet 1998 tavaszáig itta, majd féléves szünet után 1998 novemberében folytatta a Dd-víz fogyasztását. Az ezt követően elvégzett csontscintigráfiás vizsgálat minimális, néhány pontra kiterjedő áttét jelenlétét írta le.
A betegnek közel öt éve, a Dd-víz Fogyasztás megkezdése óta nincsenek fájdalmai, életminősége jó, életvitele aktív.

56 éves nő; Dd-víz 1995. O1. 10-től (SOTL; Radiológiai Klinika, Budapest)
A betegnél 1990 augusztusában jobb oldali npl. mammae miatt mamma exstirloatio történt, melynek szövettani vizsgálata során invasiv cc. mammae-t igazoltak. A beteg ezt követően sugárkezelésben részesült. 1992-ben a bal oldali emlőben jelentek meg áttétek. A Dd-víz fogyasztását megelőzően a vizsgálatok a bordákban illeh~e az L. II-III-IV csigolyákban is leírtak metastasisokat. A betegnek erős deréktáji fájdalmai voltak. Három hónappal a Dd-víz Fogyasztás megkezdését követően a beteg fájdalmai enyhültek, közérzete ,javult. Az 1995. júniusi vérkép sokat javult a korábbiakhoz képest, a vérsüllyedés a korábbi 60-ról 26-ra csökkent, a vizeletből eltűnt a genny, októberre a beteg állapota tovább javult, testsúlya gyarapodott. 1996 februárjától egy hosszan tartó influenzás megbetegedés jelentősen visszavetette állapotát, augusztusban a vizsgálatok agyi áttétet igazoltak.
A Dd-víz és a konvencionális kezelés együttes hatására a betegnél javuló és romló állapotok váltották egymást 1997 júniusáig, a beteg haláláig.
A betegnél egyértelmű javulás volt tapasztalható a Dd-víz fogyasztását követően és 30 hónapos túlélést tapasztaltunk a csontáttét, 10 hónapos túlélést az agyi áttét megjelenéséhez képest.
42 éves nő; Dd-víz 1995. 05. 18-tól (Országos Onkológiai Intézet, Budapest)
A beteget először 1993 áprilisában operálták emlőtumorral, majd sugárkezelésben részesült. 1995 márciusában lokális recidiva, jelent meg és csontáttétek a csigolyákban és a szegycsonton. A beteg két hónappal később kezdte el a Dd-víz fogyasztását és 42. hónapja fogyasztja folyamatosan. Az 1995. decemberi csontscintigráfia nem igazolt progressziót. A beteg fájdalmai megszűntek, közérzete javult., Jó általános állapotban telt el az 1996-os év. 1997 januárjában folyadékgyülem jelent meg a tüdőben, és eltekintve attól, hogy esetenként keresztcsonti fájdalmak jelentkeztek, a beteg, jól érezte magát.
Az 1997 októberi mellkas röntgen megerősítette a gyanút, hogy elváltozás lehet a tüdőben, ugyanakkor a korábban meglévő petefészekcisztát UH-gal már nem lehetett kimutatni. 1998 januárjától köhögés jelentkezett, mely nyomán tüdőáttétet verifikáltak. A betegnél citosztatikus kezelés indult.

48 éves Dd-víz 1995. 08. 28-tól (Országos Onkológiai Intézet, Budapest)
1986 nyarán a bal emlőből sectoralis excisio történt axillaris blokkdissectióval inuasiu lobularis cc. miatt. Az axillaris nyirokcsomók is érintettek voltak. A műtét után a beteg radiotherapiát kapott, az adjuváns chemotherapiát nem fogadta el. 1990-ben a bal emlőből recidívát távolítottak el, majd a beteg sugárkezelésben részesült. A betegnél 50%-ot meghaladó regresszió történt. A chemotherapia lezárulása után a regresszió folytatódott. A Dd-vizet 1995 augusztusa óta folyamatosan issza, negyedik éve panaszmentes, aktív, dolgozik.

37 éves nő Dd-víz 1996. 02. 26-tól (Országos Onkológiai Intézet, Budapest)
A beteget először 1993-ban operálták emlőtumorral, ezt követően sugárkezelésben részesült. 1995-ben a csontscintigráfiás vizsgálat metastasist igazolt, ekkor chernotherapiás kezelést indítottak, mely 1996 októberéig tartolt. A beteg a citosztatikus kezelés miatta Dd-vizet 1996. február és augusztus között rendszertelenül fogyasztotta, többször megszakítva a kúrát, de 1996 augusztusától folyamatosan fogyasztja. Az 1996. augusztustól októberig terjedő időszakban a beteg 3 kg-ot hízott, ekkor már nem igényelt támaszt a járás segítéséhez. A beteg azóta is aktív, fájdalmai nincsenek. Az 1998-ban végzett kontrollvizsgálat szerint a folyamat kons-r.olidaílrídott., a csontban, jelentős mészbeépülést mutattak ki. A csípőben korábban meglévő kötöttség csökkent, jelentősebb fizikai megterhelést is jól bír (úszás, hegymászás). A beteg _jelenleg is jól van.

48 éves nő; Dd-víz 1996. 11. l9-től (Péterfi Sándor Utcai Kórház, Budapest)
A beteg kórelőzményéből jobb oldali emlőablatio szerepel, T2NOM0 stádiumú tumor miatt. A műtét során adjuváns radio-chemotherapiában részesült. 1996 augusztusában tüdő- és pleuraáttétet igazoltak. Ekkor MMM séma szerint citosztatikus kezelést indítottak, melyből 4 széria ment le a Dd-víz kúra kezdetéig. A kontrollvizsgálatok a tumor méretében változást nem igazoltak. A beteg a Dd--vizet ettől az időponttól fogyasztotta. 1997 januárjára a tüdőáttétek mérete jelentősen csökkent, a beteg súlya gyarapodott. Az 1997 márciusiban készült CT szerint a tüdőben jelentős mértékű regresszió történt. 1997 augusztusában teljes regressziót állapítottak meg, az MMM-kezelést befejezték.
A beteg 1997 őszére külföldön vezetett tanfolyamot. Az októberi röntgen további javulást mutatott, csak a mellhártyában maradt vissza residuális tumor.
Az 1998. februári kontroll negatív volt. 1998 júliusában a mellhártyán lévő áttétek progressziója látszott. 1998 augusztusától Taxotere-kezelést kezdtek, mely novemberben fejeződött. bc.

54 éves nő Dd-víz 1997. 03. 18-tól (Uzsoki Utcai Kórhoz, Budapest)
A beteget 1983-ban operálták először, a műtét során a nyirokcsomók érintettségét igazolták. 1992-ben egy epilepsziás roham után agyi áttétre derült fény, amit megoperáltak majd a beteg chemotherápiában és sugártherápiában részesült. 1996 augusztusában tüdőáttét ,jelentkezett. Az 1991 márciusában végzett C;Tvizsgalat a tüdőáttét mellett a májban és a mellékvesében is áttétet írt le. 1997 augusztusában, öt hónappal a Dd-víz kúra kezdete után a májban lévő áttét stagnált, októberben regressziót mutatott, 1998 júniusában teljes tumorregresszió történt. Az októberi hasi UH negatív volt mind a máj, mind a mellékvese vonatkozásában. Romlás volt tapasztalható1997 végére, melyre a beteg sugárkezelést, majd 2 citosztatikus kezelést kapott. A beteg 1998 áprilisától ,jó fizikai állapotban van, panaszmentes. Nyár folyamán a tüdőből jelentős mennyiségű fehér, kocsonyás anyagot kiköhögött. Pcl, mely jellegzetes kísérő jelenség a Dd-vizet fogyasztó, tüdő-érintett betegek esetében.

TAPASZTALATOK MÁS TUMORTÍPUSOKKAL
Az alábbiakban néhány egyéb tumortípussal nyert tapasztalatot ismertetünk. Az esetekkel egyrészt a Dd-víz hatékonyságát kívánjuk bemutatni, másrészt néhány tumortípus kapcsán kiemeljük az adott tumor sajátosságait. Ismét hangsúlyozzuk, hagy az itt ismertetett eredmények nem merítik ki a Dd-vízben rejlő lehetőségeket..(A rendelkezésünkre álló 90 ppm-es Dd-vízzel 115-120 ppm-re csökkent a betegek szervezetében a D-koncentráíció). Biztosak vagyunk benne, hogy az itt leírt eseteket orvosi közreműködéssel reprodukálni lehet, és újabb klinikai tapasztalatok birtokában tovább növelhető a Dd-víz hatékonysága.

TÜDŐTUMOR
72 éves férfi; Dd-víz 1993. 12. 05-től. (Makó melleti tüdőszanatórium,Deszk)
A legyengült. betegnél röntgennel és tükrözéssel igazolták a viszonylag kis méretín (1 cm) tumor jelenlétét a tüdő bal felső lebenyében az ér falán vagy közvetlenül mellette. A tumor a Dd-víz fogyasztás első hónapja után, 1994. január elejére minimális növekedést mutatott, január végén már nem lehetett növekedést igazolnia novemberi lelettel összehasonlítva. Időközben a korábban ágyhoz kötött beteg felkelt, fizikai állapota javult, több órás sétákat tudott tenni. A beteg a Dd-vizet folyamatosan fogyasztotta 1995 augusztusáig, majd ismétlő kúrát tartott 1996 áprilisában, 1996 és 1997 októberében. Az 1996. áprilisi leletek szerint a tumor betokozódott. A beteg, vérzékenységére való tekintettel, semmilyen konvencionális kezelésben nem részesült, az 1997. októberi-információk szerint állapota stabilnak volt mondható, habár négy évvel korábban orvosai várható élettartamát hetekben, jelölték meg.

47 éves férfi; Dd-víz 1994. O1. '10-től . (Makó melleti tüdőszanatórium, Deszk)
A beteget 1993 májusától kezelték inoperábilis, laphám eredetín tüdőrákkal. A Dd-vizes kúra megkezdéséig a beteg 15 kg-ot fogyott, a tumor mérete stagnált, minimális regresszió, illetve az 1993 decemberi lelet szerint progresszió volt látható. A progresszió miatt protokollváltás történt 1994 januárjától. A kezeléseket a beteg jól tolerálta, állapotára stagnálás, esetenként az atelectasia csökkenése volt jellemző (1994 augusztus). Utolsó kezelését 1994 szeptemberében kapta nreg. Az 1994. decemberi kontroll, három hónappal az utolsó citosztatikus kezelés után, amikor már a Dd-víz volt az egyedüli kezelés, először írt le „nagyfokú regressziót", ami folytatódott az 1995. márciusi lelet szerint is. A betegnél 1996 januárjában lehetett ismét progressziót kimutatni és 1996 októberében halt meg, három és fél évvel a betegség felismerése után. A Dd-vizet folyamatosan fogyasztotta.

54 éven rrő; D-d-víz 1994. 02. 15-től . (Makó melleti tüdőszanatórium, Deszk)
A betegnél 1994,januárjában diagnosztizáltak tüdő adenocarcinomát. A D-d vizet egy hónappal később kezdte fogyasztani és 1995 októberéig, 20 hónapon keresztül, folyamatosan itta. Ez alatt az idő alatt progresszió nem volt, illetve 1995 júniusában a korábban férfiökölnyi tumor mérete kisebb lett. A beteg, jó általános állapotban volt, amikor a D-d-víz fogyasztását abbahagyta. 1998. szeptemberi információnk szerint 4 és fél évvel a tüdőadenocarcinoma diagnózisa után is dolgozott, aktív volt, a tumor évekig stagnált a Dd-víz fogyasztása után.volt, júniusra 12-14 kg-ot hízott. Progressziót augusztusban lehetett ismét kimutatni, a beteg 1996 márciusában, két évvel a diagnózis után hunyt el.

61 éves nő; Dd-víz 1994. 11. 29-től (. (Makó melleti tüdőszanatórium,Deszk)
A heteltnél kissejtes tüdőrákot diagnosztizáltak 1994 szeptemberében, a citosztatikus kezelést októberben kezdték meg. A beteg a kezelésre jól reagált, de koraoly mellékhalásait nehezen tolerálta.
A D-d-vizet 1994 novemberétől 1995 október végéig fogyasztotta folyamatosan, fizikai állapota jó volt. Ezután nem jelentkezett. Betegtársától, akivel egy kórházban kezelték, megtudtuk, hogy négy évvel a betegség diagnózisa után, három évvel a Dd-víz kúra befejezése után, 1998 augusztusában hunyt el.

75 éves nő; Dd-víz 1995. 04. 18-tól
(Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet, Budapest)
A beteget 1993 augusztusában operálták tüdő adenocarcinomával. A tüdőcsúcsban a tumor kitapadt a fali pleurához. A III-as segmentum centrumában diónyi tumor volt, melyet lobectomiával távolítottak el a hilusi nyirokcsomók eltávolításával.
A beteg Ca 19-9 tumormarker értéke
1994 végétől emelkedett: 1994. nov.: 54,8 ng/ml
1995. _jan.: 54,3 ng/ml
1995. febr.: 74,9 ng/ml
A beteg a Dd-víz fogyasztásának első három hónapjában 5 kg-ot fogyott, tumormarker tovább emelkedett.
1995. júl.: 86,1 ng/ml.

A Dd-víz dózisának emelését követően a tumormarker 1995 decemberétől az alábbiak szerint alakult:
1995, dec.: 60,8 ng/ml
1996. márc.: 45,4 ng/nrl
12.,
1996. okt.: 39,4 ng/xnl
1997. ,jan.: 29,6 ng/ml
1997. ,jún.: 23,5 ng/ml
1998. jan.: 20,2 ng/m
A beteg a Dd-vizet ötödik éve folyamatosan fogyasztja, jó fizikai állapotban, panaszmentesen él hat évvel a műtét után.
A beteg 22 hónappal élte túl 1994 szeptemberében diagnosztizált betegségét.
MEGJEGYZÉS: A fenti példák direkt bizonyítékként szolgálnak a D-d víz daganat ellenes hatására nézve, hiszen az összefüggések nyilvánvalóak. A javulási arány, valamint a javulás
Időtartama több nagyságrenddel meghaladja azt a statisztikai értéket, amely az un. ”spontán”
gyógyulásoknak betudható lenne. A csökkentett D-d tartalmú víz 120-90-70-60 ppm deutérium tartalmú volt, ásványi sókat is tartalmazott. Az ásványi sókat lehet a vízbe pezsgőtabletta formában bevinni, vagy egyébb módon.
A napi dózis mennyisége a stádiumtól függően 0,014-0,030 kg Dd-víz/testömeg kg között mozgott., mely kb. napi 1,2-1,8 liter Dd víz elfogyasztásának felel meg egy átlagos/60-70 kg testömegű beteg esetében. A beteg napi folyadékszükségletét döntő részben 70-80% Dd vízzel fedezzük. A Dd víz fogyasztása során semmiféle krónikus, akkut mellékhatás nem lépet fel. A kezelés előrehaladtával emelni kell a Dd víz mennyiséget, vagy alacsonyabb D-koncentrátumú vizet kell alkalmazni.

DD WATER:/120-90-70-60 PPM/ CSÖKKENŐ DEUTÉRIUM TARTALOM/DÓZISBAN /NAPI 1-2 LITER/
56-éves férfi Dd-víz 1995.02.07-től.
Országos Onkológiai Intézet,Budapest
A betegnél 1995.februári műtétje során 60 cm-es vastagbélszakaszt távolítottak el. Májusban 5-6 áttétet találtak ,melyek közül az egyik mérete alma nagyságú volt.
A beteg 5-6 áttétet találtak,melyek közül a mérete alma nagyságú volt!!
A beteg 5FU+Lekovorin kezelésben részesült. A márciusi kontroll szerint a beteg két vesecisztája, a Dd víz egy hónapos fogyasztásának után nem volt kimutatható, májusra 6 kg hízott. Az októberi CT illetve UH kontroll stagnálást, meszes gócok jelenlétét igazolta a májban. Októbertől alkalmanként hasmenés jelentkezett, majd 1997. május elsején hunyt el, 27 hónappal a betegség diagnózisa és májmetastasisok megjelenése után.
Megjegyzés: A májrák esetén a Dd víz kevésbé fejti ki „jótékony hatását.”

65-éves férfi, dd víz 1992.10.30-tól
Dél-pesti Kórház,Budapest
A betegnél 1992 októberében inoperbális prosztata tumort diagnosztizáltak. A kúra kezdetét követően vizelési problémái heteken belül javultak. A PSA értéke már a Fugerel-kezelést megkezdődően javultak! Egy hónappal később a tumort már nem lehetett kimutatni, operábilissé vált, de a beteg
/foglalkozására nézve orvos/ a műtéttől elzárkózott! A beteg a Dd vizet egy évig itta, közel hetedik éve tünet és panaszmentes.

66-éves férfi Dd víz 1994.12.01-től
Szeged,Máv Kórháza
1994 szeptemberében a prosztatatumor teljes elzáródást okozott,a nyirokcsomóáttéteket lehetett kimutatni, októberben a beteg PSA értéke 83,4 ng/ml volt. A Dd víz fogyasztását követően vizelési problémái gyorsan javultak, illetve rövid időn belülmegszűntek!
A két héttel a Dd víz kúra kezdete után levett vérmintából a PSA értéke 0,99 ng/ml-nek adódott: de ezt téves mérésnek tartották, ezért két héttel később a mérést megismételték. Ekkor a PSA értéke 0,6 ng/ml volt. Ez az érték 1995 márciusára 0,23 ng/ml-re csökkent. A beteg a Dd vizet először 9 hónapig fogyasztotta folyamatosan, majd 1996-ban és 1997-ben 2-3 hónapos kúrát végzett.

Orvosi vélemény:
A prosztata tumorok esetében nagy jelentősége van annak, hogy a PSA meghatározásával a potenciális daganatos betegkör kiszűrhető!
Fontos kijelenteni, hogy így a férfiakat sújtó leggyakorabbi rákbetegség ezzel a korai stádiumban kiszűrhető!! A Dd víz alkalmazásával ez a tumorfajta nagy hatékonysággal gyógyítható lesz anélkül, hogy a beteg egész hátralevő életében gyógyszeres kezelést igényelne! /Gyógyszergyárak érdekei?!/
Különösen nagy gazdasági jelentősége lenne, ha az 50-60 év feletti férfi populációt szűrnék
A PSA-ra és a carcinomás betegeket Dd vízzel kezelnék!! A fejlett országok nem engedhetik meg maguknak, hogy valamennyi kiszűrt prosztata tumoros férfit megelőző jelleggel kezeljen: mert ez kb. 100 millió USD-be kerülne. A Dd víz alkalmazása lehetővé tenne az olcsó szűrési eljárás után egy mindenki számára elérhető lenne.
63-éves nő,Dd víz 1993.07.13-tól
Országos Onkológiai Intézet, Budapest
A beteget 1993 júniusáig háromszor operálták kiújuló szájüregi tumor miatt, ekkor ,mivel a beteg nem járult hozzá az álkapocs részleges eltávolításához, teljes dózisú besugárzást kapott. Ebben az időben kezdte inni a Dd vizet is. 1993 augusztusában a nyelv alatti seb begyógyult, az állon a tumor felpuhult, szeptemberre a nyakon lévő csomó eltűnt. Októberre a tumor nem volt látható!!! Orvosi szempontból eseménytelenül telt el az 94,96,96-os év és 1997 első hónapja. Ekkor a egy barackmag keltette seb nem gyógyult be.A beteg 1997 novemberétől két citosztatikus kezelésben részesült, a harmadikra már nem kerüét sor mert a seb teljesen begyógyult. A beteg életminőségének megőrzése mellett, kiváló fizikai állapotban van: hatodik éve fogyassza a Dd vizet.

46-éves nő Dd víz 1993.07.12-től
Uzsoki Utcai Kórház,Budapest
A BETEGNÉL 1988-BAN DIAGNOSZTIZÁLTÁK AZ EMLŐTUMORT. A csontáttétje
Először 1992 szeptemberében írták le.
A Dd víz kúra kezdetéig a vizsgálatok progressziót igazoltak, a beteg fájdalmai erősödtek,mozgáskorlátozottsága fokozódott.
A Dd víz fogyasztását követően a beteg fájdalmai
1-1,5 hónapon belül megszűntek a két hónappal később készült csontscintigráfiás vizsgálaton több apró, korábban meglevő áttét nem volt kimutatható!
A beteg a Dd vizet jó életminőség megtartása mellett 1994 januárjáig fogyasztotta folyamatosan. EKKOR SZÜNETELTETTE A Dd víz fogyasztását! Négy hónappal később jelentős romlás következett be, fájdalmai ismét jelentkeztek, az 1994 szeptemberében végzett csontscintigráfia mérsékelt progressziót igazolt! Ekkor a beteg a Dd víz kúra folytatása mellett döntött. Az 1995 októberi vizsgálat újabb áttéteket nem ír le.

39-éves nő,Dd víz 1993.08.23-tól
Jósa András Kórház,Nyíregyháza
A beteget először 1991 októberében operálták, majd CMF-sugárkezelés-CMF kezelésben részesült. 1993 júliusában jobb hónalji blokk-dissectiot végeztek. A Dd vizet először 1993 augusztusától—1993 novemberéig fogyasztotta. 1994 őszén kettős látásra panaszkodott, majd CT a jobboldali temporális régióban elhelyezkedő terimét igazolt. A Dd víz fogyasztását ezt követően rendszertelenül folytatta.1995 tavaszán mediastinális és pulmonális érintettséget is kimutattak!!A beteg a Dd vizet 1995 márciusától megszakítás nélkül fogyasztotta.A beteg ma is él, annak ellenére hogy 5-éve diagnosztizálták agyi áttétjét,nem sokkal ezután pedig tüdőáttétet.

KÜLÖNBÖZŐ TUMORTÍPUSOK ÉRZÉKENYSÉGE A DD VÍZRE ORVOSI VÉLEMÉNY ALAPJÁN:
Nagyom érzékeny: Méh ,Méhszáj, Mell, Prosztata, Nyelv, Gége, Pajzsmirigy, Leukémia
/ALL, AML, CLL,CML,/ Gyomor, Vese
Átlagosan érzékeny: Vastagbél, Végbél, Tüdő, Húgyhólyag, Máj
Kevésbé érzékeny: Epehólyag, Melanoma,
Rezisztens: Hasnyálmirigy
*Daganatok össztömege: Minél kisebb eléréséhez. Előrehaladott stádium esetén, hosszabb időtartamú 1-2 év ideig tartó D-megvonás szükséges, a tumor tömege, annál nagyobb a Dd-víz hatékonysága. A dózis meghatározásakor, kis tumor tömeg esetén alacsonyabb dózis naponta: 1 liter 90 ppm/liter is elegendő lehet a regresszió eléréséhez. A dózis kialakítását nem befolyásolják az alkalmazott kemoterápiás, citosztatikus, sugárkezelések.

A konvencionális kezelések megtartása mellett: kiemelten ajánlom a DEUTERIUM LIFEWATER rákellenes alternatív IVÓKÚRÁT. Dr. Nagy Tibor,30-831-3915574. kezdő 2008. 07. 12. 19:45:21
Rákbetegek fóruma
Az előzőekben említett tünetek (vörös, viszkető bőr, duzzadt nyirokcsomók) nem biztos, hogy a b17 tbl. következménye, mert már előző napokban kezdődött, az inf. terápia utolsó 2 napján. Mégis ha tudna valaki segíti ötletével,hogy mitől lehet, nagyon megköszönném. Ha a keringésbe került toxinok, amelyek felszívodtak, azok okozhatnak ilyen tüneteket, és ha igen mivel tudunk segíteni? Ionizációs méregtelenítő készüléket használjuk már.


575. kezdő 2008. 07. 12. 9:59:57
Rákbetegek fóruma
Szisztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a b17 tbl. szedése közben volt e valakinek testszerte vöröses égő kiütése, nyirokcsomó duzzanata? Összefüggésben van e egyáltalán? Havolt tapasztalatatok kérlek írjátok meg, hogy elmúlt-e, vagy kezeltétek-e valamivel? Előre is köszönöm!
Bernadett


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap 7. lap 8. lap 9. lap 10. lap 11. lap 12. lap 13. lap 14. lap 15. lap 16. lap 17. lap 18. lap 19. lap 20. lap 21. lap 22. lap (23. lap) >>>24 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
eXTReMe Tracker