Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:

1. zsóka 2014. 04. 14. 18:35:15
Rákbetegek fóruma
ÖNGYÓGYITÓ RENDSZERÜNK BEINDITÁSA
A vizelet terápia valószínűleg az egyik legrégebbi, ha nem a legősibb módja a betegségek gyógyításának.
A vizelet nem más, mint a vesék által folyamatosan megszűrt vér. A vizelet nem mérgező, hanem steril, megszűrt vér, csak akkor szennyeződhet be amikor elhagyja a testet és a nemi szervek esetleg nem tiszták., vagy az edény, amibe a vizeletet felfogják, szennyezett. A közvetlenül a hólyagból származó vizelet olyan steril, hogy akár sebek kitisztítására is alkalmas. A vizelet a legelső íz, melyet életünkben először megízlelünk az anyaméhben. Mindannyian, mielőtt megszületünk, emésztőrendszerünknek az első lökést a vizelet adja. A vizelet az első csepp, amit testünkbe fogadunk, még az anyaméhben, de a vizelet a második csepp is, mégpedig szűrt vizelet - az anyatej.
A mell körülbelül 20 liter vért szűr meg 1 liter anyatej előállítása során. Hát nem egy csodálatos biokémiai üzem az emberi test, hogy képes a piros vérből sárga vizeletet és fehér tejet előállítani.
Valószínűleg már mindannyian vásároltunk más emberek, állatok vizeletéből, és fel is használtuk azt. Például ezek a gyógyszerek tartalmaznak vizeletet: Pergonal termékenységet befolyásoló gyógyszer, Ureaphil - vízhajtó, Urocine vagy Panafil - fekélyekre, égési sérülésekre, Amino-cervix - méhnyak problémákra, Premarin - ösztrogén pótló, Metrodin - ösztrogén emelésére szolgáló hormonkészítmény.
A "vizelet-piac" éves forgalma több, mint 500 millió dollárt tesz ki.
A vizeletkivonatokból készült gyógyszerekkel az a probléma, hogy a vizelet kivételével mindegyik káros mellékhatásokkal bír. A fenti néhány tényt figyelembe véve, nem lenne mégis bölcsebb dolog, ha mindenki a saját vizeletét használná, amelynek összetevői tökéletes egyensúlyban vannak, steril, mindig friss, és mindenben megfelel az egyén pillanatnyi igényeinek, s ezen felül teljesen ingyenes?
A vizelet körülbelül 2,5% karbamidot tartalmaz, és széleskörűen felhasználják kozmetikumok készítésénél, mint hidratáló anyagot. A hölgyek nagyon sok pénzt fizetnek ezekért a krémekért, ahelyett, hogy a saját vizeletüket használnák fel. Sok szépségkirálynő és szex-szimbólum köszönhette bőrének selymességét a - titokban - bőrébe dörzsölt vizeletnek.
Ha megfelelő mennyiségű tiszta vizet (2,5-3l) iszunk naponta, nem fogyasztjuk az alább felsorolt ételeket (Táplálkozási szabályok c. fejezet), akkor vizeletünk szinte átlátszó, szagtalan és íztelen folyadék.
Hogyan hat a vizelet terápia
Hatékonysága nem hasonlítható össze egy gyógyszerrel.
A vizelet egy információs forrás a szervezetben fellelhető betegségeket illetően, más szóval a szervezetben végbemenő változásoknak egy igen pontos lenyomata. Testünkben lévő víz minden információt rögzít, ezért a testvizünkön keresztül nagyon jól hatnak a hangtálakkal, kristályokkal végzett rezgésterápiák:
http://www.bolcseletorzok.hupont.hu/13/kezelesek-terapiak-tavgyogyitas
Mivel a vérünk amelyből a vesénk vizeletünket kiválasztotta, végig haladt, keringett egész testünkön, minden információval rendelkezik a folyamatokról, melyek bennünk zajlanak.
Ezért mikor a vizelettel együtt a benne lévő információ is áthalad torkunkon, az ott lévő apró kis érzékelők elemzik azt, és ezek után aktiválódik immunrendszerünk a betegség legyőzése érdekében. Tehát a betegség természetének megfelelő immunválasz az agyból érkező jelzések hatására jön létre.
Ennek bizonyítékai:
1. Ha a vizeletet katéterrel juttatják be a gyomorba (akár egy hónapig tartó kezelés), a vizelet terápia semmilyen eredményt nem hoz.
2. Az a tény, hogy a vesében, a hólyagban és általában a vizelet kiválasztó szervekben a vizelet jelenléte ellenére is kialakulhat rákos megbetegedés, azt bizonyítja, hogy az emberi testen belül a vizelet puszta jelenlétével nem gyakorol közvetlen hatást a daganatos sejtekre. De amint ugyanezt a vizeletet a beteg a száján keresztül juttatják be szervezetébe, a rákos sejtek szaporodásának csökkenő mértéke, vagy magának a daganatnak az eltűnése figyelhető meg.
3. Abban az esetben, ha a vizeletet nem nyelték le, csak gargalizáltak vele, a hatás azonos volt a vizeletivásnál tapasztalttal.
4. Amennyiben közvetlenül a vizelet megivása után a betegek tiszta vízzel gargalizáltak, a vizelet kúra semmilyen hatást nem fejtett ki.
5. Az interferon, a vizeletben található sok-sok bioaktív hatóanyag egyike, a sajátvizelet - terápia során megfigyelthez hasonló eredményt produkál, mivel ebből is csak elenyészően kis mennyiség bevételére van szükség ahhoz, hogy az agyat a szervezet gyógyításához szükséges információval ellássa.
Laboratóriumi kísérletek során megállapították, hogy a nemzetközileg elfogadott és alkalmazott 100 Ne. Interferon adagjának mindössze egy százezred része - szájon keresztüli bevétel esetén - elegendő ahhoz, hogy ugyanazt a hatást fejtse ki mint egymillió egység interferon injekció formájában.
Fentieket figyelembevéve feltételezhetjük, hogy az érzékelő sejtek, melyek a szervezetben a pillanat törtrésze alatt végbemenő változásokat is észlelik, képesek is ezeket a változásokat teljes kontroll alatt tartani, amennyiben a vizeletből érkező megfelelő információ erre készteti őket. Ezek a sejtek a szájüregben és a garatban találhatóak.
Amint a vizelet a szájüregbe kerül, az érzékelő sejtek értékelik és továbbítják a megfelelő információt az agyba. És fordítva, az agy beindítja a cytokinokat termelő mirigy működését, amely az immunrendszerre szabályozó hatást gyakorol.
Az agy az internuklein-X és más enzimek előállításával cytokinok termelődését idézi elő, ami a szervezetben fennálló betegségek gyógyulásához vezet.
A vizelet terápia megkezdése
Különbözőek vagyunk, más az életmódunk, étkezési szokásaink, stressz tűrő képességünk, s ennek megfelelően minden ember adott pillanatban termelt vizelete is eltérő, egyedi és megismételhetetlen. Így van ez jól, hiszen annak az embernek a hólyagjában éppen összegyűlt vizelet pontosan azokat az összetevőket tartalmazza, melyek számára az adott pillanatban, személyre szabottan a legtökéletesebb gyógyszernek számítanak.
Amikor elkezdjük a vizeletterápiát, törekednünk kell arra, hogy jó minőségű "gyógyszert" állítsunk elő magunk számára, és, hogy agyunkat csupa kellemes és jó gondolattal töltsük meg. Testünk 70-80%-a víz, fontos, hogy milyen vízkristályokat hozunk létre magunkban gondolatainkkal, szavainkkal
A vizeletterápia alkalmazásának több módja van: reggeli első vizelet középső részének fogyasztása, masszázs vizelettel, homeopátiás vizelet fogyasztása.
A terápia megkezdése előtt konzultáljon orvosával, bár ennek nincs olyan nagy jelentősége, mint egyéb hagyományos vagy modern gyógymód alkalmazásánál.
A vizelet ivása: A vizelet gyűjtésére használjunk egy tiszta üvegpoharat. Az első néhány ml-t - amely a húgycsövet kitisztítja - valamint a vizelet utolsó néhány ml-ét ne használjuk fel. A középsugaras vizeletet fogyasszuk el éhgyomorra és utána legalább fél órán át ne együnk és ne igyunk. A reggelenkénti egyszeri vizelet fogyasztása csak arra elég, hogy fenntartsa az egészséget, beteg embereknél komolyabb kúrát kell alkalmazni.
Cseppek a nyelv alá: A vizeletcseppeket a reggeli első vizelet középső részéből egy szemcseppentővel tesszük a nyelvünk alá. Első nap 1 - 5 cseppet, második nap 5 - 10 cseppet, napjában kétszer, reggel és este. Ezt az adagolást a tényleges panaszok megszűnéséig érdemes fenntartani, vagy szükség esetén növelni is lehet.
Gargalizálás: A gargalizáláshoz friss vizeletet használunk, majd egy idő után kiköpjük. A szájban fellépő fertőzés, fogágy gyulladás, fogfájás vagy torokgyulladás esetén a vizeletet tanácsos akár 20-30 percig is a szájban tartani.Irrigálás: Hüvelyi és húgyúti fertőzések, betegségek esetén a vizelettel történő irrigálásnak gyógyító hatása van, megszünteti a nehéz vizelést is.
Bedörzsölés: Bőrbetegségeknél, ekcéma, pikkelysömör, korpa stb.
Lábáztatás: lábujjak közti kipállás, ekcéma, láb vérellátásának fokozása, hólyagproblémák. Erre a célra alkalmas a friss és a régi (4 napos, felmelegített) vizelet is.
Ülőfürdő: nemiszervi és végbél probléma (pl. aranyér) Friss közép sugaras összegyűjtött vizeletet kellő hőfokra melegítünk és beleülünk. Keverhetjük pásztortáska, körömvirág és cickafark teákkal is. De lehet felváltva alkalmazni a vizelet és a gyógyfüves fürdőt.
Szemfürdő, szemcsepp: Friss vagy felforralt régi vizelettel (esetleg vízzel hígítva) lemossuk a szemeket vagy belecseppentünk. Hosszabb időn keresztül alkalmazott szemfürdő javíthatja a látást.
1. Májbetegség: Összenyomkodott nyers gyömbért áztatni 5 percig a vizeletbe, majd meginni.
2.Vesebetegség: Vizeletbe Zsurló forrázatot tenni.
3. Hasnyálmirigy (cukorbetegség): Vizelet + 1 dl kecskerutafű és áfonyalevél forrázat + csalángyökér főzet.
4. Bőrbetegségek: 1 dl vizelet + 1 csipetnyi kurkuma belsőleg
2 dl vizelet + 1 ek. Kurkuma + 0,5 dl ghi + kiskanál méz külsőleg
5. Gyomor és bélbetegségek: 1 dl vizelet + 1 dl nyers kókuszlé
6. Rák és májgyulladás: lépes mézből előállított propoliszt vizelettel keverve fogyasztani (Nakao japán kutató)
"44. Vers Parvati, most elmesélem neked a masszírozás módját. Ennek a masszázsnak eredményeként élvezheted a meditáció minden gyümölcsét, megváltozik életstílusod és a szellemi fejlődés magasabb fokára léphetsz.
45. Vers A shivambu- t (vizeletet) egy agyagedénybe fel kell forralni és egynegyedére lepárolni. Miután kihűlt, ezt a kivonatot kell a masszázshoz felhasználni.
A masszázs alkalmazása tökéletesíti az embert."
Táplálkozási szabályok
3 l ásványvíz naponta.
Kerülni kell az egyoldalú és túlzott mértékű táplálkozást.
Tilos: hús, hal, tojás, tartósítószerek, kávé, kakaó, csokoládé, feketetea, alkohol, cukor, só (minimális, korlátozott mennyiségben), dohányzás, szénsavas italok, gomba, erős fűszerek, hagyma, élesztő. Több, szintetikus gyógyszer szedésével egyidejűleg nem alkalmazható a kúra!!!
Gyógyulási krízis
Néhány embernél gyógyulási krízis tapasztalható. Állapotuk átmenetileg romlik, mielőtt a javulás bekövetkezne. A hagyományos gyógyító módszerek alkalmazása esetén ez teljesen normálisnak tekinthető, és ilyen esetekben, azt tanácsoljuk, hagyja abba a beteg a terápiát egy rövid időre, majd néhány nap elteltével, kezdje újra, egészen kicsi, napról napra emelkedő dózissal.
KONZULTÁCIÓ TERAPEUTÁVAL!!!
Mindannyian különbözőek vagyunk, különböző étkezési szokásokkal, és szervezetünk ugyanazon dologra különbözően reagálhat. S van, hogy egy kezelés, vagy gyógyszeradag megfelel az emberek többségének, de az nem jelenti azt, hogy mindenkinél egyforma módon működik, azonos hatást vált ki. Egy új terápia bevezetésekor a hatóanyagok kezdetben kismennyiségű adagolása megoldja, vagy legalábbis csökkenti az eleinte tapasztalható nehézségeket.
Fellépő gyógyulási krízis tünetek
Köhögés, nátha: Reakció a légutak fokozott váladék kiválasztására.
Általános erőtlenség: a fokozott méreganyag kiválasztás következménye. Sok pihenés, ésszerű diéta.
Láz: Jele lehet, hogy a szervezet elkezdte a méreganyagok elégetését, kiürítését.
Laza széklet: Eleinte hasmenés előfordulhat.
Bőrkiütés: A kúra 3-7 napján pattanások, bőrkiütések jelenhetnek meg a bőrön.
Hányás: Lehet a szervezet első reakciója a vizelet ivásra, de ennek kiinduló pontja nem a gyomor, hanem az agy.
Helytelen étkezés, de főleg betegségek – láz – epeproblémák miatt a vizeletnek kellemetlen szaga és íze lehet. Könnyebb meginni, ha esetleg vízzel keverjük.
Máj-szív-vesebetegségek! A kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáció a terapeutával!
Terhes nők! Első, reggeli vizeletből nem ihatnak. Először tea, tej, víz fogyasztás. Csak híg világos színű vizelet alkalmas a számukra.
Vizelet terápiás böjt
5 l ásványvíz.
Hosszantartó vizelet böjtöt csak megfelelő szakember ellenőrzése mellett végezzük.
A böjt eredményeképpen megszűnnek a betegségek, mivel a szervezetben felhalmozódott méreganyagok és más felesleges anyagok kiürülnek.
Ez a tisztulás egyrészt bőrön keresztül történik, pattanások, bőrkiütések formájában, másrészt a végbélen keresztül, gyakori széklet útján, harmadszor, a szájon át, váladék, köpet formájában, ehhez társul még nátha és köhögés, esetleg láz is.
Ezek csupán a tisztulás jelei, tehát ezeket a kiütéseket nem érdemes semmilyen gyógyszerrel elnyomni. Egyébként is minden ilyen mellékhatás a böjt és a masszázs tovább folytatása mellet néhány napon belül magától megszűnik.
A vizelet néhány fontos alkotóeleme
Agglutinin és precipitin: Agglutináló antitest és fajidegen fehérje hatására az élő szervezetben képződő ellenanyag a vírusok közömbösítő anyaga.
Antineopiston: A rákos sejtek növekedését, a normál sejtstruktúrák befolyásolása nélkül, szelektíven akadályozó anyag.
Beta-Indol-Ecetsav: szarkómák, karcinómák, szomatikus daganatok növekedését akadályozó vegyület.
DHEA (Dehydroepiandrosteron): Az elhízást, a cukorbetegséget, a mellrákot és a vérszegénységet megelőző, a csontvelő növekedését serkentő anyag. A DHEA befolyásolja az öregedés folyamatát is.
Directin: Ez az anyag képes összhangot kialakítani a rákos sejtek struktúrájában.
S-faktor: A természetes alvást segítő anyag.
H11: A rákos sejtek kifejlődését gátló faktor.
Interleukin-1: A biokatalizátorok egyik típusa.
Szervetlen vegyületek: Nátrium, Kalcium, Kálium, Magnézium, Vas, Réz, Szelén, Higany, Cink, Klór, Kobalt, Bróm, Jód, Fluor, és még sok más elem.
Természetes Kortizon (Kortizol): A gyógyításban gyakran alkalmazott gyulladás gátló anyag.
Különféle hormonok: Többek között az agy működést, a testsúlyt, és a szervezetben lejátszódó számtalan folyamatot szabályozzák.
Protein globulinok: különféle allergének elleni antitesteket tartalmaznak, azonosnak tekinthetőek a szérumimmunglobulinokkal.
Prostaglandinok: Szülést szabályozó hatóanyagként ismertek, de a vérnyomás csökkentésére is használatos értágítók.
Proteozok: Immunológiai hatóanyagok.
Renin (oltó-gyomorenzim): a véredények állapotát, valamint a vérnyomást befolyásoló protealitikus enzim.
Urokináz: Értágító hatású polipeptid, segíti a véráramlást, oldja a trombusokat, tüdőembóliákat, és javítja az izomtónust.
Karbamid: Ez az anyag biztosítja a vizelet antibakteriális hatását. Daganat ellenes és szerves oltóanyagként képes a szervezetben lévő zsírok és természetes váladékok feloldására.
Húgysav: Részt vesz a szervezet öregedési folyamatának és a szabadgyökök elpusztításának szabályozáséban. TBC ellenes hatása is van.
3-Metyl Glyoxál: Ezt az anyagot elsőként Szentgyörgyi Albertnek sikerült kiválasztani a vizeletből. A rákos sejtek elpusztítására szolgál.
Gyógyászati készítmények, melyek vizeletet tartalmaznak
Indiában ayurvédikus szerként tehénvizelet: májzsugorodás, fejfájás, láz, malária, vízhajtó
Pakisztán, kecskevizelet: sárgaság, féregűző
Arckrémekbe
Premarin: kancák vizeletéből(ösztrogén tartalmú)
Perganol: (ösztrogén tartalmú) 110 ezer délamerikai és olasz a változás korán túljutó asszony szolgáltat, nőknél peteérésre és teherbeesés elősegítésére. Férfiaknak termékenyítő képesség fokozására.
Ureaphil: vizelethajtó gyógyszer
Urocine-Panafil: kenőcsök, bőrön lévő fekélyek, égési sérülések, fertőzések
Amino-Cervix: méhnyak problémák kezlésére
Premarin: ösztrogén pótló vizelet kivonat
Metrodin: ösztrogén emelésére szolgáló hormon készítmény
Az alábbi idézet egy indiai ayurvédikus könyvből származik:
„DAMAR TANTRA
Shivambu (vizelet)
Amrita
Amaroli
Coen van der Kroon: Az arany forrás című könyve a Damar Tantrát idézve a "Schivambu" (vizelet) használatát 107 versben részletezi, mely költeményekből azokat idézem, amelyekben Shiva Isten feleségét, Parvatit a vizelet használatára tanítja. (Természetesen ez a régi írás a meggyőzés érdekében helyenként túlzásokat is tartalmaz.)
1-4 Vers: Ó Parvati, szólt Shiva feleségéhez.
Akik ezt az eljárást követik, élvezhetik a meditáció és a módszer minden gyümölcsét.
Meghatározott edényekre van szükség: réz, arany, üveg, agyag, bambusz, növényi levél.
A legjobb a rézedény.
5. Vers: A terápiát alkalmazónak kerülnie kell a húst, halat, tojást, csípős és sós ételeket.
Nem szabad túlerőltetnie magát. Figyelni kell a könnyű, kiegyensúlyozott étkezésre. Földön kell aludnia, úrrá kell lennie érzékein és tudatán.
9. Vers: A shivambu egy mennyei nektár az elesett élőlénynek. A tiszta ember különlegesen titkos fegyvere. Képes hosszú életet adni és meggyógyítani különböző betegségeket, fájdalmakat. Miután megittuk a vizeletet, elkezdhetjük a meditációt.
10. Vers: Mikor felkeltünk, mossuk meg az arcunkat, nyelvkaparóval tisztítsuk meg a nyelvünket, mossuk meg fogunkat, öblítsük ki a szánkat. Ezután igyuk meg vizeletünket, teljes elhatározással, szívesen.
Minden betegségünk, még a születésünk óta tartók is meggyógyulnak.
A 11-20 Versek elmondják, hogyan változik meg a test és az elme a vizeletterápia mindennapos alkalmazásától. A test egy hónap utáni megtisztulásától egészen a halhatatlanságig, amikor az ember képes meghallani saját szerveinek működését, és nem hatnak rá a mérgek.
11. Vers egy hónapig alkalmazott kúra után az emberi test belülről megtisztul. Két hónapos kúra feltölti energiával a testet, élénkíti az érzékelő képességet.
12. Vers Ha három hónapig folytatjuk a kúrát, minden fajta betegség megszűnik, minden szenvedés eltűnik.
Aki öt hónapig folytatja a kúrát, teljesen egészséges lesz, felruházva a tisztánlátás képességével.
13. Vers: Hat hónap után, különlegesen intelligenssé, hét hónap után pedig erőssé válik.
14. Vers: Nyolc hónapos kúra után az emberi testet aranyszínű ragyogás veszi körül, amely állandósul. Kilenc hónapos folyamatos kúra után még a tüdőbaj és a lepra is elmúlik.
15. Vers: Tíz hónapos kúra után az emberi test ragyogás és fényesség megtestesítőjévé válik.
16. Vers: Egy évi folyamatos alkalmazás után az ember ragyogóvá válik, mint a Nap.
Két év után az ember meghódítja a földelemet.
17. Vers: Három éves terápia után az ember úrrá tud lenni a víz elemen.
Négy év után pedig biztosan meg tudja hódítani a fény elemet.
18. Vers: ha valaki öt évig megszakítás nélkül alkalmazza ezt a terápiát, képes lesz úrrá lenni a levegő elemen. Hét évi kúra teszi képessé az embert arra, hogy legyőzze saját magát.
19. Vers: Mire nyolc évet eltölt az ember a vizeletterápia alkalmazásával, képessé válik az Univerzum öt alapelemének uralására.
20. Vers: Tíz év tapasztalat képessé teszi az embert, hogy meghallja a test belső szerveinek mozgását.
21.Vers: Tizenkét évi tapasztalat után az ember olyan hosszú életet nyerhet, mint a Hold, vagy a Csillagok. Olyan veszélyes állatok, mint a kígyó, már nem tudnak ártani neki semmilyen módon, a kígyóméreg, számára nem jelent veszélyt.
Lebegni tud a vízen, mint a fatörzs, és sohasem süllyed el.
Néhány vers említi a vizelet és más anyagok keverésének hatását.
27. Vers: Ha borsot, indiai mandulát és kebula mirobalant keverünk a vizeletbe, ettől az ember Isteni ragyogást és fényt kap.
28.-29. Vers: Ha ként oldunk fel a vizeletben, és ezt rendszeresen fogyasztjuk, ez enyhíti a vízkóros és a reumatikus fájdalmakat. Az ember erőssé és csodálatosan fénylővé válik, hosszú életet nyer.”
http://www.bolcseletorzok.hupont.hu/13/kezelesek-terapiak-tavgyogyitas
Read more: http://bolcseletorzok.hupont.hu/78/vizeletterapia#ixzz2ysTLX7pn
http://bolcseletorzok.hupont.hu/78/vizeletterapia
Tetszik ·
Zvolenszki Istvánné és Konczhidai Éva kedveli ezt.
Konczhidai Éva Húúúú! Ez nagyon érdekes! Hallottam róla már korábban is, de nem ilyen alaposan kifejtve!


2. Dombi méhész 2014. 02. 01. 11:14:30
b 17
Tisztelettel saját tapasztalatomat szeretném megosztani Attilával úgy,hogy más is hasznát vehesse.Egy éve vérző tüdőrák gyógyítására a kemoterápiát követően gomba kapszulákkal és egy zsák szilvamaggal,Deutérium mentes és Glecsser-vízzel,majd b17-tablettáva,és a kenhető sós változattal miből 1600mg-ot használtam naponta.Mindezek hatástalanok voltak a betegséget illetően,A daganatom közben 2,5cm-ről 3,5cm-re nőtt.Nem tudom,hogy minek volt a mellékhatása a hasamon és hátamon kijött kiütések.Feltételezem ab17-nek mivel a sós keverék oda lett kenve.Egy-egy ilyen kúrát a miliomosok-sem engedhetnek meg maguknak Én a halálfélelem miatt megengedtem.Meg is bántam.Ha közben meghaltam volna nem lett volna miből el temetni.A tüdő rákot meg előzően fél évvel szív műtétem volt.Minden erőfeszítés ellenére ki kellet venni a fél tüdőmet.Ezt megint kemoterápia követte.Ez utóbbi a másik tüdőben levő nyirokcsomók végett volt szükség.Több apróbb mellett egy 1cm-es volt ami 3-hónap alatt 2cm-re nőtt.Ekkor kezdtem el inni az ESSIAC-teát.Meg jegyzem a drága étrend kiegészítők kudarca után,mit azóta pénz kidobásnak tartok,ebben sem hittem.Legnagyobb meglepetésemre A következő melkas-ct után a 2cm-es nyirokcsomó 7mm-et összébb húzódott,a legapróbbak el tüntek.A receptet és a beszerzési lehetőséget korábban ezen az oldalon már le írtam,azt kérve,ha valaki már használta,vagy használja tegye közzé az eredményt.Tisztelettel egy sors társ.


3. habverős 2013. 05. 19. 17:56:40
Rákbetegek fóruma
Szia Kata!,és mindenkinek, aki veszi a fáradtságot és tanul.

Direkt nem az általam javasoltakat idézem ide, egy amerikai "szer"-hez mellékelt anyag, érdemes az alkalmazás feltételeit, az intelmeket kicsit áttanulmányozni, mindenütt igazak.

A MIM fórum olvasóinak!

Kaptam egy linket az USA-ból, egy PROTOCEL nevű antioxidánsról. Az anyag szerteágazó, eléggé terjedelmes, (már a reklámszerű szövegek miatt is) de rengeteg információt tartalmazó adathalmaz, mondhatni a napjainkban leginkább elfogadott:

TERMÉSZETES RÁKGYÓGYÍTÁS

Anyagairól, azok alkalmazásával kapcsolatos ismeretekről.

Nem venném a bátorságot, sem ahhoz, hogy igen gyér angol tudással, lefordítva
a teljes anyagot bemásoljam, de azért egy kis csemegézésnek nem tudtam ellenállni.
Az eredeti link:

http://alternativecancer.us/protocel.htm

Az anyagban sok a hivatkozás az irodalmon túl független laboratóriumokra. Örömmel fedeztem fel a kezdeti időkből ismert és számomra abszolút HITELES:
R. Webster Kehr
Független Cancer Research Foundation, Inc.
(független rák Kutatási Alapítvány)
Véleményezései, részben az Alternatív kezelés mikéntjéről, részben a használt anyagokról.

A kezelés buktatói:

Itt csak az önmagukban alkalmazott anyagokkal kapcsolatos néhány javaslat:
/hatásvizsgálatok/

KEZELÉS Értékelés:

Ez a rák protokoll eddig kizárólag azoknak hatékony, akik újonnan diagnosztizált rákos betegek, akik nem rendelkeznek gyorsan növekvő daganatal, és a rák nem terjedt jelentős mértékben!
Ha Ön előrehaladott rákos beteg, akinek már sok volt a kemoterápia, sugárkezelés vagy műtét, vagy potenciálisan gyorsan növekvő daganata van, ne használja ezt a protokollt, mint a primer rák kezelését!
Keresse a protokollokat a kapcsolódó internetes oldalon.
/intelem a „neki hatott, nekem nem” okára!/

Protocel általában nem ajánlott a tüdőrákos betegek. Ennek oka, hogy a melléktermékei Protocel (azaz Lysing) torlódást okozhat a tüdőben.
/mindenkor elsődleges az elhalt fehérjék eltávolítása/
Protocel és Cantront semmilyen körülmények között nem lehet más alternatív rákkezeléssel együtt használni!
( a Protocel egy ANTIOXIDÁNS, az ATP csökkentése a célja /megvonni az energiát a daganattól/, a legtöbb más kezelésnel többlet ATP keletkezik)
A C-vitamin köztudottan erősen semlegesíti ezt a protokollt, Az egyetlen kivétel ez alól Paw Paw vagy graviola, amelyeket a későbbiekben tárgyaljuk.
Egyes agyi daganatos betegek Graviola vagy Paw Paw Protocellel való kezelése kiváló eredménnyel.járt. Ez az eljárás azonban adhat jelentős mennyiségű lizálás (toxinok) az agyi területen. Ez egy kockázatos kezelés nem ajánlott, normális agyi daganatos betegeknél.
/mindegyik egy-egy lehetséges ok a nem megfelelő működésre/
Ha a kezelés kevésbé hatásos, van néhány lehetséges oka:
Először is, van valami, amit eszel (beleértve a kiegészítőket), vagy ivás, ami zavarja az anyag hatását..
Másodszor, lehet, hogy sokkal összetettebb probléma. Az ok, nem tudja megölni a több gyógyszerrel szemben már rezisztens (MDR) rákos sejteket (főleg, ha a beteg már a kemoterápiát kapott).
/és még valami az immunmodulátorokról/
Egy utolsó megjegyzés:a Protocel nem építi az immunrendszert, AKTIVÁLJA!
Az örök igazság:
Ha egy alternatív kezelés nem mutatja a rákos sejtek felszámolását, az intelligens beteg abbahagyja a szedését, és megpróbál egy másikat. / általában 3-4 nap kiürülési szünet kellhet/
Vannak észrevehetetlen kompatibilitási problémák, a józan ész azt diktálja, hogy hagyja abba a nem működő alternatív rákkezelést.
Másrészt, célszerű folytatni valamit, ami erősíti a szervezetet akkor is, ha a ráksejteket nem szünteti meg.
Nem lehet felvenni alternatív rákkezelést ugyanúgy mint a hagyományos gyógyszereknél.
Nem lehet megfontolás nélkül követni a lelkes, jó szándékú embereket:
• Csak azért, mert valamilyen anyag hatott neki, ez nem jelenti azt, hogy működni fog az Ön számára.
• Bár van sok, életképes alternatív rákterápia, nincs "legjobb" kezelés egy bizonyos típusú, vagy stádiumú a ráknál.
A kiválasztás legfontosabb szempontja, hogy minden személynek egyedi a test kémiája. Az energia gyógyászata módszer széles választékát kínálja,de nem veszi figyelembe a test kémiáját. / nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ez egyáltalán nem ÁLLADÓ/
Különböző emberek különböző sebességgel reagálnak a kezelésre.
Néhány rákbetegek akár egy hét alatt is észlelhet változást. Azonban, ez eltarthat akár három hónapig is,mire a rákbetegek észre vesznek javulást, különösen lymphomák esetén. A nyirokrendszerben nagyon lassú a forgalomban. Jakab Sheridan szavaival élve, "időbe telik a munka ... 7-9 hét a jellegzetes és egyes esetekben akár 3 hónap vagy annál több, hogy a kezelésre választ észleljen"
Hogyan állapítható meg, ha a kezelés működik?
Amikor a rosszindulatú sejtek primitív állapotban kerülnek, akkor feloldódnak vagy önállóan szétesnek. Ez a rák hulladék, tagjai két aminosav, kinézete- megjelenése, mint a nyers tojásfehérje. A szervezet normális vagy hulladék ártalmatlanítása esetén, pl: a tüdőráknál, ezt az anyagot felköhögünk.
Pezsgő vizelet. pattanás, mint duzzanatok vagy kiütések is Lysing jelei. Kevésbé gyakori jelei Lysing a következők:
• A felesleges fülzsír vagy a haj erős zsírosodása
• Hányás amely szokatlan anyaggal ??:
• Éles fájdalom a mellkasban, a has vagy a karok alatt jelzi, növelni kell a nyirok áramlását. /itt van kiemelt jelentősége a SPA-detox kezelének/
MÉG EGYSZER HANGSÚLYOSAN: A HASNYÁLMIRÍGY ENZIM ELENGEDHETETLEN!

Daganat kezelésnél használatos anyagok:

714X: 714X Trimethylaminohydroxybicycloheptane klorid vagy egy immunrendszer erősítő, a nyirokrendszerre hat.
BÉTA GLÜKÁN: Fő feladata az immunrendszer első védelmi vonalát alkotó immunsejtek, a makrofágok aktiválása, immunstimuláns, daganatellenes és antimikrobális tulajdonságai
CÉZIUM-KLORID:-> KILLER.Cézium korlátozza a sejtek glükóz felvételét, amely a rákos sejtek éhezik és csökkenti erjedést. A sejt körül körülbelül pH 8,0 értéket teremt.
CANTRON:-> lásd PROTOCEL
EMULGÁLT „A” VITAMIN: Emulgeált A vitamin " zsír buborékokba csomagolva” a biológiai hozzáférhetőség javítására
A-vitamin gátolja a rák sejtek szaporodását és segít visszatérni a normális növekedési ütemre. Gátlás hatás különösen erős, leukémia és bizonyos fej-nyaki daganatok..
ELLÁGSAV: Ellágsav gátolja a mutagenitás és karcinogenitás az alkotó adduktok a DNS-Hhez kötődését. /Számos kémiai karcinogénnek vagy metabolitjainak a biológiai hatását az váltja ki, hogy reakcióképes
származékaik kovalensen kötôdnek a DNS-hez, és az így keletkezett DNS-sérülések mutációkat indukálnak a kritikus génekben/.
ESSIAC TEA: Egyes márkák 4, 6 vagy 8 gyógynövényből állnak (pl. Flor-Essence már 8 gyógynövényes).. Hatását nagyban befolyásolja a gyógynövények, és a feldolgozás minősége. Elsősorban fájdalomcsillapító alkalmazásra./standardizálás fontossága/
HIDRAZIN SZULFÁT: ->KILLER: Senki sem használ hidrazin-szulfátotmegelőzésre.,többnyire a rák késői szakaszában alkalmazzák.
Hidrazin-szulfát hatékonynak tűnik, függetlenül a rák típusától. Azonban a hidrazin-szulfát nem távolítja el a tumort, aktivitását állítja le./egyfajta májenzimet blokkol/
B 17 LAETRILE:-> KILLER: Úgy tűnik, hogy működik minden fajta rák estén. Hatásosan csökkenti a daganatos fájdalmakat is. Csak terápiában van daganat eltüntető hatása. Szinergistái: A vitamin emulzió, Hasnyálmirigy enzim, nagydózisú emésztő enzim komplex.
MGN-3: immunmodulátor, növeli a természetes killer sejtek aktivitását, és növeli a gamma interferon és a tumor nekrózis alfa-faktort. Működhet szinergikusan az interleukin-2-vel.
PAW PAW: (tumorsejt kiéheztető hatású) Paw Paw egyike azon kevés alternatív rákkezeléseknek, amellyel át lehet jutni a vér / agy gáton. ATP képzést gátló.
PROTOCEL: Protocel egy biztonságos alternatívája a rákkezelésnek. Több mint 30 éves múlra tekint,nincsenek veszélyes mellékhatásai.. A Protocel nem csak a daganatos megbetegedéseknél, erősen anti-vírus hatása miatt más területen is használatos.Az egyik legerősebb antioxidáns valaha teszteltek.
/bár önáló daganat terápiás anyag, még sem KILLER, a daganatképződést gátolja. Terápiában alkalmazandó/

Sziasztok, Bandi

.

4. habveros 2012. 08. 07. 16:01:24
Rákbetegek fóruma
Szia Maka!

Bocs, megint itt a "csapos",nem közbeszólnék, csak pontosítok, mint ÉRINTETT!

Mikor beszélünk ösztrogén dominanciáról?

Nők milliói szenvednek hónapról-hónapra premenstruális szindrómától, sokan az oly annyira kívánt gyermekáldástól, további milliók pedig 40-en túl a változókori tünetektől.

Mindegyik esetben egy hormonális egyensúlytalanság fedezhető fel. Sajnos ilyen egyensúlytalanságok esetében leggyakrabban ösztrogén hiányra gondolnak az orvosok.

A progeszteront, mint az ösztrogén igen fontos partner hormonját rendszerint háttérbe szorítják, holott éppen a progeszteronhiány az, ami a hormonegyensúly hiányát hozza létre.

Az ösztrogén, szemben a progeszteronnal általában bőségesen rendelkezésre áll, ezért is szokták ezt az állapotot ösztrogén dominanciának nevezni.

Komplex szimptómák:

PMS – premenstruális szindróma
Változókor – klimaktérium – menopauza
Lelki tünetek
Ingerlékenység
Hangulatváltozások
Depresszió
Félelmek
Nyugtalanság
Neurológiai tünetek
Fejfájás – migrén
Koncentrációs zavarok
Álmatlanság
Szédülékenység
Emlékezési zavarok
A szaporító szervek problémái
Mellfeszülés-mastopathia
Mellcsomók - fibrózusos mastopathia
Csökkent libidó
Tüszőrepedés nélküli ciklusok
Erős menstruációs vérzések
Hosszú menstruációs vérzések
Rövid menstruációs ciklusok
Különböző eredetű cikluszavarok
Petefészekciszták
Mióma
Endometriózis
Terméketlenség

A hormonrendszer panaszai:

Pajzsmirigy alulműködés - Hypothyreosis
Alacsony vércukorszint – hypoglykémia
A vércukorszint-szabályozás problémái
A mellékvesehormon-termelés zavarai
Anyagcsere-zavarok
Lassú anyagcsere
Súlygyarapodás
Teltség érzés
Édesség utáni mohó vágy
Megnövekedett hasi zsírszövet
Szív- és érrendszeri panaszok
Vízvisszatartás (ödémák)
Hideg kezek – hideg lábak
Magas vérnyomás
Agyi érkatasztrófa megnövekedett rizikója
Szívinfarktus megnövekedett rizikója
Bőrproblémák
Száraz bőr
Száraz szemek
Száraz nyálkahártyák
Bőrkiütések
Hajhullás
Bajusznövekedés – hirsutismus

Mozgásszervi problémák:

Oszteoporózis – csontritklás
Ízületi panaszok
Rák
Mellrák
Méhnyálkahártya-rák-endometriumrák
Petefészekrák – Ovarialkarzinom

Egyéb tünetek:

Kimerültség
Megnövekedett véralvadási idő
Hőhullámok
Allergiahajlam
Az immunrendszer zavarai
Epehólyag zavarok
Felgyorsult öregedés

Az ösztrogén dominancia okai:

Genetikai faktorok
Tüszőrepedés nélküli ciklusok
Kezdődő változókor

Ösztrogén a táplálékban
Ösztrogén az állati eredetű táplálékban
Ösztrogén a növényi táplálékokban

A komló hatása kellemetlen
Magas fitoösztrogén tartalmú tápláléknövények
Környezetszennyezés – xeno-ösztrogének
Ösztrogén a műanyagokban
Ösztrogén peszticidekből
Gyógyszerekből származó ösztrogének az ivóvízben
Gyógyszerek
Vitamin- és nyomelem hiány
Krónikus túlterheltség – stressz
Jelentős túlsúly
Mozgáshiány
Tüszőkárosodások
Évszakfüggő fényhiány

A szervezet folyamatai ösztrogén dominanciánál:

Mik is azok a hormonok?
Ösztrogén
Progeszteron – sárgatesthormon
Gesztagének
Természetes progeszteron
Más nemi hormonok
Tüsző stimuláló hormon (FSH)
Luteinizáló hormon (LH)
Gonadoliberin (GnRH)
Prolaktin
Prosztaglandin
DHEA (Dehydroepiandrosteron)
Androgének – Tesztoszteron
Hormonok a menstruációs ciklusban
Hormonális folyamatok a havi ciklus idején
Az ösztrogén dominancia diagnózisa
Hormonvizsgálat
Vérvizsgálat
Nyálteszt

Az ösztrogén dominancia felismerése:

Ösztrogén dominancia férfinél
Progeszteronkezelés férfiaknál
Az ösztrogén dominancia kezelése
Természetes progeszteron
A természetes progeszteron előállítása
Progeszteron Yams-gyökérből
Két – három hónap kell

A progeszteronkezelés ritmusa
Progeszteronkezelés rendszeres ciklus idején
Progeszteronkezelés rendszertelen ciklus esetén
Progeszteronkezelés menopauza után
Progeszteron dózis
Próbáljuk ki a szükséges mennyiséget
Két hónap feltöltődési idő
PMS esetén alkalmazandó mennyiség
Dózis menopauza után

Szia, Bandi


5. habveros 2012. 07. 04. 9:20:45
Rákbetegek fóruma
Kedves Krisztina!

A PETRÓ!

(EZEK MIND IDÉZETEK)

Visszaesés a középkor legsötétebb babonáiba, állítják a petróleum ellenségei.

-?????????????????????????????????????????-

Az asszíriai-babiloni kultúra tetőfokán az ott bőségesen előforduló petróleum orvosságként szolgált gyomorbántalmakra és adott esetben gyomorrák ellen is. Hasonlót Nápolyból is jelentettek a 16. századból, és az olasz Bernardo Ramazini (1633-1714) rákos daganatokra tett petróleumos borogatást. A petróleumot népi gyógyhatási szerként ismerték az indiánok éppúgy, mint a magyarok és a szerbek.

Hogy jöttek rá egyáltalán, hogy a petróleum megiható? Nos, Bakuban, az olaj oroszországi
fővárosában, gyakran előfordult, hogy az olajkutaknál dolgozó munkások
olajos kezükkel a szájukhoz értek és a kutaknál keletkező finom olajpárát is önkéntelenül
beszívták, amely aztán a gyomrukba került. A rutinszerű orvosi vizsgálatok során
megállapították, hogy az olajkutaknál tevékenykedő munkások egyáltalán nem
betegedtek meg rákban, sem daganat sem áttét nem volt a szervezetükben. Kutatták
e jelenség okát, és csodálkozva jöttek rá arra, hogy ennek oka nem lehet más,
mint a szinte naponta nem szándékosan szervezetükbe jutó kis mennyiségű petróleum;
ez sokak számára érthetetlennek tűnt. De mégis így volt, és manapság ismételten
sok hírt kapunk a petróleum bizonyított gyógyító erejéről.

A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üve-geken sajnos „mérgező” és „maró” stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!

E megfigyelések kíváncsivá tették a sztavropoli kutatókat, és kísérleti laboratóriumokban
embereken is kipróbálták. A tudományos akadémia egyik tagja, Pjotr
Gusseinow, önmagát bocsátotta rendelkezésre. Sikerült több 50 év fölötti személyt
rávennie arra, hogy a nyersolajat rendszeres időközökben bevegyék. Egy 70 éves
orvos erről számolt be: „Miután a nyersolajat három hónapon keresztül fogyasztottam,
testi és szellemi képességeim fokozódtak. Azt is észleltem, hogy szervezetem
legtöbb funkciója ismét a 25 évvel előtti szinten működött.”

Már Samuel Hahnemann, a homeopátia megalapítója, is adott a betegeinek higított petróleumot, 3 – 30 centiliter adagokban görvélykór, bőrkiütések, érzelmi zaklatott-ság, izgalmak, ijedelmek, aggodalmak stb. által kiváltott hosszantartó panaszok, lappangó gyomor- és tüdőpanaszok, felkeléskori szédülés, látászavarok, fülviszketés, rosszullét, prosztatabántalmak, rekedtség, száraz köhögés, ájulás, gyors szívdobo-gás, tarkó- és farkcsontfájdalmak, recsegő ízületek, merev térd, fagydaganatok, szá-raz bőr, herpesz, hőhullámok, hidegérzet és megkeményedett mirigyek ellen

HŰHA! ENNYI MINDENRE HAT? ÉS MÉG MARAD IS AZ EMBERBŐL A JOBBIK FELE?

EZ BIZONY: Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzethez.

A petróleummal való kísérletekből leszűrt alábbi tapasztalatokat a Zeitschrift der In-ternationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten7 1964. évi 5. számában olvashatjuk:

A rákos sejtben lévő nukleinsavak különböznek az egészséges sejtektől: elfajultak. (Most megkérdezhetik: Mi az oka azon testidegen nukleinsavak létrejöttének, melyek a sejtekben elfajulnak és így rákot képeznek?). Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.
Minden eszköz, amely a rák ellen hat, vagy károsítja az elfajult nukleinsavakat, vagy ismét rendbe hozza a sejtek félreirányított anyagcseréjét, vagy átalakítja az agyalapi mirigy funkcióit.

A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ez által áthangolják az anyagcserét. Azaz a petróleum nyilvánvalóan a teljes anyagcserét kedvezően stimulálja, és nem csupán magára a daganatra fejt ki hatást.

MINT A „TUDOMÁNY” FELFEDEZTE, ÉS ÁLLÍTJA, MINDEN RENDELLENESEN KELETKEZŐ „ TÖBBLET SEJT” MEGJELENÉSE MÖGÖTT A MEGVÁLTOZOTT ANYAGCSER HÚZÓDIK MEG.

AKKOR MÉGIS CSAK SZELEKTÍV (IS)?

A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ez által áthangolják az anyagcserét.
Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.

A hersbrucki elsőfokú bíróságon 1979.1.17-én petróleum-perre került sor. Dr. Dünkelmeyer igazságügyi orvos szakértő kijelentette, hogy egyetlen olyan esetet sem ismer, amikor a petróleum bevétele káros hatással járt volna. Azon a véleményen volt, hogy mindent fel kell használni, ami segíthet.

„A betegség egyedül az Ön betegsége, a teste az Öné, és egy közelgő katasztrófa az Ön katasztrófája. Éppen ezért használja a saját értelmét, és ne hagyja, hogy olyan nézeteket erőltessenek Önre, amellyel nem ért egyet. Különösen akkor ne, ha az Ön testéről és az Ön életéről van szó.”


EZ SEM MAI TÖRTÉNET, LEHET AKKOR MÉG NEM „PROTOKOLLAL „LŐTTÉK” A BETEGET, EMBEREK GYÓGYÍTOTTAK!

LEVONVA A LEHÚZHATÓT: ( következtetés)
- nem a petróleum „választja” ki az elfajult sejteket, hanem azok valamilyen, a normálistól eltérő tulajdonsága a jelzés.
- A petróleum, mint a fentiekből (is) kiderül, eltérően a mai globális köztudattól, nem a MIOMA, RÁK, FEJFÁJÁS, IBS, stb-re szedendő „GYÓGYSZER”, hanem a testet,

MINT BIOLÓGIAI RENDSZERT ÁLLÍTJA VISSZA AZ EREDETIHEZ HASONLÓ ÁLLAPOTBA!!!!

Na ez a különbözőség, a tüneti és az oki kezelés között!

Szia, Bandi6. zsóka 2012. 04. 11. 17:04:12
Rákbetegek fóruma
Kedves György! A galaj teát a farkasalmával ittam úgy másfél évig.A diófalevél tea sok mindenre jó többek közt féregteleniti a beleket is.Én kúrát csináltam belőle.A galajt és a diófa levelet is ajánlja Szabó Gyuri bácsi a bükki füves ember.Írjon neki mailt a problémájával és hogy mit ajál Önnek rá
Én már 100más dolgot is kipróbáltam, fizikálisan teljesen jól vagyok! itt 1 cikk a dióról:Cukorbajra a dió kemény, tehát fás héjából készült teát ajánlják, naponta legalább 3-4 csészével, hat héten keresztül. A levélből készült tea vérnyomáscsökkentő, vértisztító, nyugtató hatású: jó idegesség, álmatlanság, kimerültség, vagy túlhajszoltság kezelésére. Amíg maga a dióbél koleszterincsökkentő hatású, addig a dióbeleket elválasztó lágy héjból készült tea a koszorúér betegséget segít megelőzni. Székrekedésre nem csak az áztatott aszalt szilva ajánlott, hanem néhány gerezd darabolt dió is, reggelire.
Érdekes, hogy ugyanakkor a dió a hasmenést is mérsékeli, sőt fizikai gyengeségre is fogyaszthatjuk. Bőrkiütésekre, pikkelysömörre és a sömörre a diólevél főzetét használják, külsőleg. Diófa levelével hajat is színeznek. A teát úgy készítik, hogy egy csésze forró vízhez két kanál diólevelet tesznek, és hagyják állni egy napig. Egy másik csésze forró vízbe egy evőkanál orosztea levelet tesznek, és szintén hagyják állni egy napig. Másnap felforralják, és leszűrik mind a kettőt, majd összekeverik és egy üvegbe öntik, utána pedig, ha kihűlt, beteszik a hűtőbe. Hajmosás után törülközővel kissé felitatják a hajról a vizet, majd korábban a festéshez használt hegyes szájú üvegbe téve ugyanúgy festik vele a haj tövét, mint a hajfestékkel. A füves ember elérhetősége: gyorgytea.hu


7. ... 2012. 03. 31. 18:47:29
Rákbetegek fóruma
Valaki ismeri????????
ezt kaptam ma!

Cégünk ( Biomaster - Agro Kft. ) egészségmegőrzéssel, gyógyfüves és biotermékek forgalmazásával és gyártásával foglalkozik. Magyar cég, magyar fejlesztésű termékek, a gyártás is Magyarországon történik. Ezt fontosnak tartottuk, hogy a sok külföldi termékkínálattal( lóbalzsam, abexin, aranysárkány ) felvegyük a harcot.
Jelenleg országos értékesítése folyik a készítményeinknek, számos megrendelésünk jött létre szervezetek, magánszemélyek és egyesületek által is.Több egészségmegőrző és sportnapon is túl vagyunk már, és nagyon szívesen részt vennénk hasonló eseményeken, akár pályázat vagy meghívás alapon is. Minden felkérést örömmel fogadunk!
Szívesen alakítunk ki akár partneri kapcsolatot webáruházakkal, gyógyszertárakkal, gyógynövény boltokkal, sportszervezetekkel, és ott, ahol fontos szempontnak tartják az egészségmegőrzést, és természetesen szükség lenne a termékünkre.Lehetőséget kapva, hogy a mi termékeinknek is van helye a sok-sok külföldi gyártmánnyal szemben a magyar piacon, és vagyunk olyan jók, hogy egy saját gyártmányú termékpaletta is lehet valóban hatásos, és megoldást, vagy épp megelőzést nyújthat, akár az egész család számára.
MANA Gyógyfüves Mesterbalzsam - Regeneráló krém
A termék 12 gyógynövény illóolaját és kivonatát tartalmazza. (aloe vera, erdei fenyő, vadgesztenye, körömvirág, mentol, kámfor, árnika, kamilla, rozmaring, kakukkfű, kurkuma, boróka)
Rendszeres használata regenerálja a szöveteket, puhítja, hidratálja a bőrt. Hatóanyagainál fogva megszünteti a viszkető, feszülő érzést, Az izületekbe masszírozva segíti azok mozgékonyságának megőrzését. Talpmasszírozóként alkalmazva csökkenti a fáradtságérzetet, megnyugtatja a gyulladt szöveteket.
A 12 természetes összetevő révén kiválóan használható:
- bőrbetegségekre (pikkelysömör, ekcéma, köszvény, allergiás kiütések, csalánkiütések, herpesz, akné)
- külsőleges bedörzsölésre (izomlazító, nyugtató, frissítő hatása van, antibakteriális, gombaölő)
- visszeres lábra, hiszen fokozza a vérkeringést, és csökkenti az erek megduzzadását
- lábszárfekély, trombózis ellen, előszeretettel használják cukorbetegek is
- fekélyek kezelésére, duzzanat csillapítására
- heges, gyulladt sebek borogatására, csípések kezelésére
- nátha ellen, hisz kitisztítja a légutakat, arc és homloküreg gyulladás, torokgyulladás ellen
- reumás tünetek kezelésére kifejezetten hatásos
- rándulásra, zúzódásra szintén ajánlott, gyulladásgátló hatása miatt
- napi masszázsként használva serkenti a vérkeringést, felfrissíti a szervezetet, bőrápoló hidratáló
Használati utasítás
Naponta kétszer, reggel és este kenjük a megtisztított, problémás testfelületre, különösen a végtagokra.Száraz, hűvös helyen tárolandó, hűtőbe NE rakjuk!
Összetevők:Aqua,Isopropyl Miristate, Polyglyceryl-3 Stearate/Citrate, Glycerin, Aloe Vera Extract,Cetyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Alcohol, Pinus Sylvestris Extract,Aesculus Hipocastanum Extract, , Calendula Officinalis Oil, Menthol, Camphor, Carbomer,Triethanolamine, Arnica Officinalis Flos Extract, Chamomilla Recututa Extract, RosmariniFlos Oil, Juniperus Communis Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Thymus Vulgaris Oil, Curcuma,Citric Acid
Természetes citromsavval tartósítva, tehát mesterséges anyagokat nem tartalmaz!
250 ml, nagy családi kiszerelés!
Minőségét megőrzi: 24 hónap
Gyártatja és forgalmazza: Biomaster – Agro Kft 4434. Kálmánháza Tó u.3.
EAN kód : 599759170071
Ár: Br. 3990 Ft.
Postaköltség: Br. 600 Ft.

Összesen, házhozszállítással együtt: 4590 Ft.

Megrendelés
www.manawebshop.hu vagy 0642/783-718
LEIRATKOZÁS:Katt IDE (http://panda.ladybird.hu/public/unsubscribe/addr_hash/760b5814d48385994a1731a6c551850bf0e61b7d8f77256d0cbdd4b3c605f15a/group_hash/74f41265e422b8d844482a16e1987252f9bf69240b434bd7196723a9afa38c45/consignment_id/819666029442511122/campaign_id/932791615842729261393068634)


Üdvözlöm!

Cégünk ( Biomaster - Agro Kft. ) egészségmegőrzéssel, gyógyfüves és biotermékek forgalmazásával és gyártásával foglalkozik. Magyar cég, magyar fejlesztésű termékek, a gyártás is Magyarországon történik. Ezt fontosnak tartottuk, hogy a sok külföldi termékkínálattal ( lóbalzsam, abexin, aranysárkány ) felvegyük a harcot.

Jelenleg országos értékesítése folyik a készítményeinknek, számos megrendelésünk jött létre szervezetek, magánszemélyek és egyesületek által is. Több egészségmegőrző és sportnapon is túl vagyunk már, és nagyon szívesen részt vennénk hasonló eseményeken, akár pályázat vagy meghívás alapon is. Minden felkérést örömmel fogadunk!

Szívesen alakítunk ki akár partneri kapcsolatot webáruházakkal, gyógyszertárakkal, gyógynövény boltokkal, sportszervezetekkel, és ott, ahol fontos szempontnak tartják az egészségmegőrzést, és természetesen szükség lenne a termékünkre. Lehetőséget kapva, hogy a mi termékeinknek is van helye a sok-sok külföldi gyártmánnyal szemben a magyar piacon, és vagyunk olyan jók, hogy egy saját gyártmányú termékpaletta is lehet valóban hatásos, és megoldást, vagy épp megelőzést nyújthat, akár az egész család számára.

www.manawebshop.hu

MANA Gyógyfüves Mesterbalzsam - regeneráló krém

A termék 12 gyógynövény illóolaját és kivonatát tartalmazza. (aloe vera, erdei fenyő, vadgesztenye, körömvirág, mentol, kámfor, árnika, kamilla, rozmaring, kakukkfű, kurkuma, boróka)

Rendszeres használata regenerálja a szöveteket, puhítja, hidratálja a bőrt. Hatóanyagainál fogva megszünteti a viszkető, feszülő érzést, Az ízületekbe masszírozva segíti azok mozgékonyságának megőrzését. Talpmasszírozóként alkalmazva csökkenti a fáradtságérzetet, megnyugtatja a gyulladt szöveteket.

A 12 természetes összetevő révén kiválóan használható:

- bőrbetegségekre (pikkelysömör, ekcéma, köszvény, allergiás kiütések, csalánkiütések, herpesz, akné)

- külsőleges bedörzsölésre (izomlazító, nyugtató, frissítő hatása van, antibakteriális, gombaölő)

- visszeres lábra, hiszen fokozza a vérkeringést, és csökkenti az erek megduzzadását

- lábszárfekély, trombózis ellen, előszeretettel használják cukorbetegek is

- fekélyek kezelésére, duzzanat csillapítására

- heges, gyulladt sebek borogatására, csípések kezelésére

- nátha ellen, hisz kitisztítja a légutakat, arc és homloküreg gyulladás, torokgyulladás ellen

- reumás tünetek kezelésére kifejezetten hatásos

- rándulásra, zúzódásra szintén ajánlott, gyulladásgátló hatása miatt

- napi masszázsként használva serkenti a vérkeringést, felfrissíti a szervezetet, bőrápoló hidratáló

Használati utasítás

Naponta kétszer, reggel és este kenjük a megtisztított, problémás testfelületre, különösen a végtagokra. Száraz, hűvös helyen tárolandó, hűtőbe NE rakjuk!

Természetes citromsavval tartósítva, tehát mesterséges anyagokat nem tartalmaz!

250 ml, nagy családi kiszerelés!

Minőségét megőrzi: 24 hónap

Gyártatja és forgalmazza: Biomaster – Agro Kft 4434. Kálmánháza Tó u.3.

EAN kód : 599759170071

Ár: Br. 3990 Ft.

Postaköltség: Br. 600 Ft.

Összesen, házhozszállítással együtt: 4590 Ft.

Megrendelés

www.manawebshop.hu vagy 0642/783-718


LINDYKE MI VAN VELED, JELENKEZZ!!!!!!!!!


8. ... 2012. 03. 11. 18:24:34
Rákbetegek fóruma
A MIM fórum olvasóinak!

Kaptam egy linket az USA-ból, egy PROTOCEL nevű antioxidánsról. Az anyag szerteágazó, eléggé terjedelmes, (már a reklámszerű szövegek miatt is) de rengeteg információt tartalmazó adathalmaz, mondhatni a napjainkban leginkább elfogadott:

TERMÉSZETES RÁKGYÓGYÍTÁS

Anyagairól, azok alkalmazásával kapcsolatos ismeretekről.

Nem venném a bátorságot, sem ahhoz, hogy igen gyér angol tudással, lefordítva
a teljes anyagot bemásoljam, de azért egy kis csemegézésnek nem tudtam ellenállni.
Az eredeti link:

http://alternativecancer.us/protocel.htm

Az anyagban sok a hivatkozás az irodalmon túl független laboratóriumokra. Örömmel fedeztem fel a kezdeti időkből ismert és számomra abszolút HITELES:
R. Webster Kehr
Független Cancer Research Foundation, Inc.
(független rák Kutatási Alapítvány)
Véleményezései, részben az Alternatív kezelés mikéntjéről, részben a használt anyagokról.

A kezelés buktatói:

Itt csak az önmagukban alkalmazott anyagokkal kapcsolatos néhány javaslat:
/hatásvizsgálatok/

KEZELÉS Értékelés:

Ez a rák protokoll eddig kizárólag azoknak hatékony, akik újonnan diagnosztizált rákos betegek, akik nem rendelkeznek gyorsan növekvő daganatal, és a rák nem terjedt jelentős mértékben!
Ha Ön előrehaladott rákos beteg, akinek már sok volt a kemoterápia, sugárkezelés vagy műtét, vagy potenciálisan gyorsan növekvő daganata van, ne használja ezt a protokollt, mint a primer rák kezelését!
Keresse a protokollokat a kapcsolódó internetes oldalon.
/intelem a „neki hatott, nekem nem” okára!/

Protocel általában nem ajánlott a tüdőrákos betegek. Ennek oka, hogy a melléktermékei Protocel (azaz Lysing) torlódást okozhat a tüdőben.
/mindenkor elsődleges az elhalt fehérjék eltávolítása/
Protocel és Cantront semmilyen körülmények között nem lehet más alternatív rákkezeléssel együtt használni!
( a Protocel egy ANTIOXIDÁNS, az ATP csökkentése a célja /megvonni az energiát a daganattól/, a legtöbb más kezelésnel többlet ATP keletkezik)
A C-vitamin köztudottan erősen semlegesíti ezt a protokollt, Az egyetlen kivétel ez alól Paw Paw vagy graviola, amelyeket a későbbiekben tárgyaljuk.
Egyes agyi daganatos betegek Graviola vagy Paw Paw Protocellel való kezelése kiváló eredménnyel.járt. Ez az eljárás azonban adhat jelentős mennyiségű lizálás (toxinok) az agyi területen. Ez egy kockázatos kezelés nem ajánlott, normális agyi daganatos betegeknél.
/mindegyik egy-egy lehetséges ok a nem megfelelő működésre/
Ha a kezelés kevésbé hatásos, van néhány lehetséges oka:
Először is, van valami, amit eszel (beleértve a kiegészítőket), vagy ivás, ami zavarja az anyag hatását..
Másodszor, lehet, hogy sokkal összetettebb probléma. Az ok, nem tudja megölni a több gyógyszerrel szemben már rezisztens (MDR) rákos sejteket (főleg, ha a beteg már a kemoterápiát kapott).
/és még valami az immunmodulátorokról/
Egy utolsó megjegyzés:a Protocel nem építi az immunrendszert, AKTIVÁLJA!
Az örök igazság:
Ha egy alternatív kezelés nem mutatja a rákos sejtek felszámolását, az intelligens beteg abbahagyja a szedését, és megpróbál egy másikat. / általában 3-4 nap kiürülési szünet kellhet/
Vannak észrevehetetlen kompatibilitási problémák, a józan ész azt diktálja, hogy hagyja abba a nem működő alternatív rákkezelést.
Másrészt, célszerű folytatni valamit, ami erősíti a szervezetet akkor is, ha a ráksejteket nem szünteti meg.
Nem lehet felvenni alternatív rákkezelést ugyanúgy mint a hagyományos gyógyszereknél.
Nem lehet megfontolás nélkül követni a lelkes, jó szándékú embereket:
• Csak azért, mert valamilyen anyag hatott neki, ez nem jelenti azt, hogy működni fog az Ön számára.
• Bár van sok, életképes alternatív rákterápia, nincs "legjobb" kezelés egy bizonyos típusú, vagy stádiumú a ráknál.
A kiválasztás legfontosabb szempontja, hogy minden személynek egyedi a test kémiája. Az energia gyógyászata módszer széles választékát kínálja,de nem veszi figyelembe a test kémiáját. / nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ez egyáltalán nem ÁLLADÓ/
Különböző emberek különböző sebességgel reagálnak a kezelésre.
Néhány rákbetegek akár egy hét alatt is észlelhet változást. Azonban, ez eltarthat akár három hónapig is,mire a rákbetegek észre vesznek javulást, különösen lymphomák esetén. A nyirokrendszerben nagyon lassú a forgalomban. Jakab Sheridan szavaival élve, "időbe telik a munka ... 7-9 hét a jellegzetes és egyes esetekben akár 3 hónap vagy annál több, hogy a kezelésre választ észleljen"
Hogyan állapítható meg, ha a kezelés működik?
Amikor a rosszindulatú sejtek primitív állapotban kerülnek, akkor feloldódnak vagy önállóan szétesnek. Ez a rák hulladék, tagjai két aminosav, kinézete- megjelenése, mint a nyers tojásfehérje. A szervezet normális vagy hulladék ártalmatlanítása esetén, pl: a tüdőráknál, ezt az anyagot felköhögünk.
Pezsgő vizelet. pattanás, mint duzzanatok vagy kiütések is Lysing jelei. Kevésbé gyakori jelei Lysing a következők:
• A felesleges fülzsír vagy a haj erős zsírosodása
• Hányás amely szokatlan anyaggal ??:
• Éles fájdalom a mellkasban, a has vagy a karok alatt jelzi, növelni kell a nyirok áramlását. /itt van kiemelt jelentősége a SPA-detox kezelének/
MÉG EGYSZER HANGSÚLYOSAN: A HASNYÁLMIRÍGY ENZIM ELENGEDHETETLEN!
Kezelő anyagokról:
/killer = citosztatikum = sejtméreg/
Kezelés
(Bármelyikére kattintva kezelés ebben az oszlopban fog át, hogy az oldal tetején, hogy a kezelést.) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
714x (T)
3
5
3
5
8
1
8
8
400 $
1980

A béta glükán (PS)
7
9
9
8
5
8
9
9
$ 75
1975

Cantron (eltünteti, mint a T-)
8
5
4
5
8
4
9
5
$ 48
1984

Cézium-kloridot (T)
8
6
4
5
2
8
8
8
$ 70
1980

Emulgeált vitamin (PT)
5
6
4
5
4
5
4
8
$ 47
1975

Ellágsav (PT)
6
6
8
7
4
8
8
8
$ 40
1990

Essiac Tea (PT)
8
7
4
5
8
8
8
7
$ 95
1920

Hidrazin-szulfát (T)
7
9
9
9
4
10
7
8
$ 50
1970

Laetrile B-17 (PT)
7
6
6
8
5
3
5
8
160 $
1970

MGN-3 (PS)
6
6
5
5
4
8
8
8
220 $
1996

Paw Paw (PT)
10
8
8
7
8
9
9
5
$ 40
2003

Protocel (eltünteti, mint a T-)
8
5
4
5
8
4
9
5
$ 60
1995


714X: 714X Trimethylaminohydroxybicycloheptane klorid vagy egy immunrendszer erősítő, a nyirokrendszerre hat.
BÉTA GLÜKÁN: Fő feladata az immunrendszer első védelmi vonalát alkotó immunsejtek, a makrofágok aktiválása, immunstimuláns, daganatellenes és antimikrobális tulajdonságai
CÉZIUM-KLORID:-> KILLER.Cézium korlátozza a sejtek glükóz felvételét, amely a rákos sejtek éhezik és csökkenti erjedést. A sejt körül körülbelül pH 8,0 értéket teremt.
CANTRON:-> lásd PROTOCEL
EMULGÁLT „A” VITAMIN: Emulgeált A vitamin " zsír buborékokba csomagolva” a biológiai hozzáférhetőség javítására
A-vitamin gátolja a rák sejtek szaporodását és segít visszatérni a normális növekedési ütemre. Gátlás hatás különösen erős, leukémia és bizonyos fej-nyaki daganatok..
ELLÁGSAV: Ellágsav gátolja a mutagenitás és karcinogenitás az alkotó adduktok a DNS-Hhez kötődését. /Számos kémiai karcinogénnek vagy metabolitjainak a biológiai hatását az váltja ki, hogy reakcióképes
származékaik kovalensen kötôdnek a DNS-hez, és az így keletkezett DNS-sérülések mutációkat indukálnak a kritikus génekben/.
ESSIAC TEA: Egyes márkák 4, 6 vagy 8 gyógynövényből állnak (pl. Flor-Essence már 8 gyógynövényes).. Hatását nagyban befolyásolja a gyógynövények, és a feldolgozás minősége. Elsősorban fájdalomcsillapító alkalmazásra./standardizálás fontossága/
HIDRAZIN SZULFÁT: ->KILLER: Senki sem használ hidrazin-szulfátotmegelőzésre.,többnyire a rák késői szakaszában alkalmazzák.
Hidrazin-szulfát hatékonynak tűnik, függetlenül a rák típusától. Azonban a hidrazin-szulfát nem távolítja el a tumort, aktivitását állítja le./egyfajta májenzimet blokkol/
B 17 LAETRILE:-> KILLER: Úgy tűnik, hogy működik minden fajta rák estén. Hatásosan csökkenti a daganatos fájdalmakat is. Csak terápiában van daganat eltüntető hatása. Szinergistái: A vitamin emulzió, Hasnyálmirigy enzim, nagydózisú emésztő enzim komplex.
MGN-3: immunmodulátor, növeli a természetes killer sejtek aktivitását, és növeli a gamma interferon és a tumor nekrózis alfa-faktort. Működhet szinergikusan az interleukin-2-vel.
PAW PAW: (tumorsejt kiéheztető hatású) Paw Paw egyike azon kevés alternatív rákkezeléseknek, amellyel át lehet jutni a vér / agy gáton. ATP képzést gátló.
PROTOCEL: Protocel egy biztonságos alternatívája a rákkezelésnek. Több mint 30 éves múlra tekint,nincsenek veszélyes mellékhatásai.. A Protocel nem csak a daganatos megbetegedéseknél, erősen anti-vírus hatása miatt más területen is használatos.Az egyik legerősebb antioxidáns valaha teszteltek.
/bár önáló daganat terápiás anyag, még sem KILLER, a daganatképződést gátolja. Terápiában alkalmazandó/

A táblázatban szereplő számok az anyaggal elérhető ÁTLAGOS!! eredményt mutatják :
8 – 10 átlagon felüli eredmény
5 – 7 átlagos hatás
3 – 4 alacsony hatásfokú működés
1 – 2 nem alkalmazható

A zárójelben lévő betűk jelentése:
P = növényi alapú orvoslás, néha természetes rákkezelések
S = Kiegészítés (lásd kiegészítők vs kezelések alatt)
T = a kezelést (lásd kiegészítők vs kezelések alatt)
/gyanítom a VS a hagyományos kezelések mellékhatásainak enyhítését jelenti/

Az oszlopok:
1. HATÁKONYSÁG
2. a feldolgozott tanulmányok /gondolom az hasznosítható infók/
3. a dokumentációk „minősége”
4. kezelések kiértékelése
5. csak ÖNMAGÁBAN alkalmazva, az elért eredmény
6. A KEZELÉS NEHÉZSÉGE
7. mellékhatások mértéke
8. kompabilitás más anyagokkal
9. kezelés havi költsége
10. a „rendelkezésre állás” éve

Csak szeretném remélni, hogy hasznos információkat is találtok az írásban.

Sziasztok, Bandi
Sajna a táblázat "meghalt"! Ötlet? Küldöm,ha valaki vállalja.
.
.
9. Németh Tamás 2012. 01. 28. 2:29:40
GANODERMA
Kérem, olvassa el, mit tapasztaltak a DXN ganoderma termékfogyasztók!


Lehet, hogy valamelyik termék segíthet Önnek, vagy családja valamelyik tagjának, vagy akár ismerősének.

1. Elkezdtem szedni a különféle Cordyceps és Ganoderma tartalmú készítményeket. Minek hatásáramegnőtt az energia szintem, valamint túl vagyok egy sikeres fogyókúrán is 11 kg-ot sikerült leadnom, alig másfél hónap alatt.

2. Februárban ismerkedtem meg a DXN termékekkel. Először a kávékkal kezdtem(miközben a bolti kávéval is végeztem), majd fokozatosan a többi terméket is el kezdtem fogyasztani: GL, RG kapszula, később a sampont, szappan tusfürdőt, cukorkák, teák és most Cordyceps kapszula. Az együttes hatásuk számomra egyértelmű, hiszen a DXN termékek szedése előtt zsibbadt mindkét kezem és lábam és fel volt vizesedve a lábam. A DXN termékek rendszeres fogyasztása és alkalmazása után nem sokat kellett várnom a hatásra, már alig zsibbadnak a végtagjaim és sikerült fogynom 4 kilót.

3. Több mint egy évtizede szenvedtem pikkelysömörben. Mindent kipróbáltam, de semmi sem használt. Az egyik rokonom ajánlotta valamint azt is mondta, hogy van rá lehetőség, hogy egy szakember (ganoterapeuta) állítsa össze külön nekem, hogy mely termékeket szedjem és milyen dózisban. Elkezdtem és alig 2 hónap után majdnem teljesen elmúlt csak pár alig észrevehető pöttyöm maradt. Nagyon boldog vagyok és ezt a DXN-nek köszönhetem.

4. A samponnal kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani mindenkivel. 20 éves korom óta (most 30 vagyok) seborrheás dermatitis-sel küszködöm. Rengeteg kenőcsöt, gyógyszertári kevert készítményt, sampont próbáltam már ki, azt kell mondanom eredménytelenül. Az első DXN termék, amit kipróbáltam, a ganodermás sampon volt! Talán a
mosás után éreztem a hatását, és nagyon meglepődtem, mert szépen kezdett kitisztulni a fejbőröm! Elkezdtem tesztelni a sampont, mi történik, ha máshova is alkalmazom. Hajmosás közben az arcomat is mostam vele, mint egy bőrradírt, belemasszíroztam, és hagytam rajta jó 20 percen keresztül. Meglepő módon a bőrt is tisztította, és jelentősen csökkentek a hámlások! Nem állítom, hogy megszűnt a problémám, de egy elviselhető, viszonylag tünetmenetes állapotot sikerült elérnem vele, és nagyon örülök neki!:) Ilyen típusú bőrbetegségek esetén,valamint makacs korpásodásra bátran ajánlom a sampont!

5. Először a kávét és a Zhi Mocha-t próbáltam ki és nagyon ízlett. A vérnyomásom elkezdett a normális érték felé közelíteni már 1 hónap után. Sajnos az immunrendszerem is legyengült és elkezdtem rá szedni az RG, Gl és Cordyceps kapszulákat. Nagyon jól és egyre jobban éreztem magam tőlük és sikeresen átvészeltem a telet egy tüsszentés nélkül.

6. Már az első héten a GL és RG kapszula szedésénél éreztem a változást. A nap folyamán nincsenek hullámvölgyeim, egész nap egyenletesen szárnyalok, az éjszakákat teljes egészében végigalszom és frissen, kipihenten ébredek.

7. Napi 4 RG, GL és Spirulinát szedek. Emellett ganodermás kávét is iszom. Már három hét szedése után hatalmas változásokat éreztem. Nappal nem vagyok fáradt és álmos sem, sokkal energikusabb vagyok, jobban tudok koncentrálni és az alvásigényem is csökkent. Nem mellékesen a vérnyomáscsökkentőm szedését is abbahagyhattam.

8. 5 hónappal ezelőtt egy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak és sajnos sebészi úton el is kellett távolítani. Napi 3x3 GL-t, 3x1 RG-t 2x1 Cordyceps-et és 1x30 ml Cordypine-t szedek. Ennek akombinációnak köszönhetően az állapotom nagyon jó, tele vagyok energiával és pihentetőbben alszom éjjel.

9. 3 hete fogyasztok DXN termékeket több féle kávét is megkóstoltam, valamint a Spica és Reishi Gano Teát. Amióta ezeket a termékeket fogyasztom, napi 5-6 erős feketekávé helyett, reggel egy fél csomag DXN Lingzhi 3 az 1-bent iszom és délután pedig 1 Cordyceps Coffee-t. Egész nap frissnek érzem magam nem ég a gyomrom, jobban kezelem a stresszt és eddig fogytam kg-ot. Kipróbáltam a DXN Nutrizhit, amelyből napi egyszer délután 4 kor iszom és utána nem vacsorázom, mert elmulasztja az éhség érzetemet.

10. Mióta DXN 3 az 1-ben kávét iszom azóta sokkal jobban alszom és nem mellékesen jól is esik. Eddig 2-3 óránként felkeltem, de mióta a kávét fogyasztom pihentetően alszom.

11. Nem voltam rendszeres kávéfogyasztó, mert nem éreztem magam jól tőle, de rátaláltam a DXN ganodermás kávéira. Ezután napi szertartássá vált nálam a kávézás, de a ganodermás kávéktól nem dobog hevesen a szívem, az íze is jó és mind emellett felélénkülök, tisztán tudok gondolkozni és megnyugszom tőle.

12. 1 hét DXN Lingzhi kávé és DXN Vianigrette ecet fogyasztása után a közérzetem és a az emésztésem is egyre jobb.

13. Két hónapja fogyasztom a Lingzhi 3 az 1-ben kávét és elképesztő változások áltak be az életemben,altató nélkül tudok elaludni valamint és a pánikbetegségemre szedett gyógyszereimet is a felére tudtam csökkenteni.

14. Két hónapja fogyasztom a ganodermás kávét, a hatásai a következők: az esti vérnyomáscsökkentőmet már nem kell bevennem, a koleszterin szintem jelentősen csökkent valamint alvás igényem is leredukálódott.

15. Május óta fogyasztom a Lingzhi Coffee 3 in 1-ben kávét és a Spirulina tablettát, és azóta nem fáj, nem jön elő az ishiászos nagy fájdalmam. A jobb lábamra sántítottam a nagy fájdalomtól, most már elmúlt már szaladni is tudok.

16. A barátnőm 45 éves és pár éve magas a vérnyomása, amire gyógyszert is kellett szednie. Ez nagyon elkeserítette, de nem volt mit tennie szedte, mert anélkül rendszeresen 160-as érték körül mozgott és rosszul érezte magát. Amikor beszéltem neki a ganodermás kávéról gondolta megpróbálja, lecseréli a hagyományos reggeli tejeskávéját ganodermásra. Nemrég hívott, hogy hozzam neki a következő doboz kávét, mert közben a felére, később a negyedére kellett csökkentenie a gyógyszeradagját, a végére pedig teljesen elhagyhatta. Most kezdte a második dobozt és gyógyszer szedése nélkül 120-130 a vérnyomása, és jól érzi magát.

17. Apró kiütések voltak a kezemen, és pár helyen, a lábamon, ami nagyon viszketett, már jó pár napja, mikor eszembe jutott, kipróbálom, mi történik, ha bekenem fogkrémmel. Hát csodák csodájára, kezdett enyhülni a viszketés és kezdenek elmúlni a kiütéseim.

18. Megcsípett a darázs, bekentem fogkrémmel, és pár óra múlva már nem is éreztem, nem is látszott a helye.

19. A herpeszemet kentem be fogkrémmel, és 3 nap múlva már nem volt látható.

20. A szappannal kapcsolatban a tapasztalatom az, hogy a futószemölcseimet bedörzsöltem vele, kicsit rajta hagytam, egy hét múlva elmúltak.

21. A Ganoderma szappan a száraz bőrömre hatott. Kizárólag a Ganoderma szappant használom, azzal is fürdök, és a bőröm puha, sima lett. Sem az arcomra, sem a testemre nem kell többet kencefice.

22. A szappantól elmúlnak a pattanásaim, de nem szárítja a bőrömet.


Termékek: http://ganoderma.co.hu/termekek


10. habveros 2011. 10. 19. 19:31:06
Rákbetegek fóruma
Sziasztok érdeklődők!
(na végre! és pont a petró?)
Amit boszival meg még néhányan csinálunk, az a kifejezetten "LAZA" kúra, nem daganat kezelés, kiegészítés, tehát tisztító kúrának, szervezet segíttőnek kell kezelni.

Semmi új ez a Lőrincz-Véger féle, jó régi anyag:

"Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 1 / 4
Petróleum – a gyógyító szer
Hallott már a petróleum gyógyító hatásáról? Aligha hiszem, mivel sok patikus is úgy tartja, hogy méreg a testnek, és erre a célra nem adja ki Önnek. Pedig ez az évezredes természetes orvosság évtizedeken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt. Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.
Miért? Az állítólagos nem bizonyított hatása miatt.
A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üvegeken sajnos „mérgező” és „maró” stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!
Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum? A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beveszünk, sok betegségre hat gyógyítóan. Az irodalom másik kúrát is említ: 14 napon át minden reggel 1 teáskanál petróleum éhgyomorra való bevétele, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése előtt. Utána 8 hét szünet, majd egy 28 napos éjszakai kúra következik. Minden évben célszerű ezt megismételni. Esetenként hasmenés léphet fel. Ez jó, mivel jelzi, hogy a bél tisztulása folyamatban van. A hasmenés ellen ne vegyünk be ellenszert, mivel az megzavarhatja a tisztulási folyamatot.
Ezért is célszerű a kúrát pl. hétvégén vagy ünnepnapok előtt elkezdeni. Ha a hasmenés 3 nap után még mindig tartana, forduljunk orvoshoz és adott esetben vegyünk be természetes hasmenés elleni szert.
Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és naponta egyszer dörzsöljük be vele a fájó részeket. Ehhez bőrkrémet is használhatunk, hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.
Ez azonban kizárólag tisztított petróleum lehet, „Oleum petrae album rect. G179”1; aromatartalom: max. 0,001%,( aromás szénhidrogének), forráspont: 185-225 fok. A 42-napos kúrához (12 + 28 nap, lásd fentebb) a kis (250 ml) üvegre lesz szükségünk."

ITT ÉN KÖZBESZÓLNÉK, MIELŐTT A TÖRTÉNETI BLABLAÁRA KERÜLNE A SOR:
-DAGANAT KEZELÉSRE (KILLERNEK) EZ A DÓZIS NEM ELEGENDŐ,VISZONT NAGYOBB ADAG ALKALMAZÁSÁNAK FELTÉTELEI VANNAK A SZERVEZET ÁLLAPOTÁT ILLETŐEN.
-EZ A KÚRA NORMÁL MÁJFUNKCIÓ ESETÉN MINDEN TOVÁBBI NÉLKÜL VÉGEZHETŐ A LEÍRÁS SZERINT ALKALMAZVA ÉS CÉLRA.
-TUMOR TERÁPIA ESETÉN KÉT ÚTAT GONDOLOK JÁRHATÓNAK: VAGY AZ IMRE ÁLTAL ALKALMAZOTT RECEPTET, VAGY A PETRÓLEUMOT AZ ALTERNATÍV TERÁPIÁBAN MINT KILLERT ALKALMAZNI.EZT LEGINKÁBB A SZERVEZET ÁLLAPOTA DÖNTHETI EL.

"Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szervezetnek. Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.
Azon testrészeket, melyek viszketnek, égnek, duzzadtak, gyulladtak (pl. végbél, hüvely, száj, nyelv, íny, foghús), tisztított petróleummal nedvesítsük be és csipkebogyómag-olajjal dörzsöljük be. A szájban a petróleumot a csipkebogyómag-olajjal együtt néhány percig forgassuk, majd vagy nyeljük le vagy köpjük ki.
Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.
1 A németországi Drei‐Eichen‐Apotheke átutalás ellenében szívesen küld tisztított petróleumot, bővebb információkért látogassák meg a http://www.drei‐eichen‐apotheke.de/versand honlapot Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 2 / 4
2 savból és alkoholból víz kilépésével keletkező vegyület
3 A gerontológia az öregedés kutatásával foglalkozó tudományág
Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzethez. Tudományosan bizonyított, hogy testünk daganatokkal szembeni védekező rendszere a kötőszövetben található, és meg kell próbálnunk e funkció erősítését. Az is tény, hogy a rák sugárterápiás kezelése sajnos a szervezet védekező erejét és immunrendszerét gyengíti. Dr.med. Sichert biztosít bennünket arról, hogy a petróle-um alkalmazásakor egyetlen mérgezéses esetet sem jegyeztek fel.
Az ismert rákkutató, Dr.med. Paul Gerhardt Seeger (􀁧), a petróleum általi gyógy-ulást így magyarázta: „1936-1940 között folytatott kutatásaim alapján bizonyságot nyert, hogy a rákos sejtben koleszterin-észterifikáció következik be, és ezeket az észtereket2 a petróleum feloldja, miáltal a sejt képes magát regenerálni.”
Hogy jöttek rá egyáltalán, hogy a petróleum megiható? Nos, Bakuban, az olaj orosz-országi fővárosában, gyakran előfordult, hogy az olajkutaknál dolgozó munkások olajos kezükkel a szájukhoz értek és a kutaknál keletkező finom olajpárát is önkéntelenül beszívták, amely aztán a gyomrukba került. A rutinszerű orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy az olajkutaknál tevékenykedő munkások egyáltalán nem betegedtek meg rákban, sem daganat sem áttét nem volt a szervezetükben. Kutatták e jelenség okát, és csodálkozva jöttek rá arra, hogy ennek oka nem lehet más, mint a szinte naponta nem szándékosan szervezetükbe jutó kis mennyiségű petróleum; ez sokak számára érthetetlennek tűnt. De mégis így volt, és manapság ismételten sok hírt kapunk a petróleum bizonyított gyógyító erejéről.
Az orosz kutató, Leonyid Olschwang, figyelmét azerbajdzsáni kutatók arra hívták fel, hogy kátránnyal, amely nyersolaj maradványokkal vegyített tiszta aszfalt, ösztönözhető a növények növekedése.
Mikor állatoknak kátrányt adtak, meglepő eredményre jutottak. Ez a teheneknél olyan megnövekedett tejhozamot jelentett, amely minden várakozást felülmúlt. Tengeri malacok, melyeknél mesterségesen rákbetegséget idéztek elő, ismét egészségesek lettek.
Kátránnyal beoltott patkányok, melyek koruknál fogva fáradékonyak és kimerültek voltak, frissekké és élénkekké váltak.
E megfigyelések kíváncsivá tették a sztavropoli kutatókat, és kísérleti laboratóriumokban embereken is kipróbálták. A tudományos akadémia egyik tagja, Pjotr Gusseinow, önmagát bocsátotta rendelkezésre. Sikerült több 50 év fölötti személyt rávennie arra, hogy a nyersolajat rendszeres időközökben bevegyék. Egy 70 éves orvos erről számolt be:
„Miután a nyersolajat három hónapon keresztül fogyasztottam, testi és szellemi képességeim fokozódtak. Azt is észleltem, hogy szervezetem legtöbb funkciója ismét a 25 évvel előtti szinten működött.”
A nyersolajkúra egyik résztvevője írta: „Munkaképességem és szellemi fogékonyságom hihetetlen mértékben megnőtt, ekcémám a nyersolajas fürdők hatására egyre inkább visszaszorult.”

Ezt a hatást most már az orosz gerontológusok (3) is, akik éppolyan bizalmatlanok, mint nyugati kollégáik, behatóan kezdték vizsgálni a moszkvai Gerontológiai Intézetben. Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 3 / 4
4 A homeopátia természetes összetevőkön alapuló gyógyhatású készítmények, melyek mellékhatások nélkül segítik szervezetünket a gyógyulás felé
5 A nyak mirigyeit megtámadó betegség
6 betegség megállapítása
7 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó nemzetközi orvosi társaság folyóirata
8 az élő szervezetek sejtmagvában és a citoplazmában található, az átöröklésben szerepet játszó, nagy moleku‐lájú anyag
9 Dr. Tullio Simoncini olasz onkológus munkásságából most már tudjuk, hogy a rákot gombafertőzés okozza.(???NA NA!)
A zágrábi Körbler professzor kifejtette, hogy a petróleum alkalmazása hosszú múltra tekinthet vissza. A korábban még csak világítási célra használt petróleum gyógyítási célokat is szolgált. Az asszíriai-babiloni kultúra tetőfokán az ott bőségesen előforduló petróleum orvosságként szolgált gyomorbántalmakra és adott esetben gyomorrák ellen is. Hasonlót Nápolyból is jelentettek a 16. századból, és az olasz Bernardo Ramazini (1633-1714) rákos daganatokra tett petróleumos borogatást. A petróleumot népi gyógyhatási szerként ismerték az indiánok éppúgy, mint a magyarok és a szerbek.
Már Samuel Hahnemann, a homeopátia4 megalapítója, is adott a betegeinek higított petróleumot, 3 – 30 centiliter adagokban görvélykór5, bőrkiütések, érzelmi zaklatott-ság, izgalmak, ijedelmek, aggodalmak stb. által kiváltott hosszantartó panaszok, lappangó gyomor- és tüdőpanaszok, felkeléskori szédülés, látászavarok, fülviszketés, rosszullét, prosztatabántalmak, rekedtség, száraz köhögés, ájulás, gyors szívdobogás, tarkó- és farkcsontfájdalmak, recsegő ízületek, merev térd, fagydaganatok, száraz bőr, herpesz, hőhullámok, hidegérzet és megkeményedett mirigyek ellen.
Thomas Pollard orvos 1791.12.2-án jelentette meg az angol „Medical Commentaries” folyóiratban Dr. Duncan-hoz írt levelét, melyben kifejezetten utal petróleum felhasználására rákos betegségek kezelésében. Ez az első írásos nyoma a petróleum rák elleni hatásosságának. (Itt meg kell jegyezni, hogy az akkori orvosok is tudtak megbízható diagnosztikát (6) felállítani és jó diagnoszták voltak, a ma rendelkezésre álló berendezések nélkül is.)
Visszaesés a középkor legsötétebb babonáiba, állítják a petróleum ellenségei. „Nem szabad azonban egyetlen lehetőséget sem kihasználatlanul hagyni, ha vizsgálatok és megfigyelések révén a petróleum beteg és különösen rákbeteg testsejtekre való hatása egyértelműen megállapítható”, követelik a petróleum szószólói az orvosoktól.
A petróleummal való kísérletekből leszűrt alábbi tapasztalatokat a Zeitschrift der Internationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten7 1964. évi 5. számában olvashatjuk:
A rákos sejtben lévő nukleinsavak8 különböznek az egészséges sejtektől: elfajultak. (Most megkérdezhetik: Mi az oka azon testidegen nukleinsavak létrejöttének, melyek a sejtekben elfajulnak és így rákot képeznek?9). Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.
Minden eszköz, amely a rák ellen hat, vagy károsítja az elfajult nukleinsavakat, vagy ismét rendbe hozza a sejtek félreirányított anyagcseréjét, vagy átalakítja az agyalapi mirigy funkcióit.
Keressünk olyan anyagokat, melyek segítségével blokkolhatjuk vagy megakadályoz-hatjuk az elfajult nukleinsavak fejlődését! Feltételezzük, hogy a petróleum esetleg ebben az irányban is gátlóan hat. Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 4 / 4
10 telített szénhidrogén, az alkánok (paraffinok) homológ sorának első tagja
11 ásványolaj
12 A pH‐érték egy oldat savas, semleges, vagy bázikus reakcióját mutatja
13 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó folyóirat
Nos, a betegeknek a petróleum bevétele után ismét étvágyuk lett, testtömegük gya-rapodott. Nehéz ételeket is fogyaszthattak, az emésztésük normalizálódott. A vér-nyomásuk javult és megindult a vörös vértestek szaporodása.
Kémiai szempontból a petróleum különböző szénhidrogének vegyülete, melynél az amerikai kőolaj a metán-sorba10, míg az európai ill. az orosz kőolaj a nafta-sorba11 tartozik.
A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ezáltal áthangolják az anyagcserét. Azaz a petróleum nyilvánvalóan a teljes anyagcserét kedvezően stimulálja, és nem csupán magára a daganatra fejt ki hatást.
Körbler professzor szerint ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a szénhidrogének az agyalapi mirigy és az emberi test más mirigyeinek fokozott, esetleg az eddigiektől eltérő pályákon futó, aktivitását is kiváltják.
Egy ilyesfajta áthangolás minden további nélkül elegendő lehet arra, hogy az emberi szervezetben gyógyulási folyamat induljon be, főleg, ha a beteg magatartása e át-hangolódás iránt fogadókészséget mutat.
A petróleum-terápia esetleg hozzásegíthet a daganat kiújulásának megakadályozá-sához és az áttétek kialakulásának megelőzéséhez. Magától értetődő, hogy egyidejű-leg a vér ph-értéket12 is normalizálni kell.
Azon a tényen, hogy a petróleum-terápiával jobbulás figyelhető meg, nincs okunk többé kételkedni. Így írt a Zeitschrift für Blut- und Geschwulstkrankheiten13 1966. évi 12. kiadásában.
Ehhez már csak a következőt lehet hozzáfűzni:
„A betegség egyedül az Ön betegsége, a teste az Öné, és egy közelgő katasztrófa az Ön katasztrófája. Éppen ezért használja a saját értelmét, és ne hagyja, hogy olyan nézeteket erőltessenek Önre, amellyel nem ért egyet. Különösen akkor ne, ha az Ön testéről és az Ön életéről van szó.”
A hersbrucki elsőfokú bíróságon 1979.1.17-én petróleum-perre került sor. Dr. Dünkelmeyer igazságügyi orvosszakértő kijelentette, hogy egyetlen olyan esetet sem ismer, amikor a petróleum bevétele káros hatással járt volna. Azon a véleményen volt, hogy mindent fel kell használni, ami segíthet.
Ha a mai orvosok nyitottabban állnának hozzá a petróleumkúrához, sokkal több emberen lehetne segíteni.


11. Maka 2011. 03. 26. 21:36:06
Rákbetegek fóruma
Olvassatok el !

Természetes gyógyszerünk: a káposzta .2011. március 26. szombat, 15:15 Drinfo.hu . .A káposzta az egyik legrégibb és legelterjedtebb természetes gyógyszerünk. Ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy nagy mennyiségben tartalmaz ként. Mint tudjuk, ez az elem a testünk minden sejtjében megtalálható. De lássuk mi minden van még a káposztában!

Bebizonyosodott a káposzta rákellenes tulajdonsága
A fehér káposzta tartalmaz káliumot, ként, jódot, kalciumot, foszfort, vasat, klórt, nátriumot, nagy mennyiségű A-vitamint, B-vitamin komplexet, C-vitamint és U-vitamint. Ezeket, az elemeket egyébként a káposztafélék családjának a többi tagja is tartalmazza.

Lassítja, a karcinogén tehát a rákkeltő anyagok felszívódását a szervezetben, illetve gátolja a sejtek mutálását, s a mutált sejtek növekedését, amelyek a rákos daganatokat képezik. A fehér káposzta gyógyító hatásához még hozzájárul két elem, a klór és a jód. Ez a kombináció teszi lehetővé azt, hogy a káposzta az emésztőrendszerünk legtökéletesebb gyógyszere.

A C-vitamin tartalomból eredően a gyulladásos fogínyt kitűnően gyógyítja, rendkívül jól tisztítja a beleket, különösen a vastagbelekre van jó hatással akkor, amikor azok nem ürülnek rendesen. Arról tudjuk meg, hogy valami nincs rendben a vastagbélben, ha a káposztalé elfogyasztása után szokatlanul nagy mennyiségű gázok keletkeznek. Ez annak a jele, hogy a vastagbél nem ürül rendesen, illetve idegen baktériumok vannak jelen.

Véd a bőrkiütések ellen. A káposzta fogyasztásával segítséget adunk a májnak a kobalt, nikkel és a réz mérgek semlegesítésére. A cukorbetegek számára mindenképpen ajánlatos a káposzta fogyasztása, mert az elfogyasztás után hamarosan érezhető a vércukor csökkenése vagy emelkedése a vérben. A legutóbbi kutatások bebizonyították, hogy a káposztában található kén-aminósav csökkenti a magas koleszterinszintet.

A fehér káposzta rákellenes hatását vizsgálva a legjobb eredményt az emésztőszerveken jelentkező rákos-kelés, -fekély gyógyításában értek el. Így a gyomor-rák, nyombél-rák gyógyításában egyharmadára csökkent a gyógyítási idő, mint a hagyományos módszerrel gyógyítottaké. Ez annak köszönhető, hogy a három elem, a kén, a klór és a jód olyan mennyiségben és olyan kombinációban fordul elő benne, amely optimálisan hat a gyomor és a belek nyálkahártyájára és nyálkamennyiségére.

A népi gyógyászatban a hörghurutos megbetegedésekre is jótékony hatással van a kálium, amit tartalmaz a káposzta. A káposzta hatására lényegesen emelkedik a bélben a barátságos, az emésztést elősegítő baktériumok száma. A glutamin nélkülözetlen aminosav tartalma teszi lehetővé, hogy a káposzta a májbetegség gyógyításához is kiváló eszköz lehessen. A zaklatott idegeink csillapítására a stresszes helyzetek elkerülésére, a túlzott aggodalom enyhítésére, a depressziós hangulatok feloldására, az alvási zavarok megszüntetésére is fogyaszthatunk káposztát.

Egeszsegetekre !12. Bebe 2010. 11. 30. 13:47:30
Rákbetegek fóruma
TERMÉSZETES KRISTÁLYSÓVÍZES TISZTÍTÁS

Kezeletlen sóval történő tisztítás a legjobb, legkönnyebb és leghatásosabb módja a méregtelenítésnek és teste megtisztításának!!

Próbálja ki az alábbi receptet.
Egészségesebb, jobban működő, energiát sugárzóvá válik a szervezete.

Recept:
* 2 liter langyos ivóvíz (tisztított vagy ásványvíz)
* 1 evőkanál természetes, kezeletlen só
* 1 citrom kicsavart leve

Minden reggel felkelés után igyon a fenti keverékből. Magyarázata az, hogy szervezete éjszaka emészti meg a bevitt élelmiszereket. Ezután jön a székelési és vizelési inger, amely miatt a wc-t meglátogatja. Ezzel a recepttel a minimális tisztítás ideje 7 nap, a maximális 30 nap.

Szervezete karbantartása érdekében végezze el a tisztítást ezt követően is hetente vagy kéthetente egy alkalommal. Félévente egyszer ismételje meg a 7 napos tisztítókúrát.

DIÉTA (csak útmutató!)

* Ne egyen tejterméket
* Ne egyen zsírban sült ételeket
* Ne egyen olajos ételeket
* Csökkentse a szénhidrát bevitelét 40%-kal
* Kevesebb cukros ételt és italt fogyasszon

A legjobb eredményt akkor kapja, ha van lehetősége sétálni, úszni vagy futni.
Ne végezzen terhelő tornagyakorlatot!

A TISZTÍTÁS KIEGÉSZÍTŐ HATÁSAI:

* A 84 ásványi anyag lehetővé teszi, hogy a szervezetébe kerüljön, melyre annak szüksége van. Semmilyen egyéb vitamint és kiegészítőt nem kell megvásárolnia, bevennie.


* A magas vérnyomásos és a magas koleszterinszintű emberek is elvégezhetik a tisztítókúrát. Számtalan esetben lecsökken a magas szint !!!

* Mindenfajta rendellenes testműködés esetén hatásos - megemeli az alacsony energiaszintet.

* Hölgyeknek! Kellemetlen hüvelyszag esetén nagy segítség. A szag eltűnik.

* A tisztítókúra eltünteti a kellemetlen test és leheletszagot is.

* Ajánlott pattanások, kiütések, különböző sömörök esetén, ezeket is eltünteti.

* Puhává és selymessé változtatja a bőrt.

* Megszünteti a gyomorégést és az emésztési zavarokat.

* Ismét tavasszá változtatja az életét.

Segíteni nem tudom Önt, csak lelkesíteni. Végezze el a tisztítókúrát - Mindent legyőz!!!

http://magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=636:pasteur-vagy-bechamp&catid=47:shaumbra&Itemid=157

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=548928

A gyógyulás biztos jelei

A kutatás megerősítette, hogy a túlélés szempontjából kedvező jelnek kell tekinteni, ha a betegnek magas a láza, és hidegrázásra panaszkodik. A European Respiratory Journal legfrissebb számában publikált eredmények szerint a gyulladásra utaló látványos tünetek meglétekor nagyobb arányban élik túl a páciensek a tüdőgyulladást.

http://hvg.hu/egeszseg/20101115_magas_laz_gyogyulas#rss

A sportolás közben bekövetkező sérülések után megdagad az izomzat, gyakori a sebgyulladás, amelyet eddig különböző módokon - borogatással, gyógyszerekkel - igyekeztek visszaszorítani. Állatkísérletek új eredményei azt jelzik, hogy az ellenőrzött mértékű, helyi gyulladás kifejezetten gyorsítja a sebgyógyulás folyamatát - írják amerikai kutatók a FASEB Journal legújabb számában.

A gyulladás kóros jelenség: az érelmeszesedés is lassú, gyulladásos folyamat, a gyors, gyakran váratlanul megjelenő gyulladás pedig - akár a vakbélben, akár a tüdőben következik be - sürgős beavatkozást, kezelést igényel.


13. Rita 2010. 09. 04. 11:20:27
Rákbetegek fóruma
Egy kis összefoglaló a csírákról.
Én venni szoktam, főleg brokkolicsírát fogyasztok sokat, nagyon finom.


Bab csíra

A babcsírának igen kimagasló az E-vitamin tartalma. Az E-vitamin pedig antioxidáns vegyület, amely segít semlegesíteni a szervezetben felgyülemlett, káros hatású szabad gyököket. Fogyasztása csökkentheti a magas koleszterint és a szívkoszorúér-megbetegedések előfordulását. Megelőzheti a rák, szívinfarktus, és a magas vérnyomás kialakulását.

Borsó csíra

A babhoz hasonlóan szintén magas az E-vitamin tartalma. Ezen felül, ásványi anyagok közül kiemelkedik a vastartalma. Fogyasztása csökkentheti a magas koleszterint és a szívkoszorúér-megbetegedések előfordulását. Megelőzheti a rák, szívinfarktus, és a magas vérnyomás kialakulását. A vastartama csökkentheti a fáradtságot, enyhíti a premenstruációs időszak fájdalmait, javíthatja az összpontosítást.

Brokkoli csíra

A csírák közül a brokkoli tartalmazza a legnagyobb mennyiségben vitaminokat, enzimeket és ásványi anyagokat. Ezek közül is kiemelkedik az U-vitamin tartalma. Az U-vitamin (S-metil-metionin sulfonicum clorid) gátolhatja és gyógyíthatja a gyomorfekélyt, csökkentheti a vérszérum zsír- és koleszterinszintjét, lipotróp hatása pedig hasonló a pangaminsavéhoz. Gyógyhatásai emésztőrendszeri betegségek, hólyag- és prosztataproblémák, valamint daganatos megbetegedések esetén is megmutatkoznak.

Búzacsíra

Nagy mennyiségben tartalmaz A- és C-vitamint, kálciumot, magnéziumot, vasat, és antioxidánsokat. A keleti orvostudományok a szervezet egyik legjobb erősítőjeként már sok éve használják a búzacsírát. A búzacsíra nagyon jó méregtelenítő, segíti az emésztést, tisztítja a májat. A népi orvoslás a búzacsíra fogyasztását, a petefészek működésének serkentésére, vetélés, koraszülés megelőzésére, a meddőség egyes eseteiben, perifériás vérkeringési zavaroknál, idegerősítésként és magas vérnyomásra ajánlja.

Hajdina csíra

Megtalálható benne E, C, B-komplex -vitaminok, és vas, kálium, foszfor ásványi anyagok. Igen magas a fehérje tartalma, méregteleníti és erősíti az immunrendszert. A riboflavin és a rutin az agyműködést segíti, magas lecitin tartalma az érfalakon keletkezett lerakódásokat bontja. Rendszeres fogyasztása vegetáriánusoknak ajánlott.

Lucerna csíra

A lucerna csírának magas a vitamin (C-, B-, B12-, D-, E- és K-vitamin) és ásványi anyag ( vas, kálcium, foszfor, L-borostyánkősav és a magnézium) tartalma. Olyan ásványi sókat tartalmaz, mely lúgosítja a vért. Rostja lelöki a koleszterin-lerakódásokat az erek faláról, szaponintartalma feloldja azt. Magas klorofill-tartalma miatt a szív és érrendszeri betegségben szenvedoknek különösen ajánlott. A lucerna csíra nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, amelyek megvédhetnek a DNS hibáktól, ezáltal bizonyos fokig az öregedés folyamatát is gátolják.

Mustár csíra

A mustár csíra antibiotikus hatásáról ismert. Nagyon erős vírus- és féregölő hatású. Elősegíti az influenza gyógyulását, és csökkenti a lázat. Alkalmazható emésztési panaszokra, székrekedésre. Előfordul, hogy kicsit ragadós a csíra, ez a ragadós anyag tartalmazza azt a vegyületet, ami a szívkoszorúérre hat. Javítja a keringést, ízületi panaszokat. Borogatásra is alkalmazható.

Napraforgó csíra

Nagy mennyiségben tartalmaz A, C, B, D és E vitamint, valamint rezet, cinket, vasat, foszfort, kálciumot, niacint és jódot. A napraforgómag 30%-a fehérje és A-vitamin. Magas foszfor és kalcium tartalma fontos a csontoknak, fogaknak, kell a zsírok és szénhidrátok emésztéséhez, szövet- és izomtónushoz, idegrendszerhez. Tisztító, méregtelenítő, vízhajtó hatása van. Jótékony hatással van a cukorbetegségre.

Retekcsíra

Megtalálható benne A-, B1-, B6-vitaminok, és kálium, vas, foszfor, folsav ásványi anyagok. A retekcsíra a mustárcsírához hasonlóan természetes antibiotikum. Tisztító, méregtelenítő, immunerősítő. Tisztíthatja a légzőszerveket, nyálkahártyát, ezzel csodálatosan gyógyíthatja a megfázást, homlok-, orrmelléküreg dugulást, szamárköhögést, lassan elhúzódó asztmát. Kis mennyiségben étvágygerjesztő.

Rucola csíra

A rucola csíra hatása megegyezik a zsázsa csírájéval. Nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat és E-vitamint. Javítja a látást és táplálja a bőrt. Tartalmaz antihisztamint, amely megszüntetheti a bőrkiütéseket. Serkenti a vérképzést, tisztítja a vért, magas a vastartalma. Csillapítja lázat. Energetizálja a szívműködést. Enzimjei a máj működését segítik. Nagyon erős, kesernyés ízű.

Szójabab csíra

A szójabab a borsóhoz és a babhoz hasonlóan magas E-vitamin és vas tartalommal rendelkezik. Fogyasztása csökkentheti a magas koleszterint és a szívkoszorúér-megbetegedések előfordulását. Megelőzheti a rák, szívinfarktus, és a magas vérnyomás kialakulását. A vastartama csökkentheti a fáradtságot, enyhíti a premenstruációs időszak fájdalmait, javíthatja az összpontosítást.

Vöröshagyma csíra

Vitaminok és ásványi anyagok mellett nagy mértékben tartalmaz klorofilt. Gyorsítja a sebek, sérülések és fekélyek gyógyulását, a sérült bőr regenerálódását. Csökkenti a vér koleszterinszintjét. Erősíti az immunrendszer működését. Természetes antibiotikum, kitisztítja a véráramot, májat, pusztítja a kártevő egysejtűeket. Vírusölő, gombaölő, élősdi ölő, mikrobaölő és izzasztó hatású.

Vöröshere csíra

Tartalmazza az összes nyomelemet, ami a mirigyek működéséhez és normális funkciójához elengedhetetlen. Lálcium- és L-borostyánkősav tartalma majdnem olyan magas, mint a lucerna csíráé. Erősít, táplál, tisztítja a vért. Nyugtatja az idegrendszert és a gyomrot. Jótékony hatású lehet az epe, máj és cukorbetegeknek részére.

Vöröskáposzta csíra

A vöröskáposzta csírában sok a kálcium és U-vitamin található. Az U-vitamin (S-metil-metionin sulfonicum clorid) gátolhatja és gyógyíthatja a gyomorfekélyt, csökkentheti a vérszérum zsír- és koleszterinszintjét, lipotróp hatása pedig hasonló a pangaminsavéhoz. Táplálja a bőrt és javítja a látást. Kálcium tartalma fontos a csontoknak, fogaknak, kell a zsírok és szénhidrátok emésztéséhez, szövet- és izomtónushoz, idegrendszerhez.


14. ...... 2010. 07. 31. 6:35:15
Rákbetegek fóruma
Kedves Forumlakok!
Egy cikk belinkelve.Csak Tanulsagkent linkeltem be .Tudom nem lenne szabad,de azthiszem ha segit valakin is,mar megerte.Jo olvasast.

187099. 2009.09.01. 21:19 b.vikiKedves Mindenki!

Devecser nem tudott a fórumba írni, ezért engem kért meg, hogy az üzenetét továbbítsam felétek:

Szia Viki! Remélem jobban van már anyukád! Megint nem enged hozzászólni a rendszer Tömören leírom mit is akartam: Anyu nem bírta a velcadet, és csak 3 hónapig hatott, ellenben ezer mellékhatása jött ki. Most ismét borult a vérkép Újra próbálkoztunk a thalix-szal, ami eddig pánikbetegséget, és trombózist okozott. Most 11 nap után (napi 1 szem) 3-szor veszítette el az eszméletét, mentőt kellett hívni A thalix okozta. Azonnal abbahagytuk, de egy hétig még utána is szédült. Most nagyon gyenge Vérsüllyedés:88, összfehérje:93, vvt:3,6 injekcióval. Már teljesen kétségbe estünk, de most találkoztam egy hölggyel akinek a nővére vérrákból gyógyult meg, amikor már áttétek voltak, és az orvosok is lemondtak róla. Ami meggyógyította nem más, mint a petróleum. Ez elsőre szörnyen hangzik, de IGAZ! Kúra szerűen kell inni. Mi megpróbáljuk.. Most bemásolom a cikket róla. Nem egy drága dolog, tehát nem üzlet áll a háttérben. Veszteni valónk már nincsen. Jobbulást nektek, és mindenkinek.
Íme a cikk:
Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 1 / 4
Petróleum - a gyógyító szer
Hallott már a petróleum gyógyító hatásáról? Aligha hiszem, mivel sok patikus is úgy tartja, hogy méreg a testnek, és erre a célra nem adja ki Önnek. Pedig ez az évezre-des természetes orvosság évtizedeken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt. Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.
Miért? Az állítólagos nem bizonyított hatása miatt.
A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üve-geken sajnos "mérgező" és "maró" stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!
Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum? A petróle-um alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beveszünk, sok betegségre hat gyógyítóan. Az irodalom másik kúrát is említ: 14 napon át minden reggel 1 teáskanál petróleum éhgyomorra való bevétele, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése előtt. Utána 8 hét szünet, majd egy 28 napos éjszakai kúra következik. Minden év-ben célszerű ezt megismételni. Esetenként hasmenés léphet fel. Ez jó, mivel jelzi, hogy a bél tisztulása folyamatban van. A hasmenés ellen ne vegyünk be ellenszert, mivel az megzavarhatja a tisztulási folyamatot.
Ezért is célszerű a kúrát pl. hétvégén vagy ünnepnapok előtt elkezdeni. Ha a hasme-nés 3 nap után még mindig tartana, forduljunk orvoshoz és adott esetben vegyünk be természetes hasmenés elleni szert.
Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és napon-ta egyszer dörzsöljük be vele a fájó részeket. Ehhez bőrkrémet is használhatunk, hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.
Ez azonban kizárólag tisztított petróleum lehet, "Oleum petrae album rect. G179"1; aromatartalom: max. 0,001%, forráspont: 185-225 fok. A 42-napos kúrához (12 + 28 nap, lásd fentebb) a kis (250 ml) üvegre lesz szükségünk.
Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szervezetnek. Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbe-tegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leuké-mia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.
Azon testrészeket, melyek viszketnek, égnek, duzzadtak, gyulladtak (pl. végbél, hü-vely, száj, nyelv, íny, foghús), tisztított petróleummal nedvesítsük be és csipkebo-gyómag-olajjal dörzsöljük be. A szájban a petróleumot a csipkebogyómag-olajjal együtt néhány percig forgassuk, majd vagy nyeljük le vagy köpjük ki.
Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.
1 A németországi Drei‐Eichen‐Apotheke átutalás ellenében szívesen küld tisztított petróleumot, bővebb infor‐mációkért látogassák meg a http://www.drei‐eichen‐apotheke.de/versand honlapot
Petróleum - a gyógyító szer
Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 2 / 4
Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzet-hez. Tudományosan bizonyított, hogy testünk daganatokkal szembeni védekező rendszere a kötőszövetben található, és meg kell próbálnunk e funkció erősítését. Az is tény, hogy a rák sugárterápiás kezelése sajnos a szervezet védekező erejét és immunrendszerét gyengíti. Dr.med. Sichert biztosít bennünket arról, hogy a petróle-um alkalmazásakor egyetlen mérgezéses esetet sem jegyeztek fel.
Az ismert rákkutató, Dr.med. Paul Gerhardt Seeger (􀁧, a petróleum általi gyógy-ulást így magyarázta: "1936-1940 között folytatott kutatásaim alapján bizonyságot nyert, hogy a rákos sejtben koleszterin-észterifikáció következik be, és ezeket az észtereket2 a petróleum feloldja, miáltal a sejt képes magát regenerálni."
Hogy jöttek rá egyáltalán, hogy a petróleum megiható? Nos, Bakuban, az olaj orosz-országi fővárosában, gyakran előfordult, hogy az olajkutaknál dolgozó munkások olajos kezükkel a szájukhoz értek és a kutaknál keletkező finom olajpárát is önkénte-lenül beszívták, amely aztán a gyomrukba került. A rutinszerű orvosi vizsgálatok so-rán megállapították, hogy az olajkutaknál tevékenykedő munkások egyáltalán nem betegedtek meg rákban, sem daganat sem áttét nem volt a szervezetükben. Kutat-ták e jelenség okát, és csodálkozva jöttek rá arra, hogy ennek oka nem lehet más, mint a szinte naponta nem szándékosan szervezetükbe jutó kis mennyiségű petróle-um; ez sokak számára érthetetlennek tűnt. De mégis így volt, és manapság ismétel-ten sok hírt kapunk a petróleum bizonyított gyógyító erejéről.
Az orosz kutató, Leonyid Olschwang, figyelmét azerbajdzsáni kutatók arra hívták fel, hogy kátránnyal, amely nyersolaj-maradványokkal vegyített tiszta aszfalt, ösztönöz-hető a növények növekedése.
Mikor állatoknak kátrányt adtak, meglepő eredményre jutottak. Ez a teheneknél olyan megnövekedett tejhozamot jelentett, amely minden várakozást felülmúlt. Ten-geri malacok, melyeknél mesterségesen rákbetegséget idéztek elő, ismét egészsége-sek lettek.
Kátránnyal beoltott patkányok, melyek koruknál fogva fáradékonyak és kimerültek voltak, frissekké és élénkekké váltak.
E megfigyelések kíváncsivá tették a sztavropoli kutatókat, és kísérleti laboratóriu-mokban embereken is kipróbálták. A tudományos akadémia egyik tagja, Pjotr Gusseinow, önmagát bocsátotta rendelkezésre. Sikerült több 50 év fölötti személyt rávennie arra, hogy a nyersolajat rendszeres időközökben bevegyék. Egy 70 éves orvos erről számolt be: "Miután a nyersolajat három hónapon keresztül fogyasztot-tam, testi és szellemi képességeim fokozódtak. Azt is észleltem, hogy szervezetem legtöbb funkciója ismét a 25 évvel előtti szinten működött."
A nyersolajkúra egyik résztvevője írta: "Munkaképességem és szellemi fogékonysá-gom hihetetlen mértékben megnőtt, ekcémám a nyersolajas fürdők hatására egyre inkább visszaszorult."
Ezt a hatást most már az orosz gerontológusok3 is, akik éppolyan bizalmatlanok, mint nyugati kollégáik, behatóan kezdték vizsgálni a moszkvai Gerontológiai Intézet-ben.
2 savból és alkoholból víz kilépésével keletkező vegyület
3 A gerontológia az öregedés kutatásával foglalkozó tudományág
Petróleum - a gyógyító szer
Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 3 / 4
A zágrábi Körbler professzor kifejtette, hogy a petróleum alkalmazása hosszú múltra tekinthet vissza. A korábban még csak világítási célra használt petróleum gyógyítási célokat is szolgált. Az asszíriai-babiloni kultúra tetőfokán az ott bőségesen előforduló petróleum orvosságként szolgált gyomorbántalmakra és adott esetben gyomorrák ellen is. Hasonlót Nápolyból is jelentettek a 16. századból, és az olasz Bernardo Ramazini (1633-1714) rákos daganatokra tett petróleumos borogatást. A petróleu-mot népi gyógyhatási szerként ismerték az indiánok éppúgy, mint a magyarok és a szerbek.
Már Samuel Hahnemann, a homeopátia4 megalapítója, is adott a betegeinek higított petróleumot, 3 - 30 centiliter adagokban görvélykór5, bőrkiütések, érzelmi zaklatott-ság, izgalmak, ijedelmek, aggodalmak stb. által kiváltott hosszantartó panaszok, lappangó gyomor- és tüdőpanaszok, felkeléskori szédülés, látászavarok, fülviszketés, rosszullét, prosztatabántalmak, rekedtség, száraz köhögés, ájulás, gyors szívdobo-gás, tarkó- és farkcsontfájdalmak, recsegő ízületek, merev térd, fagydaganatok, szá-raz bőr, herpesz, hőhullámok, hidegérzet és megkeményedett mirigyek ellen.
Thomas Pollard orvos 1791.12.2-án jelentette meg az angol "Medical Commentaries" folyóiratban Dr. Duncan-hoz írt levelét, melyben kifejezetten utal petróleum felhasz-nálására rákos betegségek kezelésében. Ez az első írásos nyoma a petróleum rák elleni hatásosságának. (Itt meg kell jegyezni, hogy az akkori orvosok is tudtak meg-bízható diagnosztikát6 felállítani és jó diagnoszták voltak, a ma rendelkezésre álló berendezések nélkül is.)
Visszaesés a középkor legsötétebb babonáiba, állítják a petróleum ellenségei. "Nem szabad azonban egyetlen lehetőséget sem kihasználatlanul hagyni, ha vizsgálatok és megfigyelések révén a petróleum beteg és különösen rákbeteg testsejtekre való ha-tása egyértelműen megállapítható", követelik a petróleum szószólói az orvosoktól.
A petróleummal való kísérletekből leszűrt alábbi tapasztalatokat a Zeitschrift der In-ternationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten7 1964. évi 5. számában olvashatjuk:
A rákos sejtben lévő nukleinsavak8 különböznek az egészséges sejtektől: elfajultak. (Most megkérdezhetik: Mi az oka azon testidegen nukleinsavak létrejöttének, melyek a sejtekben elfajulnak és így rákot képeznek?9). Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.
Minden eszköz, amely a rák ellen hat, vagy károsítja az elfajult nukleinsavakat, vagy ismét rendbe hozza a sejtek félreirányított anyagcseréjét, vagy átalakítja az agyalapi mirigy funkcióit.
Keressünk olyan anyagokat, melyek segítségével blokkolhatjuk vagy megakadályoz-hatjuk az elfajult nukleinsavak fejlődését! Feltételezzük, hogy a petróleum esetleg ebben az irányban is gátlóan hat.
4 A homeopátia természetes összetevőkön alapuló gyógyhatású készítmények, melyek mellékhatások nélkül segítik szervezetünket a gyógyulás felé
5 A nyak mirigyeit megtámadó betegség
6 betegség megállapítása
7 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó nemzetközi orvosi társaság folyóirata
8 az élő szervezetek sejtmagvában és a citoplazmában található, az átöröklésben szerepet játszó, nagy moleku‐lájú anyag
9 Dr. Tullio Simoncini olasz onkológus munkásságából most már tudjuk, hogy a rákot gombafertőzés okozza
Petróleum - a gyógyító szer
Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 4 / 4
Nos, a betegeknek a petróleum bevétele után ismét étvágyuk lett, testtömegük gya-rapodott. Nehéz ételeket is fogyaszthattak, az emésztésük normalizálódott. A vér-nyomásuk javult és megindult a vörös vértestek szaporodása.
Kémiai szempontból a petróleum különböző szénhidrogének vegyülete, melynél az amerikai kőolaj a metán-sorba10, míg az európai ill. az orosz kőolaj a nafta-sorba11 tartozik.
A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ezáltal áthangolják az anyagcserét. Azaz a petróleum nyilvánvalóan a teljes anyagcserét kedvezően stimulálja, és nem csupán magára a daganatra fejt ki hatást.
Körbler professzor szerint ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a szénhidrogének az agyalapi mirigy és az emberi test más mirigyeinek fokozott, esetleg az eddigiektől eltérő pályákon futó, aktivitását is kiváltják.
Egy ilyesfajta áthangolás minden további nélkül elegendő lehet arra, hogy az emberi szervezetben gyógyulási folyamat induljon be, főleg, ha a beteg magatartása e át-hangolódás iránt fogadókészséget mutat.
A petróleum-terápia esetleg hozzásegíthet a daganat kiújulásának megakadályozá-sához és az áttétek kialakulásának megelőzéséhez. Magától értetődő, hogy egyidejű-leg a vér ph-értéket12 is normalizálni kell.
Azon a tényen, hogy a petróleum-terápiával jobbulás figyelhető meg, nincs okunk többé kételkedni. Így írt a Zeitschrift für Blut- und Geschwulstkrankheiten13 1966. évi 12. kiadásában.
Ehhez már csak a következőt lehet hozzáfűzni:
"A betegség egyedül az Ön betegsége, a teste az Öné, és egy közelgő katasztrófa az Ön katasztrófája. Éppen ezért használja a saját értelmét, és ne hagyja, hogy olyan nézeteket erőltessenek Önre, amellyel nem ért egyet. Különösen akkor ne, ha az Ön testéről és az Ön életéről van szó."
A hersbrucki elsőfokú bíróságon 1979.1.17-én petróleum-perre került sor. Dr. Dünkelmeyer igazságügyi orvosszakértő kijelentette, hogy egyetlen olyan esetet sem ismer, amikor a petróleum bevétele káros hatással járt volna. Azon a véleményen volt, hogy mindent fel kell használni, ami segíthet.
Ha a mai orvosok nyitottabban állnának hozzá a petróleumkúrához, sokkal több em-beren lehetne segíteni.
10 telített szénhidrogén, az alkánok (paraffinok) homológ sorának első tagja
11 ásványolaj
12 A pH‐érték egy oldat savas, semleges, vagy bázikus reakcióját mutatja15. Netboszi 2010. 07. 29. 23:40:34
Rákbetegek fóruma
Ugyanazt csinálják most az ezüstkolloiddal, mint anno az aloeval. Most már nincs olyan higiéniai cucc, amibe nem lenne belőle.

Ezüstkolloid a múltban

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Már az orvosi kutatások is fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra.

Az ezüstkolloid és hatása a modern eszközök megjelenésével, illetve az elektrolízissel vált ismertté. A kolloidokkal Tomas Graham angol vegyész kezdett foglalkozni, az 1800-as évek végén. Megállapította, hogy azok az elemek, melyek könnyen kristályosodnak, az élőlények sejtmembránjain szintén könnyen áthatolhatnak.

A jó minőségű elektrolízises ezüstkolloid átlátszó-, víz- vagy világos sárgás színű, pozitív töltésű ezüst ionokat és 1-10 nanométeres (10-100 angström) negatív töltésű ezüst-részecskéket tartalmaz, melyek nem ülepednek le, mivel állandó Brown-mozgásban vannak.

Az orvostudomány bizonyította, hogy ez a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek kiírtani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et(!) Dr. Robert O. Becker jelentése szerint (forrás: Science Digest magazin, 1978. március). Igen jelentős a csontregeneráló hatása is, több mint 50%-kal csökkenti a csontgyógyulás időtartamát, továbbá elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen tartja azokat.

Dr. Gary Smith szerint a kolloid ezüst (ami kis mennyiségben a növényi táplálékokban is jelen van) nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében. Számos tanulmány ír a kolloid ezüst egyéb gyógyító hatásáról, többnyire fertőző vagy vírusos betegségek - pl. AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szifilisz, az őzkullancs okozta Lyme-kór stb. - esetében, sőt, még a rák ellen is sikeresnek bizonyult.

A modernkor gyógyítási eredményeit a nyolcvanas évek végén jegyezte fel Dr. Robert O. Becker, aki egy személyben volt maga a beteg és a gyógyító. Állítása szerint a rákos sejtek nem pusztultak el a gyógyulás során, hanem regenerálódtak, majd visszatértek a normális sejtek sorába. Többen megerősítették azt az állítást, mely szerint az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával. Ha viszont testünk megfelelő mennyiségű ezüstöt tartalmaz, bármely sejt képes a regenerálódásra. Csökken a szervezetben jelen lévő gyulladás, és megmutatkoznak az antimikrobális, gombaellenes és antibiotikus hatás jelei.

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst hatására egy kiválóan működő második immunrendszer alakul ki a szervezetben. Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas már kialakult betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére is. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban, de jelen van a szervezetben.

Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló, teljesen homogén oldat, elkészítéséhez tisztított vizet használtak. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot. Belsőleg és helyileg alkalmazandó.

Hogyan hat? Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, így azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja, szaporodásra képtelenné teszi őket, így segíti kiürülésüket a szervezetből. Hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid a vékonybélben felszívódik.

Használata javasolt gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, és a testben megbúvó fertőzéses betegség, gyulladás esetén. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: helyreállítja a máj anatómiai szerkezetét, illetve erősíti a májműködést, fokozza a méregtelenítést.

Torokgyulladásra, szájnyálkahártya és fogínypanaszokra, szemgyulladásra, külsőleg lemosásra, borogatásra, bőrbajokra ajánlott. Allergia esetén gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás tüneteket, illetve a tüdőgyulladást és az egyéb légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reuma, ízületi panaszok, leukémia, szifilisz és vérélősködők, Lyme-kór, nyirokérgyulladás, gyomorfekély, pattanások, gombás fertőzések, szemgyulladás, fülgyulladás, a szájnyálkahártya fertőzése és sérülése, valamint herpesz esetén is hatásosnak bizonyult.

Alkalmazható: szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a szájnyálkahártya- és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Használható szájöblítő és gargalizálószerként is. Irrigálásra hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál.

Ideális élelmiszertartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is.

Belsőleg: allergia, szénanáthánál. Gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, a légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, tüdőgyulladásnál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel az emésztést nagymértékben segíti, megakadályozza a puffadást. Sikeresen alkalmazták már toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál, sőt AIDS-es betegeknél is.

Külsőleg: pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, bőrrák esetén, szemgyulladásnál (kötőhártya-gyulladás) fülgyulladásnál, száj nyálkahártya-fertőzésnél és -sérülésnél, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen. Napégésre fantasztikus! Egyébként az USA-ban több égésklinikán csak ezt használják.

Alkalmazzuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási időt. Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, pattanásokat, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Használhatjuk szem és fülfertőzések, körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket. Megszünteti a korpásodást, a psoriasist és a bőrviszketést.

A kertben: Jól használhatjuk az ezüstkolloidot a kertben is, mivel növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és az öntözőrendszerekben. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Szinte minden növénypatogénre hatásos. Zöldségek és gyümölcsök az ilyen fajta kezelés után nem penészednek, nem erjednek. Keverjünk vágott virágok vizébe.

Az állatgyógyászatban is használatos, például égések, marások, harapások, gyulladások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének.

Az persze nem állítható, az ezüstkolloidról, hogy szuper szer, de azt sem lehet letagadtatni, hogy vannak rendkívüli tulajdonságai.

Dózis belsőleg:

Fogyasszunk napi 2x1 teáskanálnyit tisztán vagy napi 1 teáskanállal megelőzés céljából.

Fontos, hogy lenyelés előtt, pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve!

Figyelem: Ha sötét üvegben, hűvös, sötét helyen tartjuk, akkor min. 2 évig eláll!


16. Adrídonli 2010. 07. 17. 0:23:22
Rákbetegek fóruma
Kedves Ange!
Akkor most hallgattassék meg a másik oldal is: igenis adnék esélyt az avastinnak, az egy olyan kemo, ami sejtszinten hat, és nem az egész szervezetet teszi tönkre.
Nagyon fontosak a kiegészítő kezelések, de nem szeretném, ha a gyógyulásod teljes súlyát neked kellene cipelned, ha mindenki csupán akarással és a kemo elutasításával meg tudna gyógyulni, akkor nem lenne annyi beteg, mert bizony nagyon sokan akarják, maradnának még.
Rosszul vagyok attól, hogy mindenki rád testálja a felelősséget, igenis tudom, hogy a kétségeid, félelmeid ellenére meg AKARSZ gyógyulni, és ez sikerülhet.
Pl. habveros is csak egy jószándékú laikus, aki nagyon sok információt begyűjtött az alternatív daganatterápiákról. Sajnos ezek egy része- a gyógyszergyárakhoz hasonlóan csak a forgalmazók zsebét dagasztja.
Sajnos csodaszer nincs, de szerintem a celladam és búzafűlé egy jó választás, és emellett esélyt adnék egy olyan szernek is, ami lehet, hogy a nyugati orvoslás terméke, de használhat, és NEM AZ ÖSSZES NÖVEKVŐ sejtet pusztítja, hanem a daganat táplálását akadályozza meg.
Zárszóként, mint orvospalánta és mint kollégád beilleszteném ide az algopyrin mellékhatásait is, szerintem vetekszenek az avastinéval:
Mint minden gyógyszer, így az Algopyrin tabletta is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
A mellékhatásokat az előfordulásuk becsült gyakoriságával együtt adjuk meg. Erre a célra a következő gyakorisági kategóriákat és megnevezéseket használjuk:
nagyon gyakori: 100 kezelt betegből több, mint 10-nél jelentkezik
gyakori: 100 kezelt betegből kevesebb, mint 10-nél jelentkezik
nem gyakori: 100 kezelt betegből kevesebb, mint 1-nél jelentkezik
ritka: 1000 kezelt betegből kevesebb, mint 1-nél jelentkezik
nagyon ritka: 10 000 kezelt betegből legfeljebb 1-nél jelentkezik.
gyakorisága nem ismert: a rendelkezésre álló adatok alapján nem becsülhető meg.
Leglényegesebb mellékhatásai túlérzékenységi reakciókon alapulnak (vérképeltérések, különösen a fehérvérsejt-szám jelentős csökkenése; túlérzékenységi reakció által kiváltott életveszélyes állapot; bőr- és nyálkahártya elváltozások). Ezek többszöri szövődménymentes alkalmazás után is jelentkezhetnek.
Vérképzőszervi és nyirokrendszeri betegségek és tünetek:
Ritkán a fehérvérsejt szám súlyos csökkenése és nagyon ritkán kórosan alacsony fehérvérsejt szám.
Kórosan alacsony fehérvérsejt szám: ennek tünetei: láz, hidegrázás, torokfájás, nyelési nehézség, száj-, orr-, garatüregi, valamint genitalis és végbélkörnyéki gyulladások. Antibiotikum kezelésben részesülő betegek esetén minimálisak lehetnek a kórosan alacsony fehérvérsejt számra jellemző tipikus tünetek. A gyógyulás szempontjából a kezelés azonnali felfüggesztése döntő fontosságú, ezért a felsorolt tünetek jelentkezése esetén a kezelést azonnal abba kell hagyni!
Vérlemezke szám súlyos csökkenése: fokozott vérzéshajlam és/vagy pontszerű bőr- és nyálkahártyavérzések formájában jelentkezik.
Érbetegségek és tünetek:
Vérnyomáscsökkenés: leginkább az intravénás alkalmazás során léphet fel vérnyomáscsökkenés.
Algopyrin tabletta alkalmazása során esetenként átmeneti vérnyomáscsökkenés fordulhat elő (túlérzékenységi reakció egyéb tünete nem társul hozzá), ritka esetben ez a reakció kritikusan alacsony vérnyomást eredményezhet.
Emésztőrendszeri betegségek és tünetek:
Hányinger, hányás, gyomorirritáció, hasmenés jelentkezhet.
Vese- és húgyúti betegségek és tünetek:
Nagyon ritka esetekben, a veseműködés hirtelen romlása (akut veseelégtelenség) léphet fel, mely néhány esetben a vizelet mennyiségének csökkenésével, vizelethiánnyal, vagy a vizeletben fehérje megjelenésével jár, különösen, ha korábban előfordult már vesemegbetegedés.
A vizelet vörös elszíneződése előfordulhat.
Légzőrendszeri, mellkasi és mellűri betegségek és tünetek:
Alkalmazása során asztmás rohamot leírtak, különösen acetilszalicilsavra érzékeny betegeknél.
A bőr és a bőr alatti szövetek betegségei és tünetei:
Alkalmanként kiütések előfordulhatnak. Egyedi esetekben súlyos bőrelváltozások ún. Stevens-Johnson szindróma vagy Lyell-szindróma léphet fel.
Általános tünetek, az alkalmazás helyén fellépő reakciók:
Túlérzékenységi reakciók: Ritkán a metamizol túlérzékenységi reakciót okozhat, mely lehet súlyos és életveszélyes. Ezek többszöri problémamentes alkalmazás után is felléphetnek. Az Algopyrin tabletta alkalmazása során a gyógyszer reakció közvetlenül az alkalmazást követően vagy órákkal később is kialakulhat, bár ezek a reakciók általában az alkalmazást követően egy órán belül jelentkeznek. Az enyhébb túlérzékenységi reakciók tipikusan bőr illetve nyálkahártya tünetek (viszketés, égető érzés, kipirosodás, csalánkiütés és duzzanat), nehézlégzés és ritkán emésztőrendszeri panaszok formájában jelentkeznek. Az enyhébb reakciók súlyosabb formát ölthetnek, generalizált csalánkiütéssel, súlyos vizenyővel (beleértve a gégét), súlyos hörgőgörccsel, szívritmuszavarral, vérnyomáseséssel (melyet vérnyomás emelkedés előz meg) és keringési elégtelenséggel. Fájdalomcsillapítókra érzékeny asztmás betegeknél, ezek a reakciók tipikusan asztma rohamok formájában jelentkeznek.
A túlérzékenységi reakció által kiváltott életveszélyes állapot figyelmeztető tünetei: hideg verítékezés, vérnyomásesés, szédülés, gyengeség, hányinger, bőrelszíneződés és fulladás. Ehhez társulhat még arcduzzanat, viszketés, szívtáji szorítás, heves szívdobogás és a végtagok hidegérzete.
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Ange, keress egy olyan onkológust, aki nyitott a természetes gyógymódokra is, és ne mondj le a hagyományos orvoslás minden egyes szeletéről.
Nagyon drukkolok!!!!


17. Napsugár ♥ 2010. 06. 27. 21:17:52
Rákbetegek fóruma
Igaza van Netboszinak, szeretni kell azt a Gyulát, Ange!!! Én amióta a vizeletürítésnél elköszönök a kiürülő sejtjeimtől, egyre jobban vagyok. Első nap hülyeségnek éreztem... Jó elmondtam magamban, de ennyi. Most pedig már érzem azt a határtalan hálát, hogy bár a részeim voltak, mégis képesek elbúcsúzni tőlem, és mindannyian boldogok vagyunk.

Na és erre a fürdésnél mit veszek észre? A talpamon voltak befelé növő szemölcsök, ne akarjatok ilyet, marha szar... :D Fájt, amikor léptem. Na ma este nézem, egyetlen egy sincs!!! tele volt szinte a sarok tájon, és nem csináltam vele semmit, vártam a csodára. :)

Az egyik könyökömön voltak kiütések..., sehol...

A bőröm meg úgy jött le a fürdésnél, mintha leégtem volna és hámlok, pedig még csak nem is napoztam.

Szóval most itt állok a megújult sejtjeimmel, tök boldogan! Tehát nekem használt, pedig csak úgy "jött" az ötlet. Igaz egy hétig nem is figyeltem, fogalmam sincs, mikor tűnhettek el. Nem szabad naponta figyelgetni a változást, mert akkor az ember elkeseredik, hogy nem történt semmi. Adjatok magatoknak időt.

Mit vesztünk? Elvégre ingyen van!!! :DDD


18. bebe 2010. 06. 21. 15:55:06
Rákbetegek fóruma
Kedveseim!

Ha már a dokikról bvan szó, annyit elmondanék, h én is az szerettem volna lenni, és IMÁDOM őket! Rengeteget ismerek, de ettől még nem muszáj elfogadnom azt, amit mondanak, hiszen ők "csak" azt a protokollt ismerik, amit megtanultak, és mint már annyiszor mondtam is, még ők is elvállaják a saját terápiájukat, m FÉLNEK, és nem mernek mást választani! Nem kaarnak lemondani arról az életről, amit elve válaszotttak! Sok iylet ismerek!(volt olyan is, akinek kellett a könyvem, mert meg akarta tudni, én mitől hogyan, miért?)
hát ennyi! Részemről bejönnek a dokik!

Netboszi

A pinato www.pianto.hu , info@pinato.hu

én nem szedtem, de begyűjtöttem, mint jó kis lúgosító alternatívát!

a rózsameténg: 55 alkaloidja közül néhány hatásosnak bizonyult a fehérvérsejtek, a nyirokmirigyek, és a lép rákos megbetegedéseinek kezelésében. Gyerekkori leukémiát, Hodgin- kórt kezelnek vele, sajnos nem kívánt mellékhatásai vannak az ép sejtekre is.Ezen kívül nyugtató hatású és vérnyomáscsökkentő vegyületet is sikerült a növényből izolálni. A fehérvér-sejtszámot csökkentő és tumor-gátló gyógyszereket állítanak elő belőle. Ez egy olyan szer, amit így magában nem lehet kapni, és jobb, ha mi nem kísérletezünk vele, nehogy túl nagy legyen a dózis!
Rózsameténg
(Vinca rosea L.) télizöld félék családjába tartozik. Eredete Ázsia, Afrika szubtrópusi területei. Európa területén dísznövényként nevelik. A népi gyógyászatban - eredeti termőhelyén - régóta használják skorbut, cukorbaj, fehérvérűség, bőrkiütések, fekélyek és még sok más betegség ellen.


19. habveros 2010. 03. 22. 22:59:15
Rákbetegek fóruma
Kedves Napsugár!

Kaparom a falat,nem megy le a torkomon a falat!
Hogyan lehet ekkora bődséget állítani!És már megint a klinikai "TUDÁS"!
Idézet:

"
Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 1 / 4
Petróleum – a gyógyító szer
Hallott már a petróleum gyógyító hatásáról? Aligha hiszem, mivel sok patikus is úgy tartja, hogy méreg a testnek, és erre a célra nem adja ki Önnek. Pedig ez az évezredes természetes orvosság évtizedeken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt. Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.
Miért? Az állítólagos nem bizonyított hatása miatt.
A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üvegeken sajnos „mérgező” és „maró” stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!
Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum? A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beveszünk, sok betegségre hat gyógyítóan. Az irodalom másik kúrát is említ: 14 napon át minden reggel 1 teáskanál petróleum éhgyomorra való bevétele, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése előtt. Utána 8 hét szünet, majd egy 28 napos éjszakai kúra következik. Minden év-ben célszerű ezt megismételni. Esetenként hasmenés léphet fel. Ez jó, mivel jelzi, hogy a bél tisztulása folyamatban van. A hasmenés ellen ne vegyünk be ellenszert, mivel az megzavarhatja a tisztulási folyamatot.
Ezért is célszerű a kúrát pl. hétvégén vagy ünnepnapok előtt elkezdeni. Ha a hasmenés 3 nap után még mindig tartana, forduljunk orvoshoz és adott esetben vegyünk be természetes hasmenés elleni szert.
Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és naponta egyszer dörzsöljük be vele a fájó részeket. Ehhez bőrkrémet is használhatunk, hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.
Ez azonban kizárólag tisztított petróleum lehet, „Oleum petrae album rect. G179”1; aromatartalom: max. 0,001%,( aromás szénhidrogének), forráspont: 185-225 fok. A 42-napos kúrához (12 + 28 nap, lásd fentebb) a kis (250 ml) üvegre lesz szükségünk.
Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szervezetnek. Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.
Azon testrészeket, melyek viszketnek, égnek, duzzadtak, gyulladtak (pl. végbél, hüvely, száj, nyelv, íny, foghús), tisztított petróleummal nedvesítsük be és csipkebogyómag-olajjal dörzsöljük be. A szájban a petróleumot a csipkebogyómag-olajjal együtt néhány percig forgassuk, majd vagy nyeljük le vagy köpjük ki.
Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.
1 A németországi Drei‐Eichen‐Apotheke átutalás ellenében szívesen küld tisztított petróleumot, bővebb információkért látogassák meg a http://www.drei‐eichen‐apotheke.de/versand honlapot Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 2 / 4
2 savból és alkoholból víz kilépésével keletkező vegyület
3 A gerontológia az öregedés kutatásával foglalkozó tudományág
Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzet-hez. Tudományosan bizonyított, hogy testünk daganatokkal szembeni védekező rendszere a kötőszövetben található, és meg kell próbálnunk e funkció erősítését. Az is tény, hogy a rák sugárterápiás kezelése sajnos a szervezet védekező erejét és immunrendszerét gyengíti. Dr.med. Sichert biztosít bennünket arról, hogy a petróle-um alkalmazásakor egyetlen mérgezéses esetet sem jegyeztek fel.
Az ismert rákkutató, Dr.med. Paul Gerhardt Seeger (��), a petróleum általi gyógy-ulást így magyarázta: „1936-1940 között folytatott kutatásaim alapján bizonyságot nyert, hogy a rákos sejtben koleszterin-észterifikáció következik be, és ezeket az észtereket2 a petróleum feloldja, miáltal a sejt képes magát regenerálni.”
Hogy jöttek rá egyáltalán, hogy a petróleum megiható? Nos, Bakuban, az olaj orosz-országi fővárosában, gyakran előfordult, hogy az olajkutaknál dolgozó munkások olajos kezükkel a szájukhoz értek és a kutaknál keletkező finom olajpárát is önkénte-lenül beszívták, amely aztán a gyomrukba került. A rutinszerű orvosi vizsgálatok so-rán megállapították, hogy az olajkutaknál tevékenykedő munkások egyáltalán nem betegedtek meg rákban, sem daganat sem áttét nem volt a szervezetükben. Kutat-ták e jelenség okát, és csodálkozva jöttek rá arra, hogy ennek oka nem lehet más, mint a szinte naponta nem szándékosan szervezetükbe jutó kis mennyiségű petróle-um; ez sokak számára érthetetlennek tűnt. De mégis így volt, és manapság ismétel-ten sok hírt kapunk a petróleum bizonyított gyógyító erejéről.
Az orosz kutató, Leonyid Olschwang, figyelmét azerbajdzsáni kutatók arra hívták fel, hogy kátránnyal, amely nyersolaj-maradványokkal vegyített tiszta aszfalt, ösztönöz-hető a növények növekedése.
Mikor állatoknak kátrányt adtak, meglepő eredményre jutottak. Ez a teheneknél olyan megnövekedett tejhozamot jelentett, amely minden várakozást felülmúlt. Ten-geri malacok, melyeknél mesterségesen rákbetegséget idéztek elő, ismét egészsége-sek lettek.
Kátránnyal beoltott patkányok, melyek koruknál fogva fáradékonyak és kimerültek voltak, frissekké és élénkekké váltak.
E megfigyelések kíváncsivá tették a sztavropoli kutatókat, és kísérleti laboratóriu-mokban embereken is kipróbálták. A tudományos akadémia egyik tagja, Pjotr Gusseinow, önmagát bocsátotta rendelkezésre. Sikerült több 50 év fölötti személyt rávennie arra, hogy a nyersolajat rendszeres időközökben bevegyék. Egy 70 éves orvos erről számolt be: „Miután a nyersolajat három hónapon keresztül fogyasztot-tam, testi és szellemi képességeim fokozódtak. Azt is észleltem, hogy szervezetem legtöbb funkciója ismét a 25 évvel előtti szinten működött.”
A nyersolajkúra egyik résztvevője írta: „Munkaképességem és szellemi fogékonysá-gom hihetetlen mértékben megnőtt, ekcémám a nyersolajas fürdők hatására egyre inkább visszaszorult.”
Ezt a hatást most már az orosz gerontológusok3 is, akik éppolyan bizalmatlanok, mint nyugati kollégáik, behatóan kezdték vizsgálni a moszkvai Gerontológiai Intézet-ben. Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 3 / 4
4 A homeopátia természetes összetevőkön alapuló gyógyhatású készítmények, melyek mellékhatások nélkül segítik szervezetünket a gyógyulás felé
5 A nyak mirigyeit megtámadó betegség
6 betegség megállapítása
7 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó nemzetközi orvosi társaság folyóirata
8 az élő szervezetek sejtmagvában és a citoplazmában található, az átöröklésben szerepet játszó, nagy moleku‐lájú anyag
9 Dr. Tullio Simoncini olasz onkológus munkásságából most már tudjuk, hogy a rákot gombafertőzés okozza
A zágrábi Körbler professzor kifejtette, hogy a petróleum alkalmazása hosszú múltra tekinthet vissza. A korábban még csak világítási célra használt petróleum gyógyítási célokat is szolgált. Az asszíriai-babiloni kultúra tetőfokán az ott bőségesen előforduló petróleum orvosságként szolgált gyomorbántalmakra és adott esetben gyomorrák ellen is. Hasonlót Nápolyból is jelentettek a 16. századból, és az olasz Bernardo Ramazini (1633-1714) rákos daganatokra tett petróleumos borogatást. A petróleu-mot népi gyógyhatási szerként ismerték az indiánok éppúgy, mint a magyarok és a szerbek.
Már Samuel Hahnemann, a homeopátia4 megalapítója, is adott a betegeinek higított petróleumot, 3 – 30 centiliter adagokban görvélykór5, bőrkiütések, érzelmi zaklatott-ság, izgalmak, ijedelmek, aggodalmak stb. által kiváltott hosszantartó panaszok, lappangó gyomor- és tüdőpanaszok, felkeléskori szédülés, látászavarok, fülviszketés, rosszullét, prosztatabántalmak, rekedtség, száraz köhögés, ájulás, gyors szívdobo-gás, tarkó- és farkcsontfájdalmak, recsegő ízületek, merev térd, fagydaganatok, szá-raz bőr, herpesz, hőhullámok, hidegérzet és megkeményedett mirigyek ellen.
Thomas Pollard orvos 1791.12.2-án jelentette meg az angol „Medical Commentaries” folyóiratban Dr. Duncan-hoz írt levelét, melyben kifejezetten utal petróleum felhasználására rákos betegségek kezelésében. Ez az első írásos nyoma a petróleum rák elleni hatásosságának. (Itt meg kell jegyezni, hogy az akkori orvosok is tudtak megbízható diagnosztikát6 felállítani és jó diagnoszták voltak, a ma rendelkezésre álló berendezések nélkül is.)
Visszaesés a középkor legsötétebb babonáiba, állítják a petróleum ellenségei. „Nem szabad azonban egyetlen lehetőséget sem kihasználatlanul hagyni, ha vizsgálatok és megfigyelések révén a petróleum beteg és különösen rákbeteg testsejtekre való hatása egyértelműen megállapítható”, követelik a petróleum szószólói az orvosoktól.
A petróleummal való kísérletekből leszűrt alábbi tapasztalatokat a Zeitschrift der Internationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten7 1964. évi 5. számában olvashatjuk:
A rákos sejtben lévő nukleinsavak8 különböznek az egészséges sejtektől: elfajultak. (Most megkérdezhetik: Mi az oka azon testidegen nukleinsavak létrejöttének, melyek a sejtekben elfajulnak és így rákot képeznek?9). Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.
Minden eszköz, amely a rák ellen hat, vagy károsítja az elfajult nukleinsavakat, vagy ismét rendbe hozza a sejtek félreirányított anyagcseréjét, vagy átalakítja az agyalapi mirigy funkcióit.
Keressünk olyan anyagokat, melyek segítségével blokkolhatjuk vagy megakadályoz-hatjuk az elfajult nukleinsavak fejlődését! Feltételezzük, hogy a petróleum esetleg ebben az irányban is gátlóan hat. Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 4 / 4
10 telített szénhidrogén, az alkánok (paraffinok) homológ sorának első tagja
11 ásványolaj
12 A pH‐érték egy oldat savas, semleges, vagy bázikus reakcióját mutatja
13 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó folyóirat
Nos, a betegeknek a petróleum bevétele után ismét étvágyuk lett, testtömegük gya-rapodott. Nehéz ételeket is fogyaszthattak, az emésztésük normalizálódott. A vér-nyomásuk javult és megindult a vörös vértestek szaporodása.
Kémiai szempontból a petróleum különböző szénhidrogének vegyülete, melynél az amerikai kőolaj a metán-sorba10, míg az európai ill. az orosz kőolaj a nafta-sorba11 tartozik.
A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ezáltal áthangolják az anyagcserét. Azaz a petróleum nyilvánvalóan a teljes anyagcserét kedvezően stimulálja, és nem csupán magára a daganatra fejt ki hatást.
Körbler professzor szerint ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a szénhidrogének az agyalapi mirigy és az emberi test más mirigyeinek fokozott, esetleg az eddigiektől eltérő pályákon futó, aktivitását is kiváltják.
Egy ilyesfajta áthangolás minden további nélkül elegendő lehet arra, hogy az emberi szervezetben gyógyulási folyamat induljon be, főleg, ha a beteg magatartása e át-hangolódás iránt fogadókészséget mutat.
A petróleum-terápia esetleg hozzásegíthet a daganat kiújulásának megakadályozá-sához és az áttétek kialakulásának megelőzéséhez. Magától értetődő, hogy egyidejű-leg a vér ph-értéket12 is normalizálni kell.
Azon a tényen, hogy a petróleum-terápiával jobbulás figyelhető meg, nincs okunk többé kételkedni. Így írt a Zeitschrift für Blut- und Geschwulstkrankheiten13 1966. évi 12. kiadásában.
Ehhez már csak a következőt lehet hozzáfűzni:
„A betegség egyedül az Ön betegsége, a teste az Öné, és egy közelgő katasztrófa az Ön katasztrófája. Éppen ezért használja a saját értelmét, és ne hagyja, hogy olyan nézeteket erőltessenek Önre, amellyel nem ért egyet. Különösen akkor ne, ha az Ön testéről és az Ön életéről van szó.”
A hersbrucki elsőfokú bíróságon 1979.1.17-én petróleum-perre került sor. Dr. Dünkelmeyer igazságügyi orvosszakértő kijelentette, hogy egyetlen olyan esetet sem ismer, amikor a petróleum bevétele káros hatással járt volna. Azon a véleményen volt, hogy mindent fel kell használni, ami segíthet.
Ha a mai orvosok nyitottabban állnának hozzá a petróleumkúrához, sokkal több em-beren lehetne segíteni."

"A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít."

Ki beszél itt sejtméregről? Csak citosztatikummal lehet a RÁK elllen harcolni? Orvoséknál igen.

Mihálynak annyit,hiába veszel be bármit,ha nem követed szisztematikusan az alt.kezelési terápiát:szervezet kiválasztó elemeinek tisztítása,regenerálása,az immunitás tehermentesítése a degenerált sejtektől,immunstimuláció, akkor bármit "ESZEL",az esetleges eredményre vezet,vagy 5-öl vagy 6!
Bandi.


20. Kats 2010. 01. 21. 14:16:07
ekcéma
Sziasztok! Az én kisfiamnak 3 hetes korában jött elő az ekcéma, most 3 hónapos. Szteroidos krémet kaptunk a Heim Pálban de nekünk az sem segitett igazán. Abőre borzastó száraz, már mindent kipróbáltunk.:babé testápoló, sanatopic bőrpuhitó, exemarepair, gyógyszertári testápoló...
Csak mosakodó krémmel fürdetjük. Tudtok valamit amitől puhább lenne a bőre? Ti mit használtok?
A kiütésekre sem jó a szteroidos krém akkor mit használjak???????????? Segitsetek!!!!!


21. Bibécske 2009. 09. 28. 9:10:37
gyümölcscukor -érzékenység
Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni. Kislányom 17 hónapos kb egy éves kora óta megy a hasa puffad és úgy látom fáj is neki. Többször lettek rajta kiütések és láza is többször volt. Most voltunk kivizsgáláson, és sajnos pozitív lett az eredménye a fruktóz felszívódási zavarra 91 (végig sem mérték az érték miatt) lett hasmenés is lett rögtön, vizes nyálkás a laktózra 10 lett.
Nem tudom, hogy ilyenkor mit kell csinálni, mert tanácsot nem nagyon adott a dokinő, sőt amikor bementünk el sem hitte, hogy a lányom beteg lehet, mert em látszott rajta a fogyás sem. 2 kilót fogyott 11650 g-ről 9500 g-re 5 hónap alatt:(
Kit kell felkeresni???? Mit tanácsoltok???

Válaszotokat előre is köszönöm

Üdv: Zsanett


22. Bibécske 2009. 09. 22. 22:16:56
gyümölcscukor -érzékenység
Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni. Kislányom 17 hónapos kb egy éves kora óta megy a hasa puffad és úgy látom fáj is neki. Többször lettek rajta kiütések és láza is többször volt. Most voltunk kivizsgáláson, és sajnos pozitív lett az eredménye a fruktóz felszívódási zavarra 91 (végig sem mérték az érték miatt) lett hasmenés is lett rögtön, vizes nyálkás a laktózra 10 lett.
Nem tudom, hogy ilyenkor mit kell csinálni, mert tanácsot nem nagyon adott a dokinő, sőt amikor bementünk el sem hitte, hogy a lányom beteg lehet, mert em látszott rajta a fogyás sem. 2 kilót fogyott 11650 g-ről 9500 g-re 5 hónap alatt:(
Kit kell felkeresni???? Mit tanácsoltok???

Válaszotokat előre is köszönöm

Üdv: Zsanett


23. ... 2009. 07. 13. 6:55:31
Rákbetegek fóruma
A KOLLOID EZÜST GYÓGYÁSZATI JELENTŐSÉGEA kolloid ezüst egy olyan elektor-galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre, mely során a szubmikroszkópikus (1.26 Angstrom/.00001 mikron) ezüst részecskéket, 99.999-es (igen tiszta ezüstből) vízben oldanak.

A részecskéket szuszpenzióban tartja az atomok enyhe elektromos töltése, melynek következtében az ezüst könnyebben hatol be a szervezetbe. Az ezüst egy erős, természetes profilaktikus / antibiotikus szer, melyet évezredek óta használnak az emberek anélkül, hogy bármiféle mellékhatása lenne. A kolloid ezüst katalizátorként működik. Minden tesztelt gomba, baktérium, véglény, parazitafajtára, és sok vírusra nézve mérgező hatású mivel hatékonyan bénítja meg azokat az enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák, vírusok, oxigén felhasználó anyagcseréjük során használnak, így azok megfulladnak. A primitív életformák legerősebb ellenszere, erősebb, mint bármilyen kémiai fertőtlenítőszer! Nem ismert, hogy ellenálló rezisztens - törzs kialakult volna!

A kolloid ezüst nem ártalmas az emberi enzimekre, sem az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára! Szervezetünk nem szokik hozzá. A kolloid ezüst egyaránt használható megelőzésre és mindennemű fertőzéssel szemben. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha kolloid ezüst - akár csak apró nyomokban is - van jelen. A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetünkben olyan, mintha egy kiválóan működő, második immunrendszer működne bennünk. A homeopátiában a legfontosabb szerek egyike - szédülés, kötőhártya-gyulladás, fejbőrviszketés, hasgörcs, puffadás, stresszből eredő fejfájás, stb. - eseteire. A kolloid ezüst vékonybélben szívódik fel. Ezért a vastagbélben élő - szervezetbarát - baktériumokat nem érinti. Megkönnyíti a szülést és a lábadozást. Laboratóriumi tesztek igazolták, hogy hat perces érintkezés után minden baktérium, vírus és egysejtű gomba elpusztul.

Az ezüst kolloid folyamatos jelenléte megelőző hatású! A kolloid ezüst, a fentieken kívül eredményesen használható: Pattanások, allergiák, krónikus kimerültség, megfázás és influenza, kötőhártya-gyulladás, agyhártya-gyulladás, vírusos vagy gombás eredetű parazita-fertőzések, tüdőgyulladás, reuma, ótvar, skarlát, szem- fül- száj- és torokgyulladás, vakbélgyulladás, izületi gyulladás, vérben lévő élősködők, bubópestis, a rák egyes fajtái, Candida fertőzés, kolera, cukorbaj, szénanátha, herpesz, lepra, leukémia, bőrfarkas, nyirokér-gyulladás, Lyme kór, malária, bőrrák, szifilisz, toxemia, lábfagyás, valamint vírusok, szemölcsök, és gyomorfekély ellen. A kolloid ezüstös kezelés egyike azon kezelési gyógymódoknak, amelyekkel a súlyos égési sérülteket életben lehet tartani! Segít a tűz-, forró víz-, sav- vagy lúg égette sérülések esetében. A kerti munkáknál, a levelekre és talajra permetezve hasznosítható a gombás és vírusos betegségek ellen. Valamint az állatgyógyászatban, az emberrel azonos betegségek- problémák esetében. Fertőtleníti a harapások, marások-, okozta sérüléseket. Kiváló ellenszere pl.: a kutyák parvo vírusának. Saját megszokott környezetünktől eltérő, esetleg nem teljesen egészséges környezetben tartózkodás esetén elengedhetetlen az ivó- és főzővíz fertőtlenítésére! Ugyanígy alkalmazható testünk lemosó fertőtlenítésére is!

A kolloid ezüst nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel. Nem ingerli a gyomrot, ellenben segíti az emésztést. Nem csípi a nyílt sérüléseket és a szemet sem. Az elmúlt száz év orvosi szakirodalmában nem található a szájon át, intramuszkuláris, vagy intravénás használatból eredő mellékhatás! Alkalmazzák gargalizálásra-, torokfertőtlenítésre; szájon keresztül- belső fertőtlenítésre; szembe csepegtetve a szem fertőződései ellen. Bőrbetegségek- és égési sérülések kezelésére, valamint adták be injekcióként muszkulárisan és intravénásan is.

Az alkalmazók, különféle egészségi, fertőzöttségi és anyagcsere tényezőkkel bírnak. ezért a kolloid ezüst szedése egyénenként változó lehet. Előfordulhat, hogy egyeseknél hamarabb, másoknál később érzékelhetőek az eredmények.

Általában 1-2 hétig naponta 2-3 x 0,5 dl-t, majdújabb1-2hétig 2-3x0,2 dl-t fogyasszunk. Megfázás, torokgyulladás esetén elég naponta 5-10 alkalommal gargalizálni egy héten keresztül.

SZAKIRODALMI TÖREDÉKEK:

- Alfred Searle, az amerikai gyógyszerész kamara alapítója: Az ezüst kolloid használata az emberek gyógyításában azzal az előnnyel jár, hogy gyorsan végez a parazitákkal anélkül, hogy az emberre toxikus hatással lenne. Megvédhet a tetanusz és a diphteria toxin halálos adagjának a tízszeresétől is.

- Science Digest, 1978. március: Az ezüst a legerősebb bacilusvadászunk. Egy antibiotikum talán fél tucat különféle kórokozót tud elpusztítani, az ezüst azonban mintegy 650-et. Ellenálló fajták nem tudnak kifejlődni. Az ezüst egyáltalán nem mérgező, ezért a gyógyászatban kihagyhatatlan.

- Dr. Larry C. Ford, az UCLA Orvosegyetem Szülészet- és Nőgyógyászati Fakultásának tanára nyilatkozta 1988. novemberben: Az ezüst kolloidnak baktérium és gombaölő hatása van, még a Candida Albicans és a Candida Globala esetében is.

- Dr. Carl Moyer, a Washingtoni Egyetem Sebészeti karának elnöke: Az ezüstnek több száz jelentős, új orvosi alkalmazása lehetséges. A kolloid ezüst, az ezüstnek egyetlen formája, melyet biztonságosan alkalmazhatunk adalékként. A testszövetbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon irritációt. A kolloid részecskék fokozatosan terjednek szét a vérben, és hosszantartó gyógyító hatásuk van.

- Harold Davies: A kolloid ezüstöt elsőként az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszerfelügyelete ismerte el, gyógyhatású készítményként 1991-ben. Orvosi beszámolók igazolják, hogy belsőleges használata esetén hatékonya cukorbetegség, candida, súlyos égési sérülések, szifilisz, malária, kolera, stb. gyógyítására.

Belső használatra, szájon át a tárolóból felrázás után:

1) Négy-hat napon át napi egy evőkanállal javasoljuk fogyasztani, majd ezután naponta fél teáskanállal ajánlott felnőtteknek (gyermekeknek pedig testsúlyuknak megfelelő mennyiségben)

2) A vizet megtisztítja, ha hozzáadunk egy evőkanállal 3-4literhez, alaposan összerázzuk, összekeverjük majd várunk 6 percet, utána fogyasztható. Szinte íztelen, naponta 1 literrel is fogyaszthat belőle, különösen étkezéshez, mivel nagyszerű emésztést segítő szer, megakadályozza a puffadást. Ideális élelmiszer tartósító.

Semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. A kolloid megszünteti a rossz szájszagot, mert elpusztítja a baktériumokat mélyen a torokban és a nyelvháton is, a fogfájás, szájfájás, bakteriális irritáció csökken tőle, szájöblitő szerként gargarizá1ószerként is használható. Műfogsorát ebben áztassa!

Más gyógyszerészeti szerekkel ellentétben a kolloid ezüst soha nem teszi lehetővé az ellenálló kórokozófajták tenyészését.

(Javasolt hígítási arány ezen esetekben egy evőkanállal 3-4literhez.)

A fentieken kívül: Több ezer alapvető felhasználási módja van ennek az olcsó,

szagtalan, íztelen, színtelen, teljességgel enyhe és erős, fertőtlenítő és gyógyító szernek. A hangsúly azonban a fertőzések megelőzésén van. SOHA nincsenek mellékhatások. SOHA nem árt a májnak, vesének vagy más belső szervnek. Senki nem adagolta még túl, tekintet nélkül a mennyiségre, mivel nem allopatikus (ellenszervi) anyag.

Gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüreg fertőzéseket.

Az alábbiakban néhány olyan felhasználási terület amelynél a keverési arányra is javaslatot teszünk:

3) Használja konzerváláskor, tartósításkor, befőzéskor. A tej nem fog megromlani, megerjedni, tönkremenni, tőle. Adja gyümölcslevekhez. Tegyen a főző vízbe belőle!

(Javasolt hígítási arány ezen esetekben egy evőkanállal 1 literhez.)

4) Használja szórófejjel együtt(egy evő kanállal 0,5 liter vízzel hígítva).

Fújja be a hűtőbe, mélyhűtőbe és élelmiszertároló tartályok belsejébe. Fújja rá felnyitott lekvárok, zselé és fűszertarlók tetejére, valamint a zárókupakok belsejébe, mielőtt visszazárná őket! Öblítse ezzel a gyümölcsöt, zöldséget, mielőtt tárolná

vagy felhasználná őket!

5) Használja úgy, mint hidrogénező szert pörsenésekre és pattanásokra.

Alkalmazza közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg- tegyen pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, hogy lerövidítse a gyógyulási időt a tapaszt viselheti szemölcsökön, vágott sebeken, horzsolásokon vagy nyílt sebeken, vagy pedig ecsetelje be az ekcémáját, vagy olyan viszkető felületeket, mint pattanás, szúnyogcsípés vagy más bőrbetegséget. Használja, fültisztító pálcikára téve szem- és fül fertőzések körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen.(Használja hígítás nélkül.)


6) Fújja a lábujjak közé combhajlatba, hogy megszüntesse a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást a gombás fertőzéseket, kiütéseket. Csökkenti a korpásadást a proiasist,(pikkelysömör) bőrviszketést, stb. A bőrkiütések, egyes szemölcsök, tyúkszemek eltűnnek ha a kolloidot a test felületére fújják fürdés után. (Használja egy evőkanállal 0.5 liter vízzel hígítva).

7) Készítsen (egy evőkanállal 0.5 liter vízzel hígítva) oldatot.

A háztartásában biztosan van használaton kívül olyan flakon szórófejjel együtt amelyet feltölthet ezüst kolloiddal. Figyeljen arra, hogy frissen töltse fel, minden használat előtt adjon, hozzá még fél kanálnyit a koncentrátumból ha nem sötét színű a flakon anyaga. Fújja be a növények leveleit, hogy megakadályozza a gombásodást, penészedést, rothadást és még nagyon sok más növényi megbetegedést. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Keverjen egy keveset vágott virágok vizébe a vázába! Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és öntözőrendszerekben.

8) Adja fürdővízhez, használja intim tusként, beöntésként, orrsprayként. Adja hozzá mosogatóvízhez, takarító és felmosó oldatokhoz, stb. Használja rendszeresen mosáshoz az utolsó öblítőben, és mindig mielőtt becsomagolná a szezonálisan használt ruhákat. A nedves ruhák, törülközők és mosdókesztyűk nem fognak megsavanyodni vagy megpenészedni.(Használja egy evőkanállal 0.5 liter vízzel hígítva.)

9) Kezelje vele az úszómedencéket, szökőkutakat, párologtatókat, Jakuzzikat, forró fürdőket, fürdőkádakat, mosogatógépeket, tornatermi lábmosókat, valamint a lábtörlőket a fürdőszobában és tusolókban. Fújja be a cipők: belsejébe az óraszíjakra és kesztyűkbe. Kezelje ezzel a tusolófülkét, fürdőkádat, medencéket és kutakat edényeket, borotvákat, hogy elkerülje az egysejtűek elterjedését. Megelőzi a szőnyegek függönyök, tapéták penészedését, törölje át a vezetékeket és szellőzőnyílásokat, hogy megelőzze a baktériumok megtelepedését bennük. Tisztítsa meg a telefonkagylót, a pipaszárat, fejhallgatókat, hallókészülékeket, szemüvegkeretet, hajkeféket, fésűket, szivacsokat! Kitűnő pelenkára és pelenka kiütésre. Tisztítsa ezzel a WC-ülőkét és kagylót, csempeburkolatot. mosogatót, ajtófogantyút! Eltünteti az átható szagokat. Öblítse ezzel a járóképtelen betegek párnahuzatait, lepedőit, törülközőit és ágytakaróit!(Használja egy evőkanállal 0.5 liter vízzel hígítva.)

10, Fújja be az állatok fekhelyét, majd hagyja meg száradni! Keverjen egy keveset az állatok vizébe, madárfürdetőbe stb. Ecsetelje be az állatok gombás fertőzéseit, viszkető felületeket vágott sebeket, horzsolásokat vagy nyílt sebeket, Spray segítségéve! permetezze be az állatok szőrzetét, bőrét.(Használja hígítás nélkül.)

Azt fogja tapasztalni, hogy egy ezüst-kolloidot tartalmazó spray az egyik leghasznosabb fertőtlenítő és egészség megőrző eszköz a környezetében. Úgy gondoljuk, hogy mindazt, amit a fentiekben nem említettünk meg azt gazdagítani fogja az, amit még ön kézenfekvőnek talál a felhasználás során. A dobozban található illetve más, a háztartásból még alkalmazható eszközök használata, rendszeresítése senkinek nem okozhat gondot.

Életünk fenntartásának egyik legfontosabb eleme a VÍZ.

Jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a földünk 314-ed részét víz alkotja. .Az a tény is közvetlenül érint bennünket, hogy minden ember szervezetének 60 %.át szintén a víz teszi ki. Ezen túlmenően részecskék milliárdjai alkotják azt az anyagot amelyet saját testünkként tartunk ny


24. abendgar 2009. 06. 28. 4:19:34
tisztított petróleum
Itt található:
http://www.lorincz-veger.hu/magyar/archivum.htm

Petróleum – a gyógyító szer
Hallott már a petróleum gyógyító hatásáról? Aligha hiszem, mivel sok patikus is úgy tartja, hogy méreg a testnek, és erre a célra nem adja ki Önnek. Pedig ez az évezre-des természetes orvosság évtizedeken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt. Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.
Miért? Az állítólagos nem bizonyított hatása miatt.
A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üve-geken sajnos „mérgező” és „maró” stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!
Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum? A petróle-um alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beveszünk, sok betegségre hat gyógyítóan. Az irodalom másik kúrát is említ: 14 napon át minden reggel 1 teáskanál petróleum éhgyomorra való bevétele, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése előtt. Utána 8 hét szünet, majd egy 28 napos éjszakai kúra következik. Minden év-ben célszerű ezt megismételni. Esetenként hasmenés léphet fel. Ez jó, mivel jelzi, hogy a bél tisztulása folyamatban van. A hasmenés ellen ne vegyünk be ellenszert, mivel az megzavarhatja a tisztulási folyamatot.
Ezért is célszerű a kúrát pl. hétvégén vagy ünnepnapok előtt elkezdeni. Ha a hasme-nés 3 nap után még mindig tartana, forduljunk orvoshoz és adott esetben vegyünk be természetes hasmenés elleni szert.
Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és napon-ta egyszer dörzsöljük be vele a fájó részeket. Ehhez bőrkrémet is használhatunk, hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.
Ez azonban kizárólag tisztított petróleum lehet, „Oleum petrae album rect. G179”1; aromatartalom: max. 0,001%, forráspont: 185-225 fok. A 42-napos kúrához (12 + 28 nap, lásd fentebb) a kis (250 ml) üvegre lesz szükségünk.
Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szervezetnek. Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbe-tegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leuké-mia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.
Azon testrészeket, melyek viszketnek, égnek, duzzadtak, gyulladtak (pl. végbél, hü-vely, száj, nyelv, íny, foghús), tisztított petróleummal nedvesítsük be és csipkebo-gyómag-olajjal dörzsöljük be. A szájban a petróleumot a csipkebogyómag-olajjal együtt néhány percig forgassuk, majd vagy nyeljük le vagy köpjük ki.
Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.
1 A németországi Drei‐Eichen‐Apotheke átutalás ellenében szívesen küld tisztított petróleumot, bővebb infor‐mációkért látogassák meg a http://www.drei‐eichen‐apotheke.de/versand honlapot
Petróleum – a gyógyító szer
Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 2 / 4
Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzet-hez. Tudományosan bizonyított, hogy testünk daganatokkal szembeni védekező rendszere a kötőszövetben található, és meg kell próbálnunk e funkció erősítését. Az is tény, hogy a rák sugárterápiás kezelése sajnos a szervezet védekező erejét és immunrendszerét gyengíti. Dr.med. Sichert biztosít bennünket arról, hogy a petróle-um alkalmazásakor egyetlen mérgezéses esetet sem jegyeztek fel.
Az ismert rákkutató, Dr.med. Paul Gerhardt Seeger (􀁧), a petróleum általi gyógy-ulást így magyarázta: „1936-1940 között folytatott kutatásaim alapján bizonyságot nyert, hogy a rákos sejtben koleszterin-észterifikáció következik be, és ezeket az észtereket2 a petróleum feloldja, miáltal a sejt képes magát regenerálni.”
Hogy jöttek rá egyáltalán, hogy a petróleum megiható? Nos, Bakuban, az olaj orosz-országi fővárosában, gyakran előfordult, hogy az olajkutaknál dolgozó munkások olajos kezükkel a szájukhoz értek és a kutaknál keletkező finom olajpárát is önkénte-lenül beszívták, amely aztán a gyomrukba került. A rutinszerű orvosi vizsgálatok so-rán megállapították, hogy az olajkutaknál tevékenykedő munkások egyáltalán nem betegedtek meg rákban, sem daganat sem áttét nem volt a szervezetükben. Kutat-ták e jelenség okát, és csodálkozva jöttek rá arra, hogy ennek oka nem lehet más, mint a szinte naponta nem szándékosan szervezetükbe jutó kis mennyiségű petróle-um; ez sokak számára érthetetlennek tűnt. De mégis így volt, és manapság ismétel-ten sok hírt kapunk a petróleum bizonyított gyógyító erejéről.
Az orosz kutató, Leonyid Olschwang, figyelmét azerbajdzsáni kutatók arra hívták fel, hogy kátránnyal, amely nyersolaj-maradványokkal vegyített tiszta aszfalt, ösztönöz-hető a növények növekedése.
Mikor állatoknak kátrányt adtak, meglepő eredményre jutottak. Ez a teheneknél olyan megnövekedett tejhozamot jelentett, amely minden várakozást felülmúlt. Ten-geri malacok, melyeknél mesterségesen rákbetegséget idéztek elő, ismét egészsége-sek lettek.
Kátránnyal beoltott patkányok, melyek koruknál fogva fáradékonyak és kimerültek voltak, frissekké és élénkekké váltak.
E megfigyelések kíváncsivá tették a sztavropoli kutatókat, és kísérleti laboratóriu-mokban embereken is kipróbálták. A tudományos akadémia egyik tagja, Pjotr Gusseinow, önmagát bocsátotta rendelkezésre. Sikerült több 50 év fölötti személyt rávennie arra, hogy a nyersolajat rendszeres időközökben bevegyék. Egy 70 éves orvos erről számolt be: „Miután a nyersolajat három hónapon keresztül fogyasztot-tam, testi és szellemi képességeim fokozódtak. Azt is észleltem, hogy szervezetem legtöbb funkciója ismét a 25 évvel előtti szinten működött.”
A nyersolajkúra egyik résztvevője írta: „Munkaképességem és szellemi fogékonysá-gom hihetetlen mértékben megnőtt, ekcémám a nyersolajas fürdők hatására egyre inkább visszaszorult.”
Ezt a hatást most már az orosz gerontológusok3 is, akik éppolyan bizalmatlanok, mint nyugati kollégáik, behatóan kezdték vizsgálni a moszkvai Gerontológiai Intézet-ben.
2 savból és alkoholból víz kilépésével keletkező vegyület
3 A gerontológia az öregedés kutatásával foglalkozó tudományág
Petróleum – a gyógyító szer
Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 3 / 4
A zágrábi Körbler professzor kifejtette, hogy a petróleum alkalmazása hosszú múltra tekinthet vissza. A korábban még csak világítási célra használt petróleum gyógyítási célokat is szolgált. Az asszíriai-babiloni kultúra tetőfokán az ott bőségesen előforduló petróleum orvosságként szolgált gyomorbántalmakra és adott esetben gyomorrák ellen is. Hasonlót Nápolyból is jelentettek a 16. századból, és az olasz Bernardo Ramazini (1633-1714) rákos daganatokra tett petróleumos borogatást. A petróleu-mot népi gyógyhatási szerként ismerték az indiánok éppúgy, mint a magyarok és a szerbek.
Már Samuel Hahnemann, a homeopátia4 megalapítója, is adott a betegeinek higított petróleumot, 3 – 30 centiliter adagokban görvélykór5, bőrkiütések, érzelmi zaklatott-ság, izgalmak, ijedelmek, aggodalmak stb. által kiváltott hosszantartó panaszok, lappangó gyomor- és tüdőpanaszok, felkeléskori szédülés, látászavarok, fülviszketés, rosszullét, prosztatabántalmak, rekedtség, száraz köhögés, ájulás, gyors szívdobo-gás, tarkó- és farkcsontfájdalmak, recsegő ízületek, merev térd, fagydaganatok, szá-raz bőr, herpesz, hőhullámok, hidegérzet és megkeményedett mirigyek ellen.
Thomas Pollard orvos 1791.12.2-án jelentette meg az angol „Medical Commentaries” folyóiratban Dr. Duncan-hoz írt levelét, melyben kifejezetten utal petróleum felhasz-nálására rákos betegségek kezelésében. Ez az első írásos nyoma a petróleum rák elleni hatásosságának. (Itt meg kell jegyezni, hogy az akkori orvosok is tudtak meg-bízható diagnosztikát6 felállítani és jó diagnoszták voltak, a ma rendelkezésre álló berendezések nélkül is.)
Visszaesés a középkor legsötétebb babonáiba, állítják a petróleum ellenségei. „Nem szabad azonban egyetlen lehetőséget sem kihasználatlanul hagyni, ha vizsgálatok és megfigyelések révén a petróleum beteg és különösen rákbeteg testsejtekre való ha-tása egyértelműen megállapítható”, követelik a petróleum szószólói az orvosoktól.
A petróleummal való kísérletekből leszűrt alábbi tapasztalatokat a Zeitschrift der In-ternationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten7 1964. évi 5. számában olvashatjuk:
A rákos sejtben lévő nukleinsavak8 különböznek az egészséges sejtektől: elfajultak. (Most megkérdezhetik: Mi az oka azon testidegen nukleinsavak létrejöttének, melyek a sejtekben elfajulnak és így rákot képeznek?9). Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.
Minden eszköz, amely a rák ellen hat, vagy károsítja az elfajult nukleinsavakat, vagy ismét rendbe hozza a sejtek félreirányított anyagcseréjét, vagy átalakítja az agyalapi mirigy funkcióit.
Keressünk olyan anyagokat, melyek segítségével blokkolhatjuk vagy megakadályoz-hatjuk az elfajult nukleinsavak fejlődését! Feltételezzük, hogy a petróleum esetleg ebben az irányban is gátlóan hat.
4 A homeopátia természetes összetevőkön alapuló gyógyhatású készítmények, melyek mellékhatások nélkül segítik szervezetünket a gyógyulás felé
5 A nyak mirigyeit megtámadó betegség
6 betegség megállapítása
7 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó nemzetközi orvosi társaság folyóirata
8 az élő szervezetek sejtmagvában és a citoplazmában található, az átöröklésben szerepet játszó, nagy moleku‐lájú anyag
9 Dr. Tullio Simoncini olasz onkológus munkásságából most már tudjuk, hogy a rákot gombafertőzés okozza
Petróleum – a gyógyító szer
Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 4 / 4
Nos, a betegeknek a petróleum bevétele után ismét étvágyuk lett, testtömegük gya-rapodott. Nehéz ételeket is fogyaszthattak, az emésztésük normalizálódott. A vér-nyomásuk javult és megindult a vörös vértestek szaporodása.
Kémiai szempontból a petróleum különböző szénhidrogének vegyülete, melynél az amerikai kőolaj a metán-sorba10, míg az európai ill. az orosz kőolaj a nafta-sorba11 tartozik.
A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ezáltal áthangolják az anyagcserét. Azaz a petróleum nyilvánvalóan a teljes anyagcserét kedvezően stimulálja, és nem csupán magára a daganatra fejt ki hatást.
Körbler professzor szerint ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a szénhidrogének az agyalapi mirigy és az emberi test más mirigyeinek fokozott, esetleg az eddigiektől eltérő pályákon futó, aktivitását is kiváltják.
Egy ilyesfajta áthangolás minden további nélkül elegendő lehet arra, hogy az emberi szervezetben gyógyulási folyamat induljon be, főleg, ha a beteg magatartása e át-hangolódás iránt fogadókészséget mutat.
A petróleum-terápia esetleg hozzásegíthet a daganat kiújulásának megakadályozá-sához és az áttétek kialakulásának megelőzéséhez. Magától értetődő, hogy egyidejű-leg a vér ph-értéket12 is normalizálni kell.
Azon a tényen, hogy a petróleum-terápiával jobbulás figyelhető meg, nincs okunk többé kételkedni. Így írt a Zeitschrift für Blut- und Geschwulstkrankheiten13 1966. évi 12. kiadásában.
Ehhez már csak a következőt lehet hozzáfűzni:
„A betegség egyedül az Ön betegsége, a teste az Öné, és egy közelgő katasztrófa az Ön katasztrófája. Éppen ezért használja a saját értelmét, és ne hagyja, hogy olyan nézeteket erőltessenek Önre, amellyel nem ért egyet. Különösen akkor ne, ha az Ön testéről és az Ön életéről van szó.”
A hersbrucki elsőfokú bíróságon 1979.1.17-én petróleum-perre került sor. Dr. Dünkelmeyer igazságügyi orvosszakértő kijelentette, hogy egyetlen olyan esetet sem ismer, amikor a petróleum bevétele káros hatással járt volna. Azon a véleményen volt, hogy mindent fel kell használni, ami segíthet.
Ha a mai orvosok nyitottabban állnának hozzá a petróleumkúrához, sokkal több em-beren lehetne segíteni.
10 telített szénhidrogén, az alkánok (paraffinok) homológ sorának első tagja
11 ásványolaj
12 A pH‐érték egy oldat savas, semleges, vagy bázikus reakcióját mutatja
13 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó folyóirat


25. lianida 2009. 04. 28. 12:58:16
Rákbetegek fóruma
Ennyit tudunk róla mi is, meg beszéltem egy csomó emberrel aki használta. Belevágtunk, nem volt veszteni valók.Azóta csak jót tudok mondani róla.

Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit használ!!!!!!!!!
Ezekben nem lehet tanácsot adni.
Lianida

Petróleum – a gyógyító szer
Hallott már a petróleum gyógyító hatásáról? Aligha hiszem, mivel sok patikus is úgy tartja, hogy méreg a testnek, és erre a célra nem adja ki Önnek. Pedig ez az évezredes természetes orvosság évtizede-ken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt. Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.
Miért? Az állítólagos nem bizonyított hatása miatt.
A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üvegeken sajnos „mérgező” és „maró” stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!
Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum? A petróleum alaposan meg-tisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beve-szünk, sok betegségre hat gyógyítóan. Az irodalom másik kúrát is említ: 14 napon át minden reggel 1 teáskanál petróleum éhgyomorra való bevétele, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése előtt. Utá-na 8 hét szünet, majd egy 28 napos éjszakai kúra következik. Minden évben célszerű ezt megismételni. Esetenként hasmenés léphet fel. Ez jó, mivel jelzi, hogy a bél tisztulása folyamatban van. A hasmenés ellen ne vegyünk be ellenszert, mivel az megzavarhatja a tisztulási folyamatot.
Ezért is célszerű a kúrát pl. hétvégén vagy ünnepnapok előtt elkezdeni. Ha a hasmenés 3 nap után még mindig tartana, forduljunk orvoshoz és adott esetben vegyünk be természetes hasmenés elleni szert.
Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és naponta egyszer dörzsöl-jük be vele a fájó részeket. Ehhez bőrkrémet is használhatunk, hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.
Ez azonban kizárólag tisztított petróleum lehet, „Oleum petrae album rect. G179”1; aromatartalom: max. 0,001%, forráspont: 185-225 fok. A 42-napos kúrához (12 + 28 nap, lásd fentebb) a kis (250 ml) üvegre lesz szükségünk.
Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szerve-zetnek. Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, da-ganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.
Azon testrészeket, melyek viszketnek, égnek, duzzadtak, gyulladtak (pl. végbél, hüvely, száj, nyelv, íny, foghús), tisztított petróleummal nedvesítsük be és csipkebogyómag-olajjal dörzsöljük be. A szájban a petróleumot a csipkebogyómag-olajjal együtt néhány percig forgassuk, majd vagy nyeljük le vagy köp-jük ki.
Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.


Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzethez. Tudományosan bizonyított, hogy testünk daganatokkal szembeni védekező rendszere a kötőszövetben található, és meg kell próbálnunk e funkció erősítését. Az is tény, hogy a rák sugárterápiás kezelése sajnos a szer-vezet védekező erejét és immunrendszerét gyengíti. Dr.med. Sichert biztosít bennünket arról, hogy a petróleum alkalmazásakor egyetlen mérgezéses esetet sem jegyeztek fel.
Az ismert rákkutató, Dr.med. Paul Gerhardt Seeger (��), a petróleum általi gyógyulást így magyarázta: „1936-1940 között folytatott kutatásaim alapján bizonyságot nyert, hogy a rákos sejtben koleszterin-észterifikáció következik be, és ezeket az észtereket2 a petróleum feloldja, miáltal a sejt képes magát regenerálni.”
Hogy jöttek rá egyáltalán, hogy a petróleum megiható? Nos, Bakuban, az olaj orosz-országi főváros-ában, gyakran előfordult, hogy az olajkutaknál dolgozó munkások olajos kezükkel a szájukhoz értek és a kutaknál keletkező finom olajpárát is önkéntelenül beszívták, amely aztán a gyomrukba került. A ru-tinszerű orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy az olajkutaknál tevékenykedő munkások egyál-talán nem betegedtek meg rákban, sem daganat sem áttét nem volt a szervezetükben. Kutatták e je-lenség okát, és csodálkozva jöttek rá arra, hogy ennek oka nem lehet más, mint a szinte naponta nem szándékosan szervezetükbe jutó kis mennyiségű petróleum; ez sokak számára érthetetlennek tűnt. De mégis így volt, és manapság ismételten sok hírt kapunk a petróleum bizonyított gyógyító erejéről.
Az orosz kutató, Leonyid Olschwang, figyelmét azerbajdzsáni kutatók arra hívták fel, hogy kátránnyal, amely nyersolaj-maradványokkal vegyített tiszta aszfalt, ösztönözhető a növények növekedése.
Mikor állatoknak kátrányt adtak, meglepő eredményre jutottak. Ez a teheneknél olyan megnövekedett tejhozamot jelentett, amely minden várakozást felülmúlt. Tengeri malacok, melyeknél mesterségesen rákbetegséget idéztek elő, ismét egészségesek lettek.
Kátránnyal beoltott patkányok, melyek koruknál fogva fáradékonyak és kimerültek voltak, frissekké és élénkekké váltak.
E megfigyelések kíváncsivá tették a sztavropoli kutatókat, és kísérleti laboratóriumokban embereken is kipróbálták. A tudományos akadémia egyik tagja, Pjotr Gusseinow, önmagát bocsátotta rendelkezésre. Sikerült több 50 év fölötti személyt rávennie arra, hogy a nyersolajat rendszeres időközökben beve-gyék. Egy 70 éves orvos erről számolt be: „Miután a nyersolajat három hónapon keresztül fogyasztot-tam, testi és szellemi képességeim fokozódtak. Azt is észleltem, hogy szervezetem legtöbb funkciója ismét a 25 évvel előtti szinten működött.”
A nyersolajkúra egyik résztvevője írta: „Munkaképességem és szellemi fogékonyságom hihetetlen mér-tékben megnőtt, ekcémám a nyersolajas fürdők hatására egyre inkább visszaszorult.”
Ezt a hatást most már az orosz gerontológusok3 is, akik éppolyan bizalmatlanok, mint nyugati kollégáik, behatóan kezdték vizsgálni a moszkvai Gerontológiai Intézetben.

A zágrábi Körbler professzor kifejtette, hogy a petróleum alkalmazása hosszú múltra tekinthet vissza. A korábban még csak világítási célra használt petróleum gyógyítási célokat is szolgált. Az asszíriai-babiloni kultúra tetőfokán az ott bőségesen előforduló petróleum orvosságként szolgált gyomorbántal-makra és adott esetben gyomorrák ellen is. Hasonlót Nápolyból is jelentettek a 16. századból, és az olasz Bernardo Ramazini (1633-1714) rákos daganatokra tett petróleumos borogatást. A petróleumot népi gyógyhatási szerként ismerték az indiánok éppúgy, mint a magyarok és a szerbek.
Már Samuel Hahnemann, a homeopátia4 megalapítója, is adott a betegeinek higított petróleumot, 3 – 30 centiliter adagokban görvélykór5, bőrkiütések, érzelmi zaklatottság, izgalmak, ijedelmek, aggodal-mak stb. által kiváltott hosszantartó panaszok, lappangó gyomor- és tüdőpanaszok, felkeléskori szédü-lés, látászavarok, fülviszketés, rosszullét, prosztatabántalmak, rekedtség, száraz köhögés, ájulás, gyors szívdobogás, tarkó- és farkcsontfájdalmak, recsegő ízületek, merev térd, fagydaganatok, szá-raz bőr, herpesz, hőhullámok, hidegérzet és megkeményedett mirigyek ellen.
Thomas Pollard orvos 1791.12.2-án jelentette meg az angol „Medical Commentaries” folyóiratban Dr. Duncanhoz írt levelét, melyben kifejezetten utal petróleum felhasználására rákos betegségek kezelé-sében. Ez az első írásos nyoma a petróleum rák elleni hatásosságának. (Itt meg kell jegyezni, hogy az akkori orvosok is tudtak meg-bízható diagnosztikát6 felállítani és jó diagnoszták voltak, a ma rendelke-zésre álló berendezések nélkül is.)
Visszaesés a középkor legsötétebb babonáiba, állítják a petróleum ellenségei. „Nem szabad azonban egyetlen lehetőséget sem kihasználatlanul hagyni, ha vizsgálatok és megfigyelések révén a petróleum beteg és különösen rákbeteg testsejtekre való hatása egyértelműen megállapítható”, követelik a petró-leum szószólói az orvosoktól.
A petróleummal való kísérletekből leszűrt alábbi tapasztalatokat a Zeitschrift der In-ternationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten7 1964. évi 5. számában olvashatjuk:
A rákos sejtben lévő nukleinsavak8 különböznek az egészséges sejtektől: elfajultak. (Most megkérdez-hetik: Mi az oka azon testidegen nukleinsavak létrejöttének, melyek a sejtekben elfajulnak és így rákot képeznek?9). Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.
Minden eszköz, amely a rák ellen hat, vagy károsítja az elfajult nukleinsavakat, vagy ismét rendbe hoz-za a sejtek félreirányított anyagcseréjét, vagy átalakítja az agyalapi mirigy funkcióit.

Keressünk olyan anyagokat, melyek segítségével blokkolhatjuk vagy megakadályoz-hatjuk az elfajult nukleinsavak fejlődését! Feltételezzük, hogy a petróleum esetleg ebben az irányban is gátlóan hat.

Nos, a betegeknek a petróleum bevétele után ismét étvágyuk lett, testtömegük gyarapodott. Nehéz ételeket is fogyaszthattak, az emésztésük normalizálódott. A vér-nyomásuk javult és megindult a vörös vértestek szaporodása.
Kémiai szempontból a petróleum különböző szénhidrogének vegyülete, melynél az amerikai kőolaj a metán-sorba10, míg az európai ill. az orosz kőolaj a nafta-sorba11 tartozik.
A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ezáltal áthangolják az anyagcserét. Azaz a petróleum nyilvánvalóan a teljes anyagcserét kedvezően stimulálja, és nem csu-pán magára a daganatra fejt ki hatást.
Körbler professzor szerint ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a szénhidrogének az agyalapi mirigy és az emberi test más mirigyeinek fokozott, esetleg az eddigiektől eltérő pályákon futó, aktivitását is kivált-ják.
Egy ilyesfajta áthangolás minden további nélkül elegendő lehet arra, hogy az emberi szervezetben gyógyulási folyamat induljon be, főleg, ha a beteg magatartása e át-hangolódás iránt fogadókészséget mutat.
A petróleum-terápia esetleg hozzásegíthet a daganat kiújulásának megakadályozásához és az áttétek kialakulásának megelőzéséhez. Magától értetődő, hogy egyidejűleg a vér ph-értéket12 is normalizálni kell.
Azon a tényen, hogy a petróleum-terápiával jobbulás figyelhető meg, nincs okunk többé kételkedni. Így írt a Zeitschrift für Blut- und Geschwulstkrankheiten13 1966. évi 12. kiadásában.
Ehhez már csak a következőt lehet hozzáfűzni:
„A betegség egyedül az Ön betegsége, a teste az Öné, és egy közelgő katasztrófa az Ön katasztrófája. Éppen ezért használja a saját értelmét, és ne hagyja, hogy olyan nézeteket erőltessenek Önre, amely-lyel nem ért egyet. Különösen akkor ne, ha az Ön testéről és az Ön életéről van szó.”
A hersbrucki elsőfokú bíróságon 1979.1.17-én petróleum-perre került sor. Dr. Dünkelmeyer igazságügyi orvos szakértő kijelentette, hogy egyetlen olyan esetet sem ismer, amikor a petróleum bevétele káros hatással járt volna. Azon a véleményen volt, hogy mindent fel kell használni, ami segíthet.
Ha a mai orvosok nyitottabban állnának hozzá a petróleumkúrához, sokkal több emberen lehetne segí-teni.


(1. lap) >>>2 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
eXTReMe Tracker