Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


151. tovizielvira 2011. 02. 06. 14:20:49
Gyógytornászoknak
Sziasztok
Dévény-torna kapcsán keresek segítséget valaki számára. Siófokon vagy közelében kellene találni egy szakembert, aki tudna segíteni egy 6 éves kisfiúnak a gyógyulásban.
(Antibiotikumos injekció kúra utolsó adagjánál elszúrták a lábát szó szerint. Farizomba nyomták az injekciót...)
Nagyon kérem, aki tud, írjon az emilcímemre.
Üdvözlettel


152. Maka 2011. 02. 05. 22:12:18
Rákbetegek fóruma
Kedves Cinci,

Örülök, hogy ismet vagy. Annak viszont nem, hogy csunyan köhögsz. Van egy kedves ismerösöm, aki a latasa miatt nem tudja hasznalni a forumot, de olvassa. Ö küldi Neked a hagymarol irt cikket, kivanva ezzel jo egeszseget Neked.En is kivanok mielöbbi teljes gyogyulast .

A cikk rövid fordítása:

1919-ben amikor az influenzajárvány megölt 40 millió embert (valószínű USA-ban), volt egy orvos ,aki sok farmert meglátogatott, hogy megpróbáljon segíteni a járvány elterjedésében. Egyszer egy családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges. A feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a szobában. Az orvos nem akarta elhinni, és kérte, hogy vizsgálhassa meg a hagymát mikroszkóppal. A hagymában megtalálta az influenza vírust. Szemmel láthatóan a hagyma bevonzotta a mikrobát így tartva a családot egészségesen.
A cikk írója hallott egy történetet a fodrászától. Néhány éve az alkalmazottai és sok kuncsaftja is influenzások voltak. A következő évben több edényben hagymát helyezettel különbözőhelyre a fodrász helyiségben. Meglepetésére senki sem betegedett meg az alkalmazottai közül.
Egy másik eset:Egy illetőnek tüdőgyulladása volt. A hagyma mindkét végét levágta majd az egyik végét felszúrta egy villára majd a villa nyelét beleállította egy vázába és a beteg paciens mellé helyezte az éjszakára. Reggelre a hagyma fekete lett a mikrobáktól. A cikk írója is kipróbálta ilyen esetben a hagymát és utána jobban érezte magát.

A megmaradt szeletelt nyers hagyma MÉRGEZŐ!!!
Vagy süssük le azonnal vagy dobjuk ki.
A szendvicsbe rakott hagyma is másnap veszélyes.
A fenti cikk szerint a megmaradt hagyma bevonzza a mikrobákat még egy éjszaka is és másnap elkészítve nagyon mérgező lehet a mikrobák toxinjai miatt gyomorrontást epegyulladást és ételmérgezést okoz (nem okozhat)
A romlott majonézes hagymás krumpli nem a majonéztől romlott!
Szeretettel ; Maka


153. Pompom 2011. 01. 30. 14:12:32
Rákbetegek fóruma
Kedves Szolon,

Édesanyám révén én is érintett vagyok, nála 2009 novemberében diagnosztizáltak kissejtes tüdődaganatot. A műtét után nem vette fel a kemót, most is jól van. Ezekben a hetekben esedékes a következő felülvizsgálat, remélem mindent rendben találnak.

Amit használunk: Culevit, Celladam, U-vitamin, Flavin7, Szelén és nagyon odafigyel a táplálkozásra is.

10 hónapja kapja a Sandostatin Lar injekciót. Ha édesanyádnál is neuroendokrin (hormonális)eredetű a probléma, akkor mindenképpen ajánlom.

Én úgy tudom, hogy a kissejtes rákot nagyon nehéz megállítani, műtét nélkül szinte lehetetlen. Nálunk nem volt áttét, remélem még nálatok sincs. Ne késlekedjetek, szerintem mielőbb kerüljön sor a műtétre.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!


154. Gabi 2011. 01. 16. 20:22:56
Rákbetegek fóruma
Maka, használtuk mindkét formában. Tavaly májusban egy emelt kúra, októberben napi 2 ampulla injekció, azóta 6x500 mg tabletta, holnaptól meg megint egy injekciós.
Bandi, igen, nekem kellett, csak nem akartam rákérdezni. De mindjárt írok e-mailt.
Elvis, lehet rosszul emlékszem, de neked nem édesanyád volt beteg?
1 hónapon belül megint rendelek a Puritanstól, akit érdekel ismét, e-mailben jelezze.


155. elvis35 2011. 01. 16. 19:48:47
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy Dr.Ábrahám Lajos, aki fagyöngy injekciókkal is foglalkozik, Budapesten vagy Székesfehérváron dolgozik? Mert, akit Székesfehérváron "ismerünk" onkológus...az azért nem mindegy. Előre is köszönöm a segítséget. További erőt mindenkinek!


156. Maka  2011. 01. 15. 19:28:44
Rákbetegek fóruma
Kedves Ilona,

Fere ertettel, nem azt akartam tudni, hogy mire jo a B 17, hanem azt, hogy mennyire hatott a betegen. Azt beirjak sokszor hogy elado, de azt nem milyen sikeresen gyogyult a beteg. Engem inkabb a betegek tapasztalata erdekel. A barackmagig eljutottam, de injekcioba azert nem mennek bele. Sehol a sok pozitiv tapasztalat. Olyasmiket viszont gyakran olvasok, hogy a " beteg utan megmaradt ". Nem csak ez, hanem a majsegitö enzimek, meg hasonlok is. Nem sok minden van ami biztato. Viszont sok mindent hirdetnek.
Köszönöm azert a beirasodat.
Maka


157. Talina 2011. 01. 13. 23:06:37
Rákbetegek fóruma
Eladó dupla rendelés miatt
B17 alapkúra csomag kiegészítőkkel, fenntartással
Tartalma :
4 doboz B17 vitamin injekció
1 doboz B17 500 mg-os tabletta fenntartásra
1 doboz B15 vitamin (napi 3X1)
-4 doboz AMIGDALINA intravénásan és intramuszkulárisan adható injekció. Dobozonként 10 db ampulla. Az injekciók 3g amigdalina-t (B17 vitamin, Laetrile) tartalmaznak ( 3g/10ml). Használat közben összekeverhető a C-vitamin injekcióval, valamint infúzióként beadva higítható bármely vizalapú infúziós folyadékkal. Hűteni TILOS! Tárolás zobahőmérsékleten. (10-25 fokon)
- 1 doboz B17 vitamin 500 mg-os tabletta fenntartásra. Dobozonként 100 szem tabletta. Fenntartó adagolás mellékelve.(3X1)
- 1 doboz B15 vitamin tabletta. Adagolása : naponta 3X1 tabletta. Dobozonként 100 szem. A tabletták 50 mg B-15 vitamint tartalmaznak.
Eredeti ára : 152.000 Ft / csomag
-32%
Eladó AKCIÓSAN:112 000Ft/ csomag
Kiegészítők:
1. csomag C-vitamin injekció (Cevitol) = 100 db 1 grammos ampulla. Hetente 3X10 gramm, ( 3X10 ampulla) vagy naponta 5 gramm ( 5 ampulla) egybe, intravénásan beadva, közvetlenül a B17 vitamin beadása után, vagy azzal együtt, (összekeverve a B17 injekcióval) injekcióban, vagy infúzióban. Higítható bármely vizalapú infúziós oldattal.
30 000 ,-Ft helyett 27000,-Ft
2.Hatásnövelő, lúgosító infúziós oldat - Bikarbonát 100ml 8,4 % -os (10 palack/ csomag)
Bikarbonát oldat 10 palackos (8,4g hatóanyag/ palack = 100 ml) dobozokban kapható.. (Naponta fél/egy palack= 50/100 ml szükséges.) A Bikarbonát Európa összes országában használatos és törzskönyvezett készítmény.
19000,-Ft helyett 17000,-Ft
3. 5. Infúziós sóoldat (250 ml) műanyag flakonban - Az infúziós beadásokhoz szükséges hígításra
A flakonban lévő infúziós sóoldat 0.9% töménységű és 250 ml. Műanyag flakonja olyan nagyságú, hogy kényelmesen belefér a hatóanyag is.
500Ft/db helyett 450Ft 9000,-Ft
Infúziós szerelék , injekciós tű,szérumtű 20db 6000,-Ft
Celladam ampullás 8db 15000,-Ft
ÖSSZESEN: 186000,-Ft


158. Bebe 2011. 01. 09. 10:59:59
Rákbetegek fóruma
Kedves Gyuri!

Az úgy volt, h volt 1x az alapbetegség, amikor az áttétek miatt sikerült mindenkinek meggyőznia, h menjek el a műtétre, sőt az imádott sebészettanárom műtött, úgyhogy elmentem, és fantasztikus volt! Nekem ahhoz , h továbbléphessek, és fejlődhessek, a műtét is szükséges volt! De nem tudtam semmit elvállalni, arra már a drága tanár úr sem tudott rábeszélni!!!!!
Szóval kialakítottam magamnak egy terápiát, amit úgygondoltam, tűzön vizen át viszek, és addig alkalmazom, amíg meg nem gyógyulok! emellett persze a spirituális fejlődés útjára (is) ráléptem, voltam angyal rituálén, és két kontrollon is minden rendben volt! Aztán jött a "pofon", azaz a gyógyulásba vetett hitem megkísértése, amikor kiderült egy távolabbi áttét!
gondolhatod, hogy összeomlottam, mindent megdőlt, mindent feladtam! Akkor volt az, hogy hiába akarta tízmillió ember, h elválljam a terápiákat, mégsem tettem! Hidd el, nehéz(ez nem kifejezés) döntés volt!!!!!!!!!!!!!!!!

Aztán azt gondoltam, teljes, őszinte HITTEL, és odaadással, hogy rendben, ha mennem kell, akkor megyek, úgysem én döntöm el! Ez amúgyis odaát előre le van zsírozva! Hát azt tudtam mondani lélekben, teljesen őszintén:
"Uram teremtőm, életem, halálom kezedbe ajánlom, rendelkezzél életemmel, rendelkezzél hű szívemmel! Legyen meg a te akaratod!"

Azért persze mélyen belül úgy gondoltam, szeretnék még élni, és utat mutatni másoknak, hogy mindenből van kiút! (a halál is az, átlépés egy másik dimenzióba)
és sorra kaptam a jeleket, eszembe jutott, mit nem próbáltam még, a barátnőm pedig azt mondta, ha még ott van, nem oldottad meg a feladatot! És milyen igaza volt! Ezek mind egy-egy leckék, és a test csak ilyesmivel tud üzenni, hogy lelki - szellemi fejlődésre van szükség. vagy, ha nem vagyok képes rá, akkor távoznom kell, de újra megkapom!
Mindezt csak azért írtam le, mert a betegséget nemcsak anyagi gyógymóddal lehet meggyógyítani, igen, azt is be lehet vetni, és ha őszintéán képesek vagyunk benne annyira megbízni, hogy biztosan tudjuk, az használ, akkor használ is!és akkor is a fejünk, és ahitünk gyógyít meg, mert velekapaszkodunk vmibe, amiben teljes odaadással bízunk, és elvárjuk, hogy használjon!

Nos, ekkor én az addig alkalmazottak mellé bevetettem a
- GErzson diétát,
- a B17 vitamin napi 500 mg os tablettáját (meg már több mint 1 éve szedtem a B15 öt is)
- meg az Iscador injekciókat
- valamint az addigi 3000 mg C vitamin adagot felemeltem 10.000 mg ra(óránként 1000 mg)

eldöntöttem, hogy amíg ezt a kúrát csinálom, nem megyek sehová ellenőrzésre, csak ha befejezztem, és akkor is egy olyan helyre megyek, ahol semmit sem tudnak rólam!
az átté 2008.szept. 23 án derült ki.

2009 márciusban mentem el egy független kontrollra, ahol a dr. nő totál kikészült idegileg! (mert nem vittem semmi leletet)

De bárhová mentem, nem találtak semmit, a nyirokcsomómat pedig többször is ellenőriztettem, de nem mondtam meg, h ott C5 pozitív carcinoma volt a diagnózis!

Hát, h mi használt, a lélek, va bevetett cucc, vagy együtt az egész, azt nem tudnám megmondani,!
ja! De igen, mégis tudom, a SZERETET használt!

azt modntam a "gyanúsítottamnak" , hogy szeretélek, és nem engedem, hogy bántsanak, bízom benne, hogy tisztára mosod magad!

Adtam neki időt, és teljes odaadással bíztam benne, reikiztem minden áldott nap! Mantrazsinórt és fehér mágiát, agykontroltl, és pozitív gondolkodást, szóval mindent bevetettem, megbocsátást, szeretet, hálát, imát...

Hát, így volt!

Meggyőződésem, ha vki rákot kap, az egy olyan jel, ami arra figyelmeztet, hogy változnod kell, a szellemi megértés magasabb szintjére kell lépned! Ha megteszed, midnen eltűnik, huss! Akár egy nap alatt, ha nem, akkor...


159. Bebe 2011. 01. 06. 16:11:12
Rákbetegek fóruma
BÚZAFŰLÉ

A zöld orvosság, zöld manna, folyékony oxigén, koncentrált napenergia, a jövő orvossága! Természetes életelixír, élelmiszer, kozmetikum. Élénkíti az anyagcserét, lassítja az öregedést, rágcsálása fogápolásra is jó. Növeli a radioaktivitással szembeni ellenállást, hajmosásnál hajerősítő, jó a korpa ellen. Égésre, vágásra, rovarcsípésre, ekcémára, fekélyre, lábgombára, pikkelysömörre hatékony. Hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja: a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből, ezáltal kiemelkedően jó méregtelenítő- és tisztító hatású, a test regenerálódását serkenti, erősíti az immunrendszert, védelmet nyújt a környezeti ártalmak és a rákkeltő anyagok ellen. A mai kor betegségeinek és degenerációinak nagy részét az ételeinkből hiányzó hasznosítható és egészséges összetevők hiánya okozza. A főzés tönkreteszi a szervezet számára szükséges enzimeket, túl sok cukrot fogyasztunk (ami szintén vegyi úton előállított élelmiszer), továbbá az alkohol-, a kávé- és a különböző élénkítő szerek túlzásba vitt fogyasztása is káros. Az élelmiszerek feldolgozása során ételeinkbe tartósítószerek kerülnek, melyek lerakódnak szervezetünkben.
A mai étrendeknek az 50%-a mesterségesen feldolgozott étel, melyek nagymértékben tartalmaznak az emberi szervezet számára feldolgozhatatlan vegyületeket, amik nem ürülnek ki, hanem méregként rakódnak le a szervezetben. Az immunrendszert jelentős mértékben erősíti, mely közvetlen kapcsolatban áll a betegségek megelőzésében és leküzdésében nyújtott hatással. A káros sejteket, baktériumokat elpusztítja. Csökkenti a rákos megbetegedés lehetőségét, segítheti a rákos megbetegedések gyógyulását, mivel magas B17 tartalma miatt a normál sejtek befolyásolása nélkül képes szétrombolni a ráksejteket. A cukorbetegséget kezdeti stádiumában akár vissza is lehet fordítani, illetve a további romlást meg lehet akadályozni a búzafűlé rendszeres szedésével. Emeli az emberi szervezet energiaszintjét, felpezsdíti a szervezetet. Az idős, leromlott szervezetet hetek alatt tevékennyé, aktívvá teheti testileg és szellemileg is. Serkenti a véráramlást, javítja a keringést, amelynek számos közvetett pozitív hatása ismert. Például: segíti a belső szervek működését (szív, tüdő, gyomor, belek, stb.), erősíti az immunrendszert, az oxigén dús vér révén javul a sejtek oxigénellátása, csökkenti a gyulladásokat, segítség a hajhullás ellen, stb. Megszűnteti az emésztési- és bélproblémákat, segít visszaállítani a természetes bélflórát a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításával. A bélben található bolyhokat felszabadítja a lerakódott méreganyagoktól, így javítva a táplálék felszívódását. Normális székletet eredményez. A gyomorproblémákat - pl.: puffadás, gyomorfekély, stb. - jótékonyan befolyásolja. Segíti a súlyfelesleg egyenletes és folyamatos leadását, így a szervezetet nem kell megterhelni a különböző fogyókúrák táplálék megvonásával és vegyi anyagaival. A helyes testsúly megtartásában is jelentős eredményeket lehet könnyen elérni. (Például: csökken az édesség vagy kávé iránti vágy.) Helyreállítja a DNS-t, a zsenge füvek csúcsában lévő alkotórész képes elősegíteni az újjáépülést a sérült sejtekben. Jótékony hatással van az idegrendszerre. A mai élet feszültségei, stressz hatásai ellen fokozott védelmet nyújt. Csökkenti a fáradékonyságot, növeli a terhelhetőséget. Stressz okozta álmatlanság, nyugtalanság ellen is kiváló. Pozitív hatása klinikailag igazolt bőr-nyálkahártya problémák, csontnövekedés (törés, zúzódás), radioaktív sugárzás esetén is. A búzafűlé igen intenzív méregtelenítő hatása a szervezetünkből távozó anyagokat - legyen ez vizelet, széklet, izzadság, vagy fülzsír - minőségileg, ill. mennyiségileg megváltoztathatja. Gyakran a tisztítókúrák kezdetén levertség az első tünet. Az émelygő érzés azt jelzi, hogy a tisztulás beindult. Lehetséges, hogy a méregtelenítési tünetek erősödnek: étvágytalanság, émelygés, hányás, hasmenés, izzadás, különböző fájdalmak, hőemelkedés, fáradékonyság, aluszékonyság, stb. jelentkezik. Ezek a jelei annak, hogy szervezet tisztul, a nem odavaló salakanyagoktól, amelyek 20-30-40 év alatt felhalmozódtak. Az említett - egyesek által gyógyulási válságnak nevezett - jelenségek nem mindenkinél jelentkeznek, akiknél viszont igen, azoknál az első időszak néhány napjára korlátozódik.

A búzafűlé hatóanyagai:

Klorofill
A búzafű egyik legfontosabb hatóanyaga a klorofill, melyet nevezhetünk a növények "vérének" is. (hasonlít a hemoglobin felépítésére) A klorofill az szabad szemmel nem látható molekuláris anyag a növényekben, mely a fotoszintézisért felelős. A fotoszintézis során a növények a Napból származó fényenergia felhasználásával szerves vegyületeket állítanak elő. A világon minden élet ettől a folyamattól függ, hiszen a táplálékunk egy része és a levegőben található oxigénünk is ennek a folyamatnak az eredménye. A klorofill molekuláris szinten majdhogynem megegyezik az emberi vérrel. Ez az oka, hogy a zöld növényekkel (pl.: spenót, sóska) eredményesen kezelhető a vérszegénység is. Erősíti a sejteket, méregteleníti a májat, a szennyezést okozó elemeket gátolja. A test minden sejtjének energiát és tápanyagot szállít a véráram útján. Klorofill tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében is komoly szerepe van.

Vitaminok
A búzafű présleve sok A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B10- B12 és E-vitamint tartalmaz. A tej B1 vitaminjának 30 x – át, a narancs C vitaminjának 60 x – át, a spenót E vitaminjának 50 x – ét.
Jelentős a B-17 (laetrille, amigdalin) tartalma, amely a tudós és kutató körökben elismert, hogy a normál sejtek befolyásolása nélkül rombolja szét a ráksejteket. (A mai átlagos étrend kb. 400-szor kevesebb B-17 vitamint tartalmaz, mint a természetes népek étrendje, ahol a rák előfordulása igen-igen alacsony.) A búzafűlé az egyik leggazdagabb A- és C-vitamin forrás. Majdnem annyi C-vitamint tartalmaz, mint a citromfélék, többet a szokványos zöldségeknél. A C-vitamin fontos a bőr, fogak, íny, szem, izmok, ízületek épségéhez. Egyenlő arányban gazdag, F-, K- vitaminokban. Több A-vitamint tartalmaz, mint a zöld saláták, gyümölcsök. Fontos a normális növekedéshez, a jó látáshoz és szaporodáshoz. A B-vitamin energiát ad, támogatja az idegrendszert és az emésztőrendszert. Az agy és a test szabályos fejlődéséhez, valamint a mellékvese működéséhez szükséges. Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin, antioxidáns hatása elismert, védi a szívet. Elegendő E- vitamin nélkül izomsorvadás jön létre.

Enzimek
Minden cselekvés a gondolkodástól kezdve, az emésztésen át, a láb mozgásáig enzimek ezreinek tevékenységét igénylik. A búzafűlében található enzimek aktív összetevői többek között tisztítják a vért, semlegesítik a sejtekben tárolt mérgeket. Ha ezeknek az enzimeknek a mennyisége hanyatlik, az egyenlő az öregedéssel és/vagy különböző betegségek kialakulásával. Néhány példa enzimekre, melyek a búzafűlében megtalálhatók:

Antioxidánsok
Szükségesek a sejtlégzéshez, megkötik a szabadgyököket. (A szabadgyököket a kutatások összefüggésbe hozták szinte valamennyi civilizációs betegséggel; pl.: különböző rákos megbetegedések, korai öregedés, szívbetegségek.)
Citokróm-oxidáz: egyfajta antioxidáns, mely alátámasztja a sejtlégzést
Amiláz: elősegíti az emésztést, nagy szerepe van főleg a keményítők lebontásában
Lipáz: zsírbontó enzim
SOD (szuper-oxid-diszmutáz): valamennyi sejtben megtalálható, fékezi a sejtöregedést.

Aminosavak
19 féle aminosavat tartalmaz.
A fehérjék úgynevezett aminosavakból állnak. A víz mellett a fehérje a legbőségesebb tápanyag a testben. A test szárazanyag tartalmának több mint 50 % fehérje, tehát elmondhatjuk, hogy egy igen jelentős építőköve az emberi szervezetnek. Az aminosavak egyenesen a vérben szívódnak fel - itt semlegesítik a mérgező elemeket (pl.: nikotin, higany, stb.) úgy hogy átváltoztatják őket oldhatatlan sókká. Az aminosavak felelősek a sejtutánpótlásért, a hormontermeléstől kezdve az izmok, a vér és egyéb szervek felépítéséig. A testünk csak az elfogyasztott fehérjékből tud újabb sejteket szintetizálni. Felelősek még az immunrendszer működéséért, a jó májműködéséért, a sejtek regenerálódásáért. Akárcsak egy aminosav hiánya is allergiát, kevés energiát, idő előtti öregedést eredményezhet! Allergiás tünetek és betegségek teljes visszafordulását és gyógyulását eredményezi, ha a hiányzó aminosavat pótolni tudjuk a szervezet számára megfelelő mennyiségben. (teljesen mindegy, hogy milyen jellegű allergiáról van szó: fém-, vagy pollen-, egyéb allergia)

Ásványi anyagok
A búzafűlé tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van. Tökéletes fehérjeforrás: az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza Legalább olyan fontosak, mint a vitaminok. Jó karban tartják csontjainkat, fogainkat, védik az anyagcsere funkciókat, a vér pH értékét lúgosítják a magnéziumnak, káliumnak és kalciumnak köszönhetően. A búzafűlében bőven található vas, mely a vvt-k kialakulásához szükséges, hiánya vérszegénységet okoz.
Nátrium: segíti az emésztést, a kiválasztást. Szabályozza a folyadékmennyiséget a testben, a vízháztartást.
Magnézium: A jó izomműködés és a belek épsége miatt fontos. A csontok és a fogak egyik alkotóeleme.
Nyomelemek: pl.: szelén: rákellenes tulajdonságai miatt vizsgálják.
Cink: Hajnövekedés, májfunkció, fehérje szintézis miatt fontos.
(Mangán, Cink, Szelén, Jód, Kálium, a tej Calciumjának 11 x – ét, a banán Magnéziumának 5 x – ét, a spenót Vas tartalmának 5 x - ét, ( a halnak a 15 x – ét)

Fogyasztása
A kipréselt lé nem tartható el még hűtőszekrényben sem, mert alkotórészei gyorsan elreagálnak egymással és elbomlanak. Tehát a búzafűlét csak frissen préselve érdemes fogyasztani. A búzafűlétől elvárt reakciók sejtszintű megvalósulása miatt fontos, hogy fogyasztása éhgyomorra történjen, és ivása után legalább egy órán át ne jusson szervezetünkbe szilárd étel.

Adagolása
Kezdetben 1 teáskanálnyi fél órával étkezés előtt, két – három hét után már lehet fél pohárral. Ettől többet nem szabad meginni.
A búzafűlé csak frissen préselve a leghatékonyabb, mert az értékes enzimek ekkor még nem bomlanak le benne. Saját búzafű tenyészetet kell telepíteni, minden nap megnyírni, amennyi kell belőle. Szeretettel nevelni, öntözni. Időben mindig újat ültetni.

Hatásai:
• Regeneráló, tisztító, gyógyító
• Természetes életelixír
• Örök ifjúság, egészség, vitalitás
• Gyulladáscsökkentő
• Vérszegénység esetén,
• magas vérnyomásban
• fogszuvasodás
• légzőszervi betegségekben, allergiában
• epe – és máj betegségekben
• gyomorfekélynél,
• gastritisben, emésztési zavaroknál
• segíti a mérgező anyagok lebontását
• vérképző
• vértisztító,
• növeli az ellenálló képességet és a teljesítményt
• gyógyítja a rákot (az oxigén, és a B17 vitamin tartalmával)

/részlet a könyvemből/


160. ladin 2010. 12. 18. 20:13:26
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!

SOS (még ünnepek előtt) szükségem lenne B17 injekcióra, 5 dobozzal kellene, de 1-2 doboznak is nagyon örülnék. Többet is adok érte, mint a piaci ára, mert nagy szükségünk lenne rá. Nagyon megköszönném, ha valaki, akinek esetleg van "rakráron" segítene nekünk.
Köszönöm! Ide írjatok kérlek: vsztitkarsag@porsche.hu Bea


161. moncsa 2010. 12. 14. 11:46:23
Rákbetegek fóruma
Nyílt levél a győri 2-es belosztály dolgozóihoz és vezetőjéhez és azokhoz az EMBEREKHEZ, akik remélem ezután a levél után nem ilyen bánásmódban részesülnek majd…

Tisztelt Gasztonyi Tanár Úr!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Klemensits Mónika vagyok, néhai Klemensits József lánya, egy ember aki testvérével és édesanyjával gyászolja az osztályán elhunyt édesapját.
Édesapám 5évvel ezelőtt gégetumorral radikális műtéten esett át. Azóta rendben volt, velünk volt és küzdött minden nap, hogy ez így legyen.
Rendszeresen járt Édesanyám kíséretében kontroll vizsgálatokra…bár ezeket inkább nem is nagyon bolygatnám, hogy miből áll egy rákos beteg kontroll vizsgálata, belenézünk a torokban, megnyomogatjuk a mirigyeket aztán mehet…sem egy vérkép, sem egy röntgen vizsgálat…ultrahangról már ne is szóljak…Zárójelben megjegyzem, hogy egy héttel az édesapám halála előtt járt egy ilyen kontroll vizsgálaton, ahol megállapította a Tompos Tanár úr, hogy sokat fogyott…de a zárójelentésre azt írták, súlyát tartja…

Ez a része a történetnek közvetlenül nem Önre tartozik, csak a teljes megértés miatt írtam le.

Édesapám hirtelen egy hétfői napon ágynak esett, nem érezte jól magát. Fájlalta a gyomrát, gyakran járt wc-re, hányt és azt hitte édesanyám, hogy gyomorrontás.

Kedden kihívtuk az ügyeletet, aki megvizsgálta és beadott neki egy hányás elleni injekciót…

Szerdán reggel én hazautaztam a szüleimhez, és elmentem reggel 10kor a körzeti orvoshoz, hogy apukám nincs jól, és aggasztó, hogy pl az injekció óta sehol nem távozott belőle folyadék…de semmi nem is maradt meg benne. A körzeti orvos kijött, délután két óra körül.. 60/ 40-es vérnyomást mért, és azonnal mentőt hívott, akik rohamkocsival szirénázva jöttek, és őrült gyorsasággal vitték el az apukámat. Még annyi időnk sem volt, hogy anya cipőt húzzon, és menjen vele, mert annyira meg voltak ijedve a mentősök. A körzeti orvos egy diagnózissal és egy csomó vizsgálati kéréssel töltötte ki apa lapját, és ezzel vitte el a mentő…

Kalandosan végül az Önök osztályán landolt…ahova 15óra előtt került pár perccel…és ahol állt egy medikus az édesapám ágya mellett, és egy árva orvos nem jött, hogy megkérdezze, hogy mi az oka a rohamkocsis behozatalnak….és a 60/40-es vérnyomásnak…A gégemetszett édesapám nem tudott beszélni, mi fordítottunk a medikusnak…aki megkérdezte, hogy a bácsi nem tud beszélni?...
Sürgettem a medikus hölgyet, hogy biztos nem véletlen, hogy édesapámat így hozta be a mentő…és akkor még a körzeti orvos által írt lapot meg sem nézték…apának vizelnie kellett végre…és kimentem a nyári nyaralását épp mesélő ápolóhölgyhöz, akit körül vettek a nővérpultban orvosok nővérek egyaránt…és kértem egy kacsát. Közölték : második ajtó balra…ott megtalálom…bevittem apának, aki sötétbarna vizeletet ürített, és ezzel kirohantam a nővérpulthoz, hogy megmutassam és ránéztek, majd beszéltek tovább….

Aztán folytatódik a borzalmas hozzáállás….

Visszamentem apához, amikor hallottam, hogy egyre több váladék jön belőle, szörcsög és megijedve kimentem újra zavarni a nyári nyaralásos történetet…hogy nincs jól az apukám, és jöjjenek azonnal…ahogy visszafordultam a nővérpulttól…anyukám segítségért kiáltott és sem egy nővér, sem egy orvos nem ment a segítségére…semmit nem csináltak Tanár úr. Az apukám édesanyám karjaiban ment el….plafonig spriccelő váladékban és alvadt vérben, és az Ön munkatársaira én üvöltöttem a folyosón, hogy mozduljanak meg, és segítsenek hát nem hallják hogy az édesanyám segítségért kiált….

Ezek után senki semmit nem mondott, vidáman kisétáltak a nővérpulthoz ismét, ahol rezzenéstelen tekintettel rideg embertelen közönnyel közölték, hogy elhunyt az apukám és részvétük…

Szeretném leszögezni, hogy ez a levél nem azért született mert bárkin is bosszút állni szeretnék, hiszen józan ésszel felfogom, hogy segíteni nem tudtak volna rajta…apa menni akart és hirtelen ment is…

Ez a levél azért született, mert ha lehunyom a szemem, nem arra emlékezem, hogy az apukám milyen nagyszerű ember volt, hanem az utolsó pillanatai jutnak eszembe, amikor kétségbeesve nézett rám és nem értette, hogy mi történik és én nem tudtam megnyugtatni, mert még csak meg sem vizsgálták még elbúcsúzni sem tudtam…mert nem tudtam, hogy ekkora baj van….
Embertelenek voltak Velünk hozzá tartozókkal…az egyetlen ember aki szívből átérezte egy édesapa elvesztését az a takarító néni volt…az egyetlen emberséges gesztus belőle jött. Nem tudom, hogy az a néni ki, és mi a neve…de ezúton nagyon köszönöm neki, hogy ilyen Ember!

Félreértés ne essék, nem kívánom, hogy velünk együtt sírjanak, csak tegyék a dolgukat, ami a hivatásuk…vagy ha mégsem akarják ezt tenni, akkor adjanak helyet olyan embernek aki emberként is helyt áll egy ilyen munkában…az apukám esetében sem szakmailag – sem emberségükben nem álltak helyt az Ön dolgozói.

Ennek a levélnek a célja az, hogy tudomásom van több közeli barátunk tapasztalata alapján, hogy ez nem egyedülálló hozzáállás volt az apukám esetében. Többen tapasztalták ugyanezt, és többen el is mentek Önhöz panaszra, és ennek ellenére is megtörténhet mégis újra és újra…

Tisztelettel kérem Tanár Úr és kedves 2-es belosztály dolgozói, hogy minden nehézség és anyagi motiválatlanság ellenére maradjanak meg Embernek, és ugyan az emberi élet múlandó, de ez a hozzáállás az adott hozzátartozóknak még fájdalmasabbá teszi a gyászt, ami önmagában véve is őrjítő… és csak abba gondoljanak bele, hogy vajon mit tennének, ha Önök kerülnének az én vagy a testvérem vagy az édesanyám helyébe…vajon hagynák –e szó nélkül azt a hozzáállást amivel Önök az én édesapámhoz viszonyultak. Őszintén nem kívánom, hogy valaha is átéljék.

Ui.: a zárójelentésre az került , hogy édesapámnál vizsgálat során gyomorfekély heveny vérzéssel azonnali légzés és szívleállást okozott, és ez volt a halál oka…Tisztelt Tanár úr, azt sem tudnám megmondani, hogy milyen orvosok dolgoznak az osztályán mert egyik sem jött oda, csak és kizárólag a medikus lány….


Erőt egészséget és emberséget kívánok Önnek és a csapatának.

Klemensits Mónika


162. Márta 2010. 12. 09. 21:41:41
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozok!
Eladó 37 l Nutrison Energy gyógytápszer /l00 Ft/l.
52 tasak Culevet italpor 8000.- Ft
Meyra Antidecubitus párna ADS két légpárnás ülőpárna. Eredeti csomagolás, nem használt.20000 Ft
celladam kúp 9 db 2000.- Ft
celladam 2 ml injekció 3 db 3000.-Ft
Petroleum gyógyszertári 1 l. 7000.-Ft
cod tea bontott /ingyen/


163. ggabi 2010. 12. 03. 10:14:51
Rákbetegek fóruma
A Celladam valamint a Gombos Éva állítólagos gyógyító hatalmas csalódást okozott nekünk. A Celladam injekciók ellenére nemhogy csökkent, hanem eszméletlen nagyot nőttek a daganatok. A gyógyító pedig egy sarlatán, mindig azt mondta apukámnak, már összehúzódott a daganat már nincs is ott... ehelyett még a gerincébe is áttét van már... utálom, legszívesebben feljelenteném, hogy ne verjen át másokat. A Celladam is egy nagy szar, ki tudja mi van benne, lehet hogy csak sima víz.
Apu tegnap kapta az első morfiumot tartalmazó tablettát. Nem használt. Legalább is a 8 mg-os tabletta nem. Őrület fájdalmai vannak. Istenem, nem tudom hogy segítsek rajta. 17-én kapja az első kemót. Alimta és CDDP (cisplastin)lesz. A szövettani eredménye szerint adenokarcinóma.
Nem is a dohányzás miatt...
Utálom magam, amiért lebeszéltem illetve hagytam lebeszélni a kemóról. Lehet, hogy használt volna... lehet már nem élne, de legalább nem fájna így neki, mint most.
Ne haragudjatok, de utálom az összes alternatív vackot. Annyi harag és düh van bennem. és a sok miért????????


164. kkelly 2010. 12. 01. 6:18:32
Rákbetegek fóruma
Ezt a levelet kaptam. Érdemes elolvasni!

„NACL” ! Döbbenetes ami itt és most folyik

Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik....pedig mindannyian tanultuk anno az általános iskolában, hogy a só NaCl !!! Se több, se kevesebb !!! van még egy szabvány is erre, a sószabvány ami kimondja, hogy közvetlen étkeztetés céljára használatos sónak minimum 97% tiszta NaCl-t kell tartalmaznia ! SEMMI KCl !!! Ezzel szemben szinte minden só KCL-el kevert ha nem 100%-ban az !!!!

De mára mintha elfelejtettük volna használni a fejünket és csak vakon elhiszünk mindent !!!!
Ilyen a Fluor meg a fogzománc esete... Mióta kizárólag csak fluor mentes fogkrémet használok azóta nincs fogkövem és nincs fogínyvérzésem….. pedig a legtöbb fogorvos fluoridos fogkrémet ajánl….

Továbbá; Döbbenetes ami itt és most folyik !
30 éves barátaim közül sokan nemzőképtelenek, allergiásak, vesebetegek, magasvérnyomásban szenvednek….stb.…. Beteg nemzet a magyar, ezt olvasom...de ez nem igaz, mi egy ősi nép vagyunk, csak éppen beteggé tesznek minket ! Ha nem így lenne, miként lehetséges, hogy egyáltalán van még olyan, hogy magyar ???!!!
Jómagam 12 évig nem tudtam a szívemre fordulva az oldalamon aludni mert heves szívtájéki szorításra és erős légszomjra ébredtem…..és ez ment 28 éves korom óta 10-12 éven keresztül….
Voltam EKG-n, terheléses EKG-n, mindenhol a panaszommal….az eredmény szerint én olyan egészséges voltam, mint a makk de mégsem tudtam a bal oldalamra fordulva aludni anélkül, hogy ne az előbb elmondottakra ébredjek, riadjak fel !
Elfogadtam, hogy jó, ez van, emlékeimben atyai nagyanyám élt aki hasonló jelenségekről beszélt nekem, de akkor én még ezt nem tapasztaltam ! Úgy látszik mi egy ilyen szív-gyenge család vagyunk, gondoltam….
10-12 évvel később aztán egy jó-barátom szólt, hogy hallottam-e Tejfalussy András nevét és a hírverését a sóról ? Döbbentem olvastam el Tejfalussy úr felhívását….Tudtam, abban a percben rádöbbentem, hogy ez okozza az én bajomat is, ez történt nagyanyámmal is, ettől kapott édesanyám súlyos csontritkulást és magas vérnyomást, ettől szívritmuszavaros atyám !!!! Mi ugyanis sok sót fogyasztottunk és fogyasztunk most is ! Szeretjük a sót ! A paradicsomon, a paprikán, a hagymán és úgy nagy általánosságban elmondva mindent jól megsózunk ! Kiváltképp a fasírtot !
Összeállt a kép, mert egyértelmű. A tények azok tények, lehet velük vitatkozni, de nem érdemes mert a tények makacsul tények is maradnak ! Itt egyet lehet tenni: átgondolni az eddigi ismereteinket, nem hallgatni senkire sem, hanem gondolkodni és mindig mindent ellenőrizni !!!!!
Tejfalussy úr felhívása után 3 napig csak az üzleteket jártam és vadul ellenőriztem a polcokon a sót, a sókat....nem hittem el, de inkább nem akartam elhinni !!!! Nem létezik, hogy valakik ilyet tesznek !!!!! Az agyad tudja, hogy igaza van Tejfalussy úrnak, de Te magad nem hiszed el, nem akarod elhinni, hogy ez tényleg igaz és veled történik meg…..
Azóta olvastam egy bölcseletet: "….az okos ember mindig kételkedik…." Ez nagyon idevág !
Azóta szereztem tiszta NaCl-t a patikából….és itt jön az érdekesség, nem hiszed el, de úgy alszom a bal oldalamon, mint egy kisded ! A kislányomnak elmúlt az ekcémája és újra olyan sós a verejtékem nyáron, mint 1980 előtti gyermekkorom idején ! Szinte marja a szemem ! Kb. 3 éve pont azon gondolkodtam, hogy 40 éves koromra hogy megváltozott a testem mert már nem csípi a szememet az izzadság…..Egy túrót ! NÁTRIUMSZEGÉNY DIÉTÁRA VOLTAM FOGVA A TUDTOMON KÍVÜL !!!!!! És mellette pedig öntik ránk a kálium kloridot…. az a rémes és ördögi az egészben, hogy nem egy testidegen anyagot, vagy mérget adnak nekünk, hanem egy fontos és létszükséges anyagot kapunk csak éppen eltorzított arányban ami viszont a testünkön belül ebben a koncentrációban szörnyű pusztítást végez !!! A természetben előforduló NaCl többletet a vesénk lekezeli, de az ilyen mértékű KCl-el szemben teljesen védtelen !!!
Ez az ördögi ebben az egészben ! És mindenkiben más és más hatást vált ki….van aki cukros lesz, van akinek a veséje megy tökre, másokat szív és érrendszeri panaszok gyötrik, a magas vérnyomás pedig szinte minden második emberre jellemző lesz….
Egy kollégám rendszeresen külföldre jár alkalmanként több hónapra….itthon a cukra 8. Ehhez nem kell kommentár. Csak húst és zöldséget eszik, semmi kenyér, édesség, semmi ! Szigorú diéta ! Mégis 8 a cukra. Ezután kiküldik Kínába 2 hónapra….Egy pár hét után issza a söröket és mindent eszik amit ott Ő megkíván….Bulgáriában ugyan ez volt ugyanezzel az emberrel…..
Nem furcsa ?!
Ez az én tapasztalatom….a só kell, a só jó dolog, a sófogyasztás egyfajta védőfaktor, gondolj csak a sóbányákban kialakított gyógyhatású barlangokra…. ez így van, így volt és így is lesz, még akkor is ha a Magyar Tudományos akadémia alsó-felső indusz, andusz professzorai ennek ellenkezőjét is állítják és terjesztik ! Tejfalussy úrnak igaza van ! Sajnos. Bárcsak azt mondhatnánk, hogy egy feltűnési viszketegségben szenvedő szórakozott tudós ember !!!! Én a magam bőrén tapasztaltam az igazát ! Már az orvost is ennek megfelelően választom meg….felteszem neki ezt a nyilvánvaló kérdést és várom a válaszát. Amennyiben azt mondja, mint amit az egyik gyerekdoki is mondott, hogy teljesen rendben van az étkezési-sónak a káliumozása, akkor máris tudom, hogy vagy rosszindulatból vagy tudatlanságból mondja ezt, de egy biztos, nem Ő lesz a gyermekem dokija…..
Én már 250 kg sót vásároltam és ebből kb. 50-100 kg között vittem barátaim és ismerőseim számára ! Egy ilyen alkalommal zárás előtt 10 perccel vettem át a sót patikából amikor is rajtam kívül senki sem tartózkodott a patikában. A patikusnő megkérdezte, hogy hova a jó-fenébe viszek ennyi sót ?! Feldolgozó üzemem van ??? Erre én visszakérdeztem, hogy halott -e a só mérgezéséről ? Zavartan bólogatott és mondta, hogy Ő is tanulta még anno, hogy a kálium mennyire egy veszélyes anyag !!!! Erre megkérdeztem, hogy ha ezt Ő tudja akkor miért nem rendel a maga és családja számára Ő is ebből a tiszta sóból ??? Erre Ő: "….mi csak ezt esszük…."
Erre elmondtam neki a 10-12 éves gyötrő éjszakáim történetét, mire Ő sommásan megfogalmazta, hogy ezek a tünetek tipikusan Káliumra utalnak…..
Még egyszer, nem vagyok orvos, sem természetgyógyász, még vegyész sem vagyok….csak gondolkodom és már senkinek semmit el nem hiszek ! Egy vegyész kollégámnak mutattam NORBI UPDATE sójának a dobozát, aholis a szokásos duma volt felírva...50%-ban NaCl szegény só és a másik 50%-ban pedig KCl volt beletöltve mert így csökkenthetjük a vérnyomást...bla bla bla bla
Ezt persze a vegyész kollégám nem hitte el amikor beszéltem neki erről..de amikor lefényképeztem és megmutattam a fényképen a só dobozát, illetve annak feliratát miszerint 50%-ban csökkentett NaCl tartalmú sót árulnak...akkor hirtelen elhallgatott, majd csendesen megjegyezte, hogy ez felér egy gyilkossággal...
Ez az én tapasztalatom. A sajátom. Lehet vitatni, lehet megkérdőjelezni, lehet engem lehülyézni és kontárnak nevezni, csak rajta ! Tejfalussy úrnak igazának az ellenkezőjéről engem ugyan meg nem győz senki sem ! Még a jó Isten sem !
Isten áldja meg Tejfalussy urat amiért felemelte, fel merte emelni a szavát és ezzel vállalva az üldöztetését azért, hogy egy páran megmeneküljenek ettől a tömeges mérgezéstől ! Ugyanis sokkal kevesebben vannak azok akik felébrednek és használni kezdik az agyukat és a régen tanultakat – mint a többség akiknek egyszerűbb azt mondani, hogy ez egy összeesküvés elmélet - és másra is használnák az agyukat a helyváltoztatás koordinációján kívül !
Azután; még Láttam Tejfalussy András Úrral folytatott levelezését a Na:K arányáról….
Távol áll tőlem, hogy okoskodjak, de amikor azt láttam, hogy Önök is fogyasztják HUMINI... akkor úgy gondoltam, hogy megosztom Önnel, Önökkel is a következő gondolatmenetet ! Kérem olvassa el, és gondolkozzon el rajta ! Nem azt kérem, hogy higgyen benne, mert ezek tények nem elhinni kell, hanem átgondolni ! Vagy átgondolja az ember és annak megfelelően tudatosan cselekszik, vagy nem foglalkozik a tényekkel ! De hinni max. a templomban szabad ! Különösen nem a reklámoknak !
Azt kell mondjam, hogy Tejfalussy Úr által javasolt 30 Na és 1K arányszámot gyógyszerészek, vegyészmérnökök, orvosok és egy szívsebész ismerősöm is egyöntetűen és egymástól függetlenül is elfogadták, sőt javasolták amikor én is ezzel a kérdéssel fordultam hozzájuk! Az egyik patikushölgy még azt is hozzátette, hogy tanulta Ő is, hogy a Kálium mennyire veszélyes egy anyag !!!
A netten sok infó kereng erről amit én kérésére szívesen megosztok önnel, de addig is olvassa kérem az alábbiakat és döntsön okosan !!!

"…. Amiről beszélni fogok, az bármilyen krimibe beleillene. A baj csak az, hogy ez itt és most történik mégpedig mindenkivel, veled is! Azt fogom elmondani, hogy hogyan mérgezik tudatosan az embereket és miért nincs esélyed arra, hogy egészséges öregkort érj meg, feltéve ha egyáltalán megéred a nyugdíjas kort! A módszer egyszerűen zseniális! Több szempontból is, egyrészt azért mert ebben a témában aránylag könnyű félrevezetni még a szakembereket is, másrészt azért mert, aki esetleg csak félfüllel hall a dologról az biztosan nem fogja fel ennek a súlyát és jelentőségét.

Nézzük mit is okoz ez a mérgezés: Szív és keringési problémák, magas vérnyomás, asztma, csontritkulás, érszűkület, fokozott trombózis és infarktus veszély, anyagcsere zavarok vagyis pont azokat a betegségeket, amelyek népbetegségek. Az anyagcsere zavarok viszont nagyon sok más betegségnek a kialakulását segítik elő, pl többek között a rákét is. Azt nem állítom, hogy közvetlenül rákot okoz, de igenis jelentősen segíti a rák kifejlődését. Úgy gondolom, hogy minden olyan betegség ami nem vírusos vagy bakteriális eredetű, azoknak a kifejlődésében az anyagcsere zavarok jelentős szerepet játszanak. Még így az elején fontos tisztázni, hogy a mérgezéseknek nagyon sok módja van. Ezek közül csak egy módszer az, amikor nem maga a felhasznált anyag mérgező, hanem a szervezetbe juttatott mennyisége miatt válik mérgezővé.

Az az anyag amiről konkrétan beszélek a Kálium. Ez egy egyébként létfontosságú anyag, a vérben 5 mmol/l -nek kell lenni belőle, azonban az egyensúlya annyira kényes, hogy 7 mmol/l-nél már megáll a szív!!!!!!
Orvosi biokémia: Donnan egyensúly! (erre még fogok hivatkozni) Ez írja le, többek között azt is, hogy a vérben 5 mmol/l káliumnak kell lenni.

Az emberi szervezet számára létfontosságú anyagok egyensúlyának fenntartásához egy anyagból ugyanannyit kell fogyasztani, mint amennyi természetes úton távozik! Átlagos embernél, napi 2 liter folyadékfogyasztást és ennek megfelelően 2 liter folyadékürítést vegyünk alapul. (A folyadékürítés nem csak vizelet ürítést jelent, de helyhiány miatt most úgy fogunk számolni mintha a folyadékürítés csak vizeletürítést jelentene.

A vizelet, mint szűrlet a vérből választódik ki. Ideális esetben ha a szervezetnek nem kell azért dolgoznia, hogy káliumot tartson vissza, vagy felesleges káliumtól szabaduljon meg, akkor a kiválasztott vizeletben ugyanannyi kálium van, mint a vérben, tehát 5 mmol/l. Ha ennyi ürül, akkor az egyensúly fenntartásához ugyanannyit kell fogyasztani, tehát 5 mmol/l-t. Ez napi 2 liter esetén napi 10 mmol káliumfogyasztást jelent. A kálium relatív atomtömege 39,1. 39,1x10=391 mg! Tehát ideális esetben, napi 2 liter folyadékfogyasztást alapul véve, a napi ideális káliumfogyasztás 391 mg vagyis 0,39 gramm!!!!!!!!!!!

A betegséggyártók módszere nem csak az, hogy egészségtelen dologra beszélnek rá, mintha az lenne az egészséges, hanem ugyanakkor az egészségesről lebeszélnek, és úgy állítják be mintha az káros lenne. A sóról, mindenféle hazugságot terjesztenek, többek között pl azt, hogy megemeli a vérnyomást. Van még egy csavar a dologban, mégpedig az, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható rossz sók tényleg vérnyomás emelkedést okoznak, ezzel is igazolva a betegséggyártókat. AZ EGÉSZSÉGES JÓ SÓ, EGÉSZSÉGES EMBERBEN NEM OKOZ VÉRNYOMÁS-NÖVEKEDÉST! Olyanoknál, akik nem egészségesek, (és itt az egészséges embert nem szabad összekeverni a tünetmentessel), náluk okozhat a jó só is átmenetileg vérnyomás növekedést, ezért amikor az ember elkezdi visszapótolni a szervezetébe a hiányzó mennyiségű sót, nagyon óvatosan és csak lassan, fokozatosan szabad ezt megtennie! A só visszapótlása minimum 6 hónapot vesz igénybe, de sokkal inkább 1 - 2 évre van szükség az egyensúly helyreállításához!

Mivel a sóval kapcsolatos hazugságsorozatot csak nagyon lassan és észrevétlenül lehetett bevezetni, és a a köztudatba elültetni, ezért ahhoz, hogy idáig eljussunk legalább 50 - 60 évre volt szükség. Becslésem szerint Magyarországon az 1950 - 1960-as évek körül kezdték lassan fokozatosan elterjeszteni a sóval kapcsolatos hazugságokat. A folyamatot jelentősen felgyorsította, amikor a gengszterváltás után észrevétlenül kicserélték a boltokban az egészséges sókat, mérgezőekre. Ezeknek a következménye, hogy ma Magyarországon az emberek 90 - 95 % -ának túl alacsony a vér Nátrium tartalma, vagyis nem esznek elegendő mennyiségű JÓ sót. (Mindig felhúzom magam, amikor feljön ez a téma, elmondom az embereknek, hogy nem esznek elegendő mennyiségű jó sót, és sokan kapásból rávágják, hogy ők bizony elég sót esznek.)

Ha meg szeretnéd tudni, hogy elegendő jó sót eszel-e, akkor csak a vérképedet kell megnézni. Korábban már említettem a Donnan egyensúlyt. Ez azt is leírja, hogy egészséges embernél a vérben 142 mmol/l Nátriumnak kell lenni. Régi orvosi könyvek még leírják, hogyha a vér Nátrium értéke 140 mmol/l alá csökken akkor az már KÓROS és hyponatrémiáról beszélünk. A vérképekben a Nátrium referencia tartománya jelenleg 135-145 mmol/l, ami egy szándékosan eltorzított érték. (Ha előveszed a vérkép eredményeidet több évre visszamenőleg, akkor látni fogod, hogy a referencia tartományokat úgy módosítgatják, mintha csak egy időjárás jelentés volna. Nem csak a Nátrium
vonatkozásában.) A Nátrium igazi referencia tartománya valójában 140 - 144 mmol/l. A határok kitolásával elfedték, hogy az emberek tömegesen betegek a rossz sótól! A jelentkező tünetekre meg majd mindenféle gyógyszereket fognak szedni, jelentős hasznot hajtva ezzel a gyógyszeriparnak..."

* * *


Beküldte: Plósz Sándor

Teljességgel rossz út ha valaki azt keresi, hogy melyik sót nem szabad megvenni és fogyasztani !!!! SEMILYEN SÓT NEM LEHET AJÁNLANI MA A KERESKEDELMI FORGALOMBÓL !!!!!!
Ha ma ajánlok egyet, mert ma még az tiszta, holnapra már lehet az is kálisózott lesz !!!! És a dobozára, vagy zacsjkójára tök mindegy, hogy mit írnak rá, nem ? A lényeg, hogy mi van benne !!!
Az pedig bizonytalan tisztaságú, illetve nagy bizonyosággal Kálisózott ! Van úgy, hogy nincs ráírva semmi, csak az, hogy MSZ...Ez megint nem mond semmit, az MSZ Magyar Szabványt jelent, de ehhez még kelle egy azonosító szám is, kb így: MSZ-01-10007-82 Ez a hivatalos sószabvány, talán visszavonták, de hát ezt is vajon miért tették ?! Ki nem találnátok...biztosan csakis a mi érdekünkben és egészségünkért ! Naná !
Ha a wikipedián rákerestek akkor ott is sok érdekességet lehet találni..."csak azért nem váltották ki még a NaCl-t KCl-el teljesen mert mániákus depressziót okoz..." Ezt elolvasva gondoltam, hogy rögtön kivetem magam az ablakon ! Ennyire izzadságszagú baromságot ritkán olvas az ember, nem ? Régen a só fizetőeszköz volt, nem azért mert az emberek nem tudtak só nélkül vagy sós íz nélkül létezni, de nem ám ! Egyszerűen amennyi sót veszítünk izzadsággal, vizelettel, széklette stb. naponta, pont annyit kell bevinnünk és erre a legmegfelelőbb a só, a NaCl. Ez évezredek óta így ment csak mostanában az egészségünkért aggódók próbálják megreformálni az étrendünket a "saját" érdekünkben, mert aggódnak a magas vérnyomás kialakulása miatt ! Szédületes.
De térjünk vissza a boltokban kapható sóra:
Volt egy időben 99,7%-os NaCl só ausztriából, az talán jó lehet és még a Lidl-ben is hasonlót láttam...Ezek talán tiszták mert nem Magyarországról valók, de ki venne rá mérget ???
Sokkal egyszerűbb elballagni a patikába, illetve a 10-ik patikába is, ahol ha szerencsések vagyunk akkor rendelnek nekünk a kívánt mennyiségben és patika tisztaságú NaCl-t !
Én nem kockáztatnék az alapján, hogy mi van a dobozra, zacskóra írva !!!!
Horváth Rozi, Sara Lee cég és a Nyirtassi cégek, talán Compass vagy Compex a neve, no Ők azok...persze vannak még sokan ezen a pályán (tengeri só, Sale Marino) szín mérgeket árulnak !!!! Van még Fluoridos só is, ez a kedvencem (mintha a halálraitéltnek a méreginjekcióhoz még ciánt is kevernének, hogy még tutibb legyen a dolog...az elitélteket különben káliumkloriddal végzik ki az USA-ban, a fekete angyal is ezzel segítette át az örök vadászmezőkre azokat akiket evilági szenvedéseitől meg akart kímélni...) és talán még szív műtétek előtt is ezzel állítják meg a szívét a betegnek... Szóval ez egy ilyen anyag, de csak akkor HA ELTOLJÁK AZ ARÁNYOKAT, ez benne az ördögi, szép mi ?


Ezen felül ott van még a patikában is (és az üzletekben) kapható fűszersóként árult VIVEGA 50%:50%-os koncentrációban ami a 30:1-hes képest az 1:1(=50%:50%) arányt valósítja meg, tehát megint csak méreg és mindezt kb. 5000,-HUF-ért, aranyárban...Nézzétek meg a korpovit kekszet is...a felhasznált alapanyagok között "véletlenül" ott figyel a kálium klorid is...
Ez üzletileg sem rossz, mert úgy nyírjuk ki saját magunkat, hogy közben még fizetünk is érte, és akik mindezt teszik velünk csak hátradőlnek és röhögnek rajtunk...Két legyet egy csapásra, végre eltisztulunk az útból és nekik még csak egy fillérjükbe sem kerül ! Komolyan mondom, le a kalappal előttük, hogy ezt mind meg tudták így ebben a formában csinálni ! Zseniális, nem ?
Szóval csak gondolkodni kell, mit is tanultunk az általános suliban ? A só NaCl. Mit is mond a "visszavont" Magyar Szabvány, amit eleink nem véletlenül vettek szabvány alá, szinte kőbe vésve ??? Azt, hogy a közvetlen étkeztetésre szánt sónak minimum 97% tiszta NaCl-t kell tartalmaznia ! EHhez képest nézzük meg a csatolt képeken található zacskót, dobozt 50%:50%, azaz 1:1 arányban van NaCl és KCl... Kell ezt még ragozni ? Ha ezek után még valaki meg tud minket győzni ennek az ellenkezőjéről akkor még tovább kell olvasni azokat az anyagokat amiket áttoltam már Neked ! Azokat sem áratana terjeszteni ! Az egy szép kis összegzés és aki veszi a fáradtságot és időt nem kímélve végigolvassa, akkor annak jutalomból hanganyag is jár :) De ezt majd holnap tudom csak áttolni, mert össze kell szednem a linkeket !


165. Cinci 2010. 11. 24. 23:15:36
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka!

A csontritkulasra is van gyogyszer, a mamam is kapja, havonta egy injekcio, ha jol tudom. Majd megkerdezem tole. Egyebkent tenyleg ezzel a DEXA-val mertek meg a te ertekeidet? A mamamnak nem is mondtak meg, hogy mennyi, amugy itthoni sunyisaggal csak annyit kozoltek vele, hogy "szepen javult". Ugy tudom, neki eleg sulyos a csontritkulasa, szoval jo lenne tudni, hogy neki mennyi az ertek. Amugy szivesen neztem utana, nem volt nagy munka.


166. Pompom 2010. 11. 02. 12:57:47
Rákbetegek fóruma
Kedves Márti,

Mostanában kevesebbet tudok a fórumon olvasgatni, ezért csak most találtam rá a CULEVIT-tel kapcsolatos kérdésedre.
Édesanyám kb. 8 hónapja szedi, neki a tüdejében találtak 1 éve rosszindulatú daganatot.
Jól van, 2 hónapja volt CT-n, nem találtak semmit. De kap injekciós kezelést (Sandostatin) és a Celladam cseppet is fél éve alkalmazzuk.
Nem tudom pontosan megállapítani, hogy az állapotára milyen hatással van a Culevit, de az biztos, hogy nem árt. Kezdetben port vásároltunk, de áttértünk a tablettára, mert ha kimozdul otthonról, ezt kényelmesebb használni. Azt viszont közeli ismerősnél láttam, hogy a kemót sokkal elviselhetőbbé teszi. Egészségpénztáron keresztül is lehet venni, így 30%-kal olcsóbb.
Nyugodtan hívd fel őket, adnak tanácsot az erdedmények alapján (vérkép, CT, stb.)

Gyógyulást kívánok!


167. bomeko 2010. 10. 24. 19:50:29
b 17
Eladó 5 doboz B 17 injekció - 22000 Ft/doboz
e-mail címem: rovinj1@freemail.hu


168. csubi 2010. 10. 23. 5:33:39
Rákbetegek fóruma
Orvosok 5 legveszélyesebb hazugsága
Natúrsziget 2010. szeptember 24. péntek, 19:00
Betűméret Nyomtatás E-mail
Értékelje az írást
1
2
3
4
5
(0 szavazat)

A cím kissé mellbevágó. Hogy igaz-e? Döntse el ki-ki saját maga. Remélhető, hogy nálunk nem ilyen borús a helyzet, orvosaink nyitottabbak, de a német cikkben figyelemre érdemes és érdekes megállapításokat olvashatunk.


Minden 5 percben 9 ember hal meg. Mind olyanok, akik hittek a modern nyugati orvosokban. Ennyi idő alatt most tájékozódhat biztos, természetes, eddig mégis messzemenően ismeretlen lehetőségekről, melyek 7-et megmenthettek volna a 9-ből...

Képzelje el, hogy Ön egyike a megmentett életeknek. Képzelje el, hogy sok fájdalmat megtakarít, hogy nem kell pénzt kiadnia veszélyes kezelésekre, és hogy ez az Ön életét is megmentheti. Ha elolvassa az alábbiakat, néhány percen belül már nem fog félni a/az
szívinfarktustól
ráktól
magas vérnyomástól
cukorbetegségtől
artrózistól
elhízástól
Alzheimer-kórtól

A halál oka: hazugság vagy tudatlanság

Az első lépés, hogyan lehet legyőzni ezeket a szörnyű betegségeket, egyszerű: ne higgyen vakon a modern orvoslásnak. Higgye el viszont, hogy Önt szokás szerint becsapják.

A következő 5 percben emberek halnak meg, emberek, mint Ön vagy én. És nem azért halnak meg, mert betegek. Nem! A klasszikus nyugati orvoslás 5 legveszélyesebb hazugsága miatt halnak meg. Itt nem kis „kényszerhazugságokról” van szó, hanem arról, hogy az olyan betegségekről, mint a rák, szívinfarktus, a szélütés, a cukorbetegség, az Alzheimer-kór és mások, hazugságot mesélnek.

Talán már Önnek is mondtak ilyen gyilkos hazugságot, De ez még nem ok arra, hogy a fejünket homokba dugjuk.

Az Ön orvosa, gyógyszerésze, a gyógyszeripar, az egészségügyi hatóságok – csupa csalás és ámítás! Mind meséket mondanak Önnek. Akkorát hazudnak, hogy majd leszakad a mennyezet. És okuk is van rá, hogy miért hazudnak, miért mondanak meséket. Néha a költségek alacsony szinten tartása a cél. Néha arról van szó, hogy minél több tablettát adjanak el. És néha egyszerűen butaságból hazudnak. Gondolkozzon el rajta: csak azért, mert az orvos ismeretei hiányosak, nem jelentheti azt, hogy joga van ártani Önnek!

1. hazugság – a kemoterápiáról

„Az Ön számára az egyetlen remény a kemoterápia és a besugárzás. A vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a daganat már szétszóródott a nyirokcsomókban. Javaslom, hogy már a héten kezdje meg a kemoterápiát és a besugárzást...”

Remélem, nem mondott ilyesmit az orvosa. Ha Ön ma vagy holnap rákban megbetegedne, még akkor is vannak természetes eszközök és utak arra, hogy miként lehet ismét egészséges. Tabletták, besugárzás és kemoterápia nélkül.

Az a baj, hogy az Ön orvosa valószínűleg semmit nem tud az alternatív gyógymódokról. Ő a modern nyugati orvoslás rendszerének foglya. Az egyetemen csak a klasszikus rákkezelés módozatait ismerte meg, ezek közül pedig sok – és ez tudományosan bebizonyított – nem segít! Minden rákbeteg számára 86%-os esély van a gyógyulásra! A baj az, hogy csak kevés orvos ismeri a megfelelő kezelést.

2. hazugság – a szívinfarktusról

„Az Ön szíve egy ketyegő időzített bomba. Szívinfarktust kaphat, mielőtt elérné a parkolóban lévő autóját. Beutalom bypass-műtétre holnap reggel a... klinikára.”

Ez a hírhedt „időzített bomba”-riasztás, amellyel páciensek ezrei kapnak bypass-beültetést. A legtöbb ilyen beteget nem kellett volna megoperálni. Sem a szívén, se máshol. Néhány orvos nem teszi ki a beteget ilyen nyomásnak. Íme a hibás diagnózis kissé barátságosabb variánsa: „Ha nem vigyáz, a szívinfarktus bármikor utolérheti Önt. Mi azonban gyógyszerekkel stabilizálhatjuk az egészségét. Felírok Önnek...”

Természetesen az „egészség stabilizálásának” a legcsekélyebb köze sincs a gyógyuláshoz. Ha meghallgatja orvosának ezt a tanácsát, a jövőben nitrátot, kalciumcsatorna-blokkolót (kalcium-antagonistát), digitáliszt, béta-blokkolót, prosztaglandint, aszpirint és még sok mást fog lenyelni – élete egész hátralévő részében. Lehet, hogy ezt az orvos csak sokkal később mondja meg, de az is lehet, hogy soha.

De tudja Ön, hogy a legtöbb embernek nem kellene félnie a szívinfarktustól – ha az orvos helyes tanácsokkal szolgálna?

3. hazugság – az időskori fájdalmakról

„Ez teljesen normális, semmi köze az öregedéshez...” „Nincs semmi, amit a... (itt gondoljon egy tetszés szerinti, úgynevezett időskori fájdalomra) ellen tehetne. Meg kell tanulnia ezzel együtt élni.”

A legjobb eszköz ez ellen a kifejezetten nonszensz orvosi állítás ellen a kabátja: ha az orvosa ilyen sületlenséget mond, vegye a kabátját, és hagyja el a rendelőt olyan gyorsan, ahogy tudja. A soha viszont nem látásra!

Igen, igaz, hogy a modern orvostudomány meghosszabbíthatja az életet. A probléma az, hogy senki nem akar 40 éven át úgy élni, hogy tolószékhez van kötve, alig tud lélegezni, vagy nem tud kettőt kettővel összeadni. De nem is erről van szó. Nem arról van szó, hogy meghosszabbítsuk az öregséget, hanem hogy meghosszabbítsuk az átlagos élettartamot. Arról van szó, hogy Ön akár 50 éven át 50 éves legyen – vagy úgy érezze magát, mintha annyi lenne.

4. hazugság – a cukorbetegségről

„Önnek azonnal el kell kezdenie inzulint szedni. Sajnálom, de az eredményei kifejlődött cukorbetegséget mutatnak, és erre nincs gyógyszer. Inzulininjekciókkal kell kezdenie, különben fennáll a veseelégtelenség, vakság, szélütés vagy az amputáció veszélye...”

Igaz. A cukorbetegség az egyik leggyakoribb halálozási ok. Ön 40 és 74 év közötti? Akkor több mint 30%-os esélye van annak, hogy cukorbeteg vagy azzá lesz.

Van ez ellen gyógyszer? Igen, ha kizárólag vegetáriánus módon táplálkozik, a cukorbetegség egészen biztosan elmarad. De ilyen messze nem feltétlenül kell mennie. A legtöbb orvos nem tudja, hogy létezik bevált növényi táplálékkiegészítő, amelyet tabletta formájában beszedhet – és a cukorbetegség egész életére elmarad.

A cukorbetegek egyikénél, akinél ezt a növényi preparátumot kipróbálták, a vércukorszint 500 ponttal csökkent – mindössze 2 hét alatt. Ez a „kaktuszkoktél" egyidejűleg csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet is. A legjobb benne, hogy ellentétben a legtöbb tablettával, ez valóban jót tesz az emberi szervezetnek!

5. hazugság – az Alzheimer-kórról

„Az Ön Alzheimer betegsége nem állítható meg... Sajnálom, de a CT-je korai stádiumú Alzheimer-kórt mutat. Késleltethetjük a romlást, de gyógyulás nem várható. Meg kell kezdenie a felkészülést a következő évekre...”

Az Alzheimer betegség megállítható – de az Ön orvosa ezt nem tudja! Ha valaki a családjában vagy ismeretségi körében Alzheimer-kórban szenved, akkor keressen fel egy alternatív gyógyítót. Az Alzheimer-kór komoly fenyegetés, és a jövőben világjárvánnyá válhat. Ha Ön érintett, nem engedheti meg magának, hogy időt veszítsen. Ne vesztegessen egyetlen gondolatot se a „fehér köpenyesekre”, akik úgyis csak azt mondják, hogy az Alzheimer-kór nem gyógyítható. Ne hagyja, hogy butának nézzék!

Valóban igaz: az Alzheimer betegség lassan előrehalad. A probléma ebben a következő: ha a páciens észreveszi, hogy már nem „normális" feledékenységről, hanem esetleg Alzheimerről van szó, az már meglehetősen gyanús.

Kedves olvasó! Ez az 5 hazugság még messze nem minden, amit az orvosok, a gyógyszerlobbi, a gyógyszertárak és a hatóságok „kínálnak”. Szeretné megtartani az egészségét inkább természetes gyógymódokkal és szerekkel? A fenti példák azt bizonyítják, hogy a gyógyuláshoz többnyire nincs szükség kemoterápiára. Ellenkezőleg: a kemoterápia megölheti a pácienseket! A természetgyógyászat és az alternatív terápia ezzel szemben az egészség megtartásának vagy visszaszerzésének kíméletes módja, emellett kevesebb a kellemetlen mellékhatásuk, mint a modern klinikai gyógymódoknak és eljárásoknak. Feltéve persze, hogy tudjuk, milyen alternatív módszerek vannak, és hogy ezek milyen bajokra jók.

Sylvia Schneider

(Forrás: Die 5 gefährlichsten Lügen, die Ihnen Ihr Arzt erzählt, fordította: Koncz László)

Holnap Este a Naploban szó lesz a daganatokról
Mégpedig a tudattól gyógyulunk meg??? -alcimmel -ha jók az értesüléseim akkor az agykontról lesz előtérben azt hogy milyen oldalról állitják be majd nem tudom de van sejtésem ...

Üdv :csubi


169. Netboszi 2010. 10. 19. 23:20:55
Rákbetegek fóruma
Ange megint, vagy még mindig kórházban van. A blogján 17-én írt. Injekciókat kap.


170. Cinci 2010. 10. 05. 17:26:22
Rákbetegek fóruma
Kedves Ila,

Az MMS-ben az a trukk, hogy erosen oxidativ hatasa van, igy semmi olyant nem szabad fogyasztani par oraig, ami antioxidans, mert a ketto semlegesiti egymast. Pl. ha a vitaminjaidat, antioxidansokat reggel ill. napkozben veszed be, akkor az MMS-t probald meg ejszakara, vagy forditva. De bizonyos idot varni kell a ketto beszedese kozott. Te hogy szeded?


171. Bebe 2010. 10. 01. 21:18:55
Rákbetegek fóruma
Kedves Bandi!
Igen, jövök a sok B12 vel, és igazad van!

EGY

(a B12 neve cianokobalamin , azaz ugyanúgy ciánvegyület, mint a B17! - és a vörösvértestek képződését segíti elő)- maga Dr. Lenkei György is azt mondta nekem, hogy nyugodtan szedhetem, a többi sejthez semmi köze!

De ne felejtsük el, Beáta Bishop is adta magának injekcióban, amikor a mexikói klinikán alternatívan gyógyult a Gerzson terápiával! És ott búzafűlevet is ittak, valamint sok vitamint is szedtek... amellett a szinte kivitelezhetetlen kúra mellett, amit végig csináltak! aki ezt megteszi önmagáért, megérdemli, hogy meggyógyuljon! És B17 et is szedtem, most is szedek, ha nem is abban a formában, hanem a csírákkal, az astralagussal, és a sárgabarack meg a szilvamaggal! :))))))))

• testmozgás: létfontosságú az immunrendszer és a keringés állapota miatt! Séta, aerobic, feszítő és nyújtó gyakorlatok, trambulin.
• étrend: 50-70% teljes gabona és hüvelyes,
20-30% enyhén párolt zöldség,
2- 5 % tengeri moszat,
5-10% idénygyümölcs,
Vegetáriánus makrobiotikus étrend.

o Ivókúra: napi 10 pohár zöldség és gyümölcslé: 4x2 dl zöldséglevéllé, 5x2 dl alma- vagy sárgarépalé, 1x2 dl grapefruit- vagy narancslé. Óránként igyunk meg 1-1 pohárral váltogatva, amíg el nem fogy mind a 10 pohárral. A kúrát 21 napig folytassuk az ajánlott gyógyteák és kiegészítések mellett. A 21. nap elteltével is fogyasszunk sok magas rosttartalmú gyümölcsöt, zöldséget, könnyű gabonákból és hüvelyesekből álló étrendet.
o Gyógyszerezés: orvosi felügyelettel! ß karotin! A szervezet A vitamint állít elő belőle, mely véd a légzőszervek- gyomor- hólyag- bőr- emlő rákjával szemben. ß karotinban gazdag: s. répa, s. barack, kantalupdinnye, édesburgonya, paradicsom, spenót, káposzta, brokkoli, karfiol, kelbimbó…
o Hidroterápia: kontraszt fürdők, beteg testrész meleg borogatása gyógyfüvekkel: (fekete nadálytő, útifű, síkos szil, fehér tölgy kérge, ökörfarkkóró, dél- amerikai sárgafa, lobélia, /¼ rész/, diólevél, vízmelléki csucsóka) . A borogatást fedjük le és 1 órán át hagyjuk rajta.
o Meditáció/ jóga/ imádság: hitéletünk rendkívül fontos szerepet játszik egészségünkben és életünkben. Az imádság képes gyógyítani, megnyugtat és reményt ad. Carl Simonton bebizonyította, hogy étrendünk és életmódunk megváltoztatása nélkül, egyedül a HIT erejével is megszüntethetjük a rákot!
o Játék: próbáljuk meg könnyebben, derűsebben felfogni az életet. Élvezzük családunkat, munkánkat, barátainkat. Higgyük, hogy élni fogunk!
o Tanácsadás: a rákosok legjellemzőbb érzése a megbántottság. Szükség van a MEGBOCSÁTÁS gyakorlására, ha meg akarunk szabadulni a betegségtől. A rák nemcsak a test betegsége! Ne fojtsunk magunkba semmit!
o Célok: a túlélés és a hosszú élet kulcsa a CÉL! Forduljunk az élet felé!
o Hőkezelés: heti 1-2 alkalommal testhőmérsékletünk 40 o fölé emeljük, mesterséges lázkeltés. A rák nem szereti a meleget! (szauna, fürdő)
o Szőlőkúra
o Májméregtelenítés: naponkénti visszatartásos kávébeöntések gyógynövényekkel.
o Növényi gyógyszerek: vinkrisztin : leukémiára, vinblasztin Hodgin- limfómára. Kizárólag orvosi felügyelettel.
o Trópusi meténg fajok: rózsa meténg (Vinca rosea) kivonatai specifikus aktivítást mutatnak egyes rákfajokkal szemben.
o Gyógytea- keverék: 10 rész chaparallevél, 6-6 rész vörösherevirág, galagonya bogyó, pitypanggyökér, bojtorjángyökér, szarszaparillagyökér, alkörmösgyökér, canadai ginseng, szasszafraszkéreg, mahónia- vagy borbolyagyökér, kúpvirággyökér, angyalgyökér, fodros sóskagyökér, homokgyökér, amerikai sárgafa kéreg, 2 rész édesgyökér. Főzzünk a keverékből 1 l forró vízben 4 ek. Teát 10 percig. 21 napon át 2 óránként igyunk meg 3 dl- t. Utána naponta 3 – 4 csészével ihatunk belőle mindig. Remek, egészséges tea izületi és reumás panaszokra is.
o Homeopátia: carcinosim 30- 200. hatékonyság – havonta 1x2 egy adag. / Arzén 30- 200. hatékonyság – tumorok, égő fájdalom esetén lachesis 6. hatékonyság – skarlátvörös, sötétkék, v. hamuszínű tumorok esetén, / sulfur 6. hatékonyságig – reggeli kimerültség, meleg fej és kipirult arc mellett hideg végtagok esetén , 6. kalcium – fluorid 6. hatékonyság kőkemény daganatok kezelésére. Phytolacca, Saguinara, Hydrastis – 6- 30. hatékonyság között.

A fenti program egy segítő emberrel otthon elvégezhető! Sikerrel!
Gyógyíthatatlan betegség nincs, - csak gyógyíthatatlan beteg!
( John Lust – Michael Tierra: Természetes gyógymódok bibliája )

A másik: az a probléma, hogy az emberek mindenféléről mindent állítanak, amikor végre megtalálnak valamit, sikerrel alkalmazzák, hisznek benne,akkor máris ott az ellenpélda!
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be! Ez tuti, már régóta tapasztalom!
Enegem más nem tudott volna rávenni semmire, amit én nem akartam! Az életem az enyém, én döntök! És ezt mindenkinek így kellene tennie! Önmagáért mindent megtenni, hallgatni a belsőjére, és a szervezetére. Azt mondod, nem üzen? De igen! Üzen, mindenki érzi, hogy mi a jó neki!Csak figyelni kell!

Mellesleg az őssejtet én sem szívesen próbálnám ki! Sőt!
viszont beszedtem olyat, amiről senki sem tudta, milyen a hatása... RENEVATIO enzim a neve (telomeráz) - nézzetek utána, ha vkit érdekel! már ezt sem szedem... (egy Fülöp szigeteki szarvasmarha fajta pajzsmirigyének kivonata, amely helyreállítja a sérült sejteket - másik forrás szerint növeli a rákos sejtek burjánzásának kockázatát) no, ki tudja, mikor döntünk jól? én döntöttem, és kipróbáltam!


172. szegedin 2010. 09. 28. 11:54:07
Rákbetegek fóruma
C-vitamin infuzio (68 x PASCORBIN 7,5g = össz. 510g, dijnyertes termek, Cevitollal ellentetben tartositoszer nelkül) + 6 dob TATIONIL (glutation-injekcio) elado, infuzio es kellekek ingyenesen hozza, mivel verkepzesi zavar miatt tovabb nem adagolhato.
Ar: 1 üveg Pascorbin (50 ml/7,5g c-vitamin) 4.000,- helyett 2.000,- Ft;
1 dob TATIONIL (10 ampulla) 21.000,- helyett 10.000,- Ft.
Szegeden atvehetö original csomagolasban, lejarat 2011/Nov.
beatrixbarbara.toth@hotmail.com


173. ridazsu 2010. 09. 27. 14:52:33
gyümölcscukor -érzékenység
Szia Andrea. Köszi szépen mindenképpen megpróbálom.Szőlőcukor nekünk a papíron a tilos felirat alatt van.Sajna.Én is kaptam "számolgatós"papírt de egyenlőre nem merek belőle neki adni semmit.Nektek még tej és tojásallergia is van. URISTEN.!!!!!Én már ettől is sokkot kaptam.Már azon filózok hogy esetleg őssejt beültetéssel ,vissza lehet-e hozni ezt az enzimet ami a fiamnak hiányzik.Azt mondták neked hogy főzni kell. Ők ku...a könnyen beszélnek,kiadják a zárót és gyere majd 3 hónap múlva. Azt hogy mégis mit egyen a gyerek hogy potóljam a vitaminját milyen cukorszármazékot ehet, azt mind nekem kellett kikutatnom. Na mindeggy, látni hogy az ő környezetükbe nincs ilyen tipusú beteg. Amikor a 2 tesója TITOKBA eszi a túró-rudit meg a sárgadinnyét és a gyerek meglátja a szivem szakad meg érte.De gondolom ez nálatok is így van.Köszi a segítséget. Nálatok a gyerek hogy bírja ? Jártok oviba ?Szia Zsuzsi


174. bildi83 2010. 09. 20. 15:41:07
Rákbetegek fóruma
Kedves Mindenki!

Továbbra is eladó 1 doboz bontatlan Iscador Qu I-es széria injekció. Akit érdekelne, kérem írjon: bako.bildi@gmail.com

További szép napot!


175. Idu 2010. 09. 20. 9:43:30
Rákbetegek fóruma

Eladó 7 ampulla Amigdalin (B-17) injekció,
és 9 doboz Cevitol (C-vitamin) injekció (5 ampulla/doboz; 1000 mg C-vitamin/ampulla)
a kettő összesen 16 000 Ft-ért.

e-mail: szzimai@freemail.hu


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap (7. lap) >>>8 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->