Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


176. bebe 2009. 04. 21. 9:57:36
Rákbetegek fóruma
Kedves Éva!
Én a B17 et 500 mg/ nap szedtem, de a tüdőáttéthez az nem lesz elég, legalább 3x2 db kellen belőle, és 10.000 mg C vitamin szájon át naponta, valamint fagyöngy injekció kúrA 3 hónapig, utána kontroll, majd tovább folyt a kúra
Összefoglalom tehát a saját gyógymódomat:

Testi kúra:

1. A daganat kiéheztetése:
- Egészséges életmód, teljes életmódváltás, új étrend, cukor, só, hús, fehérje, tej, tejtermékek, tojás kitiltása, finomított ételek, konzervek, mélyhűtött, bő olajban sütött, rántott ételek mellőzése. Főként zöldség, gyümölcs fogyasztása, leginkább nyersen, esetleg teljes kiőrlésű gabonák, magvak: lenmag, sárgabarackmag, meggymag, cseresznyemag, szilvamag, dió, mandula, mogyoró. Olíva olaj, tökmagolaj, szezámolaj használata. Kíméletes főzés. Párolás, tepsiben sütés. Rákellenes fűszerek, natúr ételízesítők, Himalája só (az egyetlen lúgosító só)

2. hiánypótlás:
- Vitamin, nyomelem, és ásványi anyag- pótlás.

3. Immunerősítés:
- minden eszközzel!(immunerősítők, fagyöngy injekció…)

4. a daganat meggyilkolása:
- Sejtméreg alkalmazása (farkasalma, B17 vitamin, pirosló hunyor, DCA, Hidrazin, Homoktövis, macskakarom…)

5. Tisztítás
- Méregtelenítés (Oxytarm, béltisztítás, májtisztító kúrák, spa detox gépek…), szervezetünk megtisztítása. Tisztító fürdő közben gondoljunk arra, hogy lemossuk a betegségeket, a bajokat, aranyfénybe burkoljuk magunkat.
- oxigenizálás (vitaminokkal, mozgással, helyes légzéssel…)
- Lúgosítás (szódabikarbonát, Himalája só, zöldség, gyümölcs diéta, basica italpor, stb.)

Lelki kúra:

- az okok feltárása
- megbocsátás, szeretet feltételek nélkül
- elengedés, felejtsük el a múltat, a jelenből induljunk ki, most ez van!
- pozitív hozzáállás, gondolkodás
- új célok keresése
- kutatás, elfogadás, beismerés, alázat, hála érzése
- élet szemléletváltás. Érzéseink megváltoztatása. Felejtsük el, amit eddig tettünk, amit eddig hittünk, gyökeres váltásra van szükség! Ha eddig balra mentünk, most menjünk jobbra, ha eddig kelet felé feküdtünk, akkor feküdjünk nyugatra, helyezzük át az ágyunkat, változtassunk a régi, beidegződött szokásainkon. Ha eddig nem ittunk, akkor igyunk sokat, hogy kimossa belőlünk a lerakódott mérgeket!
- Szeressük meg magunkat, mosolyogjunk a tükörképünkre, mindenhová írjuk fel olvashatóan, hogy egészséges vagyok. Étkezés és ivás közben is EGÉSZSÉGET vegyünk magunkhoz, arra gondoljunk, legyen időnk enni, és közben a jelenben lenni.
- agykontroll, reiki, prána nadi, jóga, hit, energiagyógyászat, angyalgyógyászat, pszí sebészet, szellemgyógyászat, csikung, stb.
- mindenekelőtt a gyógyulásunkban rendíthetetlenül higgyünk! Érezzük fontosnak magunkat, fogadjuk el, hogy azért történt, hogy változzunk, és vezessük be a változásokat!
- Adjunk hálát, gyújtsunk gyertyát boldogan a gyógyulásunkért, és bekövetkezik! A lélek gyógyulása előbb megy végbe, a test fáziskéséssel követi!


177. Káma  2009. 03. 26. 20:34:17
Rákbetegek fóruma
Kedves Mamma,Csinyóka!

Gondolunk rátok,és kivánjuk mi is a legjobb eredményeket,ami csak lehetséges!

Kedves Emese!

Én már régebben ezt a massszázs témát fölvetettem,hogy ellenjavallt rosszindulatú betegségekben,de itt van Zsóka,aki élő példa rá,hogy neki segitett.
Az én véleményem az,persze ez csak az enyém,hogy a dagikat nem igazán szabad masszirozni,mert a masszirozással szórhatjuk a szervezetben.
A reflexzónamasszázsba pedig jobban bele kellene mélyedni,mert ott van a Vargha-gyógymód,akik elsősorban ezzel a módszerrel értek el eredményeket.Ez talpmasszázst,vagy tenyérmasszázst jelent.Tehát ők sem a daganatokat masszirozták.Persze a masszázs mellett még biztosan alkalmaznak mást is,nem tudom,mert én nem tapasztaltam,csak olvastam róluk.
Logika van benne,hogy használhat,mert a zónáknak megfelelően a szerveknek a keringését,ez által az oxigénellátását,és az energiával ellátását segitik,tehát gyógyulást eredményezhet.
De abban teljesen igazad van,hogy ugyanakkor fokozódik a nyirokkeringés is,ami lehet,hogy éppen szórja a rosszindulatú sejteket.De nem csak a nyirokkeringés szórhatja azokat,hanem a vérkeringés is.A dagi továbbjuthat akár a vérkeringés,avagy a nyirokkeringés útján is.
Na akkor most légy okos!
Valószinünek tartom,hogy a masszázs mellett nagyon erőteljes immunerősitésre van szükség,hogy a daganatsejteket elpusztitsák.
Vélemény?

Gyógyulást,kitartást és hitet:Káma

Emese!Létrehoztad azt a gmail amit irtál?Mert én már pötyögtettem,de nem ismerte.


178. Maka 2009. 03. 06. 20:48:58
Rákbetegek fóruma
szia Eszter!

Röviden: Macskakarom immunerösitesre, B17 (ha van keserü barackmag az is jo 10-15 szem) megelözesre 7-8 szem, es a Preventa viz, de hogy abbol mennyit azt betegre vonatkoztatva megirja a feltalaloja. HYD Kft.Ezek melle mar nem kell taplalekkiegeszitö.
Apukadnak kivanok sok sikert a gyogyulashoz, neked kitartast a segitsegben.
Üdv,Kati


179. Káma 2009. 03. 02. 19:54:56
Rákbetegek fóruma
Kedves Gyuri!

Eszmefuttatás következik.Lehet,hogy téves,csak az én gondolataim,mert leragadtam ezeknél a frekvenciáknál.
Tehát az én rákomat a carcinoma virus okozta.Az elváltozást eltávolitották,a műtéttel,de a virus ,ami okozta, az viszont még ott maradhatott a szervezetemben.Ma is ott kering,és ebből jöhetnek az áttétek bárhol máshol,amire ez a virus képes.Ezt a virust elpusztitani ugy lehetne,ha az immunrendszerem felismerné a betolakodót,amit célzottan ugye még nem tudunk megtenni,tehát marad az álalános immunerősités.
Amit én meg is teszek,de soha nem tudhatom,hogy eléggé-e.
De ha a Dr Rife módszerével,vagy Dr Clark-éval ezt a virust meg lehetne semmisiteni,ki lehetne irtani,akkor ez lenne jelenleg a megoldás.
És itt van a probléma.Ezeken a kezeléseken,amiket valahol elvégeznek/mert gondolom nem orvosok teszik,akik teljesen felkészültek lennének a frekvencia tartományokról/
azok a megfelelőeket használják-e,vagy egy előzőleg gyárilag a készülékbe tápláltakat alkalmazzák,amik pedig pont arra,amit kezelni akarnak nem jók.
Hát ezek a kérdések foglalkoztatnak,és azért nem priviben irtam meg,hogy hátha másnak is beindul a fantáziája nem csak nekem.
Mert nem csak a carcinomának fellelhetőek a kezelési frekvenciái,hanem egyéb sok másnak is.
És ha nem megfelelő kezelőnek a kezébe kerül,akkor nem biztos,hogy sokat segitene.

Gyógyulást,kitartást és hitet: Káma


180. kerekiemese 2009. 03. 02. 19:41:40
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!

Én is voltam nemrég egy előadáson, amin egy olyan eszközt mutattak be, ami a Zapperhez hasonlóan mágneses biorezonancia elvén alapul. Állítólag ezzel is nagyon jó eredményeket értek már el. Ehhez a Magneter nevezetű géphez vannak általános dvd-k is, mint például wellnes, vagy immunerősítő program, de komolyabb betegségek esetén egy orvosi team a zárójelentés tükrében személyre szabottan állítja össze a terápiát.Általában 45 perces egy "kezelés", amit minden nap ismételni kell.

Bővebben olvashattok róla ezen a weblapon:
http://www.rubinegyesulet.eu/

A Preventa vizet mi is isszuk, de mellette antioxidánsokat és B17-et is fogyaszt Anya!Az utolsó információk szerint ez így nem hatékony?!


181. zsóka 2009. 03. 02. 6:04:01
Rákbetegek fóruma
EZT NÉZZÉTEK MEG!
http://www.gojihealthstories.com/storiescancer.htm
Ágnes! Azért 1 kis méregtelenítés és immunerősítés nem ártana!!!!!!!
Kata! Örülök, hogy jól vagy!!
Hát ez a proff. sem mondott sok újat,hol van még az ,hogy abból gyógyszer legyen!!!!


182. Maka  2009. 03. 01. 18:21:17
Rákbetegek fóruma
Szia elvis 35!
Ket eve organizalta Nekem a Dr Abraham az EURIXOR-t.Tel.;20/332 00 81. Azota csinalom . Regen hetente ketszer, ma mar hetente-kethetente egyszer. Most volt PET/CT- ami mindent rendbe talalt, valamint gyomortükrözes es colonoskopia is. Minden rendben van. Semmi mellekhatasa nincs az EURIXOR-nak. E melle azert szedek macskakarmot immunerösitönek es Calcimagon-D3-at. Valamint sokat uszom es tornazom. Ez a kettö jot tesz a közerzetemnek is , valamint eltünt minden faradtsagerzetem.
Kivanok nelednek sok sikert a gyogyulashoz.
Üdvözlettel
Kati


183. tubi 2009. 03. 01. 16:01:19
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
A férjem agydaganat mütét és sugárkezelés után van. Számtalan termék után a férjem kérésére elkezdte inni a Preventa 105. E mellé nem ajánlanak semmiféle antioxidánst, csak a Basica-t és a Vitanax PX 4-et,patkónyelvet. Nagyon fáradt, gyenge, de akármit akartam adni immunerősítőt és felhívtam a feltalálóját azt ajánlotta, hogy semmi mást ne addig amig issza. 6 hónapot minimun kell inni, de ahogy látom szerintem ezt mindig kellene utána is. Ez egy kisebb vagyon. Fogyasztotta valaki és milyen tapasztalatokkal ? Káros hatás van-e? Valakinek használt és gyógyúlt tőle?
Köszönöm válaszotokat.!


184. bebe 2009. 02. 25. 10:26:58
Rákbetegek fóruma
és most elfogyott a B17 em, de már nem tudok venni, 25.000 ből sok más immunerősítőt tudok , ami tovább elég, ezért vettem kelpet, meg asrtalagus kapszulát, ami a kína csűdfű gyökér pora, nagyon jó!

http://www.vitaminkiraly.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&category_id=9&product_id=349&Itemid=32&vmcchk=1&Itemid=32


185. Emese 2009. 02. 19. 23:00:35
Rákbetegek fóruma
Kedves Mamma!
Jól tetted, hogy a korpafüvet zsurlóra cserélted.
Ha elfogadod a tanácsom, akkor kibővíted a gyógytea terápiát körömvirággal, gyermekláncfűvel és citromfűvel. A zsurlófű mint ismeretes, elsősorban flavonoidokban és ásványanyagokban /nagyrészt kovasav és káliumsók/ gazdag.A flavonoidok a káliummal és a kovasavval együtt fokozzák a vizeletkiválasztást. A kovasav sok sziliciumot tartalmaz, amely az emberi szervezet számára eszenciális /létfontosságú/ nyomelem. A körömvirág hatóanyagai: Szaponinok melyek elfolyósítják a nyálkahártyán letapadt nyákot. ezenkivül antibiotikus /csíraölő/ és immunerősítő hatást is kifejtenek.
Glikozidok, csoportjuk nagy, a hatásspektrumuk is széles és külömböző. Minden glikozidban közös, hogy hidrolízis során /víz vagy enzimek hatására/ kettéhasadnak.
Illóolajok: Mindegyikükben közös, hogy gyulladáscsökkentők, vizelethajtók és görcsoldók, valamint erősítő /tonizáló/ hatást gyakorolnak a gyomor-bélrendszerre, a májra és az epehólyagra.
Keserűanyagok: Az illóolajakkal együtt gyakorolnak jótékony hatást. Ezenkivül fertőtlenítő /antiszeptikus/ serkentőként hatnak a belekre, májra, epére.
Nyálkaanyagok: Olyan szénhidráttartalmú anyagok, amelyek erős duzzadóképességgel és nyákosítóhatással rendelkeznek, ezáltal csökkentik a gyulladt nyálkahártyák irritációját.
Karotinoidok: Csoportjába tartozó likopin-sárga növényi festékanyag, jelentős antoxidáns.
Gyógyhatása: Gyulladásgátló hatású. Erősítik a szervezet védekező rendszerét.
Gyermekláncfűlevél:
Hatóanyagai:Elsősorban keserűanyagokat, szterolokat, /koleszterinszármazék hormonok, melyek a szervezet anyagcsere-folyamatinak irányításában vezsnek részt/ flavonoidokat, cseranyagokat, valamint káliumot, cinket és B-vitaminokat tartalmaz.
Gyógyhatása: A keserűanyagok serkentik az emésztést és az epe termelést. Ezenkívül gyulladáscsökkentő hatásúak. A kálium víztelehít, az összes hatóanyag pedig együttesen jótékony hatást gyakorol a kötőszövetekre.
Citromfű:
Hatóanyagai: Illóolajok, /citronelál és citrál/ ezenkívül kis mennyiségben tartalmaz cser-és keserű anyagokat.
Gyógyhatása:Görcsoldó, gátolja a kórokozó gombák és baktériumok szaporodását. A cseranyagok szíverősítő, gyulladáscsökkentő és antibiotikus hatást gyakorolnak. A keserűanyagok pedig étvágyserkentők.
A citromfű rendszeres fogyasztása csak úgy külön, nagyon jó idegességre, idegi eredetű szívpanaszokra, stressz okozta fejfájásra és étvágytalanság esetén is!!!
Most ha úgy döntesz, hogy alkalmazod, akkor együtt az egészet nyugodtan ihatja a férjed.
Fontos, hogy ne csak a tüdőt és a vesét, de a májat, gyomor és bélrendszert is támogassuk ilyen nagy betegség esetén!
Üdv. Jó éjszakát kívánok.
ui. Egyébként az én férjem is március végén megy CT-re, mellkas RTG-re, colonoscopiára, én is szorongok egy KISSÉ!


186. zsóka 2009. 02. 16. 12:24:29
Rákbetegek fóruma
zoi! ezt nézd meg ha csak annyiba kerül vedd meg mert 13eft az ára.
Cellin immunerősítő, vérképző gyógynövényital
A Cellin 39 válogatott gyógynövény kivonatát tartalmazza. Méregtelenít, salaktalanít, savtalanít. Nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz, fogyasztásával csökkenthetjük a meglévő és a folyamatosan keletkező szabadgyökök mennyiségét. Ajánlott készítmény vérszegényeknek, terhes anyáknak, és javallott ekcémára. A termék itt rendelhető meg: http://www.energylife-world.com/regisztracio
Cellin immunerősítő, vérképző gyógynövényital

* Ár: 3.059 Ft
* Feladó: Energylife
* Telefon: 06703135786
* Referencia szám: 8075395
* Hely: Budapest XI. ker. - Újbuda


187. Emese 2009. 02. 09. 21:44:08
Rákbetegek fóruma
Szia Lajos!
Ajánlanám, hogy még műtét előtt kezdjél el valamilyen immunerősítőt szedni, a választék ebben a fórumban óriási, csak olvass,de esetleg kérhetsz tanácsot, a habverős Banditól, vagy a Zsókától, ők nagyon spiccen vannak!
Üdv. Emese


188. Káma 2009. 02. 03. 16:42:48
Rákbetegek fóruma
Kedves Bery!
Én és a lányom szedjük egy éve kúraszerűen a Celladamot,most tervezem,hogy kontroll szűrésre megyek,és lemérhetem,hogy mennyit használt,mert tavaly megbomlott immunegyensúllyt mutatott.
Egyébként ismerősömnél csontrák diagnózisnál használták a cseppeket is és az injekciókat is,és a tumor visszafejlődött és kettős burokba került,amit el tudtak távolitani és elkerülték az amputációt.Persze szedtek azon kivül sok minden mást is.

Gyógyulást,kitartást és hitet: Káma


189. Maria 2009. 01. 24. 19:35:17
Rákbetegek fóruma
Szia Betti,
Mi 2005. nyarától 2007. teléig elég jól elvoltunk minden este 1 db Voltaren SR75-tel ( 75 mg, retard tbl. ) , utána erősödtek a fájdalmak, lett hozzá Algopyrin támogatás, majd Voltaren helyett lett:
Algopyrin, Rubophen és/vagy Panadol ( paracetamol hatóanyag ) Cataflam ( diclofenac hatóanyag ) és ibuprofen hatóanyagú tbl. Mindehhez maradt el a gyomorvédelem, ami akár artériás gyomorvérzéshez vezethetett 2008. szeptemberében. Tehát fájdalomcsillapítást csak gyomorvédelemben! A napi 1 db Voltarent én a helyetekben megpróbálnám, hátha elég. Mi most: Voltaren kúp, analgetikus kúp, + napi 1 algopyrin és contramal ( 100 mg ) inj. este + este lefekvés előtt Teperin tbl. 2 db. Nekünk írtak fel contramal cseppet is, ha heves fájdalma van, vegyen be 20 cseppet, de nincs rá minden nap szükség. Temészetes gyulladáscsökkentőnek szedjük a Boswellia serrata-t, ( tömjénkapszula ), most nemrég vettem lecithint és a májra L-arginin + L-ornithin kombinált kapszulát, ill. calciumot pótolni és lúgosítani Corall calciummal lúgosítunk. Celladamtól javasolták a NAC ciszteint, várjuk, hogy megjöjjön. Iszunk időnként ezüst kolloidot, vannak immunerősítő ( gomba és trópusi ) kapszuláink, szóval táplálék kiegészítő hegyek :) Kamillatea, stb....


190. bebe 2009. 01. 24. 13:13:56
Rákbetegek fóruma
sziasztok!
Én is olvastam azt a beírást, és iszonyú jót nevettem!
A rák, mint tudjuk az egész immunrendszer totális csődje, tehát külsőleg kenegetni itt- ott értelmetlen! Az egész szervezet méregtelenítése, és immunerősítése az tényleg 100 % os prevenció, és 100 % os gyógyulás!!!!!!!!!!!!!!!


191. Káma 2009. 01. 23. 11:11:25
Rákbetegek fóruma
Nekem kb tiz éve repültek ki a lányaim itthonról.
Az egyik elég messze,és egy évben jó ha egyszer találkozunk,a másik Pesten él,egy ideig minden hétvégén jött haza,de amióta párkapcsolatban él,és ma már feleségként,egyre ritkábban.A férjének az édesanyja már sajnos egyedül él,mert meghalt a papa tüdőrákban.Igy neki van inkább szüksége arra,hogy sűrűbben látogassák.
Tehát mi ketten maradtunk a férjemmel,akinek egy kicsit különös természete van.
A vérnyomásproblémáim kb 5 éve kezdődtek,azt követően,hogy volt egy hatalmas jégverés nálunk,nem tudom emlékeztek-e rá,de errefelé teniszlabda nagyságú jegek záporoztak,én egyedül voltam itthon,és olyan érzése volt az embernek,mintha golyózápor alá vették volna a házat.Egymás után robbantak be a velux ablakaink,nem tudtam,hogy a jeget,a vizet,avagy a szilánkokat szedjem.Jó nagy kárunk lett.
A bőrrákom 2007 májusában derült ki,szeptemberben műtöttek,és az én szövettani diagnózisom miatt ijedt meg a lányom,aki észrevett magán egy megváltozott anyajegyet,ami melanomának bizonyult.Na az aztán a pladróra tett.Azóta pedig nincs egy nyugodt pillanatom sem,állandóan attól félek,hogy mikor jönnek az áttétek,és mindent megpróbálok megtenni ellene.
Hát kedves Bebe,röviden ennyi az én történetem.
Még az előbbiekben irtam,hogy voltam celladam szűrésen,ami megbomlott immunegyensúlyt irt le,és további kivizsgálásokat javasolt,amit nem végeztettem el,mert nem igazán akarok tudni még több negativumról,inkább megpróbálok tenni ellene.

Gyógyulást,kitartást és hitet: Káma


192. Káma 2009. 01. 19. 23:13:25
Rákbetegek fóruma
Kedves Mindenki!

Már akit érdekelnek a gondolataim.Akit nem,az lépjen tovább.
Én,amikor a lányom melanomája kiderült,akkor egyből a Gerson-terápia után kezdtem érdeklődni/némi egészségügyi múlttal a hátam mögött/.És a Gerson,valamint a Simoncini eljárása között némi hasonlóságot véltem felfedezni.Mindketten a szervezetnek a lúgositásán dolgoztak.Az egyik a sok zöldség és gyümölcslével,a másik a szódabikarbónával.
Namost,lehet,hogy Gerson dr-nak hosszabb időbe került,amig a rengeteg zöldség és gyümölcslével sikerült lúgositani a szervezetet,Simoncini szódabikarbóna itatásával,és infúzióval kivánja elérni ezt,és lehet,hogy rövidebb idő alatt célt ér.Még ezen kivül a daganatot,amit el tud érni, láttuk,hogy katéter segitségével át is öblögeti.
A beöntések: Gerson dr.kávés beöntéseket alkalmazott,mennyiségben annyit naponta,hogy az elhalt ráksejteket a szervezet ki tudja üriteni,és a máj méregtelenitését segitse.
Az elején,amikor a gyógyreakció fellépett,akkor többet.Simoncini mit csinál?Szódabikarbónátos beöntéseket,és lehet,hogy ezzel is ugyanazt éri el.
Mondjuk itt a vitaminok,amik eltérnek,mert a zöldségekkel,gyümölcsökkel rengeteg vitamint is visz be Gerson dr. a szervezetbe,amit Simoncini nem.De mi már annyi vitamint,és táplálékkiegészitőt szedünk be,hogy lehetségesen kiváltják azokat.
Egyszóval én amikor alkalmazni kezdtem ezt a kúrát,azért tettem,hogy megbizonyosodhassak arról,mennyire sikerül lúgositani és méregteleniteni a szervezetemet.Még két hetem van.Akkor megnézem mennyire lúgos a szervezetem,és elmegyek egy Celladam szűrésre,ami utoljára azt mutatta,hogy megbomlott immunegyensúlly.Hát majd meglátjuk mi lesz.Addig is még két hét.

Gyógyulást,kitartást és hitet:Káma


193. Káma 2009. 01. 17. 17:17:40
Rákbetegek fóruma
Menden új Sorstársnak!

Nagyon jó lenne,ha a beteg hozzátartozóitok tudnák csinálni a Gerson-terápiát,mert az egy gyors méregtelenitést,és immunerősitést csinál.
Azzal értek el eredményeket áttétes rákos betegeknél is.Csak nem lenne szabad megvárni azt,hogy fizikailag leromoljon,és túl sok áttét legyen,mert akkor a nagyszámú elpusztult rákos sejt visszamérgezheti a szervezetet,ha az már nem tud megfelelően méregteleniteni.

Gyógyulást,kitartást és hitet: Káma


194. Cinci 2009. 01. 17. 14:09:10
Rákbetegek fóruma
Kedves Szilvia!

A gabolexinrol nagyon keves informacio van, az tudhato, hogy mi van benne? Itt sok informacio van, ha kicsit utanaolvasol, sok olyan nem betegseg-specifikus szerrol irnak-irunk, amik sokaknal bevaltak. Pl. a Lapacho teat nyugodt szivvel tudom ajanlani, fantasztikus immunerosito hatasa van, es minden herbariaban, teaboltban kaphato (100 g kb 800-1200Ft es ez eleg egy hetig-egy honapig kb). A tobbi sajnos, azt kell, hogy mondjam, a penztarcatok fuggvenye. Sokan hasznaljak az Iscador injekciokat jo eredmennyel. En ajanlottam a PawPaw kivonatot, aminek gyulladascsokkento hatasa is van, nagyon jo (ezt onnan tudom, hogy a vallamban levo, izuleti fajdalmat par perc alatt elmulasztja, ha beveszem), ezt az USA-bol kell rendelni, egyhavi adagja kb. 35 dollar. Ez azert is jo, mert a kemora rezisztensse valt raksejtekre is hat.

Azonkivul Zsoka angol nyelvu beirasaban most olvastam, hogy van egy bizonyos C-statin, (ebbol 120 kapszula 75 dollar) ami az uj erek kepzodeset akadalyozza meg (ami tipikusan az aggressziv daganatokra jellemzo), es ezt meglepo modon az aproszulak novenybol nyerik, latin neve Convolvulus arvensis, a wikipedia magyarul rola: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szul%C3%A1k Ez egy nalunk is honos gyom, es eredetileg egy asszony az ebbol hazilag keszult fozettol gyogyult meg, igy gondolom, jobb hijan ez otthon is elkeszitheto (persze meg kell varni vele a tavaszt).
Azonkivul van meg a Sutherlandia OPC (ez Zsoka bejegyzeseben is feltunik, az "Anvirzel" neven, ami nem kaphato az USA-ban es Honduraba kell menni erte, ahol 6 havi adag 9ezer dollar). Nos, a Sutherlandia OPC az ott emlitett Oleandert kombinalja a Del-Afrikaban honos "rakbokorral". Egyhavi adag 60 dollar, ezt en meg is rendeltem toluk, es vissza is jelzett az eredeti feltalalo, hogy postara adtak. Itt rendeltem: http://www.sutherlandiaopc.com/ (Visa v. Mastercard kell hozza, ill. ilyen logo)
Azonkivul sokan termesztenek otthon buzafuvet, errol sok adat van az irodalomban is, es meg egy: a D-limolene nevu szer, amit narancshejbol nyernek es rakellenes hatasu! Ez utobbit mindenki figyelmebe ajanlom, en magam is szoktam a narancshejat eszegetni. Talan a legjobb lenne megszaritani, es ledaralni? Bar szerintem teaba dobva is feloldodik joresze, erezni a jotekony hatasat.
Ja igen, megegy: Dr Budwig alternativ terapiaja a lenolajat kombinalja sovany tehenturoval, es ehhez meg ad orolt lenmagot is. Ez is nagyon hatasos, sokak szerint.
Azonkivul van meg a macskakarom, ezt lehet kspni itthon is a vitaminkiraly.hu-nal meg lehet rendelni.


195. zsóka 2009. 01. 17. 8:20:51
Rákbetegek fóruma
Ezt valaki hámozza már ki!


Alternative Cancer Therapies
Page 1

Updated 01/08/09

Bookmark this page...as we learn of more therapies through our research, we will post them here.

Please report any broken links by contacting info@mnwelldir.org

Perhaps we should call these "unproven therapies" since many of them are on the American Cancer Society's infamous black list. Simply because something is "unproven" does not mean that it has been "disproven." And if a therapy fits the following—

1. It works.

2. It's inexpensive.

3. Few, if any, negative side effects.

4. It's not patentable.

—odds are it will stay on the black list because no one is going to spend a dime to prove its effectiveness. Medicine is a business. Cancer is a business. The FDA is running a protection racket, protecting drug companies and the AMA from anyone with an inexpensive and effective treatment for money making diseases.

The following therapies are not guaranteed to work, at least by us. They are presented to you for information purposes only. For many, their effectiveness has been shown in limited clinical trials, but each one, by itself, is not enough. Everything works, when you do everything.

Using an alternative therapy is not holistic, it is simply one rung in the ladder you must climb to reach your goal of perfect health. Some of these therapies can be used as preventative measures, but, even a preventative measure can help to fight an existing cancer, when used with a life style change and other therapies. Work your program! Top

Please Note: WE DO NOT SELL ANY OF THESE.

If we know where to get the therapy, we post it. If not, you've got to go find it on your own.

Mesothelioma is a dreaded cancer that is nearly always caused by just one factor: exposure to asbestos. If you've been affected, request more information on what could be Malignant Mesothelioma.

714-X

In the 1930s, somatids (Latin for "tiny bodies") were discovered. They were called the basis of all life, and according to Gaston Naessens, they are "probably the precursor of DNA, and undoubtedly capable of transforming energy into matter." Hard to tell if they are really the basis of all life, but they cannot be destroyed by 3000º temperatures or by HCL (300 years after they dig you up, they will find live somatids), though bombarding them with electrons will destroy them, thus they were never discovered with the electron microscope. Gaston Naessens, who was chased out of France for practicing medicine without a license, took an interest in the life cycle of somatids. He has produced a video explaining the life cycle of the somatid. Spending over a decade researching somatids, he has also discovered that the first sign of disease is when the somatids begin producing yeast, and veer off their normal three stage life cycle to a sixteen stage life cycle.

He developed 714X, a camphor derivative, that returns somatids to their normal life cycle and, according to his studies, reverses degenerative diseases. Additionally, Gaston Naessens has developed ANA-10 from his work in somatidian biology for use in AIDS, and clinical trials are underway. You should pick up a copy of You Don't Have to Die—Unraveling the AIDS Myth, by Leon Chaitow, ND, DO and James Stroheker. In it you will read about Barry, who had full-blown AIDS, went to Naessens and was put on a detoxication program, dietary changes, supplements and lifestyle changes. He received 714-X injections and regained full health.

For more information, you can contact Cose, Inc. at 5270 Rue Fontain, Rock Forest, Quebec, Canada J1N 2B6, phone (819) 564-7883. His video is fascinating and well done, showing the life cycle of the somatids, and printed materials will offer you a look at the results of his research as well as an explanation of darkfield microscopy. The video costs $25.00, and if you ask, they will send you a list of clinics using 714-X, but all of them are outside of this country. Look to our neighbors to the North and South for treatment with 714-X. Top

ABM Mushroom

In the seventies, two researchers from Penn State visited the Sao Paulo, Brazil area and discovered the local natives to be extremely healthy with a very low rate of disease. The longevity rate was disproportionately high with people living well over 100. Their secret? It was a simple mushroom, they told the researchers, the ABM mushroom (Agaricus Blazei Murill).

Subsequent studies over the next 25 years have shown the ABM to stimulate the immune system and promote natural mechanisms to battle infectious disease and cancers. ABM stimulates lymphocyte T-cell and Helper T-cell production. The polysaccharide contained in ABM stimulates production of interferon and interleukin that indirectly function to destroy and prevent the proliferation of cancer cells. Additionally, ABM turned out to be a very powerful antiviral agent preventing viruses from entering tissues.

Normally, the polysaccharides found in fungus only affect solid cancers, however the polysaccharide in ABM is effective against Ehrich's ascites carcinoma, sigmoid colonic cancer, ovarian cancer, breast cancer, lung cancer, and liver cancer as well as against solid cancers.

In Japan, ABM, in an injectable form, was found to eliminate all cancerous tumors in 90% of the experimental mice. Additionally, when the mice were fed ABM as a preventative and then injected with a very powerful cancer causing agent (Sarcoma 180), 99.4% of them showed no tumor growth. Conventional medicine has no preventive this powerful.

The studies in Japan showed ABM to be 80% more effective than the world's number one cancer drug, PSK. It contains much higher levels of beta glucans than the other medicinal mushrooms (Maitake, Shiitake, and Reishi) and stimulates NK (Natural Killer) cell activity.

It should be noted that the beta-glucans in these mushrooms work best when taken with vitamin C.

The studies in Japan were so successful that today Japan is now buying over 90% of the available ABM from Brazil.

The ABM mushroom is available in the US and you can check out the following links:

Ultimate Immune has a Glucan Infusion that is far superior to most ABM Mushroom products (always take with Vitamin C).

ABM freeze dried extract in capsules: http://www.hplus.com/a36.html

To order mushrooms in bulk, wholesale from China: http://www.abmcn.com/

RF1000 is an ABM Mushroom product that also contains Cats Claw and Pau D'Arco. Jana Shiloh, a homeopathic consultant in Arizona handles all manner of ABM Mushroom products. You can write to life@sedona.net, visit her web site: www.alternative-health-4u.com or phone her at 888.282.9362.

New products have recently been made using this wonderful mushroom. The first is probably the most potent extract thus far is RAAX11. It is currently being studied in Brazil with some astonishing results for breast cancers. Another is OPC Rainforest Mixture has, among other things, Oleander in it.

Both of these, and more, MIGHT be available here: http://takesun.com; we say "might" because these people are nearly impossible to get a hold of, and they have no means of purchasing their products over the internet.

* * *

One of the largest suppliers in the world is www.agaricus.net. They have links to sites that sell their products and you can also become a distributor.

A special note: Japan's chief chemotherapy for cancer comes from a mushroom and is nontoxic. Japan employs chemotherapeutic drugs that are toxic only after trying the nontoxic therapies first. At the time of this writing, according to the World Health Organization's statistics, Japan stands first in overall longevity while the US stands at 24th.

Our friends at Mitobi Enterprises are now your one stop mushroom shop. They now carry the ABM mushroom and if you look all over the web, you'll see that they have the best prices available. And no, we do not get a kickback from their sales, but please, if you need your mushrooms and you need them fast, this is the place to go: www.mitobi.com.

Please note that though these mushrooms are called the ABM Mushroom, because mushroom classification is based upon few criteria, these are NOT exactly the same as the mushrooms from Brazil. There are farms in China now, and all over the world growing these ABM mushrooms, but they are "not exactly" the same mushrooms from Brazil. They are close, and they do contain healing properties, but the original ABM mushroom can only be grown in the conditions of a rainforest.

Here is what Mitobi publishes about the ABM mushroom:

In the 1970's researchers noticed that an unusual percentage of people in a small town in Brazil (Piedate, in Sao Paulo) had a very low rate of a number of serious adult diseases. The common factor in these people's diets was the ABM (Agaricus Blazei Murill) mushroom known to the locals as 'Cogumelo de Deus' or 'Mushroom of God'.

Researchers have isolated large amounts of polysaccharides in this mushroom which appear to significantly boost the immune system. Polysaccharides are made up of individual sugar molecules chained together to form larger sugars. The polysaccharides appear to activate a type of white blood cell known as a macrophage which filters the blood by destroying viruses, bacteria, and perhaps even cancer cells. Shiitake, Maitake and Reishi also contain these polysaccharides.

ABM is also known as Himematsutake and can be used in your cooking the same way as other mushrooms are. Daily dosage for normal body maintenance and prevention is about 6 grams (about ¼ of a dry mushroom) or 40 grams (aprox. 2 mushrooms) for serious illness. Tea is also a popular way of taking the mushroom. Use about 1 mushroom per liter (1 quart) and boil it for an hour. Drink a cup a day, warm or cold. Take vitamin C in conjunction with your medicinal mushrooms to assist in the absorption of the beneficial properties of the mushroom.

We must also inform you that we've spoken with a naturopathic physician who visited this "small" village and reported back to us that it's not all that small, and happen so be situated just a few miles from a very large, cosmopolitan city. We originally published the myths surrounding the discovery of this mushroom by Japanese researchers; how there was an overwhelming population of people over eighty and into their nineties; and how certain diseases were non existent to this "small village." However, our source tells us that, even though the research on the mushroom has to be accepted, the myths surrounding the discovery of the ABM are probably overblown.

AHCC is a combination of mushroom extracts that is use more than chemotherapy in Japan. We list information on AHCC in our section (within these pages) on Mushrooms.

NOW AHCC, 500mg/60 VcapsNOW Foods has the most inexpensive form of AHHC we've found. I love NOW Food products because they are the best of the cheapest (or cheapest of the best). One reason they are so inexpensive is that they do NOT advertize and they have NO sales staff.Aloe Vera

Aloe Vera is a wonderful detoxifier. Its anti-cancer value has been demonstrated in study after study. It is also an immunomodulator, meaning it will balance your immune system. I recently ran into an individual who was having colon polyps removed every visit to his proctologist. He began a regimen of 8oz of Simply Natural AloeMin daily, and on his next trip to the proctologist, they found no polyps.

There are many Aloe Vera products on the market, and the FDA hasn't helped much by allowing companies to claim 100% Aloe Vera juice if they add only one tablespoon of 100% Aloe Vera juice to a gallon of water. Additionally, companies can claim their product to be cold processed if they use HTST (High Temperature Short Time) processing. It took us over 6 years of research to find Simply Natural Products. We not only keep in touch with the company, but we have spoken with the independent organization that assays their products. SNP prints on the label of their Aloe a guarantee that there is a minimum of 13,000 mgs of the polysaccharides in each bottle, however, the assayers have told me that this number fluctuates between 18,000 and 22,000. Their product, in our estimation, is simply the best you can find. You can order Simply Natural Products or learn more about them by visiting their web site: http://www.simplynaturalproducts.com.

Here is an excerpt from a testimonial sent to Simply Natural Products by a user of their AloeMin (Aloe Vera plus liquid minerals):
A friend of mine... was diagnosed last fall with malignant prostate cancer. They ran tests twice. I immediately urged him to start taking AloeMin. He did, for about six weeks, and stuck with it very well. His family was urging him to get it surgically removed, but he resisted. Eventually, pressure from his mother influenced him to get the prostate taken out anyway, 'for the sake of his family.' After the surgery they ran tests on the removed prostate and found it [was] NOT MALIGNANT…. THEY REMOVED A PROSTATE WHICH WAS…HEALED!

Here is still another:
I have been drinking AloeMin for 3 months. I had not told my family that I had found a skin cancer on my arm and on my leg, the year before. When the new AloeGel first came out I jumped and started applying my AloeMin directly on the spots and then rubbing the AloeGel on throughout the day. Six weeks later, the spot on my arm totally disappeared and the spot on my leg has decreased to half the size. Thank you for this product.

In an article by Dr Bruce Eric Hedendal, D.C., Ph.D. he points out the effects of orally consumed Aloe Vera juice: "Urinary indican values decreased, indicating lowered bowel bacterial conversion of tryptophan and possible improved protein digestion and absorption, as well as reduced bowel putrefaction. This change, by itself, could help prevent colon cancer."

And finally, Dr. H. R. McDaniel, M.D., pathologist and researcher at the Dallas-Fort Worth Medical Center, has said, "The use of Aloe Vera will be the most important single step forward in the treatment of diseases in the history of mankind." Top

Anticoagulants (Prevent Metastases)

In a study of 300 breast cancer patients on anticoagulants [first reported to us in Alternatives], one eighth of them died from breast cancer, but not one developed metastases. Anticoagulants stop fibrin from forming. Fibrin (a natural substance needed for blood to clot) has a pretty significant role in the development of metastases: it coats maverick cells in the blood stream, and thus protects them from the immune system, and it gives off a signal to start angiogenesis, the growth of new blood vessels (which a metastasis would need in order to root and grow).

Antineoplastons

Antineoplastons are a non toxic therapy developed by Dr Stanislaw R Burzynski, MD, PhD which are currently undergoing FDA monitored Phase II Trials. They are slated to be approved by the FDA for certain cancers, and a pill form has already been approved and is available through prescription.

To read more on Antineoplastons, click here: Antineoplastons.

Antioxidants

We mention antioxidants here because some readers will feel we've overlooked an important factor to preventing and fighting cancer. Cancer begins in the cell. Cellular changes are brought about by toxins, alcohol, smoke, malnutrition, dehydration, free radicals, and the aging process. Antioxidants turn these free radicals and their precursors (the toxins) into harmless chemicals. Your antioxidants are vitamins C, D, A, E, and selenium. New antioxidants are being discovered (invented) all the time: Pycnogenol, Amrit Kalash, Microhydrin just to name a few. Our most recent discovery is Electrolyzed water (link temporarily out of commission). Prevention is the key here, and incidentally, antioxidants also play a large role in the prevention heart disease and strokes. Top

Anvirzel™

Anvirzel is a patented extract from the Nerium Oleander, a common house plant. It is very toxic, the plant, that is, and if you insist on eating it, it will kill you. However, the extract (Anvirzel) has been the twenty year study of a Dr Ozel from Turkey.

Dr Ozel foolishly told everyone that his drug could cure cancer. It is pretty harmless. There is no known overdose amount. It is not as safe as water, but it's not nearly as dangerous as Vioxx. But Dr Ozel really goofed, and foolishly told the authorities that his drug could cure cancer, and that vanquished your chances getting this substance right now; this substance that is as safer than Tylenol.

Dr Merrill Garnett, on the other hand, after creating Poly-MVA, registered it in Mexico as an antioxidant. Poly-MVA can be bought over the counter. Anvirzel can only be gotten by flying down to Honduras and spending a week at a hospital. And then, if you want it, you will pay 10 times its cost of production (minimum) when Poly-MVA isn't even sold at double its cost. Good move, Dr Ozel.

Anvirzel is a drug of the future (you can't get it presently). It certainly doesn't fall into any categories of present day chemotherapeutic drugs. According to our sources, studies prove it is non toxic. Secondly, studies show it attacks tumors; studies in bladder cancer, breast cancer, and prostate cancer show very very positive results. Thirdly, it seems to boost the patient's immune system (chemotherapy to date has destroyed immune systems on a regular basis). And finally, Anvirzel has a role in uncovering the cancer cells: it seems that cancer cells camouflage themselves and hide from the immune cells. Anvirzel helps the immune system hunt them out, directing the attack on cancer cells.

Anvirzel is made in Texas presently, but is available only in Honduras. You can fly down to Honduras to get a six month supply, costing under $9,000.00. The FDA has approved clinical trials at the Cleveland Cancer Clinic, and a report was expected to be issued in April, 2000. So far, we've heard nothing. But look for changes here or ask for a copy of our online newsletter and you'll be updated. It's free: Yes, send me your newsletter.

Update: We have been told by an insider that the Anvirzel in Honduras might not be the same Anvirzel being tested in the US. However, this person is presently (March 2007) being tried in federal court for a number of schemes, including hawking an ethanol extracted Oleander drug from Russia called Xenavex.

Now even though Anvirzel comes from a plant and has no toxicity, it is considered a drug. If passed by the FDA (the gov't agency that runs a protection racket for the pharmaceutical industry), expect an over-the-counter version to be used as a preventative and immune system booster.

Reports that slipped out in late 1999 showed that Anvirzel reversed AIDS, no matter what the phase of the disease, arthritis, psoriasis, hepatitis C, and even diabetes in some cases. Initially, Anvirzel was thought to work only on cancers found early, however, very positive results have been found in people given just weeks to live. To top this all off, Anvirzel seems to be the first cancer remedy to show positive results for leiomyosarcoma, probably the deadliest of cancers. Anvirzel also crosses the blood-brain barrier (like Poly-MVA) and gives hope to people with brain tumors.

If given a chance, this could turn the world of medicine upside down: sometimes cancer cannot be controlled or conquered simply because the organs it has attacked are too far gone. Anvirzel reduces pain, allowing the patient to die with dignity at home, with very little, if any, pain medications. We received one story of a patient with advanced pancreatic cancer, who the day before he died, ran a board meeting at his office. He took his first pain medication one hour before dying. He also wrote a letter to Ozelle Pharmaceuticals, Inc., the company that makes Anvirzel, thanking them for the extra time he was given and the quality of his last days.

Sadly, if the medical community wants to bury this new drug, they can. It's March 2007, and nothing so far. No news, is not good news. Drug companies are already trying to buy it out, and probably bury it. Paranoia? Look at the history of Hydrazine Sulfate.

If you are interested in flying down to Honduras and being treated there (you can return home the next day with your supply to be administered by your physician), here is the website: http://www.saludintegral.hn.

The battle goes on. In Mexico, some clinics claim to have access to Anvirzel.

Update: We have been given the original formula that Dr Ozelle worked with in Turkey. It is NOT Anvirzel; we call it Oleander Soup.

Update: Anvirzel was in Phase II trials, but because of a lack of funding, the trials have been put on hold.

Update: We now have the history of Anvirzel written by Dr Ozel's daughter, and an update on the progress of Anvirzel.

A very thorough book, Cancer's Natural Enemy is online, written by a friend of this web site, Tony Isaacs. We highly recommend it. He has another book, Collected Home & Herbal Remedies, and he sells them both as a package. Tony will send us 50% of all sales made at this site.

The books are E-Books, and will be sent to you via your email within at least three days of purchase.

Cancer's Natural Enemy
$12.95

Collected Home & Herbal Remedies
$7.95

Purchase Both
$15.95

Artemisinin

It is no longer amazing to discover something by accident. Scientists do some of their best work in the dark, by suddenly stumbling over something, only to find in the cold light of day, that what they stumbled upon, was an amazing discovery (like penicillin, perhaps).

The wormwood plant has been around for years. It is an annual that grows practically everywhere, but way back in history, it had uses that somehow were forgotten.

In 1970, archeologists rediscovered the phytochemical (plant chemical) Artemisinin inside a tomb dating back to 168 BC, for stored near the deceased were medicines and text explaining the preparation and use of these medicine.

Artemisinin was used primarily in the treatment of malaria, though it had been used to fight parasites and since it has some anti-inflammatory properties, it was used for hemorrhoids.

Artemisinin reacts with a high concentration of iron (ferrous compounds), something found in high concentrations in the malaria parasite. When artemisinin meets up with this high iron concentration, a chemical reaction occurs creating free radicals that attack cell membranes, breaking them apart and killing them.

It is artemisinin’s affinity for iron that places it in the spotlight for a brand new weapon against cancer.

Here is a little biochemistry for you: Iron is required for cell division. What is it cancer cells do more than healthy cells? They divide at a very high rate. So, in order to divide at this high rate, cancer cells have to accumulate high concentrations of iron. In fact, the surface of cancer cells have many more iron attracting receptors than on the surface of a normal, healthy cell. Do you see where this is leading?

The Journal of Life Science (70 (2001): 49-56) reported on a study out of the University of Washington, conducted by Drs Narenda Singh and Henry Lai. So far, this is the most extensive study done in the US on artemisinin.

The study was conducted in a laboratory in tissue samples (in vitro) as opposed to a study on animals or humans (in vivo). Using a radiation resistant variety of breast cancer cells (that also had a high propensity for accumulating iron) artemisinin proved itself to have a 75% cancer kill rate after just 8 hours; and almost a 100% kill rate in just 24 hours.

According to Dr Lam, MD (http://www.drlam.com/A3R_brief_in_doc_format/Artemisinin.cfm):

Artemisinin is effective against a wide variety of cancers as shown in a series of successful experiments. The most effective is leukemia and colon cancer. Intermediate activities were also shown against melanoma, breast, ovarian, prostate, CNS and renal cancer. Although artemisinin is insoluble in water, it is able to cross the blood brain barrier (the water soluble artesunate is the weakness among the derivates) and may be particularly suitable for curing brain tumors, together with Poly-MVA.

According to Dr Rowen, MD in his newsletter Second Opinion, a family of physicians in Vietnam had used artemisinin to treat cancer for years. For over 400 patients treated in the past ten years, using dietary and lifestyle changes and artemisinin, they realized a 50 to 60 percent long-term remission rate. Artemisinin has proven itself to be nontoxic at the required dosage level for long periods of time; and that no significant toxicity in short-term use for malaria at high dose of up to 70 mg/kg per day has been reported either.

Now the weird thing about this herb, the wormwood, is that you can find the plant growing wild, pick it, take it to an herbalist, and it might have no artemisinin in it: not all wormwood plants contain artemisinin. So there’s no use buying the herb bulk.

When the wormwood herb contains artemisinin, it is in one of three forms (some naturopaths use all three, others a combination of two):

1. A water soluble form called artesunate which is the least toxic and most active, yet has the shortest life in the body (being water soluble it passes through),
2. Artemether is a lipid (or fat) soluble form with the longest life in the body, but also the most toxic form when used in high doses (which are seldom needed). Artemether can cross the blood brain barrier.
3. Artemisinin is the active compound of the plant. It too can cross the blood brain barrier and is very safe.

Because of artemisinin’s activity, because it attacks using free radicals to destroy the cell membranes of cells carrying iron, it is not recommended to take antioxidants with artemisinin. However, this doesn’t mean that hydrogen peroxide therapy, ozone therapy, or any of the oxygenation therapies cannot be used with artemisinin to help create an environment in which cancer cells cannot live and begin to self destruct. In fact, many other therapies are suggested when using artemisinin.

Warnings

High doses are neurotoxic (bad for the brain) . People experience trouble walking, problems with nerve and the spinal column and pain response, respiration slows, gets depressed, and cardiac arrest in large animals has been witnessed, but under very high doses.

In humans, so far only one person has had a serious side effect, which was referred to as a "first-degree heart block." It is assumed that doses up to 20,000mg per 70kg male is a safe dosage, although long-term toxicity is not known at this time.

We do know the following:

1. Do not take artemisinin or any derivates within 20 days of radiation therapy. Radiation spreads iron (leaks) to surrounding tissues.
2. If iron levels are low, supplementing iron for a few days prior to starting this treatment is recommended.
3. Laboratory tests should be used to monitor the progress of this therapy: Complete Blood Count, reticulocyte count (will drop initially but comes back after a few weeks), liver function, ferritin levels, Total Iron Binding Capacity, Erythrocyte Sedimentation Rate, C reactive protein, and appropriate tumor markers. Tumor markers might increase during the initial stages of tumor breakdown.

Therapeutic levels (dosages) for those with active cancers can be 1,000 mgs per day, divided into 4 parts), while some physicians recommend 1,600mg per day based upon a 100 pound female. It is a "cooling" herb according to Traditional Chinese Medicine. If you find yourself tingling (too cool) you might want to drop the dosage a bit.

Artemisinin should be taken with fatty foods. Using an essential fatty acid (flax oil, cod liver oil, lecithin, wheat germ oil) will help absorption, as will CLA.

Artemisinin is not considered a "stand-alone" cancer cure, but part of an overall, aggressive, anti-cancer program. High doses of pancreatic enzymes (on an empty stomach), CoQ10 supplementation, detoxication programs and lab work should all be employed when using artemisinin.

NSI Artemisinin -- 500 mg - 100 Capsules
We've found a very good source of pharmaceutical grade Artemisinin.

Asparagus

From article `Asparagus for cancer' published in Cancer News Journal, Dec 1979

"I am a biochemist, and have specialised in the relation of diet to health for over 50 years. Several years ago, I learned of the discovery of Richard R. Vensal, D.D.S. that asparagus might cure cancer. Since then, I have worked with him on his project, and we have accumulated a number of favourable case histories. Here are a few examples.

Case No. 1, man with an almost hopeless case of Hodgkin's disease (cancer of the lymph glands) who was completely incapacitated. Within 1 year of starting the asparagus therapy, his doctors were unable to detect any signs of cancer, and he was back on a schedule of strenuous exercise.

Case No. 2, a successful businessman, 68 years old, who suffered from cancer of the bladder for 16 years. After years of medical treatments, including radiation without improvement, he went on asparagus. Within 3 months, examinations revealed that his bladder tumour had disappeared and that his kidneys were normal.

Case No. 3, a man who had lung cancer. On March 5th 1971 he was put on the operating table where they found lung cancer so widely spread that it was inoperable. The surgeon sewed him up and declared his case hopeless. On April 5th he heard about the asparagus therapy and immediately started taking it. By August, x-ray pictures revealed that all signs of the cancer had disappeared. He is back at his regular business routine.
Compare Testimonials of lung cancer healed or improved thanks to flaxoil and cottage cheese (center part of Dr. Johanna Budwig diet).

Case No. 4, a woman who was troubled for a number of years with skin cancer. She finally developed different skin cancers which were diagnosed by a skin specialist as advanced. Within 3 months after starting on asparagus, her skin specialist said that her skin looked fine and no more skin lesions. This woman reported that the asparagus therapy also cured her kidney disease, which started in 1949. She had over 10 operations for kidney stones, and was receiving government disability payments for an inoperable, terminal, kidney condition. She attributes the cure of this kidney trouble entirely to the asparagus. I was not surprised at this result, as The Elements of Materia Medica, edited in 1854 by a Professor at the University of Pennsylvania, stated that asparagus was used as a popular remedy for kidney stones. He even referred to experiments, in 1739, on the power of asparagus in dissolving stones. [See also Cleaning House―The correct way to detox for the Appalachian Kidney
Stone Flush]

We would have other case histories but the medical establishment has interfered with our obtaining some of the records. I am therefore appealing to readers to spread this good news and help us to gather a large number of case histories that will overwhelm the medical skeptics about this unbelievably simple and natural remedy.

For the treatment, asparagus should be cooked before using, and therefore canned asparagus is just as good as fresh. I have corresponded with the two leading canners of asparagus, Giant Giant and Stokely, and I am satisfied that these brands contain no pesticides or preservatives. Place the cooked asparagus in a blender and liquefy to make a puree, and store in the refrigerator. Give the patient 4 full tablesp. twice daily, morning and evening. Patients usually show some improvement in from 2-4 weeks. It can be diluted with water and used as a cold or hot drink. This suggested dosage is based on present experience, but certainly larger amounts can do no harm and may be needed in some cases.

As a biochemist I am convinced of the old saying that ‘what cures can prevent.’ Based on this theory, my wife and I have been using asparagus puree as a beverage with our meals. We take 2 tablesp. diluted in water to suit our taste with breakfast and with dinner. I take mine hot and my wife prefers hers cold. For years we have made it a practice to have blood surveys taken as part of our regular checkups.

The last blood survey, taken by a medical doctor who specialises in the nutritional approach to health, showed substantial improvements in all categories over the last one, and we can attribute these improvements to nothing but the asparagus drink. As a biochemist, I have made an extensive study of all aspects of cancer, and all of the proposed cures. As a result, I am convinced that asparagus fits in better with the latest theories about cancer.

Asparagus contains a good supply of protein called histones, which are believed to be active in controlling cell growth. For that reason, I believe asparagus can be said to contain a substance that I call cell growth normaliser. That accounts for its action on cancer and in acting as a general body tonic. In any event, regardless of theory, asparagus used as we suggest, is a harmless substance. The FDA cannot prevent you from using it and it may do you much good.

Editor's Note: this piece is floating around the web with no mention of the author. An asparagus diet is very alkalizing. This too could be one of the reasons behind its success, but the thing that made me doubt the author was that he felt sure that the canned versions contained no pesticides. Oh really?

If anyone has more information on the original article, or more information on Asparagus, please write us: info@mnwelldir.org.


Boluses, Herbal

A bolus is like a suppository, used either vaginally or anally. Dr Schulze has created a bolus that can be made into suppositories by mixing the materials and placing them into the freezer. He recommends them (first you must cleanse your colon and liver, so see the article on "Cleaning House") for cervical, uterine, ovarian, colon cancer, and any lower abdominal cancers (and for cysts), though the herbs are cleansing and contain anti-tumor properties, and absorbed anally they can help fight many cancers. This formula has proven itself over and over again for cervical dysplasia (it would be extremely productive to fight dysplasia with a mixture of this bolus and an immunomodulator or immuno stimulant such as MGN-3 or Agaricus mushrooms, or Aloe Vera (see Your Immune System - The Rest of the Story).

He recommends inserting the bolus at night, and keeping it inside as long as possible (two days if administered into the cervix). For cervical problems, try to keep it in all the next day, two days would be best, and in the evening, you should douche. His favorite douche is a pint of water with a couple of tablespoons fresh squeezed lemon or lime juice, or a couple of tablespoons of raw organic apple cider vinegar. However, many people find this formula to be drying, and Dr Christopher (Dr Schulze's mentor) recommends Yellow Dock Tea (which can be ordered from The Herb Finder: www.theherbfinder.com). Do this for six days; rest on the seventh. Keep in mind you might have to do this for a period of six weeks to six months. Herbal remedies, for the most part, take time to work.

Update: The following was discovered after a nerve-wracking search of my notes (over 9-years-old) stashed away in my back room, and gathered from interviews with Dr Schulze.

Dr Schulze's bolus: Equal parts of Squaw Vine herb, Slippery Elm Bark, Goldenseal root, Yellow Dock root, Comfrey root, Marshmallow root, Chickweed herb, Mullein leaf all of these powered (using a coffee grinder, not a blender for they heat up the herbs, or a mortar and pestle and a little elbow grease). This is the original formula, however, to potentiate these ingredients (make them work even better, as well as add a little extra kick to them) you may add garlic bulb, cayenne pepper, and Tea Tree oil to the herbs. Do not be afraid of the cayenne pepper, it is actually soothing and is not caustic (unless you find an open sore). Now, melt some cocoa butter and mix it all up in your hands and shape it into something that looks close to your pointing finger. You can store these in the freezer for a long period. (This recipe was originally Dr Christopher's.)

If you cannot find these herbs local (only wild crafted or organically grown herbs will ever be recommended by us), one place to contact is Pacific Botanicals in Oregon, 541-479-7777.

One final place to get this is Health Freedom Resources (students of Dr Schulze's). They have promised me that if you call them (800-822-7226 ) they will make up this bolus for you. Just remind them of the ingredients.

Latest Update: Here is Dr Schulze's latest recipe (actually it's Dr Christopher's recipe):

16 oz coconut oil
2 oz tea tree oil
2 oz goldenseal root finely powdered
2 oz yellow dock root finely powdered

Optional: poke root (finely powdered), cayenne pepper, and crushed garlic.

Blend ingredients well, and leave at room temperature (the coconut oil will solidify) and you can then form your bolus and store it in the refrigerator. Top

Bovine Cartilage

This is much cheaper than Shark Cartilage and is being presently studied here in America with, ostensibly, very good results. However, the studies have been fudged, the success rate of 99% is highly inflated, and the people conducting these studies seem to lack even quintessential ethics. Thus we cannot recommend bovine cartilage to anyone. See Shark Cartilage which, by the way, is also worthless. Top

Cancell

Cancell was designed in a scientist's dream only a research scientist could possibly dream. A body has a cancer. The cancer is hot. It grows so fast, requires so much energy, the cool body is overworked struggling to feed the cancer. Suddenly a substance is introduced into the body. The substance has one objective, to lower the overall energy of the body. As the process begins, the cancer starts to starve, it bubbles, breaks up, and melts from starvation. The cancer dies from energy starvation and is cleaned up by the immune system.

The dream became a reality, at least according to 20,000 people who claim Cancell has saved their lives. In 1936 James Sheridan had been working as a biochemist for Dow Chemical. He began experimenting with substances that could manipulate the energies in the body, and when he discovered he could manipulate them, he got serious. By 1947, without Dow's blessings or support, he developed a substance that would cure about 38% of the cancer cases he had tried it on. By 1983, he had something that was approximately 80% effective. He had been at it for 47 years.

James Sheridan and his substance have been pushed around by the FDA, the NCI, and the ACS so much that in 1984 he finally gave up. Since then, Edward J. Sopcak has taken over. From his home, he has made up over 30,000 bottles of Cancell and has shipped them to people in need all over the country, for not one cent.

We hesitate to mention the story of Cancell, because a court injunction has closed down Mr Sopcak's efforts: he may not distribute in any manner this absolutely harmless substance.

For information on Cancell, to obtain a copy of "The Cancell Controversy" or to offer support in the struggle for freedom of choice, you may contact:

Here is the latest information on Cancell.

Cancell is now called Cantron or Protocel. There are slight differences which you can learn about in the link below. They are made by two different companies. They are sold as a "food supplement." Call 1-800-443-3030 for orders or more information, or go to: http://alternativecancer.us/cancell.htm Top

Cansema

Cansema is an escharotic (its original form, though below you can see they've since developed internal versions), applied topically. According to the developers, is supposed to be selective in its action. If you place it on healthy skin, it might "warm" up a bit, the skin can turn pink and become mildly irritated, but that’s all. If you place it on a malignant lesion, then it goes to work. They even say that people buy it and apply it to their moles to find out if they are malignant. This is a silly way to get a diagnosis, but if it works, what the heck.

The people at Alpha Omega Labs (who produce Cansema) had the audacity to claim that every empirical case study to date has shown that Cansema has removed successfully every malignant carcinoma, adenocarcinoma (breast cancer), and even melanoma to which it has been applied. If it doesn’t work for you, they even give you back your money. No drug company has ever offered to do this.

The people at Alpha Omega Labs had been working with physicians from around the world for year, and producing some very interesting products including tinctures of the ABM Mushroom and formulas using Graviola. They are at www.altcancer.com.

Note also that they had created three internal formulas: Tonic I, Tonic III, and Cansema Capsules. The Tonic III contains: Aloe vera (as a base medium), bioenergized extracts of the following cancerolytic [cancer killing] botanicals: graviola (Annona muricata) from the Amazonia, Andrographis paniculata, neem (Azadirachta indica A. Jus), chaparral (Larrea mexicata), and hydronium solution to enhance and preserve contents. Contains no alcohol or artificial chemicals.

The capsules and Tonic I contain: chaparral, galangla, rhubarb root, burdock, buckthorn, red clover, purple lapacho, zinc glutomate / zinc chloride, ascorbal palmitate. You might recognize some of these from the Hoxsey and ESSIAC formulas. Chaparral is one of the ingredients in the Jason Winters Tea. As science plods on, despite the Pharmaceutical Industry's wishes that all herbs were banned and the American Cancer Society's desire to steer you toward the slash, burn, and poison therapies, we are discovering more and more the anti-tumor effects of our ancient herbs.

Chaparral has been on the FDA's hit list for some 20 years now. They almost got it entirely removed from the market place. Then Chemex Pharmaceuticals applied for and received from the FDA drug status for their concoction to cure skin cancer. It's active ingredient? NDGA or nordihydroguauretic acid which comes from the Chaparral plant, a very potent antioxidant. It has been used by Natives of North America for centuries as a blood cleanser and cancer cure.

We have a formula!

This is a recipe for a black paste very similar to the cansema and is a preferred paste for melanoma and all suspect skin cancer like lesions. This paste also has worked well for all manner of cancers provided that they have become exposed to or close to the surface of the skin.

1/2 cup powdered Blood Root (Sanguinaria Canadensis)
1/2 cup Zinc Chloride, crystals or liquid
1/2 cup common white flour
1 1/2 cup warm water
100ml Chaparral extract or 100gm of powdered Chaparral (Larrea mexicana)

Pre-mix all but the water, thoroughly, before adding to the water. Using a stainless steel double boiler. Put in water, then stir in the other ingredients. Stir in well using a wooden spoon. Cook for thirty minutes over boiling water, stirring constantly. Application is much the same as cansema. Apply a thin layer (2-3mm) of the paste over the affected area and cover for 24 hours. Then remove the covering but do not disturb the lesion at all, do not attempt to pull the cancer out at any time, it should fall out in 10 days or so. Some people with sensitive skin put Vaseline (however we recommend coconut oil or Healon PF) around the cancer so that the paste does not irritate the skin.

Special Request: If anyone out there knows the EXACT formulas for Cansema, both the external and internal formulas, please send them to us so that we may publish it here. info@mnwelldir.org

Additionally, for more formulas of cancer salves, go visit Cancer Salves and order her beautifully written book.

We often get letters from people telling us how this worked and that didn't work, however, with Cansema, we have received just one letter telling us that it did not work for the user. Please, we'd like to hear from you. Top

Carnivora — Venus Flytrap

At the International Wellness Directory, we hate to give false hope to anyone, however, we must tell you that, according to Morton Walker, DPM, in an article entitled, "The Carnivora Cure for Cancer, AIDS and Other Pathologies" published in Immune Perspectives, Summer 1994: "[The Carnivora extract] is highly effective for the total elimination of the HIV virus in vivo from human blood and may be considered a cure for the autoimmune deficiency syndrome AIDS."

In 1988, the active component of Carnivora, plumbagin, was isolated. It has proven itself to be, in vivo and in vitro (in live subjects and in the laboratory), a powerful immuno-stimulant. Since 1981, over 2000 patients have been treated with Carnivora, including President Reagan. (Follow physicians and the rich when they get cancer; they usually avoid, at all costs, chemotherapy.)

Studies have shown it to reduce tumor weight with no side effects, and in some cases there have been complete remission. Carnivora is non-toxic and non-mutagenic (does not cause cellular mutations).

One patient who used Carnivora extract was Ronald Asti, a person with AIDS who was suffering from ARC (AIDS-related complex). He traveled to Germany for treatment, and returned four months later, completely free of AIDS, his blood showing no signs of the HIV-1 antigen after multiple tests.

A commercial Carnivora product is manufactured by the Carnivora Research Inc. International.

For further information:

Carnivora Research, Inc. International
Tel: 203-836-8735 (direct number from the US and Canada)
Tel: 866-836-8735 (toll free number from the US and Canada)
001-1-203-532-0957 (from outside the US and Canada)
www.carnivora.com Top

Castor Oil Packs

This was a favorite of Edgar Cayce (see the article Breast Cancer for a short biography on Edgar Cayce). For tumors near the surface, he consistently recommended them. It was thought by many to pull the tumors from the body, however, clinical research also shows increased T-cell, NK (natural killer cells), and macrophage activity. One of the best books we can recommend for castor oil packs (besides anything by Edgar Cayce) is by Dr Dana Myatt, MD, called A Physician's Diary. The book, as well as two videos of hers, are available from the ARE® Press, and you can reach them at PO Box 656, Virginia Beach, VA 23451, (757) 428-3588. The ARE® Press publishes books and video and audio cassettes of Edgar Cayce's work, as well as those who use his methods. A subscription will get you free books quarterly, as well as catalogs of their latest publications.

At nearly every health foods store we've visited, we found castor oil and wool or cotton flannel pads. The method of using them is quite simple. Spread out the pad and soak it with castor oil. Place it over the infected area (Cayce also recommends placing it over the liver for liver stimulation) and then wrap yourself with an oilcloth to avoid getting the oil all over everything. Place a heating pad (or hot water bottle) over it, and sit back for an hour and watch a comedy on TV. Some recommend an hour minimum, others three hours. You can store your oily pad in a plastic bag, and you need not store it in the refrigerator for castor oil is one of the most stable oils available. Top

Cayenne Pepper

As a supplement, cayenne pepper has been used for years for cardiovascular support. It cleans the blood and stimulates the entire system. Dr Christopher, one of the leaders in American Herbal medicine, often called Dr Cayenne, used it to help cure almost every malady that appeared in his office. For stomach ulcers, he recommended one teaspoon of cayenne pepper in a glass of water three times a day, and cured many a stomach ulcer. For those of you who balk at drinking really hot cayenne pepper, you may take the capsules, but always with food. However, for a heart attack, the capsules will not work: Dr Christopher witnessed time and time again that one cup of hot cayenne pepper will stop a heart attack in three minutes or less. A good tincture of cayenne (or drops of some of your stronger hot sauce) will also work. Dr Schulze recommends carrying a cayenne tincture with you at all times in the glove compartment of your car. It might be the only first aid you need.

In a lecture by Dr Richard Shulze, master herbalist, we learned the following: A man had an inoperable brain tumor and told that he might have a 5% chance of survival with chemotherapy. He went home, did a colon/liver detox and started a regimen of ten cups per day of cayenne pepper tea. In three months he returned to his doctor and his x-rays showed a dried up, dead tumor in his head. Dr Shulze explains this cure thusly: Cayenne pepper contains many wonderful phytochemicals, vitamins, and minerals. It cleans the blood allowing hormonal signals to make their way unimpeded through your system, thus the enhanced immune response. In countries that have some very hot cuisine, you find significantly lower cancer and heart disease rates. Top

Chinese Bitter Melon

Commonly used by Asians as part of their diet, the Chinese Bitter Melon (Momordica charantia) is used regularly to clean the blood. In addition to expressing antiviral and anti-tumor effects, the Chinese Bitter Melon exhibits Anti-HIV effects, inhibiting, in the laboratory, infected macrophages and T cells, as well as cell infection. It seems that the proteins in Chinese Bitter Melon (alpha- and beta-momocharin, and MAP-30) deactivate the ribosome function in HIV-infected cells, stop protein synthesis and kill cells that are infected. [Chaitow, Leon, ND, DO, Strohecker, James. You Don't Have to Die—Unraveling the AIDS Myth. Puyallup, WA: Future Medicine Publishing, Inc., 1994] Top

Chiropractic Care

As the child of a physician/surgeon, I grew up believing that chiropractic care was synonymous with quackery. The medical profession once tried to defame chiropractors into oblivion, but wound up in the Supreme Court where they were told to cease and desist their mudslinging.

Chiropractic care goes back to ancient China. It even predates acupuncture, for as the Chinese knew, you cannot work on the meridians if the nerves are not right. The impact of a perfectly tuned nervous system on the immune system, for a long time, was only a theory. Yet, study after study show that people who receive chiropractic care have a greater immuno-competence than those who do not.

A study conducted in 1975 by Ronald Pero, PhD, showed that individuals with spinal cord injuries were at a greater risk of developing cancer than those with no injuries. He theorized that the nervous system was responsible for regulating and sending messages between parts of the endocrine (glandular) system. So in 1986 he collaborated with Joseph Flesia, DC to measure immuno-competence in individuals who regularly saw a chiropractor and those who did not. The study did not take into consideration variations in diet, though Pero admitted that there was no research thus far that could account for the variance they discovered. And what a variance: people under chiropractic care had a 200% greater immuno-competence than others. [East West, November 1989]

Can chiropractic care help your body heal cancer? In your holistic approach to cancer, chiropractic care is one of the therapies you might wish to explore because it is essential to have a healthy spinal column to keep your immune system functioning at its peak. Top

Clodronate

If the story of clodronate does not anger you, you are not paying attention.

We mentioned clodronate in our second edition of the Wellness Directory of Minnesota™, but held off listing it here for the longest time. Why? Because we cannot get it in America. It is not an alternative, a natural substance, or an herb. It is a drug. One of the few drugs that actually heals something, rather than treat symptoms.

It is nearly 20 years old and is used to fight and reverse osteoporosis. Studies from Europe show it can reverse bone loss and, when mixed with calcium, it will significantly increase lumbar bone density.

IT ALSO PREVENTS METASTATIC BONE DISEASE.

Now, if you are paying attention, a majority of breast cancer deaths occur after the cancer has metastasized (spread) to the bones.

Let me quote an article written by the Life Extension Foundation:
The Food and Drug Administration's suppression of clodronate may have caused the premature or needless death of about 30,000 American women each year, based on the Aug. 6, 1998, New England Journal of Medicine study. Since clodronate could have been made available 15 years ago, about 517,000 American breast cancer victims were forced to suffer agonizing bone metastasis, and a total of 450,000 women probably died prematurely because the FDA aggressively denied this drug to cancer patients.

Clodronate is cheap. It is effective. It has minimal side effects. It does not kill cancer cells. It is used as an adjunct to whatever therapy you are using for the single purpose of preventing bone metastases. It is outlawed in America, though there are some expensive rip-offs that the FDA is pushing (protecting American business interests) that are not as safe and not as effective as clodronate.

Here are some studies of its effectiveness:

1988: breast cancer patients with multiple bone metastasis treated with clodronate experienced fewer fractures and less hypercalcemia, with a higher survival rate and no side effects. [Biomed. Pharmacother. (France), 42/2 (111-1160]

1987: two studies showed that oral clodronate successfully reduced a mean serum calcium concentration in 22 our of 25 patients with various types of malignant tumors, and that clodronate is a valuable clinical tool in the management of patients with malignancy-associated hypercalcemia. [Acta. med. Scand. (Sweden), 221/5 (489-494)]

1985: clodronate given to patients with episodes of hypercalcemia and osteolysis due to carcinoma reduced serum calcium in 14 of 17 episodes and bone resorption in all patients. [Br. J. Cancer (England), 51/5 (665-669)]

1984: published in both France and the US, this study concluded that "Clodronate is very effective against osteoclasts," and "Clodronate may be a useful adjuvant in managing metastatic bone disease." [Presse Med. 13/8, 479-482); New England Journal of Medicine, 308/25 (1499-1501)]

According to the Life Extension Foundation, the standard dose for treating cancer is 800 mg of clodronate taken twice daily, though twice this dosage has been used safely. Breast cancer patients might want to consider a 3 - 5 year regimen on clodronate therapy. Blood tests to measure serum calcium levels and kidney function should be done 10 days after initiating clodronate therapy and every one to two months thereafter. In a small minority of patients, clodronate will cause too much calcium to be pulled from the blood to the bone. If you suffer from severe renal insufficiency (a kidney disorder requiring dialysis) you should not use clodronate, nor should you use clodronate if you are pregnant.

To find out where to obtain clodronate, write to the International Society for Free Choice 9 Dubnoc Street 64368 Tel Aviv, Israel and ask for their free directory of off-shore companies that will get you "unapproved" drugs. (We wrote but not nothing. If you succeed, share the information with us: Write.)

We have found a location in Canada that will sell you clodronate: http://www.lifepharma.com/expl/CLODRON/clodroin.htm. The online store there does not work, so you will have to contact them by email or phone:

ben@uniserve.com
PO Box 550 - Abbotsford, B.C. V2S 5Z5 Canada.
Ph: (604) 856-0171

Additionally, there is a Mexican company with a US postal box and phone number (cost is about a dollar a pill):

Leipzing & Pemebee
P.O. Box #4090
Chula Vista, Ca. 91909-4090.
Ph: 619-818-7745
e-mail leipzing4090@yahoo.com.

When you order Poly-MVA, they will send you clodronate with your Poly. Top

Coley's Toxins

Dr William Coley, around the turn of the century, lost a patient to sarcoma (a soft tissue cancer) and was upset enough to begin research on similar cancers. He soon began to notice a repetitive scenario in which recovery of sarcoma followed a serious streptococcal infection.

After experimentation, he developed a serum that came to be known as Coley's Toxins: a mixture of heat-killed bacteria. He treated 312 inoperable cancer patients with his vaccine and 124 were brought into complete remission. Subsequent studies showed a five-year survival rate of 65% percent of inoperable breast cancer, 67% Hodgkin's disease, and 84% of giant cell bone tumors.

Despite these findings, the AMA denounced Coley's Toxins and the vaccine was placed on the American Cancer Society's "Unproven Methods" blacklist. Interestingly enough, it was soon taken off the list as a research team at the Sloan-Kettering Cancer Center began studying methods similar to Coley's.

Update: One maker of Coley's Toxins can be found here: www.MBVax.com. There is a trial currently being conducted on Coley's Toxins in the Bahamas: www.aacancer.com. Top

References and Further Reading:

What Doctors Don't Tell You. Medicine: What Works & What Doesn't. Baltimore: Agora Publishing, Inc., 1995. Apparently this book is no longer available.

Institute of Noetic Sciences. The Heart of Healing. Atlanta: Turner Publishing, Inc. 1993.

Contortrostatin

Do not expect this drug to be on the market soon, but it's an amazing discovery. Contortrostatin is a protein extracted from the venom of the Southern Copperhead, a poisonous snake. At the University of Southern California, one study showed that it slowed the growth of tumors in mice implanted with human breast cancer cells by up to 70%. It does not kill cancer cells, but stops their growth. The really excellent news is that it prevented metastases (the spread of cancer) 100% of the time. Like the new antiangiogenesis drugs in the news lately (early 1998), Contortrostatin too stops the growth of new blood vessels, vessels that is needed for the growth and spread of cancer. Top

C-Statin

C-Statin is another of the antiangiogenesis drugs (stops the growth of new blood vessels), however, it is registered as a food supplement. It was developed by Neil Riordan, who now runs the Immuno-Technologies Cancer Clinic in the Bahamas.

C-Statin has an interesting history.

In 1994 a woman walked into a cancer clinic in Wichita, Kansas (run by Neil's father) wanting to tell her story. She was a 57 year-old who had had a diagnosis of stage 3C ovarian cancer. Her mother had died of ovarian cancer and when her oncologist said that she had possibly a year and a half left if she did chemo, she remembered her mother not doing very well on chemo and she wanted to go another route. So she found herself a shaman/healer who said, "Here, take this tincture from this plant." She took it for 2 years as was declared cancer free. Her doctor, of course, claimed it to be an "act of God." She was still taking her "convolvulus tincture," seven years after her initial diagnosis and she just wanted to tell her story to someone.

The plant turned out to be the Convolvulus Arvensis, or Field Bindweed. It grows all over America and is considered a pest.

Neil began testing this plant, first by putting it on cancer specimens to determine if it was onco-toxic (toxic to the cancer). It was not. Then he tested it to see if it had any immunostimulant properties; perhaps it stimulated the immune system to kick into high gear and attack the cancer. He did find that it was immunosupportive, but not to any degree that would account for this lady's dramatic results. Next he tested it to see if it stopped the growth of new blood vessels. and bingo, that was it.

Interestingly enough, there are antiangiogenesis chemicals in our bodies already. Let's face it, after we are fully grown, we don't need new blood vessels continually growing in our bodies, so these chemicals kick in to stop their growth. We have still other chemicals in our body to kick in the growth of new blood vessels in case we should need them, as in the case of an injury or a pregnancy.

C-Statin is just one of Neil's patented formulas. It comes from the isolated PGMs (proteoglycan molecules) of the Bind Weed that are responsible for this action. It is sold only to healthcare professionals, though, as stated previously, it is registered as a food supplement. It is one of the therapies offered at the Aidan Clinic.

C-Statin can be taken orally, as we see from this lady's testimonial, but it is usually administered intravenously for the best results. Also, it should be noted that not all tumors flourish by the growth of new blood vessels thus, at the Aidan Clinic, each patient gets therapy designed specifically for that person.

D-limonene

D-limonene is a terpene, a compound found in plants. The best source of d-limonene is the oil from orange peels. Researchers at the University of Wisconsin found that when d-limonene was added to the diets of rats who had developed tumors, 90% of them had their tumors disappear completely. In a related study, animals that were given d-limonene one hour before being exposed to known carcinogens, were protected from the effects of the carcinogens at a highly significant rate.

In rats, large doses of d-limonene produce kidney problems, but in dogs, there were no side effects.

D-limonene has yet to be tested on humans, and since very little of the two billion spent annually on cancer research ever makes it to clinical studies, it might never be tested on humans to determine dosages and toxicity levels, if there are any.

In the meanwhile, you can do what most juice experts have been saying for years: juice the orange and the peel together—just make sure your oranges are organically grown. [Alternatives, September 1991; 4: 3] Top


196. bebe 2009. 01. 16. 14:27:50
Rákbetegek fóruma

„1. Pontos információ a diagnózisról és az életkilátásokról. (orvos, ultrahang, MR, CT, PET/CT, ...)
- arteriográfiával - http://hvg.hu/egeszseg/20070123_erdiagnosztika.aspx
- Szomatoinfra® - http://systemall.hu/index.php?id=28 – szomatoinfra – hőfelvételes rákszűrés


2. Egy jó orvos (vagy több), aki már bizonyíthatóan gyógyított meg betegeket a legagresszívebb rákokból is.

3. DIKLÓR ACETÁT (DCA):
Részletesebb információk itt: DCA részletes infó (Alkalmazási tapasztalatok, ... stb)
A diklór ecetsav egyik sója. Tejsavas acidózis, ischemia, stroke és mitokondriális gyerekbetegség kezelésére használják. Olcsó - nem szabadalmaztatható vegyület. Beindítja a mitokondriumot - Kv1.5 káliumcsatornát megnyitja - piruvát dehidrogenáz enzimet aktiválja - H2O2-t szabadít fel a ráksejtekben - apoptózis (sejthalál).
Az amerikai honlap magyar fordítása: http://www.dikloracetat.hu


4. Polyoxidonium injekció (Szlovákiában már törzskönyvezett) - immunerősítés, "szuper"-antioxidáns
Megjegyzés: Magyarországon és az EU-ban minden orvos törvényesen beadhat, alkalmazhat olyan gyógyszert, ami bármelyik EU tagállamban már törzskönyveztek. 2007-11 hó: Magyarországon folyik már a gyógyszer törzskönyvezése.

5. Méregtelenítés bőrön keresztül:
- SPA Detox, Aqua Detox, Hydrosana ionizátoros méregtelenítő - az olcsóbb készülékek is hatásosak (Nagyon fontos!)
- A méregtelenítő teákat, készítményeket csak óvatosan, megterhelik a májat, vesét, felboríthatják a keringést.
- Szauna: csak alacsony hőfokon, előtte szív-vizsgálat kell, bírja-e a szervezet
- Torna, sportolás: mérsékelten, mert glükózanyagcserére állíthat át sok mindent és egyebek mellett tejsavfelhalmozódást okozhat a szervezetben.

6. Tejsavófehérje alapú táplálékkiegészítő (A legjobb minőségűek a testépítőket ellátó boltokban kaphatók.)

7. Melatonin

8. D3 vitamin 8000 NE/nap (Pl. Vigantol olaj 10-12 csepp) (Aki rákos, az ugyebár nem mehet a napra kezelés alatt, D3 hiány alakulhat ki) (Túladagolás 50000-100000 NE/nap-nál van több hónap alatt)

9. Tejsav (laktát) semlegesítés: (a rákos sejtek "tejsavfürdőben" úsznak, emiatt sem férnek hozzájuk az immunsejtek és a tumorellenes szerek)
- Zeolit - klinoptilolit – clinoptilolit – (Pl. PANACEO SPORT) – tejsav felhalmozódás ellen, méregtelenít, de nem terheli a vesét és a májat
- benfotiamin (Pl. Benfogamma) (a tiaminnál (B1 vitamin) 5-25-szörös hasznosulású) (A Milgammában van B12 vitamin is, B12 szedése nem javasolt rák esetén)
- L-karnitin – csak az L-karnitin hasznosul – fontos a baktériumos előállítás, ez 100%-os tisztaságú L-karnitin
- kolinnal + koffeinnel együtt nagyon jó szinergista hatású (Pl. Bio Karnitin + 1 főtt tojás + 1 db koffeintabletta)

10. Cink (naponta sok kiürül): napi 25-50 mg (A túladagolás 100-200 mg/napnál kezdődik) A cinkhiány hatására több réz szívódik fel, ez káros rákosoknál és mindenkinél.
Pl. Highland Zinc 50mg (Mediline üzletház)

11. Magnézium, kalcium (kelált) (napi 500-1000 mg magnézium, és sok kalcium - lúgosít, stresszoldó)
Pl. Puritan's Pride chelated Calcium Magnesium (Mediline Üzletház) keresés: PURITANS P. CALCIUM-MAGNÉZIUM TABLETTA (1000 mg kalcium + 500 mg magnézium / tabletta)

12. AB0 táplálkozás - egyébként mindent lehet enni, amit megkívánsz, ne gyötörd magad, csak változatos legyen. A vörös húsokat nem javasolják, de ekkor meg nagyon kevés cinkhez jutsz.
heti 2-5 db főtt tojás (kolin) (A híresztelésekkel ellentétben a valóságban csökkenti a rossz koleszterin szintet és növeli a jót, emellett teljes értékű élelmiszer)zöld növények (szinte bármi) frissen, nyersen , sok gyümölcs-zöldség lehetőleg nyersen, vagy párolva (A C-vitamint így érdemes bevinni, ha nem sikerül a napi 10 grammot elérni más, természetes forrásból)

13. Ionizált lúgos víz - többek között ödéma csökkentő hatású, méregtelenítő, savtalanító, ... stb (napi 2-3-5 liter, fokozatosan eljutva eddig)
ÚJDONSÁG Magyarországon! Természetesen magyar fejlesztés. Amerikában évek óta kapható volt már.
Deutériumszegény, ionizált (lúgosított), oxigénnel dúsított, magnetizált, szénsavmentes ivóvíz - (2007. október 18-a körül lesz elérhető nálunk is - hmmm, még ma sem elérhető :-( (2007-12-01) )
Mejegyzés: 2007-11-30-tól kapható az OXIGÉN Magnetic Water, ionizált (lúgosított), mágnesesen kezelt és oxigénnel dúsított, szénsavmentes ivóvíz

14. házitej (konjugált linolsav, CLA) Pl. BIO-C.L.A +T (Pharma Nord)

15. Rutascorbin tabletta - védi az érfalakat

16. Zuhanyszűrő - KDF-55 – klórmentesítés /átalakítás, ionizálás (Nagyon fontos. A klóros fürdővíz önmagában is, 20-30 év alatt rákot okoz/okozhat.)

17. Aranykolloid (csökkenti a stresszt, javítja az agyműködést) - (Pl. Yess+)

18. Ezüstkolloid (max. egy- két teáskanál naponta) (baktériumölő, bár a rákos daganatok közelébe nem nagyon jut el, de segít az immunrendszernek az egyéb baktériumok semlegesítésében) (Pl. Yess+)

19. Oxymax - stabilizált oxigén, plusz oxigén/plusz tüdő a szervezetnek, amit nem a vörösvértestek szállítanak.

20. Levegő ionizátor - negatív töltésű ionokkal tölti fel a légteret, semlegesíti az "elektroszmogot" (pozitív töltések). Az a jó, ha egyben párásít is.

Hit a gyógyulásban és rengeteg ismeret, tudás a rákkal kapcsolatban. Immunerősítés, immunerősítés, immunerősítés, ...”


197. Cinci 2009. 01. 13. 21:53:57
Rákbetegek fóruma
Na vegre van pufferolt (ill. eszteresitett) C-vitamin itthon is, ugyancsak a vitaminkiralynal. Immunerositok kozott keressetek "Buffered C-vitamin (100)" alatt. Igaz, 3790Ft, de ez tenyleg nem savas, lathato, hogy kalcium-aszkorbat formaban van, 500mg C-vitamin es 200mg flavonoid van egy kapszulaban.


198. ... 2009. 01. 11. 16:06:09
Rákbetegek fóruma
Kedves Kriszta es Elkeseredett!

A nyalkas szeklet nem tul jo jel, de nem hiszem, hogy a kemo okozna. Talan inkabb kevesbe hat most mar? Igy nehez mondani barmit is. Vastagbeldaganat miatt kapja a beteg a kemot? A tomorok kepesek nagy mennyisegu nyalkat kepezni, de nekem is tavaly osszel nyalkas volt a szekletem es nem talaltak tumort. Az etrenddel sokat lehet segiteni.

Elkeseredett, a kemo mellett lehet, sot kell is kiegeszitoket szedni, foleg immunerositoket, pl. olvasd el az elozo beirasomat. Az elozmeny beirasomat is celszeru, ez a Sutherlandia OPC fantasztikusnak tunik. Azonkivul, mint ugyszinten kiderul, ha visszalapozol, (v. kattintasz) a nalunk is hasznalt Naltrexone (Antaxon talan magyarul) kis adagban szedve fantasztikus modon stabilizalta a betegek allapotat. Ajanlom, olvasgassal vissza, sok jotanacsot lehet itt talalni! Jobbulast kivanok szeretettel,
Cinci


199. Cinci 2009. 01. 11. 15:41:14
Rákbetegek fóruma
Kedves Kama!

Az a helyzet, hogy mielott fitnesszbe kezdtem jarni, tiz evig abszolute semmilyen testmozgast nem vegeztem. Olyan gyalazatos allapotba kerultem, hogy neha az I. emeleti munkahelyemre alig tudtam felvanszorogni, volt, hogy kisertesbe estem, hogy lifttel menjek (47 eves vagyok). Ekkor dontottem ugy, hogy ez igy nem mehet tovabb.

Ma egyebkent sokkal jobban vagyok, miknt tegnap, ugy erzem, a bronchitiszem nagyjabol elmult. Leirom, hogy miket csinaltam tegnap, hatha valaki hasznat veszi. Eloszor is, teljesen novenyi taplalkozas, liszt, kenyer, tesztafelek, cukor teljes kerulese (errol mar tavaly is eszrevettem, amikor a vastagbelemmel lehetett valami, es borzalmasan izzadtam, hogy ez a dieta teljesen megszuntette az ejszakai izzadast).

Tegnap reggelire gyumolcs es zoldsegleveket ittam. Gyumolcsoket ettem, mint alma, narancs (a hejat is megettem mert abban rengeteg flavonoid van). Ebedre barnarizst foztem es brokkolit paroltam nehany gerezd fokhagymaval es par szeletke friss gyomberrel (ezt csak 1-2 percig paroltam). Este Wasa nevu ostyakenyeret ettem vajjal es piros kapiapaprikaval (nagyon finom ez a fajta kenyer es tele van rosttal). Azonkivul megittam kb 2 liter zoldteat, egy liter Lapacho teat (ennek rendkivul eros immunerosito hatasa van) es egy-ket phar Hunyadi gyogyvizet (ez ugyanolyan mint a Salvus, de joval kevesebb benne a natrium, ugy neztem). Este inhalaltam, eloszor a gyogyvizzel, utana pedig egy kis Lapacho teaval. Ezt barkinek ajanlom, akinek legzesi panaszai vannak, lehet, hogy ez mulasztotta el a hurutomat.

Azonkivul, mint irtam, tegnap kb. 45 perces testedzest vegeztem a tornateremben, ahova jarok, es utana fel orat hasznaltam az infraszaunat.

Rengeteg C-vitamint is beszedtem, kb. 4x3-at a DM-ben kaphato cinkes C-vitaminbol, ami 300mg C-vitamint es 5mg cinket tartalmaz kapszulankent. Ezenkivul meg kb. 4 macskakarom kapszulat (500 mg) es 4 Zand Astragalus tablettat, (ebben Astragalus es Ganoderma a fo osszetevok, kb. ugyanolyan erossegu mint a macskakarom). Azonkivul meg bevettem egypar PawPaw kapszulat (ez utobbit a vallfajdalmamra szedem egy ideje, elvileg a sejtek ATP-felvetelet csokkenti le kb. 7-edere, ha jol emlekszem, szoval vagy ez a hatasa jelentkezik, ha a tumor nyomja a vallban levo ideget, es emiatt faj a vallam, vagy a gyulladascsokkento hatasa miatt, ha izuleti gyulladas v. porckopas miatt van a fajdalom).

Ezeket az etrendkiegeszitoket az interneten lehet rendelni, es sokkal kedvezobb az aruk, mint az itthon kaphatoaknak. Pl. a macskakarom itthon 100 db 300mg-os kapszula a DM-ben 5000Ft-ert kaphato, mig en az interneten 100 db 500mg-os kapszulat kb. 12 dollarert (most neztem meg, most mar 120 kapszulat lehet kapni ugyanennyiert).


200. zsolt 1980 2008. 12. 20. 16:14:42
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Szeretett Édesanyám December 17 én visszaadta a lelkét teremtőjének.
Nagyon nagy a fájdalom, de arra kérlrk titeket, h ne féljetek a haláltól ha a beteget a szerettei veszik körük egy nagyon meghitt dolog is lehet. Tényleg ne féljetek tőle de harcoljatok ellene.
És még egy ami nálunk nagyon fontos volt, hogy otthon volt Édesanyám. Senkinek nem kívánom hogy hasonló helyzetbe kerüljön, de ha sajnos igen semmiképp ne engedje a szerettét korházban elmenni.
Nagyon sok vitamin, étrendkiegészítő, immunerősítő maradt ( pl: Cod Tea, B17, Cevitol, Magykakarom gyökér, Golden Yacca, Odin gyökér, Noni Juice, B 15, savasítók Stb) csinálok majd róla egy listát, nagyon szeretném valaki olyannak odadni aki hisz benne és nem tudja megvenni.
Úgyhogy tessék mindenképp szólni ha valakinek szüksége van rá.
Illetve szokásomhoz híven még egy kérés: Nem ismertek e valakit aki hasonló helyzeten ment át és szívesen megosztja tapasztalatit , esetleg valamilyen fajta terápiás csoportot, mert nővérem nagyon nagyon nehezen tudja feldolgozni a történteket.
Üdv:
zsolt


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap 7. lap (8. lap) >>>9 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->