Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


326. Angeleyes 2010. 06. 25. 18:31:29
Rákbetegek fóruma
Kedves Me,

olvass utána a tájékoztatónak,
-kiújuló vagy áttétes daganatok esetén fokozott ellenőrzés(hormontartalmú!)
-milliliterenként 50 mg cukrot tartalmaz
Úgyhogy ezzel is vigyázni kell!


327. Sanyi 2010. 06. 25. 10:43:04
Rákbetegek fóruma
Kedves Me!
Hamar a nepi kurakat felhoztad ,en egy megfazas ellenit tudok.Egy nagy pohar vorosbort fahejjal es eros paprikaval /chili/felforralni es lefekves elott meginni,amilyen melegen csak lehet.Ez kiprobalt,es persze izzaszto is.
Bar azt hiszem jelenleg kevesen engedhetjuk meg magunknak.
Szep napot,gyogyulast,egeszseget kivanok mindenkinek.


328. zsuzsa 2010. 06. 23. 8:04:04
Rákbetegek fóruma
Kedves Mindenki aki érdekelt,szeretnék segíteni! Nem lehet garanciát adni,de van egy fantasztikus vizünk, amit egy japánban, orvosi berendezésként elfogadott vízionizátor állít elő és segítettünk már daganatos betegen is. Ez egy erősen lugos és antioxidáns hatású, méregtelenítő és superhidratáló víz.Nagyon erőteljesen semlegesíti a szabadgyököket és képes helyreállítani a test sav-bázis egyensúlyát. Speciális mikroszerkezetű, ezáltal a test minden részébe eljut és feltölti az egész testet egészséges vízzel. Sejtszinten méregtelenít és nagyon hatékonyan tisztítja ki a beleket. Én egy éve iszom és bár nem volt panaszom, csodálatos pozitív változáson ment át a testem, minden kellemetlen mellékhatás nélkül és semmi figyelmet nem kell már fordítanom rá.Mondhatni egy optimális állapotba került, mind külsőleg, mind belsőleg. Sok más problémát is kezel, amire szintén van tapasztalatunk. Vérnyomást, vércukrot koleszterin szintet stabilizálja, helyreállítja. Frissen kell inni a készülékből, mert a legerőteljesebb hatás így érhető el. Szívesen segítek bárkinek hozzájutni. Én azt mondom, nem kell ezt elhinni, meg kell tapasztalni, személy szerint szeretném, ha minden emberhez eljutna, mert sok betegség megelőzhető lenne. Ezért megragadok minden lehetőséget, hogy átadjam az információt. Egyébként minden héten csütörtökön 18.30-kor, meg lehet hallgatni egy érdekes és tartalmas előadást a fentiekről, a Szent István krt. 25.-ben, ahol mindenkit nagy szeretettel várnak.


329. Judit 2010. 06. 22. 12:15:58
Rákbetegek fóruma
Kedves Káma!
Bocsáss meg a késői válaszért. Az este webkonferencia miatt nem volt alkalmam, ma pedig nem voltam eddig itthon.
Rendelkezem azzal a képességgel, hogy meg tudom kölömböztetni a kérdést, és a kötekedést.
Hálás vagyok, amiért kérdezel. :)

"Az egyik hozzászólásodban azt irtad,hogy a meglévő betegségünket gyógyitja az elixir,de nem véd meg attól,ha valami más készülődik a szervezetünkben. "
Sajnálom hogy nem másoltad be a hsz-edhez idézetként azt, ahol ilyet olvastál, mert hogy nem tőlem olvastad, az biztos.
Soha nem írok le olyat, hogy az Elixír gyógyít. Ezt nem is szabad. Maximum olyat, hogy hatására, fogyasztása közben gyógyulnak az emberek.
Aki több hónapja, vagy 1 éve már szedi, természetesen számol be gyógyulásokról, de amit szedése közben érezni lehet először az nem más, mint a javuló közérzet, a nyugodtság, felszabadultság érzése, és az energiaszint megnövekedése. Valósággal érezzük, hogy magasabb rezgésszinten élünk. Ettől kirobbanó lesz a jókedvünk, nyugodtabban és jobban alszunk, lecsökken az alvásigényünk, egy szóval, remekül érezzük magunkat a bőrünkben. Ez egyénenként más-más időpontban következik be. Van, aki néhány napi szedés után már érez valamiféle pozitív változást, van aki csak 1 hónap eltelte után érzi, hogy elindult a folyamat. Mindentől függetlenül az első csepp bevételekor elindul a folyamat.

Az Elixír hatására oldódnak a lelki problémák. A szorongás, félelem, nyugtalanság, levertség, stressz, szomorúság, bűntudat, agresszió, még a régen- esetleg gyermekkorban elfojtott lelki problémák is. Mindenkinél, minden esetben a probléma gyökerét éri el az Elixírben lévő információ, és ekkor indulnak be, a szervezetben az öngyógyító folyamatok. Tehát nem az Elixír gyógyít, hanem segítsége által beindulnak az öngyógyító folyamatok. Kivétel nélkül mindenkinél!
Méghozzá fentről lefelé, belülről kifelé. Ez annyit jelent, hogy a fejtetőtől lefelé indulva kezdődik meg a gyógyulás. Ez azt jelenti, ha valakinek migrénes fejgörcsei szoktak lenni, és ízületes a térde, akkor először a migrén tűnik el, utána jön helyre a térdízület. A bentről kifelé azt jelenti, hogy ha valaki szívbeteg, és ekcéma is van a kezén, akkor először a szíve lesz egészséges, utána a bőre. Időben pedig egy bizonyos betegséggel kapcsolatban annyi hónap alatt áll vissza az elveszített egyensúly, ahány év alatt a kiindulási pontjától kezdve kialakult a betegség.

"Akkor az elixir most melyikre hat? " - Mindegyikre.

"Szelektiven működik,és ha áttétet fog adni netalán attól majd nem véd meg?"
Az Elixír a homeopátia elvén készült komplex terápiás szer. 84 gyógynövény hatóanyag információját tartalmazza, és mind a 64 legfőbb élethelyzetünkre hat. Akinek betegsége van, biztos hogy a 64 élethelyzet valamelyikében akadt el. Érvényes rá a Hering szabály azon része is, hogy minden kóros állapot annyi hónap alatt fejlődik vissza az eredeti harmonikus-egészséges állapotába, ahány év alatt a kiindulási pontjától kialakult. Nem az első betegségtünet a kiindulási pont, hanem az a lelki sérülés, aminek hatására a betegség kialakult.
Az én esetem legyen a példa: 7 éve jelentkezett a betegségtünetem, de ha azt veszem alapul hogy 8 éve ért olyan lelki sérülés, ami a bajt okozta, akkor 8 havi Elixír fogyasztással érem el a betegségem gyökerét, és attól kedve nem számíthatok rossz fordulatra. Februárban kezdtem szedni, tehát októbertől lehetek biztos abban, hogy ez a megbetegedés nem ad a későbbiekben áttétet. Ettől kezdve egyenlő esélyem van más megbetegedésekre, és az egészségre is, mint a többi embernek. Ha viszont szedem tovább az Elixírt, megvéd azoktól a lelki traumáktól, amik betegséget okozhatnak nekem. Persze lehetek mérgezés áldozata és attól rákos, vagy elüthet egy kocsi, meg is éghetek. Ilyen eseteket nem véd ki az Elixír.
csak a lelki eredetűeket. Az akkut megbetegedésekben sem tud segíteni.

"Mert az összetétele az elixirnek nem változik személyre szabottan. "
Na ez az, amiben az Elixír hatása a világon egyedülálló!
A benne lévő esszenciák sajátos rezgésével ráhangolódik a szervezetünkre. Felismeri a már kialakult, és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit, s azokat a lelki gócpontokat, melyek megakadályozzák, hogy testileg-lelkileg egészségesek legyünk. Az Elixírben anyagi szinten csak C vitamin van. Ez is csak azért lett beletéve, hogy bevizsgáláskor találjanak az alkoholos-vizes oldatban valamit. A hatóanyag ugyanis "csak" információ formájában van jelen az Elixírben. Ezért bátran fogyaszthatják pollenallergiában szenvedők is. Nem rohamot kapnak tőle, hanem hatására meggyógyulnak. :)

Férjedre, édesapádra, szintén pozitívan hatna. Megfelelő adagolás mellett a vércukorszint stabilizálódik, még olyan esetekben is, akik inzulinnal sem tudják beszabályozni.
Mentális betegségek esetén is hatékony segítség, viszont hallucináció kezeléséről nekem nincs információm, erről csak Doki tudna tájékoztatni. De elgondolásom szerint segítene, érdemes lenne megpróbálni. Arról viszont van tudomásom, hogy pánikbetegek, depressziósok gyönyörűen gyógyulnak.

"Valószinüleg úgy hatna,hogy minden problémám létezik és valós,csak én ezután leszarom,és nem érdekel." - Nem!

Nem fogod le....ni, csak másként tekintesz rá. A hozzáállásod megoldás centrikussá válik, hamarabb, és könnyebben megtalálod a megoldásokat, mint egyébként. A meglévő komolyságodat nem fogod elveszíteni. Tudatosabbá válsz. Nem tudom ezt máshogy megfogalmazni, bocs.

"Az a beteg,aki már az utolsókat rúgja,gép lélegezteti,pelenkázzák,mert a székletét és a vizeletét sem tudja tartani,mások döntenek helyette,és a feje fölött,az amikor megkapja az elixirt,akkor azt mondja,hogy ihaj-csuhaj,sose halunk meg? - Nem!

Ha feszültség, szorongás, félelem - halálfélelem ! - van benne megnyugszik, elfogadó lesz. Belenyugszik a sorsába, és nem az életért könyörögve, rimánkodva vergődve fog távozni, hanem megbékélve sorsával. Azok szerint ennek nagy jelentősége van, akiknek van szívük.

Hálás vagyok hogy segíthettem megérteni az Elixír működését, hatását, és a további kérdésekre is örömmel válaszolok, ha olyanok, hogy tehetem.
Ugyanis sajnos le vagyunk korlátozva az írásbeli tájékoztatásban. A vártnál is hatékonyabbnak bizonyult az Elixír, ezért jönnek a támadások, a visszaszorítások. A szórólapunkat, amit eddig személyes ajánlás alkalmával adtunk át, éppen most vonták be, mert tartalmazta többek között 4 ember csodálatos gyógyulásának a hírét, amik az Elixír fogyasztása közben történtek meg.
Most mutathatunk az érdeklődőknek olyat, ami fele annyi információt tartalmaz mint a régi, és nincs rajta esetleírás sem.

Bár hogy is alakul, én mindenkinek teljes gyógyulást kívánok, mert tudom, hogy nem csak tünetmentessé válhatunk, de meg is gyógyulhatunk.


330. Napsugár ♥ 2010. 06. 22. 12:05:22
Rákbetegek fóruma
Zsókának és Kételkedőnek a Resveratrolról és egyéb zsírban oldódó anyagokról.

A cikket szemmel láthatóan olyan ember írhatta, akinek semmi köze a tudományhoz, mert akkor nem ír akkora marhaságot, hogy "A resveratrol az resveratrol. Az sem zsírban sem másban nem "oldódik". Ön
megissza a vörösborral vagy lenyeli mint kapszula és a GYOMORSAVBAN oldódik."

Válasszuk szét a kettőt. A resveratrol oldódik a vörösborban, de ezt inkább az interneten talált magyarázattal támasztanám alá:

"Az irodalomból ismeretes, hogy a kék szőlők flavonoid- és resveratrol- (antioxidánsok) tartalma felel a vörösborok közismert kedvező élettani hatásáért (l. földközi-tengeri diéta, mediterrándiéta). A szakértők szerint a nyers gyümölcsökkel, zöldségekkel felvett polifenoltípusú flavonoidok ilyenkor polimer formában kerülnek be a szervezetbe és így nagyon kedvezőtlen a felszívódásuk. A vörösbor esetében a héjon való erjesztés során a polimer forma elbomlik, és egyszerű monomer vegyületekké válik. Ily módon jóval nagyobb mennyiségben kerülnek a vörösborba, ahol a 10% feletti alkoholtartalom kedvezően stabilizálja őket. "

"Bár a vörösbor egészségre gyakorolt jótékony hatása régóta közismert tény, eddig a szakemberek sem tudták, hogy hatására pontosan milyen mechanizmusok játszódnak le a szervezetben. Állatkísérletek során azonban most sikerült megfigyelniük, hogyan befolyásolja a szervezet működését a resveratrol, a szőlőben található egyik gyógyhatású összetevő.
A kísérletek során a tudósok meghatározott adagnyi resveratrolt adtak be egereknek, majd mesterségesen iszkémiás stroke-ot idéztek elő náluk. Végül kiderült, hogy azok az egerek, amelyeket resveratrollal kezeltek, jóval kisebb agykárosodást szenvedtek azoknál az állatoknál, amelyeknek nem adtak be semmiféle szert - írja a Medical News TODAY."

A reszveratrol a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

1. A legerősebb antioxidáns, 4-5-ször erősebb a béta-karotinnál, 50-szer erősebb az E-vitaminnál, 20-szor erősebb, mint a C-vitamin, az A-vitamin, a szelén és a cink.
2. Megköti és eltávolítja a szervezetből a szabad gyököket. A szabad gyökök nagy aktivitású molekulák, amelyek folyamatosan képződnek a szervezetben. Keletkeznek még a dohányzás, mérgező anyagok belégzése, túlzott napozás és sportolás eredményeképpen. Ennek több következménye van: a bőr rohamosan elveszíti a rugalmasságát, durva, petyhüdt és ráncos lesz; a sejtek elveszítik a szomszédos sejtek felismerésének képességét, ennek eredményeképpen ellenőrizetlen a növekedésük, rossz- és jóindulatú daganatok képződnek; csökken a szervezet ellenálló képessége
3. A reszveratrol normalizálja a vér lipidszintjét (pl. koleszterin). A koleszterin nagy része a kis sűrűségű lipoprotein segítségével kering a vérplazmában. Éppen ez a vegyület okozza az érelmeszesedést. Ilyen koleszterin képes lerakódni az erek falaira, és infarktust, agyvérzést okozni, az emlékezőképességet rontani stb.
4. Fenntartja a trombociták normális működőképességét; elősegíti a vér viszkozitásának csökkenését, ezzel javul a vérkeringés, rugalmasak maradnak az erek.
5. Gyulladásgátló és baktériumellenes hatású.
6. Hatásos kozmetikai szer, fenntartja a bőr simaságát és rugalmasságát, akadályozza a korai öregedését, képes regenerálni a kollagénszálakat és serkenteni a növekedésüket; helyreállítja a hervadt bőr fiatalságát.
7. Antiallergén hatású, semlegesíti a hisztamint.
8. Javítja az emlékezőképességet, növeli a szervezet állóképességét a stresszel szemben.
9. Csökkenti a vércukorszintet, és nagyon hatásos retinasérülés esetén a cukorbetegségben és a magas vérnyomásban szenvedőknél.
10. Javítja a látást.
11. Helyreállítja a sérült gének szerkezetét, ezzel akadályozza cukorbetegség és a magas vérnyomás öröklődését."

Nem csak a resveratrol, hanem a Q10, omega 3,6 is a zsírban oldódó kategóriába tartozik. Ezeket is lehet vízben oldott formában megtalálni, és olyanokkal érdemes foglalkozni, és azokat bevenni, ha valaki el szeretné kerülni a problémákat.

Én nem vagyok okos, csak amikor hallok valamit, szólok. Akinek ez segítség, az használhatja, de névtelenül nem tudományos cikkeket a "csodálatos Napsugárnak" címezve felesleges közölni.

Tehát kivonhatja valaki az ártalmatlan szőlőszemből, akkor sem fog felszívódni.


331. Angeleyes 2010. 06. 22. 11:27:21
Rákbetegek fóruma
Rákgyógyítás lignannal
2008 április 15., kedd 09:03 Natúr Hírek Fontos hírek


Lignan - len héjából

Derült égből villámcsapásként ért a Health Sciences Institute legutóbbi levele. Jenny Thompson mutatta be azt az anyagot, amivel előrehaladott szakaszban tartó rákos betegek lettek tünetmentesek mindössze pár hónap alatt. Az áttétek száma 82%-al csökkent.

A kísérletben emberek vettek részt, és 31%-al csökkent a rákos sejtek száma mindössze 30 nap alatt.
Egy másik kísérletben egerek ették ezt az anyagot aminek a végén fele annyi volt a daganatos egerek száma, mint a kontroll csoportban.
És a hihetetlen hatás nem csak a rákos eseteknél jelentkezett. 2-es típusú cukorbetegek hagyták abba az inzulin használatát, miután elkezdték enni, prosztata megnagyobbodástól szenvedő emberek aludták át az éjszakát, stb…
És mindezt egy, a szemétből visszanyert hulladék anyagtól.
Mi történik itt?
A legújabb rákellenes kutatások célpontja nem más, mint a … lenmag.
Várjunk csak! Jól hallottuk? Hisz a lenről mindent tudunk. Évezredek óta esszük (mostanában nem olyan sokat), itt van az orrunk előtt, nem is olyan régen még jelentős export cikkünk volt. Hogy lehet, hogy eddig senkinek nem tűnt fel a hatása?
Az írásból kiderül ennek az oka.
Nem a lenmag, hanem a len héjában található lignan koncentrált változata alkalmas terápiás célokra.
Mi is ez a lignan?
Alapos biokémiai analízisek kimutatták, hogy a lenmagban mintegy 27-féle fitohormon van, amely csökkenti a rákos megbetegedések kialakulását. Ezek közül a legnagyobb mennyisében a lignan található meg a lenmagban.
A lignan egy gyógyászatilag is jelentős hatóanyag. Hatását akkor fejti ki, ha a bélflórában levő mikro-organizmusok hatására át tud alakulni emberi hormonná.
A vicc az, hogy az élelmiszer iparban eddig ezt az anyagot egyszerűen eldobták, mint hulladékot.

Ahogy egyéb gabonák esetében is, a tápanyagok jelentős része a héjban koncentrálódik, így van ez a len esetében is. A cikkben szereplő koncentrátumból egyetlen kanálnyival kell fogyasztani, amit ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />7 liter lenmag elfogyasztásával lehetne egyébként megenni. Ez lehetetlen, sőt mérgező is lenne. Ilyen mennyiségű hagyományos lenmag fogyasztása nem megvalósítható, egyrészt, azért mert ilyen mennyiségben mérgező ciánvegyület kerülne a szervezetbe, másrészt pedig a lenmag felületén lévő nyálkaanyagok miatt ennek a mennyiségnek csak töredéke hasznosul.

Érdekes, hogy mindhárom "rákbizniszből élő" szervezet, a Mayo klinika, a Amerikai Rák Intézet és az FDA is egybehangzóan azt nyilatkozta, hogy a linom ígéretes és eredményesnek tűnik a rákkezelésben.

Az írás tartalmaz még utalásokat a lenmagban található egyéb értékes összetevőkre, olyanokra mint az omega-3 olajok, és egyéb antioxidánsok, de ez nem lényeges most. Pár esettanulmány is van benne meg rengeteg referencia. Akit érdekel, megtalálja a www.hsibaltimore.com oldalon.

Körülnéztem, hogy hol lehetne ezt a tápanyagot beszerezni. A Swanson választékában találtam Lignan koncentrátumot, ami jónak tűnik és Linom néven egy hazai terméket. Az előbbi koncentrátumot tartalmaz, a magyar termék pedig csíráztatott és nyálkátlanított lenmagot, ami ettől emészthetővé válik.

Biztosan van,akinek nem új,de azért megosztom veletek.

332. Janos 2010. 06. 21. 21:49:50
Rákbetegek fóruma
Lam, Kama is raerzett a lenyegre a Moksa Elixirrel kapcsolatban. Ime, egy masik oldalrol kielemezve ez a nagyszerü termek.....Be kell szerezni a spajzba, es amikor valamire kell , majd elövesszük. Ha nagypapa nem akar aludni, vagy a gyerek nem akarja elvegezni a dolgat a bilin tan arra is jo lesz.... DDDDDD Lehet hogy kenni is lehet ?? Kiütesre pld-ul. Meg kell probalni.... Sosem lehet tudni...Ami profi az profi be kell latnunk....


333. Netboszi 2010. 06. 21. 12:34:25
Rákbetegek fóruma
Vigyázó szemetek az egészségetekre vessétek!
Mivel ez egy rákfórum, ezen betegséggel kapcsolatos altenatívákról, lehetőségekről beszélgetünk.
Ha valakinek bármilyen más betegsége lenne, illetve többünknek szeritem van is, volt is másfajta nyavalyája is. Na, ott fel sem merül, amikor azt mondja a doki, hogy kérem szépen, az egészsége érdekében márpedig tessen már élete végéig tartani a cukorbeteg diétát (pl) a meghatározott dilibigyók mellett.
A Mi gyógyulásunk érdekében is bizony már bizonyos dolgokat nem tehetünk másképp, csak azt amire ráálltunk, ha az sikeres volt, és hittünk benne, hogy egészségesek maradjunk.
Magyarul a tudható rizikófaktorokat le kell csökkenteni, amennyire erőnkből telik, mert ez az egészségünk, vagy tünetmentességünk záloga.
Én Judit hitét, küzdését maximálisan elfogadom, s azt a hévet is, mely meggyőződéséből és tapasztalásából ered.
De ennyi, ez nem az én utam. Angeleyes Ádám bácsiját is csipom, de az sem az én utam, s aki a petróleumot issza, azelőtt is fejet hajtok, de az sem az én utam. Itt csak támogatni tudjuk egymást a gyógyulásban, s ha így teszünk, senki nem érezhet megbántottságot.
Egyébként meg vagyok róla győződve, hogy az egészséges életmódot már elemi iskolában kéne oktatni. Legalább a figyelmet felhívni.
Mert ha megfelelő lenne a táplálkozásunk, kiegyensúlyozottak lennénk, a bejutó mérgeket megfelelően kikergetnénk stb, akkor sokféle betegségtől, nemcsak a ráktól óvhatnánk meg magunkat. Ez egy komplex probléma, csak mindenkinek azt a részét betegíti meg, ami a legkevésbé áll ellent a sok hatásnak.
Test-lélek-szellem harmóniája. Csak ugyi ez nem üzlet. Illetve nem akkora, hogy pontosak legyünk, mint a gyógyszeripar.
uff, már megint beszéltem, de minek?
bebe, hol lehet piantót kapni? oda megyünk lakni. De most komolyan. Rózsameténget hol?
Sok-sok ragancs van a könyvedben, amit érdemes tudni az egészség helyreállításáról, az mind benne van. S hát ugye saját tapasztalás


334. ... 2010. 06. 20. 1:32:41
Rákbetegek fóruma
Berkson, MD, PhD, beszélgetések a becsületes Orvostudományi erről a munkájáról, és mi Medical System: Az interjú leírva
Tudom, hogy több embert már hallgatta interjú Dr. Burt Berkson és találtam rá, hogy igazán inspiráló. Én döntésem, hogy átdolgozza az interjú (egy nagyon időigényes folyamat!) Kezdődött, mert szerettem volna én 92 éves anya, hogy hallja meg. Azt tudta, hogy tetszik: ő volt a rajongója segítségével innovatív kezelési módokat, amióta ő volt 11 éves, amikor a saját anyja életét mentette meg lesz Németországban a 1920-as években kapni a kezelést - sugárzás - amely még nem áll rendelkezésre az USA-ban. Mivel anyukám már nagyothalló, tudtam, hogy nagyon nehéz lenne, ha nem lehetetlen, neki kell hallgatni. Ezért az átirat, hogy a következő.

Remélem, hogy mások, akik a hallássérültek, valamint azokat nem jó számítógépes hangszórók - és mások, akik egyszerűen csak olvasni, hanem hallgatni, mint - élvezni fogja a nyomtatott változatban ez a félelmetes interjút!

Másolat

Halló, itt Julia Schopick, a HonestMedicine.com. Ma, megtiszteltetés, hogy az én vendégem, egyike azon kevés ember van ebben a világban úgy gondolom, hogy egy igazi látnok: Dr. Burt Berkson.

Dr. Berkson története, amit hallani ma is a hihetetlen történetet, hogyan gyógyszeripar tartott egy nagyon értékes, drága (nem jövedelem termelő) kezelése váljon ellátás színvonalát, annak ellenére, hogy sok beteg gyógyult néhány leginkább az életet veszélyeztető állapotok több mint 30 éve.

Ez a kezelés lipoic alfa-sav, amely antioxidáns terápia Dr. Berkson már sikeresen használja, mivel a 1970-es évek közepétől - először kezelésére emberek terminál májbetegségben, majd az azt követő években is, kezelésére emberek sok más betegségek és feltételeket, beleértve a diabéteszes neuropátia, több autoimmun betegség, és nagyon halálos hasnyálmirigy rák - a rák kell tekinteni az egyik reménytelen.

Figyelje meg, hogy én nem indult el a tőzsdei Dr. Berkson jogosultságáról. Őszintén szólva, ez azért, mert olyan sok. Reading ezeket kellene túl sok időt távol interjú. Ehelyett vagyok kiküldetés őket A HonestMedicine.com.

Elegendő annyit mondani, hogy Dr. Berkson egyaránt egy MD mértékben és a PhD - a PhD jött az első. Ezen kívül, 23 évig volt a fő FDA vizsgálatot az intravénás használata az alfa-sav lipoic. Ő is a szakértői tanácsadó a Centers for Disease Control alfa lipoic sav-és máj-mérgezés. Dr. Berkson a megjelent tudományos közlemény az orvosi folyóiratokban Európa-szerte, És az aktív tudományos író, kutató, és a hangszóró. Ő a szerzője a 4 könyvet, beleértve a Az Alpha Lipoic Acid Az áttörés. Én is linkek minden könyvét honlapján végén e téríteni.

Ma, Dr. Berkson nagyon elfoglalt táplálkozási és integratív orvosi gyakorlat Las Cruces, NM, ahol a betegek jönnek, hogy neki a világ minden tájáról. Ő is docense alkalmazott biológia New Mexico State University.


JULIA SCHOPICK - Üdvözlöm, Dr. Berkson. A drámai történet, hogyan használta először az Alpha Lipoic Acid, amikor is egy fiatal orvosi illetőségű személy a cucc filmek készülnek. Meghallgatás és olvastam élmény volt paradigmaváltás változó esemény számomra, mert azt tanította nekem, nagyon szomorúan, hogy az egészségügyi létesítmény NEM az üzleti ember életét menti meg. Legyen szíves mondja el nekünk a történetet?

DR. BERKSON: Voltam egy lakó belgyógyászati oktatókórházban Cleveland Ohio-ban, és egy nap a fő orvostudomány járt és azt mondta, nagyon mérges vagyok veled. "És azt mondta:" Miért? ". (Azt hittem, viccel.) És azt mondta: "Nincs halál a szolgáltatótól. A legtöbb ember már látott több halálesetre már és még nem látott ilyen. "És azt mondtam neki, hogy igazán próbáljuk élő ember. Azt mondta: "Ez nagyon szokatlan. Meg fogom adni két ember, aki biztosan meghal. Nekik van akut és fulmináns májbetegségben szenved. Ettek mérgező gombák, valamint a szakértő a májbetegség azt mondta, nem tud a transzplantációt őket, és semmi sem mentheti őket. Úgyhogy azt akarom, hogy menj fel az emeletre, megnézni őket meghalni, hogy tudomásul veszi, és jelenleg ez a nagy orvosi körökben. "

És én felmentem az emeletre, és néztem a két nagyon beteg emberek. És mint orvos, különösen a belgyógyászat, meg kéne követni a megrendeléseket a fő, mint a privát követni fogja a megrendelések egy őrmester. De én már hat éve az oktatás felett az orvosi képzésben, a parancsnokok és a PhD mikrobiológia és a sejt biológia, és én mindig keresi az új dolgokat. Szóval felhívtam, és Washington beszélt a fejét a Nemzeti Egészségügyi Intézet belgyógyászati, Dr. Fred Bartter, És megkérdeztem tőle: "Van valami a világon, hogy ő ismerte, amely regenerálja a májat?" És azt mondta, hogy tanulmányozza az alfa-sav lipoic, mert tudta, hogy ez fordított diabéteszes neuropátia és egyéb szövődmények a cukorbetegség. De amikor átadta az embereknek, úgy tűnt, hogy újítsák meg a szervek. Úgy tűnt, hogy serkentse az őssejtek, és szaporodni kezdenek, és regeneráló új orgona szövet.

Ő küldte a lipoic sav számomra. Felvettem a Cleveland repülőtéren mintegy három órával később. A kereskedelmi pilóta átadta nekem. Rohantam vissza a kórházba, és a betáplált azt a két embert egy kéthetes időszakban. És a két hét, hogy regenerálják a májat teljesen. És még mindig él és virul, a saját 80-as, harminc néhány évvel később.


(Megjegyzés: Az egyik a nép, Dr. Berkson mentett a "nem követi megbízások," Eunice Goostree, írt egy nagyon személyes felülvizsgálatot A Az Alpha Lipoic Acid Az áttörés az Amazon.com.)

Én minden izgatott. Washington minden izgatott. De a főnökök nem voltak megelégedve velem.

JULIA SCHOPICK - Ezek valóban mérges rád?

DR. BERKSON: Nos, úgy látszott, hogy dühös. Azt mondták: "Mi azt mondta a családokat, hogy ezek az emberek fognak meghalni, hogy nincs remény. És most ők él és virul. Tudod, ez tesz bennünket néz ki rosszul. És te valamit kérdezés nélkül nekünk engedélyt. "És azt mondta:" Azt mondta nekem, hogy ezek az emberek saját felelőssége, ezért tettem, amit gondoltam, helyes volt. "

Azt mondta: "Szeretné tudni, mit csináltam?"

"Nem."

JULIA SCHOPICK: Nem volt még kíváncsi?

DR. BERKSON: Azt mondta: "Ez nem egy engedélyezett gyógyszer. És ez nem a mi lépünk. És nem a parancsokat, mint egy jó belgyógyász orvos. "

Én valami depressziós e. Tudod, hogy nagyon különbözik attól, amit láttam, mint a biológia professzora. Tudod, amikor felfedeztem valami új a biológiában, mindenki azt pat meg a hát és add nekem díjat. Az orvostudományban, úgy tűnt nekem, hogy ha valami új felfedezett, te valami gondolt, mint törvényen kívüli.

JULIA SCHOPICK - Ha én nem hallottam ezt a történetet - Hallottam, hogy beszél a NOHA olyan régen, és persze, olvastam a könyvet - ez is lehangoló.

DR. BERKSON: Nos, egyébként, több ember jött, és azt mondták, nem kellene ezt újra. Ők 'is evett mérgező gomba, amely valóban tönkreteszi a májat, és ott nem sokat tehet az ilyen emberek, csak a transzplantáció, illetve ebben az esetben, lipoic sav.

És a Nemzeti Egészségügyi Intézet támogatásával kezdte a munkámat. Azt hiszem azért, mert az, hogy az emberek a kórházban voltam, kellett menni együtt, amit csinálok, és végül dr Bartter és én megjelent egy könyv a 79 embert, úgynevezett terminális májbetegség, és 75 közülük regenerált a máj, mindössze intravénás lipoic sav.

Nem volt érdeklődés az Egyesült Államokban; szinte semmi.

JULIA SCHOPICK - Hol volt az a cikk megjelent?

DR. BERKSON: Az én első rövid jegyzet volt A New England Journal of Medicine.

És igazából nem érdekelt egy nagy tanulmányt. Saját személyes véleménye az volt, hogy azért, mert nem volt nagy gyógyszergyártó cég szponzorálja a munkát. Nem volt senki, hogy azokat a hirdetéseket a magazinokban (azaz, az orvosi folyóiratokban), vagy vásárolni különnyomata tőlük.

De, Dr. Bartter és én felkérték, hogy Európa a meghívott tudósok a Max Planck Intézet és mi tette közzé Európában.

JULIA SCHOPICK - Ez volt a Medischinik - Nem is tudom kimondani, hogy.

DR. BERKSON - A Mediscinice Klinika? Nem, ez Előadásom a hepatitis C. Ez a német of Internal Medicine folyóiratban.

DR. BERKSON: Ez az eljárás a konferencia májbetegség Gombamérgezés.

JULIA SCHOPICK - Volt egy szimpóziumon, ahol volt a fő szónok a témában.

DR. BERKSON: Miután már 4 beteg ilyen figyelemre méltó eredményeket, Dr. Bartter és számos más orvosok repült a Cleveland és létrehozott egy nemzeti konferenciát az orgona regeneráció. Én voltam a vezető szónok. Nem hiszem, hogy az idősebb orvosok tetszett, hogy nagyon sok.

JULIA SCHOPICK - Ez kell most a legnagyobb sokk! Tudom, hogy Dr. Bartter nagyon, nagyon csalódott amiatt, hogy nem volt nagyobb érdeklődés. Te tényleg azt gondolom, hogy ez nem érdekes volt, mivel a gyógyszeripari vállalatok nem érdekelt lesz vele, illetve tegyen többet vizsgálatot?

DR. BERKSON: Én nem bírálta a gyógyszeripari cégek. Azt hiszem, ez csak üzlet. Ez csak a dolgok kész. Ha valaki akar egy kábítószer FDA által jóváhagyott, őket tölteni több száz millió dollárt erre. Még ha a kutatás már megtörtént a rangos kórházak Ázsiában vagy Európában, akkor még nem mindet újra az Egyesült Államokban. És ha egy gyógyszer szabadalmi, hogy a tulajdonában álló a németek, az amerikai cég nem tudja ellenőrizni, hogy a szabadalmak. Vagy ha a gyógyszer egy természetes termék, van Nem kap érvényes szabadalmi rajta. Ők nem hajlandóak költeni az összes pénzt, hogy ezt a jóvá az FDA. Kíván? Úgy értem, ha volt egy multi-milliomos, kíván költeni ezt a sok pénzt, hogy egy kábítószer-hozatalát?

JULIA SCHOPICK - Nos, nekem, csak a sokkoló, mint azt, hogy Önnek, hogy a főnök felháborodást veled, mert azt hiszem, a kérdésemre jön, mert tudom, beszélek veled előtt és olvasod a könyvet, hogy az alfa lipoic sav használják Németországban és Európában, és ez, számomra, érthetetlen, hogy - ez felborulna, több, mint rejtélyes. Én nem értem, mégis.

DR. BERKSON: Nos, a probléma itt az, hogy senki sem talált oly módon, hogy a nagy pénz rá. Tehát, még ha ez hatásos, ez egy vesztes törekvés bármely társasági, hogy támogassák ezt.

JULIA SCHOPICK - Ah, most már jön valami, ha én tényleg azt hiszem, hogy ez csak a hiányzó láncszem. És, hogy ez: OK, megértjük gyógyszeripari cégek, ugye? De mi a helyzet az orvosok? Úgy értem, azt mondta nekem egy történetet, ahol az emberek visszatértek a orvosok után az orvosok azt mondta: "Te egy halott, akkor hat hónapon belül élni, szüksége van egy transzplantáció," stb Ezek a betegek jött meg, és a máj regenerációját. És azt hiszem, te mondtad, hogy ts az orvosok nem is érdekel, mit tettek. Van, hogy az ügy?

DR. BERKSON: Hát, tudok adni egy adott történetet. Egy nő, a San Francisco terület diagnosztizáltak hasnyálmirigy rákot, és metasztázisok neki máj. Ment, hogy egy nagy egyetem orvosi központjában. Azt mondták neki, hogy semmit sem lehet tenni. De volt egy barátom, aki egy biológus, aki olvasott néhány munkám. És ő és barátja kirepült az Új-Mexikóban (ahol Dr. Berkson gyakorlat), és barátja valóban volt, hogy segítsen neki sétálni a hivatalba, volt olyan gyenge és leromlott - (Megjegyzés: cachexia egyik feltétele az éhség, gyakran jár A rák.) kezdtünk neki intravénás alfa-sav lipoic négy nap egy héten, és én is adtam neki alacsony dózisú naltrexon, amely modulálja az immunrendszert (lefekvés előtt). Én láttam először decemberben.

Májusáig, nyoma sem volt a rák. A daganat a hasnyálmirigyben eltûnt, és a metasteses a májban eltűnt. Ez lesz a megjelenő közelgő kihirdetését Integratív daganatellenes terápiák A következő néhány hónapban.

JULIA SCHOPICK - Tudom, hogy van egy másik tanulmány, hogy a kihirdetés és a személy él, 8 év múlva.

DR. BERKSON: Igen. De ebben az esetben a rák eltűnt öt vagy hat hónap. Én is csodálkoztam. De nem tudott maradni örökre Új-Mexikóban. Kellett menni haza. És amikor hazament, ott nem voltak olyan orvosok, akik az ő területén is fontolóra kellene neki. Nem tudom, ha csak nem akar tanulni erről, vagy ha féltek, hogy más.

JULIA SCHOPICK - Szóval, mit mondtak? Nem voltak döbbenve, hogy nézett ki olyan jól? Ön azt mondta, majdnem éhen halnak, amikor bejött, hogy látlak.

DR. BERKSON: Ó, azt hiszem, csodálkoztak. Tény, hogy ő orvos hívott, és beszélgettünk sokáig, és azt mondta, hogy tudta ezt, és a beteg tudta folytatni a kezelést a San Francisco. És azt mondta, "Tudod, én tényleg nem akarok mást, mert az orvosi lapok nézne le rám. Nem vagyok onkológus, és ha a rák kezelésére, az onkológiai emberek lehet, hogy mérges rá. Így nem tudok csinálni. "

JULIA SCHOPICK - Látod, azt hiszem, ez a hiányzó láncszem. Ha az orvos kezdene mondván, "Hé, mi nem csak csinálni. . . "Tudod, az ellátás színvonalát is csak finom, ha ez működik. De ez nagyon zavaró. Nem hiszem, hogy bárki is azt mondta, "OK. Megértjük, hogy a gyógyszergyárak, amit tesznek. Ezek a vállalkozások alig több bevétele legyen. "De, az orvosok úgy tűnik, nem lehet ellene, igaz?

DR. BERKSON - Hát, tudod, fiam orvos. És azt mondta, hogy ha én nem az apja, ő meg nagyon eltérő a hivatása. Azt mondta, hogy az egész orvosi iskola volt megsimogatta, és azt mondta, milyen okos volt, és milyen ragyogó volt, és hogyan egyike volt a választott nép. És, ha valóban hitt ebben, s azt hiszem, tudta, hogy abszolút mindent, miután végzett. Nem lett volna semmi tanulni bárki más. De ez nem csak az orvostudományban. Képzeld el a víz. Ha egy fiatal jön egy új ötlet, mit gondol a legény vízvezeték-szerelők azt hallgatni, hogy a fiatalok most kezdik el?

JULIA SCHOPICK - Nem, egyetértek veled, hogy nem. Ez annyira veszélyes gyógyszer.

DR. BERKSON: De ez az emberi természet. Aki valaha is mondtam, hogy az orvosoknak minden okosabbak, mint a lakosság? Ők csak emberek. Sok nagyon okos, és sok nagyon tudatlan.

JULIA SCHOPICK - De nem is ideges vagy? Ha vannak egyéb kezelések a feltétellel, hogy az egy dolog. De, például, ha van valami, mint a hepatitis, valamint a személy utolsó szakaszában a máj betegség, és kapnak az ALA, kiderül őket körül, majd az orvosok mondják, "Ó, nem dolgozott. "Ez az, amit ők, ugye?

DR. BERKSON: Igen, vannak, akik. Sokan vannak így, mert tartják magukat a szakértői gasztroenterológia és hepatológia. És valóban, ezek a srácok nem kap sok szakértői oktatás. A legtöbb munkájuk a képzés. Orvosi beszélnek képzés. A biológiában, beszélünk az oktatás. És van egy nagy különbség. Amikor elkezdtem az orvosi iskola Chicago sok-sok évvel ezelőtt, emlékszem, én is kérdéseket tegyenek fel, és az anatómia professzora vitt félre. Azt mondta: "Tudod, adunk tájékoztatást, és ha megjegyeznünk, és akkor add vissza nekünk. És ha ezt megteszi, és adja át a vizsgálat négy éve, te egy orvos. Azt mondja, hogy mit csináljon, és akkor a dolgok ahogy mi csináljuk. "Emlékszel még" egy órát, egyet, tanít egy "? Ez képzés, ez technikai jellegű. Ez nem olyan, mint a biológiai oktatás. Ez egy egészen más jellegű dolog.

Nem tetszett ez az ötlet, és nem akartam, hogy egy orvos abban az időben. Én nem akarom a felelősséget, én nagyon éretlen. Mindig is szerettem volna, hogy egy professzor, és kiléptem az orvosi iskolát, és elment a University of Illinois. Elmentem a PhD és professzor lett a Rutgers Egyetemen. De a gyógyszer képzést, és ha az emberek képzett, ők 'minden nem ugyanaz a dolog ugyanígy.

JULIA SCHOPICK - Azt hiszem, ment vissza az orvosi egyetemre, részben azért, mert a felesége volt, és miután tévedésének akkor ment az első orvosok a területen. És mit találtál?

DR. BERKSON: Ez volt hát a 70-es években. A feleségem már több vetélés, és még mindig nem akartam, hogy egy orvos. Ő volt 5 tévedésének, és ezen a ponton, azt gondoltam, hogy ha egy személy volt a vezetője a tanszék a University of Chicago vagy a Harvard vagy a Stanford, tényleg többet tud, mint bárki más. Jártunk az orvosok, mint ez, és ő "d ezeket vetélés a 4. a 6. hónapban, a 2. trimeszterben. A válasz mindig: "Ezek a csecsemők normális, csak kap rá megint terhes. Talán legközelebb ő lesz képes a baba. "

Elmentem az orvosi könyvtár, és olvassa el néhány, a folyóirat a szülészet és láttam, hogy van egy orvos által Indiában neve Shirodkar, és azt mondta, hogy amikor az emberek már normális csecsemők és második harmadában vetélés, szokás volt, hogy mikor a D és C az egyik első vetélés, a méhnyak volt sérült, vagy széttépett, így amikor a gyerek kapott egy bizonyos méretet, a méhnyak nem tudta tartani a gyereket. (Itt egy 1973-as dokumentum a kanadai Medical Association Journal a Dr. Shirodkar a technika.)

Szóval, mentem vissza hozzá orvost az úgynevezett neves egyetem, és azt mondta neki róla. Rám nézett, és mondta: "Te egy mikrobiológus. Én nem mondom meg, hogyan gyakorlat a területen. Ne mondd nekem, hogyan kell gyakorlatban nőgyógyászat. " Azt mondta: "Itt a cikk. Miért nem olvasni? "Azt mondta," Én vagyok a tanszékvezető. Tudom, mit csinálok. Csak menj rá megint terhes. "

Szóval, néztem körül az Egyesült Államokban egy orvos, aki tanulmányait Dr. Shirodkar, és megállapította, Martin Clyman New Yorkban. Ann terhes lett megint, és vettem neki, hogy Dr. Clyman irodájába, és azt mondta, határozottan, hogy egy kicsit öltés benne - egy kis elkötés, egy egyszerű kis körkörös öltés. S volt egy normális gyerek. Aztán volt egy másik, jobb utána.

Szóval, kezdtem vesztes hit sokan az orvosi szakma. És azt gondoltam, én nem akarom, hogy egy orvos, de lehet jó ötlet, hogy nekem van egy MD, ráadásul PhD. Ez segít nekem az egyetemen, akkor add nekem több hatalmat az egyetemen. És azt is, én is egy ombudsman a családtagok, ha kellett foglalkozni orvosok. , Ezért felvettem a MD. És soha nem gondoltam, hogy én valaha is abba, hogy a professzor. Azt követően, hogy a tapasztalatok lipoic alfa-sav Cleveland, hogy a hajtott engem az orvosi szakma.

JULIA SCHOPICK - Már gondoltam tapasztalatai vannak az alfa lipoic sav és a válasz a nagyobb vállalkozások, és eszembe jutott, hogy mondjuk éppen nem orvosi lakóhellyel Burt Berkson, és megtalálta ezt a lipoic alfa-sav, és te Nem "Nem kell minden kapcsolatot az NIH, akkor valószínűleg elvesztette volna a munkáját. Ez volt az a tény, hogy a NIH volt szó, igaz?

DR. BERKSON: Pontosan. Azt hiszem, lőttek volna, ha Dr. Bartter nem jött be és védik meg azáltal, hogy támogatja a munkámat.

JULIA SCHOPICK - Ahogy Azt hiszem kifejtette, hogy "kellett beletörődik" van.

DR. BERKSON: Azt hiszem, igen. És ahogy múlt az idő, láttam, hogy én soha nem lehet a belső gyógyszert orvos. Nem tudtam csinálni dolgokat, pontosan olyan, mint mindenki más. Azt kellett gondolnom, és személyre szabott kezelések minden beteg, hanem kövesse az algoritmust.

JULIA SCHOPICK - És ez vezetett, hogy az ilyen gyógyszer szedését gyakorlat most, amely nem egy intézmény, igaz?

DR. BERKSON: Pontosan. Otthagytam, és elvitte a család távol egyetemi orvosi lehetséges. Lett az ország orvos nem messze Lubbock, Texas.

JULIA SCHOPICK - Azt hiszem, a felesége nem élvez ott.

DR. BERKSON: Nem, nem. De jó móka volt számomra. Lettem, mint egy cowboy. A gyerekek azt hitték, a cowboy és egy cowgirl. Volt sok móka, és volt egy csodálatos oktatás. Az iskolák ezen a területen nagyon erős az olvasás, írás és a számtani és a sport. És a legtöbb gyerek végzett, és főiskolára ment, ellentétben sok város Amerikában, ahol tölteni rengeteg pénzt az oktatásra és a legtöbb gyerek nem csinál semmit az életükkel. Volt igazán élmény, hogy az iskolai rendszer nagyon alacsony finanszírozás, de nagyon erős szülői támogatást, ahol a gyerekek valóban felnőni, és hogy jó polgárok.

JULIA SCHOPICK - Szóval maradtam volna ott, mintha dolgozott ki másképp?

DR. BERKSON: Nem voltam ott 7 év, mégis. Egy napon a feleségem azt mondta: "Szeretnék visszamenni a Chicago vagy az El Paso és Albuquerque. Én viszem a gyerekeket, és elmegy. Itt maradhatsz, és továbbra is gyakorló, vagy ha nem jön velünk. "Volt kiváltságokat a két kórház, az egyik egy nagy regionális kórházban, ahol volt kiváltságok belgyógyászat, gyermekgyógyászat és nőgyógyászat. Én mindent megtettem. És amikor elhagytam a kórházat ügyvezető mondta: "Soha nem kap ilyen jellegű kiváltságok újra." De nem érdekel.

Alacsony dózisú naltrexon

JULIA SCHOPICK - Mondd, hogyan kezdett dolgozni az alacsony dózisú naltrexon és az alfa-sav lipoic együtt?

DR. BERKSON: Hadd mondjam el, hogyan találtam alacsony dózisú naltrexon. Egy férfi jött be az irodámba körülbelül 12 évvel ezelőtt. Én dolgoztam a Védelmi Minisztérium, mint a belgyógyász orvos meg a White Sands Missile Range. Én jártam ott néhány éve, és azt gondoltam, "megyek nyitni egy kis gyakorlat közeli Las Cruces, Új-Mexikó, amit azt hiszem, igaza van, nem vitatkozni senkivel, vagy harcolni valaki az egyetemeken , és csak megpróbál-hoz csinál egy jó munka. Egy nap, egy ember lépett be a gyalogló. Alig tudta mozgatni is. Volt 70 éves. Megkérdeztem tőle, mi volt a baj, és azt mondta nekem, hogy épp most járt MD Anderson Cancer Kórház, és azt mondták neki, hogy áttétes prosztatarák - metasztatikus a csontjait. De ő is volt lupus és rheumatoid arthritisben. Azt mondták neki, hogy csak pár hónap van hátra. Semmit sem lehet tenni. Így hát megkérdezte tőle: "Miért az irodámban?" Azt mondta, hogy a felesége demens és fia szellemi fogyatékossággal élő, és meg kellett volna őket elhelyezni, idősek otthonában, mielőtt meghalt. Megkérdeztem, mit tehetnék érte. Azt mondta, valóban szükség van bizonyos kábítószerek kezelni a fájdalmat. Azt mondtam, szívesen írni, hogy a vényköteles neki.

Aztán megkérdezte, amit valaha is hallottam a Dr. Bernard Bihari New Yorkban. Ez volt 12 évvel ezelőtt. Azt mondtam, nem, soha nem hallottam róla. Elmondta, hogy hallotta, hogy Dr. Bihari volt a rák gyógyítására. Azt mondta: "Nem tudom, miért éppen az irodámban, vagy MD Anderson, vagy a Mayo Klinika. Nem látok olyan nagy eredményeket a rák gyógyítására minden ilyen helyen. Nem tudom, hogyan kell gyógyítani a rák. Ezek a rák kezelésére a MD Anderson és a Mayo Klinika, de én még nem láttam olyan nagyszerű eredményeket bonyolult rák. Akkor miért nem mész ki, és látni? "Így mondta," Nos, ő csak egy kis iroda New Yorkban. Mit tud? "És elmondtam neki a történetet, hogy mikor voltam egyetemi kórházban alfa lipoic sav, ami igazán hatékony a májat regeneráló és sok más szervek is, és ők csak nem akart hallani róla . Ők voltak a máj transzplantáció üzlet. Ezért azt mondtam: "Talán, ha volt egy nagy orvosi központban, mint a Sloan Kettering vagy MD Anderson, és ő fedezte fel egy egyszerű rák ellenszerét, akkor talán volna dobja őt el, mert őket az üzletből." Szóval ment, és látta, Dr. Bihari. És én nem láttam 3 éve.

Három évvel később ment be, nem az ő gyalogló, egy normális srác. Azt mondta: "John, hogyan csinálod?" És mondta: "Tudod, a szél fúj, az orrom van töltve. ÉN igazán szükség amit e allergiája van. "Azt mondtam," Nem, János, mi a rák? "" Ó, Dr. Bihari pácolt, hogy "- egy nagyon laza módon. Azt mondta: "Mi van a lupusz és a rheumatoid arthritis?" "Ó, pácolt, hogy az is." Azt mondtam, "Mit akart használni? Azt mondta: "Hallottál már a naltrexon?" Azt mondtam, "Persze, ez valami, amit adtam, hogy a heroin-függők, mert elfoglalja az ópiát receptorokhoz. Amikor lő ki, nem érzik magukat a heroin. "Azt mondta," Nos, Dr. Bihari megállapította, hogy ha a kis mennyiségű naltrexon, nagyon kis adagot, és akkor vedd lefekvéskor, hogy valami csíp Az opiát receptorok az agyban, és az immunsejtek és a reggel, modulálja az immunrendszert, hogy fordított autoimmun betegség, és úgy tűnik, hogy hagyja abba sok esetben a rákos növekedését. "

Én nagyon szkeptikus. De az én feleségem volt a két nagynéni, aki lupusz és a rheumatoid arthritis. Ők ténylegesen a kemoterápiás szerek, mint a metotrexát és a szteroidok, mint a prednizolon, hogy a dagadt őket. És a metotrexát öli a csontvelő, a szívet érintő. És ők nem tudnak jobbat. Szóval, megkérdeztem őket, ha ki akartam próbálni ezt az alacsony dózisú naltrexon. Azt mondta, "Persze." Egy hónap múlva, hogy teljesen normális, le az összes kábítószer, és csak figyelembe a $ 12 a hónapban kapható.

Akkor már talán 100 beteg, akik reumatológiai betegek lupus, rheumatoid arthritis, dermatomyositis. Azt mondanám, hogy egy hónapon belül, 95%-uk le az összes gyógyszer és az érzés normális.

De soha nem erő, hogy bárki is csinálni ezeket a dolgokat. Azt kérdezem tőlük: "Mit akarsz tenni? Szeretné, hogy kibír-val a reumatológus? "(Igazából, elmondom nekik, hogy mindig ragaszkodni a reumatológus vagy onkológus.)" De hogy akarunk-e valami egy kicsit más? "Sokan mondják," Nem, én m igazán boldog azzal, amit csinálok. "És én azt mondom," Ez jó. "Én soha nem akarom kényszeríteni semmit senkinek, és nem akarom, hogy bárki is hatályban semmit nekem. Szinte minden ilyen beteg bántunk autoimmun betegség lett jobb.

Aztán, egy férfi sétál a hasnyálmirigy-rák, a fiatalember a 40-es. Azt mondta, volt egy MD Anderson beteg. Volt biopsziával igazolt hasnyálmirigy-rák, az áttétek a májba. Volt egy fiatal fiú, és egy nagyon csinos, fiatal felesége, és azt mondta, nem tudott meghalni. MD Anderson azt mondta neki, hogy meghal néhány hónapon belül. Megkérdeztem tőle, akar-hoz megpróbál ez. Azt mondta, "Természetesen." Számított 3 hónapon belül ment vissza dolgozni. Ő az aki 8. éve, és nincs jele a rák. Én közzé, hogy 2006-ban Integratív daganatellenes terápiák. (Lásd a világosabb másolatát itt.) Még mindig életben van.

Aztán a fickó jött a B-sejtes lymphoma egy neves kórház Chicago. Már próbáltam mindenféle dolgot vele. Semmi sem úgy tűnt, működik. Azt mondták neki, a limfóma, hogy megöli, ha kapott több kemoterápiás. Tettük neki ezt a programot. Már softball méretű daganatok a nyakába, és ágyékát. Mi volt a PET-scan, hanem azt mutatta, hogy ezek a daganatok létezett és működött. 6 hónapon belül, nyoma sem volt a rák. Mi volt egy másik PET-scan, és nyoma sem volt a betegség. Mi közzé, hogy 2007-ben -ban Integratív daganatellenes terápiák.

JULIA SCHOPICK - Megkaptad a kamatot az onkológia közösség?

DR. BERKSON - Zero

JULIA SCHOPICK - Nem minden beteg hozza meg a tanulmány, hogy orvos, és azt mondják: "Ki akarom próbálni ezt."?

DR. BERKSON: Több volt, és ők azt mondták: "Ez a vizsgálati. Ez csak egy pár embert. Azt hiszem, meg kellene csinálni, amit már hatékonynak bizonyult. "

JULIA SCHOPICK - De a kemoterápia nem bizonyultak hatékonynak.

DR. BERKSON: Úgy gondolom, hogy, és úgy gondolja, hogy. És talán még az onkológusok véleménye szerint.

JULIA SCHOPICK - Tudtad, hogy volt egy felmérés sok onkológusok, és azt mondták, hogy nem veszi kemoterápia?

DR. BERKSON: A legtöbb onkológusok tudom, nem venné it.There egy érdekes történet. Tudod, hogy Hugh Reardon? Volt egy jó barátom. Volt egy nemzetközi konferencia néhány évenként. Én is beszélek az ő konferencián. Volt beteg, aki a rák különböző formái, hogy ő kezeli az intravénás C-vitamin, és hozzátette intravénás alfa lipoic sav. Volt szerzés nagyon jó eredményeket. Professzora volt, nem mondom, amikor orvosi egyetemre. És az onkológusok ment a dékán az iskola, és azt mondta: "Tudod, ő nem az onkológus. Nincs joga a rák kezelésére a mi intézményünk. "És valóban megállította őt csinálja.

JULIA SCHOPICK - Bár volt, hogy ilyen jó eredményeket?

DR. BERKSON: Nem érdekel. Ez a történet, hogy Hugh velem kapcsolatosan. Az onkológus, hogy volt neki, hagyja abba a munkát valójában diagnosztizáltak egy igen komoly formában a rák, és az emberek azt javasolta neki, hogy jobb lesz, mert a Hugh Hugh vélhetőleg kezelni. De azt mondta, nem akart kemoterápia. Meghalt nagyon hamarosan.

JULIA SCHOPICK - Azt hittem, hogy a punchline lenne, hogy ment Hugh.

DR. BERKSON - Nem, mint mondtam, sokan képzett, és nem tanult. Mint a fiam azt mondták: "Tudod, minden van tudni a területen. Te fedélzeten tanúsított. Azt jelenti, hogy mindent tudsz. Aki azt mondja, mást nem tudják, mit beszélnek. "

JULIA SCHOPICK - Tudtam megérteni, hogy ha már nagy sikert aratott. Én különösen meghökkent a fajta feltételek voltunk beszélünk: terminál májbetegség, rák (különösen a hasnyálmirigy), rheumatoid arthritis és a lupus, ahol tényleg nem jó kezelést. A szklerózis multiplex. Tudod, hogy én írtam egy cikk körülbelül négy anekdota kezelések, amelyek nem olyan anekdotikus után. Három kezelések I Kiemelt voltak ALA, LDN és Ketogenic diéta. Abban az esetben, LDN, az orvosok inkább írnak 2000 $ havonta előírások gyógyszerek teszik ezeket az embereket betegebb.

DR. BERKSON: 2007-ben meghívást kaptam a National Cancer Institute repülni Washingtonba, és biztosítja számukra a tanári ülésen, hogy mit csinálok autoimmun betegségek és a rák. Nagyon meglepett, hogy nagyon jól fogadták. (Megjegyzés: Dr. Berkson kapott egy állandó ováció!) Dr. Maira Gironi Olaszországból repült be, és azt mondta, miután a nagyszerű eredmények megfordítása MS-val csak egy kicsit alacsony dózisú naltrexon lefekvéskor. De hallott semmit, mert nincs nagyon gazdag társasági támogatása érdekében.

JULIA SCHOPICK - Körülbelül az idő, hogy Dr. Gironi beszélt az egyik konferenciák itt nemrégiben, tettem egy nagy kutatás a public relations, hogy jött a konferencián. Kerestem a Dr. Gironi nevét, valamint a nevét az ő együttes nyomozók (nem emlékszem a nevük). Kiderült, hogy megtette több tanulmány, külön-külön és együtt. Több ilyen vizsgálatok által finanszírozott Pharma, a másik nem által finanszírozott Pharma, volt LDN. Természetesen, mint te és én tudom, az LDN tanulmány kiderült, hogy sokkal paradigmaváltás változó, sokkal érdekesebb. Találd ki, amelyek közül van a nyilvánosságot?

DR. BERKSON - Az is, hogy nem dolgozik.

JULIA SCHOPICK - Az is, hogy támogatást kapott a gyógyszeripari cégek!

DR. BERKSON - Természetesen.

JULIA SCHOPICK - Természetesen. És adok linkeket a PR, hogy követni, hogy mindenki lássa. A PR érkezett a gyógyszeripari vállalatok már a tanulmányok finanszírozása. (Lásd a cikk, "Gyógyszeripari Hírek a Press Release? [VAGY: alacsony dózisú naltrexon tanulmány nem végzi el a hírek])

DR. BERKSON: Ez mind adott.

JULIA SCHOPICK - Azt hallom, hogy ez az adott. De ez fog tartani az emberek kiteszik azt. Úgy gondolom, hogy sok ember ebben az országban lenne döbbenve. Nem sokkolta a pénzről szól, ami szempont. Kapnak meg. Mit döbbenten arról, hogy ha valami működik, és nem az orvosok is érdekeltek. Õk nem sokkolta, hogy a gyógyszergyárak nem érdekeltek. Ezek sokkolta, hogy az orvosok nem.

DR. BERKSON: Tudod, a legtöbb orvos nem tud semmit ezekről féle kezelés, mert nem egy gyógyszeripari rep megy a hivatali közölve róluk.

JULIA SCHOPICK - De az emberek még mindig megdöbbent, hogy az orvosok nem érdekli. Például, a Silverlon - ha ez volt az egyetlen dolog, ami képes volt meggyógyítani a férjem után 8 hónapig egy nem gyógyuló seb.

DR. BERKSON - Ez annyira egyszerű.

JULIA SCHOPICK - Elegáns, sőt. Amikor azt mondom az embereknek, hogy egyik idegsebész, hogy meséltem a Silverlon volt a legkisebb darab érdekelt, Nem tudják elhinni. Azt mondják: "Tudjuk, hogy becsületes ember. De hát az igazat? "

DR. BERKSON: De látod ezt a minden szempontból amerikai élet, az emberi élet. A pénz beszél. Ha valaki nem az ő házi feladatát, és meg akarja csinálni a kemoterápia és a sugárzás, hogy rendben velem, különösen, ha tudják az esélye, hogy segíthet nekik. De azt hiszem, az emberek választási lehetőséget kell biztosítani, hogy más dolgokat is csinálni, ha akarnak.

JULIA SCHOPICK - Ez pontosan így érzem magam.

Úgy, ahogy jött a végén ezt az interjút, azt szeretném mondani, hogy azt hiszem, a humorérzék, hogy tartotta meg, nem csak a józan, de folyamatosan megy. Úgy értem, hogy előadásokat szerte a világon. Meghívták beszélni Skóciában, a közelgő alacsony dózisú naltrexon konferencián. Valójában, ha már beszélt majdnem minden LDN konferencián került bemutatásra. Azt hiszem, ez a csodálatos humorérzéke, hogy tart-ból szerzés keserű.

DR. BERKSON - Hát, volt egy alkalom, amikor nagyon keserű, de nem kapsz sehol.

JULIA SCHOPICK - Én fog lepni valamivel, ami igazolja, hogy a humorérzéke. A minap én újraolvastam A hasnyálmirigy rák vizsgálat, És szeretnék olvasni egy részét, és akkor lehetne szó, hogy milyen fura ez. Majdnem meghalt, amikor olvastam. Ez az, amit írt az egyik a hasnyálmirigy daganatos betegek, "JA," aki olyan jól reagáltak a kombinációja Alpha Lipoic Acid és az alacsony dózisú naltrexon. Ön írta:

"A szerzők azt mondják, hogy a hiánya progresszióját JA a betegség oka nem kizárólag az egyszeri adag a kemoterápia, hogy kapott. Arról számoltak be, hogy a gemcitabin hatása a válaszadási arány és a túlélési csalódást keltett."

Ez tökéletes. Ez eszembe férjem tapasztalat Silverlon. Volt egy nagyon hasonló élmény: ez a nagyon új, nagyon innovatív, viszonylag olcsó kezelést dolgozott, amikor a standard-of-ellátás kezelések (pl. ismételt műtét), csak a tett Tim rosszabb és rosszabb. Tudja, hogy az orvosok nagyon meg voltak győződve arról, hogy a kezelések adtak neki, 6 hónappal korábban, hogy "rúgott az" - a mai napon kezdtük a Silverlon?

DR. BERKSON - Nem vagyok meglepve.

JULIA SCHOPICK - De ez, persze, mit is utal?

DR. BERKSON: Igen.

JULIA SCHOPICK - Hát nem hiszem, hogy ez a humora, hogy tart normális?

DR. BERKSON - Van egy csomó érdekeinek kívül gyógyszert. Én szeretnék menni a tornaterembe. Ez boldoggá tesz. Szeretek menni az erdőbe, és töltik a napot csinál semmit, csak ül egy napló, keres gombát és a dolgok.

JULIA SCHOPICK - Ne is beszélve gombát! Remélem, tudod a különbséget. Jól tudnád, hogyan kell gyógyítani azt.

DR. BERKSON - Sosem láttam még betegebb emberek, mint a hepatotoxikus Gombamérgezés. Eszem nagyon kevés vadon termő gombák. És szeretem a kutyámat gyaloglás, és ennek mindenféle dolgokat. És olvasni, fiktív könyvek.

JULIA SCHOPICK - Te tényleg egy "un-MD" fajta ember. Te tényleg sokkal jobban, mint egy PhD.

DR. BERKSON - Azt hiszem használni Doktori mint én azon vagyok, MD.

JULIA SCHOPICK - Azt hiszem, több mint egy PhD. Én sokat olvastam MD PhD szemben. Tett az MD látszanak, mint a katonai.

DR. BERKSON - Azt hiszem, az orvosi oktatás egy nagyon militarista jellegű program.

JULIA SCHOPICK - Én nagyon reméli, hogy ezúttal a közel-Depresszió ebben az országban, hogy lehet, hogy a boldog címzettje sok sikerrel. Tényleg nem.

DR. BERKSON - A szád az Isten fülét.

JULIA SCHOPICK - Én csak tudom. Pharma lesz nagyon mérges e. Úgy gondolom, hogy a korábban tárgyalt Pharma nem elégedett, mi fog történni (pl. a kezelések összehasonlítása tekintetében a hatékonyság). Õk ellene.

DR. BERKSON - Big Pharma meg egy csomó nagyon fontos dolog. Sok a kábítószer, hogy tudom használni az én beteg, hogy csodálatos. Néhány az antibiotikumok nagyon hatékony. Néhány vérnyomás gyógyszeres csodálatos gyógyszerek, és azt használja minden nap. De néhány közülük, azt hiszem, nem ér semmit.

JULIA SCHOPICK - Igazad van: Pharma tette hihetetlen mennyiségű munkát. A probléma jön, sajnos, amikor azokat üzembe részt a vizsgálatban, amely történhet saját gyógyszer, és szó szerint megfizetni a kutatók, és mondd el nekik, hogy milyen eredményeket akarnak. Aztán írni a papírokat, hogy menjen be a lapok, és a hitelt fizetni az orvosokat, hogy írják alá a nevét, hogy ezeket a cikkeket. Teszek fel orvosi íróMelody Petersen interjú a PBS, Hogy az emberek olvasni arról, hogy hogyan gyógyszeripari cégek gyakran megy az extra mérföld és elvesztik hitelességüket. (Ms. Petersen könyvét, Napi mi Meds: Hogy a gyógyszeripari vállalatokkal átalakítva magukat Slick Marketing Gépek és Bekapcsoltatta a nemzet a receptre kapható gyógyszerek, Tényleg jó!)

DR. BERKSON: Az alfa-sav lipoic vizsgálatok diabéteszes neuropátia. Ezt a munkát végezték Németországban eredetileg, és ők csak meg kellett ismételnie, hogy újra itt.

JULIA SCHOPICK - Nos, miért van ez?

DR. BERKSON - Ez a rendszer.

JULIA SCHOPICK - Miért? Nem bízunk bármely más országban, ugye?

DR. BERKSON - Nem, ennek semmi köze a. Ez egy bürokratikus típusú rendszer. Hogy a City Hall, és nem tud harcolni városháza.

JULIA SCHOPICK - Hát, tudod mit? Ez lehet egy csodálatos dolog történik a recesszió: a városháza is kell küzdeni.

DR. BERKSON - Nem vagyok olyan biztos.

JULIA SCHOPICK - Épp, hogy egy tétet. De én azt akarom nyerni a fogadást, mert szeretném látni lipoic alfa-sav és az alacsony dózisú naltrexon és a ketogenic étrend és Silverlon, és minden egyéb kezelések, amelyek olcsó és nincs borzalmas mellékhatásai, és segítik az embereket, kezelések széles körben elterjedtek lesznek. Ez az, amit szeretnék látni.

DR. BERKSON: Julia, mit szeretnék látni az emberek számára, hogy orvosi szabadság és hogy a választás. És ha valaki akar jutni a teljes kezelés kemoterápiával, hogy rendben van velem. De választási lehetőséget kell biztosítani, hogy valami mást, ha úgy döntenek, hogy ezt tegyük.

JULIA SCHOPICK - Tudod, ki vezette be az az orvosi ellátásról szóló törvény a 1990-es évek közepén? Tom Daschle. Azért vagyok olyan szomorú róla. Olvastam a könyvét, és azt mondta, hogy pontosan mit és én is beszélek -, hogy sok kezelések arra nézve, hogy figyelmen kívül hagyja, és segítheti az emberek, ha azok több mainstream. Ez a szomorú dolog. Voltam benne, hogy az ő befolyása hozna néhány e változás.

Dr. Berkson, szeretnék köszönetet mondani, hogy az én vendégem ma HonestMedicine.com. Ez volt az egyik legérdekesebb interjút!

DR. BERKSON - Köszönöm, Julia.

KAPCSOLAT:

Dr. Berkson a telefon, email, honlap, és hogyan találjuk meg a cikkeket:
575-524-3720, Bberkson@nmsu.edu, www.drberkson.com
És olvasni a teljes szövegű dokumentumok az orvosi ügyekben, és a biológiában, google: Berkson, BM

LINKEK / REFERENCIÁK / FORRÁSOK

DR. BERKSON könyvei

Alpha Lipoic Acid Az áttörés: A Superb antioxidáns, mely május Lassú öregedés, javítás májkárosodás, és csökkenti a rák kockázatát, a szívbetegségek, a cukorbetegség és a- Publsihed 1998-ban.

Eunice Goostree áttekintése a Alpha Lipoic Acid Az áttörés - Eunice Goostree az egyik első beteg, akinek az életét mentette meg dr Berkson általi használata (szemben a felettesek "megbízásokat) az ALA 1970-es években. Ő Amazon.com felülvizsgálatát a könyv íródott 1999-ben, egy évvel a könyv megjelenése.

Használati útmutató a B-komplex vitaminok, Írt Dr. Berkson fia, Arthur Berkson, MD

X szindróma: The Complete Táplálkozási Program megelőzéséről és fordított inzulin rezisztencia, Írt Jack Challem és Melissa Diane Smith

A Felhasználói kézikönyv a B-vitaminokÁltal közzétett Az alapvető egészségügyi Publications, Inc., Az egyik premier kiadók könyvei integratív orvosi témákról.

VIDEÓK

Lapozzunk lefelé hallani / óra Dr. Berkson's talk a negyedik éves alacsony dózisú naltrexon konferencián.

LDN FORRÁSOK

Az ígéret alacsony dózisú naltrexon Terápia: rejlő rák, autoimmun, fertőző betegségek Neurológiai és, A könyv orvosi író Elaine A. Moore és LDN szószólója SammyJo Wilkinson. Ez a könyv elmondja a teljes történetet LDN, rendkívül értékes erőforrást jelentenek a betegek számára osztozik azok az orvosok, tartalmazza a történetét LDN kutatás, beleértve a Dr. Berkson.


www.lowdosenaltrexone.org- Ez az oldal a szeretettel tartani Dr. David Gluck, a közeli gyerekkori barátja LDN úttörője, Dr. Bernard Bihari. Dr. Gluck szenteli az életét végzése Dr. Bihari feladata az oktatása az állami és az orvosi szakma a sok felhasználási LDN. Amellett, hogy sok más információ, ez a honlap tartalmaz audio és video a LDN konferenciát minden évben AAz elmúlt évek. Dr. Berkson munka és videók itt.


www.ldners.org- Ez a weboldal a agyszüleménye SammyJo Wilkinson, SM betegek és LDN beteg-ügyvéd és író. (Lásd a fenti című könyvében.) Fáradhatatlanul dolgozik, hogy pénzt LDN kutatás és kap a szó, hogy a nyilvánosságot a LDN. Olvassa el a SammyJo inspiráló történet LDN itt.
335. Judit 2010. 06. 19. 15:13:39
Rákbetegek fóruma
Kedves Gabi!

Hogy annál maradjak amit igazán ismerek, én az ingadozó vércukorszint beállítására is a Moksa Elixírt ajánlom. Még számomra is döbbenetes, milyen sokoldalú ez a készítmény.
Az a tapasztalat, hogy azoknak a vércukorszintje is stabilizálódik a segítségével, akiknek inzulin adagolása mellett is ingadozó.
Az Elixír feltalálója Dr. Márkus István szeretettel várja mindenki levelét, és örömmel válaszol.
Címe: orvosikerdesek@moksaelixir.hu
Tegyünk egy cseppet az életért! :)


336. Angeleyes 2010. 06. 18. 6:15:37
Rákbetegek fóruma
Kedves Me,
sajnos jó tanácsot nem tudok adni,mert ezzel én is ugyanúgy voltam.A végén már én is ott tartottam,hogy nagy ívben leszarom,hogy anaphylaxiás sokkban végzem(erre volt hivatott a Medrol,kivédeni a Paclitaxel mellékhatásait,mert erősen allergizál)mert egyszerűen annyira keserű volt,hogy hihetetlen.
Órákig éreztem a számban az ízét,ehettem-ihattam bármit.Nem tudom...talán egy kanálka méz utána?...
Amúgy mindkét oldalról megértelek.Én tudom,ha valamelyik szülőm,vagy a gyerekem-kopp-kopp-kopp-beteg lenne,félőrült lennék a félelemtől és a tehetetlenségtől.De igaza van Napsugárnak,mindenki a saját keresztjét hordozza,átvenni nem tudod tőle.De biztos,hogy én is a diliházban kötnék ki!
Viszont azt is tudom,hogy egy idő után-amikor én már kész voltam a harcra-attól őrültem meg,hogy ha Apu(amúgy imádom!)felhívott,állandóan csak zokogott-egy életerős férfi,határozott üzletember!-és könyörgött,hogy ne haljak meg,ne hagyjam itt...hát,Jézusom,visszagondolni se szeretek erre az időszakra.Úgyhogy talán jobb palástolni az érzelmeket,legalábbis az apukád előtt.Aztán persze jöhet az erdőben a sírás,a fa...meg jó,ha van egy barátnőd,vagy a párod,akinek mindent el tudsz mondani kétségek nélkül,és anélkül,hogy "unná" a szövegedet.Az én párom nem mindig vevő erre,és ez sértő,mert ugyan kinek mondanám el...a barátaim szép lassan eltünedeztek mellőlem...ő meg sokszor azt mondja"Ne takarózz ezzel folyton"Basszus,azért amin átmentem az elmúlt fél évben,már bocsánat,ha nem vagyok még lelkileg stabil,fitt fizikailag,és nem tudok úgy tenni,mintha mi sem történt volna!...
Mindenesetre ne készítsd ki magad,illetve próbáld meg,és még ebben a helyzetben is találd meg,amitől feltöltődsz,mert hosszú még az út előttetek,szükség van Rád.Sok erőt, de tudom,hogy megvan Benned!


337. me 2010. 06. 17. 22:29:45
Rákbetegek fóruma
Szerintem Gabiéknak azért fontos a CT, hogy egyáltalán kimutassa, hogy mi van ott pontosan, és hol van. Talán még az MR szóba jöhetne, ami nem sugároz, de daganatnál CT-t használnak inkább.
Tehát ez még csak nem is kontrollos Ct, hanem olyan diagnosztizáló.

Gabi!
A CT-nél figyeljetek a gyógyszerekre, és inkább telefonáljatok előtte, hátha akad segítőkész ember a CT-nél, mert van olyan cukros gyógyszer, amit a vizsgálat előtt nem vehet be, ilyen pl. a Merckformin. Ez a kontrasztanyag miatt van. Ha szedi a gyógyszert, nem adnak kontrasztot, és úgy nem pontos a vizsgálat. Ezt tudom, apukám ezt szedi. Szóval érdeklődj!

Mindenki tudja, hogy a kemo, sugár méreg, ezért öli a daganatot, ez az előnye, viszont nem kis hátránya, hogy az egészséges sejteket is öli...
Ez nehéz kérdés.

Én most azért kicsit aggódok Lindy írása miatt, és azért csak bizakodom. Egész fitt volt ma apukám, mármint magához képest..

Lenne egy kérdésem, Ange, talán pont te írtad egyszer, hogy Medrolos korszakod volt.
Szóval, ha valaki szed Medrolt, vagy szedett, mondja már el legyen szíves, hogy lehet bevenni. Apukám ott tart, hogy a kiválasztja a többi 8-10 gyógyszere közül, és szinte nem hajlandó bevenni, mert annyira keserű. Hát megnyaltam, de mint az epe, és utána sokáig érezni szájban..
Tanácsot kérek, hogy lehet ezen segíteni?

Most azt mondja apukám, hogy mintha rózsaszínes lenne a köpete.... Nem tudom mi lehet, nem láttam még ,de figyelem. Remélem, hogy csak valami kaja után a nyállal lett színe, már bocsánat, hogy ezt így írom, de nem tudom, ez mi lehet. Ha valakinek ötlete, várom.

Azt hiszem, egyre jobban kész vagyok, mármint fáradt, kavintont lassan szedhetem, de szerintem lassan lesz egy ingyenes belépőm a diliházba is...

Ha valamit kihagytam, valakinek nem válaszoltam, csak szóljon rám. :)


338. me 2010. 06. 17. 22:29:43
Rákbetegek fóruma
Szerintem Gabiéknak azért fontos a CT, hogy egyáltalán kimutassa, hogy mi van ott pontosan, és hol van. Talán még az MR szóba jöhetne, ami nem sugároz, de daganatnál CT-t használnak inkább.
Tehát ez még csak nem is kontrollos Ct, hanem olyan diagnosztizáló.

Gabi!
A CT-nél figyeljetek a gyógyszerekre, és inkább telefonáljatok előtte, hátha akad segítőkész ember a CT-nél, mert van olyan cukros gyógyszer, amit a vizsgálat előtt nem vehet be, ilyen pl. a Merckformin. Ez a kontrasztanyag miatt van. Ha szedi a gyógyszert, nem adnak kontrasztot, és úgy nem pontos a vizsgálat. Ezt tudom, apukám ezt szedi. Szóval érdeklődj!

Mindenki tudja, hogy a kemo, sugár méreg, ezért öli a daganatot, ez az előnye, viszont nem kis hátránya, hogy az egészséges sejteket is öli...
Ez nehéz kérdés.

Én most azért kicsit aggódok Lindy írása miatt, és azért csak bizakodom. Egész fitt volt ma apukám, mármint magához képest..

Lenne egy kérdésem, Ange, talán pont te írtad egyszer, hogy Medrolos korszakod volt.
Szóval, ha valaki szed Medrolt, vagy szedett, mondja már el legyen szíves, hogy lehet bevenni. Apukám ott tart, hogy a kiválasztja a többi 8-10 gyógyszere közül, és szinte nem hajlandó bevenni, mert annyira keserű. Hát megnyaltam, de mint az epe, és utána sokáig érezni szájban..
Tanácsot kérek, hogy lehet ezen segíteni?

Most azt mondja apukám, hogy mintha rózsaszínes lenne a köpete.... Nem tudom mi lehet, nem láttam még ,de figyelem. Remélem, hogy csak valami kaja után a nyállal lett színe, már bocsánat, hogy ezt így írom, de nem tudom, ez mi lehet. Ha valakinek ötlete, várom.

Azt hiszem, egyre jobban kész vagyok, mármint fáradt, kavintont lassan szedhetem, de szerintem lassan lesz egy ingyenes belépőm a diliházba is...

Ha valamit kihagytam, valakinek nem válaszoltam, csak szóljon rám. :)


339. me 2010. 06. 14. 9:39:17
Rákbetegek fóruma
Kedves Éva!
Ezért vagyunk, hogy legalább tanácsokkal, véleménnyel segítsünk.
Az nagyon fontos, hogy miben hiszel.
Én most a SAJÁT nézőpontom, véleményem mondom el, ami szubjektív, ezeket csináljuk, ebben hiszek (illetve hinni még másban is tudnék, de annyi mindent nem lehet egyszerre csinálni egy idősebb, beteg embernél).

Avemart nem si prbáltuk, már az alajén lebeszélt a doki, azt mondta, bármit, csak azt ne, rosszak a tapasztalatai, tehát arról én nem tudok nyilatkozni, más talán igen.

Nálunk megy a Culevit, ez volt az első dolog, amit elkezdünk, akkor még nem ismertem a fórumot. Szerintem jó, határozottan, bár sokan mondják, nem ér semmit.. Engem meggyőzött Kulcsár Gyula kutatása, eljárása, bizonyítása, kísérletei, és az elmélet levezetése. És a telefonos információnál nagyon segítőkészek).

Szedjük Bertha professzor készítményeit, aki mellett Napsugár dolgozik. Szintén meggyőzött az elmélete, az előadása, rendszeresen figyelmmel követi a leleteket, aszeint módosítja az alkalmazást.

(E kettő alkalmazása után, Culevit februártól megy, Prof. készítményei április végétől, május közepén volt kontroll CT, regresszió mutatkozott, de tudni kell, hogy volt sugár és kemo is..., mindenféle komment nélkül.)

Szedjük a vitacellt. Ebben a témában talán Angeleyes a "profi". (Telefonos érdeklődésnél nem voltak túl közlékenyek..., de a szer jó!)

És szedjük a MOksa elixírt.

És kb. ebben a sorrendben, időrendben.

Sajnos nekünk egyéb kúrák, mint beöntéses, léböjt, nyers-koszt, étrendváltoztatásos, mozgásterápiás nem jöhet szóba. A lehetőségeinkhez és a korlátainkhoz mérten ezek mennek. Ha ezekkel kapcsolatban van konkrét kérdésed, nyugodtan írj, akár mailt.


340. Napsugár ♥ 2010. 06. 08. 9:07:42
Rákbetegek fóruma
A lenmagról

A lenmag egészségmegőrző hatással bír, a népi gyógyászat előszeretettel alkalmazza. A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A mind több feldolgozott élelmiszer sűrűjében a legmegbízhatóbbak egyike, a feldolgozatlan lenmag. Így a szervezet hozzájut a legtisztább forráshoz, hogy ellássa magát a legfinomabb esszenciális zsírral. A lenmag 35 százalék zsiradékot tartalmaz, aminek 72 százaléka esszenciális, tehát a szervezet számára nélkülözhetetlen. Ebből 58 százalék linolenic nélkülözhetetlen zsírsav, amiből a szójababban 9 százalék van, a tökmagban 15 százalék, és a dióban 5 százalék. Más táplálékunkban nem fordul elő, vagy csupán jelentéktelen mennyiségben. A legtisztább és legtöbb esszenciális olajat tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége lehet. Ezzel a tulajdonságával ez egyik legértékesebb táplálékunkká vált.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagy mennyiségben van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, klór mangán, szilikon, réz, fluor, alumínium, nikkel, kobalt, jód, alybdenum, króm stb.
Serkenti az agyműködést:

A test koleszterin lerakódását akadályozza meg, amennyiben ezt a nélkülözhetetlen zsírsavat fogyasztjuk a közönséges zsírok helyett. Ily módon hat a kapilláris vérerek működésére, megakadályozva azok eldugulását az agyban és a vesékben. Ezzel a tulajdonságával számos más öregkori nyavalyától kímél meg a lenolaj, vagy legalábbis késlelteti azokat.
Ízületi gyulladás:

Megkeni a csuklókat, így csökkenti a degeneratív betegségek okozta fájdalmát illetve az össz autoimmun betegségek hatékonyságának csökkentéséhez járul hozzá.
Bronchitis, tüdő görcsös összehúzódása:

A lenmag kitűnő ellenszere a légutak gyulladásos megbetegedéseinek. Negyed-liter forró vízbe, tegyünk másfél evő kanál lenmagot, és forraljuk tíz percen át. Tegyük félre még fél órára, hogy jól kiázzon. melegítsük fel ismét, és kortyoljuk el. Ha mindenképpen édesíteni akarjuk, legyen az méz.
A hörghurut lefolyásának könnyítésére szolgál a lenmag fogyasztása, vagy lenolaj, a görcsös összehúzódás enyhítésére. Így nemcsak a hörgők, ingerlésére hat enyhítőleg, hanem a tüdőre is.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ekcéma:
A lenmag, illetve lenolaj a máj állapotára hat gyógyító hatással. Ide tartozik a zsíros máj, és ezzel a fontos szervünkkel kapcsolatos összes betegség. A bőrbetegségek gyógyulásának előfeltétele az ok gyógyítása. Ha sikerül tehermentesíteni a májat, a bőrbetegségtől, így az ekcémától is megszabadulunk.
Kövek és homok ellen:

Epe-, vese- és húgyhólyag- kő és homok valamint gyulladás esetén is fogyasszunk lenmag teát. Ebben az esetben azonban ajánlatos egy kanál olíva olajat is bevenni. A teát az említett módon készítsük el.
Az epekő keletkezéséről már volt szó. A megkeményedett anyagok feloldásában játszik szerepet a lenolaj az epekő hatásának enyhítésekor.

Gyomorfekély:
A gyomorsav termelésére hat jótékonyan a lenmag. Így közvetett úton lényegesen hozzásegít a gyomorfekély gyógyulásához is.

Izomláz, izomfájás:
A sportolók, vagy azok akik tavaszi munkálatokban elfáradtak, izmokra jótékony gyógyírt találnak a lenmagban. A fogyasztás mellett ajánlatos ilyenkor őrölt lenmagpakolást tenni a fájó részre. A hatás nem marad el.
Tegyünk egy csésze vízhez másfél-két evőkanál lenmagot, és lassú tűzön forraljuk felére a vizet. Szűrjük le, és amilyen melegen csak lehet, igya meg a beteg, a maradékból pedig tegyünk meleg pakolást a fájó testrészre. Naponta ismételjük meg kétszer, háromszor, amíg a fájdalom el nem múlik. Ugyanezt elvégezhetjük őrölt lenmagból is.

Prosztata panaszok:
A prosztata gyulladás egyik fő gyógyítójának tartják a tökmagot. Ezt feltehetőleg a linolenic zsírsav tartalmának köszönheti, amiből 15 százalék található meg benne. Nos a lenmagban ebből az esszenciális zsírból 58 százalék van. Próbálkozzunk meg a fogyasztással, az eredmény nem marad el.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Rák:
A rákos megbetegedés egyik legjobb gyógyszere az esszenciális olaj fogyasztása a legtisztább kénes fehérjékkel, a sovány tehéntúróval. Ezt egy német tudósnő találta fel, évtizedekkel ezelőtt, s azóta is sikeresen alkalmazzák a rákbetegek.
Kanadai kutatók meglepő eredményekről számoltak be a mellrák elleni küzdelemmel kapcsolatban. Felfigyeltek arra, hogy a lenmag segít a mellrák leküzdésében.

A mellrákban szenvedő nőknél lenmagot tartalmazó péksütemények rendszeres fogyasztásának hatására jelentős mértékben csökkent a tumor növekedése, sőt sok esetben a daganat zsugorodni kezdett. A kutatók szerint ezt a hatást korábban állatkísérletekben is sikerült kimutatni. Prof. Donald Brother szerint az lenne a legoptimálisabb, ha a lenmag a rák megelőzésében is segítene. A kanadai tanulmány során első ízben sikerült tudományosan igazolni, hogy rosszindulatú daganatok élelmiszer fogyasztásának hatására fejlődtek vissza.

Szabálytalan szívverés, szívszélhűdés:
A szív működésére is gyógyítólag hat ez a páratlan olaj, illetve a lenmag. Részben a koleszterin csökkentő tulajdonságának köszönhetjük, de az izomrendszerre, így a szívizomra is van gyógyhatása.

Hasznos a cukorbetegeknek:
A lenmag olyan anyagot tartalmaz, ami megfelel a nyálka és gyanta keverékének. Ez az anyag szükség esetén csökkenti a gyomorsav romboló hatását, enyhíti az emésztő szervek falainak érzékenységét, elősegítve a belek tartalmának továbbjutását kimosva a felesleges koleszterint, valamint szabályozza a glükóz jelenlétét a vérben, ezért a cukorbetegeknek is hasznos táplálék.

Székrekedés, bélműködés:
A téli rosttalan táplálék, de egyébként is azoknak áldásos az őrölt lenmag, akik sokat küzdenek székrekedéssel, vagy nincs meg a rendszeres bélmozgás. Ha beiktatjuk mindennapi reggelinkbe ezt az olajos rostot, akkor is rendszeres lesz a székletünk, ha egyébként fehér kenyeret fogyasztunk. A lenmag megduzzad a bélben, ami tágulási ingert vált ki, ez aktivizálja a bélmozgást, és ez székeléshez vezet.

Rovarcsípés:
A rovarcsípés nagyon kellemetlen tud lenni, ha csak a méhecske csípésére gondolunk akkor is. De vannak annál sokkal fájdalmasabb és veszedelmesebb csípések. Az őrölt lenmagból készített pép képes kiszívni minden mennyiségű mérget a szervezetből, ami csak csípés útján került be.
Gyulladásos sebek:

A gyulladásos sebek gennyet tartalmaznak, amelyek képtelenek elhagyni a testet, vagy a folyamat sokáig tart, illetve fájdalmas. Meggyorsíthatjuk ezt a folyamatot, ha két kanál őrölt lenmaghoz hozzáadunk egy kanál gyömbér port, és a pépet rátesszük a gyulladásra, néhány órára. Ha szükséges, a megszáradt kötést váltsuk, amíg el nem távolodik az összes genny.


341. Angeleyes 2010. 06. 05. 12:13:49
Rákbetegek fóruma
Képzeld Káma,nekem is mostohaanyukám csinálja(mi nem időhanem helyszűkében szenvedünk)kiszámoltuk,hogy horribilis összeg lenne,ha boltban vennénk mindennapra 1 dl-nyi mennyiséget.A legolcsóbb termelőtől 4800 ft 24 kocka,320 gr(az 3 dl,ugye?)ő is már tíz tálcánál jár.Az övé hihetetlenül sűrű,méregzöld,és édes.Ez azért van,mert jó az alapanyag,és jól csinálja drága Édes Mostohám?:)


342. ... 2010. 06. 04. 21:49:38
Rákbetegek fóruma
Kedves Bebe!
A stresszes életmód valóban okozhat szervi, vagy akár daganatos betegséget . De ez ellen is lehet védekezni. Jómagam, a mindennapok nehézségeit oly módon igyekszem kompenzálni,hogy rengeteget olvasok, zenét hallgatok. Főleg a verseket kedvelem.Csak zárójelben,szívesen olvastam saját költeményeid.Nem rég találtam egy igazán jó verset, most szívesen megosztom Veled.

B. Radó Lili: Ne mondd....

Ne mondd, hogy "úgy is jó!"
Ne mondd…
Ne mondd, hogy "mindegy!"
Nem igaz!
Napod ezer parancsot ont,
s ha nem igyekszel, lemaradsz!

"Úgy is" semmi sem sikerül!
Ha minden "mindegy", célt nem érsz
- csak úgy, ha küzdesz emberül!
Győzni az fog, ki tettre kész…

De azt, hogy "úgy sem", azt se mondd!
Csatát veszt, aki csügged, és
a tett helyett csak könnyet ont…
Az "úgy sem" az a csüggedés!

Hát sose légy reménytelen…
Kövessünk el bár száz hibát,
a győztes az lesz - higgy nekem! -
kit jó szándék hajt s értelem,
és helyrehozni nekilát.
Üdvözöllek: Márta


343. Angeleyes 2010. 06. 04. 20:41:23
Rákbetegek fóruma
Sok szeretettel Nektek,Fórumlakóknak!(Tudom,hogy nem ide tartozik,de ha mosolyogtok rajta egy jót,már megérte:)))))Jóéjt mindenkinek!

Részlet egy Szöszi naplójából


"Szept.23.szerda

Ma +ismiztem egy édi pasival. Épp egy agybutítóban koptattam a padlót, és kirakatokat lestem, amikor mellém lépett álmaim pasija. Eszméletlen cuki feje volt, elég gyorsan kezébe vette az irányítást, csak azt nem értettem pontosan, miért akarta a tatyómba dugni azt a cuki kis csomit. Oan fehér kis tatyi volt, vmi szürkésfehér porral teletöltve, de azt mondta szegénykém, hogy beteg a nagyija, és neki viszi a gyszert, csak most nincs nála kézitatyó.És hogy merre megyek, mert feltétlenül el akar kísérni. Oan szorosan belémkarolt, még +fájdult a kezem…na de gondoltam, ien a SZERELEM, és már 1ből tervezni kezdtem,hány gyerekünk lesz…éppen a 4-nél tartottam, akit gondolatban persze, Rékának neveztem el, amikor váratlanul morcos emberek vettek körbe,oan édi fekete ruhában, de hogy miért hordtak símaszkot negyven fokban, nem értettem. Oan durvák voltak, még térdre is estem, a Gucci cipim sarka egyből el is hajlott,pedig 40ért vettem a plázában. Hihetetlen, de elcipelték a Szerelmemet, hátrabilincselt kézzel, még megpróbált szerelmes szavakat kiabálni, de befogták a száját.A táskámnak persze annyi,ez is bosszant…+néztem este a Híradót, hát,legközelebb nem veszek fel rózsazsínhez neonzöldet-nem előnyös.

Szept.24.csütörtökEngem arra neveltek, hogy mindig segítsek az időseknek, ezért ma reggel is ezt tettem, amikor láttam, hogy egy idős banyek fehér bottal az úttest szélén áll, és az a sok ronda autó nem engedi át.1ből belekaroltam, és át akartam kísérni, de 1szerűen nem engedte, tiszta cseti-pati volt, ahogy ott huzivoniztunk. Már a végén majdnem engem vert + a fehér botjával- elképesztő, hogy ezek a mai idősek mienek tudnak lenni. Nagy nehezen átvonszoltam a túloldalra, ahol írtó nagy röhögés fogadoT, de nem értem, miért, ott volt aztán 1 csomó kamera, +fények, meg egy szék, amire rá volt írva,hogy Rendező,az 1 idősebb úriember volt, akit sokan vettek körül, jeges vizet itattak vele,+ egy oan gyszert hoztak neki, hogy Andaxin, abból bekapkodott vagy 5-6-ot,és akkor már nem lihegett, és a szemei is visszahúzódtak az üregükbe,nem dülledtek ki, mint 1 csigának.Tök jó lehet 1 ien helyen dolgozni, mindig van vmi érdekes,meg sztem nyugis lehet, nem 1 stresszes meló,mint pl. az enyém,én ui. 1 butikban dolgozom a plázában.
Szept 26.szombiVégre télleg 7 vége…Sajna ma jönnek anyuék, kéx kispolgári nyavalygás az életük, én megfogadtam, ha felnövök,nem leszek ilyen, mint ők.Én már sokkal bátrabb és szabadabb vaok, mint ők, pl. átmegyek néha a piroson, fogselymet sem mindig használok, és egyáltalán. Kész őrület 42 évesnek lenni,nem? Van még addig 22 évem, ezt tartalmasan fogom +élni, pölö +mászom a Himaláját, meg kezet fogok a dalai lámával, meg gyönyörködöm a római Eiffel-toronyban,meg talizok majd a John Lennivel.Csak tudjak a melóhelyről elszabadulni.Na az a lényeg, hogy apciék elvittek étterembe, ahol rákot is lehet enni, meg kagylót, meg mindenfélét, és akkor apci előadta azt a nagy számát, amit otthon szokott:fuldokolni szokott, nagyon jól csinálja.Most is kapdosott a torkához,+irtó vörös lett a feje,+hörgött,+ az asztal alá csúszott. A kezeivel azokkal hadonászott,én oan jókat kacarásztam, irtó jó fej ez az apci.Nem is értem, miért kellett kijöjjenek a mentők, még vmi ronda csövet is ledugtak szegény apci torkába,és elvitték.De azt +fogadtam, hogy sose többet nem eszek ien tengeri herkentyűket, az ember sose tudhassa.Szept 27.vasi

+int vége a 7végének, ezek a 7ek oan gyorsan telnek.Ha majd lesznek 1xer gyerekeim, én biztos rájuk parancsolok majd, hogy ne éljenek oan unalmasan, mint az őseink, vagy mint én.Mert hát kész unalom az életem, nem?..."


344. ... 2010. 06. 01. 23:39:30
Rákbetegek fóruma
azaz mit is tud ez a csodás növény, és mit tudnak a gyógyszerek
2010, május 20 - 10:06 — Hírszem Soha nem találkoztam, és nem beszéltem sem Lajos Atyával, sem Várhegyi Lászlóval, holott mindkettőjükről tudom, hogy kiváló szakemberek. Ezért döbbentett meg ez az írás, ugyanis szóról szóra ezt vallom én is hosszú évek óta.

Emiatt a filozófiám miatt jött létre ez az oldal is. És lám, most szinte mindent megtaláltam a saját filozófiámból egy írásba besűrítve. AV


--------------------------------------------------------------------------------

A parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé pedig: Ambrosia trifida. Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig ez nem igaz. Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember, meg gazember. Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és gyomnövény. A parlagfű nem gyomnövény, mint ahogy az ürömfélék családjába tartozó többi növény sem az. Az ürömfélék hasznos növények, gyógyításra és ételek, italok készítésére használják őket. Például a likőrök, borok közül nagyon finom az ürmösbor, vagy a likőr. Az egyéb hasznosságot illetően csak később adok magyarázatot.

Még 1973-ban, amikor először találkoztam személyesen Lajos Atyával, a lazarista missziós pappal Adonyban, úgy tudtam, hogy a parlagfű haszontalan gyomnövény. Szerencsére nem voltam rá allergiás, de más pollenekre sem. Különös véletlen folyamán ismerkedtünk meg. Dunaújvárosban voltam közlekedési rendőr és Adonyban ellenőriztem a forgalmat, a kivilágítatlan kerékpárosokat. Esti szürkület volt már és láttam, hogy egy idős úr kerékpárja hiányosan van felszerelve, mert nem volt hátsó világítása. Lajos Atya volt az, de nem büntettem meg, hanem csak figyelmeztettem, mert halkan és tisztelettudóan beszélt velem, aki akár az unokája is lehettem volna. Sokáig beszélgettünk, mert a szerénysége mögött egy nagy tudású, intelligens embert ismertem meg, s még a tréfa sem állt tőle távol, amikor azt mondta, hogy a Jóisten vigyáz rá, még akkor is, ha nem jó a világítás a kerékpárján.

Lajos Atyával, a magyar újkori természetgyógyászat úttörőjével a megismerkedésünk után többször is találkoztam - kerestem a vele való találkozási lehetőségeket! -, mert a végtelen egyszerűsége és a hatalmas tudása lenyűgözött. Addig is sokat tudtam a természet törvényeiről, mert reál beállítottságú is vagyok, s akkor már mérnök voltam, meg az anyai nagyapám, Vincze Ágoston, állandóan járta velem a Heves megyei kis faluban, Fedémesen az erdőket, mezőket és szedtük a gyógynövényeket, meg a gombákat. Apai nagyapám Weixl János pedig egész életét az előszállási (Fejér Megye) állatorvos, Dr. Eglesz Mihály mellett töltötte, mint felcser. Mindkettőjüktől sokat hallottam a természet erejéről, szépségéről, az állatok öngyógyító tevékenységeiről, a növények gyógyító és tápláló hatásairól. Olyan bölcsen beszéltek ezekről a dolgokról, hogy azok felkeltették a figyelmemet és haláluk után is egyre többet olvastam, tanultam ezekről a természetes dolgokról, erdő, mező növényeiről és állatairól.

Lajos Atya is megerősített abban, hogy a természet törvényei Isten törvényei, és azok változatlanok, örök törvények. Azt mondta, hogy a közlekedési törvényeket át lehet hágni büntetlenül, ha nincs rendőr a közelben, és akkor megúszta a felelősségre vonást, de ha valaki a természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!! A természet úgy működött évmilliókkal ezelőtt, ahogy ma működik, és úgy fog működni évmilliók múlva is. Bölcsen mondta, hogy semmi új nincs a Nap alatt, mert amit ma felfedeznek, az már régóta létezik, csak az ember most ért el oda, hogy megismerjen olyan dolgokat, tényeket, amelyet eddig eszközök, vagy tudás híján nem ismert fel, vagy meg.

Beszélgetéseink során szóba került a parlagfű is, mint allergén növény. Lajos Atya védelmébe vette, és elmondta róla, hogy régi gyógynövény könyvek leírják több gyógyító tulajdonságát, de meg is lehet enni, mert nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virága, meg a pollenje is. Ezért szeretik legelni az állatok is. Elmondta, hogy a múlt századelőn az előkelő szalonokban az ambrózia illat volt az úri, és az előkelő illat. Ez pedig a parlagfű, az ambrosia artemisifolia illata volt. Aromaolaját aroma mécsesekben hevítették, de lehetett kapni a szárított, összesodrott leveleiből készített füstölőt is.

Tőle tudtam meg azt is, hogy amikor a spanyolok és a portugálok felfedezték és kisajátították az Új Világot, azaz az Amerikai földrészt, akkor keresztényi szellemben kiirtották az őslakosokat (inkák, aztékok, toltékok, stb). Amikor az angolok is vérszemet kaptak, hogy nekik is kell az új világból, ők sem kímélték az őslakos indiánokat, és kíméletlenül öldösték azokat, szintén a keresztényi szellemiségre hivatkozva. A franciák is erős nemzetté váltak és látták, hogy lemaradnak az Új Világ elosztásánál, ezért ők is részt követeltek Amerikából, de nekik már csak néhány Közép-amerikai rész és Kanada jutott, de Kanadát megosztották egymás között az angolokkal. Az angolokkal ellentétben a franciák nem öldösték ok nélkül az őslakosokat, ezért azok hálából egy csomó titkukat megosztották velük.

Ilyen titok volt a parlagfű titka is.

A parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény, sok tekintetben az embernél is intelligensebb. A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól!! Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és szaporodni. Olyan ez, mintha valaki nyerne a lottón 1 milliárdot és neki csak 100 millió kellene, és a maradék 900 milliót elosztaná a rászorulók között. A valamennyi parlagfű képes erre az önzetlen cselekedetre, s vajon hány ember lenne képes erre? Ezért irtja a balga ember és irtatja sok balga hatóság kül- és belhonban egyaránt? Ők ugyanis nem lennének képesek ilyen nemes cselekedetekre!

A búzára, a búzából készült ételekre a lakosság 90 %-a, a szarvasmarha tejére és az ilyen tejjel készült tejtermékekre a lakosság 80 %-a allergiás és mégsem irtják ki sem a teheneket, sem a búzát a földeken. Ezt az érzékenységet nem allergiának hívják, hanem glutén- és laktóz érzékenységnek! Ugye mekkora csúsztatás! Nagyon sokan allergiásak a pollenekre (ürömfű, repce, paréj, libatop, stb), s nemcsak a parlagfű pollenjeire, s mégis a parlagfű van kikiáltva fő ellenségnek! Legalább annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a parlagfű pollenjeire, s mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat, sem a macskákat, pedig más tekintetben, csak Budapesten az utcai megszáradt kutyagumik szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!

10 évvel ezelőtt két kisbusznyi allergiás gyermek lett kirándultatva Dobogókőre. A gyermekek allergiás betegek voltak, s Dobogókőn a parlagfűben játszottak, pedig akkor volt a virágzása, és senki sem prüszkölt, senki sem váladékozott tőle! Sokan szedtek csokorba parlagfüvet, hogy otthon büszkélkedjenek vele, hogy már nem allergiásak a parlagfűre. Ahogy a buszok beértek a Flórián tér közelébe, szegény gyermekek elkezdtek prüszkölni, köhögni. Vajon miért? Azért mert az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálták a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a védőburok, addig nem allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás, a parlagfű, amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a légutak nyálkahártyáit, vagy a a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot? Nem az autókat kellene inkább irtani, vagy a városokból kitiltani? Vajon miért erőltetik még a kőolajszármazékokból nyert hajtóanyagokkal üzemelő motorok gyártását, üzemeltetését, amikor van, vannak sokkal környezetkímélőbb, környezettisztább üzemanyagok, hajtóanyagok is? A válasz: a gyógyszeriparnak óriási üzlet az orvostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek gyógyszeres kezelése!!!!!!!!! Ma már a lakosság 30 %-a allergiás, vagy asztmás, s ők biztos gyógyszerfogyasztók! Mellesleg a légutak nyálkahártyáit a tej- és tejtermékek teszik védtelenné a magas kazein tartalmukkal (300-szor több a kazein a tehéntejben, mint az emberi tejben, s a kazeint az asztalosipar ragasztásra használja!!)! A tejet nem fogyasztók nem allergiásak a pollenekre, s így a parlagfű pollenjeire sem!!

Tagja vagyok a Palocsa Egyesületnek. Ezzel az egyesülettel még a múlt évezred utolsó éveiben Alcsútdobozon (Fejér Megye), egy több hektáros területet hagytunk parlagon, szándékosan, hogy mi lesz ezzel a földdarabbal a természet törvényei szerint. Első évben teljes területét beterítette a parlagfű (hogy honnan tudta meg, hogy ott van egy üres földdarab?). A második évben már a parlagfű több, mint 50 %-ban visszaszorult és átadta a helyét más növénykultúráknak (megjelent a lóhere, a gyermekláncfű, az útilapu (bojtorján), a lósóska, fehér üröm, máriatövis, paréj, libatop, stb). A következő évben már 20 % alá esett vissza a parlagfű aránya az adott területen, pedig senki sem irtotta!! Öt év elteltével pedig mindössze az eredeti terület 1-2 %-án volt csak parlagfű!! Nem kell tehát irtani, visszafogja az önmagát is a szaporodásban, ha nincs megműveletlen terület, mert neki az a teremtéstől rendelt feladata, hogy megóvja a termőföldet a kiszáradástól, s teszi a "dolgát"!

Az a tény, hogy az orvostudomány gyógyítani nem tud, csak kezelni, régóta ismert. "Medicus curat, natura sanat." Csak a beteg tudja saját magát meggyógyítani. Az orvos csak kezel (kúrál), a (saját) természet gyógyít. Hippokratész és Galénusz óta semmi sem változott. De a gyógyszeripartól sem várhatjuk el egészségünket. Az is egy iparág - méghozzá jövedelmezőbb, mint a hadiipar -, amely a gyógyszerek eladásából él. Ha a gyógyszerek meggyógyítanának, nem csak szimptómákat szüntetnének meg vagy enyhítenének, rövidesen minden beteg egészséges lenne, és senki nem venne többé gyógyszert. Mindenki előtt világos, hogy egészséges nép egyidejűleg "halott gyógyszeripart" jelentene.

Ehhez nézzünk meg néhány idézetet.

"Az orvostudomány (beleértve a gyógyszeripart) közvetlenül a szívinfarktus és a rák után az emberiség legveszélyesebb kórokozója lett. Egy átlag német ma kb. ötször annyi gyógyszert fogyaszt, mint közvetlenül a második világháború előtt. Vajon ettől legalább ötször olyan egészséges is? Természetesen nem. Ellenkezőleg: a német lakosság átlaga ma sokkal gyakrabban beteg, mint azelőtt. Hirtelenül így lett egy olyan iparágból, amely azért keletkezett, hogy betegségeket gyógyítson, új betegségek kiindulópontja." (Kurt Blüchel: Weisse Magier, Fischer Verlag, 1976)
Az emberi szervezet tökéletes. Még az önmaga iránt tanúsított barbár magatartás ellenére is az esetek többségében legalább 30-40 évig betegeskedés nélkül él. Az ember korábban nem érzett fájdalmakat, de egyszer csak számos betegség támadja meg. Azonnal a kórházhoz fordul segítségért, az orvos pedig, amikor felteszi neki a kérdést, honnan erednek ezek a kórok, azt feleli neki: "Mit akar Ön, hiszen ezek a korral járó betegségek." Szemüveget rendelnek a betegnek, eltávolítják salakanyagokkal, kövekkel, baktériumokkal telített szerveit, kioperálják daganatait, stb. Az okok pedig, amelyek ehhez az állapothoz vezettek, senkit nem érdekelnek, beleértve magát a beteget is. Az emberek kifejlesztették a vegyi alapú gyógyszereket. A szervezetet azonban nem lehet becsapni. A szervezetnek csakis természetes eredetű gyógyszerekre van szüksége. Mi pedig tulajdonképpen egy tömegpusztító élelmiszer- és gyógyszeripari korszak feltételei között élünk.

Azt hiszem, az emberek többsége józan ésszel gondolkodva egyetért azzal, hogy nem az a járható út, hogy kiirtunk mindent körülöttünk, ami virágzik, pollent termel, mindent, ami élő. Az sem megoldás, hogy az allergiások szervezetét teletömjük kemikáliákkal, gyógyszerekkel, mert így olyan mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek súlyosabb betegségeket idézhetnek elő, mint maga az alapbetegség.

Abból kell kiindulni, hogy miért van ma annyi beteg, így pollenallergia is. 60-80 évvel ezelőtt kevesebb ember volt és több pollent termelő növény, tehát egy emberre fajlagosan több pollen jutott, mint napjainkban, és mégsem volt ennyi allergiás, asztmás beteg. A virágporok nem veszedelmesek, hanem hasznosak (az egyik legértékesebb táplálékunk). Van, aki a lisztre érzékeny, és mégsem mondjuk, hogy veszedelmes a liszt. Korábban tisztább volt a környezetünk és az emberek is egészségesebben táplálkoztak, többet mozogtak, türelmesebbek voltak egymáshoz, nem zúdult rájuk annyi stressz, annyi elektroszmog, mint napjainkban.

A táplálkozás is nagyon sokat jelent az immunrendszer erősítése szempontjából. A mai átlagember sietve, kapkodva eszik, akár otthon van, akár úgynevezett gyorsétkezdékben. Nem rágja meg jól az ételt, emellett egyoldalúan táplálkozik, az élelmiszeripar által gyártott különféle tartósítószereket, ízfokozókat, állományjavítókat, mesterséges színezékeket, "természet azonos" aromákat, emulgeáló-szereket, stb. tartalmazó, agyon sütött-főzött, hőkezelt ételeket fogyasztja. Az ipari élelmiszerekben levő különböző vegyszerek annyira feldúsulnak az ilyen táplálékokat fogyasztó emberekben, hogy a szervezetük immunrendszerét teljesen leköti az ezen anyagok elleni küzdelem, s ha ilyenkor virágzik egy parlagfű, egy fűzfa, egy ürömféle, akkor annak az egyébként hasznos pollenjei már teljesen megzavarják a szervezetet (autoimmun reakciók).

De nemcsak az ipari élelmiszer-előállítás során mérgeződik az étel, hanem a megtermelés során is, mivel többnyire ez is iparilag történik. Például az állatok, hogy minél előbb vágásérettek legyenek, különböző kémiai anabolitikus szereket kapnak, hogy minél előbb meglegyen - mozgás nélkül - az izomtömegük. Az ember az ilyen szereket a hússal együtt elfogyasztja, ezek a szerek egy idő után feldúsulnak, kummulálódnak a szervezetben, ami aztán mérgezi a szervezetet, gyengíti az immunrendszert. Régen az állatok izomzata a mozgástól (legelő, rét) alakult ki, nem tartalmazott ilyen szereket. Az állatok tápláléka sem tartalmazott annyi káros anyagot, mint napjainkban. Az iparszerűen tartott állatok, hogy ne kapjanak el egymástól különböző állatbetegségeket (száj- és körömfájás, tüdővész, takonykór, streptococcus, fakultatíve patogén baktériumok stb.), állandóan, - tápba keverten - különböző gyógyszereket, antibiotikumokat kapnak, melyeknek maradványai szintén belekerülnek a húst fogyasztó ember szervezetébe. Ma már antibiotikumért nem a patikába kell menni, hozzájutunk a hús- és a tejboltok termékeiből is.

Az állatok táplálékának egy részét a közutak, szennyező ipari üzemek közvetlen közelében termelik meg. Az árokparti széna még alomnak sem alkalmas, nemhogy tápláléknak. Benne van a kipufogógázok szennyeződése, az úton elrobogó járművek gumipora, fékbetét pora, kuplungbetét pora, stb. Az elektromos vezetékekkel körülvett nagyüzemi csirkék és pulykák mindegyike leukémiás! Beteg állatokat etetnek a húsevőkkel! Ez is bioterrorizmus!

A közutaktól számítottan 50-80 méteren belül termelt növények annyi koncentrált mérget tartalmaznak, hogy ha el is keverednek a többi, távolabb termelt növénnyel, akkor is mérgezik az állatok szervezetét, így a húsát, tejét, tojását is. Az ember közvetlenül is fogyaszt ilyen módon termelt élelmiszereket, amelyek szintén az immunrendszert gyengítik. A megoldás az lenne, ha minden út mellett kb. 50 méter széles, minden gyár, légszennyező üzem mellett kb. 100 méter széles erdősávot telepítenének, ami felfogná a gépjárművek, gyárak által kibocsátott mérgeket és tisztítaná a levegőt. Be kellene indítani egy olyan mozgalmat, hogy "Erdősávot az utak, a gyárak mellé!", a parlagfű irtása helyett.

A közönséges diesel motorok kipufogógázának koromszemcséit kiszűri az orrunk csillószőrzete. A legújabb "korszerű" HDI, TDI diesel motorok üzemanyagát olyan finomszemcsékké porlasztják szét, hogy azt már nem szűri ki a csillószőrzetünk, hanem belekerül a tüdőnkbe, ott lerakódik, megbetegíti azt. A különböző mesterséges illatanyagok (dezodorok, öblítők, WC szagtalanítók, légfrissítők, stb.) is feldúsulhatnak, de enélkül is kiválthatnak allergiás reakciókat. Hasonló hatást vált ki a molyirtó naftalin is.

A természetes életmód, a természetes ételek, a "kóser" dolgok adják meg a lehetőséget a túlélésre. Ha megszegünk egy törvényt úgy, hogy nem tudjuk, hogy amit tettünk az törvénysértő, megbüntetnek, ugyanis van egy szabály, miszerint a törvények nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól. A természet törvényeinek nem ismerése sem mentesít a felelősségre vonás alól. A felelősségre vonás betegség formájában jelentkezik! A "kóser" étel vércsoport szerint fogyasztva védi az emberek egészségét és szaporodóképességét!

Nemcsak a hús- és húskészítmények, valamint a tej- és tejtermékek fogyasztását kell kerülnie az allergiás, asztmás betegnek, hanem az egyéb gyorsan bomló fehérjefélék -gomba, tojás, stb.- fogyasztását is. Ez még a biohúsra is vonatkozik. A hullamérgek az állat leölése után azonnal megjelennek az állat szervezetében. (Nem véletlenül hívják a vegetáriánusok - én is az vagyok már 16. éve- a húslevest hullateának vagy dögteának!) A gombák esetében is hamar keletkeznek olyan fehérje méreganyagok (toxinok), amelyek akár halálosak is lehetnek. S hogy a hús ne büdösödjön, szebb színe legyen, iparilag salétrommal és egyéb olyan szerekkel kezelik, amelyek szintén mérgezést okoznak. Az utóbbi idők döghús-botrányairól, pestises, madárinfluenzás, prionos húsairól már nem is szólok, mert ezek önmagukért beszélnek!

Mi természetgyógyászok holisztikus szemlélettel gyógyítunk, a test, a lélek, a szellem vizsgálatával és figyelembevételével, tehát nemcsak tüneti síkon kezelünk. Lelki dolgaink, lelki jelenségeink kivetülnek a fizikai-testi síkra is. A test a lélek temploma és a lélek megbetegítheti és meg is gyógyíthatja a testet.

Az emberiség legnagyobb megtartó ereje a szeretet, ami annyit jelent, hogy elfogadom a másikat, a másságot, azaz szeretem. A szeretettel gyógyítani lehet magunkat is, mást is. Magunkat is szeretni kell. El kell fogadtatni magunkat a világgal. Örülni kell annak, hogy egyáltalán vagyunk, élünk. Sajnos a civilizálódás, az urbanizáció távolabb sodorta egymástól az embereket, a szeretet helyett a harag, a gyűlölködés, az irigység, a közömbösség dominál. Minél kevésbé tudja valaki elfogadni a másikat, tudata alatt az énje is válogat, hogy kit szeret, kit nem. Erősen válogatnak az emberek azok közül, akiket szeretni lehetne. Akiket nem szeretnek, azokra allergiásak, mérgesek. Tüsszögéssel, köhögéssel fejezik ki, ha valakit vagy valamit nem tudnak elfogadni, szeretni. Persze ezt nem szemtől szembe nyilvánítják ki, ahhoz nem elég bátrak (főnökök, rokonok). Az el nem fogadott dolgok, helyzetek, személyek helyébe alacsonyabb tudati síkú dolgokat helyeznek, amelyek nem tudnak visszavágni, ilyen például a virágpor, a kutya-, macskaszőr, a szőnyegpor, a poratka, ásványi anyagok, gázok, gőzök, stb. Ezek az emberek tudat alatt védekeznek a szeretet ellen, mert nem bírják elviselni annak terhét, mivel akkor nekik is viszontszeretniük kellene. Allergiások másokra és mindenre. (Javasolom elolvasásra Don Miguel Ruiz: A toltékok ősi bölcsessége c. sorozatának könyveit.

Sokan vágynak a szeretetre, ezért tartanak kutyát. A kutyába bele lehet rúgni, meg lehet szidni, akkor is szereti a gazdáját. A gazda, ha ugyanazt tenné a társával, nem kapna szeretetet tőle. Az emberek nem tudnak úgy szeretni, hogy "Szeretlek! Mi közöd hozzá!", hanem várják a viszont szeretetet, feltételeket szabnak, elvárásaik vannak, stb.

Minél inkább szeretettel közelítünk élő és élettelen környezetünk felé, ez a szeretet visszasugárzódik, visszatükröződik felénk, meggyógyulunk. Ha mosolygunk valakire, legtöbbször mosolyt is kapunk vissza! A mosoly nem kerül pénzbe! A homo sapiens nem arra teremtetett, hogy ölje egymást. Ha mi öljük a természetet, az is öl bennünket. Nem igaz, hogy nem előzhető meg az allergia, az asztma és nem gyógyítható meg teljesen a beteg. Nem a természetet kell kiirtani, hanem nekünk kell visszaidomulnunk a természethez. Az evolúciós folyamatban az ember szervezete évezredek alatt alakult ki és mindig harmóniában volt a természettel. Az utóbbi 50 évben annyira eltávolodtunk a természettől, hogy ilyen gyorsan nem tud az emberi szervezet reagálni a változásokra, s diszharmónia alakul ki, megbetegszik. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, az embernek megvan a tudása, megvannak az eszközei, csak nem használja egyiket sem, vagy nem úgy használja, ahogy kellene. A természet körforgásában minden növénynek, állatnak megvan a szerepe. Ha ezt a körforgást megbolygatjuk, ennek előre be nem látható következményei lehetnek, felbomlik az ökológiai, biológiai egyensúly. Nem a parlagfüvet, nem a libatopot, nem a fűzfát, nem a lisztet adó búzát, stb. kell kiirtani, hanem helyes életmóddal, helyes táplálkozással kell erősíteni az immunrendszerünket, kerülni kell a káros geopatogén zónákat (vízér, Hartmann-háló), és akkor az sem árt meg, ha virágporfelhőben járunk.

Hazánkban úgy akarnak védekezni az allergia ellen az illetékesek és mindenféle egyletek, hogy a parlagfű irtására szólítanak fel. A parlagfüvet csak vegyszerekkel tudnák véglegesen kiirtani, ha egyáltalán véghez lehetne ezt vinni. A parlagfű is a természet része és kipusztításával felborulna a természet rendje. A vegyszeres irtás több kárt okozna az embereknek és a természetnek, mint a parlagfű az embereknek. A parlagfű után aztán jönnének a többi allergének, az ürömfélék, a libatop, a nyírfák és még sorolhatnám a növényeket s végül nem volna körülöttünk természet, mert a kultúrnövényeket is irtani kellene, mert aki allergiás, az előbb-utóbb a kukorica, a búza, stb. pollenjeire is érzékennyé válna, s így lassan kipusztulna az emberiség is.

Engem nem tudnak megbüntetni


345. bebe 2010. 06. 01. 12:08:24
Rákbetegek fóruma
Vitacell hírlevél
Önnek is joga van az egészséghez!


„Csak óvatosan a minősítésekkel, mert annyi „csodaszer” van manapság forgalomban, hogy nem csoda, ha az emberek fenntartással kezelik az ilyen kijelentéseket!”- írta egy másik kedves olvasónk, és bizony nagyon igaza is van. Én nem is merném magamra vállalni ezt, csak elmondom Önnek a tényeket, a minősítést pedig Önre bízom.

Nézzük tehát, hogy mit tudtunk eddig a Celladam/Vitacellről!

eredendően a rákmegelőzésben és a rákgyógyításban ért el tagadhatatlan eredményeket
a celladam teszt korai stádiumban képes kimutatni a rosszindulatú folyamatokra utaló jeleket
káros mellékhatása nem ismert
jelentős fájdalomcsillapító hatása van
a vérkeringési betegségek megelőzésében kedvező hatást mutat
alapvetően a szöveti szerveződés zavaraira visszavezethető elváltozások megelőzésében tölthet be fontos szerepet
több olyan pozitív hatást mutat, amelyek statisztikailag még nem értékelhetők, de egyes betegeknél egyértelműen jelentkezett
Olcsó, egyszerűen használható, tömeges felhasználást tesz lehetővé, akár a megelőzés területén is.

A celladammal folytatott kutatások egyértelművé tették, hogy egy igen széleskörű hatásmechanizmusról van szó. Másrészt megerősítettek abban a tudatban, hogy a rák elleni közvetlen hatás csak a jéghegy csúcsa, és remélhetőleg nagyságrendekkel jobb eredményt lehet elérni, ha nem végső stádiumban lévő betegeknél kerül alkalmazásba. Sokkal hatásosabb lehet, ha az élelmiszer láncba beépülve, azokat a hiányokat küszöböli ki, amelyek az élővilág alkotta piramis alapjait megbontva elérték a piramis csúcsán lévő embert is, megoldhatatlannak tűnő egészségi problémákat okozva ezzel.

Ennek az elméletnek a gyakorlati bizonyítását jelenthetik azok a kutatási eredmények, amelyeket a celladam növényi kultúrákban történő felhasználása hozott.

Gyakorlatban két növényen, szőlőn és szilván lett kipróbálva. Egyszeri kezeléssel a kontroll növényekhez képest az alábbi eltérés mutatkozott.

A kezelt szőlőből készült must cukorfoka 17 helyett 21 fok lett.

Ez volt a mérhető eredmény. Amit szemmel lehetett látni, hogy a must színe sötétebb, ízre tartalmasabb volt. Ez a különbség jól érezhető a mustokból készült bornál is.
A másik igen szembetűnő, első ránézésre is feltűnő különbséget a Celladammal kezelt és a nem kezelt szilvafasor leveleinek színkülönbsége mutatja. A jobb és baloldali fasor kezelése a Celladammal történő egyszeri „permetezésen” kívül teljesen azonosan történt.

A növények levelének színkülönbsége a két párhuzamos szilvafa soron látható


Nos, mára ennyit.
A jelenség, Kovács Ádám által adott magyarázatát következő levelemben olvashatja.

>>>>>>Júniusban a következő Celladam szűrések időpontja ismert:

1. 2010. június 7. hétfő - Pilisborosjenő- Fő út 24. 8 - 12 óra között

2. 2010. június 5. szombat - Győr - Szabadhegyi Művelődési Ház, József A.u-Móra F.tér
1/2 3 és 1/2 5 között
Előzetes jelentkezés: Barnáné Király Szilvia 06-20-253-9301P.M.346. Mihály 2010. 05. 28. 22:29:00
Rákbetegek fóruma
Több kérdés is elhangzott felém a 42. Breuss féle kura befejeztéve. Megpróbálok válaszoln kicsit később. Előzmény aki még nem tudná .2oo8 áprilisában vastagbéldaganattal műtöttek ,65 cm vettek ki. Áttét a májra ,ahol több daganat is 5-6 cm átmérővel és több apróbb plusz ehhez két nyirokcsómó is megtámadva.A műtő orvos megállapítása -hat hónap és végem.Következett 19 kemo, 6ooo Culevit ,naponta 3o, háromszor 4o napos ,napi evőkanál petroleum .Lelkiállapot végig kitünő. 2oo9 május minden eredmény nagyon jó. 2o1o március ,tumor markerem elindult kúszni felfele 3.4 helyett már 164, a CE-19 pedig 27 helyett 2o4oo .Onkologián mért adatok. Kezelőorvosom azonnal kemot irt fel kétheteként. Saját felelősségemre visszautasítottam ,mindenki megrőkönyödésére.Másnap elkezdem a Breuss féle kurát amit most fejeztem be. Most jönnek a válaszok.Tiszta forrásvizet használtam. Zöldséglevet kizárólag bio anyagból készitettem.Beöntés helyett szodabirkarbonátot használtam ,nem volt mit kimosni.Azért várok kb.három hetet , mert az egyik ismerősöm, aki szintén végigcsnálta a kurát , Nála kétszer végeztek csontvelő átültetést,a kura után nagyon jól érzi magát,2oo9 ben volt az átültetés ,ezt ajánlotta mert ha azonnal a kura után megyek , a labor és a tomográf eredmény nem fog tiszta képet mutatni.Ő már megjárta ezért óvott a kura utánni azonnali vizsgálattól .Ezért várok legalább három hetet ha nem többet .Szakember felügyelete, honnan mikor a kezelőorvosom a kura előtt azt mondja, hogy hogy nem megyek a kemora ,hisz én már rég halott kellett volna legyek szerinte ha nem kemoz. Persze neki semmit nem mondtam a perólról és a Culevitről és egyébről. Vas akarat kell a kura végzéséhez .A vérnyomás tabletta szedését a kura alatt abba hagytam ,semmi probléma nem adódott. Nálam fontos szerepet töltött be a motiváció. Élni, de nem kemoval. A kezelőorvosom megígérte, hogy ha a kura után úgy gondolom fogadni fog és kemózhatunk. Vizsgálatok után majd az eredménnyel jelenkezem. Ha van még kérdés a fórumon elérhettek. Kitartást.


347. Angeleyes 2010. 05. 27. 15:52:28
Rákbetegek fóruma
Oké,oké...csak tudjátok,az önbecsülésem most nem áll magasfokon-hogy finoman fogalmazzak-a hajam,mint egy egy éves babáé(selymes,göndör,és ritka)és a tavalyi 62 kilóm helyett..:(((((Szal a lekiállapotomnak nem tesz jót.De igazatok van,nyilván megijednék,ha hirtelen lefogynék!!
Csináltattam egy nagylabort is,mikor Pilisborosjenőre mentem,és képzeljétek,a süllyedésem már csak 28(januárban 48 volt)a CRP-m 19(januárban 35 volt)tehát szépen csökkennek a gyulladásos faktoraim.Szépen,lassan.Én meg már úgy unom,hogy hihetetlen.Szaladgálnak körülöttem karcsú,egészséges nők,egy rahedli gyerekkel a karjukon,nekem meg minden napom harc.Ha nem a portom fáj,akkor a vénám gyullad be,ha a májam nem feszül,akkor van vmi más(bár mostanában a májam már nem feszül)
De tegnapelőtt az UH-os doki majdnem összetörte a bordáimat,annyira nem látta,hol a dagi.Ami ugye jó,de most meg itt ülök lila foltos bordákkal,ami fáj,mint a nyavalya!!!:((((
KURVÁRA UNOM!!!Megkérdeztem a páromat,hogy haragudna-e,ha föladnám.Azt mondta,ezt nem tehetem.Leszedte a fejem...a gyerek,ő,a szüleim,stb.stb.Csak ne én lennék a helyemben...
Ne haragudjatok,de le kellett írnom,nincs kivel erről beszélnem.Sosem mondom el senkinek,ha valami fáj,vagy szarul vagyok,vagy félelmeim vannak...
Bocsi...


348. Angeleyes 2010. 05. 24. 18:22:35
Rákbetegek fóruma
Kedves Centurio!

Keressétek leletekkel Kovács Ádámot(Pilisborosjenő,Fő utca 24)Ő összeállít egy protokollt számotokra.A Celladam fő hatásai:
-tumornekrózis hatás(szétszedi a tumorsejteket)
-P53-as gén aktiválásával a daganatsejteket önkéntes sejthalálra készteti
-enyhe vérhígító hatás,így az áttét nehezebben alakul ki
-immunmoduláns,vagyis immunerősítő hatás
-nem mellékesen kb.olyan jó fájdalomcsillapító,mint a morfium.(mindezt mellékhatás nélkül)
Egy "nagyprotokoll"ára olyan 30000 ft,de Kovács Ádám anyagi helyzettől függően kedvezményt ad.Nem egy kedves ember,de ettől nem kell megijedni,ettől még 42 szabadalmaztatott találmánya van,és egy zseni.
Kb.3-4 hét,mire a vénás inj.kifejti a hatását,ez az egyetlen baj,sztem nektek gyorsabb megoldás kell.A B17 szintén nagyon jó,és talán gyorsabb.Ha tudok vmiben segíteni,írj.


349. centurio 2010. 05. 24. 17:44:46
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!
Segítsetek!
Egyik közeli rokonomnál (57 éves) áprilisban rosszindulatú daganatot találtak a gyomrában. A teljes gyomrát behállózta, a nyelőcsövére is átterjedt, illetve a hasfalára. Rengeteget fogyot (kb.20 kilót). Az orvosok szerint mivel nagyon rosszak az eredményei ezért a műtétet, és a kemoterápiát nem bírná ki. Lemondtak ról! Segítsetek! Kit keresünk meg aki segíteni tudna?


350. ... 2010. 05. 24. 13:39:09
Rákbetegek fóruma
Pantellini
A felfedezés a véletlen, hiszen szinte mindig történik a fizika és a tudomány nem a nagy események nagy vagy kicsi is csoda, ha tudjuk, hogy a kis dolgokat.

Gianfrancesco Vals Pantellini született április 2, 1917 Rufina, Egy kisváros Toszkánában, ahol élt 1929-ig az olasz apa és az anya Margaret. Az ösztöne apja, aki orvos volt, és a fiú kíváncsisága vezette az utat a tudományos kutatás kezdte szentelni magát vizsgálatokat elektrokémia a bűnrészessége a gyógyszerész az országban. Folytatta tanulmányait Firenzében, az első a The Oaks College és a középiskolát, ahol Michelangelo szerzett érettségi magántulajdonban, körülbelül három évig az egyik. 1936-ban beiratkozott a Firenzei Egyetem, Kar Kémia tiszta kezelésére biológiai organizmusok.

Tanulmányait félbeszakította a háború de mindig a szolgáló tiszt vegyészmérnöki Guastatori; volt különböző célokra, beleértve Udine, Oroszország, Franciaország. 1943-ban ismerkedett meg Rómában a híres matematikus Louis Fantappiè. A háború után folytatta az egyetemi tanulmányait Firenzében, és végzett Pure Kémia 1947-ben a biológiai kezelése. Aztán egy évvel járt Intézet Elméleti Fizika Nápoly. Párizsban ismerkedett meg a fizikus Louis Kervran és erősítette a kutatás a hideg fúziót az emberi szervezetben. Visszatérve Firenze központja volt Ancona egyéni daganatok, ahol szerzett első tapasztalatokat munka több mint egy éve a tanárokkal Protti, Gusso és Neubauer felmérés esetén követendő enzimes fellépése élesztő és ugyanazon elleni Piroerte rákos sejteket.

1948-ben visszatért Firenzébe, kezelése mellett a kis gyógyszeripari cégek, zárt részt a kutatásban a rákkal. Részt vett személyi távközlési szolgáltatások Rák Firenze, Cremona, Baden Baden, New York, stb. Aftto egy része a csoport nemzetközi rákkutató a hagyományos módszerekkel, ezt választották a New York-i Tudományos Akadémia (a tekintélyes Nyasa) és a Nemzetközi Társaság Cryosurgery.

A segítséget a megfelelő minták alapján a kálium-aszkorbát, hogy a nép a Szovjetunió által közvetlenül érintett sugárzás történt balesetet követően a csernobili atomerőmű 1986-ban elnyerte a Red Star, az Akadémia kitüntetések tudományok Moszkvában. Említésére ilyen kitüntetés odaítélésével szól pontosan:
"Kiváló eredményeket ért el a tudomány és a lakosság a Szovjetunió" (valójában mi volt, és 1987-1988 volt az az idő, amikor Gorbacsov volt elnöke a Szovjetunió).

A felfedezés véletlenül valóban megtörtént Firenzében 1947-ben. Volt egy férfi, majd Firenze, firenzei ötvös neve John, amely kapott Pantellini tudta, hogy rosszul lett a gyomorrák. Által látogatott prof. Valdonio nyilvánították működésképtelenné, s már csak néhány hónap az élet. A szegény ötvös ezért szenvedett súlyos hasi fájdalmak, Vals Pantellini tájékoztatta a limonádé a bikarbonát, és egy év múlva, aggódik az egészsége John meglátogatta otthon, és úgy találta, teljesen felújított, még tökéletes állapotban . Meglepett, azt kérdezte, majd, hogy az ellátás valaha is tenni, és azt válaszolta, hogy ő továbbra is csak az limonádét a hidrogén-karbonát, amely éppen akkor csinál. Vals Pantellini nézett izgatta az edény, amelyből János felhívta a legkisebb dózis egy teáskanál szódabikarbóna, látta, hogy jar volt szokatlan megjelenése, megfordult, hogy olvassa el a címkét, és rájött, hogy így-hidrogén-karbonát, de ... Kálium! A férfi élt egy másik húsz éve halt meg szívrohamban.

"Úgy éreztem, mintha egy ütést a fejére" - Vals Pantellini mondta egy napon, látva a hirtelen csoda történt, mert János az említett hiba. "Én ezt az ellenőrzést, mert azt hittem, hogy már rossz x-sugarakat, de nem voltak saját. Ez már nekem sok gondolkodás és elkezdtem gondolkodni a valóban így történt, "írja Vals Pantellini. Ekkor ment a kutatási eredmények végzett egy régi és Moraweck Kishi 1932-ben, amely kiemelte a magas aránya a kálium egészséges sejtekben, és az alacsony százalékos kálium a daganatos szövetek és a daganatos szövetek rosszindulatú emberek.

Ettől kezdve indult "kaland" a kálium-aszkorbát, de a dolog, amit szeretnék hangsúlyozni, hogy az első tudományos munkáját Dr. Pantellini mutatták be és tették közzé a Journal of Pathology Orvosi 1970-ben 22 év után Az ülésen Dr. significativo.Il Pantellini része volt, hogy (sajnos egyre ritkábban) emberek csoportja, akik először beszélni kell ellenőrizni, vizsgálat, próbálja elemezni. Csak amikor ésszerűen biztosítsa a hitelességet és reprodukálhatóságát adatait hivatalosan úgy határozott, hogy a gyümölcsök, hogy a munka.

Ebben a munkában csak egy újabb követte, megjelent négy évvel később (1974) mindig ugyanabban lapban, és akkor, kivéve a közzététel Andromeda ő "utolsó" munka "a kofaktor K +, 50 éves a kutatás és terápia a rák ellen. Szembesült kéri az új kiadványok a válasz mindig ugyanaz volt: "Mit mondhattam volna mondtam. Most van másik ellenőrzés. Nincs vesztegetni való idő írás, azt kell dolgozni", vagyis ez adja Folyamatos válasz azoknak, akik állandóan feléje fordult, de ő akarta, hogy folytassa a munkát a kutatás és a tanulmány további utak, ösvények és betekintést. És a "Csak úgy intuíció jutott be a ribóz az összetett.

Ezen az oldalon szeretnénk tiszteletben az erkölcsi és szakmai termete és a nagy emberi energia, hogy ezt a figyelemre méltó ember, szerény és figyelmes, hogy a méltóság és tisztelet az emberek és a betegek, különösen, egyre népszerűbb, mert az ő munkája, és a betekintést, Pantellini, hogy az alapítvány nem folytat méltatlanul, és több ember élvezheti, és nézd meg, mi jelenleg csak halandzsa (vagy ami még rosszabb, spekuláció), vagy az általuk képviselt fontos forrás mindenki számára.

..


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap 7. lap 8. lap 9. lap 10. lap 11. lap 12. lap 13. lap (14. lap) >>>15 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->