Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:

1. miklos46 2014. 02. 06. 15:45:07
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka!
Véleményt nem szívesen mondok egyik termékről sem, de az információim szívesen megosztom.
A Celladam törzskönyvezése még 1988-ban elindult, és eljutott a nyílt klinikai vizsgálatok fázisig, ami elvileg az utolsó szakasz. Ott azután el is akadt. Azóta az ilyen típusú készítmények engedélyezését az EU saját hatáskörbe vonta. Gondold el ez mit jelent! Lehetne előröl kezdeni.
A harc most ekörül folyik.
Információt egyébként a következő oldalakon szerezhet, akit érint: www.vitacell.info ; www.vitacell.hu; www.facebook.com/vitacell.kft.
Az áruházuk címe: www.u-box.hu. Van hírlevélküldő rendszerük, és a feltalálóval is fel lehet venni a közvetlen kapcsolatot.
A vitacell csepp étrend-kiegészítőként van forgalomban, de hatásmechanizmusa szinte azonos a celladammal. Ez inkább egészségmegőrző célra ajánlott.


2. miklos46 2014. 02. 05. 18:36:46
Rákbetegek fóruma
Bocs, nem akarom félrevinni a beszélgetés fonalát, de beleolvastam visszamenőleg néhány oldalba, és sok hasznos infót találtam. Azonban régóta nem esett szó a Celladamról. Pedig a mai napig létezik, annak ellenére, hogy igyekeztek hivatalosan agyonhallgatni. Sőt, étrend-kiegészítő változata a Vitacell csepp OETI által regisztrálva kapható.


3. Dancsecs 2013. 01. 18. 11:19:34
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!

Gyógykezelést követően az alábbi termékek eladók:

Bontatlan termékek:

B17 tabletta (100 szem/doboz) 1 doboz 20.000 Ft

C-vitamin ampulla (10 db/doboz) 23 doboz 800 Ft/doboz

Protumol kapszula (30 db/doboz) 2 doboz 8000 Ft/doboz

Protumol krém (20ml/tubus) 2 tubus 19.000 Ft/tubus

Milk Thistle Liver Cleanse (60 szem/doboz) 1 doboz 6.000 Ft

Celladam ampulla (5db/csomag) 1 csomag 7.000 Ft


Bontott termékek:

Legalon 140 mg kemény kapszula (60 szem/doboz) 1 bontott doboz (50 szem van benne) 1.500 Ft

Arco-Lase Pancreatin enzim (100 szem/doboz) 1 bontott dobot (98 szem) 3.500 Ft

Telefon:
Tel.: +36 20 331 01 23

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel:

Dancsecs György


4. Klaudia 2012. 07. 19. 20:23:35
Rákbetegek fóruma
Kis segítséget szeretnék kérni,
Vitacell/Celladam készítményekkel kapcsolatban.
Lényegében ez valami immunerősítő vitamin csepp....
A fent említett termék hatékonysága érdekelne, valamit egyéb más immunerősítő készítmény,melyeket áttétes betegeknél lehet alkalmazni.
Előre is köszönök minden hozzászolást


5. ggabi  2012. 06. 07. 14:04:19
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Igaz nagyon régen nem írtam, de még vagyunk, csendben olvasok... Apukám küzd, az orvosok jóslata ellenére még él. 6 hónapot mondtak, szombaton lesz 2 éve hogy kiderült a tüdőrák... Nem mondom, hogy jól van, mert hazudnék. Fáj a háta, fájnak a lábai, fel van püffedve az utolsó kemótól, most CT-re várunk, ami holnap lesz. Nem várok semmi jót, tudom, hogy a daganat nem ment össze :( Ha megterheli magát, ami azt jelenti, hogy kicsit járkál lent, sétál, akkor véreset köp amikor köhög. Ő mint tudjátok nem békélt meg a DCA, farkasalma, petróleum, Celladam, Napsugár professzora által feltalált alternatív szerekkel, ezért nem is használtak igazán. Az igaz, hogy folyamatosan méregtelenít... sokan meghaltak azok közül, akikkel együtt "kezdett" az onkológián.
Mindig szomorú vagyok, ha azt olvasom, innen közülünk elment valaki. Hogy Bebét idézzem, az apukám tudat alatti döntését, hogy még nem kíván távozni, ezért nem ment még el, ezért él még mindig ezekkel az óriási daganatokkal, az orvosok nagy csodálkozására...
Egyszer egy jósnő azt mondta neki, hogy nem éri meg a 70 évet... július 7-én lesz 70. Remélem nem történik addig semmi vele, és őt sem fogja tovább nyomasztani ez a hülye és ostoba jóslat.


6. tilla 2012. 04. 02. 23:09:13
Pajzsmirigy problémák
pajzsmirigyrák miatt mütét izotóp,még egy második izotóp lesz.maradt 2ször 2 cm es db.
milyen immunerősítőt szedhetek,ami nem serkenti a pm. et?l tiroxint szedek 200 mg ot.
köszönettel:tilla
celladam,flavin,selén,q10 mehet?


7. ggabi 2011. 09. 29. 22:20:45
Rákbetegek fóruma
Kedves Cinci!
A C vitamin kúrát elsősorban anyagi okok miatt nem tudjuk bevállalni, másrészt apukám beleőrülne, ha minden nap szurkálnák, így sincs vénája. Annó a Celladamra költöttünk egy rakás pénzt, de mivel 6 hónap alatt semmiféle javulás nem volt, sőt rettenetesen leromlott az állapota, így abbahagyta. Azt a fenekébe kapta. Biztosan nagyon jó lehet ez a C-vitamin... de ő inkább lenyeli, mint hogy szurkálják.


8. Frida 2011. 06. 22. 14:55:35
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!

Van 1 doboz Vitacell és 1 doboz Celladam cseppem már kezdett, de nem sok hiányzik belőle szívesen teljesen ingyen odaadom bárkinek.
Ha valakít érdekel írja meg a címet és elpostázom.


9. ggabi 2011. 04. 29. 10:59:18
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Megvan apukám CT eredménye! Kár, hogy nincsenek szmájlik... most valami ujjongósat tennék ide :)))
A bal oldali tüdőfélben lévő daganata 17 cm-ről 11-re zsugorodott. Van pár megnagyobbodott nyirokcsomó, de amik 3-4 cm-esek voltak, azok most 6-8 mm-esek. A jobb oldali tüdőfélből eltűnt szinte az összes, a gerincén is alig látható már, nem is mérték olyan kicsi lett pedig 4 cm volt már. Azt írták kifejezett regresszió. Nagyon örülünk! Folytatjuk a kemó+alternatív kombinált kezelést, úgy látszik nála ez válik be. A főorvos is nagyon örült, azt mopndta ő már azzal is kiegyezett volna, ha szinten tudjuk tartani az állapotát. Egyelőre 12 kemó lesz neki, ma kapja a hetediket.
Mondtam apukámnak, hogy ha befejeződik a kemó, akkor sem maradunk tétlenek, hiszen nem szabad abbahagyni a méregtelenítést és nem szabad úgy tenni, mintha már nem lenne semmi baj... szóval én is a gyógygombákkal szemezek, ezeket fogjuk tesztelni majd... tudjátok a Celladam nem ért semmit... az felejtős örökre...


10. ggabi 2011. 04. 25. 12:24:30
Rákbetegek fóruma
Szia Judit! Tudod, voltunk ennél a miskolci gyógyító nőnél, az Évánál, de apunál semmilyen változást nem hozott a "kezelés", holott ő minden egyes alkalommal azt állította, hogy a tüdeje már tiszta... aha... amikor elment a kemó előtt a kötelező CT-re meg a mintavételre, már 17 cm-es volt a dagi a bal tüdejében... mikor elkezdte a Celladamot, a DCA-t akkor volt 15 cm... szóval nála nem használtak ezek. Nem azt mondom, hogy másnál nem használhatnak, de ő nem teljes szívvel hitt ezekben. Én meg nem tudok helyette hinni...
Most ebben a kemóban hisz. Használ is egyelőre. Érdekes, a vérképe is tökéletes. A májfunkciója decemberben elég vacak volt, most az ingadozó haemoglobin szint és vashiányon kívül semmi eltérés nincs.
Egyelőre 10 kemót terveztek neki, most fog menni a hetedikre.


11. Bebe 2011. 02. 27. 10:24:01
Rákbetegek fóruma
Ott tartunk tehát, hogy volt 2001-ben egy irányelv, és ehhez született 2004-ben egy módosítás.

A 2004-es módosítás kiemelten a hagyományos növényi gyógyszerekre vonatkozik, tehát elméletileg nem érinti az étrend-kiegészítőket.

Tudjuk azonban, hogy az ördög mindig is a részletekben rejtőzik. Nézzük tehát a várható következményeket!

1. megszűnik az a köztes kategória, hogy „gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény”.

2. ezentúl valami vagy gyógyszer lesz, vagy élelmiszer, ezen belül lehet étrend-kiegészítő, ami egy speciális élelmiszernek számít.

3. viszont az étrend-kiegészítők nem tartalmazhatnak növényi eredetű összetevőt

4. akkor hová lesznek besorolva a gyógyteák?

5. ha valaki törzskönyvezi, ami nem egy olcsó mulatság, akkor a többiek már nem jogosultak ezen a néven forgalmazni, tehát marad az élelmiszer kategória a számukra.

6. ott viszont nagyon ügyesen egy másik törvényben megtiltották, hogy bármilyen egészségre vonatkozó hatásosságot tilos ráírni, vagy a reklámjában megemlíteni.
/Nem túl örömteli, de tipikus példa erre a Celladam ellen máris folyó Gazdasági Versenyhivatali vizsgálat./7. tehát a hársfa teáról nem lehet elmondani, hogy jó meghűlés esetén, vagy hogy a csalán jó vértisztító, és így tovább. /Mikor a múltkoriban erről írtam, magam is azt hittem, hogy ez vicc/8. a törzskönyvezést nyilván nem azok a kisüzemek fogják majd elvégeztetni, akik egy-egy környék gyűjtőit és gyógynövény termelőit fogják össze, hanem a piacot ma is uraló gyógyszer monopóliumok. Ezért a rendelkezésnek a hazai gazdasági életre gyakorolt hatása sem elhanyagolható.9. a rendelet, mint bármely más rendelet szövegezését, és a hazai adminisztráció szövegértelmezési képességeit ismerve, a rendelet sok-sok véletlen, ne adj Isten szándékos félremagyarázásra, ebből következően sok felesleges jogi procedúrára adhat lehetőséget.

Csak egy példa. Értelmezze valaki ezt a bekezdést! Nem túl egyszerű.

"a) kizárólag olyan hagyományos növényi gyógyszerekre vonatkozó javallatokat tartalmaznak, mely szereket – összetételük és céljuk szerint – orvos diagnosztikai célú vagy receptírásra, illetve a kezelés nyomon követésére vonatkozó felügyelete nélküli használatra szántak és terveztek;"

Mindezeket talán egy a közös érdekeket szem előtt tartó, és a tapasztalatokat figyelembe vevő bevezetés megoldhatja, de van ennél egy számomra sokkal sötétebb felhő is a horizonton, amelynek eljövetelére egyre több jel utal.

Ha folytatódik a gyógyszer lobby és más magas üzleti körök erőszakos nyomulása az EU-s törvényalkotásban, akkor az sem lesz elképzelhetetlen, amiről a befejezésben olvashat majd hétfőn.


Még öt napig kapható bevezető áron a Mikro Szőlőmag Extra őrlemény.
Egy különleges készítmény, kizárólag hazai kékszőlő magjából, füst finomságúra őrölve.
A benne lévő rezveratrol a szív első számú őre.

http://u-box.hu/spl/310228/Etrend_kiegeszitok


Sokan keresik nálunk is a B17 vitamint. Sajnos ez nem forgalmazható, viszont hamarosan kapható lesz a tisztított sárgabarack mag. Egyenlőre csak a keserű változat, de vitamin tartalom szempontjából ez az értékesebb.


Üdvözlettel:

Pálinkás MiklósHa Ön már ismeri a Celladam/Vitacell készítményeket, vagy most dönt úgy, hogy ki akarja próbálni, akkor kattintson az alábbi linkre!

Celladam/Vitacell készítmények.Ha Ön úgy gondolja, hogy van az ismeretségi körében olyan, akit érdekelhet ez a téma, kérem, küldje el neki ezt a levelet.
További info : (http://www.vitacell.hu/).Ne Önön múljon, hogy ismerőse, barátja vagy rokona
nem jut megfelelő ismerethez !

Szemléletváltás a rák megelőzésében.

Celladam filozófia alapja, hogy a szervezetben van egy hálózat, amely a sejtek közötti információ közvetítéséért is felelős. Ennek a hálózatnak a meghibásodása vezethet a daganatos betegségekhez, és még sok más megbetegedéshez is.12. ggabi 2011. 02. 01. 11:43:40
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Régen nem írtam...
Netboszi, apunál sem hozott semmiféle szer sem javulást, sőőőt... olyan szar volt már a vérképe, hogy borzalmas. Lihegett, alig kapott levegőt. És akkor azt mondta elég volt ebből a sok szarból. Nem akarja már sem a celladamot, sem a többi alternatív szert.
Bevállalta a kemót... Ma hoztam haza a harmadikról. A vérképe tökéletes. Nagyon jól érzi magát. Az étvágy amint a farkasé. Már nem liheg, és bír jönni-menni...
Tudom ez csak időleges, de neki kifejezetten jót tett eddig a kemó.
Voltunk a hospice-ban, megvizsgálta a főorvos, nem áltatott engem, nincs annyi idő már, mint amennyi kellene, de még mindig jobb, ha majdan csak elalszik, mint hogy fuldokolni látom.
Sajnos a háta rettenetesen fáj, az áttét a gerincen nagyobbodik. Kérte a hospice-os doki, hogy mérlegeljék a sugár lehetőségét.
Hát apukám nagyon bízik a kemóban.
Az UH-n a mája és a többi szerve tökéletes, ott nincs áttét.
Hát itt tartunk. Van még egy kis időnk, nem tudni mennyi, a hospice-ban azt mondták talán 6 hónap. Örülni kell a kicsinek is... örülünk ameddig van, ameddig bír, ameddig nincsenek őrült fájdalmai, ameddig el tudja magát látni... A jó Isten elrendezi a dolgokat.


13. Pompom 2011. 01. 30. 14:12:32
Rákbetegek fóruma
Kedves Szolon,

Édesanyám révén én is érintett vagyok, nála 2009 novemberében diagnosztizáltak kissejtes tüdődaganatot. A műtét után nem vette fel a kemót, most is jól van. Ezekben a hetekben esedékes a következő felülvizsgálat, remélem mindent rendben találnak.

Amit használunk: Culevit, Celladam, U-vitamin, Flavin7, Szelén és nagyon odafigyel a táplálkozásra is.

10 hónapja kapja a Sandostatin Lar injekciót. Ha édesanyádnál is neuroendokrin (hormonális)eredetű a probléma, akkor mindenképpen ajánlom.

Én úgy tudom, hogy a kissejtes rákot nagyon nehéz megállítani, műtét nélkül szinte lehetetlen. Nálunk nem volt áttét, remélem még nálatok sincs. Ne késlekedjetek, szerintem mielőbb kerüljön sor a műtétre.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!


14. Talina 2011. 01. 13. 23:06:37
Rákbetegek fóruma
Eladó dupla rendelés miatt
B17 alapkúra csomag kiegészítőkkel, fenntartással
Tartalma :
4 doboz B17 vitamin injekció
1 doboz B17 500 mg-os tabletta fenntartásra
1 doboz B15 vitamin (napi 3X1)
-4 doboz AMIGDALINA intravénásan és intramuszkulárisan adható injekció. Dobozonként 10 db ampulla. Az injekciók 3g amigdalina-t (B17 vitamin, Laetrile) tartalmaznak ( 3g/10ml). Használat közben összekeverhető a C-vitamin injekcióval, valamint infúzióként beadva higítható bármely vizalapú infúziós folyadékkal. Hűteni TILOS! Tárolás zobahőmérsékleten. (10-25 fokon)
- 1 doboz B17 vitamin 500 mg-os tabletta fenntartásra. Dobozonként 100 szem tabletta. Fenntartó adagolás mellékelve.(3X1)
- 1 doboz B15 vitamin tabletta. Adagolása : naponta 3X1 tabletta. Dobozonként 100 szem. A tabletták 50 mg B-15 vitamint tartalmaznak.
Eredeti ára : 152.000 Ft / csomag
-32%
Eladó AKCIÓSAN:112 000Ft/ csomag
Kiegészítők:
1. csomag C-vitamin injekció (Cevitol) = 100 db 1 grammos ampulla. Hetente 3X10 gramm, ( 3X10 ampulla) vagy naponta 5 gramm ( 5 ampulla) egybe, intravénásan beadva, közvetlenül a B17 vitamin beadása után, vagy azzal együtt, (összekeverve a B17 injekcióval) injekcióban, vagy infúzióban. Higítható bármely vizalapú infúziós oldattal.
30 000 ,-Ft helyett 27000,-Ft
2.Hatásnövelő, lúgosító infúziós oldat - Bikarbonát 100ml 8,4 % -os (10 palack/ csomag)
Bikarbonát oldat 10 palackos (8,4g hatóanyag/ palack = 100 ml) dobozokban kapható.. (Naponta fél/egy palack= 50/100 ml szükséges.) A Bikarbonát Európa összes országában használatos és törzskönyvezett készítmény.
19000,-Ft helyett 17000,-Ft
3. 5. Infúziós sóoldat (250 ml) műanyag flakonban - Az infúziós beadásokhoz szükséges hígításra
A flakonban lévő infúziós sóoldat 0.9% töménységű és 250 ml. Műanyag flakonja olyan nagyságú, hogy kényelmesen belefér a hatóanyag is.
500Ft/db helyett 450Ft 9000,-Ft
Infúziós szerelék , injekciós tű,szérumtű 20db 6000,-Ft
Celladam ampullás 8db 15000,-Ft
ÖSSZESEN: 186000,-Ft


15. bzoli47 2010. 12. 26. 20:14:29
Rákbetegek fóruma
75. Káma zöldszinü celladamkrémmel kenegetve 3-ho alatt elmult gyogyulást mindenkinek


16. Orsi 2010. 12. 23. 21:13:03
Rákbetegek fóruma
Felháborító, hogy betiltják a Celladam tesztet!!!!


17. bzoli47 2010. 12. 22. 23:20:12
Rákbetegek fóruma
4-ÉVE MIKOR TÜDŐ RÖNTGENNÉL FELFEDEZTÉK 1-ÉVIG COD TEA, PETRO REGGEL-ESTE 3/4-EVŐ KAN,+CELLADAM CSEPP +KENÖCS,A CSEPPET FOJAMATOSSEN SZEDEM. A ROHADT ANTSZ A KEMOT-SUGÁRT HÁTHA BELEDÖGLIK A BETEG. REMÉLEM HA ÖK LESZNEK ÉRINTETTEK MÁSKÉNT GODOLKOZNAK LEGMÉLYEBB TISZTELETEM KOVÁCS ÁDÁM ÚRNAK,HOGY ÉVEK ÓTA VAN EREJE KÜZDENIA BETEG EMBEREK GYOGYITÁÉR,MERT A HATOSÁG OTT TESZ KERESZTBE AHOL TUD.REMÉLEM MAJD EGYSZER MEGTUDOM KÖSZÖNNI AZ ARCTALAN JÓAKARÓKNAK GÁNCSOSKODOKNAK


18. bzoli47 2010. 12. 22. 22:53:32
Rákbetegek fóruma
A CELLADAM TESZT ANNYIRA ÉRZÉKENY,HOGY KIMUTATÁS ESETÉN AZ IMUNRENDSZER MEGKÜZD A KORRAL CELLADAM CSEPPEK TÁMOGATÁSÁVAL.SAJNOS A ROHADÉK ANTSZ MEGSZÜNTETTE A VÉRVÉTELEKET,ÉN TÖBB HELYEN IS VOLTAM OLYAN PROFI MODON VETTÉK LE A VÉREM,HOGY LE A KALAPPAL. 1-2NAP MULVA EMAILON JÖTT AZ EREDMÉNY,MIOTA A CELLADAMO SZEDEM NEM VOLTAM MEGFÁZVA ÉS AZ ÁLTALÁNOS KÖZÉZETEM IS NAGYON JO.
KÖSZÖNET KOVÁCS ÁDÁM ÚRNAK TISZELETTEL B ZOLTÁN


19. Rita 2010. 12. 21. 21:35:52
Rákbetegek fóruma
Sziasztok,
nagyon mérges vagyok mert most tudtam meg,hogy az ANTSZ leállítatta a celladam tesztet Pilisborosjenőn.
Érdekes,1984 óta van bejelentve a szabadalom,közel 30 éve,most jönnek rá,hogy vmit kellene tenni ellene.Talán kevés gyógyszer fogy?
Elegem van,hogy mindenbe belekötnek,mindenkit támadnak ami nem gyógyszer,méreg és esetleg segíthetne.


20. Márta 2010. 12. 09. 21:41:41
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozok!
Eladó 37 l Nutrison Energy gyógytápszer /l00 Ft/l.
52 tasak Culevet italpor 8000.- Ft
Meyra Antidecubitus párna ADS két légpárnás ülőpárna. Eredeti csomagolás, nem használt.20000 Ft
celladam kúp 9 db 2000.- Ft
celladam 2 ml injekció 3 db 3000.-Ft
Petroleum gyógyszertári 1 l. 7000.-Ft
cod tea bontott /ingyen/


21. habveros 2010. 12. 08. 15:08:37
Rákbetegek fóruma
Kedves Sedike!
Én vagyok a GOROMBA Bandi,és azt mondom, hogy ne csodálkozzatok azon, hogy anyukádra hogyan néz az onkológus, egyszerűen ne is vedd figyelembe, mintha ott se lenne.
Amit eddig tettek,az mint írod nem,hogy nem használt, leginkább ártott.
Akkor nosza ,hamar, teljes gőzzel egy alternatív kezelésbe fogni (míg nem lesz késő), mindegy mit, pl Dr Bertha, Celladam,vagy az itt már sokszor ismertetettek bármelyikét,aztán csak csodálkozzon az a Dr továbbra is.
( csak a zárójelen belülről merem megjegyezni:a Breuss,és a többi lájtos itt kicsit kevésnek tűnik)
Szia,Bandi


22. ggabi 2010. 12. 03. 10:14:51
Rákbetegek fóruma
A Celladam valamint a Gombos Éva állítólagos gyógyító hatalmas csalódást okozott nekünk. A Celladam injekciók ellenére nemhogy csökkent, hanem eszméletlen nagyot nőttek a daganatok. A gyógyító pedig egy sarlatán, mindig azt mondta apukámnak, már összehúzódott a daganat már nincs is ott... ehelyett még a gerincébe is áttét van már... utálom, legszívesebben feljelenteném, hogy ne verjen át másokat. A Celladam is egy nagy szar, ki tudja mi van benne, lehet hogy csak sima víz.
Apu tegnap kapta az első morfiumot tartalmazó tablettát. Nem használt. Legalább is a 8 mg-os tabletta nem. Őrület fájdalmai vannak. Istenem, nem tudom hogy segítsek rajta. 17-én kapja az első kemót. Alimta és CDDP (cisplastin)lesz. A szövettani eredménye szerint adenokarcinóma.
Nem is a dohányzás miatt...
Utálom magam, amiért lebeszéltem illetve hagytam lebeszélni a kemóról. Lehet, hogy használt volna... lehet már nem élne, de legalább nem fájna így neki, mint most.
Ne haragudjatok, de utálom az összes alternatív vackot. Annyi harag és düh van bennem. és a sok miért????????


23. Maka  2010. 11. 07. 20:05:36
Rákbetegek fóruma
Kedves Netboszi !

Most olvastam a minap, hogy a Celladam felfedezöjet is perlik . Ez a divat ma, ahol van onnan be akarnak zsebelni penzt. De attol meg a rakbetegek hisznek benne es meg is veszik. Az ANTSZ harca mas , mint a rakbetegeke. Csak erre gondoltam. Rudinak ezzel nem kell foglalkoznia. Nyugodtan legyen nyitott a forumon.


24. Márti 2010. 11. 04. 20:53:04
Rákbetegek fóruma

Celladamról szeretnék infot.

Előre is köszönöm

Márti


25. Márti 2010. 11. 03. 14:01:47
Rákbetegek fóruma

Kedves Pompom!

Köszönöm amit leírtál,megrendeltem a celladamot.
Remélem jó lesz.

Márti


(1. lap) >>>2 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->