Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:

1. Jucus 2014. 07. 05. 16:01:00
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka én is kivánok jó egészséget és jó hétvégét. Én már akkor kezdtem szedni ezt a Culevitet,amikor megtudtam,hogy rákos vagyok, napi 4x2 szemet,-ez még 2009-ben volt - mind a mai napig szedem,holott már ötödik éve teljesen tünetmentes vagyok. Én ebben már úgy hiszek. Én ittam az Avemart is még kezdetben, de sajnos annak olyan rémes ize volt,hogy nem birtam -akkor még nem volt tablettában -aztán tértem rá ismerőseim ajánlása alapján a Culevitre.Igen,valamiben valóban hinni kell. És az tényleg nagyon jó,ha a betegek leirják a tapasztalatokat,sokat tudnak segiteni másoknak.Jó egészséget kivánok,mindig olvasom ezt a fórumot is.


2. hadassa 2014. 07. 04. 17:37:53
Rákbetegek fóruma
Kedves Csoporttársak! Nem csak az Avemart büntették meg, hanem ha jól tudom, a daganatosaknak szánt szinte mindegyik, nem gyógyszertári terméket. Pld. a Varga féle gombákat, a VivaNaturát és sorolhatnám. Azzal az indokkal, hogy megtévesztik a vásárlókat és hamis dolgokat ígérnek. Mindenki a saját tudata, ismerete, pénztárcája alapján vásárolta ezeket a termékeket évek hosszú során. Ugyan azok, vagy legalábbis hasonló reklámok mentek, és mégis most derült ki,hogy hibáztak. Abban a boltban én is vásároltam és kaptam információt különböző termékekről amiről Maka írt. Mivel sorstársunk az egyik eladó, igyekszik a legjobbakat ajánlani. Én eddig sem ismertem ki magam a termékek között, de lassan már mindenben kételkedem. Hónapok óta vásárolom a Máriatövismag (olcsón, nincs benne tartósító, tömörítő anyag stb.) magam darálom és adagolom. Én hiszek benne, és úgy érzem használ is. Lehet, hogy kiderül, hogy már az sem jó?!


3. Noévi 2014. 02. 06. 13:26:15
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!

1-2 hónapja olvasgatom a Fórumot és igen sok hasznos informáicóhoz jutottam. Édesanyámnál (72 éves ) tavaly októberben végbéldaganatot diagnosztizáltak, mely ráterjedt a keresztcsontjára és a környező izomszövetekre is, valamint a máján is találtak elváltozást, mely elképzelhető, hogy áttét. Sajnos a daganatok - elhelyezkedésük miatt - nem műthetőek. Tavaly decemberben kezdték el nála a kemoterápiát és az érgátlást. Most van túl a 3. kezelésen, szerencsére már nincsenek olyan nagy izom és csontfájdalmai (a daganat idegeket nyom) December óta fagyöngyinjekciót, Avemart és Biobrant adagolok neki egy immmunológus tanácsára. A kieg.kezelés hatására nincs hányingere, vérképe, májfunkciója jó. Március 11. napján megy kontroll CT-re. Szeretném kérdezni, hogy szerintetek alkalmazzak-e nála pluszban egyéb alternatív gyógymódot, ha igen mit javasoltok? Ha esetleg valakinek hasonló problémája volt, szívesen fogadom a tapasztalatokat!
Előre is köszönöm!


4. Warnika 2013. 11. 25. 13:39:36
Rákbetegek fóruma
Kedves Nálam sokkal tapasztaltabbak,
Édesanyámnál III. stádiumú nyelőcső rákot diagnoztizáltak, egyelőre pár nycs áttéttel, szervi áttét nincs, illetve nycs is egy nagyobb a gyomorban. Nyelőcső műtétjét elhalasztották, az oktoteam szerint először kemóval próbálják a tumort kisebbíteni, és a nycs megszüntetni.

Holnap hozom ki a kórházból (5 nap bentfekvős ciszplatinum + 5 FU kemót kap/ott). Azonnal szeretném erősíteni a szervezetét, étvágyát, immunrendszerét. Csak és kizárólag természetes anyagokkal, természetes vitaminokkal. Avemart szedi. Mit tudnátok ajánlani? Eléggé le van gyengülve, de pozitív a hozzáállása, mindannyian bízunk abba, hogy a két kemó után (most 3 hét pihi jön) műthetővé válik, de ehhez nagyon meg kell erősödnie. Táplálása most tápszerrel folyik, várhatóan hamarosan fog tudni enni is, most is tud nyelni, de utána fáj a gyomra.

köszönöm szépen!
W


5. Biropharma 2011. 09. 29. 9:00:52
Rákbetegek fóruma
Tisztelt Fórumozók!

Kérem, engedjék meg, hogy az Avemar speciális tápszer daganatos betegeknek gyártójaként, forgalmazójaként helyesbítést tehessünk az alábbi, 2 hozzászólás kapcsán:

1. Cinci 2011. 09. 25. 16:09:30
2. habveros 2011. 09. 25. 15:20:24

Az Avemar esetén a kutatási anyagok a világ minden táján, különféle rangos intézetekben készültek, melyek eredményeit a szakma kiválóságai publikálták (lásd: www.avemar.com). Az Avemart Magyarországon kívül igen sok országban alkalmazzák eredményesen Európában, Ázsiában, Ausztráliában és az amerikai kontinensen egyaránt.

Az Avemar nem csíráztatott búzából készül. Hatóanyaga a biokémiailag átalakított, koncentrált búzacsíra kivonat. Sem összetételében, sem a gyártási körülményekben, sem hatástanilag nem hasonlít a különféle kereskedelemben kapható csíráztatott búzákhoz, azok szárítmányaihoz, őrleményeihez vagy az azokat tartalmazó keverékekhez. Bonyolult, magas színvonalú gyógyszeripari eljárással készül az Avemar, házilagosan nem lehet „barkácsolással” előállítani.Üdvözlettel:

Biropharma Kft.
Minőségbiztosítás


6. habveros 2011. 09. 25. 15:20:24
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Hogy -hogy nem tudtok meglenni! Só - kemo - már megint AVEMAR!

Na tessék:

Magyar Nemzet Online

Kinek a csírája?
Megfenyegették a Manna-Rax feltalálóját
2002.09.07 01:00Farkas Adrienne
Szenzációként tálalta a sajtó nemrég a hírt, hogy törzskönyvezték a búzacsírából készült Avemar nevű készítményt, amelyet daganatos betegségek
kezelésére használnak. A feltaláló azt nyilatkozta, az utóbbi időben egyre szaporodó rákos halálozások száma tavaly ezerrel csökkent, feltehetően az Avemar piaci jelenlétének köszönhetően. Szerkesztőségünkben jelentkezett Rácz Lehel feltaláló, aki az Avemar létrehozójával szemben azt mondja, hogy a búzacsírából nyert gyógyító anyag az ő másfél évtizeddel ezelőtt kifejlesztett találmánya. Nem tartja csodaszernek saját készítményét, a Manna-Raxot, csupán arról győződött meg azóta, hogy nagyon hatásos a daganatokkal küszködők állapotának javításában.

Néhány évvel ezelőtt a világ vezető női lapja, a francia Elle a legeredményesebb természetes gyógyhatású készítmények között említette összeállításában a Manna-Raxot, amely a mennyei eledelről kapta a nevét. A granulátum és pép formájában kapható táplálékkiegészítő hatásosságát laboratóriumi vizsgálatok és hálálkodó levelek százai bizonyítják. Raffay Béla például évekkel ezelőtt próbálta ki a Manna-Raxot, amolyan immunerősítő szerként. Két éve az orvosok a nyirokrendszer rákos megbetegedését fedezték fel nála. A második kemoterápiás kezelés megkezdésekor tért vissza ismét a Manna-Raxhoz. A szer nagymértékben megkönnyítette a kezelések elviselését. Másfél éve tünetmentes. Egy másik példa: Fehér Mária radikális nőgyógyászati műtéten esett át, az ezzel járó hormonális változások rettenetesen megviselték. Hat éve szedi a Manna-Raxot, azt mondja, a második hónaptól kutya baja sem volt. Jelenleg a Manna-Rax Fogyasztók Egyesületének az elnöke, igyekszik minél több emberrel megismertetni a szert. Csakhogy míg az Avemar mögött hatalmas tőke, magyar és izraeli kutatócsoport áll, a Manna-Rax egy picike üzemben készül, minden hírverés nélkül. Azt beszélik, az Avemar mögött neves politikusok befektetései is állnak, és azok az orvosok, akik nevüket adták a hatásosságát bizonyító kampányhoz, fejenként tízmillió forinttal lettek gazdagabbak. Az biztos, hogy az Országos Onkológiai Intézet betegei fél éven át ingyen kapták az Avemart, ami jócskán hozzájárult az üzleti sikeréhez, tekintve, hogy mostanáig tizenkétezer forint volt a kapszula patikai ára. A Manna-Rax ennek pontosan egytizedébe kerül.
Rácz Lehel 1956 után Nyugatra menekült, ott ismerkedett meg az alternatív gyógyászattal.
– A hetvenes évek elején kommunát hoztunk létre Dél-Franciaorszában – meséli –, ahol alternatív táplálkozással és gyógyászattal foglalkoztunk. A hatvanas évek végén Franciaországban végbement egyfajta kulturális forradalom, amely nyomán nemcsak a balliberális eszmék kaptak új erőre, hanem volt ennek néhány pozitív hozadéka is: elfogadottá és ismertté lettek a különféle zöld eszmék, a természetgyógyászat, a bioélelmiszerek. Ezek azóta a nyugati kultúra szerves részei. Mostanában olvastam egy felmérést, amely szerint Franciaországban az emberek hetven százaléka bio módon étkezne, ha megengedhetné magának. Bernard Kouchner jelenlegi francia egészségügyi miniszter, az Orvosok Határok Nélkül nevű szervezet létrehozója szintén tagja volt ennek a közösségnek, amelyet leginkább ökofalunak nevezhetnék. Ez az alternatív kultúra rendkívül nagyra becsüli a csíráztatást mint szimbolikus jelenséget és mint vitaminforrást. Kamaszkoromban sportoló voltam, s a nagymamám gyakran készített nekem csíráztatott búzából málét, amelyről akkor csak annyit tudtam, hogy finom, de fogalmam sem volt arról, mennyire egészséges. A kaukázusi népeknél a nagy családi ünnepeken rituálisan fogyasztják el az összetartozást szimbolizáló, hét asszony által napokon át főzött csírapépet. Amerikában és Angliában klinikák épülnek a búzafűvel való kezelésre, és fantasztikus eredményeket érnek el.
– Meddig csíra a búza, és mikortól nevezik búzafűnek?
– A búzacsírában megvan az élet lehetősége. A búzaszemben pedig minden anyag megtalálható, amelyből az új búza táplálkozik, olyannyira, hogy egyaraszos koráig – ekkortól nevezik búzafűnek – nincsen szüksége földre, elegendő neki a víz és a megfelelő hőmérséklet. Magyarországon sajnos zavar van a különféle elnevezések között, nálunk búzacsírának nevezik azt a malomipari mellékterméket is, amelyet az élettelen búzaszemről hántanak le. A francia nyelvben külön-külön kifejezésekkel illetik a gabonacsíra állapotait. Én akkor használom fel a gabonaszemet, akárcsak Szent-Györgyi Albert, amikor már megindult benne az élet, és a kicsi hajtás kitör a magból. Ha tovább hagynám nőni búzafűvé, a klorofill dominálna a többi elem fölött. Ami a többi elemet illeti, több analízis is bizonyította, hogy a meginduló életben gyakorlatilag valamennyi ásványi anyag, nyomelem és vitamin – némelyik nyomokban – megtalálható. Ez azért lényeges, mert a legtöbb, élettanilag fontos elem csak akkor szívódik fel az emberi szervezetben, ha más elemek vagy vitaminok kapcsolódnak hozzá. A Központi Élelmiszer-ipari Kutatóintézet, a KÉKI igazolása szerint a „Manna-Raxban jelentős mennyiségben találhatók makrotápanyagok, vitaminok, természetes antioxidánsok, vitál színanyagok, illetve makro ásványi anyagok. Az újabb kutatások szerint az ilyen bioaktív vegyületekben gazdag termék fontos szerepet játszhat a rák- és a szívmegbetegedésekkel szemben.” Aláírás: Dr. Daood Hussein, a lipidlaboratórium vezetője.
– Ezek az anyagok a feldolgozás során sem bomlanak le?
– Az élő anyagok rendelkeznek egyfajta kisugárzással. Nemrég a haditechnikai fejlesztés melléktermékeként létrehoztak egy készüléket, amely képes érzékelni az úgynevezett biofotonok sugárzását, vagyis egy-egy sejt vagy szerv, esetleg növény fényvisszaverő, fénymegtartó és fényátengedő képességét. Ezek az adatok csak élő szervezetek esetében értelmezhetők. Ezt a vizsgálatot Németországban elvégeztettem a Manna-Raxon is. Jól látható az elkészült diagramokon, hogy – szemben az Avemarral – milyen magas az én termékem vitalitása, ami annak köszönhető, hogy a csíráztatott búzát rendkívül kíméletes módon dolgozom fel.
– Elmondja, hogyan?
– Ez titok. A termék minőségét egyébként a KÉKI-n kívül az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet is ellenőrizte. A hatóanyag-vizsgálatok eredményét igazoló okiratokat bárkinek szívesen bemutatom. Csak egy példa: az a rákkellenes hatóanyag, amelyet a vörösborban találtak meg, a Manna-Raxban tízszeres koncentrációban van jelen. Azt hiszem, az Avemar készítőit a szerem hatékonysága és az ő készítményüknél még mindig sokkal alacsonyabb ára zavarja a legjobban, ezért tesznek nekem keresztbe ott, ahol tudnak.
– Hogyan?
– Amikor meghívtak Győrbe egy rákellenes konferenciára, telefonon megfenyegetett egy magát az Avemar létrehozója barátjának mondó személy. Közölte, ha nem hagyok fel a Manna-Rax és az Avemar összehasonlításával, ellehetetlenítenek a minisztériumban, és rám szabadítják az adóhivatalt. Egy hét múlva lakossági bejelentés érkezett a termékem ellen a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségre, hogy a Manna-Rax egyik kiszerelésének üvegjén 250 grammot feltüntető címke volt, noha az üveg a szerből 370 grammot tartalmazott. Ez a jóhiszemű hiba elég volt ahhoz, hogy hat hónapon keresztül eljárást folytassanak ellenem, ezalatt semmilyen üzem sem gyárthatta a szert. Amint ebben az ügyben tisztáztam magam, újabb „lakossági bejelentés” érkezett, ezúttal a versenyhivatalhoz hitelrontás miatt. Ezt a pert is megnyertem, de ez megint csak több hónapig tartó gyártáskiesést eredményezett.
– Hogyan került kapcsolatba az Avemar kifejlesztőjével?
– A Manna-Raxot még 1986-ban fejlesztettem ki Franciaországban. Egy magyarországi televíziós forgatócsoport járt nálam, és a szerkesztő megjegyezte, hogy ez a csíráztatósdi, úgy látszik, valami új módi, mert most jöttek valakitől, akinél szintén mindenütt magok csíráztak. Megkérdeztem, hogy ki volt az. Azt felelték, hogy Szent-Györgyi Albert. Felültem a repülőre, és elutaztam hozzá Woodhallba.
– Szent-Györgyit is az élet keletkezésének misztériuma izgatta?
– Sokkal prózaibb oka volt, ugyanis a felesége és a lánya is rákban szenvedett. Kereste, mivel gyógyíthatná őket, így talált rá a búzacsírában lévő anyagokra, amelyeknek a hatásosságát állatkísérletekkel igazolta. Szent-Györgyin keresztül jutottam ki a bangkoki etnofarmakológiai, vagyis népi gyógyászati kongresszusra, ahová egyedül én érkeztem búzacsírás készítménnyel. A rendszerváltozás után hazajöttem, azóta Magyarországon forgalomban van a Manna-Rax, amelyhez ma már egész termékcsalád kapcsolódik. Időközben a kezembe került egy francia cikk, amely a Csernobilban sugárzásnak kitett gyerekekről szólt. Nekik cézium–137 nevű elem rakódott le a csontjaikban, és szisztematikusan gyengíti az immunrendszerüket. Ezt nem lehet kezelni, csak a beteg állapotán javítani. Úgy éreztem, nekem a kezemben van az a szer, amellyel segíthetnék. Kiderült, hogy egyáltalán nem olyan könnyű bejutni abba az övezetbe. A Külügyminisztérium keleti kapcsolatokkal foglalkozó munkatársa, Mezei András azt ajánlotta, forduljak a barátjához – aki az Avemart később piacra dobta –, mert ő minden jó ötlethez tud pénzt szerezni. Többször találkoztunk, megbeszéltük egy új termék közös létrehozását, ő mint kémikus sokat tudott volna segíteni. Láthatóan nagyon érdekelte a dolog, de egy idő után elzárkózott a további találkozásoktól, azt mondta, nem érdekli tovább az ügy. Igencsak meglepődtem, mikor hat hónapra rá megjelent a piacon az Avemar, akkor még csak táplálékkiegészítőként. Állítólag Szent-Györgyi kutatásainak nyomán fejlesztették ki.
– Miért nem perelt?
– Mert nem védettem le a Manna-Raxot, az élni és élni hagyni elvét tettem magamévá. De tanultunk az ügyből, most már mindent levédetünk. Végül is az Avemar készítője az ötletet tette magáévá, nem a terméket, más technológiát alkalmaz, ezért van az, hogy borzalmasan rossz az íze az Avemarnak.
Bősze Ferenc, Rácz Lehel ügyvédje azt mondja, azért csak most terelik jogi útra az Avemarral szembeni vitájukat, mert úgy látják, az Avemar köré szerveződött üzleti csoport gőzhengerként tapossa el a piac többi szereplőjét, ráadásul a mögötte álló hatalmas tőke és a manipulált sajtónyilvánosság segítségével olyasmit sugalmaz, mintha ez a szer a rák gyógyszere volna. Ez etikátlan. A szenzációhajhász híradások tisztességtelen versenyhelyzetet teremtenek, amelyben a fogyasztónak nincs lehetősége eldönteni, hogy melyiket válassza a két készítmény közül. A Rácz Lehel elleni feljelentéssorozat az ügyvéd szerint tipikus példája az ellehetetlenítésnek. Az a tény pedig, hogy Rácz Lehel nem lépett fel korábban jogi úton az Avemar ellen, nem menti fel az erkölcsi felelősség alól a szer piacra dobóját.
– Pici a terünk, de van fogódzónk – teszi hozzá Bősze Ferenc –, mégpedig az, hogy a Manna-Raxnak jogában áll jelen lenni a piacon, és jogunk van fellépni az ellen, hogy a másik termék ne hirdessen magáról olyasmit, amit nem tud, és amivel kizárólagosságra törekszik. Ez ellen jogorvoslattal élünk.
Hogy kinek van igaza, azt majd eldönti a független magyar bíróság. Természetesen szerettük volna megkérdezni az Avemar feltalálóját is arról, hogy mit gondol az itt leírt állításokról, azonban nemcsak a beszélgetést tagadta meg, hanem a nevének leírását is megtiltotta. Rácz Lehelhez viszont szeptember első hetében érkezik egy nagy csoport csernobili kisgyerek.

És még megy a duma, CSAK HAZAI ELŐÁLLÍTÁSÚT! MAGYAR TERMÉKET!

Azt tanultam, hogy a természetes anyagokban rejlő, nevezzük gyógyító erőnek, annál inkább hatásos, mennél inkább sértetlen az anyag,azaz mennél kevésbé van feldolgozva.
Aki fogysztott már AVEMART úgy kedvtelésből, reszkírozzon meg egy próbát a MANNA - RAX SZENTGYÖRGYI POR-ból, fogadjunk nem lesz hányingere.

Sziasztok, Bandi


7. Athene 2011. 09. 24. 9:39:12
Rákbetegek fóruma
Kedves Frida!

Hogy van az apukád,javult valamit?


Kedves Zsuzsy!

A COD-teával kapcsolatban nekem telefonon a forgalmazó azt mondta, hogy gyomor-és nyombélfekély esetén nem ajánlják a sav miatt, nem lehet hogy az a problémája édesapádnak(..és hogy tudja meginni?...)?

Kedves Bebe!

A sáfrány milyen formában gyógyít? Én nem tudtam rájönni, a bibepor-e vagy az egész növény, vagy valami kivonat-e, neten erről nem találtam infót.
Férjemet végül is hétfőn műtik, de én megpróbálok előre gondolkozni kiegészítő terápiákon, hogy ne újuljon ki .

És végül : Gondolom mindenki szedett már Avemart, van-e köztetek olyan, akinek segített?

Sok sikert kívánok mindenkinek a mai napra is!


8. Zsuzsy 2011. 08. 28. 7:37:13
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Édesapámnál tavaly rosszindulatú daganatot találtak. (Fej-nyaki)
Kapott kemót majd sugarat.
A lényeg, miután kiderült (tavaly július) folyamatosan szedte az Avemart, c-vitamin illetve az olajfalevél kapszulát. Mellette kaqun oxigénvízet ivott. Tünetmentes volt, de a sugár olyan szinten tönkretette a nyelőcsővét illetve az egész jobb oldalát, hogy nem tudott enni, ezért meg kellett műteni. Elég nagy műtét volt, 9 órás. A jobb fülétől egészen a válláig van a vágás. Azóta 2011.ápr ismételten nem tud enni. A műtét hatására beszűkült a nyelőcső. (de tünetmentes volt)
3 hete viszont a tüdején találtak több daganatot.
Most hezitálnak, hogy primer vagy áttét! Röhej!
Sajnos a nyelési probléma miatt nem tudta szedni a kapszulákat, (PEG-en táplálja magát) ezért áttértünk a Flavinra illetve a c-vitamin folyékony változatára. Mellette oxigénvíz.
Szeretnénk kipróbálni a B17-et c-vitaminnal, vagy a cod teát C-vitaminnal.
Írnátok a tapasztalatokról!
Illetve örülnék, ha hasonló megbetegedéssel (fej-nyaki daganat) küzdők is írnának.

Segítségeteket köszönöm: Zsuzsy


9. Zsuzsy 2011. 08. 28. 7:35:20
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Édesapámnál tavaly rosszindulatú daganatot találtak. (Fej-nyaki)
Kapott kemót majd sugarat.
A lényeg, miután kiderült (tavaly július) folyamatosan szedte az Avemart, c-vitamin illetve az olajfalevél kapszulát. Mellette kaqun ocigénvízet ivott. A sugár olyan szinten tönkretette a nyelőcsővét illetve az egész jobb oldalát, hogy nem tudott enni, ezért meg kellett műteni. Elég nagy műtét volt, 9 órás. A jobb fülétől egészen a válláig van a vágás. Azóta 2011.ápr ismételten nem tud enni. A műtét hatására beszűkült a nyelőcső. (de tünetmentes volt)
3 hete viszont a tüdején találtak több daganatot.
Most hezitálnak, hogy primer vagy áttét! Röhej!
Sajnos a nyelési próbléma miatt nem tudta szedni a kapszulákat, ezért áttértünk a Flavinra illetve a c-vitamin folyékony változatára. Mellette oxigénvíz.
Szeretnénk kipróbálni a B17-et c-vitaminnal, vagy a cod teát C-vitaminnal.
Írnátok a tapasztalatokról!
Illetve örülnék, ha hasonló megbetegedéssel (fej-nyaki daganat) küzdők is írnának.

Segítségeteket köszönöm: Zsuzsy


10. Zsuzsy 2011. 08. 27. 8:45:50
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Édesapámnál tavaly rosszindulatú daganatot találtak. (Fej-nyaki)
Kapott kemót majd sugarat.
A lényeg, miután kiderült (tavaly július) folyamatosan szedte az Avemart, c-vitamin illetve az olajfalevél kapszulát. Mellette kaqun ocigénvízet ivott. A sugár olyan szinten tönkretette a nyelőcsővét illetve az egész jobb oldalát, hogy nem tudott enni, ezért meg kellett műteni. Elég nagy műtét volt, 9 órás. A jobb fülétől egészen a válláig van a vágás. Azóta 2011.ápr ismételten nem tud enni. A műtét hatására beszűkült a nyelőcső. (de tünetmentes volt)
3 hete viszont a tüdején találtak több daganatot.
Most hezitálnak, hogy primer vagy áttét! Röhej!
Sajnos a nyelési próbléma miatt nem tudta szedni a kapszulákat, ezért áttértünk a Flavinra illetve a c-vitamin folyékony változatára. Mellette oxigénvíz.
Szeretnénk kipróbálni a B17-et c-vitaminnal, vagy a cod teát C-vitaminnal.
Írnátok a tapasztalatokról!
Illetve örülnék, ha hasonló megbetegedéssel (fej-nyaki daganat) küzdők is írnának.

Segítségeteket köszönöm: Zsuzsy


11. Zsuzsy 2011. 08. 27. 8:39:39
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Édesapámnál tavaly rosszindulatú daganatot találtak. (Fej-nyaki)
Kapott kemót majd sugarat.
A lényeg, miután kiderült (tavaly július) folyamatosan szedte az Avemart, c-vitamin illetve az olajfalevél kapszulát. Mellette kaqun ocigénvízet ivott. A sugár olyan szinten tönkretette a nyelőcsővét illetve az egész jobb oldalát, hogy nem tudott enni, ezért meg kellett műteni. Elég nagy műtét volt, 9 órás. A jobb fülétől egészen a válláig van a vágás. Azóta 2011.ápr ismételten nem tud enni. A műtét hatására beszűkült a nyelőcső. (de tünetmentes volt)
3 hete viszont a tüdején találtak több daganatot.
Most hezitálnak, hogy primer vagy áttét! Röhej!
Sajnos a nyelési próbléma miatt nem tudta szedni a kapszulákat, ezért áttértünk a Flavinra illetve a c-vitamin folyékony változatára. Mellette oxigénvíz.
Szeretnénk kipróbálni a B17-et c-vitaminnal, vagy a cod teát C-vitaminnal.
Írnátok a tapasztalatokról!
Illetve örülnék, ha hasonló megbetegedéssel (fej-nyaki daganat) küzdők is írnának.

Segítségeteket köszönöm: Zsuzsy


12. Andrea 2011. 08. 05. 8:31:04
Rákbetegek fóruma
Kedves Mindenki!
Páromnak 2,5 éve diagnosztizáltak végbéltumort. Elkezdte szedni az Avemart, majd műtét, kemo, és ahogy az szokott lenni, májáttét. Újabb kemok, minden ami az országban létezik. 2010ben újabb műtét. A máj 60%át eltávolították. Megint kemo sorozat. De a kór nem állt meg. Tüdő, mellhártyaáttétek, és a máj egyre romlott. Ekkor megkezdtük a COD teát a kiegészítőkkel, és a Máriatövist. De sajnos jött egy újabb prvosi lelemány. Gyógyszerkisérlet. Fél évig mérgezték, és szerintem csak azért nem halt meg mint több beteg, mert titokban itta a teát és a májvédőt szedte. De a rombolás óriási volt. Most sürgősen befelyeztek mindent, és sajnálttal közölték, hogy 3 hónapja van hátra. A szeme és az arcbőre már sárga, a bilirubin szint az egekben. Váratlanul találtam rá a gyógygombákra. Most ebbe vetettük a hitünket. Kérem, hogy akinek jótanácsa van, az segítsen. Mit tehetünk még. Jó lenne tudni mikorra várható egy jel, hogy hat a Vitanax, és van remény túlélni ezt a szörnyet, hisz csak 51 éves.


13. sedike 2010. 12. 09. 11:30:50
Rákbetegek fóruma
Kedves Bandi és Napsugár! Próbálkozunk természetesen alternatív gyógymódokkal is. Járt anyu hőterápiás kezelésre, ami ha nem is gyógyította meg, a fájdalmat csökkentette. Szedett valami speciális vitamint (nem tudom a nevét) ami megerősítette kicsit szervezetét, a járni is alig tud állapotból annyira hogy ellátja magát és a háztartást. Ivott cod teát, Avemart. Nem is tudom már pontosan miket próbált. Egyszerre mindent nem lehet, egyesével mindent meg talán nincs is idő már kipróbálni. Mellesleg az árak is durvák, bár ez legyen a legkisebb problémánk. Protekcióval bekerült egy jó dokihoz, keddre van időpontja. Remélem mond valami bíztatót.


14. Linda 2010. 09. 02. 14:26:00
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók,
2010.08.13-ig bírtam olvasni a fórumot… Több mint 1 hónapomba tellett elolvasni az elejétől fogva. Nem megy tovább, mert az igazat megvallva nagyon ijesztő volt az utóbbi pár oldal. Egyáltalán nem zavart eddig semmi, sem az hogy unoka született, sem a magánélettel kapcsolatos egymást támogató szavak. De az utóbbi pár oldalon használt jelzők és hangnemek távol állnak tőlem. Aki itt van akár olvasóként is, sajnos okkal van itt. Nem tartom helyesnek durván minősíteni akár egy másik beteg vagy hozzátartozó véleményét sem, mert ők ugyanolyan bizonytalan és kétségbeesett helyzetben vannak, mint akik adott esetben hónapok óta aktív résztvevői a fórumnak. Hálás vagyok a fórumért egészen 2010 júliusáig , onnantól kicsit tényleg elszaladt a dolog. Sokat tanultam tőletek és hősiesen jegyzeteltem is, hogy felállíthassak egy sorrendet, mit mikor hogyan szeretnék megpróbálni illetve kipróbálni. Sajnos, lehet sok ember elesik a lehetőségtől hogy a tudással (Bandi), tapasztalattal, szeretettel illetve odafigyeléssel (a teljesség igénye nélkül, Káma, Maka, Bebe, Napsugár, Zsóka, Lindy stb.) segíthessetek másoknak, amennyiben az elmúlt két hétnél kapcsolódik be az olvasásba (július vége augusztus eleje.) Ne haragudjatok, de ennek az oldalnak a kitartásról, küzdelemről kellene szólnia (ahogyan Me is írta: a végsőkig küzdeni kell), én személy szerint nem akarok öngyilkosságról, a másik ember véleményére görényezve reakciókat olvasni, vagy éppen ’viccesen ’ senkizve a másik embert. Mindenki valaki,valakinek a fia, lánya, szerelme, mamája, apukája, barátja stb. És biztos vagyok benne, hogy nem a saját szórakoztatására van itt.(Ne haragudj. Tudom nem kell itt lennem, mehetek a búsba máshová, de itt akartam lenni eddig a pontig, mert megkönnyeztem a történéseket sok esetben pedig nevettem. -Ezúton köszönöm a rezgőbotos beírást és Maka reakcióját )
Csak hogy teljes legyen a kép. Édesapámnak prosztata daganata volt 4 éve, amit sugárral kezeltek, Avemart ivott kb. 2 évig és hála Istennek rendben van idáig.
Most Édesanyámnál diagnosztizáltak gyulladásos emlődaganatot. Április vége óta most sikerült, ugyanis nincs körülírható tumor. (Nem a legjobb,de itt nincs olyan hogy, jó vagy rossz.) Amit kemoterápiával, illetve hormonterápiával fognak valószínűleg kezelni. Utána lehet csak műteni. Tudom Bandi ellenzed , de én és az anyukám a hagyományos illetve alternatív kezelések ötvözetében hiszünk. Az alternatív részét nyomjuk is gőzerővel…
Ha bárkit megbántottam a szavaimmal sajnálom és elnézést kérek, de nem akartam szó nélkül hagyni. Ha kérdésem merül fel, természetesen jelentkezni fogok. Vagy ami még jobb, remélem pozitív tapasztalatról számolhatok be.
Mindenkinek gyógyulást és kitartást kívánok
Őszinte tisztelettel és hálával
Sarlai Linda


15. ggabi 2010. 08. 18. 15:41:09
Rákbetegek fóruma
Rita, te tó Isten! 38 évesen elmenni... :( Ez borzasztóóó! Nagyon sajnálom, főleg a kisgyereket :(

Apu próbálta az Avemart, az volt a legelső amit megvettem neki, nem bírta. Van még belőle vagy 13-14 tasakkal... azt mondta borzalmas íze van.


16. Rita 2010. 08. 18. 15:21:54
Rákbetegek fóruma
Én nem ismerem gyakorlatban az avemart, de azt mondják, hogy most már ne avemart hanem oncomart.
Azoknak írom akik használják az avemart.


17. me 2010. 07. 30. 11:17:36
Rákbetegek fóruma
Kedves Hono!

Édesapámnak is tüdőtaganata van. Kapott sugarat és kemot is. Mindegyik nagyon legyengítetette, így utólag, mert az elején, úgy a háromnegyedéig jól bírta. Talán valameddig, valamilyen szinten kell az ilyen méreg, mint kemo, sugár, de óvatosan. Én is írtam már a fórumra, hog a következő kemot nem engedem beadni, iszonyat, mennyire legyengítette, agyilag letompította. Igaz, ez már nagon nagy dózis, és kombinált, csak a mérgek összeadnak, úgy sok.

Amit használunk: Berta prof. készítményei, vitacell csepp, Moksa elixír, Culevit. (anno a kezelőorvos azt mondta, avemart ne, rosszak a tapasztalatai vele)
(Cod teát csak pár hétig itta, rossz az íze, és hát itt többen is mondtak nem jót rá)
Megy még a hummel mikrorostos biogél. Füvesember Szabó Gyuri bácsinak is vannak tinktúrái.
Tényleg keresd Napsugárt (Bertha profhoz), habveros Bandit, Bucsi Juditot (Moksához), Angeleyest (celladamhoz)!!!


18. hono 2010. 07. 30. 10:15:18
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók!
A férjemnél egy hónapja diagnosztizáltak tüdőrákot agyi áttétekkel. Az agyából a legnagyobb daganatot eltávolították.
A primer daganatról még nincs semmi információnk, talán a jövő héten már lesz. Kezelésre (sugár vagy kemo) az elkövetkező két hétben szerintem még nem kerül sor.
Elkezdte szedni az AVEMART, és issza a COD teát is. Szeretném, ha legalább egy nagy dózisú C-vitamin kúrát is elkezdene.
Remélem ezek a dolgok nem ütik egymást.
Tudok a lugosításról, az étkezési szokások megváltoztatásáról, folyamatosan állunk át.
Ha van valakinek tapasztalata a C-vitamin kúrával kapcsolatban, az kérem írjon róla.
Laikusként nehéz eldöntenem, hogy Culevit vagy Avemar? Hallottam a B17 kúráról is, de erről sem tudok dönteni.
Ha van valaki a fórumon, aki a természetes gyógymódokhoz ért, és segíteni tud a legoptimálisabb összeállításában, az kérem segítsen!
Előre is köszönök minden segítséget!


19. Salome 2010. 07. 28. 12:29:20
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Először járok itt, és máris nagyon sokat tanultam. Édesanyámnak inoperábilis emlődaganata van, és a kemó mellett megpróbálunk kiegészítőket is használni. Szedi az Avemart, és most rendeltünk ezekből a Max-Immun-féle flavonoid gombatablettákból, viszont csak annyit tudunk róluk, amennyi a honlapon van. Két kérdésem lenne, ha esetleg ismeri vagy használta már valaki őket, nagyon hálás lennék a válaszért. Az egyik: azt hallottuk, hogy a gomba csökkentheti a kemó hatását, ez vajon igaz? A másik: lehet más táplálékkiegészítőkkel (az Avemarral) együtt is szedni?
Előre is nagyon köszönöm a választ, minden jót és jó egészséget kívánok mindenkinek!


20. me 2010. 07. 08. 15:48:14
Rákbetegek fóruma
Bebe!
Petrot mi sem, és b 17-et sem, ja és avemart sem :))))))


21. Sanyi 2010. 06. 21. 15:13:28
Rákbetegek fóruma
Kedves Janos!
Par dolgra reagalnek."Mi ez a szer?Mivan benne?"
Az Elixir TELJES MERTEKBEN TERMESZETES NOVENYI KIVONATOKAT TARTALMAZ.TEHAT MINDEN FONTOS ENZIMET,NYOMELEMEKET AMI A SZERVEZETNEK SZUKSEGES.Ezaltal balancozza az immunrehdszert.
Onimadok? Hat ez nem fedi a valosagot.Nekem mint mindenki masnak a neten ugyanolyan orom olvasni ,
valakinek jobbak a teszt eredmenyei!!Ami az en "csoda szereimet illeti;SOHA NEM probaltam,az Elixirt,sem a Culevit-et,De meg az Avemart-t sem.
En a B17-protokolban hiszek,a dietaval egyutt.
Emellett csinalom az LDN-t/alacsony dozisu naltrexone -t/ami egy alkohol es drog elvono kuras gyogyszer,nagy dozisban/50mg -100mg/
3-4.5mg ban azonban Bizonyitottan Jotekony hatasu gyogyszer/endorphin termelest szabalyzo,s ezaltal immun erosito,rakellenes hatassal/Egy
kivalo tanulmany elerheto a neten;Dr Bihary LDN
Itt be is linkeltem,akit erdekel/bar angolul van,de ha valakit erdekel,leforditasat felteszem.
Igen "csak"1 eve diagnosztaltak,8 honap max-al,ennek ellenere a betegsegemrol elkell mondjam,
legalabb annyit tudok mint azorvosok.SOT!!Peldaul
tudom betegsegem nem a kemohianytol van!!Es nem mert sugarhianyban szenvedek,hanem mert mig egeszsegesek vagyunk,nem figyelunk oda az immun rombolo tenyezokre,a kemikalokra es a helyes etrendre.Persze ehhez meg a stressz,tulhajtottsag.Szoval bar nemreg vagyok a Forumon,az nem azt jelenti nincs fogalmam dolgokrol,nincs tapasztalatom.
Semmi gond kerdezted e dolgokat,igy OK.
S,mint "Netboszi" is kerdezi,csak mint info mindenkit erdekelnenek tapasztalataid mit hasznaltal,hogy mukodott?
Udv,szep napot ,jo egeszseget mindenkinek.Sanyi22. ggabi 2010. 06. 17. 19:45:51
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Gyuri bácsihoz kapcsolódó: Ma én is bevittem apukám leleteit az üzletbe, mert anélkül nem adja ide az egészségügyi tinktúrát. Látnia, vagy dokumentálnia kell, hogy a daganat rosszindulatú.
Kétféle tinktúra van, az egyik sima fagyöngy, a másik az egészségügyi, de fogalmam sincs abban mi van. Végül is mindegy, csak használjon.

Egyébként rohadt mérges vagyok, mára volt CT időpontunk, eltipegtünk, erre közölték rossz a gép. Basszus most kedd reggelig várhatunk. Holnapra már rég kivettem a szabit, hogy viszem apukámat... meg tudnám fojtani az összes flegma eü. dolgozót... utálom ahogy affektálnak, hogy mindenkinek sürgős lenne a vizsgálat, de ez van... bla bla bla... ááááá felrobbanok.
Jaj és a poén, hogy a tüdőgyógyász főorvosnő, akivel ma beszéltem, elküldött a pathológiára, hogy kérjem ki apukám leletét. Ez egy váladék cytológiai lelet lett volna, vagy mi a fene, hát nem adták ide. Pedig még a dokinénit is felhívták telefonon, mégsem adták ki. Ezzel meg a CT eredménnyel mentünk volna az új onkológus dokihoz, akit ez a tüdőgyógyász főorvosnéni ajánlott.

Ma apukám megitta élete első natúr céklalevét, meg a krumpli levét, öntöttem bele neki fekete áfonya levet is, meg gránátalma levet is. Ezek jó sötét gyümik, remélem ilyenre gondolt Gyuri bácsi. Majd ha lesz szeder azt is veszek neki.

Kedves Netboszi, konkrétan milyen méregtelenítésre gondoltál? Apukám cukros, így eddig is diétázott, sok mindent nem eszik, viszont sok mindenről nem akar lemondani. Ilyen pl. a hús... igaz csak csirkehúst eszeget, nem is sokat, de eszi. A tejet nem iszik, sertéshúst nem eszik. Kapja Napsugár Profjának termékeit, Avemart, Gyuri bácsi tinktúráit, C vitamint, zöld algát. Hát egyelőre ennyi, bár sok mindent szeretnék még neki megvenni, a pénztárcám sajnos véges. Jó lenne az a Moksa elixír, a Celladam, a gyógyító gomba... csak azt nem tudom nem sok-e ez így egyszerre. Olyan sok jó dolog van és nem tudom melyik válik majd be, melyik lesz hatásos.

Na lelövöm magam, megyek megfürdetem a legkisebb ugrifülest :)


23. Angeleyes 2010. 06. 15. 14:23:13
Rákbetegek fóruma
Ja,még valami:én annyira rosszul voltam az Avemartól,úgy görcsölt és ment a hasam tőle,és olyan rossz volt a közérzetem,hogy a kemó nem okozott ennyi bajt:(((
Úgyhogy sztem ha ennyire tiltakozik a szervezete apukádnak,ne erőltesd.Én egyszer még el is ájultam tőle,olyan rosszul voltam.Brrr:(((((


24. ggabi 2010. 06. 15. 11:04:42
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

A c-vitaminra szeretnék reagálni, nekem több vesekövem van, műteni kell, mert nem tudták szétkalapálni, és nem is szedek c-vitamint... szóval akinek nem okoz gondot szerintem nyugodtan szedje, nem kell megijedni.

Apukám nagyon sírt hétvégén, remélem nem adja fel és küzdeni fog... nagyon el van keseredve.
Egy doki azt mondta rajta már csak a csoda segíthet. Tudom nagy a daganat 17x15 cm és a jobb oldali tüdejében is van 2 kisebb, ezek 2-3 centisek, de én bizakodom. Reménykedem, hogy ha ezekkel a csodaszerekkel nem is tűnik el, de legalább megáll és nem fog tovább terjedni.
Kapja az Avemart, bár nem ízlik neki, azt mondja zuborog a hasa tőle. Van valakinek ilyen tapasztalata? Ha nagyon nem fogja bírni akkor lemondom a rendelést.

Mától kapni fogja Napsugár Professzorának termékeit is. Mellette kap ő is C-vitamint, Spirulinát. Gondolkodom ezeken a gyógyító gombákon, egy doktornő írt nekem a miskolci irodából, ajánlotta a FlavoGenin PRO -t és a Vitanax PX-4/S -t, ebben bokrosgomba és patkónyelv gomba van.
A Gyuri bácsi féle teákat még megpróbáljuk. Keresni fogom az öreget, remélem elérhető.
Ez a Celladam nagyon jól hangzik.

Miskolci vagyok, ha van itt a fórumon "földi" és hasonló gondokkal küzd, kérném írjon. Jó lenne egy megbízható orvos. Apukám a Szent Ferenc Kórházban járt és Dr. Molnár Lajos vizsgálta meg, de őszintén megmondom ez a doki nagyon nagyon nem volt szimpatikus, és ez enyhe kifejezés rá.


25. me 2010. 06. 14. 9:39:17
Rákbetegek fóruma
Kedves Éva!
Ezért vagyunk, hogy legalább tanácsokkal, véleménnyel segítsünk.
Az nagyon fontos, hogy miben hiszel.
Én most a SAJÁT nézőpontom, véleményem mondom el, ami szubjektív, ezeket csináljuk, ebben hiszek (illetve hinni még másban is tudnék, de annyi mindent nem lehet egyszerre csinálni egy idősebb, beteg embernél).

Avemart nem si prbáltuk, már az alajén lebeszélt a doki, azt mondta, bármit, csak azt ne, rosszak a tapasztalatai, tehát arról én nem tudok nyilatkozni, más talán igen.

Nálunk megy a Culevit, ez volt az első dolog, amit elkezdünk, akkor még nem ismertem a fórumot. Szerintem jó, határozottan, bár sokan mondják, nem ér semmit.. Engem meggyőzött Kulcsár Gyula kutatása, eljárása, bizonyítása, kísérletei, és az elmélet levezetése. És a telefonos információnál nagyon segítőkészek).

Szedjük Bertha professzor készítményeit, aki mellett Napsugár dolgozik. Szintén meggyőzött az elmélete, az előadása, rendszeresen figyelmmel követi a leleteket, aszeint módosítja az alkalmazást.

(E kettő alkalmazása után, Culevit februártól megy, Prof. készítményei április végétől, május közepén volt kontroll CT, regresszió mutatkozott, de tudni kell, hogy volt sugár és kemo is..., mindenféle komment nélkül.)

Szedjük a vitacellt. Ebben a témában talán Angeleyes a "profi". (Telefonos érdeklődésnél nem voltak túl közlékenyek..., de a szer jó!)

És szedjük a MOksa elixírt.

És kb. ebben a sorrendben, időrendben.

Sajnos nekünk egyéb kúrák, mint beöntéses, léböjt, nyers-koszt, étrendváltoztatásos, mozgásterápiás nem jöhet szóba. A lehetőségeinkhez és a korlátainkhoz mérten ezek mennek. Ha ezekkel kapcsolatban van konkrét kérdésed, nyugodtan írj, akár mailt.


(1. lap) >>>2 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->