Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


401. Bucsi Judit 2012. 01. 20. 16:59:38
Rákbetegek fóruma
Kedves Tarokk!

Nem akarom én neked bizonygatni semmit. Leírtam mit használtam, lett utána egy negatív eredményem, és kész. Ha nem ettől akkor csoda történt, mert mást nem használtam. Végül is nekem mindegy, lényeg hogy nem kell műteni. :)
Te dolgod hogy mit tartasz igaznak, mit hazugságnak. Én beérem az eredményemmel boldogan, függetlenül attól hogy ki hiszi és ki nem.

Nézd, nekem rendkívül jó tapasztalataim vannak a készülékkel kapcsolatban, miért ne hihetném el hogy másnak is az van? Persze hogy nem kell az elérhetőségük, hiszek nekik a saját tapasztalataim alapján. Tőled sem követeltem, csak feltűnt, hogy aki az irigységbe majd bele pusztul inkább mint hogy saját tapasztalatot szerezzen a készülékkel kapcsolatban, sehol nem vállalja fel magát. Sem itt, sem máshol. Mindig csak hátulról a sötétből mennek az oltogatások.
Rám nem tudsz hatni, a saját tapasztalataim mindennél többet érnek.

Több hozzászólásom nem lesz a témához, te pedig léphetsz.


402. S. Krisztina 2012. 01. 20. 16:50:16
Rákbetegek fóruma
Kedves Tarokk!

Egyetértek veled a lényegben, nagyon különös dolgok történnek az immunotic házatáján, és noha egy rokonomnak voltak már személyes, pozitív tapasztalatai is a berendezéssel, jelen helyzetben azt mondom, igazad van, egy 500 ezres készüléket nem lehetne orvosi illetve tényleges, klinikai kipróbálás nélkül árusítani.
Emiatt sok fórumon szapulják már őket internet szerte, s meg kell mondanom, nem alaptalanul.

Sajnos sokan, mint végső reménybe fognak majd kapaszkodni, pedig még korántsem bizonyított orvsosilag a gép hatásossága, például a daganatos betegségekre sem.
A hazugságok pedig nem kérdésesek, teljesen igazad van, youtube videó nélkül is, mert én is voltam élő előadáson, és ott is említett ilyet az előadó-feltaláló, hogy klinikák használják eredményesen a készüléket.
Nos tehát, úgy tűnik, ebben is füllentett kicsit..tehát teljesen igazad van.

De ne hidd hogy mindenki elfogult itt az immunotic felé, vagyunk józanul (józanabbul) gondolkodók is páran.


403. Tarokk 2012. 01. 20. 15:56:45
Rákbetegek fóruma
Kedves lli!

Hallgasd meg a feltaláló youtube-os előadását, ott beszél pl. klinikákról és kórházakról ahol használják. Úgy tűnik, hazudott. Erre hívtam csak fel a figyelmet.

26:30-nál említi a klinikákat mint referenciát.

http://www.youtube.com/watch?v=SH4NceTCFB8


----
Kedves Judit!

Egy vicc amit írsz, semmi nem igazolja hogy a készüléktől gyógyultál meg, s nem mástól. Pont ezért kellenének a klinikai vizsgálatok, és referenciák, amikről kiderültek, hogy nem léteznek. Az is érdekes, hogy másoktól nem kérsz elérhetőséget. Akik védik, attól nem kell?
Ne légy nevetséges. :-(


404. Bucsi Judit 2012. 01. 20. 10:16:54
Rákbetegek fóruma
No akkor én is hozzászólok az Immunotic-os témához:
Van készülékem, kifejezetten saját célra vettem.
Nem vagyok már daganatos beteg, de nagy megelégedettséggel használom. Pozitív hatása érezhető. Saját tapasztalatom alapján igaznak hiszek mindent, amit a feltaláló ír róla.

A lemegszebb gyógyulásom a következő, amit leletekkel is tudok igazolni:
Egy UH vizsgálat során mindkét vesémen elváltozást találtak. Egyik egy jóindulatú dagi, másik egy érgomolyag. 3 hónap múlva kontrollra kellett mennem, de már CT-re, mert hogy az pontosabb képet ad. A két vizsgálat között kezelést nem kaptam csak egy ígéretet, miszerint ha nő a dagi, műtét lesz.

Használtam a készüléket, mellette vesére és immunrendszerre ható peptideket is.
Mire megnéztek CT-n, egyik vesémen sem láttak kóros elváltozást.
Ide nem tudom a leleteket berakni, de akit érdekel, e-mailben szívesen megmutatom.

Ui: Ha valaki támad, a nevét és valós elérhetőségét vajon miért nem adja hozzá?
405. Ili 2012. 01. 19. 21:32:10
Rákbetegek fóruma
Megnéztem a honlapjukat, a Gy.I.K. - menüben ezt írják:
"Igaz, hogy ez a gép gyógyítja a rákot?

Egyáltalán NEM! A készülék a frekvenciákkal közvetetten hathat a szervezet öngyógyító folyamataira, ami az immunrendszer erősödését eredményezheti. Az esetleges gyógyulás csakis a szervezet saját folyamata lehet!"

a referenciákat nem is találtam.

Viszont írnak valami lejáratási kampányról! - ez nem annak a része kedves Tarokk?

Nem támadlak! - csak itt már megszoktuk, hogy nem csak a rossz dolgokat támadják és nem csak a jót támogatják.
Különös érdekek dolgoznak nem kis erővel a rákbetegség körül.


406. Maka 2012. 01. 16. 16:50:10
Rákbetegek fóruma
Kedves Gizus,

Edesanyadnal kellene egy Helikobakter tesztet csinaltatni, mert lehet attol van a gyomor problemaja. Van ket fele antibiotikum amiket kell ilyenkor szedni. Szerintem nem a kemo miatt savas a gyomra anyukadnak, hanem e miatt a baci miatt. En 6 kemot kaptam megsem jött ez a problema. sajnos ezzel a bacival csak akkor foglalkozik a doki, ha kered. Van kemcsöbe leheleses vizsgalat, ami 85%-ban kimutatja , van e ez. Enterologusnal csinalnak ilyesmit. A vizsgalat igy nem terheli meg a beteget. A kemoim utan egy evvel megcsinaltattam , igaz en teljes gyomor es beltükrözest kertem. Altatasban csinaltak. Ma mar nincs vele problemam.

Kivanok Edesanyadnak jobbulast.

Üdv. Maka


407. habveros 2012. 01. 14. 19:01:58
Rákbetegek fóruma
Kedves Szilvi!

Kissé nehezen, rátaláltam magamra, ez valahogy megúszta a hekkelést.

Kedves Fórumozók! (2.)

Mielőtt folytatnám, el kell mondanom, hogy a leírtak, és a levont következtetések személyesek, NEM VITAALAPNAK szánom, csak az itt kutatókat szeretném a MÁSIK OLDALLAL megismertetni.

Épp ezért senki kritikájával nem fogok vitázni, mint ahogy bármely más írott közleménnyel sem lehet tenni, leírták, a szerző lehet már halott.

A daganat sejtek olyanok, mint a pénztőke, vagy mindent magukévá téve profitot termelnek, azaz szaporodnak, vagy, ha ez nem lehetséges, mert a párnacihába őrzik, inflálódnak, önmagukba zártak, BETOKOZHATÓK.
Erre a jelenségre épül az OPERÁLHATÓ – NEM OPERÁLHATÓ állapot meghatározása, valamint ezt kívánja elérni a „DAGANATSZŰKÍTŐ” onkológiai kezelés.
A műtét radikális és egyben gyors beavatkozás, azonnal megszabadítja az immunitást az extra terheléstől, ezzel, ha elég jó a státusz, lehetőség nyíl-HAT a hosszabb idejű tünetmentességre.(kb. itt találhatók azok a CSODÁLATOS, ill. hivatalosan: orvosilag nem, vagy nehezen magyarázható GYÓGYULT ESETEK)

Sajna a gyakorlati folytatás nem ez, műtét után jön a daganat terhelésével minimum felérő, de legtöbb esetben jócskán az meghaladó immunterhelés, a sugár – kemo kezelés.

Az alternatív terápia a daganat okozta terhelés csökkentésére olyan anyagokat alkalmaz, melyek a szervezet számára könnyen tolerálhatók, sőt legtöbbjük, általában összetett hatásmechanizmus révén, még javítja is a státuszt.
Ezeket az anyagokat,bár ugyancsak CITOSZTATIKUMOK az irodalom többnyire egyszerűen KILLER-nek nevezi.(azokat fogom sorolni, amelyekről elfogadható infók állnak rendelkezésre)

Killerek:

Hidrazin-szulfát, DCA - diklór acetát, Cézium – Klorid, Hidrogén-peroxid,
Petróleum, MMS(?), Protumol R 47, H 15 Indiai tömjénfa,Farkasalma, Lignan,
AGARICUS MILENA

Kidolgozott terápiákban alkalmazott killerek:
COD protokoll
Affimaf
B 17.
Gyógy gombák

A felsoroltak mindegyikét alkalmazzák killerként, akár felváltva, vagy kettőt - többet együttesen.(ez utóbbi veszélyes is lehet)

A komplett terápiákat figyelve feltűnő, hogy bármelyik killerhez kötődik a közszájon forgó elnevezésük,egyrészt jókora mennyiségű „KIEGÉSZÍTŐ”-t használnak, ez azt bizonyítja, hogy A KILLER MAGÁBAN EREDMÉNYTELEN, másrészt, és ez legalább ilyen fontos,

EGYIK ELJÁRÁS SEM DAGANATSPECIFIKUS! ÉS EZ TÉNY!

Bizonyítja egyrészt, hogy az OKI KEZELÉS a járandó út, valamint megkérdőjelezi a TÜNETI KEZELÉS által erőltetett, és eredményt nemigen hozó protokollt, miszerint a daganatokat osztályozva, azokat és csak azokat semmisítik meg.(felesleges „rendszámtáblát” akasztani a csorda egyedeire, szarvasmarha az mind)

Alkalmazások során betartandók, ill. kerülendők:

A természetgyógyászat ősi törvénye, hogy a kezelés a státuszt soha nem ronthatja.(„AMIT KI KELL BÍRNI, EL KELL VISELNI, AZT NEM SZABAD HASZNÁLNI, MERT NEM GYÓGYÍT”)

A biológia nem tudja kezelni azt a módszert, mely „ELŐBB MEGBETEGÍTELEK, HOGY AZTÁN MEGYÓGYULJ” ( Lothar Hirneise)

1.) Jellemzően ezek az anyagok is a szervezetre nézve, a toxicitási határon túl: MÉRGEZŐK! Többnyire nem maga az anyag, - mint pl. a KÉKSAV = HIDROGÉN – ciand, hanem a máj túlterhelése révén mérgeznek. (az eredmény szempontjából mindegy)
Megjegyzendő, hogy a biológia képes KELLŐEN LASSÚ ÜTEMBEN emelt dózisokat is könnyedén a maga javára fordítani.
(mint a pia: kis mennyiségben orvosság, nagy mennyiségben gyógyszer, ha meg nincs, NA AZ A MÉREG !)

Tehát a járható út, az anyagra vonatkozó dózisemelés betartásán túl, a fokozott figyelem. Ha van adat, egzakt kontroll.(labor, ph, vérnyomás, stb)

Ezt a leckét többnyire a segítőnek kell ellátni, mert a külső jeleket (szemszín allergiás tünete, motorikus változások) előbb vehet észre, mint az érintett.
Épp a fentiek miatt soroltam csak azokat a killereket, amelyekkel valamilyen tapasztalatok állnak rendelkezésre.

Sima, egymenetes esetek:

Sajnos a legritkábban fordulnak elő. Az alt. terápiát keresők legtöbbje már megjárta a rendszer szerinti „kötelező protokollt”, ami, bár előre kifizettették, egyrészt szinte kötelező, másrészt a szolgáltatásuk, legalább is eredmény szempontjából siralmas.

Így aztán pont az az egyetlen esély csökken szinte (a beavatkozástól és a szervezet „erejétől” függően) minimálisra, ami az alt. terápia egyetlen eszköze, az öngyógyító képesség.

Egy példa:
Diagnózis (legyen!: adenocarcioma)- műtét – kemoterápia.A kezelt, lévén onkológus, az első labor láttán hátat fordított az eü.-nek, csinált egy azaz egy B 17-es kúrát a kiegészítőkkel, eredmény normál és PET Ct negatív. Ekkor keresett meg, hogyan tovább, a kiújulás elkerülésére.
Remélem most is jól van ott a 20 000 km-es távolban.

Még egy: ( ez sem hazai eset)
Magát jó hosszú ideje emlődaganattal kezelő mesélte, hogy az R 47, és a VÉREHULLÓ fecskefű kombinációja hogyan robbantotta szét a sokadjára megjelent daganatot, és most mit csinál, ill. arról kérdezett, hogy mit kéne tennie.
Igen, ez is az az eset, amikor az alaposan beidegződött egyoldalú tudás határozza meg a cselekvést. Miután tisztáztuk, hogy fantasztikus, amit csinál, de az okot nem kezeli, megkezdte a szervezete tisztítását, remélem, jól van.

Két megjegyzés:
-akkor jelentkeznek az emberek, amikor gáz van, ha Ok! a helyzet biz nincs beszámoló, nehéz a követés.
-külföldi esetek többnyire rázósak, a nálunk hozzáférhető (még) készítmények nem, vagy teljesen más összetételben szerezhetők be.

Az IGAZI BONYODALOM:

Amire azt mondja Webster Kher, hogy : „AKIT HAZAKÜLDTEK MEGHALNI…”, vagy e közeli állapotok.
Ezeknél a killereket célszerű kombinálva alkalmazni, maximálisan szem előtt tartva, hogy most aztán egy lerobbant szervezetet kell úgy segíteni, hogy ne romolhasson a státusza.
Egyfelől ott a sürgető igény lefogni a többszörös daganatot (áttét? Annak hívják), amivel az onkológia nem bírt, -orvos széttárta a karját „ENNYIT TUDUNK”-, másfelől rendelkezésre áll egy 10- 30%-os teljesítő képességű, mindenre fokozott érzékenységgel reagáló szervezet, benne a lerobbant MÁJ mint főszereplő.
Ja és nincs IDŐ!, azt elhasználták arra, ami nem működött!

Kedves kritikusok, akik az alt. terápiát ráadásul a „bekapok valamit és elmúlik” szinten értelmezik, mielőtt megszólalnak, ezt próbálják átgondolni.
(a fönt lévő látja lelkem: soha ne kerüljenek ilyen helyzetbe!)

Két eset:

Inoperábilis (infiltrált = szövedékes, környezethez is kötődő) teljes nőgyógyászati diagnózis – egy havi b 17 után – b 17+ DMSO után – b17+ DMSO + DCA, vissza b 17+ DMSO. Jó fél év után regresszió, túl az egy éven fenntartó b 17 tabletta mellett lassan csökkenő, a laborok szerint inaktív daganat maradék, az eredeti 20 -24 % -a.

A másik:
„Áttétes” (ez így fals, ezért az idézőjel, több helyen megjelent) tüdő-máj daganatok, radiokemoterápia utáni kontroll erőteljes progrediáció.
Az onkológiai kezelés elhagyása mellett petróleummal indítva – DCA – DCA+MMS, amint a labor eredmény lehetővé tette, az MMS-t Iscadorra csere és jó egy év után majdnem teljes negatív CT.

Személyes: több száz laboreredmény (nagyrutin) elemzése során, - és ez nem hit, gyakorlati tapasztalat -, kijelenthető, hogy a ma és holnap alkalmazott GYÓGYSZER –nek látszó vegyi anyagok szervezetidegen hatása egyre nagyobb mértékben nő. A KORSZERŰ JELZŐ nem a biológiával barátságot, épp az ellenkezőjét jelenti.(erős a gyanúm, hogy a munkából való kiesés csökkentése a cél)

Még egyszer megemlíteném, a rendelkezésre álló idő szabott,(már a diagnóziskor meg van határozva) hogy ki hogyan sáfárkodik vele az egy dolog, de nagyon nem elfelejtendő, hogy a biológiának VAN SAJÁT SEBESSÉGE, a siettetésnek súlyos ára van.

2.)Jellegzetes „elkövetések”:

Teljesen érthető, de nagyon nem követendő gondolat,(persze, megint a beidegződés) hogy siessünk, minél előbb szabadulni a helyzetből, tehát amiről olvastunk, azt aztán durr bele mindent beadni – beszedni, a dózist többszörözni.
Ezek (is) szinte minden esetben a befejezéshez vezetnek.

Most kicsit átnéztem a „leltárt” mindössze egy alkalommal sikerült a túlbuzgás eredményét kivédeni.

Egyik:
Normál B 17 kúra, ahogy meg vagyon írva, és annak megfelelő ütemben hozva az eredményt, majd RIADÓ!
Mint kiderült, ez egy májat is érintő vastagbél eset, a b 17 mellé elkezdtek egy másik killert is.
Az eredmény az a bizonyos TLS azaz a tumor szétesési szindróma. A máj amúgy is csökkent képességei révén (meg még a hasító enzim mennyisége se elég ilyenkor) nem tudta a szervezetből kivezetni az elpusztult sejttömeget, ami egyszerűen vérmérgezést és vele együtt májleállást okozott.

Másik:
Évek óta sztómás, végbél daganatos, B 17 tabletta+ DCA mellett egyre javuló státusszal (és nagyon kevés kontroll lehetőséggel)
Utólag végiggondolva, eléggé magára hagyottan, gondolom a több éve tartó állapotot igen csak meggyűlölte, előbb duplázta, aztán háromszorozta a DCA dózist.
A daganat szétesett, a többi ugyan az…

Az alternatív kezelés néhány betartandója:
- mielőtt valaki bármely cél megvalósításához kinéz magának egy anyagot érdemes, sőt célszerű azonnal egy ugyanarra való másikat is keresni.
- Minden szervezet korától – állapotától – nemétől – DNS öröklésétől és még számtalan dologtól más és más. Dr Varga Zoltánt idézve:” az ember egyszeri és megismételhetetlen”. Ebből nyílegyenesen következik, hogy a behatásokra mindenki másként reagál. Vagy kicsit, vagy nagyon eltérően. Akkor hogy lehet feltételezni, hogy mindenkinek ugyan az az ORVOSSÁG a tuti. Nyilvánvalóan nem, és erre való a „tarsolyban” lévő másik anyag. A gyakorlat szerint általában 10 – 12 napos alkalmazás,- ha az nem folyamatosan emelkedő dózisú – alatt kiderül a hatás. Ha az a kívántat nem éri el, vagy netán státuszromlást eredményez, azonnal le kell állni vele. 2-4 napi szünet (ennyi kell a kiürüléshez) után jöhet a váltótárs.
Persze nem egyszerű elkülöníteni egy vírusos fertőzés okozta hasmenést egy béltisztítóétól.
- épp ezek miatt egy célra egy időben nagyon tanácsos egyetlen anyagot használni. Több azonos célú szer használata zavaró, sokszor szerepelt a fórumon: „nem merjük elhagyni, (ezt, vagy azt) mert nem tudjuk mi hat. Az, hogy az amúgy is szűkös pénz fogy, önmagában se jó, (van is vád, hogy a „házat is..”) de valahogy mindig elfelejtődik, minden a világon úgy van:

HA VALAHOVA ÁLLANDÓAN CSAK BEVISZÜNK, AZ ELŐBB UTÓBB MEGTELIK! (a pohár meg az utsó csepp, na meg a hócipő)

Márpedig a szervezet, pláne a bajban, igen csak tele van és a természetes anyag is bevitt anyag, azt ki is kéne hordani.
- jó, ha valamilyen módon rögzítjük az eseményeket és megfigyeléseket, mert egy idő után, még az is megesik, hogy ami egyszer nem jött be arra ismét sor kerül.

3.)Killerek kiegészítői:

Szinergitás,azaz együttműködés.
A természetes anyagoknak van egy jó tulajdonságuk, együttműködnek egymással, sőt néha a mesterséges molekulákkal is. Képesek egymás hatását fokozni elég sok módon, pl az egyik hatóanyagát eljuttatják a sejtekhez, vagy a kiváltott hatást sokszorozzák,stb.
A kiegészítők szerepelnek a terápiás előírásokban, azokat nem célszerű elhagyni.
Néhány példa:
B 17 + B 15 , DMSO, Kurkuma, Béta – glükán, némely nyomelem stb.

A következőben (3.) a terápia ennél lényegesebb részéről lesz szó, a szervezet tisztításáról.
Bandi


408. Rising Sun 2012. 01. 04. 21:03:07
Rákbetegek fóruma
Ezt érdemes lehet elolvasni.

(Az igaz, hogy most sok helyen lehet olvasni a Q10-ről,sok a reklám. A gond inkább az, hogy
a legtöbb helyen 10-20mg-os hatóanyagtartalmú kapszulákat árulnak, miközben a terápiás dózis több száz mg naponta. Ha valaki Q10 kapszulát vesz, feltétlenül nézze meg alaposan a csomagolást, mert sokszor megtévesztő a szövegezés pl : Q10 500 mg -os kapszula, ez van feltüntetve nagyban, közben kisebb betűkkel : hatóanyagtartalom : 10 mg , az sem mellékes, hogy természetes eredetű-e)

http://www.tenyek-tevhitek.hu/q10-hatasai.htm

Az újabb vizsgálatok nem csupán a klinikai javulást dokumentálták, hanem azonosították a Q10 feltételezett mechanizmusait is, amelyek segítenek lassítani a tumor növekedését. E mechanizmusok közt szerepel az immunaktivitás serkentése, az angiogenezis gátlása és a gyulladásfaktorok szintjének csökkentése, amely szintén csökkenti a ráksejtek terjedését.
A melanoma és a mellrák két olyan ráktípus, amelyben a Q10 hatékonyságát bizonyították. Sajnálatos módon a média és a rákkal foglalkozó orvoslás tudomást sem vesz ezekről az ígéretes felfedezésekről, amelyek sok életet menthetnének meg.
Például, egy nemrég lefolytatott melanoma vizsgálatban az alfa interferon hatását tesztelték Q10-zel (400 mg/nap adaggal) és anélkül. A Q10-et szedő csoportban tizedére csökkent az áttétek kialakulásának a kockázat, ami több, mint elképesztő hatás. Ez a hatás még hangsúlyosabb volt az előrehaladott melanómában szenvedők körében, akiknél 13-szoros kockázatcsökkenést tapasztaltak. Az alfa-interferon egy immunrendszert stimuláló gyógyszer, amelynek azonban olyan súlyos mellékhatásai vannak, hogy sok beteg kénytelen a szedését abbahagyni. Ebben a vizsgálatban a Q10 kiegészítést kapóknak mindössze 22% hagyta abban az alfa-interferon kezelést, míg a Q10-et nem kapók 82%-a.

1. Basic Clin Pharmacol Toxicol. 2007 Jun;100(6):387-91.
2. Melanoma Res. 2007 Jun 17(3):177-83.

Gian Paolo Littarru és Luca Tiano:
A Q10 koenzim klinikai aspektusa: az újabb eredmények.

Forrás: Gian Paolo Littarru és Luca Tiano: Clinical aspects of coenzyme Q10: An update. Nutrition 26 (2010) 250-254.

Fordította, kivonat: Szendi Gábor

A Q10 egy nem fontosságának megfelelően kezelt étrendi kiegészítő. Tekintve, hogy 20 éves kortól folyamatosan csökken a szervezetben a szintézise, ajánlatos a folyamatos pótlásáról gondoskodni. Bizonyos kórképekben pedig egyenesen javulás várható tőle.A Q10 koenzimnek számos funkciója vált ismertté, amelyek miatt fontos szerepet játszik számos területen és betegségben.

Kardiovaszkuláris betegségek

A Q10 szív és érrendszeri hatása három fő tulajdonságának tulajdonítható. Egyrészt fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal működését. A szerzők kettős vak placebokontrollos vizsgálatban igazolták, hogy a Q10 csökkenti a káros oxidációs folyamatokat az artériák falában. Ennek következtében az érfalak rugalmassága jelentősen nőtt. 1975 óta számosan vizsgálat elemezte a Q10 hatását a vérnyomásra. Rosenfeldt és munkatársai 2007-ben metaanalízist végeztek az addig lefolytatott 12 vizsgálaton. A Q10 az elemzés szerint 17 Hgmm szisztolés és 10 Hgmm diasztolés vérnyomáscsökkenést idézett elő. Ez a hatás döntően az érfalak fokozódó rugalmasságának tulajdonítható. Egy friss vizsgálat a szívmegnagyobbodásban mutatta ki a Q10 védőhatását. Napi 200 mg hatására jelentősen javult a szívmunka és a terhelhetőség. Egy szintén friss vizsgálat bypass műtétben igazolta a Q10 védőhatását. A Q10 csoportban a műtét előtt 7-10 napon át napi 150-180 mg Q10-et adtak a betegeknek, s ez jelentősen lerövidítette a kórházi tartózkodást, lecsökkentette a komplikációkat és az ischémiás jelenségek káros hatását. (A szívelégtelenség komoly betegség, a diagnózis évében a betegek 20%-a, a betegek fele pedig 5 éven belül meghal. A többgenerációs Framinhagm vizsgálat adatai szerint azok a 65 év alatt emberek, akiknek szívelégtelenséget diagnosztizáltak, 8 éven belül 70-80%-uk meghalt. A szívelégtelenség rejtett oka lehet a sztatinszedés. Egy korábban közölt cikkben (olvasható itt) a szerző rámutatott arra, hogy a sztatinok (koleszterinszint csökkentők) gátolják a szervezetben a Q10 szintézisét, s ezért a sztatint szedők körében gyakoribb a szívelégtelenség és a szívritmuszavar, ami lehet halálos kimenetelű is. Számos más gyógyszer is gátolja a Q10 termelődését, pl. a bétablokkolók és a vérhígítók is. -Sz.G. megj.)

A vér Q10 szintjének jósló értéke szívbetegek esetében

A múltban azt találták, hogy szívbetegségre hajlamosabb etnikai csoportokban alacsonyabb volt a Q10 a vérben. Molyneux és mtsi. újabb keletű vizsgálatában 276 krónikus szívelégtelenségben szenvedő embert követtek átlagosan 2.7 évig, mérve a vérben a Q10 szintjét. Ez idő alatt 76 haláleset történt és a Q10 vérszint jó előrejelzője volt annak, ki fog meghalni.

A sztatinok és a Q10

A sztatinok szedése igen gyakran okoz izommal kapcsolatos komplikációkat, ill. izomfájdalmakat. Ennek hátterében feltételezik, hogy az áll, hogy a sztatinok nemcsak a koleszterin, de a Q10 szintézisét is gátolják a májban. A sztatinok nem csak az vérben, de a test többi sejtjében is csökkentik a Q10 szintjét, s megzavarják az izmok energiatermelő képességét. Némely vizsgálat szerint a Q10 szedés javítja az izomfájdalmakat, más vizsgálatok szerint nem.

Reprodukciós orvoslás

A szerzők egyik vizsgálatában bebizonyosodott, hogy napi 200 mg Q10 jelentősen javítja a férfiak spermaminőségét és mennyiségét. Egy másik, Safarinejad által vezetett vizsgálatban 212 veleszületett okokból meddő férfinél placebo kontrollal igazolhatóan 26 hét alatt napi 300 mg Q10-zel jelentős javulást lehetett a placebóhoz képest elérni.
2009-ben Teran és munkatársai arról számoltak be, hogy a 20. héttől szedett napi 200 mg Q'§ szignifikánsan lecsökkentette a Q10-et szedő csoportban a preeklampszia kockázatát. A Q10-et nem szedők közt 25.6%-ban alakult ki preeklampszia, míg a Q10 csoportban csak 14.4%-os volt. A preeklampszia gyakori és súlyos kockázat mind az anyára, mind a gyermekre nézve.

Q10 és testedzés

Korábbi vizsgálatok azt mutatták, hogy Q10 hatására javul az aerobik edzés hatékonysága, csökken a fáradékonyság, nő a teljesítmény. 2008-ban három vizsgálat is foglalkozott a kérdéssel. Az egyik vizsgálatban már egyszeri Q10 adása edzés előtt növelte az izmok oxigénfelvételét. Kétheti Q10 szedésre megnyúlt az elfáradásig eltelt idő. A harmadik vizsgálatban kendo atléták edzéssel kapcsolatos fiziológiai paraméterei változtak pozitív irányba.
Egy vizsgálat pedig azt igazolta, hogy a Q10 edzés alatt fokozza a zsírégetést és lazább edzés alatt is fokozottabb szimpatikus aktivitást idéz elő.

Emberi Q10 hiány

A Q10 jelentősen javít azokon az izomproblémákon, amelyeket az izom mitokondriumának (energiatermelő részének) zavara okoz. Akikben egy génhiba miatt nem termelődik megfelelően a Q10, azok szintén jól hasznosítják a szájon át bevitt Q10-et.

Neurodegeneratív betegségek

Ezekben a betegségekben az oxidáció csökkenése és a sejtek energiatermelésének növekedése idéz elő javulást. Az egyik ilyen betegség a Friedreich ataxia, melyben Q10 E vitaminnal adva jelentősen javította a szív és izomzat munkáját.
Henchcliffe és Beal nemrég foglalták össze a Q10 szerepét a Parkinson betegségben. Nagy dózisban jelentősen lassította a betegség előrehaladását. (Shults összefoglalója szerint pl. 200-800 mg Q10 napi adag védte a dopaminerg neuronokat, amelyek pusztulása okozza a betegséget. -Sz.G. megj.)

Más klinikai aspektusok

Inui és mtsi. nemrég igazolták, hogy a Q10 csökkenti az UV sugárzás okozta ráncosodást. A Q10 gátolja az interleukin-6 (gyulladáskeltő anyag) és a kollagén rostok bomlását végző enzim aktivitását.
Több vizsgálat igazolta, hogy a Q10 rákban csökkenti az újér képződését (angiogenezis gátlás).
(A cikk végén olvashat többet a Q10 és a rák kapcsolatáról!) Egy másik terület, amelyben a Q10 mitokondriumok működését serkentő tulajdonsága játszhat szerepet. Ez a migrén. 2005-ben Sándor és mtsi. komoly rohammegelőző hatást mutattak ki Q10-et szedőknél. A Q10-et szedők 47.6%-ánál legalább 50%-kal csökkent a rohamok száma, míg a placebo csoportban ez csak a résztvevők 14.4%-ára teljesült.
Hershey és mtsi. vizsgálatában fejfájós gyerekeket testsúly kilogrammonként 1-3 mg Q10-zel kezeltek naponta, s ennek hatására a gyerekek 46%-nál a fejfájások gyakorisága 50%-kal csökkent.

A Life Extension Foundation oldalán a következő kiegészítéseket lehet olvasni:

Az újabb vizsgálatok nem csupán a klinikai javulást dokumentálták, hanem azonosították a Q10 feltételezett mechanizmusait is, amelyek segítenek lassítani a tumor növekedését. E mechanizmusok közt szerepel az immunaktivitás serkentése, az angiogenezis gátlása és a gyulladásfaktorok szintjének csökkentése, amely szintén csökkenti a ráksejtek terjedését.
A melanoma és a mellrák két olyan ráktípus, amelyben a Q10 hatékonyságát bizonyították. Sajnálatos módon a média és a rákkal foglalkozó orvoslás tudomást sem vesz ezekről az ígéretes felfedezésekről, amelyek sok életet menthetnének meg.
Például, egy nemrég lefolytatott melanoma vizsgálatban az alfa interferon hatását tesztelték Q10-zel (400 mg/nap adaggal) és anélkül. A Q10-et szedő csoportban tizedére csökkent az áttétek kialakulásának a kockázat, ami több, mint elképesztő hatás. Ez a hatás még hangsúlyosabb volt az előrehaladott melanómában szenvedők körében, akiknél 13-szoros kockázatcsökkenést tapasztaltak. Az alfa-interferon egy immunrendszert stimuláló gyógyszer, amelynek azonban olyan súlyos mellékhatásai vannak, hogy sok beteg kénytelen a szedését abbahagyni. Ebben a vizsgálatban a Q10 kiegészítést kapóknak mindössze 22% hagyta abban az alfa-interferon kezelést, míg a Q10-et nem kapók 82%-a.

1. Basic Clin Pharmacol Toxicol. 2007 Jun;100(6):387-91.
2. Melanoma Res. 2007 Jun 17(3):177-83.


409. habveros 2012. 01. 04. 13:25:17
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Röviden és brutálisan, ahogy ez már nálam hagyomány:

Goji:
(nem szándékozom a forgalmazónak reklámot csinálni, így is hiánycikk lett)

"Az észak-kínai Ningxia Hui Autonóm területen élők számára a Lycium Barbarum egy kisméretű, vörös, gyógyhatású bogyó, amelyet a nyugaton élők farkasbogyóként ismernek”

„A Lycium Barbarum kizárólag Észak-Kína Sárga folyóhoz közeli kis területén nő:”


A másik forgalomban lévő „GOJIBOGYÓ”:

„A Lycium Chinense Miller, a farkasbogyó nagyon közeli, mindamellett jól megkülönböztethető rokona mind a tápanyagtartalmat, mind pedig a bioaktív tulajdonságokat tekintve alulmarad a kínai farkasbogyóval szemben.”
„, a Lycium Chinense jelentősen kisebb ORAC értékkel bír (202 vmTE/g), mint a Lycium Barbarum (303 vmTE/g)."

(itt is igazolódik a TERMŐHELYTŐL FÜGGŐ HATÁSOSSÁG!!)

„Érdemes lehet tehát megnézni a csomagolást tüzetesebben és kideríteni a latin nevét is a goji bogyónak / lícium gyümölcsnek, mielőtt pusztán az egységár alapján döntve kosarunkba helyeznénk vagy megrendelnénk egy adott terméket. Ha pedig olyan csomagolással találkozunk, amin nem tüntetik fel a gyümölcs latin nevét, az ugyancsak elgondolkodtató lehet”

Alkalmam volt összehasonlítani, csak úgy paraszti módon a kettőt, amiket idéztem igaznak bizonyultak. Nem elsősorban a szokásos vitamin és antioxidáns anyagai, hanem azok biokötődései miatt eddig a legjobban detektálható a hatása.

Q 10.
Tiszta egy röhej, hogy időről időre mindig előkerülnek a csodaszerek.
Nyilvánvaló, hogy a különböző (elsősorban nem a fogyasztói ) érdekek által TÁMOGATOTT kutatások úgymond EREDMÉNYEI forognak a parketten, ez hozza a profitot, ilyeneknek kell a 20%-ot, a reklámozására költeni.

Egy szándékosan elferdített idézet:
-azt a statisztikát fogadom el, amit én HAMISÍTOTTAM!

Ha egyszer a pénz azt akarja bizonyítani, hogy valami jó, akkor azt kapod tálcán, ha viszont az ellenkezőjét, azonnal meg is győznek.

Miről szólnak a MEGTÁMASZTÓ esetleírások? Valakik (gondosan kiválasztottak) kaptak Q 10-et, és VOÁLÁ! ez igaz is, mert ennyi segítség elegendő volt a szervezetüknek a (ideiglenes) talpra állásra. Ha jól jártak, ez egy pattanáskezelés (tüneti), semmi nem bizonyítja, hogy csak és kizárólag az antiox. hatás a megváltó. Azután jön a meglepi, amikor, mint a TÜNETMENTES KEMOKEZELÉS UTÁN ott az áttét halmaz!
Kéne már tudni, az anyagcsere zavarnak nincs egyetlen oka, ill. van, a TELJES ÉLTTERÜNK! Na erre szedjél Q 10-et.

Mint minden KÉSZÍTMÉNY, ez is a drága, ill. nagyon drága szerek közzé tartozik. Nem lenne tán jobb ezt a suskát komplex karbantartó terápiára fordítani?

Még annyit, hogy azok, akik ugyancsak elesett állapotban vannak vajh, ha Q 10-et, vagy bármilyen más divatcikket szednek talpra állnak? Javasolnám ellenlábasként a Q 3-at.

Sziasztok, Bandi


410. Cinci 2012. 01. 04. 13:16:40
Rákbetegek fóruma
Alga. Nekem is 500 g-os van, ajanlott napi adag 1 kavaskanal, ebben 580 mikrogramm jod van, ez mega adag, a multivitaminomban 7 mkrgm van, ami allitolag a napi szukseglet 67%-at fedezi (ezt nem tudom, elhiggyem-e). Nem szoktam minden nap bevenni algat, mert tudtommal a szervezet kepes vmennyire tarolni a jodot. Az biztos, hogy ilyen bio formaban nem karos ez az adag sem, a japanok pl. meg ennel is sokkal tobbet esznek, algaban es halban, es kozismert, milyen hosszu ideig elnek es milyen egeszsegesek. Amugy az ecsetelesre sztem kaliumjodidot hasznalnak (ami sotetbarna), ezt nagy mennyisegben nem igazan jo szedni, foleg a kalium tartalom miatt. Ja, es 1 kaveskanal kb 1.16 g, vagyis, ha minden nap szeded, akkor is tobb, mint egy evig eleg (en 6000 Ft-ot fizettem az 500 g-os kiszerelesert).


411. Rising Sun 2012. 01. 04. 9:55:46
Rákbetegek fóruma
Sziasztok !

Itt van a két legújabb fordítás, ami a Q10-ről szól.
A Q10 termelésünk 20-30 éves kortól folyamatosan csökken.

Abram Hoffer napi 300-600 mg-ot javasol a daganatos betegeknek.

Tessék, ezek rendkívül nagy jelentőségű eredmények :


1.
Biochem Biophys Res Commun. 1994 Mar 30;199(3):1504-8.

A Q10 kezelés dózisától függően a mellrák részleges és teljes regresszióját figyelték meg a páciensekben

Partial and complete regression of breast cancer in patients in relation to dosage of coenzyme Q10.
Lockwood K, Moesgaard S, Folkers K.Absztrakt: A tápanyagok és a vitaminok összefüggése a rák kialakulásával és megelőzésével egyre inkább egyértelművé válik. A klinikai protokoll: 32, úgy nevezett „nagy kockázatú” mellrákban szenvedő pácienst kezeltek antioxidánsokkal, zsírsavakkal és 90mg CoQ10-el. 6 páciens a 32-ből részleges tumor regressziót mutatott. Ezen 6 páciens egyikének a CoQ10 dózisát 390 mg-ra emelték. Egy hónapon belül a tumor nem volt többé kitapintható és a következő hónapban a mammográfia megerősítette a tumor hiányát. Egy másik esetben – ahol bizonyított volt a mellrák, amelyet nem radikális sebészeti úton eltávolítottak, de a tumor-ágyban tumor maradványt igazoltak – 300mg CoQ10 kezelést alkalmaztak. A páciens 3 hónap múlva kitűnő klinikai állapotban volt és nem mutattak ki tumor maradványt. A CoQ10 bioenergetikai aktivitása hematológiai és immunológiai aktivitásként expresszálódott, mint domináns, de nem az egyetlen molekuláris mechanizmus, amely a tumor regresszióját okozta

2.
Biochem Biophys Res Commun.
1995 Jul 6;212(1):172-7.

A Q10-vitamin kezelés hatására kialakult metasztázis regresszió előrehaladást jelent a mellrák terápiában.

Progress on therapy of breast cancer with vitamin Q10 and the regression of metastases.
Lockwood K, Moesgaard S, Yamamoto T, Folkers K.

Absztrakt: 35 év során a Q10 (koenzyme Q10; CoQ10) és a rák kapcsolatában a nemzetközi adatok és tudományos eredmények, a biokémiai, biomedikai és klinikai kutatások elvezettek oda, hogy 1993-ban két, mellrákos páciens esetében komplett tumor regressziót állapítottak meg. Ezen eredmények folytatásaként három további mellrákban szenvedő páciensnél szintén alkalmazták a Q10 terápiát. A teljes vizsgálati idő alatt (3-5 év) 390mg Q10 (Bio- Quinone of Pharma Nord) kezelést adtak (orálisan). A 44 éves páciensben számos, májban kialakult metasztázis „eltünt” és máshol sem találtak áttéteket. A 49 éves páciens (aki szintén 390mg Q10-t kapott) hat hónap után kiváló állapotban volt és nem találtak tumort a mellüregben. A 75 éves páciens esetében – akinek egyik mellében volt tumor és a mell eltávolítása után 390mg Q10-t kapott – nem találtak tumort a tumorágyban és nem találtak metasztázist sem. A kontroll vérmintákban a CoQ10 szint 0.83 – 0.97 – 0.62 mikrogram/ml volt. A Q10 terápia hatására az értékek a páciensekben (A-MRH, EEL ez nem tudom mit jelent) 3.34 – 3.64 – 3.77 mikrogram/ml-re emelkedtek.


412. Maria 2012. 01. 03. 19:07:30
Rákbetegek fóruma
http://www.youtube.com/watch?v=sBj4fZg_TQ8
Az alábbi hivatkozást tettem közzé Orbán Viktor Miniszterelnök Úr hivatkozásaiban:
Változatlanul tiltakozom a kislányom bélelzáródását megszüntető életmentő műtétjének megtagadása ( 52/2006. sz. EÜM rendelet ) és az ehelyett durogesiccel való háromszoros túladagolása ellen a Bajcsy Kórházban Budapesten. A kislányom otthonában nem kapott semmilyen kábítószert, tehát rá mindenképpen vonatkozik az a gyógyszergyári adagolási előírás, amit a 43/2005. sz. EÜM rendelet is előír, ami szerint a durogesic ( kábítószertapasz, ami halált is elő tud idézni ! ) kezdő adagja 25 mikrogramm, mégis a kislányomra 75 mikrogrammosat tettek fel. Az igazságügyi orvos-szakértők hamisan tanúzva mégis azt állapították meg, ellentétben az EÜM rendelettel és az adagolási előírással, hogy az adagolás rendben volt. A nyomozó rendőr meg nem tudja megállapítani a 25 és 75 között, mint két szám között a különbséget. Nem beszélve arról, hogy olvasni sem tudnak, mert nem tudták elolvasni a morfium tájékoztatójából: 2. TUDNIVALÓK A MORPHINUM HYDROCHLORICUM TEVA OLDATOS INJEKCIÓ ALKALMAZÁSA ELŐTT
Ne alkalmazza a Morphinum hydrochloricum TEVA oldatos injekciót • a bélműködés hiányában, illetve késleltetett gyomorürülés esetén
( Forrás: OGYI ) Tekintettel arra, hogy Magyarországon nem tudják alkalmazni a törvénybe iktatott WHO ajánlásokat az adagolásra vonatkozóan, javasolom a WHO képviselőinek a meghívását ismeretterjesztő előadások céljából a kábítószerek kezdő adagjára vonatkozóan, melyet Magyarországon jogszabály is előír! - mert mint az Uzsoki ügynél hallhattuk, a nem kezdő adag esetén a túladagolást bizonyítani szinte lehetetlen, mert a határ a csillagos ég - na nem az emberszeretetben - a morfium és a durogesic adagolásban. Változatlanul választ várok Orbán Viktor Úrtól is arra a kérdésre, hogy a bélelzáródásban szenvedő kislányom esetén miért lehetett megtagadni az alkotmányos élethez való jogot és a jogszabályi előírások ellenére miért lehetett ellenjavallt morfiumot és háromszorosan túladagolt Durogesicet alkalmazni nála, csak a halálát siettetve és a halálára várva, diszkriminálva őt, nem tartva be az egyenlő elbánás elvét, sértve az alkotmányos és egyéb alapjogait. Magyarországon az alkotmánnyal és a jogszabályokkal ellentétben Kövér Annát több, mint 30 napig tartották bélelzáródásos állapotban. Ha rákos lennék, félnék a fizikai megsemmisítésemtől.
Kövérné Sövegjártó Mária


413. Bobo44 2012. 01. 02. 14:18:59
Rákbetegek fóruma
Kedves Cinci!
Én tettem föl a történetünket, mert a környezetemben nagyon sokan küzdenek ezzel a problémával és segíteni szeretnék. Nekünk bejött.
Csodaszer-e a sziklák könnye?

Íme egy kis ízelítő a mumioról.

Háromezer éve ismerik, és számos nyelven úgy hívják: mumio. Már Arisztotelész is írt róla, és azóta az orvostudomány számos nagyja emlékezett meg dicsérően a szerről. A mumiót Közép-Ázsiában, Iránban, Indiában és Kínában lelik fel a leggyakrabban. Mindig is nagyon értékes szer volt - olyannyira, hogy még a lelőhelyét is titokban tartották. A történelmi korokban szinte egyenértékű volt az aranynyal. Ma is nagyon ritka.
Ma már persze tudjuk, hogy ez a fekete, szurokszerű anyag számos hegy barlangjában megtalálható. Néha úgy tűnik, a sziklákból folyik elő, innen a "sziklák könnye" költői elnevezés. A tudomány emberei sokáig nem értették, hogyan képes a természet ezt az anyagot ilyen formában létrehozni (ma sem teljesen egyértelmű).
A mintegy hetven éve folyó mumiokutatások két dolgot bizonyítottak be minden kétséget kizáróan. Az egyik a szer összetételére, a másik a hatásaira vonatkozik. A vegyelemzések érthetővé teszik, miért áll a szer olyan nagy becsben évezredek óta. Csak olyasmi van benne, amire az emberi szervezetnek szüksége van, különösen betegségek esetén. A mumióban található méhviasz, a szervezet számára nélkülözhetetlen hat aminosav és több fontos B-vitamin (1-es és 12-es). Van ott még D-provitamin, szerves sav és illóolaj is. És ezzel még mindig nincs vége a listának, hiszen a mumióban rengeteg makro- és mikroelem is található. Gyakorlatilag az egész nyomelem- és ásványsorozat, amit manapság mesterségesen készített pezsgőtablettákban próbálunk magunkhoz venni. És mivel mindezek az elemek természetes úton kapcsolódtak össze, a szer nagyon jó hatást gyakorolhat a szervezetre.
A mumio kedvezően befolyásolja az anyagcsere-folyamatokat, véd a megfázás és a gyulladások ellen, elősegíti a beteg vagy a sérült szövetek és csontok regenerációját. Ásványai és vitaminjai révén erősíti a szervezet ellenállóképességét a betegségekkel szemben, erőt ad. Az ezzel foglalkozó három nagy kutatóközpontban - ebből kettő Oroszországban található, ott főleg a Pamír és az Altáj hegyi barlangjaiban gyűjtött mumióval foglalkoznak - egyöntetű megállapítás született: ez valóban afféle "csodaszer", persze az orvostudomány, a biológia teljes mértékben meg tudja magyarázni a hatásait. Az igazán csodálatos ebben az, hogy a természet furcsa és alig érthető módon mintha gondoskodott volna rólunk. Mert hát nyilvánvaló, hogy ez az anyag valamilyen ismeretlen erő hatására nyomódik ki a sötét barlangok repedéseiből. Azt még csak-csak értjük, hogyan kerül ott bele az a sok ásvány és mikroelem - bár azt már nem, hogy ki keveri össze. És hogyan kerülnek oda az aminosavak és a méhviasz? Sokáig sorolhatnánk, mi mindent nem értünk ebben a folyamatban, de ennél fontosabb, hogy a természet már akkor termelt mumiót, amikor emberek még nem is éltek a világon, és ma is termeli, amikor felhasználhatjuk. Így hát valamiféle univerzális jóságra gondolhatunk elsősorban, amely ezt a sokak által méltán becsült univerzális szert a rendelkezésünkre bocsátotta.

Nemere István

(forrás: tvr-hét 2003/33. szám)


414. Cinci 2012. 01. 02. 11:58:28
Rákbetegek fóruma
Hallott vki mar a "mumio"-rol, mumijorol? Sziklak konnyenek is nevezi a nepnyelv. A masik MIM-es forumon, petroleumrol, tette fol vki. Most hallok rola eloszor, de nagyon jo hatasu lehet, ha igaz, amit ott irnak. Alternativ rakgyogyaszatban is h asznaljak, ugy tunik.


415. Cinci 2012. 01. 02. 11:37:35
Rákbetegek fóruma
Krisztina: en megprobalnam a helyetekben a leander kivonatot. En mar tobbszor rendeltem errol a helyrol: http://www.sutherlandiaopc.com/ Nezd meg a Testimonials alatt a kepeket pl. a mellrakos norol. Szerintem biztos, hogy lokalisan is lehet hasznalni a szert, bar a holgy a mellrakjat belsoleg kezelte. Eleg latvanyos a gyogyulas.

Bandi, igazad van a David Bender taplalkozasi "professzor" velemyneit illetoen a meregtelenitesrol. Egyszeru s...fejrol van szo alapvetoen, aki anelkul hinti az iget, hogy o v. barki mas megalapozta volna az illeto velemenyt kutatasokkal. Arulkodo modon, a honlapjan nem kozli a publikacioi listajat (ami azert "professzoroknal" alapkovetelmeny), egyszeruen azert, mert nincsenek neki. Egy taplalkozasi folyoirat szerkesztoje, oda szokta beirni az okossagait. Szoval tovabbra is meregtelenitsetek belatasotok szerint. Amugy mi tortent szegeny Bujtor Istvannal?


416. *Napsugár* 2011. 12. 30. 23:22:10
Rákbetegek fóruma
Lassan közeledik a 2011-es év vége, és tiszta lappal indulhatunk.

Kérlek, hogy az év utolsó napján szentelj rá egy fél órát arra, hogy átgondold, mi az, amit itt szeretnél hagyni, amit nem szeretnél magaddal vinni a 2012-es évre. Lehet ez bármi, amit úgy gondolsz, érdemes letenni, mert már nem szolgál Téged, és akadályoz a fejlődésben. Akár egy gondoldat, egy félelem, bármi..., ami nem vezet sehova. Bocsáss meg a környezetednek, és legfőképpen bocsáss meg Önmagadnak! Légy hálás mindenért, ami távozni szeretne, és engedd el! Semmi egyéb teendőd nincs, csak VÁLASZD azt, hogy ezeket elengeded... Engedd meg, hogy eltűnjenek az Életedből... Köszönd meg, hogy eddig részei voltak az életednek, és nyilvánítsd ki a szándékod, hogy tovább nem tartasz rájuk igényt. A dolgok más természetű kezeléséhez fogadd szeretettel Joe Vitale: Hoponopono c könyvének elektronikus változatát, amit csatoltan küldök.

Éjfél előtt még gondold át, érezd, mi az, ami beköszönt, ami vár Rád. Hangolódj rá a lehetőségeidre, és gyújts egy gyertyát, kapcsolj be egy lágy zenét, és érezz. Ne legyenek elvárásaid azzal szemben, mit kellene láss, csak érezd, hogy jönnek-mennek a gondolatok, esetleg képek. Így lecsendesedve engedd meg magadnak, hogy beköszöntsön az új, mindaz, ami Téged szolgál.

Érdemes átgondolnunk, mi mindent szeretnénk ezentúl másképp csinálni az Életünkben. Ilyenkor sokan fogadalmakat tesznek, de ezeket soha nem tartják be. Én azért nem teszek fogadalmat, mert ha megszegem, akkor marad bennem egy kis keserűség, hogy megint nem sikerült… Ezért én másképp csinálom. Minden este, amikor lefekszem, átgondolom a napomat, és megkeresem benne azt, ami aznap örömmel töltött el. A többi nem számít. Csak azzal foglalkozom, ami jó volt. Minden nap egy újrakezdés, minden nap elhatározhatom, hogy a környezetemben levő dolgokra másképp fogok reagálni. Sokan azt gondolják, velük már semmi jó nem történik, pedig annyi mindennek lehet örülni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég az a kicsi, ami esetleg tegnap még nem sikerült, vagy egy madár, egy virág, egy napsütéses nap. Az élet tele van csodákkal, amit nap mint nap megtapasztalhatunk, ha nyitottak vagyunk rá.

Te elégedett vagy azzal, ahol most tartasz? Ha nem, akkor ideje valamin változtatni. Az a hozzáállás, amit eddig tanúsítottál, oda vezetett, ahol most vagy. Ha mást szeretnél megtapasztalni, másképp szükséges gondolkodnod.

Ideje elgondolkodni azon, hogy amikor megbetegedtél, és megkerested az orvost, vagy a természetgyógyászt, mit vártál tőlük?

Szinte hallom a választ: „azt, hogy meggyógyuljak, hogy elmúljanak a fájdalmaim, hogy kisebb legyen a daganat, hogy jobban érezzem magam, és egy élhetőbb életet tudjak élni…, stb. "

Ez a hozzáállás nem fog oda eljuttatni, ahová szeretnél eljutni. Amire vágysz, azt senki nem fogja tudni „odaadni” Neked… Ennek a kulcsa benned van, és csak Te vagy képes arra, hogy ezeket elérd. Természetesen az orvosok, a kezelések mankót adhatnak ehhez, amire szükséged is van, de a gyógyulás kulcsát nem szabad kiadni a kezedből, és nem szabad azt kívülről várnod, mert akkor sose jön el. Menjünk vissza inkább az elejére! Mi volt akkor a célod, mielőtt kiderült a betegség? Mi volt az, amit el szerettél volna érni az életben? ….Az a cél lebegjen a szemed előtt, ehhez a célhoz kell visszatalálni, és akkor képes leszel elérni, és magad mögött hagyni a betegséget.

Be kell látni azt, hogy a gondolkodással, életviteleddel, érzelmeiddel magad is hozzájárultál a betegség kialakulásához. Az orvosok feladata pedig az, hogy segítsenek abban, hogy a tökéletes egyensúly és egészség állapotát létre tudd hozni önmagadban. A szervezetben a betegség mögött ott vannak a tartalékok, amik arra várnak, hogy mozgósítsd őket. Ezeket „repair”, vagyis helyreállító funkcióknak hívják. Ezt a belső erőt szükséges külső dolgokkal ötvözni a siker érdekében.

Több helyen olvastam, hogy nem a rák a probléma. A probléma az az élethelyzet, amiben valaki van, amit nem tud kezelni, és a rák a "megoldás". A daganatos ember általában kiutat keres egy nehéz helyzetből. Nem akar beteg lenni, csak egyszerűen nem látja, mi t kellene tennie. A stressz, amiben él, gyengíti az immunrendszert, ami idővel nem tudja ellátni a feladatát. A betegséggel több szeretethez, törődéshez jut, és kikerül a teher alól. Emiatt a betegség előnyt jelent a számára, és bár tudja, hogy ez nem jó megoldás, képtelen szabadulni tőle.

Én azt ajánlom, tedd le a terheket. Végtelen energia van benned, és körülötted, de azok a blokkok, amik benned vannak, távol tartják tőled a szerencsés eseményeket. Mi az, amihez ragaszkodsz? Engedd el! Ne félj attól, hogy akkor elveszíted, ha nem kapaszkodsz belé. A félelem csak egy gondolat. Nem megfogható, nem is létezik, csak Te tartod életben. Ha elengeded a félelmeidet, azok megszűnnek.

Gondolatban vegyél egy zsákot, és dobáld bele a problémáidat. Szabadulj meg tőlük, ne vidd át őket az új évre! Ha elengeded őket, azok is elengednek téged. Amire vágysz, mágnesként közelít hozzád, de a görcsöléssel megakadályozod, hogy odaérjen. Az Életnek nem a blokkjaidra van szüksége, hanem Rád. Akkor tudsz önmagaddá válni, ha ellazulsz. Így az Élet megkaphat Téged, és Te megkapod az Életet.

A blokkok oldásában segítséget nyújthat a Moksa Elixír is, aminek pont az életenergia útjának a tisztítása a feladata. Igény szerint forduljatok Bucsi Judithoz, ő majd segít benne.

Az igazi gyógyulás csak a test-lélek-szellem egyidejű kezelésével fog bekövetkezni, mivel minden betegség pszicho-szomatikus, vagyis a psziché a lélek betegíti meg a szomát, a testet.

Kedves Hozzátartozók!

Rátok is nagyon nagy teher hárul. A Ti feladatotok annak a szeretetteljes légkörnek a biztosítása, amire szüksége van a családtagotoknak. Éreznie kell, hogy a bajban nincs egyedül. Fontos, hogy biztonságban érezze magát a beteg, és tudja, hogy számíthat Rátok, és nem hagyjátok magára. Nyugalmat, vidámságot és szeretetet árasszatok, amiben elterelődik a figyelme a betegségéről. Amire koncentrál, annak ad energiát, és azt növeli. Beszélgetni kell vele a jövőről, a terveiről. Mindig egy közeli dologra kell vágyakoznia, mert ha a cél messze van, képes legyinteni, hogy azt úgysem éri már meg. A szeretet csodákra képes.

Van ennek a törődésnek egy másik oldala is, amit mindenkinek a saját életében fel kell, hogy ismerjen, ez pedig az, amikor a beteget éppen a fent említett viselkedés tartja benne a betegségben. Tehát azok a betegek, akik azt tapasztalják, hogy a betegségük által több odafigyelést és szeretetet sikerült megkapjanak, azok hajlamosak a betegségükkel zsarolni a környezetüket, és ezzel éppen TI tartjátok bennük a betegségtudatot. Ha az adott beteg előnyként éli meg a változást, érdemes tudatosítani benne, hogy ez a változás - bár lehet, hogy a betegsége által történt - mégsem fog elmúlni az érintett gyógyulásával, hanem felnyitotta a szemeteket, hogy mekkora ereje van a szeretetnek. Így a beteg megnyugszik, és megérti, hogy a gyógyulásával sem fogja elveszíteni azokat a lelki előnyöket, amikhez hozzájutott.

Az Élet egy ajándékutazás, amiből a legtöbbet kell kihozni!

"Akár abban hiszel, hogy meg tudod csinálni, akár abban, hogy nem, az élet mindig igazolni fog!"
Henry Ford

Bertha Professzor úrék és a magam nevében is tiszta szívből kívánom, hogy a 2012-es évben minden sikerüljön, amire vágytok. Áldásokkal teli, egészségben, szeretetben, békében, és bőségben teli Új Esztendőt Kívánok!

Szeretettel,  

Napsugár


417. Anyuka 2011. 12. 23. 17:04:57
Rákbetegek fóruma
Juditnak:
Persze hogy nyírják őket, az Orendi-ügy miatt, és ráadásul jogos is, hiszen az Orendi tényleg csak orvosnak hazudja magát.
Amint valódi orvosok ill. klinikai vizsgálat is fogja igazolni a hatást, akkor fogom ajánlani, de addig inkább szélhámosságnak tekintem én is, mint oly sokan ma már. Lásd be, valódi, igazolt eredmény nélkül, szóbeszédre nem fog igazán komoly ember több százezret kiadni. Ismétlem, nekem volt ismerősöm aki megtette, és rajta nem segített, most próbálja szegény eladni. :-(


418. Anyuka 2011. 12. 23. 16:55:10
Rákbetegek fóruma
Bucsi Judit-nak:

Kedves Judit!

Ezt írtad:
"Túl sokat hazudtak már nekünk, ezért nehezen hiszünk. "

Ez a problémám nekem is, az Orendi doktor féle hazugsággal illetve videókkal. Miért ajánlja orvosként az Immunotic-ot, amikor ő nem is orvos?
Sajnos épp az Immunotic házatáján vannak az igazi hazugságok. :-(
Nézz csak utána, hol diplomázott ez az ember, s hol szerezte a diplomáját a feltaláló.
Elárulom: egyiknek sincs, csak ezt terjesztik magukról. Tehát az Immunotic-nak már a születése is hazugsággal van tele. Nem fura ez?


419. Anyuka 2011. 12. 23. 16:37:21
Rákbetegek fóruma
Én eddig csak egy embert ismertem csak, aki használta pár hónapig, rajta egyáltalán nem segített, sőt, rosszabbodott az állapota, pedig épp az ő betegségére volt ajánlott a berendezés.
A személyes tapasztalatom tehát -ha az az- nem igazán jó. Ezenfelül sok rosszat olvastam épp ma az Immunotic-ról, pl. Ónodi (vagy Orendi) úrról is, aki valójában nem is orvos, de orvosként ajánlja a berendezést. Ugyancsak gyanúra okot keltő, hogy a feltaláló igazából csak technikus, és nem mérnök, mint azt állítja magáról. Ezen felül már GVH és egy sor egyéb vizsgálat is zajlik éppen a cég ellen, ezt is megírták már sok helyen. Sok tehát a gyanús elem az Immunotic kapcsán, úgy megérted, hogy én nem ajánlanám egyelőre senkinek, amíg valóban meggyőző, valós klinikai adatok nincsenek.


420. Bucsi Judit 2011. 12. 23. 14:37:55
Rákbetegek fóruma
Kedves Anyuka!

Kamu címet beírni meg minek? Látod én elhittem hogy igazi.

Amit írtam nem titok, beírom ide neked egy az egyben mi az e-mailben lett volna. Abban is benne lesz mennyire lehet hinni másoknak, erre élő bizonyíték a te címed is.

A levél:
"Kedves Anyuka!

Bucsi Judit vagyok a fórumról.
Engem is érdekelnek az Immunotickal kapcsolatos tapasztalatok. Nekem van saját tapasztalatom, de az nem rossz indulatú dagis, hanem jóindulatús. Hirtelen eltűnt, lelettel is tudom igazolni hogy volt most meg nincs, ezzel csak az a probléma, hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Mindenkiben felmerülhet a kérdés még a leletek láttán is, hogy nem-e valami mástól. Csak oda akarok kilyukadni, hogy még így is lehet hogy valaki füllent. A saját tapasztalat az igazi!

Januárban lesz egy olyan fórum, ahol a készülék tulajdonosok oszthatják meg egymással saját tapasztalataikat. Ezt azért várom nagyon, mert ott biztos hogy nem rábeszélni akarják majd egymást az emberek a használatra, hisz mindenkinek lesz.

Túl sokat hazudtak már nekünk, ezért nehezen hiszünk. Pl. én többféle terméket is forgalmazok, de először mindegyikről saját tapasztalatot szereztem, mert nekem az a legmeggyőzőbb. Ajánlani másoknak csak így mertem tiszta lelkiismerettel. A saját tapasztalataimon kívül csak azoknak a tapasztalatait tudtam 100%-osan elfogadni, akik a rendszerben alattam voltak, ezért nem volt érdekük megvetetni velem a cuccot. A mai napig öröm hallani őket.

Neked van készüléked vagy saját tapasztalatod? Betegként látogatod a fórumot, vagy hozzátartozóként? Bocsáss meg ha már írtad, van hogy napokig sem nézek be oda.

Bárhogy is van, mindenképpen mielőbbi gyógyulást kívánok szeretettel: Judit"


421. Bebe 2011. 12. 22. 21:22:44
Rákbetegek fóruma
Kedves Bandi!
Ezért kértem, hogy nézd meg...
köszi
Ui. nekem vannak emésztési problémáim, igaz, nem egészen jól csináltam azt a bizonyos méregtelenítést, csak annyit tudok, hogy az almától és az üres főtt krumplitól felszedtem 10 kg-ot ami azóta sem akar lemenni... az pedig a szénhidrátégető üzemmódra való átállás miatt volt. Megpróbáltam fehérjediétával visszaállítani zsírégető üzemmódba, de már szikrákat szórt a szemem és vajas kiflivel ,meg kakaóval álmodtam... úgyhogy most eszem, ami jól esik és kész...
vagy amíg vmi jobb nem jut eszembe, amit meg is tudok csinálni, csak éppen elegem volt a huszonévig tartó önsanyargatásból...


422. Bucsi Judit 2011. 12. 21. 14:21:50
Rákbetegek fóruma
Nekem is volt egy ismerősöm aki akkor vett készüléket, mikor én. Használata mellett halt meg a múlt hónapban. De ez nem azt jelenti hogy azért hal meg mert használta. Csak azt, hogy az utolsó pillanat utáni pillanatban kezdte használni. Szerintem elképzelhető hogy valakinek gyorsabban romlik az állapota, mint az immunotic képes az öngyógyító folyamatait a megfelelő szintre emelni. Ha gyorsabb a szervezetben a rombolás mint a készülék munkája, akkor baj van. Főleg ha alapból kevés már az idő. Az időben elkezdett kezelés aranyat ér. Ez minden más eszköz bevetésénél is igaz.


423. Bucsi Judit 2011. 12. 21. 13:14:47
Rákbetegek fóruma
Kedves Boszi!

Most jövök az Index onkológia általános topikjából, mert kíváncsivá tettél benéztem. Tényleg lehangoló ahogyan írnak az ellendrukkerek. Bár nekem van pozitív tapasztalatom az immunotickal kapcsolatban, mégis nagyon jó lenne már kapni valakitől olyan igazolást, miszerint a készülék komoly betegség esetén is segít. Végül is ezzel a mézesmadzaggal vettek rá engem, és mindenki mást is a vásárlásra.

Olyan leletekkel kellene hogy bizonyítsanak gyógyulást, amilyeneket én is közkinccsé tettem a peptidekkel kapcsolatban ott ahol ezt kérték.
Azt megértem hogy nem orvosi kellék vagy mi, de ha meggyógyul használata által mégis valaki, csak nem akasszák fel ezért a feltalálóját gondolom.
Ki tudja mi igaz? Az törvényszerű, hogy minél sikeresebb valaki, annál több irigye és ellendrukkere akad. Lehet hogy csak erről van szó itt is.


424. Bucsi Judit 2011. 12. 21. 11:00:53
Rákbetegek fóruma
Csubi ne haragíjjá meg!
Tudom mi van a tájékoztatóban, azon felül a tapasztalatod érdekel. Bocs, rosszul fogalmaztam. nem tanácsot szeretnék, csak azt, milyen használat mellett tapasztaltál legjobb hatékonyságot. Ezért kérdeztelek nem azért, mert a tájékoztatót eddig nem olvastam el. Tapasztalatot megosztani szabad.
Nem magam miatt fontos tudnom hogy van-e más variáció is a használatára, hanem a fájdalomtól szenvedők miatt.
Az meg végkép kételkedésre ad okot, hogy leszedték a honlapról azt a videót, amiben a bácsi a saját gyógyulását mesélte el. Nem volt igaz???? Ha meg igaz volt, saját tapasztalatát az embernek had legyen már szabad elmondani! de nem is ez olyan fontos nekem, hanem hogy egy ilyen drága készülékhez had tudjuk már azt, hogyan lehet a leghatékonyabban használni. Gyenge az a szöveg ami a leírásban szerepel. magam miatt mindegy most, de súlyos beteg jobban örülne konkrét alkalmazási tanácsnak. Ha máshogy nem megy, legalább tapasztalatokból had tudják meg.


425. Bucsi Judit 2011. 12. 21. 9:43:15
Rákbetegek fóruma
Szia Csubi!

Kérlek annyit írjál még meg - mert te azért jártasabb vagy már az ügyben- olyan daganatos betegnek aki nagyon súlyos állapotban van a gép használata mellett pedig még nehezebben viseli a felerősödő fájdalmat az hogyan használja szerinted a készüléket?

Fiam megmérte a frekvenciát amik kijönnek a gépből, és azt mondta nekem hogy az egészségre nem ártalmasak. Ő gyógyítással nem foglalkozik csak elektronikával, de ennyit azért tud az egészségre gyakorolt hatásáról. Tehát kizárt hogy valakinek ettől romolna az állapota.
Ez nem kampány volt az immunotic mellett hisz nekem nincs miért, de legalább biztos vagyok abban ha valaki nálam próbálja ki a készüléket, ártani nem fogok vele.
Bár a lehetőséget biztosítom annak aki kéri, de igazából az előzőleg említett dolgokat jobban pártolom és használom.1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap 7. lap 8. lap 9. lap 10. lap 11. lap 12. lap 13. lap 14. lap 15. lap 16. lap (17. lap) >>>18 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->