Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


401. Maka 2011. 10. 31. 21:44:54
Rákbetegek fóruma
Kedves netboszikam,

Otthon nem vallalnam be, mert a volt orvosom mar öreg, biztosan nem operal, a masik meg, ahogy itt megy azt engedem. . Ket eve is jol csinalta meg a doki, nagyon szep a helye nem latszik semmit. Hiaba, talan en is bünös vagyok abba, hogy megint elöjött. nem kimelem magam. Egyik oldalrol jo, hogy aktiv vagyok, a masik oldalon meg gyengek a venaim vigyazni kene rajuk. Na, ez nem megy. Nyaron nem ment a gumiharisnya, mert szorit es amugy is a meleghullamok, hat elviselhetetlen volt. Olvastam Bandi irasat. nalam nem ugy zajlott az elsö sem otthon. Amikor itt megcsinaltak eltünt a vizesedes a labambol es sikerült 6-7 kilot leadnom. Szerintem a jo keringes miatt kiürült a viz. Sajnalom a ferjedet,hogy igy jart. Gondolod, hogy az operacio miatt ?? Vizhajtot en nem szedek. Azt nem szabad rakbetegeknek adni, pedig hallom a vizet azzal akarjak lenyomni, de nem fog menni. Csak bajt hoz a vizhajto a szervezetre. A szivet meg kicsinalja. Daflod 500-at kapk naponta ketszer este, meg reggel es Lyman 50 000 Emgel-el kenem naponta többször. Ha hütöbe teszem meg jobban hüt.
Köszönöm, hogy aggodsz ertem.
A fiam baratnöje ugy akar taplalkozni , mint en, meg mindent ugy csinalni a salatak körül ahogy a legegeszsegesebb. Mindketten nagyon kezdenek odafigyelni mit esznek, iszna. Az Ö generaciojuk is tart ettöl a betegsegtöl. Mondjuk az nem baj, ha gondosak, csak ne a sok hirdetett taplalekkiegeszitöket szedjek be, amikor meg egeszsegesek. Mar az Ö generaciojuknal is lecsengett a sok "" Jo cucc "", amiket be kene szedni ahhoz, hogy egeszsegesek maradjanak.
En is beteg voltam most, mikor Te is irtad. Igaz kaptam oltast. Lehet az valtotta ki. Azert mar sokkal jobb.
Kivanok Nked is minden jot az egeszseged teren is...


402. Netboszi 2011. 10. 31. 21:04:51
Rákbetegek fóruma
Drága Maka!
Nagyon klassz ez az eredmény, mármint szívügyileg.
A visszérműtéted viszont nem valami jó hír.
Az én vót uram egyik lábát 4-szer, a másikat 3-szor műtötték, s ma már alig jár.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy a legjobb megoldás a műtét.
Erről tényleg kérdezhetnéd Bandit, őt is műtötték, s mégis maga hozta rendbe a lábát, igazán természetes módokkal, és szabadon kapható gyógyszerekkel.


403. Maka  2011. 10. 31. 19:57:46
Rákbetegek fóruma
Kedves Netboszi es Bebe,

Nagy ujsagom, van, mert ma voltam a szivspecialistanal es ultrahangal megvizsgalta a szivemet. Feltem, hogy regen a Kemo es a Sugar tönkretette, valamint a korom miatt is aggodtam nem lesz jo eredmenyem. Kepzeljetek azt mondta, hogy semmit nem rontottak a kezelesek, a Femara sem. Jo a szivem. Ennek most örülök. Igaz, megint lesz minket labamon viszermütet, de igy mar nem is felek töle. muszaj megcsinaltatni mert fennal a trombozisveszely ott ahol pang a ver. Igaz sokat sportolok, de igy is.
Talan nem kaptam akkora adagokat, hogy artson. Ezt sem egyforman adagoljak a betegeknek orszagonkent.
Kivanok mindkettötöknek nagyon jo egeszseget.

Maka


404. Maka 2011. 10. 31. 17:04:35
Rákbetegek fóruma
Kedves Athene,

Bocsass meg megint. Hat az en informaltsagom igen gyenge, ne haragudj. keverek mar mindent. Sajnalom ,ami nalatok törtent. Igazan jot akartam, de ugy latszik zavart vagyok most. Megegyszer elnezesedet kerem. Gyorsan akartam korrigalni a hibamat, de nem olvastam utana mit is irtam.
Kivanom Neked a legjobbakat.

Maka


405. Netboszi 2011. 10. 31. 10:40:39
Rákbetegek fóruma
Kedves ggabi! Sajnálom, hogy ez a helyzet, csak azt tudom mondani, hogy te igazi EMBER vagy, a kitartásod, segítséged eddig is emberfeletti volt.
Azt tegyétek, amit kell, nem kell magyarázkodnod semmiért. Bár sokan így állnának a szeretteik mellett.
Drága Frida! Köszi kedves szavaidat. Valóban nagy kitartás van bennem, ezek szerint ez is segít.
A munkahelyemen is én voltam az örök optimista.
Sokszor már kirötyögtek, de azt mondták, ha már én is rosszul látom a dolgokat, akkor már baj van.
Az élet senkinek sem fáklyás menet, mindenki megkínlódja a magáét.
Amikor az ember saját bőrén tapasztalja ezeket, akkor van választási lehetősége, hogy elmerül az önsajnálatba, vagy megpróbál változtatni, segíteni magán. Persze, ez csak akkor lehetséges, ha megfelelő önkritikával is bírunk ahhoz, hogy bár nehezen is, de a hibáinkon, életmódunkon tudjunk változtatni. Nem könnyű, az biztos.
Más: a kemók, különféle kezelések, főleg csajoknál egész komoly gondot (főleg lelki) okoznak, hajhullás, hajritkulás formájában.
Most elkövetek egy termékreklámozást, mentségemre szóljon, hogy kb 420-470 Ft ba kerül 1 ampulla, ami 2-3 alkalomra is elég.
Fodrászkellékesek árulják, természetes anyagokból áll, s amit a boltosok nem tudnak róla, hogy kemó után is hasznos.
Lehet neten is rendelni.


406. Frida 2011. 10. 30. 15:02:28
Rákbetegek fóruma
Drága Athene!

Nagyon együtt érzek veled. Nagyon sajnálom ami történt, emlékszem úgy örültél hogy sikerült a műtét. Én is így voltam emlékszem, tudtam valahol hogy utána még ki tudja mi lesz, de akkor nagyon örültem neki. Tudod a kérdésedre a válaszom, nem nem láttam hogy itt a vége, mert apa nagyon tartotta még magát, öltözni, tisztálkodni, enni, mindent megtudott csinálni, fizikailag nem nagyon gyengült le. Még most ment volna sugár, és kemora. De a fájdalma kegyetlen volt. Ő sajnos szerencsétlen volt, nem akarom részletezni, hogy hogyan halt meg, de ez váratlan volt, valahol tudtam ilyen is előfordulhat daganatos betegeknél de az orvos azt mondta ez kevés betegnél fordul elő, de tessék mi ebbe is beleestünk. Hát igen elősször én is így éreztem ahogy te, hogy jobb lesz neki már, már ne szenvedjen többet, kegyetlen volt végignézni a szenvedését egy fiatal embernek,az sem volt jó, de ez sem hogy nincs. Én is ezzel vigasztalom magam hogy már nem szenved, és ott van anyukámmal boldogan. De mi van velem?Na mindegy is az élet megy tovább. Én amikor a nagymamámnál kiderült hogy hasnyálmirigy daganata van akkor nekem megmondta az orvos hogy max 3 hónapja van vissza. Neki már nem volt senkije rajtam kívül, én is akkor megoldást kellett találjak. Ő egyedül élt, de kórházba nem akartam elküldeni, mert tudtam ő a saját kis házában érzi jól magát, de sajnos én is dolgoztam a munkahely meg kellett. Én azt a megoldást találtam, hogy itt ahol lakunk sok embernek nincs munkahelye, így találtam egy megfelelő embert aki segített a mamámnak amiben kellett, napi 8 órát volt ott akkor lejárt a munkaidőm nekem is és mentem hozzá este 9-10-ig ott voltam nála. Nehéz volt nagyon ez az időszak, de hiszem hogy neki ez így volt jó.Nemtudom nektek ilyen valami megoldás nem jöhet szóba?Vagy családtag besegítene pár órában, vagy nem tudom, de az bíztos hogy valahogy meg kell találni azt a közép utat hogy neked is jó legyen de neki is.


407. Athene 2011. 10. 30. 3:45:30
Rákbetegek fóruma
Kedves Irénke,

sok szerencsét, gyógyulást kívánok anyukádnak,bárcsak kikeveredne a sötét oldalból a fénybe!

Kedves Maka,

teljesen igazat adok, figyelmeztetni kell,akit csak lehet. hozzáállásodhoz pedig gratulálok.

Kedves Netboszi, Bucsi Judit, Gyöngyös!!

- mi van most veletek? rég írtatok a fórumra, ugye minden rendben?

Drága Bandi,

teneked még egyszer köszönök mindent , jó egészséget kívánok továbbra is családhoz, segítéshez, saját szép élethez


Kedves 'Zsákos (sajnos)Frodó',

neked is köszönök mindent, te is vigyázz a magad egészségére is, remélem alapítvány továbbra is megmarad. Édesapádnak tünetmentes, békés tevékeny öregkort, örömteli unokázást kívánok majd.
Nem felejtelek titeket, odafigyelő őszinte segítéseteket.

Drága Frida,

Hibádba kicsit én is beleestem, bár csak egyszer ;keskeny a határvonal nyitottság, esélyadás, és naivitás között.
Jártunk a pszí sebésznél; nekünk "nem jött be", annyit mondhatok, kihoztam férjemet a kórházból múlt kedden, kolleganőm kocsival elment velünk a címre. Amikor megláttam a magas lépcsőt, hát teljesen kész lettem. Az emberrel ketten támogattuk fel szegény Alikámat a tetejére.
Kár is több szót vesztegelni, nekem nem volt jó érzésem az egésztől, de ami az igazán fontos, neki sem.
Frida, amikor apukádat ápoltad, lehetett-e tudni, sejteni valahogyan az állapotából,hol tart éppen? tudom a kérdés ostoba>

Mert műtétünk óta lassan egy hónap telt el. A rendkívül agresszív tumornak a kórházi vacakolás következtében lett bőséges ideje áttéteket képezni. ha időben megműtik, az esély meglett volna.
De nem. Nem és nem. Tüdő,máj, hashártya,Isten tudja még mi, avagy előbb-utóbb minden belső szerv. Látom férjemet napról napra gyengülni. Látom, nem akar mást, csak épphogy ne legyen fájdalma, kényelmes legyen a fekvése, ne legyen szomjas. Beszedi ő a gyógyszereket- vízhajtót, alternatívot, nem mondom. Egy kurd férfi nem adja meg magát egykönnyen.
Megtanultam őt megszúrni, inzulint- májat kímélendő- beadni. Átöltöztetni. Mindenben segíteni. És azt látom, egyre inkább rászorul.
És amikor eljön, igazán beáll majd A FÁJDALOM, akkor nem tudom, mitévő leszek. Akkor vissza kell bízzam őt az orvosi palliatív kezelésre. Mert ennyit már hiányozni munkából nem lehet. Egyedül nem hagyhatom egy vidéki lakásban.
És pont amikor a leginkább szüksége lesz rám,nem fogok tudni mellette lenni. És nem fogom tudni kínlódásában segíteni. Nem én fogok morfiumot adni, hanem ők. Nem öt percenként lesz ránézve, hanem óránként (ha ugyan), még ha ismerik régóta orvosok-nővérkék-lászlós kollegák, akkor is, hisz olyan kevesen vannak annyi emberre.
Ki fogja mindig felültetni, vizet adni, ágyat igazítani,időben ellátni?
Istenem, hányan szembesülhettek a fórumon ezzel a dilemmával?
az emberi méltósághoz való jog a biológiában nincsen. A megsebzett valaha fenséges tigris is nyomorultként végzi.
Én most már csak ennyit kívánok: nem-szenvedést. Nyugalmat. Fogni a kezét,elmondani, ne féljen, valójában most fog kezdődni az igazi lét, a földi élet, földi szeretet csak egy vérszegény képmása Isten közelségének. Találkozol szeretteiddel, édesanyáddal, édesapáddal, elődeiddel 'Mandos csarnokában' és nem kell majd szégyenkezned, mert tisztességgel kiálltad a próbát


408. Zsuzsy 2011. 10. 27. 19:52:34
Rákbetegek fóruma
Hali!

Még vmi!
Igazából arra is kiváncsi lennék, h mi a jele, miből venni észre! (TLS)

Köszi


409. Maka 2011. 10. 27. 15:36:22
Rákbetegek fóruma
Kedves Irenke,

Igazan nagy örömmel olvastam irasodat, gratulalok a jo eredmenyhez. Szintentartas vegett azert a meregtelenitest ne hagyjatok el, pld.-ul csalan, vagy orvosi Zsalyara gondoltam teakent.
Bizony jo az ilyen eredmenyröl is olvasni. Köszönjük, hogy beirtad. Sok jo orvos van, hala Isten nekem is jo eredmenyeim vannak. Jo lett az operacio erdmenye, aztan kaptam sugarat is. Megis elek, mar 5 ev utan is , pedig nyirokcsomo attateim is voltak. Tehat van gyogyulas sokunknal , amit jo megosztani masokkal is. Remeny van, de a betegnek is hinni es tenni kell a jo eredmenyert.

Tovabbra is kivanom az egesz csaladnak a legjobb egeszseget.
Maka


410. ezsuzsi 2011. 10. 26. 19:06:10
Biológiai terápia
Sziasztok !
Ma jártam az ORFI-ban, ahol következő lépésként nekem is a biológiai terápia (Enbrel) kerül sorra. Psoriasis okozta ízületi gyulladásom van.
Annyira meglepődtem, hogy igazából semmi kérdés nem jutott ott az eszembe :-)
Annyit tudok, hogy injekció formájában fogom kapni.
Aki kapott ilyet, írja meg légyszíves, hogy milyen volt, milyen mellékhatásra számíthatok.
Köszönöm előre is,
Zsuzsi


411. Maka 2011. 10. 25. 23:23:04
Rákbetegek fóruma
Tudod Boszikam , most is vannak kint. Egy hazaspar. A hölgy a beteg, de mar 5 eve. Gyenge, sokat hany. Bizony a hazastarsa is mar ki van keszülve. Mindent Ö csinal. Baromi terhet ro a beteg tarsara is. Valamint mindig van am kiserö problema is. Egy nagyon fajo derek, ami miatt nem lehet elkesziteni a CT-t, meg a többi, de nem sorolom itt, majd priviben.
Tudod en az uszason kivül sok mast is csinalok. Amit leirtal az uszodai tisztasagrol mind igaz. Tartok is ettöl. Viszont mindig ugyanoda megyek. Pesten viszont nem megyek. Mas a floraja annak a viznek, mint a baselinek. Amit azert itt hajtogatok mindenkinek, hogy izmot senki nem fog adni, azt nekünk kell csinalni. Erö kell ennek a betegsegnek az elviselesehez. A lelkemet is karban tartom. Akik kijönnek aranyosak, sok embert megismerek. Többen ugy mennek haza, mintha egy kirandulason vettek volna reszt. Mondjuk a beteg azert izgul a kezelestöl. De a hozzatartozo azert maskepp eli meg a baselozast. Neha idegenvezetönek is erzem magam. Hidd el meg a magyar beszed is jol esik. Olyan, mintha hazamennek par napra.
Aludj jol, puszillak
Kati


412. Böbe63 2011. 10. 25. 7:33:16
regisztráció
Üdvözlet Mindenkinek!
Új vagyok ezen az oldalon.A férjemnél szeptemberben vastagbél daganatot találtak,máj áttéttel.nem igazán tudjuk mit is tehetünk az eddigiek mellett,amivel segíthetnénk rajta. A 75-ös durogesic tapasz mellett contramal 100-ast kapott, amitől szinte állandóan alszik,viszont a fájdalmai nem szűnnek. A folyamatos fekvés miatt lassan elveszti erejét, pedig immunerősítőket is vettem,/béta-klükán,FlavoGenin/ emellett gyógyteákat iszogat,és gyógypakolást is használjuk minden nap.Már a búzafű-levet is issza, amit frissen préselünk.Sok zöldséget eszik nyersen, sőt a zöldség leveket is. az onkológusunk viszont megtiltotta a diétát,/hús,tej,cukor elhagyása/mert hogy arra is szüksége van a szervezetnek. Már én csodálkozom, a mennyiségen,de nagyon gyógyulni akar,hiszen még csak 52 éves.Az áttét miatt nem operálható/nincs értelme az orvos szerint/ ezért mi magunknak kell megtalálni a megoldást. Ebben kérnék segítséget,ha valakinek van hasonló esetben POZITÍV tapasztalata.A búzafű mellett szedhetne alga-készítményt is? Eddig nem sok segítséget kaptunk orvosoktól, viszont sok ismerősnek van sajnos tapasztalata, de nem biztos, hogy ami nekik segített az nekünk is beválik.Ja, a C vitamint is szedi pluszban.


413. habveros 2011. 10. 24. 9:59:02
Rákbetegek fóruma
Szia Maka!

Ezeket BIZTOS LEHET VÉNÁBA NYOMATNI????

SEHOL EGY EGÉSZSÉGRE ÁRTALMAS HATÁS? TOXICITÁS? !!!!!!!

A KEZELÉS VÉGE „FULL HAPPY????”

„A citosztatikumok alkalmazhatók szájon keresztül (tabletta, kapszula, folyadék),

vénán keresztül (intravénásan),
vagy a bőr alá adva (subcutan), illetve az izomzatba fecskendezve (intramuscularisan).

A kemoterápia az egészséges sejteket sem kíméli:

Fentiekben már említettük, hogy a citosztatikus szerek az egészséges sejtekre is káros hatással bírnak. A sejtek közül főként azok érintettek, melyek gyorsan osztódnak. Ezek az emésztőrendszer sejtjei (száj-, gyomor-és bélnyálkahártya), a hámsejtek (bőr, hajhagymák), az ivarsejtek és a vért alkotó sejtek (vörösvértestek, fehérvérsejtek, vérlemezkék).

ÁÁÁ! EZEK EGÉSZSÉGRE KIFEJEZETTEN „HASZNOS” HATÁSOK!!!


A leginkább károsított sejteknek megfelelően a leggyakoribb mellékhatások a következők. Emésztéssel kapcsolatos zavarok: szájszáradás, étvágytalanság, hányinger, hányás, hasmenés.

A hámsejtek pusztulása miatt bőrszárazság, napfényérzékenység, hajhullás. A vörösvérsejtek károsodása vérszegénységhez, fáradékonysághoz vezet.

A fehérvérsejtek pusztulása a védekezőképesség csökkenéséhez vezet, gyakoribbá válnak a különböző fertőzések. A vérlemezkék károsodása vérzékenységhez vezet. Ez megnyílvánulhat enyhe formában, mint pl. orr-, illetve ínyvérzés. Sajnos azonban súlyos életet veszélyeztető vérzések is kialakulhatnak (pl. agyvérzés).”

Óvakodni kell a fertőzések kialakulásától
A kemoterápia során a fehérvérsejtek is károsodnak, ez kedvez a fertőzések kialakulásának. A kezelésben részesülő betegeknek ismerniük kell, hogy hogyan lehet elkerülni a fertőzéseket.


Kerülni kell a nyilvánvalóan fertőző betegekkel, hozzátartozókkal való érintkezést. De emellett a nagyobb társaságban való tartózkodás sem ajánlott, hiszen tünetek nélkül is lehet valaki vírus-, vagy baktériumhordozó. Háziállatok tartása, azok etetése-gondozása is veszélyes lehet. A mosatlan, hámozatlan gyümölcs, zöldség, a nyers tej- és tejtermékek, a felvágottak, nyers húsok is veszélyes fertőzőforrást jelentenek a betegek számára.
A kemoterápiás szerek a nemi szerveket és a fogamzást is károsíthatják. A citosztatikumok férfiak esetén nemcsak az ivarsejtek számának csökkenését idézik elő, hanem károsíthatják azokat.
Nők esetén a citosztatikumok károsíthatják a petefészkeket, csökkentve azok hormontermelését. Ez a menstruációs ciklus megváltozásában, illetve teljes elmaradásában nyílvánulhat meg.
(idézet a Webbeteg őszinte oldaláról)
LEHET, HOGY AZ EGÉSZ SZERVEZET VÉDEKEZŐ KÉPESSÉGE KÁRT SZENVED A VÉNÁS FINOMSÁG ALAKALMAZÁSÁTÓL?

Legyünk mi is Őszinték ÉS tárgyilagosak.Igaz, hogy neked van egy önfenntartó szervezeted, amit ugyancsak erőteljes munkával jól karban tartasz, igaz, hogy az egészségügyben eltöltött idő befolyásolja a véleményed, de ahogy szoktad mondani, mindenki abban hisz amiben akar, és mindenkinek más- más kezelés lehet hatásos.

Az viszont orvoséktól származó TÉNY, hogy a kemoterápiás kezelés nem megoldás a daganat problémára, és a belőle származó károk, pláne a nagyszámú halálesettel szembe nincs az onkológiának alternatíva a kezében.
Hála Valakinek, SZERENCSÉ KEVESEK KÖZÉ TARTOZOL, ÉS ÉN ENNEK ÖRÜLÖK.

Szia,Bandi

.


414. Rising Sun 2011. 10. 23. 16:41:53
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka !

Örömmel közlöm, néhány, a C-vitaminnal kapcsolatos eredményeket közlő publikáció jegyzékét.

Chang Hwan Yeom,Gyou Chul Jung and Keun Jeong Song
Changes of Terminal Cancer Patients' Health-related Quality of Life after High Dose Vitamin C Administration
J Korean Med Sci. 2007 Feb;22(1):7-11.

Cameron E,Pauling L.
Supplemental ascorbate in the supportive treatment of cancer: Prolongation of survival times in terminal
human cancer.
Proc Natl Acad Sci U S A. 1976 Oct;73(10):3685-9.

Chen Q,Espey MG,Krishna MC,Mitchell JB,Corpe CP,Buettner GR,Shacter E,Levine M.
Pharmacologic ascorbic acid concentrations selectively kill cancer cells: action as a pro-drug to deliver
hydrogen peroxide to tissues.
Proc Natl Acad Sci U S A. 2005 Sep 20;102(38):13604-9.

Chen Q,Espey MG,Sun AY,Pooput C,Kirk KL,Krishna MC,Khosh DB,Drisko J,Levine M.
Pharmacologic doses of ascorbate act as a prooxidant and decrease growth of aggressive tumor xenografts
in mice.
Proc Natl Acad Sci U S A. 2008 Aug 12;105(32):11105-9.

Ping Gao,Huafeng Zhang,Ramani Dinavahi,Feng Li,Yan Xiang,Venu Raman,Zaver M. Bhujwalla,Dean W.
Felsher,Linzhao Cheng,Jonathan Pevsner,Linda A. Lee,Gregg L. Semenza and Chi V. Dang
HIF-dependent Anti-tumorigenic Effect of Anti-oxidants In Vivo
Cancer Cell.2007 September;12(3): 230–238.

Riordan NH,Riordan HD,Meng X,Li Y,Jackson JA.
Intravenous ascorbate as a tumor cytotoxic chemotherapeutic agent.
Med Hypotheses.1995 Mar;44(3):207-13.

Riordan HD, Jackson JA, 'Schultz M.
Case study: high-dose intravenous vitamin C in the treatment of a patient with adenocarcinoma of the kidney.
J Ortho Med 1990; 5: 5-7.

Riordan N, Jackson JA, Riordan HD.
Intravenous vitamin C in a terminal cancer patient.
J Ortho Med 1996; 11: 80-82.

Wang-Jae Lee
The Prospects of Vitamin C in Cancer Therapy
Immune Netw. 2009 October;9(5): 147–152.

Továbbá:

Nemzetközi összefogás keretében, 12 intézmény együttműködésével tették közzé 2011.márciusában azt a tanulmányt, melyben azt javasolják, hogy használják a C-vitamint a rákkal összefüggő vérmérgezés (szepszis) megelőzésében és kezelésében. Továbbá felhívják a figyelmet, hogy a C-vitamin gátolja a rák keletkezését, illetve növekedését.

A 12 intézmény:
1. Ortomolekuláris Tanulmányok Osztálya, Riordan Klinika, 3100 N Hillside, Wichita, Kansas, 67210, USA
2. Rehabilitációs Orvostudományi Osztály, Medistem Inc, 9255 Towne Centre Drive, San Diego, California, 92121. USA
3. Moores Rák Központ, Orvostudományi Osztály, Kaliforniai Egyetem, San Diego, 3855 Health Sciences Dr, San Diego, California, 92121, USA
4. Torrey Pines Intézet Molekuláris Részlege, Immunológiai Osztály, 3550 General Atomics Court, La Jolla, California,92121, USA
5. Puerto Rico-i Egyetem, Orvostudományok Részlege, Feljődéstani Intézet, Táplálkozási Program, San Juan, 00936-5067, PR
6. Puerto Ricoi Orvostudományi Egyetem Gyógyszerhatástani Intézete, San Juan, 00936-5067, PR
7. Georgetowni Bőrgyógyászat, Kísérleti Osztály, 3301 New Mexico Ave, Washington DC, 20018, USA
8. Connecticut-i Egyetem, Hematológiai és Onkológiai Osztály, 115 North Eagleville Road, Hartford, Connecticut, 06269, USA
9. Lett Egyetem Sebészeti Osztálya, 19 Raina Blvd, Riga, LV 1586, Lettország
10. Nebraskai Egyetem Orvosi Központja, Sebészeti, Mikrobiológiai és patológiai Osztály, 42nd and Emile, Omaha, Nebraska, 86198, USA
11. Lawson Egészségügyi Kutató intézet és Nyugat Ontariói Egyetem, Onkológiai, Immunológiai és Mikrobiológiai Intézet, 1151 Richmond Street, London, Ontario, N2G 3M5, Canada
12. Loma Linda Egyetem, Orvosi Iskola, Hematológiai és Onkológiai Osztály, 24851 Circle Dr, Loma Linda, California, 92354, USA

Thomas E Ichim,Boris Minev,Todd Braciak,Brandon Luna,Ron Hunninghake,Nina A Mikirova,James A Jackson,
Michael J Gonzalez,Jorge R Miranda-Massari,Doru T Alexandrescu,Constantin A Dasanu,Vladimir Bogin,
Janis Ancans , R Brian Stevens,Boris Markosian,James Koropatnick,Chien-Shing Chen and Neil H Riordan

Intravenous ascorbic acid to prevent and treat cancer-associated sepsis?
J Transl Med. 2011;9: 25.


Az utóbbi években : 2005, 2007 és 2008-ban is közölte a REUTERS, hogy a C-vitamin megöli a daganatos sejteket, in vivo is !!! de úgy, hogy az egészségeseket nem bántja. Ezeket a híreket egyébként az MTI is átvette és közölte. Hogy miért nem kerültek be a tv és rádió, valamint a legnagyobb napilapok hírei közé ?????!!!!!

Jelenleg folyó klinikai vizsgálatok !!!! :

Az Európai Unióban :
Jelenleg Dániában folyik klinikai vizsgálat, melynek címe : C vitamin, mint rákellenes szer !
Ebben 20 g C-vitamint kapnak a páciensek, intravénásan. (137)

Kanadában , a Jewish General Hospital vezetésével folyik klinikai vizsgálat.

Itt hetente két-három alkalommal adnak C-vitamin infúziókat , más daganatellenes szerekkel együtt.
A dózis 1,5g/testsúlykg , ami 60 kg testsúlynál 90g, 70 kg esetén pedig 105g C-vitamint jelent, alaklamanként.
Felhívják figyelmünket, hogy a 1,5g/testsúlykg C-vitamin adagolásának nincsenek v. jelentéktelenek a mellékhatásai.(145)

A vizsgálatot vezetők kifejtik, hogy a ráktípusok nagyobb hányadánál a citotoxikus kemoterápia relative hatástalannak bizonyult.(145)Az Egyesült Államokban, a University of Kansas Medical Center
vezeti azt a vizsgálatot, melynek címe : Új kezelési lehetőség a hasnyálmirigy rák gyógyítására,
melynek során C-vitamint adnak egyéb daganatellenes szerekkel együtt.
Itt 25g a C-vitamin infúzió kezdő dózisa és folyamatosan emelik fel 125g-ra. (146)


A University of Iowa vezetésével is folyik klinikai vizsgálat,

a hasnyálmirigy rák kezelésére vonatkozóan.

Itt az első héten: 15 g, második héten: 25 g, harmadik héten: 50g, negyedik héten: 75 g, ötödik héten: 100 g C-vitamint kapnak infúziónként. Mellette kapnak más gyógyszereket is.
Ha a plazma C-vitamin szintje eléri a 350-400 mg/dl  - fenntartják a C-vitamin dózisát. (147)


A Thomas Jefferson University vezetésével is folyamatban van klinikai vizsgálat,

a nehezen kezelhető Non-Hodgkin Lymphoma (NHL) gyógyítására.

3x egy héten intravénás aszkorbinsavat adnak-100g-ig emelkedően - a plazma C  vitamin szintjétől függő mennyiségben, hogy a plazma C-vitamin szintje elérje a 300-350 mg/dl szintet. (148)

137. Vitamin C as an Anti-cancer Drug. http://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01080352
145. Trial of Chemotherapy Plus Intravenous Vitamin C in Patients With Advanced Cancer for Whom
Chemotherapy Alone is Only Marginally Effective http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01050621

146. New Treatment Option for Pancreatic Cancer http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01364805

147. A Research Trial of High Dose Vitamin C and Chemotherapy for Metastatic Pancreatic Cancer
http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01049880

148. Pilot Trial of Intravenous Vitamin C in Refractory Non-Hodgkin Lymphoma (NHL)
http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00626444

Mindenkinek jobbulást !


415. Maka 2011. 10. 22. 9:50:58
Rákbetegek fóruma
Nem kene ezt a C vitamint nagyon nyomni, mert nem igaz. Svajcban pld-ul mar regen lecsengett. S ha mar hivatkozik a beiro amerikai cikkre, akkor datummal es forrassal is el kene latni. Az Onkologusom elsö dolga volt mar 2006-ban, hogy el ne higyjem a mitoszt a C vitamin körül. Jol megterhelik a veset. A beteg meghal veseelegtelensegben, de vissza mar nem megy, hogy " a C vitamin kura " volt az oka.

Most elkeszültek a leleteim, minden ertekem a legjobb. Mast nem igen csinalok, mint volt mellrakos, beszedem a Femarat, ami leviszi a hormonszintemet, valamint szedem a Magneziumot es a Calcium+D3 vitamint.Sok zöldfelet eszem, most pld-ul a sülttököt reszesitem elönybe. De lehet pürelevest is kesziteni belöle. Ha mar ott tartunk rengeteg C vitamin van a tökben, valamint ballaszt anyag, ami szuper beltisztitasra is. Naponta felkilonyi tök tartalmaz minden asvanyianyagot es vitamint. A szintetikus keszitmenyeket betegnek adni nem jo. Termeszetes allapotban kell megtalalni a forrast.

Felhivnam a figyelmet a kedves hozzatartozoknak is, hogy a mozgas es a helyes taplalkozas megakadalyozza a betegseg kialakulasat. Erre kellene nagy hangsulyt helyezni.

A volt rakbategek is jol teszik , ha izmot csinalnak magukon, mert az tartja meg a csontvazat, juttatja el a szervekbe az oxigent. Petyhüdt testben nem kering jol semmi.

Kivanok mindenkinek jo egeszseget es szep hetveget.

Maka


416. habveros 2011. 10. 20. 19:03:36
Rákbetegek fóruma
Szia Judit!

Ok!,értettem, nem háborgok tovább,különben is:
"SZOLGÁLOK ÉS próbálok VÉDENI!

Nem igazán tartottam azt a bizonyos 2 órát, ki az a szerencsétlen, aki reggel gyötri magát, hogy "időbe"legyen.Reggel fürdőszoba előtt (azaz ágyból ki) egyenest bekaptam, aztán a reggeli készülődés úgy 3/4 óra múlva, mert a kutyát kell először ellátni, az nem tálal magának,reggeliztem.
Ennyi.
A szünetre azért van szükség, mert azt tapasztaltam, hogy rendesen méregtelenít, ez a produktumokban meg is jelenik.Na most akkor ahol a távozott anyagok voltak,ott üresedés lesz, és mert van mit félre tenni a szervezetnek, oda kellene lerakni.Erre viszont a biosznak IDŐT KELL HAGYNI, nem sürgethető.
Ha bejáródik egy egy útvonal, meg lehet növelni a forgalmat.
Szia, Bandi


417. habveros 2011. 10. 20. 9:51:17
Rákbetegek fóruma
Kedves Tompeti!(-iiiiii)

"Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és naponta egyszer dörzsöljük be vele a fájó részeket. Ehhez bőrkrémet is használhatunk, hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.
Ez azonban kizárólag tisztított petróleum lehet, „Oleum petrae album rect. G179”1; aromatartalom: max. 0,001%,( aromás szénhidrogének), forráspont: 185-225 fok."

Sajna a szöveget a MIM átszerkeszti, ezért van itt kis kavar:ez a megszorítás arra vonatkozik, amit bőrre kensz, hogy ne csípje, és szárítsa ki.
Egyébként, a ma már kisker forgalomban alig található,igazi lámpa petró, ami kormoz is iható, mint azt IMRE beírása is tartalmazza, van aki ezt hatásosabbnak tartja, szerintem minek küzdeni, ha nem muszáj.

Tudod, a nagyfater:
AMIT KI KELL BÍRNI,EL KELL VISELNI, AZ NEM GYÓGYÍT, NEM SZABAD CSINÁLNI. (státusz őrzés elve)

A másik, még egyszer fuss neki a 35392-nek!
A nagybetűsben leírtam, daganat terápiánál mi a teendő, ill. én mire ügyelnék, és hogyan.
Szia, Bandi


418. bazsoka 2011. 10. 19. 20:13:05
GANODERMA
1 éve fogyasztom a ganodermás termékeket - Black Coffee GL, RG, Spirulina, Cordyceps, teák - nagyon jó hatással voltak rám. Gyógyszer nélkül stabilizálódott a vérnyomásom, cukrom, koleszterinem és ami a fő dolog nagyon jól érzem magam 67 évesen. Friss vagyok, képes vagyok újra tanulni és építeni csapatomat a DXN családban. Nagyon jó itt a légkör. Igaz, hogy nem repül a sült galamb a szánkba, de megéri. Egy év mlva már semmi anyagi gondom nem lesz. És az egészségem is rendben van. Már a családom tagjai is ezeket a kávékat isszák, nagyon ízlik nekik, és rájuk is jó hatással van A ganodermás kávétól elmúlt a gyomorégésünk is.


419. habveros 2011. 10. 19. 19:31:06
Rákbetegek fóruma
Sziasztok érdeklődők!
(na végre! és pont a petró?)
Amit boszival meg még néhányan csinálunk, az a kifejezetten "LAZA" kúra, nem daganat kezelés, kiegészítés, tehát tisztító kúrának, szervezet segíttőnek kell kezelni.

Semmi új ez a Lőrincz-Véger féle, jó régi anyag:

"Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 1 / 4
Petróleum – a gyógyító szer
Hallott már a petróleum gyógyító hatásáról? Aligha hiszem, mivel sok patikus is úgy tartja, hogy méreg a testnek, és erre a célra nem adja ki Önnek. Pedig ez az évezredes természetes orvosság évtizedeken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt. Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.
Miért? Az állítólagos nem bizonyított hatása miatt.
A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üvegeken sajnos „mérgező” és „maró” stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!
Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum? A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beveszünk, sok betegségre hat gyógyítóan. Az irodalom másik kúrát is említ: 14 napon át minden reggel 1 teáskanál petróleum éhgyomorra való bevétele, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése előtt. Utána 8 hét szünet, majd egy 28 napos éjszakai kúra következik. Minden évben célszerű ezt megismételni. Esetenként hasmenés léphet fel. Ez jó, mivel jelzi, hogy a bél tisztulása folyamatban van. A hasmenés ellen ne vegyünk be ellenszert, mivel az megzavarhatja a tisztulási folyamatot.
Ezért is célszerű a kúrát pl. hétvégén vagy ünnepnapok előtt elkezdeni. Ha a hasmenés 3 nap után még mindig tartana, forduljunk orvoshoz és adott esetben vegyünk be természetes hasmenés elleni szert.
Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és naponta egyszer dörzsöljük be vele a fájó részeket. Ehhez bőrkrémet is használhatunk, hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.
Ez azonban kizárólag tisztított petróleum lehet, „Oleum petrae album rect. G179”1; aromatartalom: max. 0,001%,( aromás szénhidrogének), forráspont: 185-225 fok. A 42-napos kúrához (12 + 28 nap, lásd fentebb) a kis (250 ml) üvegre lesz szükségünk."

ITT ÉN KÖZBESZÓLNÉK, MIELŐTT A TÖRTÉNETI BLABLAÁRA KERÜLNE A SOR:
-DAGANAT KEZELÉSRE (KILLERNEK) EZ A DÓZIS NEM ELEGENDŐ,VISZONT NAGYOBB ADAG ALKALMAZÁSÁNAK FELTÉTELEI VANNAK A SZERVEZET ÁLLAPOTÁT ILLETŐEN.
-EZ A KÚRA NORMÁL MÁJFUNKCIÓ ESETÉN MINDEN TOVÁBBI NÉLKÜL VÉGEZHETŐ A LEÍRÁS SZERINT ALKALMAZVA ÉS CÉLRA.
-TUMOR TERÁPIA ESETÉN KÉT ÚTAT GONDOLOK JÁRHATÓNAK: VAGY AZ IMRE ÁLTAL ALKALMAZOTT RECEPTET, VAGY A PETRÓLEUMOT AZ ALTERNATÍV TERÁPIÁBAN MINT KILLERT ALKALMAZNI.EZT LEGINKÁBB A SZERVEZET ÁLLAPOTA DÖNTHETI EL.

"Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szervezetnek. Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.
Azon testrészeket, melyek viszketnek, égnek, duzzadtak, gyulladtak (pl. végbél, hüvely, száj, nyelv, íny, foghús), tisztított petróleummal nedvesítsük be és csipkebogyómag-olajjal dörzsöljük be. A szájban a petróleumot a csipkebogyómag-olajjal együtt néhány percig forgassuk, majd vagy nyeljük le vagy köpjük ki.
Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.
1 A németországi Drei‐Eichen‐Apotheke átutalás ellenében szívesen küld tisztított petróleumot, bővebb információkért látogassák meg a http://www.drei‐eichen‐apotheke.de/versand honlapot Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 2 / 4
2 savból és alkoholból víz kilépésével keletkező vegyület
3 A gerontológia az öregedés kutatásával foglalkozó tudományág
Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzethez. Tudományosan bizonyított, hogy testünk daganatokkal szembeni védekező rendszere a kötőszövetben található, és meg kell próbálnunk e funkció erősítését. Az is tény, hogy a rák sugárterápiás kezelése sajnos a szervezet védekező erejét és immunrendszerét gyengíti. Dr.med. Sichert biztosít bennünket arról, hogy a petróle-um alkalmazásakor egyetlen mérgezéses esetet sem jegyeztek fel.
Az ismert rákkutató, Dr.med. Paul Gerhardt Seeger (􀁧), a petróleum általi gyógy-ulást így magyarázta: „1936-1940 között folytatott kutatásaim alapján bizonyságot nyert, hogy a rákos sejtben koleszterin-észterifikáció következik be, és ezeket az észtereket2 a petróleum feloldja, miáltal a sejt képes magát regenerálni.”
Hogy jöttek rá egyáltalán, hogy a petróleum megiható? Nos, Bakuban, az olaj orosz-országi fővárosában, gyakran előfordult, hogy az olajkutaknál dolgozó munkások olajos kezükkel a szájukhoz értek és a kutaknál keletkező finom olajpárát is önkéntelenül beszívták, amely aztán a gyomrukba került. A rutinszerű orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy az olajkutaknál tevékenykedő munkások egyáltalán nem betegedtek meg rákban, sem daganat sem áttét nem volt a szervezetükben. Kutatták e jelenség okát, és csodálkozva jöttek rá arra, hogy ennek oka nem lehet más, mint a szinte naponta nem szándékosan szervezetükbe jutó kis mennyiségű petróleum; ez sokak számára érthetetlennek tűnt. De mégis így volt, és manapság ismételten sok hírt kapunk a petróleum bizonyított gyógyító erejéről.
Az orosz kutató, Leonyid Olschwang, figyelmét azerbajdzsáni kutatók arra hívták fel, hogy kátránnyal, amely nyersolaj maradványokkal vegyített tiszta aszfalt, ösztönözhető a növények növekedése.
Mikor állatoknak kátrányt adtak, meglepő eredményre jutottak. Ez a teheneknél olyan megnövekedett tejhozamot jelentett, amely minden várakozást felülmúlt. Tengeri malacok, melyeknél mesterségesen rákbetegséget idéztek elő, ismét egészségesek lettek.
Kátránnyal beoltott patkányok, melyek koruknál fogva fáradékonyak és kimerültek voltak, frissekké és élénkekké váltak.
E megfigyelések kíváncsivá tették a sztavropoli kutatókat, és kísérleti laboratóriumokban embereken is kipróbálták. A tudományos akadémia egyik tagja, Pjotr Gusseinow, önmagát bocsátotta rendelkezésre. Sikerült több 50 év fölötti személyt rávennie arra, hogy a nyersolajat rendszeres időközökben bevegyék. Egy 70 éves orvos erről számolt be:
„Miután a nyersolajat három hónapon keresztül fogyasztottam, testi és szellemi képességeim fokozódtak. Azt is észleltem, hogy szervezetem legtöbb funkciója ismét a 25 évvel előtti szinten működött.”
A nyersolajkúra egyik résztvevője írta: „Munkaképességem és szellemi fogékonyságom hihetetlen mértékben megnőtt, ekcémám a nyersolajas fürdők hatására egyre inkább visszaszorult.”

Ezt a hatást most már az orosz gerontológusok (3) is, akik éppolyan bizalmatlanok, mint nyugati kollégáik, behatóan kezdték vizsgálni a moszkvai Gerontológiai Intézetben. Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 3 / 4
4 A homeopátia természetes összetevőkön alapuló gyógyhatású készítmények, melyek mellékhatások nélkül segítik szervezetünket a gyógyulás felé
5 A nyak mirigyeit megtámadó betegség
6 betegség megállapítása
7 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó nemzetközi orvosi társaság folyóirata
8 az élő szervezetek sejtmagvában és a citoplazmában található, az átöröklésben szerepet játszó, nagy moleku‐lájú anyag
9 Dr. Tullio Simoncini olasz onkológus munkásságából most már tudjuk, hogy a rákot gombafertőzés okozza.(???NA NA!)
A zágrábi Körbler professzor kifejtette, hogy a petróleum alkalmazása hosszú múltra tekinthet vissza. A korábban még csak világítási célra használt petróleum gyógyítási célokat is szolgált. Az asszíriai-babiloni kultúra tetőfokán az ott bőségesen előforduló petróleum orvosságként szolgált gyomorbántalmakra és adott esetben gyomorrák ellen is. Hasonlót Nápolyból is jelentettek a 16. századból, és az olasz Bernardo Ramazini (1633-1714) rákos daganatokra tett petróleumos borogatást. A petróleumot népi gyógyhatási szerként ismerték az indiánok éppúgy, mint a magyarok és a szerbek.
Már Samuel Hahnemann, a homeopátia4 megalapítója, is adott a betegeinek higított petróleumot, 3 – 30 centiliter adagokban görvélykór5, bőrkiütések, érzelmi zaklatott-ság, izgalmak, ijedelmek, aggodalmak stb. által kiváltott hosszantartó panaszok, lappangó gyomor- és tüdőpanaszok, felkeléskori szédülés, látászavarok, fülviszketés, rosszullét, prosztatabántalmak, rekedtség, száraz köhögés, ájulás, gyors szívdobogás, tarkó- és farkcsontfájdalmak, recsegő ízületek, merev térd, fagydaganatok, száraz bőr, herpesz, hőhullámok, hidegérzet és megkeményedett mirigyek ellen.
Thomas Pollard orvos 1791.12.2-án jelentette meg az angol „Medical Commentaries” folyóiratban Dr. Duncan-hoz írt levelét, melyben kifejezetten utal petróleum felhasználására rákos betegségek kezelésében. Ez az első írásos nyoma a petróleum rák elleni hatásosságának. (Itt meg kell jegyezni, hogy az akkori orvosok is tudtak megbízható diagnosztikát (6) felállítani és jó diagnoszták voltak, a ma rendelkezésre álló berendezések nélkül is.)
Visszaesés a középkor legsötétebb babonáiba, állítják a petróleum ellenségei. „Nem szabad azonban egyetlen lehetőséget sem kihasználatlanul hagyni, ha vizsgálatok és megfigyelések révén a petróleum beteg és különösen rákbeteg testsejtekre való hatása egyértelműen megállapítható”, követelik a petróleum szószólói az orvosoktól.
A petróleummal való kísérletekből leszűrt alábbi tapasztalatokat a Zeitschrift der Internationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten7 1964. évi 5. számában olvashatjuk:
A rákos sejtben lévő nukleinsavak8 különböznek az egészséges sejtektől: elfajultak. (Most megkérdezhetik: Mi az oka azon testidegen nukleinsavak létrejöttének, melyek a sejtekben elfajulnak és így rákot képeznek?9). Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.
Minden eszköz, amely a rák ellen hat, vagy károsítja az elfajult nukleinsavakat, vagy ismét rendbe hozza a sejtek félreirányított anyagcseréjét, vagy átalakítja az agyalapi mirigy funkcióit.
Keressünk olyan anyagokat, melyek segítségével blokkolhatjuk vagy megakadályoz-hatjuk az elfajult nukleinsavak fejlődését! Feltételezzük, hogy a petróleum esetleg ebben az irányban is gátlóan hat. Petróleum – a gyógyító szer Összeállította: Lőrincz‐Véger Gábor www.lorincz‐veger.hu Oldal: 4 / 4
10 telített szénhidrogén, az alkánok (paraffinok) homológ sorának első tagja
11 ásványolaj
12 A pH‐érték egy oldat savas, semleges, vagy bázikus reakcióját mutatja
13 Vér‐ és daganatos betegségekkel foglalkozó folyóirat
Nos, a betegeknek a petróleum bevétele után ismét étvágyuk lett, testtömegük gya-rapodott. Nehéz ételeket is fogyaszthattak, az emésztésük normalizálódott. A vér-nyomásuk javult és megindult a vörös vértestek szaporodása.
Kémiai szempontból a petróleum különböző szénhidrogének vegyülete, melynél az amerikai kőolaj a metán-sorba10, míg az európai ill. az orosz kőolaj a nafta-sorba11 tartozik.
A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ezáltal áthangolják az anyagcserét. Azaz a petróleum nyilvánvalóan a teljes anyagcserét kedvezően stimulálja, és nem csupán magára a daganatra fejt ki hatást.
Körbler professzor szerint ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a szénhidrogének az agyalapi mirigy és az emberi test más mirigyeinek fokozott, esetleg az eddigiektől eltérő pályákon futó, aktivitását is kiváltják.
Egy ilyesfajta áthangolás minden további nélkül elegendő lehet arra, hogy az emberi szervezetben gyógyulási folyamat induljon be, főleg, ha a beteg magatartása e át-hangolódás iránt fogadókészséget mutat.
A petróleum-terápia esetleg hozzásegíthet a daganat kiújulásának megakadályozá-sához és az áttétek kialakulásának megelőzéséhez. Magától értetődő, hogy egyidejű-leg a vér ph-értéket12 is normalizálni kell.
Azon a tényen, hogy a petróleum-terápiával jobbulás figyelhető meg, nincs okunk többé kételkedni. Így írt a Zeitschrift für Blut- und Geschwulstkrankheiten13 1966. évi 12. kiadásában.
Ehhez már csak a következőt lehet hozzáfűzni:
„A betegség egyedül az Ön betegsége, a teste az Öné, és egy közelgő katasztrófa az Ön katasztrófája. Éppen ezért használja a saját értelmét, és ne hagyja, hogy olyan nézeteket erőltessenek Önre, amellyel nem ért egyet. Különösen akkor ne, ha az Ön testéről és az Ön életéről van szó.”
A hersbrucki elsőfokú bíróságon 1979.1.17-én petróleum-perre került sor. Dr. Dünkelmeyer igazságügyi orvosszakértő kijelentette, hogy egyetlen olyan esetet sem ismer, amikor a petróleum bevétele káros hatással járt volna. Azon a véleményen volt, hogy mindent fel kell használni, ami segíthet.
Ha a mai orvosok nyitottabban állnának hozzá a petróleumkúrához, sokkal több emberen lehetne segíteni.


420. habveros 2011. 10. 18. 20:51:26
Rákbetegek fóruma
Szia Tompeti!

1. Gyártmány: PETROLEUM
2. GYÁRTÓ: ERDŐKÉMIA Kft Nógrád
3. Beszerzés:HÁZTARTÁSI ÉS FESTÉK ÜZLET (vagy benzin kut, pl)
4. Leírás:Szagtalan,tiszta, AROMÁS SZÉNHIDROGÉN MENTES!!!!!
5. Ec- szám: 918-481-9

Az van ráírva: Lenyelve,légutakba jutva halálos lehet.....
Lenyelve: normális májfunkció esetén veszélytelen, 12 napja végeztem a kúra első részével, tehát, ha az állítás igaz lenne, én se mások se írnának nektek.
Mivel nem cigi, vagy szivar, tán nem kéne letüdőzni.

Ennyi, az terápiáról mailon, vagy skypon, szia, Bandi


421. Frida 2011. 10. 18. 15:23:56
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Most akartam javasolni nektek egy könyvet:Belső Utazás. De látom lemarattam mert Bebe már korábban részletesen írt róla. Most fejeztem be a könyv olvasását, és nagyon bíztató. Én is megcsinálom majd ha nyugi lesz körülöttem mármint egyedül leszek, igaz én nem vagyok beteg, de régi sérelmeim voltak bőven. Meg látok benne fantáziát. Azért aki friss látogató itt a fórumon és nem olvas vissza rendesen mint én korábban, annak ajánlom. Nagyon bosszant most hogy apának lehet segített volna és akkor nem találtam rá. Jó tudom mostmár nem kellene ezen rágódnom. De nagyon remélem hogy másnak segít a könyv a daganatos betegség leküzdésében.
sziasztok


422. ... 2011. 10. 18. 15:23:36
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Most akartam javasolni nektek egy könyvet:Belső Utazás. De látom lemarattam mert Bebe már korábban részletesen írt róla. Most fejeztem be a könyv olvasását, és nagyon bíztató. Én is megcsinálom majd ha nyugi lesz körülöttem mármint egyedül leszek, igaz én nem vagyok beteg, de régi sérelmeim voltak bőven. Meg látok benne fantáziát. Azért aki friss látogató itt a fórumon és nem olvas vissza rendesen mint én korábban, annak ajánlom. Nagyon bosszant most hogy apának lehet segített volna és akkor nem találtam rá. Jó tudom mostmár nem kellene ezen rágódnom. De nagyon remélem hogy másnak segít a könyv a daganatos betegség leküzdésében.
sziasztok


423. netboszi 2011. 10. 18. 14:37:34
Rákbetegek fóruma
Azt gondolom Eszter, hogy kissé kárörvendő a hangvételed. Ha beteg vagy azért ne tedd, ha meg csak idelátogató, akkor azért ne. Itt mindenki küzd, ahogy tud, s azzal, amiben hisz.
Nem mindenkinek van pénze magánkórházi kurzusokra, ahol kb ugyanazok hangzanak el, amik itt, csak kissé megfűszerezve egy kis hókusz-pókusszal, meg egy kiss organic missionos cucimucival, stb.
Ezzel sincs semmi bajom, csak ne úgy adják elő, mintha ez lenne az egyedüli világmegváltó módszer, miközben már tök üres az összes zsebed.
7 krajcár, ismerős?
Anna sem írt azóta, mióta egymásra találtak az említett céggel.
Biztos, hogy tőle nem várhatjuk el, hogy írja le, miben is állt a kúra. Pusztán azért, hogy visszaigazolásként lássuk, nini, alkalmazunk használható módszereket mi is. Tudjuk mink azt, de néha egy- egy kivülálló "szakértelem" megerősithetne ebben, de hát a Ft, az Forint.
Vagy ingyé nem tesznek itt közzé ugyan semmit, hisz ők is egészségügyisek?
Ezzel együtt kívánok a férjének gyógyulást, bármi módon. Lianidának meg végképp. Nagy-nagy küzdő, remélem ezt teszi most is. Tényleg jelezhetne valakije.5989


424. Balla Nikolett 2011. 10. 17. 17:42:24
Rákbetegek fóruma
Panoráma Alternatív Gyógycentrum

„ A betegség szorosan összefügg az életmóddal, a táplálkozással, és a megelőzéséhez, gyógyításához is ezen keresztül vezet az út. „

Dr Ládi Szabolcs , az alternatív daganatterápia egyik hazai úttörője.

Tisztelt Fórumozó !

Tájékoztatni szeretnénk a kedves betegeket és hozzátartozóit , hogy Alternatív Gyógycentrumunk szolgáltatási körét bővítettük , megkezdtük bentlakásos terápia keretében daganatos betegek , immunhiányos- , csontritkulásos- és cukorbetegek komplex kezelését , mely tartalmazza rákdiétát , mozgásterápiát , tibeti hangtálas kezelést , meditációt , étrend-kiegészítőket , speciális készítményeket ( többek között B17 ) az ételek elkészítésének elsajátítását és az életmód tanácsadást.

A terápia 7 napos kúracsomagokat tartalmaz , mely több alkalommal is igénybe vehető. A program szerint az első 7 napot a Gyógycentrumban tölti a beteg , ahol orvos és egészségügyi ellátás mellett szakorvos által javasolt természetgyógyászati kezeléseket kap.

Az életmód tanácsadó segítségével lehetősége nyílik a speciális étkezés és a helyes életmód elsajátítására , melyet a terápiát követően hétköznapjaiban is hasznosítani , kamatoztatni tud a beteg és hozzátartozója.

Orvosi felügyelet és irányítás:

A személyre szabott terápia Dr Ládi Szabolcs alternatív onkológus , kutatóorvos szakvéleményezésével,vezetésével kerül összeállításra.

Amit Dr Ládi Szabolcsról tudni érdemes :

- A Szent-Györgyi Albert Nemzetközi Alkalmazott
Táplálkozástudományi Intézet orvos
igazgatója
- Az Organic Mission és exkluzív
partnercégének, a New Chapter Inc.
Tudományos Tanácsadó Testületének tagja
- Az „Értetek Vagyunk” - a Daganatosok
Egészségéért Alapítvány Kuratóriumi elnöke
- A Széchenyi Tudományos Társaság „Ifjú Tudós
Díj” díjazottja.

Amit a kezelésekről és a hatékonyságáról lehet tudni:

Természetes kivonatokat használ a kiegészítő daganatterápiában. „ A rosszindulatú daganat a beteg közreműködésével alakul ki; életvitele, táplálkozása ehhez jelentősen hozzájárul, és bár sok más tényező is szerepet játszik benne, gyógyítása éppen ezért nem nélkülözheti a beteg „munkáját", életmód- és szemléletváltását " - vélekedik Dr. Ládi Szabolcs kutatóorvos, az alternatív daganatterápia egyik hazai úttörője, akinek sok gyógyíthatatlannak tartott beteg köszönheti az életét.

A helyes út megtalálásában és elsajátításában segít az Alternatív Gyógycentrum.
A kezelések, foglalkozások mellett a betegeknek meg van az esélye a gyógyulásra.

Jelentkezését előre egyeztetett időpontban 06-20-364-3733 telefonszámon várjuk.


425. habveros 2011. 10. 14. 21:37:20
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Valahogy nincs teljes kép a hazai EÜ viszonyokról!
Keresitek a Mega C- már alkalmazottakat, hogy infóhoz jussatok,teljesen érthető kívánság.Az idő drága!

De:
-az összefoglaló a c vitamin szervezetre gyakorolt hatásáról, és mondhatni mindent górcső alá vevő tanulmányok 2003 -2005 között születtek.

- ahhoz, hogy ez a cím egyáltalán létrejöhessen:

Az Emberi Működés Fejlesztési Központja, Egyesült Nemzetközi Bio-Kommunikációs Kutató Intézet

a HELYZETNEK MEG KELLETT ÉRNI, függetlenül attól, hogy egy-egy szórványos irás 1976 -ban már megjelent, igaz még kis- nagy dózisú alkalmazásról és az ezzel járó esetlegességről számoltak be.

- a hazai alkalmazásokról vannak hírek, Ó,MÁR ÉN IS ADTAM BE NAGYADAG C VITAMINT, felkiáltással,de:
Ha orvos alkalmazta, Ő biztosan nem fogja itt, vagy másutt publikálni, mert nagyon gyorsan TILTOTT MAGZATELHAJTÁSI PERT kap a nyakába.Nincs engedélye a Mega C -nek, és mint ahogy várható, nem is lesz,lévén nem GYÓGYSZER! Ha meg netán az önmagát kezelő sikeresen maga mögött hagyta a nyavalyát,egyrészt nem vezetett naplót, másrészt, mint itt a MIM-en is sokan, csak akkor kerülnek elő, ha segítség kell.Eredményről alig-alig vannak írások,azok is a feledés homályába vesznek, mert nem igazán szeretnek visszaolvasni, pontosabban KUTATNI az emberek, kényelmesebb, na meg nyilvánvalóan gyorsabb is, ha: MOST AZONNAL IDE NEKEM-el lépnek fel!

Úgy-hogy,mivel ez egy nálunk újnak tűnő, és úttörő alkalmazás,bizony a most alkalmazókra hárul (-na) a tapasztalatokról a beszámolás.
(ja a végére, nincs nyoma se, hogy a Mega C-be bárki is belehalt volna.)

Sziasztok, Bandi1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap 7. lap 8. lap 9. lap 10. lap 11. lap 12. lap 13. lap 14. lap 15. lap 16. lap (17. lap) >>>18 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->