Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


401. Bobo44 2012. 01. 02. 14:18:59
Rákbetegek fóruma
Kedves Cinci!
Én tettem föl a történetünket, mert a környezetemben nagyon sokan küzdenek ezzel a problémával és segíteni szeretnék. Nekünk bejött.
Csodaszer-e a sziklák könnye?

Íme egy kis ízelítő a mumioról.

Háromezer éve ismerik, és számos nyelven úgy hívják: mumio. Már Arisztotelész is írt róla, és azóta az orvostudomány számos nagyja emlékezett meg dicsérően a szerről. A mumiót Közép-Ázsiában, Iránban, Indiában és Kínában lelik fel a leggyakrabban. Mindig is nagyon értékes szer volt - olyannyira, hogy még a lelőhelyét is titokban tartották. A történelmi korokban szinte egyenértékű volt az aranynyal. Ma is nagyon ritka.
Ma már persze tudjuk, hogy ez a fekete, szurokszerű anyag számos hegy barlangjában megtalálható. Néha úgy tűnik, a sziklákból folyik elő, innen a "sziklák könnye" költői elnevezés. A tudomány emberei sokáig nem értették, hogyan képes a természet ezt az anyagot ilyen formában létrehozni (ma sem teljesen egyértelmű).
A mintegy hetven éve folyó mumiokutatások két dolgot bizonyítottak be minden kétséget kizáróan. Az egyik a szer összetételére, a másik a hatásaira vonatkozik. A vegyelemzések érthetővé teszik, miért áll a szer olyan nagy becsben évezredek óta. Csak olyasmi van benne, amire az emberi szervezetnek szüksége van, különösen betegségek esetén. A mumióban található méhviasz, a szervezet számára nélkülözhetetlen hat aminosav és több fontos B-vitamin (1-es és 12-es). Van ott még D-provitamin, szerves sav és illóolaj is. És ezzel még mindig nincs vége a listának, hiszen a mumióban rengeteg makro- és mikroelem is található. Gyakorlatilag az egész nyomelem- és ásványsorozat, amit manapság mesterségesen készített pezsgőtablettákban próbálunk magunkhoz venni. És mivel mindezek az elemek természetes úton kapcsolódtak össze, a szer nagyon jó hatást gyakorolhat a szervezetre.
A mumio kedvezően befolyásolja az anyagcsere-folyamatokat, véd a megfázás és a gyulladások ellen, elősegíti a beteg vagy a sérült szövetek és csontok regenerációját. Ásványai és vitaminjai révén erősíti a szervezet ellenállóképességét a betegségekkel szemben, erőt ad. Az ezzel foglalkozó három nagy kutatóközpontban - ebből kettő Oroszországban található, ott főleg a Pamír és az Altáj hegyi barlangjaiban gyűjtött mumióval foglalkoznak - egyöntetű megállapítás született: ez valóban afféle "csodaszer", persze az orvostudomány, a biológia teljes mértékben meg tudja magyarázni a hatásait. Az igazán csodálatos ebben az, hogy a természet furcsa és alig érthető módon mintha gondoskodott volna rólunk. Mert hát nyilvánvaló, hogy ez az anyag valamilyen ismeretlen erő hatására nyomódik ki a sötét barlangok repedéseiből. Azt még csak-csak értjük, hogyan kerül ott bele az a sok ásvány és mikroelem - bár azt már nem, hogy ki keveri össze. És hogyan kerülnek oda az aminosavak és a méhviasz? Sokáig sorolhatnánk, mi mindent nem értünk ebben a folyamatban, de ennél fontosabb, hogy a természet már akkor termelt mumiót, amikor emberek még nem is éltek a világon, és ma is termeli, amikor felhasználhatjuk. Így hát valamiféle univerzális jóságra gondolhatunk elsősorban, amely ezt a sokak által méltán becsült univerzális szert a rendelkezésünkre bocsátotta.

Nemere István

(forrás: tvr-hét 2003/33. szám)


402. Cinci 2012. 01. 02. 11:58:28
Rákbetegek fóruma
Hallott vki mar a "mumio"-rol, mumijorol? Sziklak konnyenek is nevezi a nepnyelv. A masik MIM-es forumon, petroleumrol, tette fol vki. Most hallok rola eloszor, de nagyon jo hatasu lehet, ha igaz, amit ott irnak. Alternativ rakgyogyaszatban is h asznaljak, ugy tunik.


403. Cinci 2012. 01. 02. 11:37:35
Rákbetegek fóruma
Krisztina: en megprobalnam a helyetekben a leander kivonatot. En mar tobbszor rendeltem errol a helyrol: http://www.sutherlandiaopc.com/ Nezd meg a Testimonials alatt a kepeket pl. a mellrakos norol. Szerintem biztos, hogy lokalisan is lehet hasznalni a szert, bar a holgy a mellrakjat belsoleg kezelte. Eleg latvanyos a gyogyulas.

Bandi, igazad van a David Bender taplalkozasi "professzor" velemyneit illetoen a meregtelenitesrol. Egyszeru s...fejrol van szo alapvetoen, aki anelkul hinti az iget, hogy o v. barki mas megalapozta volna az illeto velemenyt kutatasokkal. Arulkodo modon, a honlapjan nem kozli a publikacioi listajat (ami azert "professzoroknal" alapkovetelmeny), egyszeruen azert, mert nincsenek neki. Egy taplalkozasi folyoirat szerkesztoje, oda szokta beirni az okossagait. Szoval tovabbra is meregtelenitsetek belatasotok szerint. Amugy mi tortent szegeny Bujtor Istvannal?


404. *Napsugár* 2011. 12. 30. 23:22:10
Rákbetegek fóruma
Lassan közeledik a 2011-es év vége, és tiszta lappal indulhatunk.

Kérlek, hogy az év utolsó napján szentelj rá egy fél órát arra, hogy átgondold, mi az, amit itt szeretnél hagyni, amit nem szeretnél magaddal vinni a 2012-es évre. Lehet ez bármi, amit úgy gondolsz, érdemes letenni, mert már nem szolgál Téged, és akadályoz a fejlődésben. Akár egy gondoldat, egy félelem, bármi..., ami nem vezet sehova. Bocsáss meg a környezetednek, és legfőképpen bocsáss meg Önmagadnak! Légy hálás mindenért, ami távozni szeretne, és engedd el! Semmi egyéb teendőd nincs, csak VÁLASZD azt, hogy ezeket elengeded... Engedd meg, hogy eltűnjenek az Életedből... Köszönd meg, hogy eddig részei voltak az életednek, és nyilvánítsd ki a szándékod, hogy tovább nem tartasz rájuk igényt. A dolgok más természetű kezeléséhez fogadd szeretettel Joe Vitale: Hoponopono c könyvének elektronikus változatát, amit csatoltan küldök.

Éjfél előtt még gondold át, érezd, mi az, ami beköszönt, ami vár Rád. Hangolódj rá a lehetőségeidre, és gyújts egy gyertyát, kapcsolj be egy lágy zenét, és érezz. Ne legyenek elvárásaid azzal szemben, mit kellene láss, csak érezd, hogy jönnek-mennek a gondolatok, esetleg képek. Így lecsendesedve engedd meg magadnak, hogy beköszöntsön az új, mindaz, ami Téged szolgál.

Érdemes átgondolnunk, mi mindent szeretnénk ezentúl másképp csinálni az Életünkben. Ilyenkor sokan fogadalmakat tesznek, de ezeket soha nem tartják be. Én azért nem teszek fogadalmat, mert ha megszegem, akkor marad bennem egy kis keserűség, hogy megint nem sikerült… Ezért én másképp csinálom. Minden este, amikor lefekszem, átgondolom a napomat, és megkeresem benne azt, ami aznap örömmel töltött el. A többi nem számít. Csak azzal foglalkozom, ami jó volt. Minden nap egy újrakezdés, minden nap elhatározhatom, hogy a környezetemben levő dolgokra másképp fogok reagálni. Sokan azt gondolják, velük már semmi jó nem történik, pedig annyi mindennek lehet örülni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég az a kicsi, ami esetleg tegnap még nem sikerült, vagy egy madár, egy virág, egy napsütéses nap. Az élet tele van csodákkal, amit nap mint nap megtapasztalhatunk, ha nyitottak vagyunk rá.

Te elégedett vagy azzal, ahol most tartasz? Ha nem, akkor ideje valamin változtatni. Az a hozzáállás, amit eddig tanúsítottál, oda vezetett, ahol most vagy. Ha mást szeretnél megtapasztalni, másképp szükséges gondolkodnod.

Ideje elgondolkodni azon, hogy amikor megbetegedtél, és megkerested az orvost, vagy a természetgyógyászt, mit vártál tőlük?

Szinte hallom a választ: „azt, hogy meggyógyuljak, hogy elmúljanak a fájdalmaim, hogy kisebb legyen a daganat, hogy jobban érezzem magam, és egy élhetőbb életet tudjak élni…, stb. "

Ez a hozzáállás nem fog oda eljuttatni, ahová szeretnél eljutni. Amire vágysz, azt senki nem fogja tudni „odaadni” Neked… Ennek a kulcsa benned van, és csak Te vagy képes arra, hogy ezeket elérd. Természetesen az orvosok, a kezelések mankót adhatnak ehhez, amire szükséged is van, de a gyógyulás kulcsát nem szabad kiadni a kezedből, és nem szabad azt kívülről várnod, mert akkor sose jön el. Menjünk vissza inkább az elejére! Mi volt akkor a célod, mielőtt kiderült a betegség? Mi volt az, amit el szerettél volna érni az életben? ….Az a cél lebegjen a szemed előtt, ehhez a célhoz kell visszatalálni, és akkor képes leszel elérni, és magad mögött hagyni a betegséget.

Be kell látni azt, hogy a gondolkodással, életviteleddel, érzelmeiddel magad is hozzájárultál a betegség kialakulásához. Az orvosok feladata pedig az, hogy segítsenek abban, hogy a tökéletes egyensúly és egészség állapotát létre tudd hozni önmagadban. A szervezetben a betegség mögött ott vannak a tartalékok, amik arra várnak, hogy mozgósítsd őket. Ezeket „repair”, vagyis helyreállító funkcióknak hívják. Ezt a belső erőt szükséges külső dolgokkal ötvözni a siker érdekében.

Több helyen olvastam, hogy nem a rák a probléma. A probléma az az élethelyzet, amiben valaki van, amit nem tud kezelni, és a rák a "megoldás". A daganatos ember általában kiutat keres egy nehéz helyzetből. Nem akar beteg lenni, csak egyszerűen nem látja, mi t kellene tennie. A stressz, amiben él, gyengíti az immunrendszert, ami idővel nem tudja ellátni a feladatát. A betegséggel több szeretethez, törődéshez jut, és kikerül a teher alól. Emiatt a betegség előnyt jelent a számára, és bár tudja, hogy ez nem jó megoldás, képtelen szabadulni tőle.

Én azt ajánlom, tedd le a terheket. Végtelen energia van benned, és körülötted, de azok a blokkok, amik benned vannak, távol tartják tőled a szerencsés eseményeket. Mi az, amihez ragaszkodsz? Engedd el! Ne félj attól, hogy akkor elveszíted, ha nem kapaszkodsz belé. A félelem csak egy gondolat. Nem megfogható, nem is létezik, csak Te tartod életben. Ha elengeded a félelmeidet, azok megszűnnek.

Gondolatban vegyél egy zsákot, és dobáld bele a problémáidat. Szabadulj meg tőlük, ne vidd át őket az új évre! Ha elengeded őket, azok is elengednek téged. Amire vágysz, mágnesként közelít hozzád, de a görcsöléssel megakadályozod, hogy odaérjen. Az Életnek nem a blokkjaidra van szüksége, hanem Rád. Akkor tudsz önmagaddá válni, ha ellazulsz. Így az Élet megkaphat Téged, és Te megkapod az Életet.

A blokkok oldásában segítséget nyújthat a Moksa Elixír is, aminek pont az életenergia útjának a tisztítása a feladata. Igény szerint forduljatok Bucsi Judithoz, ő majd segít benne.

Az igazi gyógyulás csak a test-lélek-szellem egyidejű kezelésével fog bekövetkezni, mivel minden betegség pszicho-szomatikus, vagyis a psziché a lélek betegíti meg a szomát, a testet.

Kedves Hozzátartozók!

Rátok is nagyon nagy teher hárul. A Ti feladatotok annak a szeretetteljes légkörnek a biztosítása, amire szüksége van a családtagotoknak. Éreznie kell, hogy a bajban nincs egyedül. Fontos, hogy biztonságban érezze magát a beteg, és tudja, hogy számíthat Rátok, és nem hagyjátok magára. Nyugalmat, vidámságot és szeretetet árasszatok, amiben elterelődik a figyelme a betegségéről. Amire koncentrál, annak ad energiát, és azt növeli. Beszélgetni kell vele a jövőről, a terveiről. Mindig egy közeli dologra kell vágyakoznia, mert ha a cél messze van, képes legyinteni, hogy azt úgysem éri már meg. A szeretet csodákra képes.

Van ennek a törődésnek egy másik oldala is, amit mindenkinek a saját életében fel kell, hogy ismerjen, ez pedig az, amikor a beteget éppen a fent említett viselkedés tartja benne a betegségben. Tehát azok a betegek, akik azt tapasztalják, hogy a betegségük által több odafigyelést és szeretetet sikerült megkapjanak, azok hajlamosak a betegségükkel zsarolni a környezetüket, és ezzel éppen TI tartjátok bennük a betegségtudatot. Ha az adott beteg előnyként éli meg a változást, érdemes tudatosítani benne, hogy ez a változás - bár lehet, hogy a betegsége által történt - mégsem fog elmúlni az érintett gyógyulásával, hanem felnyitotta a szemeteket, hogy mekkora ereje van a szeretetnek. Így a beteg megnyugszik, és megérti, hogy a gyógyulásával sem fogja elveszíteni azokat a lelki előnyöket, amikhez hozzájutott.

Az Élet egy ajándékutazás, amiből a legtöbbet kell kihozni!

"Akár abban hiszel, hogy meg tudod csinálni, akár abban, hogy nem, az élet mindig igazolni fog!"
Henry Ford

Bertha Professzor úrék és a magam nevében is tiszta szívből kívánom, hogy a 2012-es évben minden sikerüljön, amire vágytok. Áldásokkal teli, egészségben, szeretetben, békében, és bőségben teli Új Esztendőt Kívánok!

Szeretettel,  

Napsugár


405. Anyuka 2011. 12. 23. 17:04:57
Rákbetegek fóruma
Juditnak:
Persze hogy nyírják őket, az Orendi-ügy miatt, és ráadásul jogos is, hiszen az Orendi tényleg csak orvosnak hazudja magát.
Amint valódi orvosok ill. klinikai vizsgálat is fogja igazolni a hatást, akkor fogom ajánlani, de addig inkább szélhámosságnak tekintem én is, mint oly sokan ma már. Lásd be, valódi, igazolt eredmény nélkül, szóbeszédre nem fog igazán komoly ember több százezret kiadni. Ismétlem, nekem volt ismerősöm aki megtette, és rajta nem segített, most próbálja szegény eladni. :-(


406. Anyuka 2011. 12. 23. 16:55:10
Rákbetegek fóruma
Bucsi Judit-nak:

Kedves Judit!

Ezt írtad:
"Túl sokat hazudtak már nekünk, ezért nehezen hiszünk. "

Ez a problémám nekem is, az Orendi doktor féle hazugsággal illetve videókkal. Miért ajánlja orvosként az Immunotic-ot, amikor ő nem is orvos?
Sajnos épp az Immunotic házatáján vannak az igazi hazugságok. :-(
Nézz csak utána, hol diplomázott ez az ember, s hol szerezte a diplomáját a feltaláló.
Elárulom: egyiknek sincs, csak ezt terjesztik magukról. Tehát az Immunotic-nak már a születése is hazugsággal van tele. Nem fura ez?


407. Anyuka 2011. 12. 23. 16:37:21
Rákbetegek fóruma
Én eddig csak egy embert ismertem csak, aki használta pár hónapig, rajta egyáltalán nem segített, sőt, rosszabbodott az állapota, pedig épp az ő betegségére volt ajánlott a berendezés.
A személyes tapasztalatom tehát -ha az az- nem igazán jó. Ezenfelül sok rosszat olvastam épp ma az Immunotic-ról, pl. Ónodi (vagy Orendi) úrról is, aki valójában nem is orvos, de orvosként ajánlja a berendezést. Ugyancsak gyanúra okot keltő, hogy a feltaláló igazából csak technikus, és nem mérnök, mint azt állítja magáról. Ezen felül már GVH és egy sor egyéb vizsgálat is zajlik éppen a cég ellen, ezt is megírták már sok helyen. Sok tehát a gyanús elem az Immunotic kapcsán, úgy megérted, hogy én nem ajánlanám egyelőre senkinek, amíg valóban meggyőző, valós klinikai adatok nincsenek.


408. Bucsi Judit 2011. 12. 23. 14:37:55
Rákbetegek fóruma
Kedves Anyuka!

Kamu címet beírni meg minek? Látod én elhittem hogy igazi.

Amit írtam nem titok, beírom ide neked egy az egyben mi az e-mailben lett volna. Abban is benne lesz mennyire lehet hinni másoknak, erre élő bizonyíték a te címed is.

A levél:
"Kedves Anyuka!

Bucsi Judit vagyok a fórumról.
Engem is érdekelnek az Immunotickal kapcsolatos tapasztalatok. Nekem van saját tapasztalatom, de az nem rossz indulatú dagis, hanem jóindulatús. Hirtelen eltűnt, lelettel is tudom igazolni hogy volt most meg nincs, ezzel csak az a probléma, hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Mindenkiben felmerülhet a kérdés még a leletek láttán is, hogy nem-e valami mástól. Csak oda akarok kilyukadni, hogy még így is lehet hogy valaki füllent. A saját tapasztalat az igazi!

Januárban lesz egy olyan fórum, ahol a készülék tulajdonosok oszthatják meg egymással saját tapasztalataikat. Ezt azért várom nagyon, mert ott biztos hogy nem rábeszélni akarják majd egymást az emberek a használatra, hisz mindenkinek lesz.

Túl sokat hazudtak már nekünk, ezért nehezen hiszünk. Pl. én többféle terméket is forgalmazok, de először mindegyikről saját tapasztalatot szereztem, mert nekem az a legmeggyőzőbb. Ajánlani másoknak csak így mertem tiszta lelkiismerettel. A saját tapasztalataimon kívül csak azoknak a tapasztalatait tudtam 100%-osan elfogadni, akik a rendszerben alattam voltak, ezért nem volt érdekük megvetetni velem a cuccot. A mai napig öröm hallani őket.

Neked van készüléked vagy saját tapasztalatod? Betegként látogatod a fórumot, vagy hozzátartozóként? Bocsáss meg ha már írtad, van hogy napokig sem nézek be oda.

Bárhogy is van, mindenképpen mielőbbi gyógyulást kívánok szeretettel: Judit"


409. Bebe 2011. 12. 22. 21:22:44
Rákbetegek fóruma
Kedves Bandi!
Ezért kértem, hogy nézd meg...
köszi
Ui. nekem vannak emésztési problémáim, igaz, nem egészen jól csináltam azt a bizonyos méregtelenítést, csak annyit tudok, hogy az almától és az üres főtt krumplitól felszedtem 10 kg-ot ami azóta sem akar lemenni... az pedig a szénhidrátégető üzemmódra való átállás miatt volt. Megpróbáltam fehérjediétával visszaállítani zsírégető üzemmódba, de már szikrákat szórt a szemem és vajas kiflivel ,meg kakaóval álmodtam... úgyhogy most eszem, ami jól esik és kész...
vagy amíg vmi jobb nem jut eszembe, amit meg is tudok csinálni, csak éppen elegem volt a huszonévig tartó önsanyargatásból...


410. Bucsi Judit 2011. 12. 21. 14:21:50
Rákbetegek fóruma
Nekem is volt egy ismerősöm aki akkor vett készüléket, mikor én. Használata mellett halt meg a múlt hónapban. De ez nem azt jelenti hogy azért hal meg mert használta. Csak azt, hogy az utolsó pillanat utáni pillanatban kezdte használni. Szerintem elképzelhető hogy valakinek gyorsabban romlik az állapota, mint az immunotic képes az öngyógyító folyamatait a megfelelő szintre emelni. Ha gyorsabb a szervezetben a rombolás mint a készülék munkája, akkor baj van. Főleg ha alapból kevés már az idő. Az időben elkezdett kezelés aranyat ér. Ez minden más eszköz bevetésénél is igaz.


411. Bucsi Judit 2011. 12. 21. 13:14:47
Rákbetegek fóruma
Kedves Boszi!

Most jövök az Index onkológia általános topikjából, mert kíváncsivá tettél benéztem. Tényleg lehangoló ahogyan írnak az ellendrukkerek. Bár nekem van pozitív tapasztalatom az immunotickal kapcsolatban, mégis nagyon jó lenne már kapni valakitől olyan igazolást, miszerint a készülék komoly betegség esetén is segít. Végül is ezzel a mézesmadzaggal vettek rá engem, és mindenki mást is a vásárlásra.

Olyan leletekkel kellene hogy bizonyítsanak gyógyulást, amilyeneket én is közkinccsé tettem a peptidekkel kapcsolatban ott ahol ezt kérték.
Azt megértem hogy nem orvosi kellék vagy mi, de ha meggyógyul használata által mégis valaki, csak nem akasszák fel ezért a feltalálóját gondolom.
Ki tudja mi igaz? Az törvényszerű, hogy minél sikeresebb valaki, annál több irigye és ellendrukkere akad. Lehet hogy csak erről van szó itt is.


412. Bucsi Judit 2011. 12. 21. 11:00:53
Rákbetegek fóruma
Csubi ne haragíjjá meg!
Tudom mi van a tájékoztatóban, azon felül a tapasztalatod érdekel. Bocs, rosszul fogalmaztam. nem tanácsot szeretnék, csak azt, milyen használat mellett tapasztaltál legjobb hatékonyságot. Ezért kérdeztelek nem azért, mert a tájékoztatót eddig nem olvastam el. Tapasztalatot megosztani szabad.
Nem magam miatt fontos tudnom hogy van-e más variáció is a használatára, hanem a fájdalomtól szenvedők miatt.
Az meg végkép kételkedésre ad okot, hogy leszedték a honlapról azt a videót, amiben a bácsi a saját gyógyulását mesélte el. Nem volt igaz???? Ha meg igaz volt, saját tapasztalatát az embernek had legyen már szabad elmondani! de nem is ez olyan fontos nekem, hanem hogy egy ilyen drága készülékhez had tudjuk már azt, hogyan lehet a leghatékonyabban használni. Gyenge az a szöveg ami a leírásban szerepel. magam miatt mindegy most, de súlyos beteg jobban örülne konkrét alkalmazási tanácsnak. Ha máshogy nem megy, legalább tapasztalatokból had tudják meg.


413. Bucsi Judit 2011. 12. 21. 9:43:15
Rákbetegek fóruma
Szia Csubi!

Kérlek annyit írjál még meg - mert te azért jártasabb vagy már az ügyben- olyan daganatos betegnek aki nagyon súlyos állapotban van a gép használata mellett pedig még nehezebben viseli a felerősödő fájdalmat az hogyan használja szerinted a készüléket?

Fiam megmérte a frekvenciát amik kijönnek a gépből, és azt mondta nekem hogy az egészségre nem ártalmasak. Ő gyógyítással nem foglalkozik csak elektronikával, de ennyit azért tud az egészségre gyakorolt hatásáról. Tehát kizárt hogy valakinek ettől romolna az állapota.
Ez nem kampány volt az immunotic mellett hisz nekem nincs miért, de legalább biztos vagyok abban ha valaki nálam próbálja ki a készüléket, ártani nem fogok vele.
Bár a lehetőséget biztosítom annak aki kéri, de igazából az előzőleg említett dolgokat jobban pártolom és használom.414. Lajos 2011. 12. 14. 17:44:14
Rákbetegek fóruma
Egy megdöbbentő videót ajánlok minden beteg és minden egészséges ember figyelmébe: www.buzafu-le.com - rögtön a kezdőlapon, automatikusan indul. Megváltoztatja az ember felfogását pár lényeges dologban. Engem teljesen feldobott, visszaigazolt, hogy jól tettem, amikor 5 éve vissza utasítottam a kemót. A filmből minden kiderül. Nem szabad kihagyni.


415. Gabi 2011. 12. 10. 21:17:41
Rákbetegek fóruma
Gabi, képzeld, én is voltam ultrahangon, és nekem is van fibroadenomám. Igaz, már 6 éve. Az utóbbi években elfeledkeztem róla, most újra megnézettem. Mivel 5 év alatt 1 mm-t nőtt, azt mondta az orvos, hogy ő nem javasolja a mintavételt. Úgyhogy nem foglalkozom vele. Légyszi azt a linket tedd be megint, amelyik mellvizsgálaton voltál.


416. Rising Sun 2011. 12. 09. 18:58:40
Rákbetegek fóruma
http://www.kiskegyed.hu/test-es-lelek/megelozes/5-hazugsag-a-rakrol-amit-szeretnenek-hogy-elhiggy-107125.html

5 hazugság a rákról, amit szeretnének, hogy elhiggy

2011. április 14.
Soltész Szilvia
Kemoterápia, mammográfia, gyógyíthatatlan betegség? Az is lehet, hogy minden, amit eddig tudtál a rákgyógyításról, hazugság.

Címkék: rák, gyógymódok, gyógyszeripar, egészség, kemoterápia, mammográfia, tumortu
Amikor ennyi éve kutatnak valaminek a gyógymódja után, és még mindig igen szegényes a túlélési arány, az mindenképpen felvet néhány kérdést. Például azt, hogy miért költenek évente többszáz milliárd forintot világszinten egy olyan betegség kutatására, aminek az orvostudomány a hivatalos álláspont szerint nem ismeri a valódi okát. És vajon hogy lehet, hogy ennyi pénz, ennyi kutatómunka után sincs valódi, megnyugtató eredmény?

Ezzel párhuzamosan lassan a hétköznapi ember számára is nyilvánvaló tény, hogy a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és az ennek következtében legyengült immunrendszerünk felelős azért, hogy nem tudja kordában tartani a hibás sejtosztódási folyamatokat. Logikus lenne, hogy ezeket a területeket célozza meg az orvoslás, de nem, mégsem ez történik. Az történik, hogy aki azt meri állítani, gyógyszerek nélkül ki tud gyógyítani valakit a rákból, az sarlatán, de legalább is hazudik.

Nézzük, mik a leggyakoribb hazugságok, amikkel etetnek bennünket:1. hazugság: A kemoterápia kötelező kezelés

Az igazság: az onkológusok 90 százaléka visszautasítaná a kemoterápiás kezelést, ha nekik maguknak lenne rákjuk.

Miért? Mert tudják, hogy egyáltalán nem hatékony, és hogy nagyon mérgező. Egyértelműen kimutatták, hogy a páciensek 98%-ánál hatástalan. És amikor a kemoterápiával kezelt betegek túlélési esélyeit a nem kezeltekkel mérték össze, a nem kezelt emberek jóval magasabb arányban gyógyultak meg, vagy tovább éltek, mint a kezeltek. A kemoterápia teljesen tönkreteszi az immunrendszert, aminek éppen erősítésre, segítségre lenne szüksége, hogy legyőzze a betegséget. Aki a kemó után képes meggyógyulni, az nem amiatt, hanem annak ellenére gyógyul meg.
2. hazugság: Minden 40 év feletti nőnek rendszeresen kéne mammográfiás vizsgálatra járnia

Az igazság: a mammográfia sokkal többet árt, mint használ. Minden egyes nőre, akinek segít, tíz nő jut, akinek ront az állapotán. Az évi 4 milliárd dolláros mammográfia-ipar arra biztatja a nőket, hogy röntgen besugárzással óvják az egészségüket.

Ezzel szemben a dán Nordic Cochrane Center kutatói megdöbbenő eredményre jutottak 500.000 nő vizsgálata alapján: minden 2000 nőből, akik mammográfiás vizsgálaton vettek részt egy tízéves időszak alatt, mindössze egynek hosszabbítja meg az életét ez a szűrés, másik tízet viszont megbetegít. A mammográfia sugárzása évente 3%-kal növeli a mellrák kialakulásának esélyét, és sok esetben egy magától visszahúzódó tumor olyan behatást kap tőle, hogy gyors terjedésnek indul.

Ennél sokkal veszélytelenebb az ultrahangos szűrés, de houstoni Texas Egészségtudományi Központ munkatársai már olyan tesztet is kidolgoztak, ami nyálból képes megállapítani a mellrák jelenlétét – jóval a kimutatható daganat előtt.
3. hazugság: a rákgyógyszerek hatékonysági mutatói

A tudományos eredményeket sokféleképpen lehet maszkírozni – különösen, ha anyagi érdekek állnak mögöttük. A Tamoxifen nevű, népszerű mellrák-gyógyszer hatékonyságát például úgy hirdetik, hogy 49%-ban képes megelőzni a rák kiújulását. Ez nem igaz. A Tamoxifen független kutatások szerinti hatékonysága mindössze 1.6%, harmincszor kisebb, mint ahogy hirdetik. Mégis, mivel úgynevezett relatív számokat használnak, az eredmény végül is bármi lehet. Hogy mihez mérik a relatív értéket, azt nem tudjuk meg soha, de a 49%, az határozottan meggyőzően hangzik.

A másik jól csengő adat, miszerint a korai szakaszban (természetesen mammográfiával) felfedezett mellrák 91%-os eséllyel gyógyítható ötéves időszakra vetítve, szintén csak egy csali. Mivel a mellrák egy lassú növekedésű tumor, öt év alatt sokszor semmilyen tünete nem észlelhető. Így ha valaki nem is tud róla, hogy mellrákja van, annak 1.) lehet, hogy magától kezeli azt az immunremndszere, 2.) pont ugyanoda jut 5 éven belül, mint az, akinek felfedezték. Viszont a mammográfia, a kemoterápia és a szükségtelen gyógyszerek nélkül sokkal nagyobb a túlélési esélye.
4. hazugság: A rákgyógyszerek a gyógyítást szolgálják

Az igazság: az onkológus nem azzal keresi a pénzt, hogy gyógyít, hanem azzal, hogy hatalmas jutalékokat kap a felírt gyógyszerek, kezelések után.

A JAMA nevű, híres amerikai orvosi folyóirat szerint egy átlagos onkológus jövedelmének 75%-a abból származik, hogy a rendelőben kemoterápiához használt gyógyszereket értékesít. A gyógyszerek pedig igen drágák – elvégre kell a pénz a kutatásokra. Mégis, a gyógyszerek promóciójára évente több tízmilliárd dollárt költenek csak az egyesült államokban.

Az Eli Lily gyógyszercég egyik volt orvoslátogatójának a Kongresszus előtt, eskü alatt tett tanúskodása szerint a gyógyszercégek volt modelleket, gyönyörű fiatal nőket alkalmaznak, hogy vacsorázni és borozni vigyék az orvosokat, eltúlozzák a gyógyszerek hatékonyságát, és minimálisnak állítsák be a mellékhatásokat.
5. hazugság: A természetes gyógymódokkal való kísérletezésre nincs idő egy halálos betegség esetében.

Az igazság: a természetes gyógymódokat ismerő és használó orvosokat, gyógyítókat azóta üldözik világszerte, amióta az orvostudományt átvette a gyógyszeripar.

Számos orvos és intézmény nagy sikerrel kezeli a tumort méregtelenítés, immunrendszer-erősítés, megfelelő táplálkozás és gyógynövények segítségével. Van, akinél egy néhány hetes léböjt teljesen visszaszorítja a tumort. Mégis, ezt mind titokban kell tenni, különben megjárja mind az orvos, mind a beteg.

Ott van Dr. William Kelly esete, aki kidolgozott egy olyan enzimterápiát, ami méregtelenítéssel és diétával kombinálva „megeszi” a hasnyálmirigy rákos sejtjeit. Közel 33.000 ember esetében 90%-os gyógyulási rátát tudott felmutatni az első ötéves túlélési szakaszban annak ellenére, hogy a hasnyálmirigy-rák az egyik leggyorsabb, legagresszívabb fajta halálos betegség. Mit tett az amerikai kormány, amikor ezt megtudta? Börtönbe zárta.

Amerikában egyébként sokkal rosszabb a helyzet, mint nálunk, ott annak az egyszerű említése, hogy valaki meg tudja gyógyítani a rákot, automatikusan bűnnek számít.

A jó hír: a rák teljesen megelőzhető, sőt, gyógyítható. És bár a gyógynövényeket is igyekeznek betiltani, és lassan mindent, amit nem lehet levédeni, azért maradt rengeteg megoldásunk. Elsősorban a tájékozottság: ha az ember egy kicsit utánajár, megdöbbentő és megnyugtató dolgokra bukkan a rákkal kapcsolatban. A saját egészségünk a legjobb helyen a saját kezünkben van.


417. Béla 2011. 12. 09. 11:17:15
Rákbetegek fóruma
Szia Laci!
A tabletták helyett olcsóbb és egyszerűbb lett volna teát szerezned.(itt sokaknak van).Erdélyből
A tabletták használatát illetően nem tudok tanécsot adn,mert-szerintem- ilyetén célra "csupán" az elfertőződést képes meggátolni a farkasalma.(ez sem kevés!),de aminek igazán hasznát vehetnétek az a következő dolog:
PYCNOGENOL egy különlegesen erős antioxidáns.
Képes helyreállítani a hajszálereket és ezáltal megteremti azt az esély,hogy a szervezet meggyógyítsa önmagát.
Klnikai vizsgálatokkal is igazolt hatásai szinte felsorolhatatlanok.Lásd az URL-t.
Olvasd el! (másoknak sem ártana!)
Szia(sztok): Béla


418. Maka 2011. 12. 05. 17:02:45
Rákbetegek fóruma
Kedves Uszi,

Mielött lejarnad a labadat ajanlom a keresöt, mert a ""Forumon minden szinten szinte minden!!""De, tudod ezerszer leirni ugyanazt mar farszto. ne vegyel keszen semmi innivalot, mert azokba tesznek tartositot. Igaz, sok munka a zöldsegle keszitese, de ennel jobb nincs. En a tescoba kettö zöldseglecsinalot vettem, mert csak ötezer ft volt darabaj. Ki kell fogni. kersegess, ha ilyen helyen jarsz. A kes szokott kifaradni, tehat eltompul idövel, ezert sok lesz az amit kidobsz es keves le jön le. Ilyenkor mar kest kell cserelni. Probalj olyat keresni, amihez kesöbb tudsz venni kest is. Fekere higitsd szensavmentes asvanyvizzel.
En ittam a CoD teat, majdnem ket evig. Kicsit maceras, mert este be kell aztatni, reggel meg felfözni, nem nyulhatsz bele femmel. En 30 perc lassu forralas utan kicsit allni hagytam, tal vizbe allitva a teafözöt kicsit lehütöttem, at szürtem es mezzel, valamint citrommal izesitettem. Egy poharral megittam reggel meg melegen, a többit kis müanyag edenybe töltöttem es napközben iszogattam. Le kell szürni, mert a sürüje ihatatlan, de nem is kell azt meginni.


419. zsóka 2011. 12. 05. 16:24:08
Rákbetegek fóruma
Uszi!!! farkasalmát nem hogy Miskolcon nem kapsz de az egész országban sem, a 80-as években kivonták a forgalomból mivel mérgező növény, Romániából szokták hozni vagy hozatni! Igen a COD tea is killer csak húzós meg borzalmas rossz azt mondják! A céklalé akkor az igazi ha te csinálod én a spárban szoktam venni! A barackmag helyett lehet mandulát is rágcsálni.1800ft az ausanban 1 kg.A Búzán 4000ft.
Gyöngyös gratula Neked csak igy tovább!!!!!


420. Gyöngyös 2011. 12. 05. 10:41:47
Rákbetegek fóruma
Kedves Netboszi!
Nem a Kushi féle diéta szerint élek, valószínű nem is szabályos makrobiotikus amit csinálok, mert ott nézni kéne a jing-jang alapján a zöldség arányokat is. A lényeg, hogy a tengeri halon és tengergyümölcsökön kívül semmilyen állati fehérjét nem eszem, azt is csak max hetente 1-szer. Az ételek alapja valamilyen gabona, barnarizs, köles, hajdina, árpagyöngye, vagy teljes kiőrlésű tészta és ezekhez zödség. De eszem kelkáposzta vagy zöldbab főzeléket is, igyekszem teljes kiörlésű liszttel rántani. Most a sütőtök krémleves a nagy kedvenc.
Sok nyers zöldség is van az étlapomon, persze most télen szűkebb a kör. Így, hogy néha a joghurtot is bevetem, tudok készíteni waldorf salátát, vagy más joghurtos nyers zölség salátát is és tésztával összekeverem. Az állandó éhségérzettel küzdök még mindig, pedig már másfél éve megy ez a diéta. Sosem érzem magam igazán jóllakottnak, mint egy jó vasárnapi ebéd után után, amikor néhány rántott csirkecombot megeszik az ember:) Ez a tésztás saláta most egy kicsit segít ebben.
A Varga féle készítményeket március óta szedem folyamatosan, most gondolkodom, hogy egy kicsit csökkentem az adagokat. A vitanaxból 2*3-at, a flavogeninből 3*2-őt szedtem idáig. Elég húzós ára van.
Nyugodtan kiváncsiskodhatsz:) szívesen válaszolok. Inkább azon aggódom, hogy én ne tengjek túl.


421. Bucsi Judit 2011. 12. 03. 21:38:53
Rákbetegek fóruma
Végül csak a toldacuccot-ra tudtam felpakolni a Természetes Gyógymódok Bibliáját.
Ha igaz, 5 napig letölthető.


422. Netboszi 2011. 12. 03. 16:07:46
Rákbetegek fóruma
Igazad lehet Bandi, amikor a parlamentben konkrétan támadás érte a Jim Humble MMS készítményét,(kb tavasszal) érdekes módon akkor tünt el a magyar fórumáról az addig bejegyzett kb 1 1/2 évnyi beírás a tapasztalatokról.
Eddig itt tényleg moderálás nélkül írhattunk. A T. Szerkesztőségnek sem lehet könnyű.


423. habveros 2011. 11. 04. 17:25:41
Rákbetegek fóruma
Kedves Cinci!

Köszi a helyreigazítást, tökéletesen igazad van, valóban AROMÁS SZÉNHIDROGÉN MENTES -ről van szó.

Tulajdonképp a "Mezei" teszt, FÜSTÖL VAGY NEM FÜSTÖL.Amióta szükség lett a közbenső párlatra (műanyag gyártás) azonnal megszületett a füstmentes petró, és az ebből készített gyertya, persze, jóval hamarabb nyugaton, mint nálunk.

igaz, akkor is használták a "tisztítatlan" LÁMPAOLAJAT, amikor az kegyetlenül maró anyag volt, és egyes írások szerint a "büdös" petró ERŐSEBB hatású. Nos lehet, de mert az emésztőrendszerem nyálkahártyái drágábbak annál, hogy kipróbáljam, inkább a LIGHT-es változat mellett maradok.

Sziasztok, Bandi


424. zsóka 2011. 11. 04. 14:41:46
Rákbetegek fóruma
Kedves Athene, igazán együtt érzek Veled, sajnálom hogy nem sikerült legyőzni ezt az átkos kórt!!!!!!!!
Neked sok erőt kivánok jó egészségben!!!!!!


425. Netboszi 2011. 11. 03. 18:04:31
Rákbetegek fóruma
Drága Athene!
Ilyenkor minden szó kevés, s nem is kifejezhető, amin most átmész. Mégis fogadd együttérzésemet. Igazi segítő voltál, egy igazi küzdő mellett.


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap 5. lap 6. lap 7. lap 8. lap 9. lap 10. lap 11. lap 12. lap 13. lap 14. lap 15. lap 16. lap (17. lap) >>>18 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->