Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


101. bebe 2008. 12. 13. 10:55:44
Rákbetegek fóruma
amikor kiderült a daganat( ezen halálra röhögöm magam! 12 mm és daganat a neve!!!!hahahaha) szóval akkor adtam magamnak 3 hónapot, mint a többi könyvekben azt olvastam, h az alatt eltűnik, ha megtalálom a megoldást! szentül hittem, h megtaláltam... 3 hónap múlva az UH képe változott egy kivócsit, meg 1,2 mm el talán kisebb lett, de amikor megtudták, h eddig 12 mm volt, és most 10,8 mm , akkor azt mondták, lehet, h félremérték, ez nem jelent semmi, tehát ráírták, h uott van, uakkora.
addigra mindenki bebizonyította nekem, és én elhittem, h ez nem tűnik el onna semmivel sem.
Ezért belecsúsztam a műtétbe, ami tavaly októberben volt, ja az is meggyőzött, h a területhez tartozó nyirokcsomókban bebizonyították az áttétet. így kivették a primer tumor, meg 11 nyirokcsomót, amiben 4 áttét volt.
Akkor olyan rosszul voltam, meg tudtam, mi a kemo, h nem voltam hajlandó semmit bevállalni, főleg, amikor hozzám vágták a 3 as kombinációt: 6 kemo 12 sugár, 5 év hormon...
na nem ezt nem, ha ezek nélkül nem gyóhgulok meg, akkor elég volt, megyek meghalni!
így is volt, folytattam a Gerzson diétához hasonló étkezést. egy évig nem tudtak semmit kimutatni semmivel, pedig 3 havonta jártam..
de komolyan kérdezem én??
3 havonta 2 mellkas rtg.. fél évente 4 mammográfia felvétel, 3 havonta hasi UH... tumormarkerek, stb, stb.. hát ezek is milyen veszélyes vizsgálatok, nem? legalábbis nekem úgy tűnnek..
aztán most egy év múlva, minden eredményem tökéletes volt! de mégis, az utsó pill ban találtak egy távolabbi nyirokcsomót, melyből a cytológia kimutatta, h áttét, ami kb 15- 20 cm re van a primér daganat helyétől...
hát ekkor ismét ledöbbentem, majdnem feladtam..
de csak azért is meggyógyulok !
ekkor 3 db CT - t akartak, meg mit tom én még milyen egyéb vizsgálatokat, újabb műtét, ha csak az az egy van,. aztán persze a 3 as kombináció.
ebbe nem mentem bele! nincs újabb műtét!még a tavalyit sem hevertem ki, tönkrement a fél karom, és mot ott újabb műtét????????????ezt már nem , kész, ha így nem maradok meg, akkor nem érdekel tovább!
de ekkor bejött még a további , amit eddig nem alkalmaztam:
most szedek B17 tablettát 500 mg, ot / nap, meg 10.000 mg C vitamint/ nap, és megkockáztattam a Fagyöngy injekciókat..
na persze, meg az energiagyógyászatot, amiről már olyan sokat írtam, megváltoztattam a hozzááállásomat,elfogadtam igazi mesterek segítségét, már nem vagyok egyedül!
most biztos vagyok benne, hogy meggyógyulok!
soha többé nem megyek orvosi vizsgálatra4
jövő februárban elmegyek egy szomatoinfra vizsgálatra, aztán meg egy Celladam tesztre!
ezek maradnak, amik tényleg ki tudják muatatni, nem úgy, mint a vacak tumormarker, meg a többi!


102. Káma 2008. 12. 03. 20:45:12
Rákbetegek fóruma
Kedves Zsóka!

Nekem az arcomon volt a bőrrák,ami Carcinoma basocellulare cutis volt ,ez csak nagyon ritkán ad áttétet,és ezért fél évente kontrollra kellene járnom.De nem járok,mert teljesen értelmetlennek tartom azt,hogy elmenjek az onkodermatológiai szakrendelésre,ott órákat várjak,mert egy héten egyszer van,és ott az orvos szemrevételezze az arcomat,mert mást nem tesz.Még egy tüdő rtg-re sem küldtek el,amit azért egy hámszövetből kiinduló daganatnál azért el kellene végezni.Én elmentem magamtól,és megcsináltattam a rtg-t,ami negativ lett.
Azóta az immunendszeremet erősitem,mert ha egyszer kialakult a rák,a szervezetem megengedte ezt,akkor bármikor,bárhol kialakulhat egy ujabb.
Én a lányom miatt vagyok itt,mert az én diagnózisom után derült ki az ő melanomája.A melanoma pedig az egyik legagresszivebb rákfajta,ami nagyon hamar ad áttétet a nyirokutakon keresztül,vagy a véráramon keresztül,akár a legtávolabbi szervekbe.
Tehát az én bőrrákom lehet,hogy az Isteni gondviselés figyelmeztetése volt,hogy észrevegyük a lányom melanomáját.
Ő pedig Pesten jár orvoshoz,már itt régebben leirtam,hogy milyen ellátásban részesült a SOTEN.
Nem akarom ezt újra elismételni,mert annak aki olvasta már unalmas lenne,A lényeg az,hogy felháboritó orvosi ellátásban részesült,annak ellenére,hogy még fiatal,nem egy idős valaki,akiről már lemondhatnak az orvosok azt mondva,hogy neki már úgyis mindegy.Ha érdekel priviben leirom.
Szóval én elsősorban miatta vagyok itt,és innen sok embertől segitséget kaptam,amit igyekszünk hasznositani.
És ha a tapasztalataim,és információim alapján én tudok másoknak segiteni,azt örömmel teszem.

Gyógyulást,kitartást és hitet:Káma


103. bebe 2008. 12. 03. 17:47:54
Rákbetegek fóruma
az igazsághoz hozzátartozik, h nekem C5 ös daganatom volt 4 db nyirokáttéttel... a műtéten kívül semmi mást nem vállaltam el...
így próbálkoztam meggyógyulni, de most, október 21. én a születésnapomon mondták meg, h egy távolabbi nyirokcsomóban bebizonyította a cytológia az áttétet.
Ekkor ebrudaltak ki a kórházból, m ismét semmit nem vállaltam.
ekkor megrendült a gyógyulásba vetett hitem, amit egy hónap alatt sikerült visszanyernem!
és ezért már nem hiszek annyira abban, h megjavulhat pusztán diétától!
Így eszem joghurtot, sajtot, tejfölt, nagy ritkán halat is, már... meg újra eszem kenyeret, amit én sütök magamnak teljes lisztből..
A könyvírás is a terápiám része volt, ezért írtam könyvet a történetből... most folytatom a 2. résszel.. ennyi dióhéjban


104. bebe 2008. 11. 17. 10:07:06
Rákbetegek fóruma
sziasztok!
Zsuzska!
Nekem azt mondta a doktornő, h ezek a vizsgálatok nem érnek semmit, mert ha a tumormarker rossz, akkor sem biztos, h ott a daganat, ha pedig tökéletes, akkor is lehet vhol daganat. Kérdem én, akkor minek csinálják?
Javaslom, hallgass meg több orvost is, főleg olyat, akinek van tapasztalata is! ezek a vizsgálatok nem érnek semmit! Nekem 6 rtg, 2 ultrahang, és a vérkép is TÖKÉLETES!Olyan, mint egy egészséges emberé, (kivéve 2.35 triglicerid) A tumormarkerek a normál szint alsó határán mozognak....
és..és... az utsó pillanatbna vettek észre egy kicsike nyirokáttétet a kulcscsont alatt. Egy éve volt műtétem, akkor kivettek 11 nyirokcsomót is, abban volt 4 áttét, azóta ezekkel az agyon röntgenezésekkel sem tudtak semmit kimutatni, csak most...
Tavaly nem vállatam el semmit... idén sem...
most pedig nem félek a ráktól, nem félek a haláltól! Biztos vagyok benne, hogy sikerül meggyógyulnom természetes úton. Ilyenkor nem szabad idegeskedni, m az tovább ront a helyzeten. El kell fogadni,ÉS VÁLTOZTATNI KELL!
Teljes életmódváltás, méregtelenítés, vitamin és ásványianyag pótlás mellett sok minden más... hit, bizalom, remény. Jókedv! Sok sok vicces filmet kell nézni, m az jótékony hormonokat termel, segíti a szervezet öngyógyító erejét..
(egyébként ált. ápoló, ált. asszisztens az egyik szakmám...)


105. ÁGICA74 2008. 11. 08. 23:47:00
Rákbetegek fóruma
SZIASZTOK FÓRUMOZÓK.MÁR IGEN RÉGEN VOLTAM ITT KÖZTETEK.ÉDESANYÁMMAL KAPCSOLATBAN SZOKTAM ÍRNI.BŐRÖN MEGJELENŐ MAJD TÜDŐRE ÁTTÉTET SZÓRÓ MAJD A MELLÉKVESÉRE IS ÁTTERJEDŐ DAGANATA VAN.KÉT CIKLUSBAN KAPOTT KEMÓT MELLETTE 2006-TÓL FLAVIN KÉSZÍTMÉNYEKET SZEDTÜNK.A KEZELÉSEK UTÁN A DAGANATOK FELÉRE ZSUGORODTAK.AZTÁN MOST SZEPTEMBER VÉGÉN ISMÉT KEMÓT AJÁNLOTT A KEZELŐ ORVOSA.MEGKAPTA A KEZELÉST AZTÁN VALAMI TÖRTÉNT.HIHETETLEN ROSSZÚL LETT MELYEN CSAK MÓRFIUMMAL TUDTAK SEGÍTENI.5 NAPIG VOLT OLYAN HIHETETLEN HALÁL KÖZELI ÁLLAPOTBAN HOGY AKKOR AZT MONDTA AZ ORVOS NAPOK VANNAK HÁTRA.KIALAKÚLT EGY KOPONYA ÁTTÉT AMIT NEM LEHET TUDNI A KEZELÉS OKOZOTT E VAGY A NÉLKŰL IS KIALAKÚLT VOLNA.AZÓTA FOLYAMATOSAN KAPJA A MÓRFIUMOT 2 ÓRÁNKÉNT 1 AMPULLÁT A 2%-osból.HOL ÉSZNÉL VAN HOL NINCS.ENNEK MÁR LASSAN MÁSFÉL HÓNAPJA.A FOLYAMAT VISSZAFÓRDÍTHATATLAN SAJNOS.HALDOKLIK.KEGYETLEN DOLOG HOGY EGY EMBERNEK ENNYIT KELL KÜZDENI AZÉRT HOGY BÉKÉBEN SZÉP CSENDESEN EL TUDJON MENNI.MÁR CSAK ANNYIT SEGÍTHETEK HOGY ÜLÖK AZ ÁGYA MELLETT ÉS FOGOM A KEZÉT.FELFOGHATATLAN EZ SZÁMOMRA.NAGYON NEHEZEN VISLEM ÉS FOGALMAM SINCS HOGY LEHET EZT TÚL ÉLNI????AZT MONDJÁK HOGY EGY BIZONYOS MENNYISÉG UTÁN A MÓRFIUM LÉGZÉS LEÁLLÁST OKOZ EZÉRT NEM TUDJÁK EZT EMELNI A FÁJDALOMHOZ.RETTENTŐEN FÁJ HOGY SZENVEDNI LÁTOM.2006 ÓTA KÜZD A BETEGSÉG ELLEN HIÁBA.MINDENKINEK RENGETEG ERŐT ÉS KITARTÁST KÍVÁNOK.


106. Káma 2008. 11. 06. 8:39:42
Rákbetegek fóruma
Szia BIOGURU!

Az előzőekben elhangzott egy bejegyzés az R-47 Protumollal kapcsolatban.
A beiró sejteti,hogy neki szamélyes tapasztalata van róla,hogy neki használt,de sajnos nem osztotta meg a részleteket velünk.
A nyáron én is megrendeltem/ekkor találtam rá/,és a lányommal együtt használjuk,mert egy éve bőrrákkal vagyunk érintettek.
Nekem csak basaliomám volt,de neki melanomája,és sajnos már nem is nagyon kezdeti stádiumban.
Áttét még nem volt, a műtéti területet kenjük vele,és a regionális nyirokcsomókat,remélve,hogy az esetleges áttétet elkerüljük a használatával.
Már sok helyen próbáltam utána nézni,de személyes jó tapasztalatot még csak a honlapjukon találtam.
Mostanában internetes konferencia termeket létesitenek,ahol Dr Pécsek sebészfőorvosnő mondja el tapasztalatait,amik nagyon kedvezőnek tünnek.
De eddig még csak tőle hallhattam,ezt senki más nem támasztotta még alá.
Nem tudom,hogy Te találtál-e máshol anyagot róla?

Káma


107. Káma 2008. 11. 03. 15:12:06
Rákbetegek fóruma

Kedves TValcsi!

Tudom mit érezhetsz a fiad szenvedése láttán.Nálunk egy évvel ezelőtt derült ki a lányomnak a melanomája,és én is mindennek utána néztem amit ilyenkor lehet tenni,mert ez is az egyik legagresszivebb rákfajta,ami bármikor,bárhová adhat áttétet,habár jelenleg nincs,reméljük nem is lesz,mi mindennesetre mindent megteszünk érte.
Leirom egy kedves imerősöm esetét,aki állatorvos,és nálunk járt,amikor megkaptuk a melanoma szövettani diagnózisát.
Ő mesélte el,hogy a fiánál,aki akkor 15 éves volt csontrákot diagnosztizáltak,és amputálni akarták a lábát.
Ő ezt nem engedte,hanem az orvosi kezelés mellett,maga is el kezdte kezelni.
A terápia alapja a Celladam volt.
Nem tudom emlékszel-e rá,olyan 20 évvel ezelőtt nagyon nagy port vert föl,Kovács Ádám a feltalálója,ő is küzdött a gyógyszeriparral.
Minden esetre ma is léteznek,megtalálhatóak a Celladam honlapján.Ha érdekel menj föl rá és tanulmányozd.
Tehát az állatorvos apa kezelte a fiút Celladam cseppekkel,és intravénás injekcióval,Nagy dózisú C vitaminnal,feketeszőlő magját ledarálta,és azt is szedték,B vitaminokat,/nem B17/ és Cod-teát.
És még amit nagyon hangsúlyozott az a hit.
Végig hittek benne,hogy a fiú meg fog gyógyulni.
Érdemes lenne még utána nézned a Simonton házaspár módszerének,akik pszichoterápiával segitenek gyógyulni a betegeknek.
De visszatérve az esetre, az orvosok nagy megdöbbenésére és csodálatára a daganat elkezdett zsugorodni,majd kettős burokba került,és el tudták távolitani.Elkerülték az amputációt.
Mi azóta szedjük a Celladam cseppeket.Ami nagyon fontos,elérhető áron lehet hozzájutni a honlapjukon, 2700.-ft -ba kerül.Létezik kúpban is,én a kúpot is alkalmaztam.
Ha felmész a honlapjukra,a kérdéseidet is felteheted nekik,válaszolnak rá.

Gyógyulást, kitartást és hitet kivánok: Káma


108. BIOGURU 2008. 11. 01. 11:26:37
Rákbetegek fóruma
A jól működő immunrendszer azonban hatékonyan pusztítja ezeket, így megőrizzük egészségünket.
Mitől lesz rendellenes egy sejt és hogyan szaporodik daganattá?

Daganatképző sejt bármely szöveti sejtből kialakulhat, ha a génje megváltozását okozó hatásnak van kitéve. Ez lehet fizikai, lelki, vegyi, biológiai stb. külső vagy belső hatás. Általában több tényező együttes hatása szükséges a daganatok kialakulásához.
Legszemléletesebben úgy lehet magyarázni, hogy a kórosan megváltozott sejtek függetlenednek környezetüktől, megszűnik a sejtközi kommunikáció, a sejt önmaga köré sejtburkot épít és kontroll nélkül szaporodni kezd. Ehhez a környezetéből intenzíven energiát és a létfenntartáshoz szükséges elemeket von el.
A rosszindulatú sejtek az eredeti tumorról leszakadva a vér , nyirokrendszer és közvetlenül a sejtek útján újabb helyekre vándorolhatnak és osztódni kezdenek, ún. áttétet alkotva.
Ha a daganat viszonylag kis méretű, nincs áttét, jól hozzáférhető, akkor a jelenleg legbiztonságosabb terápia a tumor és a környező szövetek eltávolítása. Legtöbb műtétnél a környéki nyirokcsomókat is eltávolítják, mivel itt keletkezhetnek az első áttétek.
Műtétre kerülhet sor későbbi stádiumokban is, amikor is a beavatkozás célja a daganat tömegének eltávolítása az egyéb terápiák /sugár, kemo/ hatásosságának növelése és a szervezet immunrendszere terhelésének csökkentése érdekében. Bár ez a két cél ellentmond egymásnak, hiszen a sugárzás és a kemoterápia ugyanúgy károsítja az immunrendszert, mint maga a tumor.
A sebészi beavatkozás legnagyobb veszélye, hogy legyengíti a szervezetet és megnöveli a deformálódott sejtek véráramba jutásának esélyét /szétszóródását/.Sugárterápia
A sugárterápia ma a második leggyakrabban alkalmazott eljárás a daganatos betegek kezelésében. Kevés olyan daganatos beteg van aki "megússza" sugarazás nélkül.
A műtét előtt alkalmazott sugárterápia célja a daganat méretének csökkentése, a jobb műthetőség elősegítése. A műtét utáni kezelés célja pedig a szervezetben megmaradt, szétszóródott deformált sejtek elpusztítása ill. az áttétek megelőzése.
A besugárzás általában külső forrásból történik, de előfordulhat a beteg szervezetébe helyezett belső sugárforrásból is.
A sugárkezelés során a beteg testrészt nagy energiájú ionizáló sugárzásnak teszik ki. Hatására a sejtek genetikai állománya roncsolódik, vagyis a sejtosztódás gátlása révén fejti ki tumorsejtre gyakorolt pusztító hatását. A sugárzás azonban nem válogat, minden útjába kerülő sejtet egyaránt roncsol, tehát az egészségeset is.
A sugárkezelés általában helyileg történik, ezért a mellékhatásai is elsősorban a kezelt pontokon jelentkeznek. A kezelés után gyorsan jelentkezhet rosszullét, hányás, nyelőcső és nyálkahártya begyulladása. Külső hatásai lehetnek a bőrpír, bőrégés, kiszáradás, sérülékeny bőr. Jellemző mellékhatás még a fáradékonyság.
A sugárzás ismételt daganatkeltő hatása évekkel később jelentkezhet.
Kemoterápia
A kemoterápia lényege, hogy a beteget olyan gyógyszerekkel (sejtmérgekkel, citosztatikumokkal) kezelik, amelyek gátolják a ráksejtek szaporodását vagy megölik azokat.
Alkalmazása történhet önállóan is /leukémia/ de általában kombinált kezelés formájában alkalmazzák /műtét-sugár-kemo /. Műtét előtt a daganat csökkentése céljából, a könnyebb operálhatóság érdekében használják
A kemoterápiás kezelés káros mellékhatása abból következik, hogy a kemoterápiás szerek nem csak a rákos sejteket károsítják. Ezek a szerek ugyanúgy sejtpusztító hatást fejtenek ki szervezetünk egészséges sejtjeire is, mint a deformálódott sejtekre.
Elsősorban a gyors ütemben szaporodó sejteket támadják.
Legismertebb mellékhatások a hányás, hasmenés, székrekedés, szájszárazság, nyelési nehézség, bőrviszketés, napfényérzékenység, vérszegénység, vérzékenység, fogamzásképességet és megtermékenyítő képességet érintő hatások, fertőzésekkel szembeni érzékenység és hajhullás, hogy csak a jellemzőbbeket említsük.
Immunterápia, bioterápia
A hagyományos kezelési módok mellett az egyik rohamosan fejlődő módszer az immunterápia.
Az immunterápia a szervezet saját védekező rendszerének megtámogatásával törekszik a rák leküzdésére ill. féken tartására többnyire kívülről bejuttatott anyagok segítségével.
Az immunterápia egy még újabb, napjainkban kialakuló terápiás módszer, a biológiai terápia részévé válik. A biológiai terápia a rákos megbetegedéssel szemben a szervezet részéről adott valamennyi válaszreakciót úgy igyekszik befolyásolni, hogy azokat a rákos megbetegedés leküzdésének szolgálatába állítsa. A bioterápiáknak, szemben az előző módszerekkel nincs mellékhatásuk.
Immunterápia
Az immunterápia mesterséges beavatkozással próbálja befolyásolni a betegség lefolyását, miután a betegség már bekerült a szervezetbe. Bizonyos, vérbõl, vizeletbõl stb készített oltóanyag a szervezetbe való juttatásával akarják gerjeszteni a védelmi reagálást. Az eredmények meglehetõsen kiábrándítóak. De vajon miért? A válasz ott kereshetõ, hogy ha a szervezet önmagától nem, vagy alig képes védelmi reakciókra, akkor mesterségesen felingerelve sem lesz erre képes. Azaz egy gyenge immunrendszer ettõl még gyenge marad.
Nem a betegség a hibás, hanem a rossz életmód, toxikusság, táplálkozás, kevés testmozgás, napfény hiánya, stressz. Ezek kölcsönösen egymásra épülõ tényezõk, azaz minden egyes tényezõt ki kell korrigálni ha a teljes felerõsödést akarjuk elérni. Az immunrendszer képes regenerálódni a testtel együtt. Számos orvos, szakértõ azon a véleményen van, hogy a rák és szinte minden betegség egy egészséges szervezetben nem tud megjelenni.
Egy korai német orvos, dr. Josef Issels szerint a betegség valójában csak a legyengült immunrendszer jele és a hagyományos, csakis a beteg testrészre irányuló kezelés eleve kudarcra van ítélve. Az egész testet és azáltal az immunrendszert kell megerõsíteni. Rák-betegség
Nagyon sok beszámoló van rákból való teljes felépülésre. Ennek az esélye 3 fõ tényezõtõl függ:
- a máj és más fõszervek megmaradt mûködéési képessége,
- az immunrendszer még vissza-regenerálóddhatóságának foka,
- a beteg küzdeni akarásának mértéke.
Sokan nem is hinnék el, hogy milyen nagy az esélyük. Ha a megfelelõ tápanyagok anyagcseréje visszaállítható és ha a kiváltó intoxikációs hatás megállítódik, akkor a szervezet méregtelenítõ képességét kell megnövelni, hogy az meghaladja a ráksejtek toxin termelõdését, ami kialakít egy kedvezõbb vér összetételt. A megjavult keringés és megnövekedett oxigén-tartalom a test egészére kedvezõen hat, és remény van arra hogy visszatartsa, vagy akár meg is állítsa a daganat terjedését és egyidejûleg segítse az immunrendszer vissza regenerálódását.
A küzdelem további sikere azon múlik, hogy vajon a test valahogyan megnövelt természetes antitumor küzdõ- és az immunrendszer rákölõ képessége meghaladja-e a ráksejtek osztódási képességét.
A legfontosabb tényezõ nem a rák elterjedtségének foka, hanem a test megmaradt regeneratív képessége.
Másvégrõl ha a ráksejtek túlságosan is gyorsan roncsolódnak szét, akkor az több toxint halmoz fel, mint amennyit a szervezet képes lenne eltávolítani. Tehát a máj, vastagbél tisztán tartása létkérdés. Azaz megint a megfelelõ táplálkozás szükségességéhez (is) jutottunk.

A daganatterápia jövője
Az immunterápia az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult, s jó kezdeti eredmények vannak más típusú daganatoknál is. Immunterápiás szereket alkalmaztak a klinikai gyakorlatban például emlőtumornál, krónikus limfoid leukémiánál (CLL) és bizonyos T-sejtes limfómáknál. Egyre több új receptort, azaz potenciális célpontot találnak, s az egyre pontosabban célba találó antitestekkel "halálos csomagokat" is lehet küldeni a tumorsejtekhez. Az antitestekhez ugyanis sejtmérgek vagy sugárzó anyagok köthetők, amelyek közvetlenül pusztítják el a rákos sejteket.A kutatók előtt álló egyik legfőbb feladat a szelektivitás növelése. Minél több, a tumorsejtekre speciálisan jellemző receptort kell találni, s ezek ellen kell antitesteket gyártani - az immunterápia ezután válik igazán célzott daganatterápiává. Számos klinikai próba folyik több daganattípusnál (köztük a nagyszámú népességet érintő tumoroknál, például tüdő- és bélráknál is), s a következő években rengeteg és egyre hatékonyabb immunterápiás szer fog megjelenni - vázolja fel a biztató képet Schneider Tamás.Az immunterápiás szerek egyelőre nagyon drágák, s jelentős erőforrást visznek el az Országos Egészségügyi Pénztártól, amely minden - az indikációs csoportba tartozó - betegnek fizeti a kezeléseket. Az immunterápia mint célzott daganatterápia az elmúlt évtizedek legfontosabb előrelépése a rák elleni harcban, amely - a célpontok és a hatóanyag-molekulák egyre szélesebb körének megismerésével, illetve kifejlesztésével - belátható időn belül igazi áttöréssé válhat.


109. Erika 2008. 10. 10. 12:22:34
Rákbetegek fóruma
Szia Tulipántosniki!

A honlapon olvastam az egyik hozzászólótól, a kezelési eredményekben:

"V. F.-né Debrecen

62 éves tüdődaganatos vagyok. A csontokon áttétet állapítottak meg. Kórházi kezeléseket követően hallottam az R47-Protumol ápoló krémről, a családom kért egy tubust és használni kezdtem. Naponta egyszer a hátamon alkalmaztam, egyszer pedig a könyökhajlatban és a gerincen. A betegség következtében apró dudorok jelentek meg a fejem különböző pontjain, melyeket saját elhatározásomból szintén bekentem a krémmel. A második tubus után azt vettem észre, hogy a dudorok kezdenek visszahúzódni. Az állapotom is sokkal jobb, étvágyam kezd visszatérni. A krémet továbbra is alkalmazom, felerősödtem, nem kell naphosszat feküdnöm."

Szerintem használhatod a fejbőrön keresztül is, mert a krém gyorsan felszívódik és eljut a rákos sejtekhez, ahol kifejti a hatását.
Javaslom, hogy olvasd el a honlapon található összes információt.

Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!
Erika


110. nermal 2008. 10. 01. 16:33:40
Rákbetegek fóruma
Kedves Mónika, Sajnos az én férjemnek is gégerákja van, ami már áttétet adott a tüdőbe is. Januárban megműtötték - teljes gégeeltávolítás - de utána nagyon szépen felépült. Enni, inni rendesen tud - sajnos a kommunikácó megy nehezen (gégemikrofon). De sajnos nem is ez a legnagyobb bajunk most hanem a küzdelem az áttétekkel a tüdején. Sajnos csak kemoterápia jöhet szóba - ill. próbálunk mi is sok alternatív dolgot. Főleg innen a fórumról sikerült nagyon értékes információkat szerezni. Nagyon hálás vagyok érte minden aktív fórumozónak. Fizikailag jól van - de ennek ellenére nem sok jóval bíztatnak. Mindenesetre az itt elhangzott pozitív példák alapján igyekszünk mi is a "házi feladatunkra" koncentrálni. Szívesen megosztjuk a tapasztalatokat ha gondolod. Üdv és nagyon jó egészséget Mindenkinek! Nermal


111. rzsne 2008. 09. 29. 17:37:04
Rákbetegek fóruma
Kedves Káma!

Először is: nagyon megértelek, hogy aggódsz a kislányod (mert Neked az marad, még ha asszony is:) miatt.
Nagyon jól keresgéltél, a szakirodalomban 0,028%-0,55%-os valószínűséget adnak a bazalioma áttétképzésére, reménykedjünk, hogy Te a 99,5 %-ba tartozol.

Kislányodnál valóban más a helyzet, első nekifutásból, nem tudom olvastad-e ezt az oldalt:

http://www.rakgyogyitas.hu/orvos.php?id=1071

ha igen, bocs, de én is valami ilyesmit írtam volna, bár a linken szereplő eset rosszabb mindkét skála besorolása szerint.
Nem tudom tudsz-e angolul, de a besorolást a következő oldalon elég világosan írják le :

http://www.cancer.org/docroot/CRI/content/CRI_2_4_3X_How_is_melanoma_staged_50.asp

Nem tudom, tudod-e, mit jelent a besorolás, gondolom igen, de azért a biztonság kedvéért:
CLARK III - az elváltozás a bőr 3 fő rétegéből a felső kettőt (hám, irha) érinti, a bőralját nem.
Breslow:1,4mm - ilyen mélységű volt az elváltozás.

Azt hiszem azonban (és bocs, ha olvastad), hogy számotokra jó döntési kapaszkodót jelenthetnek a következő oldalon szereplő esetek:

http://holimed.ultranet.hu/melanomablog/index.php?m=09&y=08&entry=entry080922-135259

Én még annyit tudok hozzáfűzni: sok helyen olvastam, hogy nagyon nem mindegy, hogy a melanómát honnan távolították el, én úgy tudom, hogy a fej-nyak régió a legrosszabb a későbbi áttétek szempontjából.

A melanóma leggyakrabban (42%) bőr, illetve nyirokcsomó áttétet ad. Ez annyiban biztató, hogy a bőrön rögtön észrevehető, tény, hogy figyelni kell, de az elváltozáshoz közel eső szentinel nyirokcsomó is érzékennyé válik, ha nem bőr, hanem nyirokcsomó áttét lenne.

Én azt mondanám, kislányod figyelje a bőrét, kérdezzétek meg az orvostól, hogy melyik az eredeti anyajegyhez legközelebbi nyirokcsomó, és azt is mindig tapintsa meg. A sentinel (őrszem) nyirokcsomót azért elég vizsgálni, mert kapcsolatban áll az adott terület összes nyirokcsomójával és ezért azon is rögtön észlelhető a változás. Ezért "őrszem" a neve.

Én most ennyit tudtam hirtelenjében mondani, ha nem mondtam semmi újat, akkor bocs, kérdezz tovább nyugodtan.
Hidd el, nagyon megértem az anyai aggódást, ezért kívánok sok erőt, kitartást és optimizmust.
Szeretettel
Klári


112. Káma 2008. 09. 29. 16:11:44
Rákbetegek fóruma
Kedves Klári!

Engem tavaly szeptemberben műtöttek,az arcomon volt,Carcinoma basocellulare cutis a szövettani eredmény,amit az épben távolitottak el.Az első negyedéves kontrollra elmentem,ahol közölték velem,hogy nem szükséges további onkodermatológiai kontroll,elég ha néha bőrgyógyászaton megmutatom.
Az interneten én is kutakodtam,és azt szűrtem le belőle,hogy ez a fajta bőrrák nem szokott áttétet adni más szervekbe csak nagyon ritkán.
Azért egy tüdő-rtg-t csináltattam,ami negativ lett.
Ami viszont aggasztóbb,hogy az én műtétem után kb.egy hónappal a lányomnál távolitottak el egy elváltozott anyajegyet,ami Melanoma nodularis CLARK III.Breslow:1,4mm lett.
Miatta jobban aggódom,mert ugyan neki is eltávolitották az épben a második mütéttel,de ezután semmilyen más kezelést nem kapott,csak a negyedéves kontrollokon kell részt vennie,ami fizikális vizsgálat,UH,RTg,és ha ezek a kezdetleges vizsgálatok kimutatnak valamit,hát már régen rossz.
Mi saját kérésünkre magán Úton csináltattunk egy PET-ct-t,az is negativ lett,de ott elmondta az orvos,hogy ez a sentinel nyirokcsomók érintettségét nem mutatja ki,azt csak egy nyirokcsomó biopsia mutatná ki.Azt pedig nem végezte el a kezelőorvosa nála.
Igy mi csak reménykedünk hónapról hónapra,hogy a vizsgálatok negativak lesznek,hiszen most tavasszal volt az esküvője,és már nagyon szeretnének babát.Én ugyan még óvom tőle és kértem,hogy legalább 3 évet várjanak a gyermekvállalással,de nem vagyok biztos benne,hogy meg tudom győzni.
Hát ezért kérdeztem Tőled,hogy milyen tipusu bőrrákod adott áttétet 5 év mulva.
Ha valami mondanivalód lenne számomra,vagy tanácsot tudnál adni köszönettel venném.

Gyógyulást kivánok: Káma


113. csendes 2008. 09. 26. 19:42:07
Rákbetegek fóruma
sziasztok..

mint írtam, eddig minden szuper volt..
IV.stádiumos áttétes tüdődaganattal indultunk,
amit sikerült műthető állapotba hozni.
műtét után negatív pet ct eredmény..
ennek ellenére rábeszélték a páromat még
2 kemóra, mondván, hogy az írmagját is ki kell
irtani..
csináltattunk még 1 pet-et, ami áttétet
mutat..
most sugár jön.. én nem merem lebeszélni..

segítsetek, mivel lehet legjobban kivédeni a
sugár hatás- és mellékhatásait..
erre nem tudtam felkészülni és
nincs most időm éjszakákat a nettel tölteni..
sajnos a nyelőcsövet mindenképpen érinteni
fogja..
vitanaxot találtam elsőre, de remélem
kapok okos ötleteket tőletek..


114. habveros 2008. 08. 02. 21:35:14
Rákbetegek fóruma
Kedves Zsóka!
Neked irok,mivel Mr HELPER-el nem igazán lehet szót váltani.(Gyuri:csodálkozom,hogy parttalan vitába mész bele! Magasabbra a mércét!)
Szóval azt nem értem miért esküdt ellensége v-ki v-minek?kipróbálta?Lehet,hogy fizetett ellendrukker?v-milyen egyéb szer lesz a "befutója"?(egy kis aljasságot igazán megbocsájthattok nekem.)Én 4 azaz négy GBM agyi áttétet pakoltam ki B 17-el a párom fejéből,még az elején.(bár maradtam volna ennél!)
Bocs,hogy megint voltam,Bandi.


115. Dr.Nagy Tibor 2008. 07. 12. 21:00:02
Rákbetegek fóruma
A probléma ott van, hogy SOKAN nem mondják ki, a GYÓGYSZEREK savasító hatása már önmagában is ROMBOL és nem ÉPÍT.Ha egyszerű és kézenfekvő alternatív megoldást alkalmazunk: sajnos SOKAK részéről beindul a szkepticizmus,hogy orvosom nem mondta, nem ajánlotta,stb.:dolgoznak az évtizedes berögződések.Ne felejtsük el,szervezetünk 70%-a víz és nagyon nem mindegy hogy mit iszunk...

ALACSONY DEUTÉRIUM TARTALMÚ VÍZ

ESETLEÍRÁSOK:

72 éves nő; Dd-víz 1994. 03. 11-től (Uzsoki Utcai Kórház, Budapest)
A beteg első emlőműtétje 1985-ben történt. 1993 végén agyi, máj- és csontáttétet igazoltak a vizsgálatok. A beteg a Dd-vizet a fenti dátumtól 1996 májusáig, akkor bekövetkezett haláláig fogyasztotta. A várható 2-3 hónapos túléléssel szemben a beteg 26 hónapot élt többnyire stabil, jónak mondható életminőség mellett.

39 éves nő; Dd-víz 1994. 09. 03-tól (Területi Kórház, Berettyóújfalu)
A beteget először 1986-ban operálták, akkor már egy éve meglévő zölddiónyi tumorával. Az első recidíva 1987-ben jelene meg. A csontáttét gyanúja 1993 szeptemberében merült fel, ezt a vizsgálatok 1994 áprilisában igazolták. A tüdőáttétet 1994 márciusában igazolták először. A betegség az intenzív konvencionális kezelés ellenére is progrediált. A beteg erős fájdalmai miatt morfiumos fájdalomcsillapításra szorult. A Dd-víz kúra megkezdését követően néhány hét múlva abbahagyhatta a fájdalomcsillapító szedését.
Októberben egy, az orr alatt lévő tumor ellaposodott, mérete csökkent, a novemberben készült mellkasröntgen a tüdőáttét regresszióját igazolta. 1995 márciusában a csontscintigráfiás vizsgálat is regressziót mutatott.1996 januárjában a tüdőben teljes regresszót írtak le, a csontban további regresszió volt kimutatható. A beteg fejbőr alatti áttétjei 1996 novemberétől progrediáltak. 1997 januárjában a tüdők tiszták voltak,a betegnek nem voltak fájdalmai. A beteg a Dd-vizet 1998 tavaszáig itta, majd féléves szünet után 1998 novemberében folytatta a Dd-víz fogyasztását. Az ezt követően elvégzett csontscintigráfiás vizsgálat minimális, néhány pontra kiterjedő áttét jelenlétét írta le.
A betegnek közel öt éve, a Dd-víz Fogyasztás megkezdése óta nincsenek fájdalmai, életminősége jó, életvitele aktív.

56 éves nő; Dd-víz 1995. O1. 10-től (SOTL; Radiológiai Klinika, Budapest)
A betegnél 1990 augusztusában jobb oldali npl. mammae miatt mamma exstirloatio történt, melynek szövettani vizsgálata során invasiv cc. mammae-t igazoltak. A beteg ezt követően sugárkezelésben részesült. 1992-ben a bal oldali emlőben jelentek meg áttétek. A Dd-víz fogyasztását megelőzően a vizsgálatok a bordákban illeh~e az L. II-III-IV csigolyákban is leírtak metastasisokat. A betegnek erős deréktáji fájdalmai voltak. Három hónappal a Dd-víz Fogyasztás megkezdését követően a beteg fájdalmai enyhültek, közérzete ,javult. Az 1995. júniusi vérkép sokat javult a korábbiakhoz képest, a vérsüllyedés a korábbi 60-ról 26-ra csökkent, a vizeletből eltűnt a genny, októberre a beteg állapota tovább javult, testsúlya gyarapodott. 1996 februárjától egy hosszan tartó influenzás megbetegedés jelentősen visszavetette állapotát, augusztusban a vizsgálatok agyi áttétet igazoltak.
A Dd-víz és a konvencionális kezelés együttes hatására a betegnél javuló és romló állapotok váltották egymást 1997 júniusáig, a beteg haláláig.
A betegnél egyértelmű javulás volt tapasztalható a Dd-víz fogyasztását követően és 30 hónapos túlélést tapasztaltunk a csontáttét, 10 hónapos túlélést az agyi áttét megjelenéséhez képest.
42 éves nő; Dd-víz 1995. 05. 18-tól (Országos Onkológiai Intézet, Budapest)
A beteget először 1993 áprilisában operálták emlőtumorral, majd sugárkezelésben részesült. 1995 márciusában lokális recidiva, jelent meg és csontáttétek a csigolyákban és a szegycsonton. A beteg két hónappal később kezdte el a Dd-víz fogyasztását és 42. hónapja fogyasztja folyamatosan. Az 1995. decemberi csontscintigráfia nem igazolt progressziót. A beteg fájdalmai megszűntek, közérzete javult., Jó általános állapotban telt el az 1996-os év. 1997 januárjában folyadékgyülem jelent meg a tüdőben, és eltekintve attól, hogy esetenként keresztcsonti fájdalmak jelentkeztek, a beteg, jól érezte magát.
Az 1997 októberi mellkas röntgen megerősítette a gyanút, hogy elváltozás lehet a tüdőben, ugyanakkor a korábban meglévő petefészekcisztát UH-gal már nem lehetett kimutatni. 1998 januárjától köhögés jelentkezett, mely nyomán tüdőáttétet verifikáltak. A betegnél citosztatikus kezelés indult.

48 éves Dd-víz 1995. 08. 28-tól (Országos Onkológiai Intézet, Budapest)
1986 nyarán a bal emlőből sectoralis excisio történt axillaris blokkdissectióval inuasiu lobularis cc. miatt. Az axillaris nyirokcsomók is érintettek voltak. A műtét után a beteg radiotherapiát kapott, az adjuváns chemotherapiát nem fogadta el. 1990-ben a bal emlőből recidívát távolítottak el, majd a beteg sugárkezelésben részesült. A betegnél 50%-ot meghaladó regresszió történt. A chemotherapia lezárulása után a regresszió folytatódott. A Dd-vizet 1995 augusztusa óta folyamatosan issza, negyedik éve panaszmentes, aktív, dolgozik.

37 éves nő Dd-víz 1996. 02. 26-tól (Országos Onkológiai Intézet, Budapest)
A beteget először 1993-ban operálták emlőtumorral, ezt követően sugárkezelésben részesült. 1995-ben a csontscintigráfiás vizsgálat metastasist igazolt, ekkor chernotherapiás kezelést indítottak, mely 1996 októberéig tartolt. A beteg a citosztatikus kezelés miatta Dd-vizet 1996. február és augusztus között rendszertelenül fogyasztotta, többször megszakítva a kúrát, de 1996 augusztusától folyamatosan fogyasztja. Az 1996. augusztustól októberig terjedő időszakban a beteg 3 kg-ot hízott, ekkor már nem igényelt támaszt a járás segítéséhez. A beteg azóta is aktív, fájdalmai nincsenek. Az 1998-ban végzett kontrollvizsgálat szerint a folyamat kons-r.olidaílrídott., a csontban, jelentős mészbeépülést mutattak ki. A csípőben korábban meglévő kötöttség csökkent, jelentősebb fizikai megterhelést is jól bír (úszás, hegymászás). A beteg _jelenleg is jól van.

48 éves nő; Dd-víz 1996. 11. l9-től (Péterfi Sándor Utcai Kórház, Budapest)
A beteg kórelőzményéből jobb oldali emlőablatio szerepel, T2NOM0 stádiumú tumor miatt. A műtét során adjuváns radio-chemotherapiában részesült. 1996 augusztusában tüdő- és pleuraáttétet igazoltak. Ekkor MMM séma szerint citosztatikus kezelést indítottak, melyből 4 széria ment le a Dd-víz kúra kezdetéig. A kontrollvizsgálatok a tumor méretében változást nem igazoltak. A beteg a Dd--vizet ettől az időponttól fogyasztotta. 1997 januárjára a tüdőáttétek mérete jelentősen csökkent, a beteg súlya gyarapodott. Az 1997 márciusiban készült CT szerint a tüdőben jelentős mértékű regresszió történt. 1997 augusztusában teljes regressziót állapítottak meg, az MMM-kezelést befejezték.
A beteg 1997 őszére külföldön vezetett tanfolyamot. Az októberi röntgen további javulást mutatott, csak a mellhártyában maradt vissza residuális tumor.
Az 1998. februári kontroll negatív volt. 1998 júliusában a mellhártyán lévő áttétek progressziója látszott. 1998 augusztusától Taxotere-kezelést kezdtek, mely novemberben fejeződött. bc.

54 éves nő Dd-víz 1997. 03. 18-tól (Uzsoki Utcai Kórhoz, Budapest)
A beteget 1983-ban operálták először, a műtét során a nyirokcsomók érintettségét igazolták. 1992-ben egy epilepsziás roham után agyi áttétre derült fény, amit megoperáltak majd a beteg chemotherápiában és sugártherápiában részesült. 1996 augusztusában tüdőáttét ,jelentkezett. Az 1991 márciusában végzett C;Tvizsgalat a tüdőáttét mellett a májban és a mellékvesében is áttétet írt le. 1997 augusztusában, öt hónappal a Dd-víz kúra kezdete után a májban lévő áttét stagnált, októberben regressziót mutatott, 1998 júniusában teljes tumorregresszió történt. Az októberi hasi UH negatív volt mind a máj, mind a mellékvese vonatkozásában. Romlás volt tapasztalható1997 végére, melyre a beteg sugárkezelést, majd 2 citosztatikus kezelést kapott. A beteg 1998 áprilisától ,jó fizikai állapotban van, panaszmentes. Nyár folyamán a tüdőből jelentős mennyiségű fehér, kocsonyás anyagot kiköhögött. Pcl, mely jellegzetes kísérő jelenség a Dd-vizet fogyasztó, tüdő-érintett betegek esetében.

TAPASZTALATOK MÁS TUMORTÍPUSOKKAL
Az alábbiakban néhány egyéb tumortípussal nyert tapasztalatot ismertetünk. Az esetekkel egyrészt a Dd-víz hatékonyságát kívánjuk bemutatni, másrészt néhány tumortípus kapcsán kiemeljük az adott tumor sajátosságait. Ismét hangsúlyozzuk, hagy az itt ismertetett eredmények nem merítik ki a Dd-vízben rejlő lehetőségeket..(A rendelkezésünkre álló 90 ppm-es Dd-vízzel 115-120 ppm-re csökkent a betegek szervezetében a D-koncentráíció). Biztosak vagyunk benne, hogy az itt leírt eseteket orvosi közreműködéssel reprodukálni lehet, és újabb klinikai tapasztalatok birtokában tovább növelhető a Dd-víz hatékonysága.

TÜDŐTUMOR
72 éves férfi; Dd-víz 1993. 12. 05-től. (Makó melleti tüdőszanatórium,Deszk)
A legyengült. betegnél röntgennel és tükrözéssel igazolták a viszonylag kis méretín (1 cm) tumor jelenlétét a tüdő bal felső lebenyében az ér falán vagy közvetlenül mellette. A tumor a Dd-víz fogyasztás első hónapja után, 1994. január elejére minimális növekedést mutatott, január végén már nem lehetett növekedést igazolnia novemberi lelettel összehasonlítva. Időközben a korábban ágyhoz kötött beteg felkelt, fizikai állapota javult, több órás sétákat tudott tenni. A beteg a Dd-vizet folyamatosan fogyasztotta 1995 augusztusáig, majd ismétlő kúrát tartott 1996 áprilisában, 1996 és 1997 októberében. Az 1996. áprilisi leletek szerint a tumor betokozódott. A beteg, vérzékenységére való tekintettel, semmilyen konvencionális kezelésben nem részesült, az 1997. októberi-információk szerint állapota stabilnak volt mondható, habár négy évvel korábban orvosai várható élettartamát hetekben, jelölték meg.

47 éves férfi; Dd-víz 1994. O1. '10-től . (Makó melleti tüdőszanatórium, Deszk)
A beteget 1993 májusától kezelték inoperábilis, laphám eredetín tüdőrákkal. A Dd-vizes kúra megkezdéséig a beteg 15 kg-ot fogyott, a tumor mérete stagnált, minimális regresszió, illetve az 1993 decemberi lelet szerint progresszió volt látható. A progresszió miatt protokollváltás történt 1994 januárjától. A kezeléseket a beteg jól tolerálta, állapotára stagnálás, esetenként az atelectasia csökkenése volt jellemző (1994 augusztus). Utolsó kezelését 1994 szeptemberében kapta nreg. Az 1994. decemberi kontroll, három hónappal az utolsó citosztatikus kezelés után, amikor már a Dd-víz volt az egyedüli kezelés, először írt le „nagyfokú regressziót", ami folytatódott az 1995. márciusi lelet szerint is. A betegnél 1996 januárjában lehetett ismét progressziót kimutatni és 1996 októberében halt meg, három és fél évvel a betegség felismerése után. A Dd-vizet folyamatosan fogyasztotta.

54 éven rrő; D-d-víz 1994. 02. 15-től . (Makó melleti tüdőszanatórium, Deszk)
A betegnél 1994,januárjában diagnosztizáltak tüdő adenocarcinomát. A D-d vizet egy hónappal később kezdte fogyasztani és 1995 októberéig, 20 hónapon keresztül, folyamatosan itta. Ez alatt az idő alatt progresszió nem volt, illetve 1995 júniusában a korábban férfiökölnyi tumor mérete kisebb lett. A beteg, jó általános állapotban volt, amikor a D-d-víz fogyasztását abbahagyta. 1998. szeptemberi információnk szerint 4 és fél évvel a tüdőadenocarcinoma diagnózisa után is dolgozott, aktív volt, a tumor évekig stagnált a Dd-víz fogyasztása után.volt, júniusra 12-14 kg-ot hízott. Progressziót augusztusban lehetett ismét kimutatni, a beteg 1996 márciusában, két évvel a diagnózis után hunyt el.

61 éves nő; Dd-víz 1994. 11. 29-től (. (Makó melleti tüdőszanatórium,Deszk)
A heteltnél kissejtes tüdőrákot diagnosztizáltak 1994 szeptemberében, a citosztatikus kezelést októberben kezdték meg. A beteg a kezelésre jól reagált, de koraoly mellékhalásait nehezen tolerálta.
A D-d-vizet 1994 novemberétől 1995 október végéig fogyasztotta folyamatosan, fizikai állapota jó volt. Ezután nem jelentkezett. Betegtársától, akivel egy kórházban kezelték, megtudtuk, hogy négy évvel a betegség diagnózisa után, három évvel a Dd-víz kúra befejezése után, 1998 augusztusában hunyt el.

75 éves nő; Dd-víz 1995. 04. 18-tól
(Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet, Budapest)
A beteget 1993 augusztusában operálták tüdő adenocarcinomával. A tüdőcsúcsban a tumor kitapadt a fali pleurához. A III-as segmentum centrumában diónyi tumor volt, melyet lobectomiával távolítottak el a hilusi nyirokcsomók eltávolításával.
A beteg Ca 19-9 tumormarker értéke
1994 végétől emelkedett: 1994. nov.: 54,8 ng/ml
1995. _jan.: 54,3 ng/ml
1995. febr.: 74,9 ng/ml
A beteg a Dd-víz fogyasztásának első három hónapjában 5 kg-ot fogyott, tumormarker tovább emelkedett.
1995. júl.: 86,1 ng/ml.

A Dd-víz dózisának emelését követően a tumormarker 1995 decemberétől az alábbiak szerint alakult:
1995, dec.: 60,8 ng/ml
1996. márc.: 45,4 ng/nrl
12.,
1996. okt.: 39,4 ng/xnl
1997. ,jan.: 29,6 ng/ml
1997. ,jún.: 23,5 ng/ml
1998. jan.: 20,2 ng/m
A beteg a Dd-vizet ötödik éve folyamatosan fogyasztja, jó fizikai állapotban, panaszmentesen él hat évvel a műtét után.
A beteg 22 hónappal élte túl 1994 szeptemberében diagnosztizált betegségét.
MEGJEGYZÉS: A fenti példák direkt bizonyítékként szolgálnak a D-d víz daganat ellenes hatására nézve, hiszen az összefüggések nyilvánvalóak. A javulási arány, valamint a javulás
Időtartama több nagyságrenddel meghaladja azt a statisztikai értéket, amely az un. ”spontán”
gyógyulásoknak betudható lenne. A csökkentett D-d tartalmú víz 120-90-70-60 ppm deutérium tartalmú volt, ásványi sókat is tartalmazott. Az ásványi sókat lehet a vízbe pezsgőtabletta formában bevinni, vagy egyébb módon.
A napi dózis mennyisége a stádiumtól függően 0,014-0,030 kg Dd-víz/testömeg kg között mozgott., mely kb. napi 1,2-1,8 liter Dd víz elfogyasztásának felel meg egy átlagos/60-70 kg testömegű beteg esetében. A beteg napi folyadékszükségletét döntő részben 70-80% Dd vízzel fedezzük. A Dd víz fogyasztása során semmiféle krónikus, akkut mellékhatás nem lépet fel. A kezelés előrehaladtával emelni kell a Dd víz mennyiséget, vagy alacsonyabb D-koncentrátumú vizet kell alkalmazni.

DD WATER:/120-90-70-60 PPM/ CSÖKKENŐ DEUTÉRIUM TARTALOM/DÓZISBAN /NAPI 1-2 LITER/
56-éves férfi Dd-víz 1995.02.07-től.
Országos Onkológiai Intézet,Budapest
A betegnél 1995.februári műtétje során 60 cm-es vastagbélszakaszt távolítottak el. Májusban 5-6 áttétet találtak ,melyek közül az egyik mérete alma nagyságú volt.
A beteg 5-6 áttétet találtak,melyek közül a mérete alma nagyságú volt!!
A beteg 5FU+Lekovorin kezelésben részesült. A márciusi kontroll szerint a beteg két vesecisztája, a Dd víz egy hónapos fogyasztásának után nem volt kimutatható, májusra 6 kg hízott. Az októberi CT illetve UH kontroll stagnálást, meszes gócok jelenlétét igazolta a májban. Októbertől alkalmanként hasmenés jelentkezett, majd 1997. május elsején hunyt el, 27 hónappal a betegség diagnózisa és májmetastasisok megjelenése után.
Megjegyzés: A májrák esetén a Dd víz kevésbé fejti ki „jótékony hatását.”

65-éves férfi, dd víz 1992.10.30-tól
Dél-pesti Kórház,Budapest
A betegnél 1992 októberében inoperbális prosztata tumort diagnosztizáltak. A kúra kezdetét követően vizelési problémái heteken belül javultak. A PSA értéke már a Fugerel-kezelést megkezdődően javultak! Egy hónappal később a tumort már nem lehetett kimutatni, operábilissé vált, de a beteg
/foglalkozására nézve orvos/ a műtéttől elzárkózott! A beteg a Dd vizet egy évig itta, közel hetedik éve tünet és panaszmentes.

66-éves férfi Dd víz 1994.12.01-től
Szeged,Máv Kórháza
1994 szeptemberében a prosztatatumor teljes elzáródást okozott,a nyirokcsomóáttéteket lehetett kimutatni, októberben a beteg PSA értéke 83,4 ng/ml volt. A Dd víz fogyasztását követően vizelési problémái gyorsan javultak, illetve rövid időn belülmegszűntek!
A két héttel a Dd víz kúra kezdete után levett vérmintából a PSA értéke 0,99 ng/ml-nek adódott: de ezt téves mérésnek tartották, ezért két héttel később a mérést megismételték. Ekkor a PSA értéke 0,6 ng/ml volt. Ez az érték 1995 márciusára 0,23 ng/ml-re csökkent. A beteg a Dd vizet először 9 hónapig fogyasztotta folyamatosan, majd 1996-ban és 1997-ben 2-3 hónapos kúrát végzett.

Orvosi vélemény:
A prosztata tumorok esetében nagy jelentősége van annak, hogy a PSA meghatározásával a potenciális daganatos betegkör kiszűrhető!
Fontos kijelenteni, hogy így a férfiakat sújtó leggyakorabbi rákbetegség ezzel a korai stádiumban kiszűrhető!! A Dd víz alkalmazásával ez a tumorfajta nagy hatékonysággal gyógyítható lesz anélkül, hogy a beteg egész hátralevő életében gyógyszeres kezelést igényelne! /Gyógyszergyárak érdekei?!/
Különösen nagy gazdasági jelentősége lenne, ha az 50-60 év feletti férfi populációt szűrnék
A PSA-ra és a carcinomás betegeket Dd vízzel kezelnék!! A fejlett országok nem engedhetik meg maguknak, hogy valamennyi kiszűrt prosztata tumoros férfit megelőző jelleggel kezeljen: mert ez kb. 100 millió USD-be kerülne. A Dd víz alkalmazása lehetővé tenne az olcsó szűrési eljárás után egy mindenki számára elérhető lenne.
63-éves nő,Dd víz 1993.07.13-tól
Országos Onkológiai Intézet, Budapest
A beteget 1993 júniusáig háromszor operálták kiújuló szájüregi tumor miatt, ekkor ,mivel a beteg nem járult hozzá az álkapocs részleges eltávolításához, teljes dózisú besugárzást kapott. Ebben az időben kezdte inni a Dd vizet is. 1993 augusztusában a nyelv alatti seb begyógyult, az állon a tumor felpuhult, szeptemberre a nyakon lévő csomó eltűnt. Októberre a tumor nem volt látható!!! Orvosi szempontból eseménytelenül telt el az 94,96,96-os év és 1997 első hónapja. Ekkor a egy barackmag keltette seb nem gyógyult be.A beteg 1997 novemberétől két citosztatikus kezelésben részesült, a harmadikra már nem kerüét sor mert a seb teljesen begyógyult. A beteg életminőségének megőrzése mellett, kiváló fizikai állapotban van: hatodik éve fogyassza a Dd vizet.

46-éves nő Dd víz 1993.07.12-től
Uzsoki Utcai Kórház,Budapest
A BETEGNÉL 1988-BAN DIAGNOSZTIZÁLTÁK AZ EMLŐTUMORT. A csontáttétje
Először 1992 szeptemberében írták le.
A Dd víz kúra kezdetéig a vizsgálatok progressziót igazoltak, a beteg fájdalmai erősödtek,mozgáskorlátozottsága fokozódott.
A Dd víz fogyasztását követően a beteg fájdalmai
1-1,5 hónapon belül megszűntek a két hónappal később készült csontscintigráfiás vizsgálaton több apró, korábban meglevő áttét nem volt kimutatható!
A beteg a Dd vizet jó életminőség megtartása mellett 1994 januárjáig fogyasztotta folyamatosan. EKKOR SZÜNETELTETTE A Dd víz fogyasztását! Négy hónappal később jelentős romlás következett be, fájdalmai ismét jelentkeztek, az 1994 szeptemberében végzett csontscintigráfia mérsékelt progressziót igazolt! Ekkor a beteg a Dd víz kúra folytatása mellett döntött. Az 1995 októberi vizsgálat újabb áttéteket nem ír le.

39-éves nő,Dd víz 1993.08.23-tól
Jósa András Kórház,Nyíregyháza
A beteget először 1991 októberében operálták, majd CMF-sugárkezelés-CMF kezelésben részesült. 1993 júliusában jobb hónalji blokk-dissectiot végeztek. A Dd vizet először 1993 augusztusától—1993 novemberéig fogyasztotta. 1994 őszén kettős látásra panaszkodott, majd CT a jobboldali temporális régióban elhelyezkedő terimét igazolt. A Dd víz fogyasztását ezt követően rendszertelenül folytatta.1995 tavaszán mediastinális és pulmonális érintettséget is kimutattak!!A beteg a Dd vizet 1995 márciusától megszakítás nélkül fogyasztotta.A beteg ma is él, annak ellenére hogy 5-éve diagnosztizálták agyi áttétjét,nem sokkal ezután pedig tüdőáttétet.

KÜLÖNBÖZŐ TUMORTÍPUSOK ÉRZÉKENYSÉGE A DD VÍZRE ORVOSI VÉLEMÉNY ALAPJÁN:
Nagyom érzékeny: Méh ,Méhszáj, Mell, Prosztata, Nyelv, Gége, Pajzsmirigy, Leukémia
/ALL, AML, CLL,CML,/ Gyomor, Vese
Átlagosan érzékeny: Vastagbél, Végbél, Tüdő, Húgyhólyag, Máj
Kevésbé érzékeny: Epehólyag, Melanoma,
Rezisztens: Hasnyálmirigy
*Daganatok össztömege: Minél kisebb eléréséhez. Előrehaladott stádium esetén, hosszabb időtartamú 1-2 év ideig tartó D-megvonás szükséges, a tumor tömege, annál nagyobb a Dd-víz hatékonysága. A dózis meghatározásakor, kis tumor tömeg esetén alacsonyabb dózis naponta: 1 liter 90 ppm/liter is elegendő lehet a regresszió eléréséhez. A dózis kialakítását nem befolyásolják az alkalmazott kemoterápiás, citosztatikus, sugárkezelések.

A konvencionális kezelések megtartása mellett: kiemelten ajánlom a DEUTERIUM LIFEWATER rákellenes alternatív IVÓKÚRÁT. Dr. Nagy Tibor,30-831-3915116. zsóka 2008. 07. 09. 15:47:50
Rákbetegek fóruma
Sziasztok! Cinci nem adod át a fele MMS-T ?Vagy valaki nem akar rendelni felesben szivesen átvenném a felét.
Van köztetek olyan akinek nem találták meg a tumor gócát csak az áttétet a nyirokrendszerben? Később pedig előjött valahonnan? Írjon ha van ilyen!
Mindenkinek gyógyulást kitartást kivánok!!!!!


117. gmh 2008. 07. 08. 23:23:26
Rákbetegek fóruma
sziasztok.kérem mindenki segítségét.
El vagyunk keseredve nagyon.keresztanyámrol van szó.régebben már irtam rola de leirom mégegyszer. pár évvel ezelött mütötték öt epekövel kivették az epeholyagot majd annak szövettanán kimutatták hogy egy szabad szemmel nem látható apro rosszindulatu daganat volt benne.elküldték vérvételre ct-re semmi nem mutatott ki semmit ami arra utalt volna hogy terjeszkedett.MR-ren nem volt.az orvosa azt mondta hogy lehetséges hogy a májban kobor sejtek vannak és kemora küldte.méghozzá a legerősebb kemot kapta már a legelsö alkalommal is pirosat,lilát.végig csinálta volt minden haja kihullott (már a 3.kemo után) hányinger gyengeség stb.a kemo után sem volt a kontrollon semmi.majd kb másfél évre rá kimutatott az MR egy gocot a májon aminek a szövetanna negativ lett de mégis áttétként kezelték.majd elkezdett sárgulni majd az MR kimutatot egy daganatot a májkapuban(klavszkin tumor) ami elzárta az epevezetéket.elküldték egy mütétre (de itt már egy honapig sárga volt,mindent csak halogattak a dokik és mindig csak teltek a hetek a vizsgálatok és eredmények cselekvések között)ahol egy fém karikát helyeztek be a vezetékbe ami segitségével el tud távozni az epefolyadék.ez volt tavasszal.sikerült.bár közben kiderült hogy a májon két goc van beg az egyik feléböl már viz jön azaz nem nagyon müködik.ez a beavatkozás elött már meg volt beszélve hogy bp-re mehet utána (miután a sárgasság megszünik) nagymütétre.(dr.jakab)csinálta volna.Majd hazament és vártuk hogy lemenjen a sárgasság.lement rola.utána dr.jakab azt mondta a leletei alapján,hogy amit ki lehetett hozni ebböl a betegségböl azt megcsinálták ö többet nem tud nagyon jó munkát végeztek. de nem érzi jol magát azota sem.fáj az egész belsöje.azota szedi a medrollt meg májvédöt.az orvosa azt mondta talán 4-5 évig elélhet még ezzel a betegségével.most volt ct-en vérvételen.a ct kimutatott a medencénél valami folyadékot,a májon még több áttétet az elözöek nagyobbak lettek és a véreredmények is nagyon rosszak.és most is csak annyit tett a doki hogy medrollt irt fel meg pluszba még vizhajtot.a keresztanyám meg gyenge fáradt éjjel nem alszik puffad a hasa büfög fáj a belsöje stb.és most is csak VÁRUNK! de mire? hogy elmenjen? hát köszi a dokiknak de nem várunk már.csak nem tudjuk kihez mihez fordulhatunk,kérlek segitsetek.
köszi mindenkinek


118. Káma 2008. 06. 06. 15:36:04
Rákbetegek fóruma
Kedves K-Gee!

Mi bőrrákkal vagyunk érintettek.Nálam Carcinoma basocelluláre cutis volt a diagnozis,amivel tavaly szeptemberben mütöttek.Ez a bőrrák ritkán ad áttétet,ezért mütét után nem is foglalkoztam vele.De közvetlen ez után a lányomnál találtunk egy gyanús anyajegyet,ami a szövettan alapján Melanoma noduláris , 1,4 mm vastag és Clark III lett.Ez adott aggodalomra okot,és ezért kezdtem kutakodni a neten a különböző alternativ gyógymódok között.Igy jutottam erre a fórumra is.Azt gondoltam,hogy itt a valóságos betegek között több információhoz / megbizható saját tapasztalaton alapuló/ jutok,mint azokon a honlapokon,ahol mindenki a saját termékeit dicséri,mert azt akarja eladni.Visszaolvasva a hozzászólásokat úgy láttam,hogy Te is sok gyógymóddal megpróbálkoztál Anyukádnál.Már hónapok óta olvasgatom a beirásokat,eddig még nem igazán szóltam hozzá,kivéve a Melanomával kapcsolatban.De sok mindenkinek a sorsa,és küzdeni való képessége megérintett,többek között a Tiétek is és érdekelne,és örülnék neki,ha ajavulás és a gyógyulás útjára lépnének.
Tehát mint irtam nekem a lányommal kapcsolatban vannak aggodalmaim.A melanoma az egyik legagresszivebb rákfajta,nagyon hamar ad áttétet bárhová,de leggyakrabban először a régiós nyirokcsomóba.A lányomnál ez a sentinel nyirokcsomó vizsgálat nem történt meg,mert az orvosa nem tartotta szükségesnek.Pedig ugye én ennek is utána néztem,és a melanoma gondozási protokolljában az ilyen vastagságu melanománál már meg szokták csinálni.De mire a műtétek után ide kerültünk volna,és én el kezdtem más orvost keresni,a lányom besokallt,és nem volt hajlandó orvost váltani.Ezért én tavaly november óta rettegek,hogy nincsen-e a nyirokcsomókban mikrometesztázis.Ezért mindent megteszünk az immunrendszere erősitéséért.Reggelente az általunk termesztett bio-tönkölybúzafülével kezdi éhgyomorra.Utána Celladam cseppek,majd cékla-répa-almalé,a megfelelő dozirozásban a Culevit,3000-5000 mg C vitamin,Flavin,fekete szőlő magőrlemény,és lehet,hogy hirtelen nem is soroltam föl mindent amivel próbálkozunk.Olvastam a B17 vitamin kúráról is,ami számomra úgy tűnik,hogy jó lehet,de sajnos itt a fórumon még nem irtatok jó tapasztalatokat róla.A honlapján ugyan nagyon sok jót irnak,de amig egy független ,saját tapasztalaton alapuló véleményt nem látok,kicsit drágállom próbából megrendelni.
Kicsit hosszúra nyúlt a hozzászólásom,de dióhéjban ennyi a mi történetünk.
Kérlek benneteket,ha valaki tud a B17-ről tapasztalatot irja meg,hiszen lehet,hogy sok mindenkinek segitene a döntésben.

köszönettel:Káma


119. Kati 2008. 05. 30. 8:38:34
Rákbetegek fóruma
Kedves fótumozok!
Azthiszem tartozok még annyival , h tapasztalataimat megosszam veletek.
2 hónapja tőletek kapott (Mária , ZSuzsanna) tanácsára elkezdtük édesanyámnál a léböjtkútát.Mind a 42 napot megcsináltuk!Sajnos , h eredményekről mi már nem tudunk beszámolni , talán , mert későn kezdtük , nem tudom.
Egy kis előzmény : édesanyám 2003 -ban vette észre , h van egy daganat a mellén, azon a napon elment az orvoshoz , és másnap már mütötték , kiderült , h nagyon kis részen rossz indulatú elváltozás tapasztalható .Kivették a nyirokcsomókat , de nem volt szétszóródval.
Az orvos tanácsára megelőzés képp kapott kemot.Rá két évre helyi áttétek alakultak ki , sugarat kapott .Két év múlval a csontokban állapítottak meg áttétet - kemo+ sugár.
Ez az idő alatt mindent megpróbáltunk : culevit , Cod tea , Avemar , alternatív terápiák .Természetgyógyász stb.
2008 februárban a rák bekerült a keringésbe.
Szavakkal nem tudom leírni , h mennyire megalázat anyut ez a betegség.Egy asszonyt aki az életét adta gyerekeinek , és mindenkit szertett .Megkellet küzdenie minden percért , h a dolgát tudja végezni .Mindent elvett tőle , csak az erős hitünk , és akaratunk maradt.
Meghalt , de hisszük , h értelme volt a sok szenvedésnek , és megkapta jutalmát.
Köszönök minden tanácsot !Kitartást , és kívánom , h mindenki találja meg az Istenhez vezető utat!


120. zsóka 2008. 04. 30. 17:50:29
Rákbetegek fóruma
Szia Bejons! Úgy tűnik 1 cipőben járok az anyukáddal, csak nekem nem találtak áttétet még a PET-en sem, én műtét előtt állok.Nem írod szed-valamit az anyukád? Életmódot kell változtatni nagyon sok zöldséget gyömölcsöt enni lehetőleg mindent nyersen, kerülni ahúsokat a fehér kenyeret, a cukrot.Hinni abban hogy meggyógyul.Én szedem a culevitet, iszom a kombuchagomba teát,céklát eszem, uborkát ,gojit ,aszalt papayát,magvagat almát amit lehet kapni és hiszem hogy lefogom győzni ezt aférget.Ja és nem iszom csap vizet csak mentes ásványvizet.Méregteleníteni kell 1000-rel!!
Ha van kérdésed írjál!
Sok erőt kitartást nektek! Üdv: Zsóka


121. keegee 2008. 03. 23. 17:36:26
Rákbetegek fóruma
Szia Cinci,

Most olvastalak. Kérlek ha tudsz bővebben a kúráról szólj. Nagyon elgondolkodtató a statisztika is amit bemásoltál. Én is olvastam egy New York-i dokiról aki mikor rákos lett azt
mondta a kollégáinak "mindent csak kemót ne"
csodás...
Kérdésedre: anyu sajnos nagyon gyenge és 6 hete befejeztük a sugarat utánna 3 hét szünet után, a Korányiba az UH több áttétet is jelzett a májba a legnagyobb 7 cm. Elég elkeserítő, hazavittem anyut 1 hét után mert se az eredmények se az állapota nem volt elég jó egy újabb "csodás" kemóhoz így gyakorlatilag hazaküldtek mindet "sok szerencsét" kívánva! Köszönjük Ó nagy orvostudomány. Az alternatív terápiákkal foglalkozó konzulens orvos véleménye szerint a kemó is közvetve hozzájárult az áttétek képződéséhez tekintve hogy szétrombolja az immunrendszert... szóval most tesszük a dolgunkat: issza a Flor Essence teát, a Máriatövis olaj kapszulát, a DCA-t és eddig a B17-is kapta de sajnos már 2 csomagunk is elakadt a vámon és 2 hete kotlanak az elsőn... Annyira tutin végzik a dolgukat a srácok ott. Semmi sem kerülheti el a figyelmüket. Gondolom ha az Ő hozzátartozójuknak kéne a B17 is ennyi ideig tartana az ügyintézés... Persze Ők is csak az ilyen kis halakkal tudnak szarakodni.. a "bálnák" meg "elúsznak" melettük. NO COMMENT
Ha estleg kedves segítőkész vámos is olvassa eme írásom szivesen elfogadok bármiféle ötletet hogyan lehet felgyorsítani az ügyintézést?

Kellemes Ünnepést és jó egészséget mindenkinek.


122. tabuc 2008. 03. 09. 20:53:40
Rákbetegek fóruma
Tisztelt Fórum!
Először kerültem ide és kérek segítséget és nem is magamnak hanem nagyon beteg nagynénémnek, akit mindig is nagyra tartottam és tarok ma is. 10 éve műtötték mellrákkal, 2 éve találtak áttétet a tüdőben azóta folyamatosan kapja a kemoterápitát és mellette sok alternatív kezelést próbál(oxigénes vízfürdő, gyógyteák, millió gyógytabletta...) nagyon lesoványodott az utóbbi időben és hányinger hányás is folyamatosan kínozza. Nem tudjuk mi tvők legyünk, hová forduljunk, már csak egy kemo van hátra és a kör bezárult. Javasolták neki a deutérimmentes vizet, de nem tudjuk bele merjünk e vágni. Jó lenne természetgyógyásszal is kapcsolatba lépni, de sok a kókler így at sem merjük. Kérünk tanácsot, mit tegyünk????Köszönettel: Anna


123. K-Gee 2008. 02. 28. 22:18:34
Rákbetegek fóruma
Kedves Mindenki,

Nem is tudom jó e hogy elsírom bánatomat de most
nagyon el vagyok plattyanva és roppant tanácstalan lettem. A rendszeres olvasók talán emlékeznek hogy anyuval mér több mint 1.5 éve küzdünk a kissejtes tüdőrákja ellen ami májáttétet is adott... az utolsó CT-n ami szeptemberben volt azon 5cm nagy volt. Azóta kapott 1 kemót és januárban 30 adag sugarat (persze nem a májra mert azt nem lehet sugarazni hanem a tüdőre).
Most a héten megint befeküdtünk egy újabb kemóra habár nagyon gyenge volt és félt is már a kemótól. Tudat alatt annyira ellene volt a kórháznak hogy látványosan legyengül 1-2 nap bentlét alatt ... már a wc-ig sem tudott elmenni. (igaz egy bazi hosszú folyosó végén volt) Halleluja éljen a Korányi Korház a maga 21. századi korszerűségével!!!!
Na de folytatom:
Szerdán a hasi ultrahangon megtudtuk hogy van egy 7cm tumor és több másik is a májában. tekintettel a vérképe rosszaságára és az ált. gyengeségére nem kapott kemót és megmondták hogy további szenvedtetésnek sincs értelme. Tehát gyakorlatilag hazaküldtek minket hogy örüljünk és legyünk együtt ameddig lehet. :-(((
Mindez történt annak ellenére hogy már 5. hónapja kapja a b17 injekciót hol intravénásan hol muscularisan és a kiegészítőit is, valamint a DCA-t is szedi. Tanácstalanul állok hogy mit tudnánk még elkövetni???
Amúgy táplálkozásügyileg kb. ott áll ahol Drága Lianidánk férje... azaz nem tud leszokni a hagyományos magyar konyháról. Ami zöldet be tudok juttatni az a reggeli éhgyomorra 2-3 kocka mélyfagyasztott búzafű... :-(((
Ja meg a húsleves agyonfőtt zöldségei...

Kérlek benneteket ha bárki van aki hasonló helyzetből képes volt fordítani vagy bármiféle ötlete van írjatok nekem akár ide akár a privát címemere.
Kinek van tapasztalata a petró vs. májdaganat vonatkozásában??? Imre, érdemes megpróbálni?


NAGYON szeretem ŐT, Ő a legjobb barátom az egész család támasza a legdrágább anyuci és nagymami. Nem lehet vége 63 évesen!!!
Még annyi minden szép várna rá!

Kérlek írjatok!

legjobbakat Mindenkinek

Gyuri


124. mz203 2008. 02. 28. 14:18:25
Rákbetegek fóruma
Kedves Mimnet Fórumozók!

Azért kereselek meg Titeket, mert a tanácsotokat szeretném kérni. A történetünk:
Van egy 71 éves nagymamám akinek december elejétől emésztési problémái voltak. Először hasnyálmirigy problémákra gyanakodtak az orvosok, így 1.5 hónapig diétázott(ennek következményeként eléggé lefogyott). Az orvos vizelet és vérvizsgálatot kért,amiből kiderült hogy a székletében van vér. Ekkor felgyorsultak az események. Volt egy ismerős sebész, akiről jókat hallottunk. Elvittük hozzá kivizsgálásra, aki gyorsan kért egy gyomortükrözést és egy végbéltükrözést, aminek az eredménye az lett, hogy a gyomorban találtak rengeteg fekélyt, a vastagbélben pedig egy rosszindulatú daganatot. Erre azt mondta az orvos, hogy ezt nagyon sürgősen meg kell műteni, és elintézte, hogy 3 nap múlva már meg is műtötték. A műtét sebészi szempontból jól sikerült(nem kellett kitenni a vébelet), de a májon nagyon sok elszórt apró áttétet találtak, amit nem lehetett leszedni(mert olyan sok volt). Most van folyamatban az onkológiai kezelés intézése. A nagymamám elég rosszul van, sőt már egyszer-kétszer véreset is hányt(habár szed Syncumár vérhígitót, de szerintem nem attól...). Ráadásul a vérképe is nagyon rossz(az orvos azt mondta, hogy az anyagcserefolyamatai fel vannak borulva).
Nem sok jóval kecsegtetnek az orvosok, így azt gondoltam, hogy az orvosi terápiák mellett megragadunk minden más lehetőséget is. Ebben kérném a segítségeteket.
Több kérdés is felmerült bennem:
-van-e ismeretetek speciálisan erre a daganatfajtára(májdaganat) való hatásáról a DCA-nak?
-milyen egyéb eredményeket tudtok a DCA-val kapcsolatban(a jó és a rossz is érdekel)
-tud-e olyan orvost javasolni, aki partner lenne az esetleges DCA kezelésben?
-honnan tudnám beszerezni, milyen áron, és egyáltalán kitől tudnék segítséget kérni ennek a szernek a használatával kapcsolatban(személyestapasztalatok is érdekelnek)?

Köszönöm, hogy elolvatátok a levelemet. Nagyon kérem, hogy akármilyen ötletetek, javaslatotok van számunkra, azt osszátok meg velünk.

Köszönettel,
Zoli
mz203@freemail.hu


125. Zoli 2008. 02. 19. 16:25:59
Rákbetegek fóruma
Úgy döntöttem leírom anyukám történetét, és az általam levont tanulságot. Sajnos nem egy újabb csodálatos gyógyulás esete, de talán hasznos infók annak aki most harcol a rák ellene, hogy mit lehet ellene bevetni.

Édesanyám másfél hete, 59 évesen halt meg Glioblasztoma multiforte nevű agydaganatban, amely eredendően agydaganat, tehát nem áttét, és nem okoz újabb áttétet sem a test más részében.

Tavaly nyáron még dolgozott, de folyamatos fejfájási panaszok miatt elment betegre. 2 hét mulva epilepsziás roham, kórház, CT, 5x5x2 cm agydaganat. Sajnos sem a jobb, sem a ball agyfélteke, hanem középen érintve mindét féltekét helyezkedett el, ami azt jelentette, hogy nem műthető, mert ott maradt volna az asztalon.

Erre a fajta rák tipusra nem hat sem a kemó, sem a sugár, így tehát semmilyen kezelést nem tudtak az orvosok nyujtani rá. Olyan aggresszív volt, hogy maximum 2 hónapot jósoltak neki, széttárták a karjukat, hogy nem tudnak segíteni és haza engedték (illetve nagynehezen elhoztuk a kórházból, hogy otthon ápoljuk).

Internet feltúr, baráti jótanácsok stb. A lényeg, hogy 2 hónap helyett kerek 5 hónapra tudtuk meghosszabbítani az életét otthon:

Bio ételek, ivólevek, csak természetes alapanyagú fogkrém, sampon, szappan, SEMMI kemikália!!!
Minden csak a bio piacról, lehetőleg nyersen, minimális fehér hús és hal fogyasztás, de inkább semmi.
Semmi tartósítószer tartalmú, semmi E- tartalmú étel és ital.
Az étrend kiegészítők is szigorúan rákanyag mentesek. (www.neways-hu.com)Itt sampon, tusfürdő is rendelhető!
Minden tea, leves stb. kizárólag csökkentett deutérim tartalmú vízből. (www.hyd.hu)
COD tea (www.codtea.net)

Végül eljutottunk Dr. Ládi Szabolcshoz, (sajnos elég későn) aki szakszerű alternatív kezelést javasolt mennyiségekkel, és beszerzési lehetőségekkel:

B17 amigadlin
DCA
immun cseppek
szükséges vitaminok, táplálék kiegészítők stb.

Lehet, ha az első hónapban eljutok hozzá, más vége is lehetett volna, ki tudja.

Szóval leletek csatolva, email küldve és szaktanács kérve (lassan válaszol, mert el van havazva):
info@laetril.t-online.hu

ÉS amit én nagyon fontosnak tartok és későn ismerkedtem meg vele:

BUZAFŰ!!! és csírák
(www.biohalo.com)

Ez utóbbit javasolnám gőzerővel minden rákosnak és nem rákosnak. Búzafűlé diéta, és csírákkal táplálkozás. Ez a durva méregtelenítés és vitamin ásványi anyag bomba. Tessék utána nézni! Elolvasni a következő két könyvet:
Németh Attiláné: ÉLET csirájában
Ann Wigmore: Búzafű
A bennük leírtak erőt adnak!

És amire sajnos nem gondoltam, de nagyon fontos, mert ez ami végső soron elvitte édesanyámat:

A fekvő beteg rendszeres mozgása hiányában leálló keringés!!! Szerintem ez viszi el a rákos betegek nagy részét, és nem maga a betegség. Erre nem tudok semmit javasolni, de tessék nagyon komolyan vele foglalkozni és megoldást találni rá!!!

Hát remélem tudtam segíteni!

Nem nézem a rák fórumot. Ha valakinek kérdése lenne, azt az email címemre küldheti.


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap (5. lap) >>>6 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->