Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:
Rákbetegek fóruma
Új hozzászólás felvétele
Név (nick):
E-mail:
Hozzászólás:
http//:
(ha WEB-címre hivatkozik)
Előzmény sorszáma
(ha hivatkozik egy korábbi hozzászólásra )
Ellenőrző szám ide kérjük beírni az ellenőrző (piros) számot!
(Az ellenőrző szám megadása kötelező, a hozzászólás csak megegyezően megadott ellenőrzőszám esetén kerül rögzítésre!)
Eddigi hozzászólások (1. lap)
E.T. (... / 2014.07.23 17:24:02) http://www.168ora.hu/szerda11/szerda-11-radio-egeszseg-orvos-pozitron-diagnosztika-kozpont-pet-ct-129346.html #54091#
Sziasztok - találtam egy cikket, azaz ma interjúként elhangzott. Akit érdekel, hasznos lehet.
Nukleáris medicina kapcsán beszélgettek a 168 óra műsorában. Ezt majd ismétlik!
A linken, csak egy 7 perces tájékoztató videó van magáról az eljárásról. Sokunknak ez nem igazán mond már újat, de hátha van, akinek ez jól jön.

E.T. (... / 2014.07.23 16:34:55) (előzmény: 54088) #54090#
Szervusz Csaba!

Baselben az automatánál a kórházig váltott jegy ára: durván 4 CHF, s "1 Zona" amit választani kell.
Maka ha jön, tud Neked segíteni, de itt valahol, néhány lappal lejjebb megvan az email címe is, őt kérdezd.
Csabee (tibacsaba@citromail.hu / 2014.07.22 08:36:48) #54088#
Szervusztok
Engem is az érdekelne, hogy Baselben hogyan lehet közlekedni és milyen árak vannak a reptértől a kórházig, egyáltalán mire érdemes odafigyelni? Ha tehetitek privátba egy két jótanácsot leírnátok? Édesanyámat kellene kikísérnem. {tibacsaba}kukac{citromail}pont{hu} azért így hogy a spamrobotok ne zaklassanak.
Jucus (... / 2014.07.20 16:09:12) (előzmény: 54086) #54087#
Kedves E.T. igen sajnos a vastag és végbélrák azon ráktipusok, amik valóban a stressz miatt alalkulnak ki, ezt az én kedves dokim is emlitette.Nekem végbélrákom volt.Sajnos ez van,és hajlamos voltam erre,mint ahogy az összes családtagom rákban halt meg.úgy tünik ez is benne volt a pakliban.
E.T. (... / 2014.07.20 07:35:47) (előzmény: 54084) #54086#
Szia Jucus!
Amikor a májamra műtöttek egy éve, volt egy kedves szobatársam, akivel sokat beszélgettünk. Egy rendkívül kedves, intelligens és művész lélek, aki a legnagyobb odaadással csinálta sok évtizeden át hivatását és csodálatos "fészket" melengetett családjának.
Ahogy elmesélgettünk egymásnak dolgokat, valahogy az a kép alakult ki mindkettőnkben, hogy a stressz. Azért említem ezt most itt Neked, mert vastagbélrákot diagnosztizáltak nála.

Azt hiszem a legjobb megfogalmazás az, amit Te is írtál: akinek hajlama van rá.

Olvasgatom a rákbetegek egyik ingyenes lapját, amikor hozzájutok. Vannak benne történetek, s már ott is és máshol is többször belefutottam olyan kifejezésbe: "sokat tanultam a tumor által".
Nem akarok most ebbe belemélyedni, de van benne igazság, ebben is.
Jucus (... / 2014.07.19 16:01:32) (előzmény: 54083) #54084#
Kedves E.T.
Ritkán vagyok ezen a fórumon,illetve mindig olvasom,de inkább sajnos a sztóma fórumon vagyok, én is pontosan igy voltam öt évvel ezelőtt, engem is sorozat ért egyszerre, nem is maradt el az eredmény ,engem is elért a rák. Sajnos én biztos vagyok abban,hogy a sok-sok rossz ami éri az embert okoz rákot, már persze aki hajlamos erre.
E.T (... / 2014.07.19 14:35:42) (előzmény: 54074) #54083#
Sziasztok - örülök, hogy hirtelen egy kis beszélgetésbe futottam.

Elolvastam a gondolataitokat és hát mit mondjak... A "tudjuk, hogy semmi sem bio s mégis próbálkozunk", a "ne stresszelj de hogyan akkor", a "biznisz a természetgyógyászat és az spri-tudomány", a "bezzeg a pachidermaták nem rákosodnak" - tehát amikor körbe rakom így a gondolatokat akár egy baráti beszélgetés közben a fejemben s rájövök újra és újra, csak körbe járok, akkor szeretnék egy csöndes sarokba leülni, az ajtóra pedig a "megtelt" táblát kirakni egy pitbull nyakába akasztva...

Nem szoktam begubózni, csak próbáltam már én is annyiszor úgymond csak csupán a lehetőségekhez képest okosan lenni, enni, élni... de így négyszemközt és finoman szólva qrva nehéz.

Ezért már csak az ilyen beszélgetésekre hagyatkozok, amikor valaki elmondja, hogy ő a saját bőrén mit tapasztalt. Az lehet mérvadó.

Saját történetem hosszú lenne elmondani, s túl személyes is. De alig három éve egy olyan sorozat ért utol és csapott át felettem, amit sem ebben sem az esetlegesen ezután következő életeimben nem szeretnék egyszerre benyelni. Itt az "egyszerre"-n van a hangsúly.
Az én s csak és kizárólag saját vonatkozásomban kijelentve állíthatom, hogy nálam a stressz alapozta meg a tumort.

Tovább nem is agyalok rajta, nem is próbálnék meg soha senkinek tanácsot adni vagy valami mérvadó gondolatot, hogy nála amije van az miért alakult ki. Ahogy itt is írtátok, már semmi sem igazán bio, nem tud az ember hová lenni és megfizetni azt, ami egészségesnek állítható lenne. De ha mégis: szerintem nincs olyan orákulum, aki/ami felelősséggel megmondaná, hogy személyre szabottan a beteg (s ez nem is megelőzés már!) mikor milyen fajta ételt egyen és mennyit, amivel támogatja saját gyógyulását vagy állapotának stabilitását...
Pedig vannak módszerek, z íriszdiagnosztikától au energiagyógyászaton át (pl. dr.Eric Pearl) a tibeti orvosokig, de ha a gyakorlati életet nézzük, bizony csak futunk az események után.
Ahogy MAKA is írta: prevenció??? már beszélnek róla - ennyi az eredmény.

Nem csak az a bajom (magammal), hogy előre nem lehettem okos, de így utólag is nehéz annak lenni. :(

Habverős - rákeresek a cikkre, a szója téma engem is érdekel. Ez is egy igen véleményt megosztó téma. Köszönöm a linket.
Maka (... / 2014.07.18 21:16:33) (előzmény: 54081) #54082#
Köszi a szojas irast, sikerült elolvasni. En nem valasztom a szojas tejet, a szojas dolgokat, mert olvastam mar regebben is rola es tudom, hogy nagyon olcso, ezert felfujtak, hogy mennyire jo. Pedig dehogy.
habveros (... / 2014.07.18 21:05:15) #54081#
Sziasztok!

Mielőtt bármilyen félreértés felütné a fejét:
Makának tökéletesen igaza van,itt senki senki eELLEN, vagy meggyőzéseként nem szól (-hat).
Én,meg abszolút leszoktam már vagy 15 éve, hogy bárkit is meggyőzzek bármiről,túlsok energiát igényel, aztán eredmény? csekélyke.

Amint írtam, magán vélemény, megtámasztva amit összeszedtem.

A stresszről még annyit, hogy az orvosi kutatások szerint 33-36%-ban okolható a rák keletkezéséért-kifejlődéséért.

Az összefüggéskről csak azért szóltam, hogy teljesen világos a vonal.

Sziasztok, Bandi
habveros (... / 2014.07.18 20:54:34) #54080#
Szia Maka!
Hagyd a linket, mailban elküldöm az egész anyagot.
habveros (... / 2014.07.18 20:54:25) #54079#
Szia Maka!
Hagyd a linket, mailban elküldöm az egész anyagot.
Maka (... / 2014.07.18 20:13:57) #54078#
Kedves Hadassa,
Itt mindent megvitatunk , fontos mindenki gondolata. Itt nincs legjobb velemny, csak velemenyek vannak, mindenki sajat gondolatait, sejteseit irja le, igy okosodunk...

A Szojaval szemben fenntartasaim vannak. Persze lehet mas, meg esküszik ra.Azt nem tudtam elolvasni, amit Bandi feltett, de sokat olvastam masutt rola. Nem ertem miert nem sikerül megneznem azt !
hadassa (vtothzsuzsanna@freemail.hu / 2014.07.18 18:35:05) #54076#
Kedves Csoporttársak! Én nem azért írtam le a történetem, mert biztosra gondolom, hogy a stressz daganatot okoz, illetve más nem okozhat ilyent. Igazatok van, én is tudom, hogy ezer más oka is lehet a történéseknek!
habveros (... / 2014.07.18 17:47:58) #54075#
Ebben a pillanatban érkezett, adnám címének:

KORUNK RÁKFENÉJE AZ ÖSZTROGÉN DOMINANCIA.

http://www.tudasfaja.com/a-halal-neve-szoja-a-szivhalal-titka/

Bandi
habveros (... / 2014.07.18 14:17:49) #54074#
Sziasztok tapasztalt fórumos társak!

Ingerel a téma, megpróbálok egy OKOSKA lenni.

Az elején, Szendi Gábor.
Tisztelem, nagyon sokat tud, és a tudás nálam nagyon nyerő, de, néha kissé túlzó, szélsőséges következtetéseket közöl. Egyszerűen, ha körülnézek nem találom a gyakorlati igazolását. (ez olyan elvi volt)

A PALEO étrend. Sajna endometriózis okán nyakig vagyok a dologban, hozzá téve, hogy kényszerűség miatt a szakács rendszerint jómagam vagyok, mint „ráérő nyögdíjas”.

Tapasztalatok:
-„ne fogjon senki a húrok pengetéséhez” alapon, a mai világban igen is ELÍTÉLHETŐ módon kurva drága!
Az anyagok,pláne, ha ragaszkodnál a semmi értelme BIO zöldségekhez is,korlátozott helyen, mennyiségben,de min. kétszeres áron érhetők el. A gasztronómiai élményekről annyit, hogy az „elmegytől a hányingerig” tart.
- ez az étrend kifejezetten HÚS ALAPÚ,valamint ZÖLDSÉG, „köretként”, és a szénhidrát helyett hatalmas mennyiségű olajos magvakból készülő „kenyérhelyettesítőt” alkalmaz.
- elvileg egyben fogyókúra is kellene, hogy legyen, de ez nem működik, egyetlen szoknya se akar leesni.

Gondolom én:
1. az endometriózis esetében, kézen fogva a fogyással, a cél az lenne, hogy az ÖSZTOGÉN túltengést megszüntetni.(mert, hogy az váltotta ki)
2. A fogyasztandó BÁRMELY húsok, de főleg a baromfi és származékai többszörösen túltelítettek ösztrogénnel, halat, egyrészt állandóan kicsit uncsi, másrészt, ezt is csak VADVÍZI fogást volna érdemes, a tenyésztett ugyan az.
3. Az olajos magvak + fehérjék emésztése során pankreatint és epesavat kíván, ebben a normálistól jócskán eltérő, emelkedett mennyiségben. Eredmény, HÁNYINGER, étvágy csökkenés. A hasnyálmirigy fullon se győzi, kiegészítés kell mellé. Miután egy tabl. megszünteti, biztosan tudható az ok – okozat összefüggés.
4. Délutántól vacsorához jutásig vagy van, vagy nincs lehetőség valamit ilyenhez jutni, jelentkezik az epesav túltengés,minden jellemző tünetével. Ha erre egy ZÖLDSÉGTÁL a vacsi, hánykódós éjszaka az eredménye.
5.A ZÖLDSÉG: ma már ismeretes, hogy BIO, a meghatározás szerint nem létezik (WHO 1998 éves jelentése), és a másik, a Gödöllői Agrártudományi Egyetem vizsgálati eredményei 1966-1990 Magyarország vizsgálata alapján: (néhány tétel, mennyivel csökkent a vitamin-ásványi anyag tartalom)
Borsó 100,00% 46,70%
Tej 100,00% 5,00%
Káposzta 100,00% 5,00%
Sárgarépa 100,00% 60,00%
Ezek után kérdés, hogy mi értelme van nyomatni a zöldséget, hisz olyan mint egy béltisztító ÚTIFŰ!

Az már bizonyos, hogy a 4. hónapja szigorúan betartott diéta fogyás oldala nem működik,(legalább is nálunk). Félek, hogy az ösztrogén túltengésen se változtat (ebből kiindulva) és akkor……

Divat-e a STRESSZ, és mindenek okát látni benne?

Tény, hogy a keleti gyógyászat alapja a test áramlásainak biztosítása.
Tény, hogy Dr Vargha Zoltán, átültetve a mai korra ugyanezen elvek alapján eredményesen kezel, tehát működik.
Tény, hogy a feszült test görcs közeli állapotban van, ami a testi anyagáramlásokat lelassítja, esetenként blokkolja is.
Tény, hogy jelen korunkban az emberek jelentős részénél tetten érhető alapvető információvivők, ionok, enzimek, hormonok elégtelensége,nem a MEGFELELŐ IDŐBEN való rendelkezésre állása, eredmény, rossz, elkésett hiányos belső információ csere.
CSAK a rendszer TOLERANCIA képességének köszönhető,hogy rövidebb – hosszabb idő után jelentkező tünet – tünet együttesek, és ráadásul, amíg „kenyértörésre” nem kerül sor az emberek, vagy észre se veszik, vagy szükségből kivárnak, HÁTHA… alapon.
Az eredmény ,lehet az akár daganat is (van ám karcogén bevitel jócskán, ezért akár..) .

Arra jutottam, hogy nagyon nem szeretnék mai fiatal lenni, a jelen rendszer generálta élettér NEM EMBER BARÁT!

Sziasztok, Bandi


Maka (... / 2014.07.18 11:40:09) (előzmény: 54071) #54073#
Igazad van Hadassa, de akkor akik milliardokkal dolgoznak, meg csalnak sajat zsebre, leültetik öket es nem lesz rakos, legfeljebb öngyilkos !! Akkor az nem elt stresszes eletet? Dehogy nem ! Aludni sem tudott valoszinü, hogy miket csinal. Megsem lett rakos !
Maka (... / 2014.07.18 11:32:47) (előzmény: 54070) #54072#
Es, ha elmesz a dokihoz, hogy ""sok a stressz , ezert felsz, hogy rakos leszel"" ??? Majd azt mondja, hogy ez nem betegseg, majd akkor gyere, ha megbetegedtel.... Mindig arrol cikkeznek, hogy a megelözes a fontos !!!! De hol ??

Az edenycsaladokrol es a joghurtokrol ne is beszeljünk....
hadassa (vtothzsuzsanna@freemail.hu / 2014.07.18 11:30:37) #54071#
A stressz és a daganat kapcsolatáról én is sokat olvastam, hallottam. Más is lehet oka a daganat kialakulásának, a levegő amit beszívunk, az étel, az edények és sorolhatnám. Engedjétek meg, hogy a stressz és a daganat kapcsolatában leírjam röviden az én történetem. Évekig dolgoztam éjjel-nappal a szó szoros értelmében, hétvégén is bementem a munkahelyemre, mert úgy éreztem, hogy soha sem végeztem a penzumommal. Évekig szabira sem mentem, sőt a rengeteg munka mellett, éjjel u.n. telefonügyeletet tartottam, mivel pénzügyi elszámolási vonalon voltam középvezető. A napjaim állandó stresszben töltöttem, az volt az érzésem, hogy még még még, nem jó, javítani kell, még ezt is, meg azt is meg kellene csinálni. A beosztottak minden nyűgét, bánatát magamra vettem és igyekeztem mindent megoldani, állandó stresszben éltem. Az étkezésemre, pihenésre stb. nem figyeltem oda. Amikor aztán olyan beteg lettem, hogy már nem tudtam magamról (egy petefészek cysta óriásira nőtt ((két emberfej nagyságúra)) a folyadék benne gennyé vált és belement a véráramba, amitől sepsises lettem) nem volt orvos, aki merte volna vállalni a műtétem, végül az onkológiai intézet nőgyógyászati főorvosa (akkori) vállalta. A műtét után én is átgondoltam mindent, megváltoztam, legalábbis igyekszem. Én azt hiszem, hogy a stressz és az abból kialakult dolgok igen is hozzájárulhatnak a daganatos betegséghez.
E.T. (... / 2014.07.18 10:15:55) (előzmény: 54068) #54070#
Maka jól fogalmaztad meg "nem kellene a stressz mögé bújni". ... Sajnos egy jelenség, amikor mindenre ráfogják.

Bár legyen, okolhatjuk, de akkor legalább olyan komolysággal kellene beszélni a műanyag edényekben való főzésről, melegítésről, legyen az a drága kategóriás, népszerű műanyag edénycsalád vagy bármi.

Maka (... / 2014.07.17 20:06:40) (előzmény: 54068) #54069#
A Tied is egy velemeny, jo, hogy irtal rola. Sajnos a HPV virus oltast nagyon ügyesen es a lanyok hatranyara nyomjak, de itt svajcban nem !! nem is nezik 28 eves korig ezt a ket erteket, mert valtozik. Viszont otthon tejelnek a fiatalok, meg a szülök, ahogy valtozik harom havonta. Ezt mondta a nögyogyaszom, de nem csak otthon divat ez , hanem szlovakiaban is. Itt ezzel nem lehet penzt keresni. Meg barmit mondtak es csinaltak nekem csak a javamat szolgalta, ezert hiszem el.
A stresszröl az en velemenyem az, hogy nem kene minden betegsegnel möge bujni. Stresszes vilagban elünk, de azert tenyleg nem lesz mindenki rakos !
vissza a témák listájához
( 1. lap ) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100. 101. 102. 103. 104. 105. 106. 107. 108. 109. 110. 111. 112. 113. 114. 115. 116. 117. 118. 119. 120. 121. 122. 123. 124. 125. 126. 127. 128. 129. 130. 131. 132. 133. 134. 135. 136. 137. 138. 139. 140. 141. 142. 143. 144. 145. 146. 147. 148. 149. 150. 151. 152. 153. 154. 155. 156. 157. 158. 159. 160. 161. 162. 163. 164. 165. 166. 167. 168. 169. 170. 171. 172. 173. 174. 175. 176. 177. 178. 179. 180. 181. 182. 183. 184. 185. 186. 187. 188. 189. 190. 191. 192. 193. 194. 195. 196. 197. 198. 199. 200. 201. 202. 203. 204. 205. 206. 207. 208. 209. 210. 211. 212. 213. 214. 215. 216. 217. 218. 219. 220. 221. 222. 223. 224. 225. 226. 227. 228. 229. 230. 231. 232. 233. 234. 235. 236. 237. 238. 239. 240. 241. 242. 243. 244. 245. 246. 247. 248. 249. 250. 251. 252. 253. 254. 255. 256. 257. 258. 259. 260. 261. 262. 263. 264. 265. 266. 267. 268. 269. 270. 271. 272. 273. 274. 275. 276. 277. 278. 279. 280. 281. 282. 283. 284. 285. 286. 287. 288. 289. 290. 291. 292. 293. 294. 295. 296. 297. 298. 299. 300. 301. 302. 303. 304. 305. 306. 307. 308. 309. 310. 311. 312. 313. 314. 315. 316. 317. 318. 319. 320. 321. 322. 323. 324. 325. 326. 327. 328. 329. 330. 331. 332. 333. 334. 335. 336. 337. 338. 339. 340. 341. 342. 343. 344. 345. 346. 347. 348. 349. 350. 351. 352. 353. 354. 355. 356. 357. 358. 359. 360. 361. 362. 363. 364. 365. 366. 367. 368. 369. 370. 371. 372. 373. 374. 375. 376. 377. 378. 379. 380. 381. 382. 383. 384. 385. 386. 387. 388. 389. 390. 391. 392. 393. 394. 395. 396. 397. 398. 399. 400. 401. 402. 403. 404. 405. 406. 407. 408. 409. 410. 411. 412. 413. 414. 415. 416. 417. 418. 419. 420. 421. 422. 423. 424. 425. 426. 427. 428. 429. 430. 431. 432. 433. 434. 435. 436. 437. 438. 439. 440. 441. 442. 443. 444. 445. 446. 447. 448. 449. 450. 451. 452. 453. 454. 455. 456. 457. 458. 459. 460. 461. 462. 463. 464. 465. 466. 467. 468. 469. 470. 471. 472. 473. 474. 475. 476. 477. 478. 479. 480. 481. 482. 483. 484. 485. 486. 487. 488. 489. 490. 491. 492. 493. 494. 495. 496. 497. 498. 499. 500. 501. 502. 503. 504. 505. 506. 507. 508. 509. 510. 511. 512. 513. 514. 515. 516. 517. 518. 519. 520. 521. 522. 523. 524. 525. 526. 527. 528. 529. 530. 531. 532. 533. 534. 535. 536. 537. 538. 539. 540. 541. 542. 543. 544. 545. 546. 547. 548. 549. 550. 551. 552. 553. 554. 555. 556. 557. 558. 559. 560. 561. 562. 563. 564. 565. 566. 567. 568. 569. 570. 571. 572. 573. 574. 575. 576. 577. 578. 579. 580. 581. 582. 583. 584. 585. 586. 587. 588. 589. 590. 591. 592. 593. 594. 595. 596. 597. 598. 599. 600. 601. 602. 603. 604. 605. 606. 607. 608. 609. 610. 611. 612. 613. 614. 615. 616. 617. 618. 619. 620. 621. 622. 623. 624. 625. 626. 627. 628. 629. 630. 631. 632. 633. 634. 635. 636. 637. 638. 639. 640. 641. 642. 643. 644. 645. 646. 647. 648. 649. 650. 651. 652. 653. 654. 655. 656. 657. 658. 659. 660. 661. 662. 663. 664. 665. 666. 667. 668. 669. 670. 671. 672. 673. 674. 675. 676. 677. 678. 679. 680. 681. 682. 683. 684. 685. 686. 687. 688. 689. 690. 691. 692. 693. 694. 695. 696. 697. 698. 699. 700. 701. 702. 703. 704. 705. 706. 707. 708. 709. 710. 711. 712. 713. 714. 715. 716. 717. 718. 719. 720. 721. 722. 723. 724. 725. 726. 727. 728. 729. 730. 731. 732. 733. 734. 735. 736. 737. 738. 739. 740. 741. 742. 743. 744. 745. 746. 747. 748. 749. 750. 751. 752. 753. 754. 755. 756. 757. 758. 759. 760. 761. 762. 763. 764. 765. 766. 767. 768. 769. 770. 771. 772. 773. 774. 775. 776. 777. 778. 779. 780. 781. 782. 783. 784. 785. 786. 787. 788. 789. 790. 791. 792. 793. 794. 795. 796. 797. 798. 799. 800. 801. 802. 803. 804. 805. 806. 807. 808. 809. 810. 811. 812. 813. 814. 815. 816. 817. 818. 819. 820. 821. 822. 823. 824. 825. 826. 827. 828. 829. 830. 831. 832. 833. 834. 835. 836. 837. 838. 839. 840. 841. 842. 843. 844. 845. 846. 847. 848. 849. 850. 851. 852. 853. 854. 855. 856. 857. 858. 859. 860. 861. 862. 863. 864. 865. 866. 867. 868. 869. 870. 871. 872. 873. 874. 875. 876. 877. 878. 879. 880. 881. 882. 883. 884. 885. 886. 887. 888. 889. 890. 891. 892. 893. 894. 895. 896. 897. 898. 899. 900. 901. 902. 903. 904. 905. 906. 907. 908. 909. 910. 911. 912. 913. 914. 915. 916. 917. 918. 919. 920. 921. 922. 923. 924. 925. 926. 927. 928. 929. 930. 931. 932. 933. 934. 935. 936. 937. 938. 939. 940. 941. 942. 943. 944. 945. 946. 947. 948. 949. 950. 951. 952. 953. 954. 955. 956. 957. 958. 959. 960. 961. 962. 963. 964. 965. 966. 967. 968. 969. 970. 971. 972. 973. 974. 975. 976. 977. 978. 979. 980. 981. 982. 983. 984. 985. 986. 987. 988. 989. 990. 991. 992. 993. 994. 995. 996. 997. 998. 999. 1000. 1001. 1002. 1003. 1004. 1005. 1006. 1007. 1008. 1009. 1010. 1011. 1012. 1013. 1014. 1015. 1016. 1017. 1018. 1019. 1020. 1021. 1022. 1023. 1024. 1025. 1026. 1027. 1028. 1029. 1030. 1031. 1032. 1033. 1034. 1035. 1036. 1037. 1038. 1039. 1040. 1041. 1042. 1043. 1044. 1045. 1046. 1047. 1048. 1049. 1050. 1051. 1052. 1053. 1054. 1055. 1056. 1057. 1058. 1059. 1060. 1061. 1062. 1063. 1064. 1065. 1066. 1067. 1068. 1069. 1070. 1071. 1072. 1073. 1074. 1075. 1076. 1077. 1078. 1079. 1080. 1081. 1082. 1083. 1084. 1085. 1086. 1087. 1088. 1089. 1090. 1091. 1092. 1093. 1094. 1095. 1096. 1097. 1098. 1099. 1100. 1101. 1102. 1103. 1104. 1105. 1106. 1107. 1108. 1109. 1110. 1111. 1112. 1113. 1114. 1115. 1116. 1117. 1118. 1119. 1120. 1121. 1122. 1123. 1124. 1125. 1126. 1127. 1128. 1129. 1130. 1131. 1132. 1133. 1134. 1135. 1136. 1137. 1138. 1139. 1140. 1141. 1142. 1143. 1144. 1145. 1146. 1147. 1148. 1149. 1150. 1151. 1152. 1153. 1154. 1155. 1156. 1157. 1158. 1159. 1160. 1161. 1162. 1163. 1164. 1165. 1166. 1167. 1168. 1169. 1170. 1171. 1172. 1173. 1174. 1175. 1176. 1177. 1178. 1179. 1180. 1181. 1182. 1183. 1184. 1185. 1186. 1187. 1188. 1189. 1190. 1191. 1192. 1193. 1194. 1195. 1196. 1197. 1198. 1199. 1200. 1201. 1202. 1203. 1204. 1205. 1206. 1207. 1208. 1209. 1210. 1211. 1212. 1213. 1214. 1215. 1216. 1217. 1218. 1219. 1220. 1221. 1222. 1223. 1224. 1225. 1226. 1227. 1228. 1229. 1230. 1231. 1232. 1233. 1234. 1235. 1236. 1237. 1238. 1239. 1240. 1241. 1242. 1243. 1244. 1245. 1246. 1247. 1248. 1249. 1250. 1251. 1252. 1253. 1254. 1255. 1256. 1257. 1258. 1259. 1260. 1261. 1262. 1263. 1264. 1265. 1266. 1267. 1268. 1269. 1270. 1271. 1272. 1273. 1274. 1275.

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->