Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:
Rákbetegek fóruma
Új hozzászólás felvétele
Név (nick):
E-mail:
Hozzászólás:
http//:
(ha WEB-címre hivatkozik)
Előzmény sorszáma
(ha hivatkozik egy korábbi hozzászólásra )
Ellenőrző szám ide kérjük beírni az ellenőrző (piros) számot!
(Az ellenőrző szám megadása kötelező, a hozzászólás csak megegyezően megadott ellenőrzőszám esetén kerül rögzítésre!)
Eddigi hozzászólások (1. lap)
hadassa (vtothzsuzsanna@freemail.hu / 2014.09.15 16:44:49) #54170#
Kedves Csoport társak, fórumozók!
Tisztelettel kérdezem Tőletek van valakinek tapasztalata, javaslata, ismerete a Medrollal kapcsolatban? Több féle gyógyszerrel nincs "jó viszonyban" azt tudom, sok kárt is okoz a szervezetben. Elég fejfájós is vagyok, eddig csak a Quarelin segített, de azt mondták a nem szteroid gyógyszerekkel sincs jó viszonyban. Bármilyen javaslatot, tájékoztatást szívesen fogadok. Előre is köszönöm a segítségetek! Jobbulást mindenkinek!
Maka (... / 2014.09.13 10:01:26) (előzmény: 54165) #54166#
Kedves Zsuzsa,
Latod, az emberi hülyeseg hatartalan, kepesek ilyen helyeken is viccelödni. Nagyobb öröme ne legyen az eletben csak azt kivanom.Ez az internet egyik oldala...
hadassa (vtothzsuzsanna@freemail.hu / 2014.09.12 18:03:41) (előzmény: 54164) #54165#
Bocsánat, de nem tudom, hogy mennyire való a kérés! Az interneten már többször találkoztam vele. Hol felbukkan, hol eltűnik. A kérő semmilyen adatát nem adta meg, csak a telefonszámát. Szégyenlem, hogy feltételezek ilyent, de már más daganatos fórumon is hol feltűnik, hol nem.
... (... / 2014.09.09 07:39:40) #54164#
AKI TUD SEGÍTSEN!!!!!! FONTOS ! ! ! ! ! B17 injekciót keresek egy 23 hónapos agydaganatos kisfiúnak... NEKED EGY KATTINTÁS,MÁSNAK EGY ÉLET!!!!..... Sára Kerekes vagyok házi beteg ápoló B17 injekcióval kezelek egy 23 hónapos agydaganatos kisfiút, akinek van felesleges B17 injekciója visszavásárlással kérnék 10 ampullát (mivel az országban jelenleg hiány cikk SOS). 06204277498 Hívjatok mindenkinek előre is köszönjük a segítséget! ÉS MINDENKI ADJA TOVÁBB! TÉNYLEG ÉLETBEVÁGÓ" Segítsünk!! Kérlek másoljátok be ti is!!!
BABOKA (... / 2014.09.02 17:59:21) #54161#
Kedves Déli. A HCV fertőzést leküzdötte a szervezetem , de az immunrendszeremet saját maga ellen forditotta.A HCV poz, olyanná tesz mintha leprás lenne az ember.kb ugy is foglalkoznak vele.Amikor 2004-ben diagnosztizálták, azt mondta az akkor éppen nyugdijba vonuló prof ,hogy ez a fajta betegség álltalában az ember halála után derül ki.A diag: PBC( primer billiaris cirhozis).
PSC
E.T. (... / 2014.08.30 20:14:33) #54160#
Sziasztok - kérdezték tőlem, hogy a baseli kezelés kapcsán mit és hogyan térít az OEP.
Az OEP amikor elküldi a hivatalos engedélyt, a levél végén valahol szerepel egy telefonszám, ahol bátorítják a beteget, hogy bármilyen kérdése van, hívja fel őket. De a saját kezelőorvos is rutinos már bizonyos részletkérdésekben, van amire ott is lehet választ kapni.

Az OEP-nél elég a központosnak az ügyintéző hölgy nevét mondani (vagy úr) s minden költséggel, jegyekkel kapcsolatos kérdésre hivatalos, hiteles választ tud adni. Mikorra térít vissza, mit kell kapnia ahhoz, hogy utaljon. Kísérő költségét egyáltalán téríti-e?

Szállás kapcsán amit tudni lehet - a kórház a hozzá legközelebb lévő szállások listáját elküldi. Még térképet is küld a város azon részéről. Az árak ... nem magyar pénztárcára vannak szabva. De lehet a googl-lel találni olyan szolgáltatást, ahol egy szobában van 5-8 ágy és lényegében ágyat bérel az utazó. Sokkal olcsóbb.

Szállás dolgában nem tudok mit tanácsolni, mert ahányan vagyunk, annyiféle elképzeléssel és lehetőséggel.

A kezelés három és mindig 10 hetente van. A baseli klinika angolul ír (velem legalábbis) és kommunikálunk vele. Ők is mindig írják, mit kérnek, s mindig leírják, bármi kérdés van, írjunk nekik.
Amikor a kezelésem kapcsán legutóbb szerdán repültem, mert azt adták meg, hogy 14 és 15 óra között érjek oda, szombaton pedig 10-12 között lehet eljönni, akkor megkockáztattam, hogy a gépem 14-kor száll le és odaérjek 15 h előtt. Nyilván megírtam a klinika beteg-kapcsolattartójának, hogy megyek, ha kések, akkor az a járat miatt adódhat. Odaértem és legnagyobb meglepetésemre a kezelés másnap ebéd után volt... Szombaton pedig reggel!!! evés után minden beteg szépen kiköltözött. Így aztán volt aki Zürich-ből egy déli korábbi vonattal el tudott indulni haza. Volt aki maradt még egy éjszakát, mert a gép csak vasárnap ebéd után indult. Fapados járat, nincs minden nap, kedd és szombat általában nem repülnek oda.

Maka (... / 2014.08.28 10:36:46) #54155#
Van Petroleumos forum, oda valo az ilyesmi.
Maka (... / 2014.08.28 09:58:40) (előzmény: 54153) #54154#
Kedves Habverös,

Ez nem rabeszeles,vagy lebeszeles, mint ahogy a Te irasodat sem veszem annak. Ez egy velemeny, az en velemenyem. Lehet Te ezzel nem ertessz egyet, ez nem baj. Nem is Neked irtam. Hogy Te mit latsz jonak elolvasom, nem kritizallak.
Ezt en is elvarom !!
Egy forumon többfele velemeny van, azert forum !!
habveros (habveros@gmail.com / 2014.08.27 22:49:32) (előzmény: 54151) #54153#
Kedves Zsuzsó!
Most, valami olyan jön, ami itt még nem volt.
Tényleg MOST SEMMIT!!! ne adj apukádnak,bőven elég a szervezetének kibírni?? átvészelni azt ami jön.

A kezelés bőségesen ad munkát a nemtudom milyen állapotú májának, ha erre még ráteszel, akkor az nagyon nem lenne jó.

Egyébként, ha és amennyiben a szervezete olyan állapotban van-lesz, és mellette szervezet tisztítást végez, lehet petróleummal kezelni.

Kedves Maka!
Elragadtattad magad, én úgy tudom,ezen a helyen sem le, sem rábeszélést, pláne nem tiltást,hanem tapasztalatokat osztunk meg.

Mikor szedtél petróleumot?
Mert én igen, sőt hamarosan itt az őszi kúra ideje.

Sziasztok, Bandi
Maka (... / 2014.08.27 11:06:08) #54152#
Kedves Zsuzso,
Petroleumot nem adnek a hozzatartozomnak az biztos. Remelem edesapad jozan esze ez ellen tiltakozni fog. Miert gondolod te azt, hogy egy rakbeteggel mindent meg lehet itatni-etetni ? A segites nem abbol all, hogy nyomunk bele mindent, hanem abbol, hogy szakemberhez fordulunk. ha kicsit keresgetnel talalnal is. Gondolom az orvossal nem fogod közölni, hogy edesapadat otthon petroleummal itatod, miközben azok meg kemot adnak neki. En mar csak apukad jozan eszeben bizok. Ha a csaladom barmely tagja ezzel jönne bizony rajuk boritanam.
Zsuzso (kircsi0320@freemail.hu / 2014.08.26 22:46:19) #54151#
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni a petróleum szedésével kapcsolatban. Apukámnak rosszindulatú tüdőrákja van, egy hónapja derült ki. Celladam cseppet és céklalét adunk neki,(remélem eszi, mert távol élünk egymástól) és most szereztem petróleumot.Holnap kapja meg az első kemót, és azt szeretném tudni, hogy mikor kezdheti el szedni a petróleumot, milyen mennyiségben és mennyi ideig? Azt tudom , hogy kemó alatt nem ajánlott. Köszi a válaszokat!!
Maka (... / 2014.08.26 11:52:56) (előzmény: 54148) #54150#
Szia Bandi,

En meg benne voltam es kb ugyanennyi ideje mar eleg sok jo tapasztalattal is talalkoztam. Ez eltet es sok környezetemben elöt is. A pozitiv hozzaallas is nagy segitseg sokaknak.
A csodaszereket mindig is elkerültem es azokat is, akik ezt hirdettek megis itt vagyok. Az otthoni hokusz-pokusz igergetök egy dolgat sem probaltam ki. Persze ez csak az en esetem, nem itelek el senkit aki barmit megprobal, csak eredmenyes legyen. Irja be mitöl el tovabb, az masoknak is segitseg.
Te is biztosan sokaknak tudsz segiteni a tapasztalataiddal.
Szia; Maka
habveros (... / 2014.08.25 22:01:24) #54148#
Szia Maka!

Ez már csak kiigazítás, NEM a mi esetünk kapcsán írtam a az előzőt, az lehetett volna EGYEDI, semmiképp nem jellemző.

Tudod(vagy nem) én már 8 éve beszélek daganatosokkal, ill. segítőikkel, lassan akkora tapasztalatom lesz, mint anno a "SZOVJETÚNIÓNAK" járta ez a szólás-mondás.

Szia, Bandi
Maka (... / 2014.08.25 08:59:02) (előzmény: 54141) #54142#
Szia Bandi,

Ismerem az eseteteket. Rossz emberek kerültek az utatokba, ami sokakkal elöfordul.

En erröl az emberröl a hirekben olvastam es Dr-nak nevezi magat. nem en vagyok az egyetlen , akinek szemet szur amit csinal. Nem is csoda, ha az emberek ilyenekröl alakitjak ki a velemenyüket es utana nem mennek se orvoshoz , sem termeszetgyogyaszhoz, arrol mar nem is beszelve, hogy bizony , ha nagy a baj a penz beszedesen kivül masra nem is jok.

Te ismered az esetemet, sokat irtam a forumra magamrol,hogy min mentem keresztül es mondhatom en csak a dokimnak hittem. Igaz nem otthonit valasztottam. Van eredmenyes gyogyitas is. En talalkoztam sok ilyennel. Ezek adnak eröt Nekem.
Szia ; Maka
habveros (... / 2014.08.25 08:33:15) #54141#
Kedves Maka!

Vannak olyan dolgok e hazában, amik csak akkor látnak sajtót, ha az a példányszám szolgálatába állítható.

Igazságról mondjuk nem kéne beszélni (lásd Prof. Dr Horváth István esetét), így ebben az ügyben is CSAK az kerül elő, amire úgymond szükség van.

Igen Hallywoodban volt 15 évig, igen, ERDÉLYI (hol román, hol magyar,ahogy épp a hírnek szükséges), igen áttelepült Mo-ra.

Na ebből lett a gond, ti.: az amerikában szabadalmaztatott (világszabadalom, tehát itt is érvényes)kezelési eljárását nem kívánta a Magyar egészségügyi kormányzat itt látni.(FDA szolga)

Ugye egy világszabadalmat nem lehet lesöpörni,tehát jön a kerülő ut, NEM ISMERJÜK EL A ROMÁN (ebben az estben nem magyar)DIPLOMÁT, azaz nem kezelhet.

Viszont akkor Vargha is lépett, letette a TERMÉSZETGYÓGYÁSZ vizsgát itt, Mo-on, és ettől kezdve mindenki mehet......

Szóval nem orvos,ha nézed nem is használja a Dr-t,de kezelhet.

Egyébként bocsáss meg nekem, elfogult vagyok már egy ideje,okka,de ez, amit orvoslásnak hívnak nálam kimeríti a sarlatánság fogalmát,aki meg orvosnak, pláne 50 év alatti, vallja (játssza) magát, az, már ne is haragudj, legtöbbször EMBERNEK is alig nevezhető.
Hangsúlyozom itthon!

Szia, Bandi

Ja, és még valamit:ha egyszer a hivatalos eljárás csődöt mond, akkor nem emberi jog bármely más utat választani?(ha úgy tetszik az öngyilkosságot is?)
Maka (... / 2014.08.24 19:18:17) (előzmény: 54137) #54138#
Szia Bandi,
Engem az ügyben csak az zavar, ha tenyleg igaz amit irnak, hogy nincs kepesitese , akkor milyen cimen gyogyit...( legalabbis azt olvasom, hogy gyogyit rakbetegeket is )??? Suba alatt elmennek emberek ide-oda, de ez igy kimondva, felvallalva igen durva jogilag is !Es mar miota....
habveros (... / 2014.08.24 18:59:02) #54137#
Sziasztok fórumozók!

Előre bocsájtom, semmiképp nem Doktor, vagy nem doktor Vargha Zoltán védelmében szólanék.

Ha valaki figyel (-T) azonnal sorba állíthat 28 történetet, aminek állításait a bulvásajtó hínti szét, és akkor AZIGAZ!

Na, nem! Bajor Imrét alapvetően senki nem merte elvállalni kezelésre.
Ugye mint minden a REND szerin történő "kezelés":
Bajor Imre orvosai szerint (előbb) fél éve van hátra. (később) néhány, egy-két honapja van hátra, sajnos ORVOSILAG MENTHETETLEN.

Ezután jött a Kínai kirándulás (közben telt az idő), ahonnan udvarias eltessékeléssel került haza.

Kijelenthető-e egyértelműen, hogy Bajor Imrét a "ciánnal kezelő" Vargha Zoltán "gyilkota meg"?

Csak az szóljon, aki ismeri az utolsó utáni lehetőségét!!!!

Sziasztok, Bandi
Maka (... / 2014.08.24 18:05:04) #54136#
Kedves Hadassa! Igen a Zoltanrol cikkeznek nagyon , meg biraljak. Igazuk is van. Nem ertem, hogyan hihet normalisan gondolkodo ember ilyennek ! Ugy kezdem latni, aki nem akar a betegseggel foglalkozni keres egy olyan helyet ahol sok penzetöl megszabaditjak, igy ebben a tudatban el tovabb. Sokat fizetett, tovabb fog elni. Kar, hogy nem igy van. Talan Bajor Imre eseteböl tanulnak paran....Jo lenne !! Valamint a megelözes lenne a legfontosabb, hogy mit eszünk, teszünk az evek alatt amikor eljük hetköznapjainkat. TV nezes helyett annyi mindent lehetne csinalni pld-ul.
hadassa (vtothzsuzsanna@freemail.hu / 2014.08.24 16:29:13) (előzmény: 54133) #54135#
Kedves Maka! Tisztelettel kérdezem, hogy Te most arra a Vargára gondolsz, aki Bajor Imrét kezelte. Én az u.n. alternatív gyógyászatban két Vargát ismerek, az egyik Varga (így írja a nevét) Gábor, Ő foglalkozik a gyógygombákkal. A másik Vargha Ő pedig így írja a nevét, ha jól tudom Zoltán, Ő az akinek valamilyen intézete van, az egyik kereskedelmi csatorna által felkapott személye a daganatos betegségekkel kapcsolatban. Én azt hiszem, hogy az utóbbi Vargháról van szó, de nagyon rossz dolgokat hallottam most, Bajor Imre betegsége kapcsán. Nem tudom, hogy Ő e, de akkor hogyan kaphatott praxist? Stb.... Köszönöm előre is a választ!
hadassa (vtothzsuzsanna@freemail.hu / 2014.08.24 16:29:10) (előzmény: 54133) #54134#
Kedves Maka! Tisztelettel kérdezem, hogy Te most arra a Vargára gondolsz, aki Bajor Imrét kezelte. Én az u.n. alternatív gyógyászatban két Vargát ismerek, az egyik Varga (így írja a nevét) Gábor, Ő foglalkozik a gyógygombákkal. A másik Vargha Ő pedig így írja a nevét, ha jól tudom Zoltán, Ő az akinek valamilyen intézete van, az egyik kereskedelmi csatorna által felkapott személye a daganatos betegségekkel kapcsolatban. Én azt hiszem, hogy az utóbbi Vargháról van szó, de nagyon rossz dolgokat hallottam most, Bajor Imre betegsége kapcsán. Nem tudom, hogy Ő e, de akkor hogyan kaphatott praxist? Stb.... Köszönöm előre is a választ!
vissza a témák listájához
( 1. lap ) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100. 101. 102. 103. 104. 105. 106. 107. 108. 109. 110. 111. 112. 113. 114. 115. 116. 117. 118. 119. 120. 121. 122. 123. 124. 125. 126. 127. 128. 129. 130. 131. 132. 133. 134. 135. 136. 137. 138. 139. 140. 141. 142. 143. 144. 145. 146. 147. 148. 149. 150. 151. 152. 153. 154. 155. 156. 157. 158. 159. 160. 161. 162. 163. 164. 165. 166. 167. 168. 169. 170. 171. 172. 173. 174. 175. 176. 177. 178. 179. 180. 181. 182. 183. 184. 185. 186. 187. 188. 189. 190. 191. 192. 193. 194. 195. 196. 197. 198. 199. 200. 201. 202. 203. 204. 205. 206. 207. 208. 209. 210. 211. 212. 213. 214. 215. 216. 217. 218. 219. 220. 221. 222. 223. 224. 225. 226. 227. 228. 229. 230. 231. 232. 233. 234. 235. 236. 237. 238. 239. 240. 241. 242. 243. 244. 245. 246. 247. 248. 249. 250. 251. 252. 253. 254. 255. 256. 257. 258. 259. 260. 261. 262. 263. 264. 265. 266. 267. 268. 269. 270. 271. 272. 273. 274. 275. 276. 277. 278. 279. 280. 281. 282. 283. 284. 285. 286. 287. 288. 289. 290. 291. 292. 293. 294. 295. 296. 297. 298. 299. 300. 301. 302. 303. 304. 305. 306. 307. 308. 309. 310. 311. 312. 313. 314. 315. 316. 317. 318. 319. 320. 321. 322. 323. 324. 325. 326. 327. 328. 329. 330. 331. 332. 333. 334. 335. 336. 337. 338. 339. 340. 341. 342. 343. 344. 345. 346. 347. 348. 349. 350. 351. 352. 353. 354. 355. 356. 357. 358. 359. 360. 361. 362. 363. 364. 365. 366. 367. 368. 369. 370. 371. 372. 373. 374. 375. 376. 377. 378. 379. 380. 381. 382. 383. 384. 385. 386. 387. 388. 389. 390. 391. 392. 393. 394. 395. 396. 397. 398. 399. 400. 401. 402. 403. 404. 405. 406. 407. 408. 409. 410. 411. 412. 413. 414. 415. 416. 417. 418. 419. 420. 421. 422. 423. 424. 425. 426. 427. 428. 429. 430. 431. 432. 433. 434. 435. 436. 437. 438. 439. 440. 441. 442. 443. 444. 445. 446. 447. 448. 449. 450. 451. 452. 453. 454. 455. 456. 457. 458. 459. 460. 461. 462. 463. 464. 465. 466. 467. 468. 469. 470. 471. 472. 473. 474. 475. 476. 477. 478. 479. 480. 481. 482. 483. 484. 485. 486. 487. 488. 489. 490. 491. 492. 493. 494. 495. 496. 497. 498. 499. 500. 501. 502. 503. 504. 505. 506. 507. 508. 509. 510. 511. 512. 513. 514. 515. 516. 517. 518. 519. 520. 521. 522. 523. 524. 525. 526. 527. 528. 529. 530. 531. 532. 533. 534. 535. 536. 537. 538. 539. 540. 541. 542. 543. 544. 545. 546. 547. 548. 549. 550. 551. 552. 553. 554. 555. 556. 557. 558. 559. 560. 561. 562. 563. 564. 565. 566. 567. 568. 569. 570. 571. 572. 573. 574. 575. 576. 577. 578. 579. 580. 581. 582. 583. 584. 585. 586. 587. 588. 589. 590. 591. 592. 593. 594. 595. 596. 597. 598. 599. 600. 601. 602. 603. 604. 605. 606. 607. 608. 609. 610. 611. 612. 613. 614. 615. 616. 617. 618. 619. 620. 621. 622. 623. 624. 625. 626. 627. 628. 629. 630. 631. 632. 633. 634. 635. 636. 637. 638. 639. 640. 641. 642. 643. 644. 645. 646. 647. 648. 649. 650. 651. 652. 653. 654. 655. 656. 657. 658. 659. 660. 661. 662. 663. 664. 665. 666. 667. 668. 669. 670. 671. 672. 673. 674. 675. 676. 677. 678. 679. 680. 681. 682. 683. 684. 685. 686. 687. 688. 689. 690. 691. 692. 693. 694. 695. 696. 697. 698. 699. 700. 701. 702. 703. 704. 705. 706. 707. 708. 709. 710. 711. 712. 713. 714. 715. 716. 717. 718. 719. 720. 721. 722. 723. 724. 725. 726. 727. 728. 729. 730. 731. 732. 733. 734. 735. 736. 737. 738. 739. 740. 741. 742. 743. 744. 745. 746. 747. 748. 749. 750. 751. 752. 753. 754. 755. 756. 757. 758. 759. 760. 761. 762. 763. 764. 765. 766. 767. 768. 769. 770. 771. 772. 773. 774. 775. 776. 777. 778. 779. 780. 781. 782. 783. 784. 785. 786. 787. 788. 789. 790. 791. 792. 793. 794. 795. 796. 797. 798. 799. 800. 801. 802. 803. 804. 805. 806. 807. 808. 809. 810. 811. 812. 813. 814. 815. 816. 817. 818. 819. 820. 821. 822. 823. 824. 825. 826. 827. 828. 829. 830. 831. 832. 833. 834. 835. 836. 837. 838. 839. 840. 841. 842. 843. 844. 845. 846. 847. 848. 849. 850. 851. 852. 853. 854. 855. 856. 857. 858. 859. 860. 861. 862. 863. 864. 865. 866. 867. 868. 869. 870. 871. 872. 873. 874. 875. 876. 877. 878. 879. 880. 881. 882. 883. 884. 885. 886. 887. 888. 889. 890. 891. 892. 893. 894. 895. 896. 897. 898. 899. 900. 901. 902. 903. 904. 905. 906. 907. 908. 909. 910. 911. 912. 913. 914. 915. 916. 917. 918. 919. 920. 921. 922. 923. 924. 925. 926. 927. 928. 929. 930. 931. 932. 933. 934. 935. 936. 937. 938. 939. 940. 941. 942. 943. 944. 945. 946. 947. 948. 949. 950. 951. 952. 953. 954. 955. 956. 957. 958. 959. 960. 961. 962. 963. 964. 965. 966. 967. 968. 969. 970. 971. 972. 973. 974. 975. 976. 977. 978. 979. 980. 981. 982. 983. 984. 985. 986. 987. 988. 989. 990. 991. 992. 993. 994. 995. 996. 997. 998. 999. 1000. 1001. 1002. 1003. 1004. 1005. 1006. 1007. 1008. 1009. 1010. 1011. 1012. 1013. 1014. 1015. 1016. 1017. 1018. 1019. 1020. 1021. 1022. 1023. 1024. 1025. 1026. 1027. 1028. 1029. 1030. 1031. 1032. 1033. 1034. 1035. 1036. 1037. 1038. 1039. 1040. 1041. 1042. 1043. 1044. 1045. 1046. 1047. 1048. 1049. 1050. 1051. 1052. 1053. 1054. 1055. 1056. 1057. 1058. 1059. 1060. 1061. 1062. 1063. 1064. 1065. 1066. 1067. 1068. 1069. 1070. 1071. 1072. 1073. 1074. 1075. 1076. 1077. 1078. 1079. 1080. 1081. 1082. 1083. 1084. 1085. 1086. 1087. 1088. 1089. 1090. 1091. 1092. 1093. 1094. 1095. 1096. 1097. 1098. 1099. 1100. 1101. 1102. 1103. 1104. 1105. 1106. 1107. 1108. 1109. 1110. 1111. 1112. 1113. 1114. 1115. 1116. 1117. 1118. 1119. 1120. 1121. 1122. 1123. 1124. 1125. 1126. 1127. 1128. 1129. 1130. 1131. 1132. 1133. 1134. 1135. 1136. 1137. 1138. 1139. 1140. 1141. 1142. 1143. 1144. 1145. 1146. 1147. 1148. 1149. 1150. 1151. 1152. 1153. 1154. 1155. 1156. 1157. 1158. 1159. 1160. 1161. 1162. 1163. 1164. 1165. 1166. 1167. 1168. 1169. 1170. 1171. 1172. 1173. 1174. 1175. 1176. 1177. 1178. 1179. 1180. 1181. 1182. 1183. 1184. 1185. 1186. 1187. 1188. 1189. 1190. 1191. 1192. 1193. 1194. 1195. 1196. 1197. 1198. 1199. 1200. 1201. 1202. 1203. 1204. 1205. 1206. 1207. 1208. 1209. 1210. 1211. 1212. 1213. 1214. 1215. 1216. 1217. 1218. 1219. 1220. 1221. 1222. 1223. 1224. 1225. 1226. 1227. 1228. 1229. 1230. 1231. 1232. 1233. 1234. 1235. 1236. 1237. 1238. 1239. 1240. 1241. 1242. 1243. 1244. 1245. 1246. 1247. 1248. 1249. 1250. 1251. 1252. 1253. 1254. 1255. 1256. 1257. 1258. 1259. 1260. 1261. 1262. 1263. 1264. 1265. 1266. 1267. 1268. 1269. 1270. 1271. 1272. 1273. 1274. 1275. 1276. 1277.

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
eXTReMe Tracker