Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:
Rákbetegek fóruma
Új hozzászólás felvétele
Név (nick):
E-mail:
Hozzászólás:
http//:
(ha WEB-címre hivatkozik)
Előzmény sorszáma
(ha hivatkozik egy korábbi hozzászólásra )
Ellenőrző szám ide kérjük beírni az ellenőrző (piros) számot!
(Az ellenőrző szám megadása kötelező, a hozzászólás csak megegyezően megadott ellenőrzőszám esetén kerül rögzítésre!)
Eddigi hozzászólások (1. lap)
zsóka (... / 2014.04.14 18:35:15) #53944#
ÖNGYÓGYITÓ RENDSZERÜNK BEINDITÁSA
A vizelet terápia valószínűleg az egyik legrégebbi, ha nem a legősibb módja a betegségek gyógyításának.
A vizelet nem más, mint a vesék által folyamatosan megszűrt vér. A vizelet nem mérgező, hanem steril, megszűrt vér, csak akkor szennyeződhet be amikor elhagyja a testet és a nemi szervek esetleg nem tiszták., vagy az edény, amibe a vizeletet felfogják, szennyezett. A közvetlenül a hólyagból származó vizelet olyan steril, hogy akár sebek kitisztítására is alkalmas. A vizelet a legelső íz, melyet életünkben először megízlelünk az anyaméhben. Mindannyian, mielőtt megszületünk, emésztőrendszerünknek az első lökést a vizelet adja. A vizelet az első csepp, amit testünkbe fogadunk, még az anyaméhben, de a vizelet a második csepp is, mégpedig szűrt vizelet - az anyatej.
A mell körülbelül 20 liter vért szűr meg 1 liter anyatej előállítása során. Hát nem egy csodálatos biokémiai üzem az emberi test, hogy képes a piros vérből sárga vizeletet és fehér tejet előállítani.
Valószínűleg már mindannyian vásároltunk más emberek, állatok vizeletéből, és fel is használtuk azt. Például ezek a gyógyszerek tartalmaznak vizeletet: Pergonal termékenységet befolyásoló gyógyszer, Ureaphil - vízhajtó, Urocine vagy Panafil - fekélyekre, égési sérülésekre, Amino-cervix - méhnyak problémákra, Premarin - ösztrogén pótló, Metrodin - ösztrogén emelésére szolgáló hormonkészítmény.
A "vizelet-piac" éves forgalma több, mint 500 millió dollárt tesz ki.
A vizeletkivonatokból készült gyógyszerekkel az a probléma, hogy a vizelet kivételével mindegyik káros mellékhatásokkal bír. A fenti néhány tényt figyelembe véve, nem lenne mégis bölcsebb dolog, ha mindenki a saját vizeletét használná, amelynek összetevői tökéletes egyensúlyban vannak, steril, mindig friss, és mindenben megfelel az egyén pillanatnyi igényeinek, s ezen felül teljesen ingyenes?
A vizelet körülbelül 2,5% karbamidot tartalmaz, és széleskörűen felhasználják kozmetikumok készítésénél, mint hidratáló anyagot. A hölgyek nagyon sok pénzt fizetnek ezekért a krémekért, ahelyett, hogy a saját vizeletüket használnák fel. Sok szépségkirálynő és szex-szimbólum köszönhette bőrének selymességét a - titokban - bőrébe dörzsölt vizeletnek.
Ha megfelelő mennyiségű tiszta vizet (2,5-3l) iszunk naponta, nem fogyasztjuk az alább felsorolt ételeket (Táplálkozási szabályok c. fejezet), akkor vizeletünk szinte átlátszó, szagtalan és íztelen folyadék.
Hogyan hat a vizelet terápia
Hatékonysága nem hasonlítható össze egy gyógyszerrel.
A vizelet egy információs forrás a szervezetben fellelhető betegségeket illetően, más szóval a szervezetben végbemenő változásoknak egy igen pontos lenyomata. Testünkben lévő víz minden információt rögzít, ezért a testvizünkön keresztül nagyon jól hatnak a hangtálakkal, kristályokkal végzett rezgésterápiák:
http://www.bolcseletorzok.hupont.hu/13/kezelesek-terapiak-tavgyogyitas
Mivel a vérünk amelyből a vesénk vizeletünket kiválasztotta, végig haladt, keringett egész testünkön, minden információval rendelkezik a folyamatokról, melyek bennünk zajlanak.
Ezért mikor a vizelettel együtt a benne lévő információ is áthalad torkunkon, az ott lévő apró kis érzékelők elemzik azt, és ezek után aktiválódik immunrendszerünk a betegség legyőzése érdekében. Tehát a betegség természetének megfelelő immunválasz az agyból érkező jelzések hatására jön létre.
Ennek bizonyítékai:
1. Ha a vizeletet katéterrel juttatják be a gyomorba (akár egy hónapig tartó kezelés), a vizelet terápia semmilyen eredményt nem hoz.
2. Az a tény, hogy a vesében, a hólyagban és általában a vizelet kiválasztó szervekben a vizelet jelenléte ellenére is kialakulhat rákos megbetegedés, azt bizonyítja, hogy az emberi testen belül a vizelet puszta jelenlétével nem gyakorol közvetlen hatást a daganatos sejtekre. De amint ugyanezt a vizeletet a beteg a száján keresztül juttatják be szervezetébe, a rákos sejtek szaporodásának csökkenő mértéke, vagy magának a daganatnak az eltűnése figyelhető meg.
3. Abban az esetben, ha a vizeletet nem nyelték le, csak gargalizáltak vele, a hatás azonos volt a vizeletivásnál tapasztalttal.
4. Amennyiben közvetlenül a vizelet megivása után a betegek tiszta vízzel gargalizáltak, a vizelet kúra semmilyen hatást nem fejtett ki.
5. Az interferon, a vizeletben található sok-sok bioaktív hatóanyag egyike, a sajátvizelet - terápia során megfigyelthez hasonló eredményt produkál, mivel ebből is csak elenyészően kis mennyiség bevételére van szükség ahhoz, hogy az agyat a szervezet gyógyításához szükséges információval ellássa.
Laboratóriumi kísérletek során megállapították, hogy a nemzetközileg elfogadott és alkalmazott 100 Ne. Interferon adagjának mindössze egy százezred része - szájon keresztüli bevétel esetén - elegendő ahhoz, hogy ugyanazt a hatást fejtse ki mint egymillió egység interferon injekció formájában.
Fentieket figyelembevéve feltételezhetjük, hogy az érzékelő sejtek, melyek a szervezetben a pillanat törtrésze alatt végbemenő változásokat is észlelik, képesek is ezeket a változásokat teljes kontroll alatt tartani, amennyiben a vizeletből érkező megfelelő információ erre készteti őket. Ezek a sejtek a szájüregben és a garatban találhatóak.
Amint a vizelet a szájüregbe kerül, az érzékelő sejtek értékelik és továbbítják a megfelelő információt az agyba. És fordítva, az agy beindítja a cytokinokat termelő mirigy működését, amely az immunrendszerre szabályozó hatást gyakorol.
Az agy az internuklein-X és más enzimek előállításával cytokinok termelődését idézi elő, ami a szervezetben fennálló betegségek gyógyulásához vezet.
A vizelet terápia megkezdése
Különbözőek vagyunk, más az életmódunk, étkezési szokásaink, stressz tűrő képességünk, s ennek megfelelően minden ember adott pillanatban termelt vizelete is eltérő, egyedi és megismételhetetlen. Így van ez jól, hiszen annak az embernek a hólyagjában éppen összegyűlt vizelet pontosan azokat az összetevőket tartalmazza, melyek számára az adott pillanatban, személyre szabottan a legtökéletesebb gyógyszernek számítanak.
Amikor elkezdjük a vizeletterápiát, törekednünk kell arra, hogy jó minőségű "gyógyszert" állítsunk elő magunk számára, és, hogy agyunkat csupa kellemes és jó gondolattal töltsük meg. Testünk 70-80%-a víz, fontos, hogy milyen vízkristályokat hozunk létre magunkban gondolatainkkal, szavainkkal
A vizeletterápia alkalmazásának több módja van: reggeli első vizelet középső részének fogyasztása, masszázs vizelettel, homeopátiás vizelet fogyasztása.
A terápia megkezdése előtt konzultáljon orvosával, bár ennek nincs olyan nagy jelentősége, mint egyéb hagyományos vagy modern gyógymód alkalmazásánál.
A vizelet ivása: A vizelet gyűjtésére használjunk egy tiszta üvegpoharat. Az első néhány ml-t - amely a húgycsövet kitisztítja - valamint a vizelet utolsó néhány ml-ét ne használjuk fel. A középsugaras vizeletet fogyasszuk el éhgyomorra és utána legalább fél órán át ne együnk és ne igyunk. A reggelenkénti egyszeri vizelet fogyasztása csak arra elég, hogy fenntartsa az egészséget, beteg embereknél komolyabb kúrát kell alkalmazni.
Cseppek a nyelv alá: A vizeletcseppeket a reggeli első vizelet középső részéből egy szemcseppentővel tesszük a nyelvünk alá. Első nap 1 - 5 cseppet, második nap 5 - 10 cseppet, napjában kétszer, reggel és este. Ezt az adagolást a tényleges panaszok megszűnéséig érdemes fenntartani, vagy szükség esetén növelni is lehet.
Gargalizálás: A gargalizáláshoz friss vizeletet használunk, majd egy idő után kiköpjük. A szájban fellépő fertőzés, fogágy gyulladás, fogfájás vagy torokgyulladás esetén a vizeletet tanácsos akár 20-30 percig is a szájban tartani.Irrigálás: Hüvelyi és húgyúti fertőzések, betegségek esetén a vizelettel történő irrigálásnak gyógyító hatása van, megszünteti a nehéz vizelést is.
Bedörzsölés: Bőrbetegségeknél, ekcéma, pikkelysömör, korpa stb.
Lábáztatás: lábujjak közti kipállás, ekcéma, láb vérellátásának fokozása, hólyagproblémák. Erre a célra alkalmas a friss és a régi (4 napos, felmelegített) vizelet is.
Ülőfürdő: nemiszervi és végbél probléma (pl. aranyér) Friss közép sugaras összegyűjtött vizeletet kellő hőfokra melegítünk és beleülünk. Keverhetjük pásztortáska, körömvirág és cickafark teákkal is. De lehet felváltva alkalmazni a vizelet és a gyógyfüves fürdőt.
Szemfürdő, szemcsepp: Friss vagy felforralt régi vizelettel (esetleg vízzel hígítva) lemossuk a szemeket vagy belecseppentünk. Hosszabb időn keresztül alkalmazott szemfürdő javíthatja a látást.
1. Májbetegség: Összenyomkodott nyers gyömbért áztatni 5 percig a vizeletbe, majd meginni.
2.Vesebetegség: Vizeletbe Zsurló forrázatot tenni.
3. Hasnyálmirigy (cukorbetegség): Vizelet + 1 dl kecskerutafű és áfonyalevél forrázat + csalángyökér főzet.
4. Bőrbetegségek: 1 dl vizelet + 1 csipetnyi kurkuma belsőleg
2 dl vizelet + 1 ek. Kurkuma + 0,5 dl ghi + kiskanál méz külsőleg
5. Gyomor és bélbetegségek: 1 dl vizelet + 1 dl nyers kókuszlé
6. Rák és májgyulladás: lépes mézből előállított propoliszt vizelettel keverve fogyasztani (Nakao japán kutató)
"44. Vers Parvati, most elmesélem neked a masszírozás módját. Ennek a masszázsnak eredményeként élvezheted a meditáció minden gyümölcsét, megváltozik életstílusod és a szellemi fejlődés magasabb fokára léphetsz.
45. Vers A shivambu- t (vizeletet) egy agyagedénybe fel kell forralni és egynegyedére lepárolni. Miután kihűlt, ezt a kivonatot kell a masszázshoz felhasználni.
A masszázs alkalmazása tökéletesíti az embert."
Táplálkozási szabályok
3 l ásványvíz naponta.
Kerülni kell az egyoldalú és túlzott mértékű táplálkozást.
Tilos: hús, hal, tojás, tartósítószerek, kávé, kakaó, csokoládé, feketetea, alkohol, cukor, só (minimális, korlátozott mennyiségben), dohányzás, szénsavas italok, gomba, erős fűszerek, hagyma, élesztő. Több, szintetikus gyógyszer szedésével egyidejűleg nem alkalmazható a kúra!!!
Gyógyulási krízis
Néhány embernél gyógyulási krízis tapasztalható. Állapotuk átmenetileg romlik, mielőtt a javulás bekövetkezne. A hagyományos gyógyító módszerek alkalmazása esetén ez teljesen normálisnak tekinthető, és ilyen esetekben, azt tanácsoljuk, hagyja abba a beteg a terápiát egy rövid időre, majd néhány nap elteltével, kezdje újra, egészen kicsi, napról napra emelkedő dózissal.
KONZULTÁCIÓ TERAPEUTÁVAL!!!
Mindannyian különbözőek vagyunk, különböző étkezési szokásokkal, és szervezetünk ugyanazon dologra különbözően reagálhat. S van, hogy egy kezelés, vagy gyógyszeradag megfelel az emberek többségének, de az nem jelenti azt, hogy mindenkinél egyforma módon működik, azonos hatást vált ki. Egy új terápia bevezetésekor a hatóanyagok kezdetben kismennyiségű adagolása megoldja, vagy legalábbis csökkenti az eleinte tapasztalható nehézségeket.
Fellépő gyógyulási krízis tünetek
Köhögés, nátha: Reakció a légutak fokozott váladék kiválasztására.
Általános erőtlenség: a fokozott méreganyag kiválasztás következménye. Sok pihenés, ésszerű diéta.
Láz: Jele lehet, hogy a szervezet elkezdte a méreganyagok elégetését, kiürítését.
Laza széklet: Eleinte hasmenés előfordulhat.
Bőrkiütés: A kúra 3-7 napján pattanások, bőrkiütések jelenhetnek meg a bőrön.
Hányás: Lehet a szervezet első reakciója a vizelet ivásra, de ennek kiinduló pontja nem a gyomor, hanem az agy.
Helytelen étkezés, de főleg betegségek – láz – epeproblémák miatt a vizeletnek kellemetlen szaga és íze lehet. Könnyebb meginni, ha esetleg vízzel keverjük.
Máj-szív-vesebetegségek! A kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáció a terapeutával!
Terhes nők! Első, reggeli vizeletből nem ihatnak. Először tea, tej, víz fogyasztás. Csak híg világos színű vizelet alkalmas a számukra.
Vizelet terápiás böjt
5 l ásványvíz.
Hosszantartó vizelet böjtöt csak megfelelő szakember ellenőrzése mellett végezzük.
A böjt eredményeképpen megszűnnek a betegségek, mivel a szervezetben felhalmozódott méreganyagok és más felesleges anyagok kiürülnek.
Ez a tisztulás egyrészt bőrön keresztül történik, pattanások, bőrkiütések formájában, másrészt a végbélen keresztül, gyakori széklet útján, harmadszor, a szájon át, váladék, köpet formájában, ehhez társul még nátha és köhögés, esetleg láz is.
Ezek csupán a tisztulás jelei, tehát ezeket a kiütéseket nem érdemes semmilyen gyógyszerrel elnyomni. Egyébként is minden ilyen mellékhatás a böjt és a masszázs tovább folytatása mellet néhány napon belül magától megszűnik.
A vizelet néhány fontos alkotóeleme
Agglutinin és precipitin: Agglutináló antitest és fajidegen fehérje hatására az élő szervezetben képződő ellenanyag a vírusok közömbösítő anyaga.
Antineopiston: A rákos sejtek növekedését, a normál sejtstruktúrák befolyásolása nélkül, szelektíven akadályozó anyag.
Beta-Indol-Ecetsav: szarkómák, karcinómák, szomatikus daganatok növekedését akadályozó vegyület.
DHEA (Dehydroepiandrosteron): Az elhízást, a cukorbetegséget, a mellrákot és a vérszegénységet megelőző, a csontvelő növekedését serkentő anyag. A DHEA befolyásolja az öregedés folyamatát is.
Directin: Ez az anyag képes összhangot kialakítani a rákos sejtek struktúrájában.
S-faktor: A természetes alvást segítő anyag.
H11: A rákos sejtek kifejlődését gátló faktor.
Interleukin-1: A biokatalizátorok egyik típusa.
Szervetlen vegyületek: Nátrium, Kalcium, Kálium, Magnézium, Vas, Réz, Szelén, Higany, Cink, Klór, Kobalt, Bróm, Jód, Fluor, és még sok más elem.
Természetes Kortizon (Kortizol): A gyógyításban gyakran alkalmazott gyulladás gátló anyag.
Különféle hormonok: Többek között az agy működést, a testsúlyt, és a szervezetben lejátszódó számtalan folyamatot szabályozzák.
Protein globulinok: különféle allergének elleni antitesteket tartalmaznak, azonosnak tekinthetőek a szérumimmunglobulinokkal.
Prostaglandinok: Szülést szabályozó hatóanyagként ismertek, de a vérnyomás csökkentésére is használatos értágítók.
Proteozok: Immunológiai hatóanyagok.
Renin (oltó-gyomorenzim): a véredények állapotát, valamint a vérnyomást befolyásoló protealitikus enzim.
Urokináz: Értágító hatású polipeptid, segíti a véráramlást, oldja a trombusokat, tüdőembóliákat, és javítja az izomtónust.
Karbamid: Ez az anyag biztosítja a vizelet antibakteriális hatását. Daganat ellenes és szerves oltóanyagként képes a szervezetben lévő zsírok és természetes váladékok feloldására.
Húgysav: Részt vesz a szervezet öregedési folyamatának és a szabadgyökök elpusztításának szabályozáséban. TBC ellenes hatása is van.
3-Metyl Glyoxál: Ezt az anyagot elsőként Szentgyörgyi Albertnek sikerült kiválasztani a vizeletből. A rákos sejtek elpusztítására szolgál.
Gyógyászati készítmények, melyek vizeletet tartalmaznak
Indiában ayurvédikus szerként tehénvizelet: májzsugorodás, fejfájás, láz, malária, vízhajtó
Pakisztán, kecskevizelet: sárgaság, féregűző
Arckrémekbe
Premarin: kancák vizeletéből(ösztrogén tartalmú)
Perganol: (ösztrogén tartalmú) 110 ezer délamerikai és olasz a változás korán túljutó asszony szolgáltat, nőknél peteérésre és teherbeesés elősegítésére. Férfiaknak termékenyítő képesség fokozására.
Ureaphil: vizelethajtó gyógyszer
Urocine-Panafil: kenőcsök, bőrön lévő fekélyek, égési sérülések, fertőzések
Amino-Cervix: méhnyak problémák kezlésére
Premarin: ösztrogén pótló vizelet kivonat
Metrodin: ösztrogén emelésére szolgáló hormon készítmény
Az alábbi idézet egy indiai ayurvédikus könyvből származik:
„DAMAR TANTRA
Shivambu (vizelet)
Amrita
Amaroli
Coen van der Kroon: Az arany forrás című könyve a Damar Tantrát idézve a "Schivambu" (vizelet) használatát 107 versben részletezi, mely költeményekből azokat idézem, amelyekben Shiva Isten feleségét, Parvatit a vizelet használatára tanítja. (Természetesen ez a régi írás a meggyőzés érdekében helyenként túlzásokat is tartalmaz.)
1-4 Vers: Ó Parvati, szólt Shiva feleségéhez.
Akik ezt az eljárást követik, élvezhetik a meditáció és a módszer minden gyümölcsét.
Meghatározott edényekre van szükség: réz, arany, üveg, agyag, bambusz, növényi levél.
A legjobb a rézedény.
5. Vers: A terápiát alkalmazónak kerülnie kell a húst, halat, tojást, csípős és sós ételeket.
Nem szabad túlerőltetnie magát. Figyelni kell a könnyű, kiegyensúlyozott étkezésre. Földön kell aludnia, úrrá kell lennie érzékein és tudatán.
9. Vers: A shivambu egy mennyei nektár az elesett élőlénynek. A tiszta ember különlegesen titkos fegyvere. Képes hosszú életet adni és meggyógyítani különböző betegségeket, fájdalmakat. Miután megittuk a vizeletet, elkezdhetjük a meditációt.
10. Vers: Mikor felkeltünk, mossuk meg az arcunkat, nyelvkaparóval tisztítsuk meg a nyelvünket, mossuk meg fogunkat, öblítsük ki a szánkat. Ezután igyuk meg vizeletünket, teljes elhatározással, szívesen.
Minden betegségünk, még a születésünk óta tartók is meggyógyulnak.
A 11-20 Versek elmondják, hogyan változik meg a test és az elme a vizeletterápia mindennapos alkalmazásától. A test egy hónap utáni megtisztulásától egészen a halhatatlanságig, amikor az ember képes meghallani saját szerveinek működését, és nem hatnak rá a mérgek.
11. Vers egy hónapig alkalmazott kúra után az emberi test belülről megtisztul. Két hónapos kúra feltölti energiával a testet, élénkíti az érzékelő képességet.
12. Vers Ha három hónapig folytatjuk a kúrát, minden fajta betegség megszűnik, minden szenvedés eltűnik.
Aki öt hónapig folytatja a kúrát, teljesen egészséges lesz, felruházva a tisztánlátás képességével.
13. Vers: Hat hónap után, különlegesen intelligenssé, hét hónap után pedig erőssé válik.
14. Vers: Nyolc hónapos kúra után az emberi testet aranyszínű ragyogás veszi körül, amely állandósul. Kilenc hónapos folyamatos kúra után még a tüdőbaj és a lepra is elmúlik.
15. Vers: Tíz hónapos kúra után az emberi test ragyogás és fényesség megtestesítőjévé válik.
16. Vers: Egy évi folyamatos alkalmazás után az ember ragyogóvá válik, mint a Nap.
Két év után az ember meghódítja a földelemet.
17. Vers: Három éves terápia után az ember úrrá tud lenni a víz elemen.
Négy év után pedig biztosan meg tudja hódítani a fény elemet.
18. Vers: ha valaki öt évig megszakítás nélkül alkalmazza ezt a terápiát, képes lesz úrrá lenni a levegő elemen. Hét évi kúra teszi képessé az embert arra, hogy legyőzze saját magát.
19. Vers: Mire nyolc évet eltölt az ember a vizeletterápia alkalmazásával, képessé válik az Univerzum öt alapelemének uralására.
20. Vers: Tíz év tapasztalat képessé teszi az embert, hogy meghallja a test belső szerveinek mozgását.
21.Vers: Tizenkét évi tapasztalat után az ember olyan hosszú életet nyerhet, mint a Hold, vagy a Csillagok. Olyan veszélyes állatok, mint a kígyó, már nem tudnak ártani neki semmilyen módon, a kígyóméreg, számára nem jelent veszélyt.
Lebegni tud a vízen, mint a fatörzs, és sohasem süllyed el.
Néhány vers említi a vizelet és más anyagok keverésének hatását.
27. Vers: Ha borsot, indiai mandulát és kebula mirobalant keverünk a vizeletbe, ettől az ember Isteni ragyogást és fényt kap.
28.-29. Vers: Ha ként oldunk fel a vizeletben, és ezt rendszeresen fogyasztjuk, ez enyhíti a vízkóros és a reumatikus fájdalmakat. Az ember erőssé és csodálatosan fénylővé válik, hosszú életet nyer.”
http://www.bolcseletorzok.hupont.hu/13/kezelesek-terapiak-tavgyogyitas
Read more: http://bolcseletorzok.hupont.hu/78/vizeletterapia#ixzz2ysTLX7pn
http://bolcseletorzok.hupont.hu/78/vizeletterapia
Tetszik ·
Zvolenszki Istvánné és Konczhidai Éva kedveli ezt.
Konczhidai Éva Húúúú! Ez nagyon érdekes! Hallottam róla már korábban is, de nem ilyen alaposan kifejtve!
zsóka (... / 2014.04.14 18:35:12) #53943#
ÖNGYÓGYITÓ RENDSZERÜNK BEINDITÁSA
A vizelet terápia valószínűleg az egyik legrégebbi, ha nem a legősibb módja a betegségek gyógyításának.
A vizelet nem más, mint a vesék által folyamatosan megszűrt vér. A vizelet nem mérgező, hanem steril, megszűrt vér, csak akkor szennyeződhet be amikor elhagyja a testet és a nemi szervek esetleg nem tiszták., vagy az edény, amibe a vizeletet felfogják, szennyezett. A közvetlenül a hólyagból származó vizelet olyan steril, hogy akár sebek kitisztítására is alkalmas. A vizelet a legelső íz, melyet életünkben először megízlelünk az anyaméhben. Mindannyian, mielőtt megszületünk, emésztőrendszerünknek az első lökést a vizelet adja. A vizelet az első csepp, amit testünkbe fogadunk, még az anyaméhben, de a vizelet a második csepp is, mégpedig szűrt vizelet - az anyatej.
A mell körülbelül 20 liter vért szűr meg 1 liter anyatej előállítása során. Hát nem egy csodálatos biokémiai üzem az emberi test, hogy képes a piros vérből sárga vizeletet és fehér tejet előállítani.
Valószínűleg már mindannyian vásároltunk más emberek, állatok vizeletéből, és fel is használtuk azt. Például ezek a gyógyszerek tartalmaznak vizeletet: Pergonal termékenységet befolyásoló gyógyszer, Ureaphil - vízhajtó, Urocine vagy Panafil - fekélyekre, égési sérülésekre, Amino-cervix - méhnyak problémákra, Premarin - ösztrogén pótló, Metrodin - ösztrogén emelésére szolgáló hormonkészítmény.
A "vizelet-piac" éves forgalma több, mint 500 millió dollárt tesz ki.
A vizeletkivonatokból készült gyógyszerekkel az a probléma, hogy a vizelet kivételével mindegyik káros mellékhatásokkal bír. A fenti néhány tényt figyelembe véve, nem lenne mégis bölcsebb dolog, ha mindenki a saját vizeletét használná, amelynek összetevői tökéletes egyensúlyban vannak, steril, mindig friss, és mindenben megfelel az egyén pillanatnyi igényeinek, s ezen felül teljesen ingyenes?
A vizelet körülbelül 2,5% karbamidot tartalmaz, és széleskörűen felhasználják kozmetikumok készítésénél, mint hidratáló anyagot. A hölgyek nagyon sok pénzt fizetnek ezekért a krémekért, ahelyett, hogy a saját vizeletüket használnák fel. Sok szépségkirálynő és szex-szimbólum köszönhette bőrének selymességét a - titokban - bőrébe dörzsölt vizeletnek.
Ha megfelelő mennyiségű tiszta vizet (2,5-3l) iszunk naponta, nem fogyasztjuk az alább felsorolt ételeket (Táplálkozási szabályok c. fejezet), akkor vizeletünk szinte átlátszó, szagtalan és íztelen folyadék.
Hogyan hat a vizelet terápia
Hatékonysága nem hasonlítható össze egy gyógyszerrel.
A vizelet egy információs forrás a szervezetben fellelhető betegségeket illetően, más szóval a szervezetben végbemenő változásoknak egy igen pontos lenyomata. Testünkben lévő víz minden információt rögzít, ezért a testvizünkön keresztül nagyon jól hatnak a hangtálakkal, kristályokkal végzett rezgésterápiák:
http://www.bolcseletorzok.hupont.hu/13/kezelesek-terapiak-tavgyogyitas
Mivel a vérünk amelyből a vesénk vizeletünket kiválasztotta, végig haladt, keringett egész testünkön, minden információval rendelkezik a folyamatokról, melyek bennünk zajlanak.
Ezért mikor a vizelettel együtt a benne lévő információ is áthalad torkunkon, az ott lévő apró kis érzékelők elemzik azt, és ezek után aktiválódik immunrendszerünk a betegség legyőzése érdekében. Tehát a betegség természetének megfelelő immunválasz az agyból érkező jelzések hatására jön létre.
Ennek bizonyítékai:
1. Ha a vizeletet katéterrel juttatják be a gyomorba (akár egy hónapig tartó kezelés), a vizelet terápia semmilyen eredményt nem hoz.
2. Az a tény, hogy a vesében, a hólyagban és általában a vizelet kiválasztó szervekben a vizelet jelenléte ellenére is kialakulhat rákos megbetegedés, azt bizonyítja, hogy az emberi testen belül a vizelet puszta jelenlétével nem gyakorol közvetlen hatást a daganatos sejtekre. De amint ugyanezt a vizeletet a beteg a száján keresztül juttatják be szervezetébe, a rákos sejtek szaporodásának csökkenő mértéke, vagy magának a daganatnak az eltűnése figyelhető meg.
3. Abban az esetben, ha a vizeletet nem nyelték le, csak gargalizáltak vele, a hatás azonos volt a vizeletivásnál tapasztalttal.
4. Amennyiben közvetlenül a vizelet megivása után a betegek tiszta vízzel gargalizáltak, a vizelet kúra semmilyen hatást nem fejtett ki.
5. Az interferon, a vizeletben található sok-sok bioaktív hatóanyag egyike, a sajátvizelet - terápia során megfigyelthez hasonló eredményt produkál, mivel ebből is csak elenyészően kis mennyiség bevételére van szükség ahhoz, hogy az agyat a szervezet gyógyításához szükséges információval ellássa.
Laboratóriumi kísérletek során megállapították, hogy a nemzetközileg elfogadott és alkalmazott 100 Ne. Interferon adagjának mindössze egy százezred része - szájon keresztüli bevétel esetén - elegendő ahhoz, hogy ugyanazt a hatást fejtse ki mint egymillió egység interferon injekció formájában.
Fentieket figyelembevéve feltételezhetjük, hogy az érzékelő sejtek, melyek a szervezetben a pillanat törtrésze alatt végbemenő változásokat is észlelik, képesek is ezeket a változásokat teljes kontroll alatt tartani, amennyiben a vizeletből érkező megfelelő információ erre készteti őket. Ezek a sejtek a szájüregben és a garatban találhatóak.
Amint a vizelet a szájüregbe kerül, az érzékelő sejtek értékelik és továbbítják a megfelelő információt az agyba. És fordítva, az agy beindítja a cytokinokat termelő mirigy működését, amely az immunrendszerre szabályozó hatást gyakorol.
Az agy az internuklein-X és más enzimek előállításával cytokinok termelődését idézi elő, ami a szervezetben fennálló betegségek gyógyulásához vezet.
A vizelet terápia megkezdése
Különbözőek vagyunk, más az életmódunk, étkezési szokásaink, stressz tűrő képességünk, s ennek megfelelően minden ember adott pillanatban termelt vizelete is eltérő, egyedi és megismételhetetlen. Így van ez jól, hiszen annak az embernek a hólyagjában éppen összegyűlt vizelet pontosan azokat az összetevőket tartalmazza, melyek számára az adott pillanatban, személyre szabottan a legtökéletesebb gyógyszernek számítanak.
Amikor elkezdjük a vizeletterápiát, törekednünk kell arra, hogy jó minőségű "gyógyszert" állítsunk elő magunk számára, és, hogy agyunkat csupa kellemes és jó gondolattal töltsük meg. Testünk 70-80%-a víz, fontos, hogy milyen vízkristályokat hozunk létre magunkban gondolatainkkal, szavainkkal
A vizeletterápia alkalmazásának több módja van: reggeli első vizelet középső részének fogyasztása, masszázs vizelettel, homeopátiás vizelet fogyasztása.
A terápia megkezdése előtt konzultáljon orvosával, bár ennek nincs olyan nagy jelentősége, mint egyéb hagyományos vagy modern gyógymód alkalmazásánál.
A vizelet ivása: A vizelet gyűjtésére használjunk egy tiszta üvegpoharat. Az első néhány ml-t - amely a húgycsövet kitisztítja - valamint a vizelet utolsó néhány ml-ét ne használjuk fel. A középsugaras vizeletet fogyasszuk el éhgyomorra és utána legalább fél órán át ne együnk és ne igyunk. A reggelenkénti egyszeri vizelet fogyasztása csak arra elég, hogy fenntartsa az egészséget, beteg embereknél komolyabb kúrát kell alkalmazni.
Cseppek a nyelv alá: A vizeletcseppeket a reggeli első vizelet középső részéből egy szemcseppentővel tesszük a nyelvünk alá. Első nap 1 - 5 cseppet, második nap 5 - 10 cseppet, napjában kétszer, reggel és este. Ezt az adagolást a tényleges panaszok megszűnéséig érdemes fenntartani, vagy szükség esetén növelni is lehet.
Gargalizálás: A gargalizáláshoz friss vizeletet használunk, majd egy idő után kiköpjük. A szájban fellépő fertőzés, fogágy gyulladás, fogfájás vagy torokgyulladás esetén a vizeletet tanácsos akár 20-30 percig is a szájban tartani.Irrigálás: Hüvelyi és húgyúti fertőzések, betegségek esetén a vizelettel történő irrigálásnak gyógyító hatása van, megszünteti a nehéz vizelést is.
Bedörzsölés: Bőrbetegségeknél, ekcéma, pikkelysömör, korpa stb.
Lábáztatás: lábujjak közti kipállás, ekcéma, láb vérellátásának fokozása, hólyagproblémák. Erre a célra alkalmas a friss és a régi (4 napos, felmelegített) vizelet is.
Ülőfürdő: nemiszervi és végbél probléma (pl. aranyér) Friss közép sugaras összegyűjtött vizeletet kellő hőfokra melegítünk és beleülünk. Keverhetjük pásztortáska, körömvirág és cickafark teákkal is. De lehet felváltva alkalmazni a vizelet és a gyógyfüves fürdőt.
Szemfürdő, szemcsepp: Friss vagy felforralt régi vizelettel (esetleg vízzel hígítva) lemossuk a szemeket vagy belecseppentünk. Hosszabb időn keresztül alkalmazott szemfürdő javíthatja a látást.
1. Májbetegség: Összenyomkodott nyers gyömbért áztatni 5 percig a vizeletbe, majd meginni.
2.Vesebetegség: Vizeletbe Zsurló forrázatot tenni.
3. Hasnyálmirigy (cukorbetegség): Vizelet + 1 dl kecskerutafű és áfonyalevél forrázat + csalángyökér főzet.
4. Bőrbetegségek: 1 dl vizelet + 1 csipetnyi kurkuma belsőleg
2 dl vizelet + 1 ek. Kurkuma + 0,5 dl ghi + kiskanál méz külsőleg
5. Gyomor és bélbetegségek: 1 dl vizelet + 1 dl nyers kókuszlé
6. Rák és májgyulladás: lépes mézből előállított propoliszt vizelettel keverve fogyasztani (Nakao japán kutató)
"44. Vers Parvati, most elmesélem neked a masszírozás módját. Ennek a masszázsnak eredményeként élvezheted a meditáció minden gyümölcsét, megváltozik életstílusod és a szellemi fejlődés magasabb fokára léphetsz.
45. Vers A shivambu- t (vizeletet) egy agyagedénybe fel kell forralni és egynegyedére lepárolni. Miután kihűlt, ezt a kivonatot kell a masszázshoz felhasználni.
A masszázs alkalmazása tökéletesíti az embert."
Táplálkozási szabályok
3 l ásványvíz naponta.
Kerülni kell az egyoldalú és túlzott mértékű táplálkozást.
Tilos: hús, hal, tojás, tartósítószerek, kávé, kakaó, csokoládé, feketetea, alkohol, cukor, só (minimális, korlátozott mennyiségben), dohányzás, szénsavas italok, gomba, erős fűszerek, hagyma, élesztő. Több, szintetikus gyógyszer szedésével egyidejűleg nem alkalmazható a kúra!!!
Gyógyulási krízis
Néhány embernél gyógyulási krízis tapasztalható. Állapotuk átmenetileg romlik, mielőtt a javulás bekövetkezne. A hagyományos gyógyító módszerek alkalmazása esetén ez teljesen normálisnak tekinthető, és ilyen esetekben, azt tanácsoljuk, hagyja abba a beteg a terápiát egy rövid időre, majd néhány nap elteltével, kezdje újra, egészen kicsi, napról napra emelkedő dózissal.
KONZULTÁCIÓ TERAPEUTÁVAL!!!
Mindannyian különbözőek vagyunk, különböző étkezési szokásokkal, és szervezetünk ugyanazon dologra különbözően reagálhat. S van, hogy egy kezelés, vagy gyógyszeradag megfelel az emberek többségének, de az nem jelenti azt, hogy mindenkinél egyforma módon működik, azonos hatást vált ki. Egy új terápia bevezetésekor a hatóanyagok kezdetben kismennyiségű adagolása megoldja, vagy legalábbis csökkenti az eleinte tapasztalható nehézségeket.
Fellépő gyógyulási krízis tünetek
Köhögés, nátha: Reakció a légutak fokozott váladék kiválasztására.
Általános erőtlenség: a fokozott méreganyag kiválasztás következménye. Sok pihenés, ésszerű diéta.
Láz: Jele lehet, hogy a szervezet elkezdte a méreganyagok elégetését, kiürítését.
Laza széklet: Eleinte hasmenés előfordulhat.
Bőrkiütés: A kúra 3-7 napján pattanások, bőrkiütések jelenhetnek meg a bőrön.
Hányás: Lehet a szervezet első reakciója a vizelet ivásra, de ennek kiinduló pontja nem a gyomor, hanem az agy.
Helytelen étkezés, de főleg betegségek – láz – epeproblémák miatt a vizeletnek kellemetlen szaga és íze lehet. Könnyebb meginni, ha esetleg vízzel keverjük.
Máj-szív-vesebetegségek! A kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáció a terapeutával!
Terhes nők! Első, reggeli vizeletből nem ihatnak. Először tea, tej, víz fogyasztás. Csak híg világos színű vizelet alkalmas a számukra.
Vizelet terápiás böjt
5 l ásványvíz.
Hosszantartó vizelet böjtöt csak megfelelő szakember ellenőrzése mellett végezzük.
A böjt eredményeképpen megszűnnek a betegségek, mivel a szervezetben felhalmozódott méreganyagok és más felesleges anyagok kiürülnek.
Ez a tisztulás egyrészt bőrön keresztül történik, pattanások, bőrkiütések formájában, másrészt a végbélen keresztül, gyakori széklet útján, harmadszor, a szájon át, váladék, köpet formájában, ehhez társul még nátha és köhögés, esetleg láz is.
Ezek csupán a tisztulás jelei, tehát ezeket a kiütéseket nem érdemes semmilyen gyógyszerrel elnyomni. Egyébként is minden ilyen mellékhatás a böjt és a masszázs tovább folytatása mellet néhány napon belül magától megszűnik.
A vizelet néhány fontos alkotóeleme
Agglutinin és precipitin: Agglutináló antitest és fajidegen fehérje hatására az élő szervezetben képződő ellenanyag a vírusok közömbösítő anyaga.
Antineopiston: A rákos sejtek növekedését, a normál sejtstruktúrák befolyásolása nélkül, szelektíven akadályozó anyag.
Beta-Indol-Ecetsav: szarkómák, karcinómák, szomatikus daganatok növekedését akadályozó vegyület.
DHEA (Dehydroepiandrosteron): Az elhízást, a cukorbetegséget, a mellrákot és a vérszegénységet megelőző, a csontvelő növekedését serkentő anyag. A DHEA befolyásolja az öregedés folyamatát is.
Directin: Ez az anyag képes összhangot kialakítani a rákos sejtek struktúrájában.
S-faktor: A természetes alvást segítő anyag.
H11: A rákos sejtek kifejlődését gátló faktor.
Interleukin-1: A biokatalizátorok egyik típusa.
Szervetlen vegyületek: Nátrium, Kalcium, Kálium, Magnézium, Vas, Réz, Szelén, Higany, Cink, Klór, Kobalt, Bróm, Jód, Fluor, és még sok más elem.
Természetes Kortizon (Kortizol): A gyógyításban gyakran alkalmazott gyulladás gátló anyag.
Különféle hormonok: Többek között az agy működést, a testsúlyt, és a szervezetben lejátszódó számtalan folyamatot szabályozzák.
Protein globulinok: különféle allergének elleni antitesteket tartalmaznak, azonosnak tekinthetőek a szérumimmunglobulinokkal.
Prostaglandinok: Szülést szabályozó hatóanyagként ismertek, de a vérnyomás csökkentésére is használatos értágítók.
Proteozok: Immunológiai hatóanyagok.
Renin (oltó-gyomorenzim): a véredények állapotát, valamint a vérnyomást befolyásoló protealitikus enzim.
Urokináz: Értágító hatású polipeptid, segíti a véráramlást, oldja a trombusokat, tüdőembóliákat, és javítja az izomtónust.
Karbamid: Ez az anyag biztosítja a vizelet antibakteriális hatását. Daganat ellenes és szerves oltóanyagként képes a szervezetben lévő zsírok és természetes váladékok feloldására.
Húgysav: Részt vesz a szervezet öregedési folyamatának és a szabadgyökök elpusztításának szabályozáséban. TBC ellenes hatása is van.
3-Metyl Glyoxál: Ezt az anyagot elsőként Szentgyörgyi Albertnek sikerült kiválasztani a vizeletből. A rákos sejtek elpusztítására szolgál.
Gyógyászati készítmények, melyek vizeletet tartalmaznak
Indiában ayurvédikus szerként tehénvizelet: májzsugorodás, fejfájás, láz, malária, vízhajtó
Pakisztán, kecskevizelet: sárgaság, féregűző
Arckrémekbe
Premarin: kancák vizeletéből(ösztrogén tartalmú)
Perganol: (ösztrogén tartalmú) 110 ezer délamerikai és olasz a változás korán túljutó asszony szolgáltat, nőknél peteérésre és teherbeesés elősegítésére. Férfiaknak termékenyítő képesség fokozására.
Ureaphil: vizelethajtó gyógyszer
Urocine-Panafil: kenőcsök, bőrön lévő fekélyek, égési sérülések, fertőzések
Amino-Cervix: méhnyak problémák kezlésére
Premarin: ösztrogén pótló vizelet kivonat
Metrodin: ösztrogén emelésére szolgáló hormon készítmény
Az alábbi idézet egy indiai ayurvédikus könyvből származik:
„DAMAR TANTRA
Shivambu (vizelet)
Amrita
Amaroli
Coen van der Kroon: Az arany forrás című könyve a Damar Tantrát idézve a "Schivambu" (vizelet) használatát 107 versben részletezi, mely költeményekből azokat idézem, amelyekben Shiva Isten feleségét, Parvatit a vizelet használatára tanítja. (Természetesen ez a régi írás a meggyőzés érdekében helyenként túlzásokat is tartalmaz.)
1-4 Vers: Ó Parvati, szólt Shiva feleségéhez.
Akik ezt az eljárást követik, élvezhetik a meditáció és a módszer minden gyümölcsét.
Meghatározott edényekre van szükség: réz, arany, üveg, agyag, bambusz, növényi levél.
A legjobb a rézedény.
5. Vers: A terápiát alkalmazónak kerülnie kell a húst, halat, tojást, csípős és sós ételeket.
Nem szabad túlerőltetnie magát. Figyelni kell a könnyű, kiegyensúlyozott étkezésre. Földön kell aludnia, úrrá kell lennie érzékein és tudatán.
9. Vers: A shivambu egy mennyei nektár az elesett élőlénynek. A tiszta ember különlegesen titkos fegyvere. Képes hosszú életet adni és meggyógyítani különböző betegségeket, fájdalmakat. Miután megittuk a vizeletet, elkezdhetjük a meditációt.
10. Vers: Mikor felkeltünk, mossuk meg az arcunkat, nyelvkaparóval tisztítsuk meg a nyelvünket, mossuk meg fogunkat, öblítsük ki a szánkat. Ezután igyuk meg vizeletünket, teljes elhatározással, szívesen.
Minden betegségünk, még a születésünk óta tartók is meggyógyulnak.
A 11-20 Versek elmondják, hogyan változik meg a test és az elme a vizeletterápia mindennapos alkalmazásától. A test egy hónap utáni megtisztulásától egészen a halhatatlanságig, amikor az ember képes meghallani saját szerveinek működését, és nem hatnak rá a mérgek.
11. Vers egy hónapig alkalmazott kúra után az emberi test belülről megtisztul. Két hónapos kúra feltölti energiával a testet, élénkíti az érzékelő képességet.
12. Vers Ha három hónapig folytatjuk a kúrát, minden fajta betegség megszűnik, minden szenvedés eltűnik.
Aki öt hónapig folytatja a kúrát, teljesen egészséges lesz, felruházva a tisztánlátás képességével.
13. Vers: Hat hónap után, különlegesen intelligenssé, hét hónap után pedig erőssé válik.
14. Vers: Nyolc hónapos kúra után az emberi testet aranyszínű ragyogás veszi körül, amely állandósul. Kilenc hónapos folyamatos kúra után még a tüdőbaj és a lepra is elmúlik.
15. Vers: Tíz hónapos kúra után az emberi test ragyogás és fényesség megtestesítőjévé válik.
16. Vers: Egy évi folyamatos alkalmazás után az ember ragyogóvá válik, mint a Nap.
Két év után az ember meghódítja a földelemet.
17. Vers: Három éves terápia után az ember úrrá tud lenni a víz elemen.
Négy év után pedig biztosan meg tudja hódítani a fény elemet.
18. Vers: ha valaki öt évig megszakítás nélkül alkalmazza ezt a terápiát, képes lesz úrrá lenni a levegő elemen. Hét évi kúra teszi képessé az embert arra, hogy legyőzze saját magát.
19. Vers: Mire nyolc évet eltölt az ember a vizeletterápia alkalmazásával, képessé válik az Univerzum öt alapelemének uralására.
20. Vers: Tíz év tapasztalat képessé teszi az embert, hogy meghallja a test belső szerveinek mozgását.
21.Vers: Tizenkét évi tapasztalat után az ember olyan hosszú életet nyerhet, mint a Hold, vagy a Csillagok. Olyan veszélyes állatok, mint a kígyó, már nem tudnak ártani neki semmilyen módon, a kígyóméreg, számára nem jelent veszélyt.
Lebegni tud a vízen, mint a fatörzs, és sohasem süllyed el.
Néhány vers említi a vizelet és más anyagok keverésének hatását.
27. Vers: Ha borsot, indiai mandulát és kebula mirobalant keverünk a vizeletbe, ettől az ember Isteni ragyogást és fényt kap.
28.-29. Vers: Ha ként oldunk fel a vizeletben, és ezt rendszeresen fogyasztjuk, ez enyhíti a vízkóros és a reumatikus fájdalmakat. Az ember erőssé és csodálatosan fénylővé válik, hosszú életet nyer.”
http://www.bolcseletorzok.hupont.hu/13/kezelesek-terapiak-tavgyogyitas
Read more: http://bolcseletorzok.hupont.hu/78/vizeletterapia#ixzz2ysTLX7pn
http://bolcseletorzok.hupont.hu/78/vizeletterapia
Tetszik ·
Zvolenszki Istvánné és Konczhidai Éva kedveli ezt.
Konczhidai Éva Húúúú! Ez nagyon érdekes! Hallottam róla már korábban is, de nem ilyen alaposan kifejtve!
tovizielvira (... / 2014.04.14 14:57:16) (előzmény: 53940) #53942#
Hadassa - köszönöm:)
Amint lesz konkrét fejlemény, jelentkezek. Most egyenlőre a módosult szabályozások és némi papírmunka összeadódása kapcsán tolódik a tervezett időpont sajnos, de futnak az események a maguk útján.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom, s ha addig nem jönnék topikolni, mindenkinek nagyon szép és boldog Húsvétot kívánok.
hadassa (.......... / 2014.04.12 17:41:15) (előzmény: 53939) #53940#
Kedves Elvira!
Mi is együtt örülünk Veled! Reménykedünk, hogy segítségedre lesz! Várjuk a soraidat! Valóban gyorsan forognak a gépezet kerekei.
tovizielvira (... / 2014.04.12 13:56:38) #53939#
Sziasztok - megjött az időpont baselba, úgy izgolok és örülök, hogy ilyen gyorsan forognak a hivatali gépezet kerekei.
Maka, írtam Neked email-t.
Szép hétvégét mindenkinek
Cinci (... / 2014.04.07 17:15:48) (előzmény: 53935) #53938#
Bandi,

ez egy eleg semmitmondo kutatasnak tunik. Amellett nagyon felrevezeto a cime, mert altalanosit az antioxidansokra, mikozben csak az e-vitamint vizsgalja. Az ilyen dezinformaciot meg kellene tiltani a sajtoban, persze lehetetlen.

Az E-vitaminnal kapcsolatban a kov. ismert mar regota: az olcso e-vitamint szintetikusan allitjak elo, es az mindig tokoferol-alfa! Mikozben van egy tokoferol-gamma molekula is, ezt, tudtommal termeszetes uton szoktak eloallitani, mogyorobol, effelebol kivonva. Ez persze sokkal dragabb, mint az alfa verzio!

Az elmelet szerint, aki sok ilyen alfat szed, az kiszoritja a szervezetebol a jobbfajta gammat. Ezert lehet karos a nagy dozis szedese. Helyette jobban tennek az emberek, ha sok mogyorot, diot ennenek, sokkal egeszsegesebb.
zsóka (... / 2014.04.04 15:08:28) #53937#
AKTIKÁLT, ilyet ivott már valaki???????? hatása???????
Maka (... / 2014.04.04 10:14:11) (előzmény: 53934) #53936#
Nekem a müanyag edenyek kiertekelese Microba erdekesnek tünt. En el is hiszem amit ir, de mond meg annak aki bemegy az üzletbe es ott latja, hogy "" Ezt nyugodtan tegye a Microba, mert ezt szabad! "" bizony rakot okoz. nem hiszek el a fiatalok. Azt mondjak olyan draga volt , ez biztosan jo oda. Na es a kenyelem dönt !! Talastul beteszem, aztan kidobom. Nincs üvegtöres, könnnyü es ki is lehet dobni. Miert aruljak ?????? Szoval ugy el vagyunk mar arasztva müanyagokkal, hogy ebböl szinte nincs kikeveredes. Az is egyetemet vegzett ember, aki engedi elöallitani a müanyagot es engedik a kajat is beletenni. Az is , aki kritizalja. A taplalekkiegeszitöknel ugyan ez a helyzet. Onkologus irat, meg Biologus irta...meg .....
Persze az etkezesi reszre vonatkozo az tetszett a cikkben, meg a mozgasra.
habveros (... / 2014.04.03 23:01:33) (előzmény: 53934) #53935#
Szia Ili!

Akárki küldte ezt a leírást,jó sokat késett.

Van ennél kacifántosabb, és friss hírem:

CSÍNJÁN AZ ANTIOXIDÁNSOKKAL!(Szemelvények).

Nem az embert, a rákot segíti az antioxidáns
http://index.hu/tudomany/egeszseg/2014/01/31/nem_az_embert_a_rakot_segiti_az_antioxidans/

Index
2014. 01. 31. 10:55

Egyes rák ellen ajánlott antioxidánsok a dohányosoknál és más, nagy kockázatú csoportoknál növelhetik a tüdőrák veszélyét – derült ki egy új svéd kutatásból.

"az antioxidánsok egy rákellenes fehérje, a p53 termelődésének visszafogásával segítették elő a rák növekedését, bár ugyanezek az anyagok a sejteket károsító szabad gyökök számát is csökkentik."

http://www.diagnozis.hu/az_antioxidansok_kiemelve_kozuluk_az_e_vitamint_karosak_lehetnek_egyes_emberek_szervezetere/


„„Azt a következtetést vontuk le, hogy az E-vitamin táplálékkiegészítőként való használata legnagyobb részt nem tesz jót az emberi szervezetnek. Néhány esetben pedig kifejezetten ártalmas is.” – közölte a professzor. „Az orvos sem írna fel a teljes lakosság számára vérnyomáscsökkentő gyógyszereket, csak azoknak a betegeknek, akiknek magas a vérnyomásuk. Sajnos ez a megállapítás igaz az antioxidánsok esetében is. Ha szedésüket mindenkinek javasolja az orvos, azzal sokkal több kárt okoz, mint hasznot. Néhány ember szervezetének lehet hasznos, de a többség számára ártalmas.””

Szerény megjegyzésem,ha nincs bajod, esztelenül semmit se szedj!Van egy olyan fogalom, hogy EGYENSÚLYI HELYZET!
Ez fokozottan vonatkozik a szervezetre!

Bocs, nem versengeni akartam,csak a J.Hopkins keringőjét meg kéne szakítani.

Sziasztok, Bandi


Ili (... / 2014.04.03 11:02:13) #53934#
Ezt kaptam egy körlevélben:

A cikk küldője onkológus orvos!
Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról.
Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének (a kulcsszó a megpróbálják), a Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is:
1. Minden embernek vannak degenerativ - nem egészséges, azaz ráksejtek a szervezetében.Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos
vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik.
Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek észlelni a csökkenésük okán a degenerativ ráksejteket, mivel azok már nem érik el a kimutatható mennyiséget.
2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több alkalommal bukkanhatnak fel.
3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és daganatokká fejődjenek.
4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai, környezeti, táplálkozási és életmódbeli tényezők.
5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az étrend megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel fogjuk megerősíteni immunrendszerünket.
6. A kemoterápia során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben, stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek: a máj, vese, szív, tüdő stb. - károsodását is okozhatják.
7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket.
8. A kemoterápia és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét. Azonban a kemoterápia és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását elérni.
9. Amikor a kemoterápia és a besugárzás hatására a testbe túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.
10. A kemoterápia és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire.
11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.
A ráksejtek táplálékai:
a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb. aszpartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy
nádcukor gyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb megoldás a tengeri só ..
b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.
c. A ráksejtek virulnak savas környezetben . A hús alapú étrend savas, és ezért jobb, ha marha és sertéshús helyett inkább halakat és kis mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban szenvedők számára.
d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.) és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté. Az étrend mintegy 20%-a állhat főtt ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15
percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek növekedését. Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát is!). Azon kívül, naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is. Az enzimek már 40 Celsius fokon elpusztulnak.
e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét , mert ezeknek magas a koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású.
Víz! Csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni. Lugos víz segíti a szervezetet.
12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.
13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket elpusztíthassák.
14. Egyes táplálék kiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben (IP6, Flor-ssence, Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak - EFA-k - stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek elpusztítását. Más táplálék kiegészítők, mint pl. az E-vitamin köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami a szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.
15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége . A proaktív és pozitív szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké válhassanak A düh, a megbocsátásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli, savas környezetté teszi.
Tanuljunk meg szeretet-teljes, megbocsátó lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.
16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént eljuttatni a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethető a ráksejtek elpusztítására.
Végül még néhány praktikus tanács:
- Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
- Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.
- Ne tegyünk műanyag palackban vizet a hűtőbe - üvegben tároljuk !
Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé a hírlevelei útján. A dioxin-tartalmú vegyszerek rákkeltő hatásúak elsősorban mellrákot okoznak. A dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára.
Ne tegyünk vízzel telt műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a műanyagból dioxinok szabadulnak fel. Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Castle Kórház Wellness Program Managere egy TV progra keretében magyarázta el ezt az egészségügyi kockázatot. Ismertette a dioxinok veszélyességét és azok ártalmait az emberek számára.
Azt mondta, nem szabad mikróban ételt melegíteni műanyag edényben ha szükséges a mikro használata.
Ez fokozottan igaz a zsiradékot tartalmazó
élelmiszerekre. A zsiradék, a hőhatás és a műanyag kombinációja dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta, hogy használjunk műanyag helyett üveg- vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb. át kell tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha üveget használunk.
Elmondta, hogy nemrégen egyes gyorséttermek áttértek a papíredények használatára styofoam helyett. Ennek az egyik oka a dioxin-probléma volt. Azon kívül a műanyag fóliák ugyanilyen veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt ilyennel fedjük le. Amint az étel forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező anyagok kiolvadnak a csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt
papírtörölközővel inkább.
Ezt a cikket mindenkinek küldd el, aki fontos az életedben!

Érdekes!
Jucus (... / 2014.03.30 07:15:14) (előzmény: 53931) #53932#
Kedves Cinci

Én nagyon megértelek,mert én ugyanigy voltam, sajnos bizony ez tényleg struccpolitika. Na de azért kéne a tükrözés, hogy megnyugodj. Mert tényleg az is lehet,hogy egy egyszerű gyomorfekély, amikre vannak jó gyógyszerek.Én óvakodnék attól,hogy a diagnózis előtt sokféle gyógyszernek nem minősülő anyagokat beszedjek. Persze egy rák esetén lehet az alternativ kezelés, sokan ebben hisznek.Nos én későn mentem orvoshoz, mert én is mindent beszedtem, de nem vezetett eredményre. Állandó puffadtságérzés, émeléygés, meg minden egyéb tünetek után csak elmentem vizsgálatra.És jól tettem. És még talán annyit, sokan szidják az egészségügyet, akkor nekem szerencsém van,mert olyan orvosok kezébe kerültem,hogy igy maradtam életben,mert le kellett a végbéldaganatomat csökkenteni,hogy egyáltal műthető legyek.És sikerült a kemoterápiával.és a sugárral, tudom, sokan szidják a kemót,de nekem sikeres volt.De azóta is ellenőriznek - hasi ultrahang CT , vérből tumormarkerek -és úgy tünik a ráknak nyoma sincs. Persze ugye az ember óvatos, mert még "csak"öt év telt el, egy rák sajnos bármikor kiújulhat. Erre nincs megoldás. De már az is valami, ha az ember kap éveket.És ezt az orvosaimnak köszöhetem,akik valóban gyógyitanak, figyelnek rám és ellenőriznek.Én azt tanácsolom, hogy ha meg akartok nyugodni, akkor legelőször is tudni kell a baj okát, és aztán persze lehet gondolkodni a megoldáson.És talán még annyit, a sebészorvos a műtét után azt mondta, mindent ehetek,amiket szeretek,mert már nem vagyok beteg, mert a beteg bélszakaszt kiműtötte.És bizony mindent eszem ami jólesik,nem kell diétázni, sőt jobb az étvágyam mint bármikor volt,nincsenek fájdalmaim. Ezzel a sztómazsákkal a hasamon nem könnyű együttélni -ezt köszönhetem a 4 év halasztásnak,hogy orvoshoz menjek -de életben maradtam. Hát csak azért irtam ezt le,hogy ne kerüljön senki ilyen helyzetbe,ha nem muszáj,mert én félelmemben nem mentem tükrözésre.Bár nem kellett volna,mert ki lehetett birni.Nem akartalak megijeszteni hidd el, ezeket tényleg segitő szándékkal irtam le.
Cinci (... / 2014.03.29 21:07:30) #53931#
Kedves Jucus,

koszonom megszivlelendo tortenetedet. A parom azt mondja, hogy o nem ugy tekint a tuneteire, mintha rakja lenne, hogy amiket csinalunk, azok a rak megelozesere szolgalnak, igy konnyebb elviselni a gondolatot. Tudom, hogy ez struccpolitikanak tunhet, de azt is tudom, milyen lelektani hatasa van egy diagnozisnak. Mindenesetre attert makrobiotikus taplalkozasra, ma is csupa zoldseget, vadrizst, gombat ettunk. Azert elmegyunk majd orvoshoz, de ugy kepzelem, hogy egy orvosi diagnozis birtokaban sem csinalnank mast, mint amit mar most is. Meg gyujtjuk az erot.
Cinci (... / 2014.03.29 12:35:10) #53930#
Szia Habveros!

Kozvetlenul a kutatoktol hallottam, akik ezzel foglalkoznak. Arra jutottak, hogy leukemias betegeknel bizonyos esetekben jobb nem kezelni egyaltalan, mert tobbet art, mint hasznal. Megvizsgaltak a tumor teljes genomjat, tobb idopontban es ebbol tudtak arra kovetkeztetni, hogy a tumor feherjek olyan evolucion mennek keresztul, ami segiti a tumor tuleleset.

Koszi a feltett infot, majd utananezek az emlitett feherjenek. Ez gondolom, azt is megmagyarazza, hogy miert tudjak az egerekbe mestersegesen beultetett tumorokat sokkal sikeresebben elpusztitani, mint a 'termeszetes' modon kifejlodotteket.

Tegnap vettem beta-glukant, most mar azt is szedi a parom.
Jucus (... / 2014.03.28 18:06:39) (előzmény: 53923) #53929#
Kedves Cinci
Én most is csak azt tudom irni,hogy nem lehet vizsgálat nélkül betegséget diagnosztizálni.Amit irtál -puffadás, gyomorfájás stb. mind volt nekem is, még öt évvel ezelőtt, persze tükröztek -vastagbél , gyomor -na persze nem gyomorrák volt hanem végbélrák, kaptam sok kemoterápiát és 30 sugarat is, kemót műtét előtt, meg még utána is , az igaz,hogy sajnos sztómás lettem mert nem mentem időben azaz 4 évig orvoshoz, hát azért irom én,hogy nem lehet és nem szabad kikerülni a gasztroenterológiai vizsgálatokat, mert az tud minden diagnózist pontosan megadni ill. a szövettan természetesen. És itt vagok öt év után minden áttét nélkül, egészségesen meghizva és jó állapotban.Már csak félévenként kell kontrollra mennem és jó erőben vagyok. Nem érdemes különféle dolgokkal kisérletezni eredményre nem vezet / én példám / és talán még annyit, én nem választottam semmi alternativ kezelést, de viszont már a rák kezdete óta és azóta is szedem a Culevit tablettát, ebben hiszek. Másban én nem. Ha időben még a kezdetnél elmentem volna tükrözésre, vélhetően nem lettem volna rákos, nem kellene sztómazsákkal élnem. Hát erről ennyit. Remélem tudtam segiteni.
... (... / 2014.03.28 17:15:51) #53928#
-még annyit, hogy ez a "felfedezés" egy teljesen más céllal végzett kísérlet sorozat MELLÉKTERMÉKE volt.
Néha jó a szószátyár elektronikus hírfolyam.
habveros (... / 2014.03.28 17:13:44) (előzmény: 53926) #53927#
Szia Cinci!

Nem tudom hol hallottad (amiről írtál) elvben majdnem igaz is lehetne. A valóság meg itt van!:

A kemoterápia a rákot is segítheti
2012.08.06. 12:10 - MTI

| A rákos sejtek elpusztítását megcélzó kemoterápia olyan károsodást okozhat az egészséges sejtekben is, amelynek hatására azok egy tumornövekedést fenntartó fehérjét választanak ki. A Nature Medicine című szakfolyóiratban közzétett tanulmányukban amerikai kutatók arra keresték a választ, hogy a laboratóriumi körülmények között könnyen elpusztítható ráksejtek miért annyira ellenállók az emberi testen belül.

A kemoterápia úgy működik, hogy a daganatban található gyorsan osztódó sejtek szaporodását gátolja. A tesztekben férfi páciensektől vett prosztatarákos szöveteket vizsgáltak, amiket korábban egy bizonyos típusú kemoterápia hatása érte, eközben találtak bizonyítékot a DNS-károsodásra a szövetek egészséges sejtjeiben.

Kimutatták azt is, hogy a vizsgált szövetekben lévő egészséges sejtek,

amelyekben a kemoterápiától sérült a DNS,

többet termeltek egy WNT16B jelű fehérjéből, amely segíti a rákos sejtek túlélését. „A WNT16B szintjének növekedése teljességgel váratlan volt" – jelentette ki Peter Nelson, a tanulmány egyik szerzője, a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központ munkatársa. A termelődő fehérje képes kapcsolatba lépni a környező tumorsejtekkel, támogatja növekedésüket, és ami még fontosabb, segíti a következő kemoterápiákkal szembeni ellenállóképességüket.

A kemoterápiás kezeléseknél gyakori tapasztalat, hogy kezdetben a daganat jól reagál a szerre, vagyis elkezd zsugorodni, később azonban gyors növekedésnek indul, ráadásul ekkor már ellenáll a további kemoterápiáknak. A kezelések közti időben kimutathatóan felgyorsul a daganatsejtek sokszorozódásának aránya.

Eredményeiket a későbbiekben mell- és petefészekrákból származó szövetekben is igazolták a kutatók. A megállapítások felgyorsíthatják más kezelések, például az antitestekkel kiegészített kemoterápiák kutatását – vélik a szakemberek.

2012. augusztus 6., hétfő INDEX

(de van originál leírás ugyanez, német, vagy MTI)
Egyébként, meg tök mindegy az elmélet,az eredmény (-telenség) az számít!

Szia, Bandi
Cinci (... / 2014.03.28 15:20:54) #53926#
Kedves Forumozok,

az utobbi idoben hallottam, hogy a rak "klonalis evolucion" megy keresztul, vagyis, amit tapasztalatbol is tudunk, hogy a raksejtek rezisztensse valnak a kemora, mert a "gyengek" kiszelektalodnak, es az erosek, ellenallok maradnak meg, vagyis darwini evolucio zajlik, mar tudomanyosan is beigazolodott.
Cinci (... / 2014.03.28 15:18:05) #53925#
Kedves Andrea,

neked milyen stadiumu a gyomordaganatod? Es mik voltak a tuneteid? Alternativ terapiara nem gondolsz?
Cinci (... / 2014.03.28 15:16:29) #53924#
Aniko, az egyetemen nem tanitanak kommunikaciot? Talan segitene, ha szemely szerint irna, szolitana meg a betegeket, ahelyett, hogy ilyen lelektelenul folteszi a kerdoivet idonkent.
Cinci (... / 2014.03.28 15:14:07) #53923#
Kedves Habveros, Andrea es Jucus,

Koszonom valaszaitokat. Meg gondolkozunk az orvosi diagnozison, szeretnem felvertezni magunkat eleg tudassal, alternativ terapiaval, mielott elmegyunk.

A paromnak biztos, hogy a gyomra van erintve, emesztesi panaszai vannak egy ideje, felpuffad a gyomra, teltsegerzet, utobbi idoben faradtsag, emelyges, stb. Apukaja is gyomorrakban halt meg. Sajnos nagyon egeszsegtelenul taplalkozott, kedvence a lefekves utani edesseg majszolas volt, azonkivul imad fozni, jol tud is, sok marhahust, sertest, nyulat, halat evett.

Ennek most mind vege. De mutetre nem megyunk, az biztos, mert mar sokszor megirtam, hogy a primer daganat visszatartja az atteteket, ha kiveszik, az attetek pillanatok alatt atveszik a terepet. Most pitypang gyokeret, mariatovist, C-vitamint (1800 mg naponta), 30 mg cinket es reishi gombat adok neki, aloe verat fogyaszt es goji bogyot. Reggelente egy mms2 kapszulat, ehgyomorra, meg lapacho teat itatok vele. Ugy erzem, kellene a petro is. Errol a beta glukanrol vannak jo tapasztalatok?
vissza a témák listájához
( 1. lap ) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100. 101. 102. 103. 104. 105. 106. 107. 108. 109. 110. 111. 112. 113. 114. 115. 116. 117. 118. 119. 120. 121. 122. 123. 124. 125. 126. 127. 128. 129. 130. 131. 132. 133. 134. 135. 136. 137. 138. 139. 140. 141. 142. 143. 144. 145. 146. 147. 148. 149. 150. 151. 152. 153. 154. 155. 156. 157. 158. 159. 160. 161. 162. 163. 164. 165. 166. 167. 168. 169. 170. 171. 172. 173. 174. 175. 176. 177. 178. 179. 180. 181. 182. 183. 184. 185. 186. 187. 188. 189. 190. 191. 192. 193. 194. 195. 196. 197. 198. 199. 200. 201. 202. 203. 204. 205. 206. 207. 208. 209. 210. 211. 212. 213. 214. 215. 216. 217. 218. 219. 220. 221. 222. 223. 224. 225. 226. 227. 228. 229. 230. 231. 232. 233. 234. 235. 236. 237. 238. 239. 240. 241. 242. 243. 244. 245. 246. 247. 248. 249. 250. 251. 252. 253. 254. 255. 256. 257. 258. 259. 260. 261. 262. 263. 264. 265. 266. 267. 268. 269. 270. 271. 272. 273. 274. 275. 276. 277. 278. 279. 280. 281. 282. 283. 284. 285. 286. 287. 288. 289. 290. 291. 292. 293. 294. 295. 296. 297. 298. 299. 300. 301. 302. 303. 304. 305. 306. 307. 308. 309. 310. 311. 312. 313. 314. 315. 316. 317. 318. 319. 320. 321. 322. 323. 324. 325. 326. 327. 328. 329. 330. 331. 332. 333. 334. 335. 336. 337. 338. 339. 340. 341. 342. 343. 344. 345. 346. 347. 348. 349. 350. 351. 352. 353. 354. 355. 356. 357. 358. 359. 360. 361. 362. 363. 364. 365. 366. 367. 368. 369. 370. 371. 372. 373. 374. 375. 376. 377. 378. 379. 380. 381. 382. 383. 384. 385. 386. 387. 388. 389. 390. 391. 392. 393. 394. 395. 396. 397. 398. 399. 400. 401. 402. 403. 404. 405. 406. 407. 408. 409. 410. 411. 412. 413. 414. 415. 416. 417. 418. 419. 420. 421. 422. 423. 424. 425. 426. 427. 428. 429. 430. 431. 432. 433. 434. 435. 436. 437. 438. 439. 440. 441. 442. 443. 444. 445. 446. 447. 448. 449. 450. 451. 452. 453. 454. 455. 456. 457. 458. 459. 460. 461. 462. 463. 464. 465. 466. 467. 468. 469. 470. 471. 472. 473. 474. 475. 476. 477. 478. 479. 480. 481. 482. 483. 484. 485. 486. 487. 488. 489. 490. 491. 492. 493. 494. 495. 496. 497. 498. 499. 500. 501. 502. 503. 504. 505. 506. 507. 508. 509. 510. 511. 512. 513. 514. 515. 516. 517. 518. 519. 520. 521. 522. 523. 524. 525. 526. 527. 528. 529. 530. 531. 532. 533. 534. 535. 536. 537. 538. 539. 540. 541. 542. 543. 544. 545. 546. 547. 548. 549. 550. 551. 552. 553. 554. 555. 556. 557. 558. 559. 560. 561. 562. 563. 564. 565. 566. 567. 568. 569. 570. 571. 572. 573. 574. 575. 576. 577. 578. 579. 580. 581. 582. 583. 584. 585. 586. 587. 588. 589. 590. 591. 592. 593. 594. 595. 596. 597. 598. 599. 600. 601. 602. 603. 604. 605. 606. 607. 608. 609. 610. 611. 612. 613. 614. 615. 616. 617. 618. 619. 620. 621. 622. 623. 624. 625. 626. 627. 628. 629. 630. 631. 632. 633. 634. 635. 636. 637. 638. 639. 640. 641. 642. 643. 644. 645. 646. 647. 648. 649. 650. 651. 652. 653. 654. 655. 656. 657. 658. 659. 660. 661. 662. 663. 664. 665. 666. 667. 668. 669. 670. 671. 672. 673. 674. 675. 676. 677. 678. 679. 680. 681. 682. 683. 684. 685. 686. 687. 688. 689. 690. 691. 692. 693. 694. 695. 696. 697. 698. 699. 700. 701. 702. 703. 704. 705. 706. 707. 708. 709. 710. 711. 712. 713. 714. 715. 716. 717. 718. 719. 720. 721. 722. 723. 724. 725. 726. 727. 728. 729. 730. 731. 732. 733. 734. 735. 736. 737. 738. 739. 740. 741. 742. 743. 744. 745. 746. 747. 748. 749. 750. 751. 752. 753. 754. 755. 756. 757. 758. 759. 760. 761. 762. 763. 764. 765. 766. 767. 768. 769. 770. 771. 772. 773. 774. 775. 776. 777. 778. 779. 780. 781. 782. 783. 784. 785. 786. 787. 788. 789. 790. 791. 792. 793. 794. 795. 796. 797. 798. 799. 800. 801. 802. 803. 804. 805. 806. 807. 808. 809. 810. 811. 812. 813. 814. 815. 816. 817. 818. 819. 820. 821. 822. 823. 824. 825. 826. 827. 828. 829. 830. 831. 832. 833. 834. 835. 836. 837. 838. 839. 840. 841. 842. 843. 844. 845. 846. 847. 848. 849. 850. 851. 852. 853. 854. 855. 856. 857. 858. 859. 860. 861. 862. 863. 864. 865. 866. 867. 868. 869. 870. 871. 872. 873. 874. 875. 876. 877. 878. 879. 880. 881. 882. 883. 884. 885. 886. 887. 888. 889. 890. 891. 892. 893. 894. 895. 896. 897. 898. 899. 900. 901. 902. 903. 904. 905. 906. 907. 908. 909. 910. 911. 912. 913. 914. 915. 916. 917. 918. 919. 920. 921. 922. 923. 924. 925. 926. 927. 928. 929. 930. 931. 932. 933. 934. 935. 936. 937. 938. 939. 940. 941. 942. 943. 944. 945. 946. 947. 948. 949. 950. 951. 952. 953. 954. 955. 956. 957. 958. 959. 960. 961. 962. 963. 964. 965. 966. 967. 968. 969. 970. 971. 972. 973. 974. 975. 976. 977. 978. 979. 980. 981. 982. 983. 984. 985. 986. 987. 988. 989. 990. 991. 992. 993. 994. 995. 996. 997. 998. 999. 1000. 1001. 1002. 1003. 1004. 1005. 1006. 1007. 1008. 1009. 1010. 1011. 1012. 1013. 1014. 1015. 1016. 1017. 1018. 1019. 1020. 1021. 1022. 1023. 1024. 1025. 1026. 1027. 1028. 1029. 1030. 1031. 1032. 1033. 1034. 1035. 1036. 1037. 1038. 1039. 1040. 1041. 1042. 1043. 1044. 1045. 1046. 1047. 1048. 1049. 1050. 1051. 1052. 1053. 1054. 1055. 1056. 1057. 1058. 1059. 1060. 1061. 1062. 1063. 1064. 1065. 1066. 1067. 1068. 1069. 1070. 1071. 1072. 1073. 1074. 1075. 1076. 1077. 1078. 1079. 1080. 1081. 1082. 1083. 1084. 1085. 1086. 1087. 1088. 1089. 1090. 1091. 1092. 1093. 1094. 1095. 1096. 1097. 1098. 1099. 1100. 1101. 1102. 1103. 1104. 1105. 1106. 1107. 1108. 1109. 1110. 1111. 1112. 1113. 1114. 1115. 1116. 1117. 1118. 1119. 1120. 1121. 1122. 1123. 1124. 1125. 1126. 1127. 1128. 1129. 1130. 1131. 1132. 1133. 1134. 1135. 1136. 1137. 1138. 1139. 1140. 1141. 1142. 1143. 1144. 1145. 1146. 1147. 1148. 1149. 1150. 1151. 1152. 1153. 1154. 1155. 1156. 1157. 1158. 1159. 1160. 1161. 1162. 1163. 1164. 1165. 1166. 1167. 1168. 1169. 1170. 1171. 1172. 1173. 1174. 1175. 1176. 1177. 1178. 1179. 1180. 1181. 1182. 1183. 1184. 1185. 1186. 1187. 1188. 1189. 1190. 1191. 1192. 1193. 1194. 1195. 1196. 1197. 1198. 1199. 1200. 1201. 1202. 1203. 1204. 1205. 1206. 1207. 1208. 1209. 1210. 1211. 1212. 1213. 1214. 1215. 1216. 1217. 1218. 1219. 1220. 1221. 1222. 1223. 1224. 1225. 1226. 1227. 1228. 1229. 1230. 1231. 1232. 1233. 1234. 1235. 1236. 1237. 1238. 1239. 1240. 1241. 1242. 1243. 1244. 1245. 1246. 1247. 1248. 1249. 1250. 1251. 1252. 1253. 1254. 1255. 1256. 1257. 1258. 1259. 1260. 1261. 1262. 1263. 1264. 1265. 1266. 1267. 1268. 1269. 1270. 1271.

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->