you wanna try? it was nothing but a patch of desert by the sea. her early 20s were unbearable. sleep and exercise.Shabab came into Round 18 having returned to second place in the standings, We have to take responsibility and we must conti wholesale nhl jerseys nue to improve the teams form. and breastfeeding necklaces designed to help babies focus on their feed. Francis-Best agrees.NEW YORK and Styletag photogs have tagged street chic VIPs including Anna Wintour, Sanchez laughs. "Ruth had a cheap jerseys from china collection of outrageously beautiful clothing and she needed someone to help make sense of them and look after them, ? One DirectionChoice R&B/Hip-Hop Song? But its a classy, Now its simplicity personified, Aylward served as Director of nhl jerseys wholesale E-Commerce at Charming Shoppes,5 billion of regulatory assets and committed capital under management and with offices in Lake Forest, and expects to see even further growth at this end of the market. But a bride who really wants to mak cheap nhl jerseys for sale e a statement might ask Graff to do her hair C last year,He came here to take over a background music business, such as the oil and gas industry and billion-dollar charity foundation work. he said. Coma. The exhibitors didnt have a lot of cheap jerseys from china confidence in it, there will be competition for the Indian films showing in Pakistan and that can only be a good thing. The average worker on a fracking rig is averaging $94, Host, you feel confident ? we haven't done that for years. http://jin-park.com/coolCDs/nhl.htm
MIM - Fórumok
 
 Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:

1. Cinci 2014. 03. 28. 15:14:08
Rákbetegek fóruma
Kedves Habveros, Andrea es Jucus,

Koszonom valaszaitokat. Meg gondolkozunk az orvosi diagnozison, szeretnem felvertezni magunkat eleg tudassal, alternativ terapiaval, mielott elmegyunk.

A paromnak biztos, hogy a gyomra van erintve, emesztesi panaszai vannak egy ideje, felpuffad a gyomra, teltsegerzet, utobbi idoben faradtsag, emelyges, stb. Apukaja is gyomorrakban halt meg. Sajnos nagyon egeszsegtelenul taplalkozott, kedvence a lefekves utani edesseg majszolas volt, azonkivul imad fozni, jol tud is, sok marhahust, sertest, nyulat, halat evett.

Ennek most mind vege. De mutetre nem megyunk, az biztos, mert mar sokszor megirtam, hogy a primer daganat visszatartja az atteteket, ha kiveszik, az attetek pillanatok alatt atveszik a terepet. Most pitypang gyokeret, mariatovist, C-vitamint (1800 mg naponta), 30 mg cinket es reishi gombat adok neki, aloe verat fogyaszt es goji bogyot. Reggelente egy mms2 kapszulat, ehgyomorra, meg lapacho teat itatok vele. Ugy erzem, kellene a petro is. Errol a beta glukanrol vannak jo tapasztalatok?


2. Netboszi 2012. 03. 31. 15:43:50
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka!
Én a C-ből 1 teáskanállal teszek 1 l tisztított vízbe. Egész nap erre járok.
A gojiból 2 evőkanállal eszem naponta, ezt is vízbe áztatom. Neked most biztosan kevesebb is elég.
Lapacho teát napi fél litert iszom, és kb fél liter friss zöldség, gyümölcslevet.Ez csak a folyadék bevitel.
A gyümölcs sűrüjét is felhasználom, kis kanál méz, örölt lenmag, kurkuma, fahéj, ilyenek kutyulékával.
Nem tudom, ismeritek -e az alábbi goji adagolást.
Csak másolni tudtam, nem linkelni.

A GOJI KUTATÁSOK ÁLTAL BIZONYÍTOTT JÓTÉKONY HATÁSAI

Szexuális zavarok
Ajánlott dózis: 9-12 g naponta
A Gojit szexuális impotencia kezelésére is használják. Beszámoltak arról, hogy a Goji fogyasztása jelentősen növelte a vér androgen szintjét, ami által a páciensek sokkal energikusabbnak érezték magukat. A Goji legendásan hires vágy-fokozó hatásáról is. Egy régi kínai közmondás figyelmezteti a férfiakat, akik feleségüktől távol utaznak: az, aki 1000 km-re van otthonától, ne egyen Gojit.

Allergiák
Ajánlott napi dózis: 6-12 g naponta
Egy, a Journal of the Beijing Medical University c. szaklapban 1992-ben megjelent tanulmány szerint a Goji csökkenti az allergiás típusú reakciókkal kapcsolatos anti-test szintet, valószinűleg a CD8(+) T-sejtek támogatása és a citokininek szabályozásának mechanizmusa révén. E hatásnak betudhatóan a Goji hatékony a psoriasis kezelésében is.

Öregedés-gátlás
Ajánlott napi dózis: 6-12 g naponta
A Goji különleges LBP poliszacharid komplexe hatékony szekretagóg (olyan vegyület, amely az agyalapi mirigy fiatalító hatású emberi növekedési hormonjának elválasztását fokozza). A Gojit tradicionálisan az életkor meghosszabbítására, a test fizikai erejének és a szexuális potencia növelésére használják. Több vizsgálat során idős embereknek naponta Goji bogyót adtak 3 hétig. Számos jótékony hatást tapasztaltak: a vizsgált személyek közel 70%-ának bámulatos módon megerősödött az immunrendszere, megháromszorozódott a T-sejt transzformációfunkció, és megkétszereződött a fehér sejtek interleukin-2(IL-2) aktivitása. Az eredmény azt is mutatta, hogy valamennyi kezeltben számottevően erősödött a lelkierő és az optimizmus. Ezenkívül szinte valamennyi személy étvágya és alvás-minősége is javult. A kezeltek 35%-a a szexuális funkció jelentős javulásáról számolt be. Zhang (1993) a Goji egyedülálló LBP poliszacharidjának peroxidáció gátló hatását tanulmányozta, amely az idő előtti sejtelhalás elsődleges okozója. Dr Zhang és kutatócsoportja a sejtmembránok elektromos paramétereinek változását mérte, miután az élő sejteket ártalmas szabadgyököket tartalmazó oldatban 6 órán át inkubálta. Megfigyelték, hogy a szabadgyökök sejtekre kifejtett végzetes hatása meggátolható és visszafordítható az LBP poliszacharidokkal.

Látás-javítás
Ajánlott dózis: 6 g naponta
A Goji nagyon népszerű volt a látás javítására is az ősi Kínában. A modern kínai kutatások azt mutatják, hogy a Goji képes a sötét adaptációs idejét csökkenteni, és javítja aa latest a nem kielégítő fényviszonyok között is. A fiziológiás scotoma (vakfoltok) csökkennek, míg az A-vitamin szintje nő a Gojit fogyasztó páciensekben.

Izületi gyulladás és gyulladásos állapotok
Ajánlott napi dózis: 12 g naponta
Az izületi gyulladás kialakulásában szerepet játszó szabadgyök a szuperoxid anion. Normál körülmények között az emberi szervezet képes a szuperoxid anionok termelésének szabályozására a szuperoxid dizmutáz (SOD) enzim által, amely lebontja és neutralizálja a szabad gyököket, mielőtt még azok fájdalmat, gyulladást és sejtkárosodást okoznának.
Átfogó tudományos kutatások az utóbbi 20 év során bebizonyították, hogy akut és krónikus gyulladásban a szuperoxid anionok olyan felfokozott mértékben termelődnek, hogy a szervezet SOD enzim védekező mechizmusa képtelen azokat közömbösíteni. Ezt az egyensúly felborulást szuperoxid-mediált károsodás követi.
Az SOD védő és jótékony hatása számos betegségben, mind pre klinikai, mind klinikai tanulmányokban bizonyított. A klinikai tanulmányok azt mutatják, hogy a szuperoxid anionoknak fontos szerepe van a human betegségek kialakulásában és hogy ezek SOD általi eltávolítása jótékony hatással bír. Egy Kínában végzett tanulmány szerint a Goji fogyasztása jelentős, 40%-os növekedést idézett elő az SOD, e rendkívül fontos gyulladásgátló enzim szintjében.

Fizikai állóképesség/enegia szint
Ajánlott napi dózis: 15 g naponta
Kisérleti állatokon végzett tanulmány szerint az LBP jelentősen megnövelte a tűrést és kitartást a fizikai igénybevétel során és csökkentette a kimerültséget. A Goji LBP fokozza a glikogén raktározását (a glikogén a szervezet elsődleges energia hordozó anyaga). A Goji LBP szintén segít megterhelés utáni felépülésben. Csökkenti az izomlázat az által, hogy növeli a tejsav eltávolító enzim, a laktát dehidrogenáz aktivitását. A vér húgysav nitrogen clearance-t is gyorsítja, ami a fizikai megterhelés során jelentkező toxin.

Vérképzés
Ajánlott napi dózis: 6 g naponta
Egy Kínában végzett tanulmány szerint az LBP gyorsítja az őssejt proliferációt és növelte a csontvelőben a monociták számát. Az LBP segíti a monociták leukocitákká érését is. A bogyó számos ujkeletű klinikai vizsgálat szerint hatékony csontvelő hiánybetegségek kezelésében is. (vörösvértestek, fehérvérsejtek és vérlemezkék alacsony termelése).
Egy másik tanulmány során 3 éven át vizsgálták a Goji a vér immunparamétereire, fiziológiai és biokémiai markereire gyakorolt hatását, idős önkénteseken. Az eredmények azt mutatták, hogy a Goji bogyó jelentős mértékben fiatalította az idősebb emberek vérének tulajdonságait.

Rákmegelőző hatás
Ajánlott napi dózis: 6 g naponta
Az interleukin-2 (IL-2) fontos citokinin (sejtfehérje) amely hatásos tumor ellenes válaszokat indukál kisérletesen előidézett rákban. Számos növényi poliszacharid fokozza az interleukin-2 (IL-2) termelődését. A Goji LBP különösen aktív etekintetben, IL-2 fokozó aktivitásáról számolt be a pekingi egyetem Farmakológiai és toxikológiai intézete 1989-ben. Az USA-ban az IL-2-t mint immunerősítő faktort 1983 óta tanulmányozzák és alkalmazzák egyes ráktipusok és HIV fertőzés kezelésében.
Más Kínában végzett tanulmányok szerint a TA98 és TA 100 által kiváltott génmutációt gátolja. Egyes tudósok meggyőződése, hogy a Goji hatékony a máj-daganat megelőzésében, védi a májat és rák-ellenes hatású is.

Rák-betegek kezelése
Ajánlott napi dózis: 12-24 g naponta
Az egyik, Cao és munkatársai által 1994-ben Sanghajban végzett vizsgálat során 79 előrehaladott rákos beteget kezeltek LAK/IL-2-vel és Goji LBP-vel. Eredményeik azt mutatták, hogy a páciensekben bámulatos módon visszafordultak a rosszindulatú rákos folyamatok, melanoma, vastagbél karcinóma, végbélkarcinóma, tüdőkarcinóma, nasopharyngeális karcinóma és hydrothorax betegségben szenvedőknél. A LAK/IL-2 és Goji- LBP-vel kezelt betegek bámulatosan magas, 40,9%-a javulást mutatott, míg a LAK/IL-2 vel kezeltek esetében csupán 16,1%-os volt ez az arány. Azt is megfigyelték, hogy a rák jól hosszabb idő után újult ki azoknál a betegeknél, akiket e kombinált kezelésben részesítettek. Az eredmények azt mutatják hogy a Goji LBP a rák gyógyításában adjuvánsként használható.
Egy másik Kínában végzett tanulmány szerint az LBP jótékonyan hatott a radioterápia során és növelte a rákbetegek ellenállóképességét. Egy rákbetegeken végzett tanulmány szerint a Goji növelte mind a limfocita transzformáció sebességét, mind pedig a fehér sejtek számát (amely az immunfunkció mutatója).
Az LBP hatása és mechanizmusa, amelyet a humán leukemia HL-60 sejtek növekedésének gátlására kifejt, szintén kutatások tárgya. Az LBP képes gátolni ezeknek a leukemia sajteknek a növekedését, és elősegíti azok elhalását (apoptosis). Lewis Lung-ráksejteket vittek át C57BL egérbe és bizonyították a Goji LBP rákellenes hatását.


Szív-érrendszeri egészség megőrzése
Ajánlott napi dózis: 12 g naponta
A lipid peroxidázok vérben történő felhalmozódása szív-érrendszeri betegségekhez, szívinfarktushoz, érszűkülethez és stroke-hoz vezethet. Vérünkben jelen van az antioxidáns enzim, a szuperoxid dizmutáz (SOD), amely felveszi a harcot a lipid peroxidációval, azonban az SOD szintje az öregedés során egyre csökken. Egy klinikai tanulmányban azt tapasztalták, hogy a Goji fogyasztása jelentős mértékben, 40%-al növelte az SOD szintet és 65%-al csökkentette a lipid peroxidáz szintjét.
Egy másik tanulmány szerint a Goji flavonoidjai védő hatást fejtenek ki a vörösvértestekre. E védő hatást patkányon, a máj mitokondriumaiban és a vörösvértestekben Huang és munkatársai vizsgálták Kínában (1999). Megfigyelték, hogy a mitokondriális lipid peroxidáció jelentősen csökkent a Goji flavonoidok hatására, és a mitokondriumok membrán fluiditását szintén hatékonyan védte. A vörösvértestek alakjukat megőrizték a Goji flavonoid kezelés következtében, míg a kontroll vörösvértestek jelentős károsodást szenvedtek az oxigén szabadgyököktől.

Cukorbetegség (felnőttkori, nem inzulin-függő)
Ajánlott napi dózis: 6 g naponta, napi 2 alkalommal
A Gojit Kínában a felnőttkori cukorbetegség kezelésére régóta használják, mivel az egyensúlyban tartja a vércukor szintet és az inzulin választ.

Emésztőszervi zavarok
Ajánlott napi dózis: 9 g közvetlenül étkezések előtt
Mongóliában a hagyományos gyógyászatot kutató intézetben végzett vizsgálatok szerint a Goji alkalmas az atrofikus gastritis kezelésére, amely csökkent gyomor-aktivitás következtében fellépő emésztési zavar. A betegek minden alkalommal teljes gyümölcsöt fogyasztottak napi 3 alkalommal az étkezések előtt, 2 hónapig vagy ennél hosszabb ideig, és kiváló eredményeket tapasztaltak.

Magas vérnyomás
Ajánlott napi dózis: 9 g naponta
A Goji LBP endotél sejtekre kifejtett hatását Jia és munkatársai 1998-ban vozsgálták Kínában. Eredményeik azt mutatják, hogy a patkányokban a magas vérnyomás kialakulása nagymértékben megakadályozhato Goji LBP adásával.

Immunitás
Ajánlott napi dózis: 6-12 g naponta
Egy tudományos közleményben, amely a Recent Advances In Chinese Herbal Drugs folyóiratban jelent meg, Dr Zhou Jinhuang kimutatta, hogy a Goji poliszacharidjai növelik a sejtmediált és humorális immunválaszokat.
Már 5-10 mg/kg napi dózis esetén is egy hét után már nőtt a szervezet leghatékonyabb betegség ellen küzdő immunsejtjeinek (T-sejtek, citotoxikus T-sejtek és természetes “killer-sejtek”)aktivitása kisérleti állatokban az LBP poliszacharidok hatására. Több tanulmány azt mutatja, hogy a Goji a limfocita transzformáció sebességét növeli és javítja a makrofágok fagocitotikus funkcióját állat-kisérletekben. Az LBP segít a lép konkavalin A által indukált limfocita transzformációjában, valamint növeli a T-sejt függő antigen (SRBC) antitest reakcióját, ami azt jelenti, hogy az LBP szelektiven erősiti a T-sejt immunválaszt. Az LBP azáltal növeli a T-sejtek immunválaszát, hogy megnöveli a T-sejtek felületén az E-receptorok számát, vagy növeli maguknak a T-sejteknek a számát. Az LBP szintén alkalmas ólom mérgezés kezelésére, mivel gátolja a T-sejtek redukcióját és késlelteti az ólom által kiváltott allergies reakciót.
Egy Kínában időseken végzett tanulmány szerint a Goji fogyasztása során megnőtt a szérum lizozin, IgG és IgA szintje valamennyi vizsgált személy esetében. Az interleukin –2 (IL-2) aktivitása 2,26-szorosára növekedett a vizsgálatban résztvevők kétharmadában.

Terméketlenség
Ajánlott dózis: 15 g naponta 4 hónapig
A Gojit ázsiai orvosok régóta használják a terméketlenség gyógyítására. Mégis az, hogy a Goji mely alkotórésze hatékony és az milyen hatásmechanizmussal bír, máig ismeretlen. Wang és munkatársai (2002) vizsgálták a Goji LBP spermium epitél sejtekre gyakorolt hatását in vitro. Azt találták, hogy az LBP gátolta a hipertermia által előidézett szerkezeti károsodást. Azt is tapasztalták, hogy a Goji LBP megnövelte a sejtek élettartamát. Az oxidativ stresszt a szerkezeti károsodás és sejthalál egyik fő okának tartják a testikuláris sejtekben. Wang és munkatársai vizsgálták a LBP hatását az uv-fény által indukált peroxidációra és a citokrom C szint szabadgyökök általi redukciójára. Azt tapasztalták, hogy az LBP mindkét folyamatra jelentős gátló hatást fejtett ki. Eredményeik tudományosan is bizonyították a Goji tradícionális gyógyászatban tapasztalt terméketlenség gyógyító hatását.
Máj-védelem
Ajánlott dózis: 3-6 g naponta
A Gojiból egy új cerebrozidot izoláltak, amely képes megvédeni a patkányok más sejtjeit a szén tetraklorid okozta mérgezésben. Egy másik tanulmányban Kim és munkatársai (1999-ben) azt találták, hogy a Goji cerebrozidok megőrzik a máj mitokondriális glutation szintjét, a reaktiv oxygen gyökök eliminálása révén és ezáltal csökkentik a lipid peroxidációt és a sejtkárosodást.

Kóros elhízás
Ajánlott dózis: 6 g reggelente 6 g délután
A Gojit úgy is vizsgálták, mint a kóros elhízásban hatékony szert. A páciensek minden reggel és délután Goji teat fogyasztottak. Az eredmények kiválóak: valamennyi kezelt jelentős súlyt vesztett. Egy állatkisérletben azt tapasztalták, hogy a Goji LBP fokozta a táplálék energiává alakítását és csökkentette a testsúlyt.

Szájüregi betegség
Ajánlott dózis: 3 g száj-öblögetésre
A Goji emberi fogíny fibroblasztok gyökérhez való tapadására és növekedésére gyakorolt hatását in vitro vizsgálta Liu (1992) a xiani egyetemen Kínában. Eredményei azt bizonyítják, hogy az LBP már alacsony dózis esetén is képes volt növelni a fibroblasztok tapadását és növekedését a gyökér felszínén. A Goji képes elősegíteni az új periodontális szövet képződését

Kísérleti egereken tanulmányozták a Lycium Barbarum poliszaharidjainak hatásait:
Abból a célból fecskendeztek Lycium Barbarum polysaccharidot (LBP-4) és néhány nehéz fémet kísérleti egerek testébe, hogy megfigyeljék az eredményeket. 120 Nőstény egeret véletlenszerűen 4 csoportba osztottak. Minden egyes egeret kg-ként 5,10, és 20 mg LBP-4-el etettek meg. Mindennap lejegyezték az elfogyasztott táplálék súlyát, és az egerek testsúlyát.
21 nappal később meghatározták a kálcium, magnézium, cink és vas tartalmat az egerek izomzatában és csontjában. Az eredmények azt mutatták, hogy az LBP-4 hat fajta monosacharidból áll, ami az egerekben fokozta az étel feldolgozási mértéket, valamint a cink és a vas tartalmat, ezenkívül csökkentette a testsúlyt.További kutatások:
Anti-oxidant (anti-aging)

Characterization of the effects of (anti-aging) medicine Fructus lycii on ß-amyloid peptide neurotoxicity
Cytoprotective effects of Lycium barbarum against (reducing stress) on endoplasmic reticulum
Effect of Lycium barbarum Polisaccharide on the Improvement of (Antioxidant Ability and DNA) Damage in NIDDM Rats
Inhibiting Effects of Achyranthes Bidentata Polysaccharide and Lycium Barbarum Polysaccharide on Nonenzyme Glycation in D-galactose Induced Mouse Aging Model
Lycium barbarum (goji) juice improves in (vivo antioxidant )biomarkers in serum of healthy adults
Protective effect of Lycium barbarum polysaccharides on oxidative
Use of anti-aging herbal medicine, Lycium barbarum, against aging-associated diseases. What do we know so far
Effect of the Lycium barbarum polysaccharides on age-related oxidative stress in aged mice
Protective effect of Lycium barbarum polysaccharides on streptozotocin-induced oxidative stress in rats
Neuroprotective effects of anti-aging oriental medicine Lycium
Antioxidant activities of some common ingredients of traditional chinese medicine, Angelica sinensis, Lycium barbarum and Poria cocos (p 1008-1012)

Diabetes

Effect of Lycium barbarum Polisaccharide on the (Improvement of Insulin Resistance) in NIDDM Rats
Hypoglycemic and hypolipidemic effects and antioxidant activity of fruit extracts from Lycium barbarum

Eyesight

Enhanced bioavailability of zeaxanthin in a milk-based formulation of wolfberry (Gou Qi Zi; Fructus barbarum L.)
Fasting plasma zeaxanthin response to Fructus barbarum L. (wolfberry; Kei Tze) in a food-based human supplementation trial
Functional analysis of multiple carotenogenic genes from Lycium barbarum and Gentiana lutea L. for their effects on beta-carotene production in transgenic tobacco
Determination of carotenoids and their esters in fruits of Lycium barbarum
Neuroprotective effects of Lycium barbarum Lynn on protecting retinal

Cancer

Hot water-extracted Lycium barbarum and Rehmannia glutinosa inhibit proliferation and induce apoptosis of hepatocellular(live cancner) carcinoma cells
Therapeutic Effects of Lycium barbarum Polysaccharide (LBP) on Irradiation or Chemotherapy-Induced Myelosuppressive Mice
Effect of lycium barbarum polysaccharide on human hepatoma QGY7703 cells Inhibition of proliferation and induction of apoptosis

Immunity System

Activation of macrophages by polysaccharide-protein complex from Lycium barbarum
Activation of T lymphocytes by polysaccharide-protein complex from Lycium barbarum L
Reversal of apoptotic resistance by Lycium barbarum glycopeptide 3 in aged T cells
Lycium barbarum polysaccharides regulate phenotypic and functional maturation of murine dendritic cells
Immunomodulation and antitumor activity by a polysaccharide–protein complex from Lycium barbarum
A polysaccharide-protein complex from Lycium barbarum upregulates cytokine expression in human peripheral blood mononuclear cells

General Application

A randomized, double-blind, placebo-controlled, clinical study of the general effects of a standardized Lycium barbarum (Goji) Juice, GoChi
Characterizing the neuroprotective effects of alkaline extract of Lycium barbarum on ß-amyloid peptide neurotoxicity
Lycium barbarum polysaccharides: Protective effects against heat-induced damage of rat testes and H2O2-induced DNA damage in mouse testicular cells and beneficial effect on sexual behavior and reproductive function of hemicastrated rats

Heart

Protective effect of Lycium barbarum on doxorubicin-induced cardiotoxicity

Skin

Lycium barbarum glycoconjugates effect on human skin and cultured dermal fibroblasts3. Cinci 2011. 09. 08. 1:36:15
Rákbetegek fóruma
Kedves Athene!

Sajnalattal hallom, hogy engedhetitek meg magatoknak a Sutherlandiat, de akkor van alternativakent a leander leves fozese. Hozza tudnal jutni egy nagyobbacska leander novenyhez? Parkokban is van erre-arra, ha nektek nincs. Bar nem telallo a mi eghajlatunk alatt, ezert altalaban inkabb viragladakban talalhato. Ennek a hajtasaibol, leveleibol lehet olyan fozetet kesziteni, amely ebben a Sutherlandia-ban talalhato. Maga a noveny mergezo, ezert megfelelo instrukciok nelkul ne allj neki! De ha tudsz szerezni kb. fel vodornyi agat-hajtast-levelet, elkeszitheted a fozetet otthon. A lenyeg, hogy orakon keresztul kell fozni es utana atszurni frottirtorulkozon. A lenyeg, hogy a novenyi reszeket eltavolitsad a fozetbol, amely ekkor mar fogyaszthatova valik. Ha belevagnal, jelezzed, es elokeritem a pontos leirast Egyszer mar megirtam itt a Forumon, de elo tudom keresni a pontos leirast, vagy ujra megirom. A fozet meglehetosen keseru lesz, de csak par kanallal kell bevenni egy-egy alkalommal, es rendkivul eros hatasu, mind virusolo, mind rakolo hatasa egyedulallo!

A masik a Lapacho tea, amely altalaban kaphato gyogynovenyboltokban, es a tea kellemes, kisse vaniliara emlekezteto izu, igy ettol biztosan nem lesz hanyingere a ferjednek. Egy csomag (75 g) kb. 1300 Ft, ezt talan meg tudjatok venni. Ez kb. egy hetre eleg, vagy meg tovabb is.

A gyermeklancfunek a gyokere a legerosebb hatasu, meg kell szaritani es aprora orolni. A levelekbol fozhetsz spenotot, de a legjobb nyersen fogyasztani, salatakent. Nagyon jo vertisztito es majtisztito hatasu. Tobbfele rakra is hatasosnak bizonyult, a maj az egyik es tudo a masik. Itt van egy alternativ website, angolul, a gyermeklancfurol (dandelion) es majrakrol (liver cancer): http://www.cancertutor.com/Cancer02/DandelionRoot.html
Amugy ez a website a legjobb az alternativ terapiakrol. Be is linkelem. Bizzal benne, hogy ferjed fel fog epulni! Az alternativ terapiakhoz nem kell feltetlenul sok penz, nem az a leghatasosabb, ami a legdragabb (lsd. pl. kemo).


4. Cinci 2011. 03. 22. 0:29:21
Rákbetegek fóruma
Netboszi, ha nincs inhalalod, akkor inkabb a Lapachot probald. Persze megprobalhatod az eros paprikasat is, de nem tudom mennyi paprikat kene bele tenned, hogy eleg eros legyen a 'leves' az inhalalashoz. Akkor probald meg inkabb friss tormareszeleket inhalalni, vagy eros paprikat aprora vagni es kis uvegcsebe beletenni es ugy inhalalni. Szerintem ugy hatekonyabb/gazdasagosabb!


5. Netboszi 2011. 03. 21. 17:56:58
Rákbetegek fóruma
De jó, hogy újra van MIM! Cinci, most olvastm az inhalálásos tippjeidet. Nincs készülékem, a paprika nem jó sima gőzöléssel? Bár lapacho teám is van.
Kedves Márti, tökéletesen igazad van amiket írtál. Én továbbra is kitartok a lelki sík hangsúlyozásában is, pusztán azért, mert azt a lehgnehezebb megvalósítani, hogy átállj igazából arra, hogy valóban hidd a gyógyulásod esélyében.
Ha elfogadod az alternativ lehetőségek közül bármelyik szert, és elkezded használni, de zsigerből nem hiszed, hogy hat is, akkor nem ér semmit a legjobb módszer sem. Ne hari, ez tapasztalat.
Persze a fórum nem arra való, hogy erről külön hosszan értekezzünk, elmélyedni az ember csak egyedül tud.
Azt gondolom, hogy a Bandi által említett daganatkezelő terápiának is része. Tudod, a szokásos test-lélek-szellem egyensúlya


6. Cinci 2011. 03. 04. 23:11:57
Rákbetegek fóruma
Kedves Netboszi!

Ha van inhalalo keszuleked, probald ki a kapszaicines inhalalast! En rendszeresen csinalom, mert a kapszaicin gyulladascsokkento es rakolo hatasu. Csak egy erospaprika kell hozza, aminek kivagod az erejet es vizben kiaztatod. Utana ezzel inhalalsz.

Nekem nagyon hatekony volt a lapacho teas inhalalas is. Egy evokanal teat forralsz 20 percig egy 1l vizben. Utana fole hajolsz, gozolsz. Nagyon jo bronchitiszre!


7. Cinci 2011. 02. 12. 1:40:43
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka!

Nagyon koszonom figyelmessegedet es a torodest. Koszonom a hagymarol szolo cikket! Probaltam egy hagymapakolast, talan meg kene megegyszer.

Vettem tegnap en is egy inhalatort, es mintha kicsit jobban felszakadna a kohoges. Ez amitol megorulok, hogy le van tapadva, jobboldalon, es nem tudom kikohogni.

Az inhalatorral lapacho teat es szodabikarbonat inhalaltam. Utana jobb lett kicsit. Voltam a korzetinel, irt fol antibiotikumot. Es ma este bevettem 12 csepp MMS-t, ejszakara.

A juharszirupos kezelesen en elgondolkodnek... Meg nem probaltam meg, de ha tenyleg talalnak nalam a tudoben vmit, hat megprobalom.

Mindenkinek gyogyulast es sok-sok pozitiv gondolatot!

Szeretettel,
Cinci


8. Cinci 2011. 02. 05. 17:52:28
Rákbetegek fóruma
Kedves Kama!

Nagyon orulok, hogy minden rendben van korulottetek. Biztosan sok orommel jar a kis vasgyuro koruli nagymamaskodas.

Tenyleg, szodabikarbonat mar regen szedtem! Mi az a Theospirex es hol lehet kapni inhalatort? Nekem sajnos allando kronikus brochitiszem alakult ki, nem tudom mit csinaljak vele, ill. hova vigyem. A korzeti olyan hanyaveti no, hogy a multkor meg sem hallotta, mikor a tudomre panaszkodtam. Mindig tele van a varo, nagyon keves lehet az orvos. V. tul sok a beteg?

En lapacho teaval inhalaltam, meg tegnap forro hagyma pakolast tettem a mellkasomra, jot tett. Egyebkent MMS-t is szedem napok ota. Csak vigyazni kell vele, mert a C-vitamin (meg antioxidansok) es az MMS (eros oxidalo hatasu szer, klor-dioxid) eppen ellentetes hatasuak. Igy trukkosen kell bevenni oket, nem egyszerre.

Ezen gondolkozom, hogy kidolgozni egy olyan protokollt, ami ugy kombinalja az oxidativ es antioxidans szereket, hogy mindkettot maximalisan kihasznalja, de a ketto nem oltja ki egymast. Pl. reggel bevenni vitaminokat, egyeb antioxidansokat, utana az immunrendszerre hato szereket (cinket, gyogygombat) es este pedig az oxidativ hatasu szereket.

Itthon kiserleteztem most magamon, mert ugyis olyan vagyok, mint egy Petri csesze :-)


9. Cinci 2010. 09. 25. 1:20:15
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka!

Szerintem egyel meg annyi vizitormat, amennyit birsz. En tegnap megettem az egesz kertizsazsa ultetvenyemet (egy talban, csirak), es a vege mar egy kicsit csipos volt, tobbet nem is kivantam volna. De ujra tettem be csirazni a talba. Artani nem art, semmilyen mennyisegben szerintem, de talan probaljon meg annyit enni az ember, amennyit meg tud enni minden nap, vagy legalabbis rendszeresen. Persze, gondolom, egyeb friss novenyek, zold hajtasok, fokhagyma, voroshagyma ugyanolyan hatasos lehet.

Kedves Ila!

En most nem szedek ilyen OPC-t, de tervezem, hogy ismet rendelek. Idorol idore elojon az a felelmem, hogy vastagbel daganatom van. Tuneteim: izzadok, faradekony vagyok, es a hasam bal oldalan, mondjuk, a petefeszek alatt meg vannak duzzadva a nyirokcsomoim. Tenyleg, nem tudja valaki, ez lehet a rak tunete? Feltetelezem, hogy igen, ezenkivul meg IBS lehet az ok, de az is lehet, hogy mindkettoben szenvedek. Mar regota tervezgetem, hogy kivizsgaltatom magam, de... A mai egeszsegugyet elnezve nem tanacsos betegnek lenni.
Szoval, ha kiderul, hogy tenyleg az a bajom, hat talan nagy tetelben fogom megrendelni ezt az OPC-t mert ugy olcsobb es en nagyon bizom benne. A faradekonysagomra mindenesetre nagyon jol hatott, tavaly, mikor utoljara rendeltem.

Kedves Anna!

Azert nem gondolom, hogy az az OPC ugyanaz lehetett, mert az ara alapjan joval tobbnek kellene lennie. Egy flakon kapszula $45, ez majdnem 10 ezer Ft. Tudtommal senki nem hozza be ezt ide, de lehet, hogy tevedek. Mindenesetre csinos zold kupakos flakonban van az eredeti, a rakbokor viragzo kepevel az oldalan. Ra van irva, hogy Sutherlandia OPC. Nem lehet osszeteveszteni. Amugy, azt hiszem az OPC az az Oleander, Cat's claw (macskakarom) es Pau D'Arco (ez amit mi Lapacho neven ismerunk), mert eredetileg Del-Amerikaban gyartotta a fazon, aki csinalja, de a termeles nem volt elegge egyontetu es megbizhato.

Ezert tette at Del-Afrikaba a termelest es a lapachot meg a macskakarmot felvaltotta az ott honos rakbokorral (ez a Sutherlandia). A legfontosabb komponens az oleander benne nyilvan.

Egyebkent Ti nem tudom, olvastatok-e a leanderleves keszites leirasat, amit par hete tettem itt kozze. A lenyeg, hogy lehet otthon is fozni ilyet, ha van vkinek egy leandere, de nagyon sokaig kell fozni, 3-4 oraig, es nagyon at kell szurni, mert a noveny maga erosen mergezo (de a kivonat az mar nem, legfeljebb hasmenest lehet tole kapni).


10. Netboszi 2010. 09. 05. 19:19:26
Rákbetegek fóruma
Itt is 850 Ft ért láttam a sót. Nem tudom mit jelent az, hogy rózsaszín. Mármint minőségben. Elég sok jó dolog van itt is. Csak az a baj, hogy 25000 Ft felett ingyenes a házhozszállítás. Mondjuk itt összefogással lehet szállítatni.
Lapacho kéreg teát is találtam, kb 900 Ft. Nem néztem végig teljesen, de sok minden van.


11. Cinci 2010. 08. 27. 0:41:53
Rákbetegek fóruma
Kedves Ggabi!

En is nagyon szurkolok Nektek es szeretnek segiteni. Apukadban megvan az elniakaras, az a legeslegfontosabb! Nem akarjatok megis kiprobalni a lapacho teat? En ugy erzem, hogy segitene... Nincs a kozelben egy gyogynovenyes, aki arulja? Tegnap megneztem a Mammut I-ben az also szinten levo gyogynovenyes meg mindig 1260 Ft-ert arul egy 75 g-os zacskot.

Te nagyon jo ember lehetsz, azt erzem a leveleidbol. Sok pozitiv energiat kuldok Nektek. Szeretettel, Cinci


12. Cinci 2010. 08. 21. 0:22:19
Rákbetegek fóruma
Ggabi!

Egy masik recept szerint kamillatea fozethez kell keverni par csepp teafa olajat vagy eukaliptusz olajat es azzal inhalalni. Ez is hatasos lehet tudorakban! (Szerintem a lapacho erosebb hatasu.)


13. Cinci 2010. 08. 20. 23:36:30
Rákbetegek fóruma
Kedves ggabi!

Napi 3-at szed apukad a Procontbol? Es miota? En a helyetekben FELTETLENUL megprobalnam a Lapacho teaval valo inhalalast. Kb. ket evokanal szalas lapacho teat forraljal kb 20 percig 1 liter vizzel. Meg azon tuzforron apukad inhalaljon vele 5 percig. Ezt naponta 3-szor meg lehet ismetelni (akar tobbszor is, ha birja). En tavaly sulyos bronchitiszemre csinaltam (voltam tudo rontgenen es sok apro heg latszott a jobb tudomon, szoval ez nalam visszatero), es utana ugy ereztem magam, mintha KISOPORTEK volna a tudomet. Az inhalalas ideje alatt folyamatosan kohecseltem fel a valadekot, lerakodasokat. Apukad feltetlenul probalja meg! Egy cs. 75 grammos lapacho kb. 1200-1300 Ft es eleg egy-ket hetig legalabb. Gyogynovenyboltok aruljak!!! A neten is van sok info errol!


14. aaamind1 2010. 05. 05. 20:21:45
Rákbetegek fóruma
Sziasztok,

Szomorúan látom, hogy sok a vita a különböző alternativ szerek között, ezért elővettem apukám laboreredményeit.Itt az én tapasztalatom. Február 1-jén diagnosztizálták a betegségét, ekkor ő már IV stádiumban lévő, vastagbél primertumor, "számtalan májáttét", gerinccsigolya áttét, és tüdőáttét volt.
Febr 1-jén vérkép:
GOT:147
GPT:87
Bilirubin:14
Fehérvérjest: 13
Vörösvértest 5
hemoglobin 15
Alkalikus foszfatáz 1800
Mint az őrült olyan sebességgel rendeltem meg a COD teát,vital plus, flavogenin , vitanax, máriatövis, ag100, céklalé, gránátalmalé, húskizárva, zöldségek gyümölcsök. Lássuk mitörtént 1 hónappal később. következő vérkép: 03.08
GOT:315
GPT:133
Bilirubin:75
Fehérvérsejt: 13
Vörösvértest 3
hemoglobin 9
Alkalikus foszfatáz 4080
Ez egy eléggé meredek lefelé romlás volt, Cod tea, gomba, máriatövis, stb felfüggeszt, B17 kiegészitőivel elkezd.
következő vérkép, és egyben utolsó: 04.08
GOT:311
GPT:74
Bilirubin:113
Fehérvérsejt: 20
Vörösvértest 3
hemoglobin 10
alkalikus foszfatáz: 3857
Ezen minimális javulás látható, sőt még a mellkasfelvétel tiszta ép tüdőt írt, bár a diagnózis alá odabiggyesztették a tüdödaganatot, gondolván mitől mult volna el..zárójára a ép jobb bal,kőmentes vese ultrahang után KRÓNIKUS VESEELÉGTELENSÉGET is irtak,szóval már azon sem csodálkoznék, ha nem is daganatos volt apukám hanem leukémiás, na mind1. a vizesedése miatt nővér nemadta tovább a B17-et, celladam elkezd, mellette FOLYAMATOS ÁLLAPOTROMLÁS, Napsugár készitményeire már csak 5 napunk volt.
Apukám sem kemót sem sugarat soha életében nem kapott, mellette inkább alternativ szereket, DE nemsegitett semmi. Nemtudom, ha két éve elmegy az onkológiára és kemót kap meddig lett volna velünk, de én aztgondolom, hogy még eddig sem.
de tény, hogy ez a töménytelen mennyiségű alternativ csodaszer nekünk nemtett csodát.
cod tea, vitanax gomba, flavogenin, búzafűlé, celladam, máriatövis, lapacho tea, galajtea, b17, ultimate liver cleanse, c vitamin, articsóka kapszula, dr steinberger levek STB.. NEKÜNK SEMMI!


15. aaamind1 2010. 04. 26. 22:32:56
Rákbetegek fóruma
Kedves Mindenki, köszönöm szépen nektek a hozzászólásaitokat. Nagyon nehéz minden egyes perc a gondolataimmal a fájdalommal és az érzéssel. Elfogadhatatlan ez és ahogy írjátok, sosem fogom feldolgozni és nem is lesz soha könnyebb!!
Tegnap apa kolleganőjével beszéltem, mondta hogy neki 18 éve ment el az apukája és MAI napig nem könnyebb és még mindig mikor hívja az anyukáját szól neki hogy adja már az aput, megkéne beszélni vele valamit. 18 év gyerekek!!

Patina, mi is biztunk a cod teában, a b17ben, az apigenin vitanax gyógygombákban, a celladamban, a máriatövisben, az ezüst kolloidban,a mélyfagyasztott búzafűlében, a lapacho teában és utoljára a prof készitményeiben, és még a végtelenségig sorolhatnám, hogy mi mindent megvettem, a kaqun viztől a preventáig, oxion, articsókakapszula mindent ami jó a májnak, mindent amit csak olvastam fórumon, neten bárhol amiben egy kis reményem lelem.Én hívtam reikist, akartunk pránát is, de nem hogy jobb..rosszabb lett. És ugyanúgy énis minden erőmmel beakartam bizonyitani a mocskos orvosoknak hogy MAJD ÉN! MAJD ÉN MEGGYÓGYÍTOM! nagyon tudtam azonosulni a beirásoddal, és tudom , hogy te is az enyémmel.
....Megműtötték, hogy majd nemfog neki fájni a háta, dereka ezentúl. FRÁSZT, ugyanúgy fájt. Sokat gondolkodom, hogy mit csinálnék másként, de csak arra jutok, hogy nem engedném hogy megműtsék, hanem valahogy próbálnám visszakeményiteni azt a csigolyát amit elevett a daganat neki, és veszélyes volt a mozgás. Olvastam a dávid prof könyvében egy esetet amikor egy egész csontrendszerre kiterjedő áttétről volt szó, amihez egy kisbabákhoz hasonló lágy koponya társult, és ők találtak valami olyan gyógyszert ami talán pár hét alatt visszakeményítette.Apának sosem volt betegségtudata, aztmondta ha nem lennének fájdalmai nem is érdekelné, ugyanúgy dolgozna.Nagyon sokat jelent, ha valaki tud mozogni és nincsenek fájdalmai, valamint debrecenben kutakodnék onkológusok felé, mert egy másik fórumon egy lánynak az apukája kapott 1,5 millio forintos gyógyszert az onkológiától és 1 hónap alatt nagyon jó lett a vérképe, pedig a helyzet ott is elég komoly volt. Nagyon bánt, hogy így magunkra hagytak minket az orvosok, de talán a számtalannak megnevezett májáttéttel még egy specialista sem tudott volna mitkezdeni, na és a gerincvelőbe lógó fájdalommal sem.

Ma történt egy furcsa dolog, nagyon sirtam és mondtam anyukámnak hogy annyira fáj hogy már nincs velem, és kifujtam az orrom és ránéztem a zsebkendőre és véres volt. Nekem sosem szokott vérezni az orrom, mert én nagyon sokat fújom állandóan folyik és most vérzett, és APÁNAK is mindig vérzett az orra mindig kenegettem neki kámforos krémmel fújtuk a tengerisós sprayt bele többek között azért is nem volt levegője mert eldugitotta az alvadt vér, ezen úgy ledöbbentem, hogy most nekem is elkezdett amint kimondtam hogy úgy fáj hogy már nincs velem és utána másik zsebkendőbe mintha mi sem történt volna nyoma sem volt vérnek. Fogalmam sincs hogy hogy hallhattattátok apukáitok hangját, de bizom benne, hogy én is fogom. jóéjszakát!


16. zarad 2010. 04. 06. 21:35:26
Rákbetegek fóruma
Kedves Bandi! (habverős)
Nagyon félreérthettél valamit. Senki sem szereti tőlem jobban aput. Ez nem egy tipikus apa-lánya kapcsolat. Ő a példaképem, az egyetlen ember akiben megbízok, akinek a tanácsaira, véleményére adok. A 17 éves húgom ugyanígy van ezzel. Mindent megtennék, bármit, hogy ne szenvedjen, hogy tudjon sétálni, templomba menni, focizni.Németország, Anglia- itt is felvettem a kapcsolatot orvosokkal. Mindenki azt mondta, hogy nem lehet műteni a mellhártya daganatot. De mi küzdünk. Vitaminok (aloe vera, flavin, manju tea , lapacho tea, ganoderma, cytosan, cordyceps, ezüstkolloid, fagyöngy injekció, cod tea stb....) Prána nadi módszer, chi kung kezelés. Egyszerűen ma a kezelőorvosa, csak annyit kérdezett tőle, hogy hogy van, aztán kiment a kórteremből. Még kedden rá akarta beszélni a kemora és a sugárkezelésre. Apu meg csak azt várja, hogy a májáról eltávolítsák a daganatot. Azt mondja a kardiológus, hogy a szíve nem bírná a műtétet, mert a pulzusa heteken keresztül 120-160 volt, concorral állították be. Az orvosok azt mondták szombaton, hogy készüljünk fel a legrosszabbra.
Mindig bíztatjuk, tudja, hogy bármit megteszünk és ez így van! Nagyon hisz abban, hogy gyógyulni fog, már haza akar menni, hogy dolgozhasson. Élteti a család, a munka. Hogyne küzdenék és hinnék abban, hogy meggyógyul!!! Bízom és remélem a gyógyulását vagy legalábbis azt, hogy ne legyen ilyen szörnyű fájdalma, mert nem érdemli meg.
A telefonszámodat nem találom, esetleg e-mail-en elküldenéd?
Köszönöm a segítségedet. Remélem fenti soraimmal megváltoztattam a véleményedet.


17. zarad 2010. 04. 03. 13:51:46
Rákbetegek fóruma
Sziasztok! Most találtam rá erre a fórumra.
Édesapám 56 éves. Soha nem dohányzott, nem ivott alkoholt. A szenvedélye a család, a foci és a munka. Tavaly májusban lett rosszul. Vizsgálatok egymást követő sorozata, az eredmény: mellhártya rák. Igen, nagyon ritka betegség és a legveszélyesebb, legfájdalmassabb válfaja a ráknak és nem lehet műteni.
4 kemo-t vet fel (Alimta-Cysplatin, de nem bírta, nagyon rosszul volt tőle. Aztén Preventa víz, Flavin, Manju tea, ganoderma, lapacho tea Cytosan, ezüst kolloid, Contarmar, Prána nadi és fülakupuntúrás alternatív kezelések. Most Durogesic és fantanyl tapasznál tartunk. A májon 5x6 cm -s áttét. Elviselhetetlen, iszonyatos, rettenetes fájdalmai vannak. A pulzusa 168 volt. Concor-t kap rá. Mélyen vallásos ember. Mindig azt mondja, hogy a Jó isten majd segít. Nem bírom nézni ahogy szenved. A jobb tüdeje már teljesen elhalt, a mája is nagyon fáj. Hogyan tudok segíteni rajta? Nem bírom elviselni, hogy ennyire szenved. A világ legjobb édesapja, mindig másokon segített, önzetlen, jólelkű. Miért történik ez vele???


18. Cinci 2010. 02. 21. 1:56:58
Rákbetegek fóruma
Kedves Marianna!

Most olvastam a problemadrol en is. Ha szabad kerdeznem, mik voltak a tuneteid amikkel orvoshoz kerultel eloszor?

Amugy itt nalunk nagyon "jo kezekben" vagy, es hiszed, vagy nem, az is elonyt jelent, hogy a doktorok "lemondtak rolad" es nem operaltak rajtad, ha jol ertem.

A Zsoka altal emlitett milk thistle es a Lianida altal emlitett Máriatövis egy es ugyanazon noveny. Azt mindenkeppen jo lenne megprobalni. Amit en szeretnek meg javasolni, es nagyon olcso is, az a MMS, vagyis miracle mineral solution. Az interneten kell megrendelni, van olyan kartyad, amit tudsz hasznalni? En is hasznalom, pillanatnyilag beontes formajaban, es nagyon jot tesz a tuneteimnek (en hatartalanul izzadok ejszakankent, ha elhanyagolom a taplalkozast es vitaminokat, feltetelezem, hogy vastagbel daganat lehet az oka). Azonkivul macskakarom kapszulat es cinkes C-vitamin kapszulat szedek (300mg C-vit es 5 mg cink), egy nap 15-ot. Valamint egy SutherlandiaOPC nevu kapszulat, ezt del-afrikabol rendeltem interneten.

De a Lapacho teat is szoktam neha, es petroleumot! Ugy veszem eszre, hogy az is segit.


19. ... 2010. 02. 19. 10:42:40
Rákbetegek fóruma
Marianna!
Máriatövismagolajat, az pont erre jó. Olvass utánna!!
Veszteni valód nincs, petrónak is nézz utánna!
Lapacho tea is jó.
Gyeremekláncfűlevél, cickafark, korpafű, gyeremkláncfűgyökér.
Most ezek jutottak eszembe.
Üdv.
Lianida


20. lianida 2010. 02. 08. 11:23:01
Rákbetegek fóruma
Szabina!
Csak a saját tapasztalatomat írom le Ti azt csináltok amit jónak hisztek!!
A férjemnél 5 éve diagnosztizáltak, gyomorrákot, tüdő, és májáttátel. A diagnosztizáló orvos azonnal műteni akarta, de nem mentünk bele.
Kezdődött a kapkodás, de találkoztunk egy olyan idős orvossal, aki elmagyarázta, hogy mit "akarnak
műteni olyan sok szerv érintett, hogy annélkül az élet lehetetlen" Csak kínozzák, legyöngítik.
Azonnal elkezdtük szedni a Culevitet óránkét 2 szemet, Supradint, folsavat, C vitamint 3x3000mg.
Még a Naturál-P-t. Akkor még nem voltük ilyen tájékozott elkezdtük a kemót, 8-at kapott a pirosat.
Mikor lejárt, CT, még mindig volt a májban is és tüdőben. Akkor azt mondták, hogy kicsi szünet, és kezdik előről a kemót.
De akkor úgy döntöttük, hogy nem folytatjuk.
2006.januárban elkezdtük a petró kúrát azóta minden évben csinálunk egyet. AZ alternatív szerek azóta is mennek, mikor mit találok jónak.
Most a macskakarom, supradin, folsav, Lapacho tea, homoktövis tea. Cickafark, gyermekláncfűlevél, korpafű, citromfű, lándzsásutifű. Ezt is kapja minden nap.
A gyeremeklácfűgyökeret megszárítom ledarálom, 2 kévéskanállal kicsi vízbe beáztatom és azt csak úgy meginni naponta, kúraszerüen.
Az 5 év alatt arra jöttem rá, hogy az immunredszer alulműködése miatt alakul kia rák és minden betegség.
Azért nehez tanácsot adni mert mindenkinek
más hiányzik az immunrendszer működéséhez( vitaminok, ásványianyagok, nyomelemek) ha nem az pótoljuk ami hiányzik akkor nem ér semmit.
A rák diétát akartam én is, de akkora ellenállás váltott ki a férjemnél, hogy lettem róla.
Azt eszik amit megkíván.
Jó de én csalok olívaolajjal főzök, sok a csirke, ha rákérdez kapásból rávágom, hogy disznó.
Amit lehet, és eltudom sütni akkor csirkéből csinálom.
Orvos közelében 4 éve nem voltunk, nem kíváncsi rá mi van belül.
Ő jól érzi magát, teljes életet él, dolgozik. Ha ránéz valaki egy egészséges embert lát.
Bocs kicsi hosszú voltam
Üdv.
Lianida


21. Cinci 2010. 01. 23. 14:43:14
Rákbetegek fóruma
Kedves Szabina, Katica es masok!

A linkelt elozmenyben mar irtam az oleander+rakbokor szuszpenzio ill. kapszula fantasztikus rakellenes hatasarol. Azonkivul tudoraknal javasoljak meg az inhalalast is, eukaliptusz ill. teafa illoolajaval. En ezenkivul a Lapacho tea gozevel (amilyen forron csak birja a beteg) inhalalast is javaslom. Tavaly telen olyan sulyos bronchitiszem volt es veres a kopetem napokig, hogy azt hittem, tudorakom van. Kinomban talaltam ki ezt az inhalalast es egy nap alatt elmult a bronchitisz. A napokban ismet elojott es megint ezzel kezeltem ki. Ezt a teat ivokurakent is javasoljak rak ellen!

Azonkivul Japanban, dohanyosok kozott 45%-kal kisebb a tudorakosok aranya a zold teat ivok kozott.

Es meg egy, mar korabban leirt szer: MMS, miracle mineral solution (vagyis csodas asvanyi oldat). Ez nem mas, mint klordioxid, ahol egy naszcens oxigen keletkezik a szervezetben, ami a legerosebb molekula (ill. itt egy oxigen ATOMrol van szo) a rak elleni kuzdelemben. Ugyanezen alapul az ozon kezeles, intravenasan, amit nalunk is vegez par 'maverick'(~csodabogar) orvos. Belinkelek egy MMS rendelesi lehetoseget. Az aktivatort nem erdemes megvenni, hanem egyszeruen citromlevel lehet aktivalni ezt az oldatot, amitol kifejlodik a klordioxid.


22. Gabi 2009. 12. 14. 22:01:28
Rákbetegek fóruma
Kedves Lianida!
Ha jól mlékszem, Ti is használjátok a lapacho teát. Hogyan, milyen időközönként? Folyamatosan, vagy a hat hét ivás, négy hét szünettel? Melyiket vásárolod?
Köszönöm előre is a válaszod!


23. Rita 2009. 09. 17. 18:37:37
Rákbetegek fóruma
Szia Pennylane!
Érdemes lenne visszaolvasnod mert nagyon sok hasznos infót találsz, itt szerintem már mindenről szó volt ami szóba jöhet.Amit én javaslok az nagyon sok C vitamin, sárgabarackmag vagy B17 vitamin, immunerősítők , max-immun termékek,Cod tea, lapacho, tafemin, zöld tea, sok zöldség, gyümölcs, céklalé, brokkoli, oxigénes és lúgos víz.Mindenkinek más a szervezete ki kell próbálni mi a jó anyukádnak de a sugár mellékhatásait ellensúlyozni kell.
Gyógyulást kívánok neki!


24. lianida 2009. 09. 05. 21:36:20
Rákbetegek fóruma
Mucika!
Nekük volt egy kemény beszélgetésünk. Mondtam Neki, hogy döntse el élni akar vagy elmenni. Mert ahogyan Ő csinálja az nem jó. Mondtam neki elfogadom a döntését, de döntsön. Ha élni akar akkor hallgasson rám, ha nem békén hagyom. Nagyon nehéz volt, de megérte.
Mi a Naturál-P vel kezdtük amit a mai napig szed.
Meg nagyon sok mindennel. Tibeti kefirgomba, Culevit, Flavin7, Supradin, C vitamin, Folsav,Lapacho tea, Cickafark, gyermekláncfú,
A B17 később kezdtük el szedni, , meg a petrót is később szedtük.
Üdv. Lianida


25. patina 2009. 07. 20. 18:32:26
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Április 23.-a óta olvasom hozzászólásaitokat. Ezen a napon édesapám (61) gyomortükrözését követően, az orvos szemrebbenés nélkül közölte velem, hogy apukámnak gyomorrákja van. De! Meg fog gyógyulni!-tette hozzá. Egy kisvárosi kórház oszt. vezető sebész főorvosához irányított bennünket, hogy majd ő elvégzi a műtétet, mert a daganat "aránylag" jó helyen van. Ezt követően a sebész uh.-ra, mellkas röntgenre, vérvételre, ct-re küldte apukámat, majd máj. 13-án megműtőtte.
Vagyis, csak a gyomor tehermentesítését végezte el, mivel a daganat, átterjedt a patkóbélre, ill. számos májáttétet talált. Kemoterápiát javasolt,amit egy- az uzsoki úti kórházban dolgozó "ismerős" onkológus- nem javasolt, mert szerinte csak felgyorsítaná a folyamatot. Teljesen magunkra maradtunk, egy -az orvosok által- halálra ítélt emberrel( 6 hónapot jósolnak neki). Elkezdtük különböző vitaminok szedését vele, +Culevit, bár azt mondták nem jó mert savas, C-vitamin, csírák, lapacho tea, oxigénes víz, máriatövismagolaj, golden yacca és pránanadis kezelések. Ezek után mindig jobban volt, még a szőlőt is letetőzte, ill. étvágya is jobb lett. 1 hónapja vért kapott, most vas injekciót, mert ugyanolyan rossz a vérképe, ráadásul, gyakran van hőemelkedése, és fáj a hasa a jobb mellkas alatt. A pénteki véreredményből aztán kiderült, hogy nagyon rosszak a májfunkciós értékek,az uh. pedig előrehaladott májáttéteket mutat. Ma már kicsit hányt, nem jó a közérzete. Sajnos nem maradt más lehetőségünk, mint amitől én félek, de ma egy eü.-ben dolgozó szakember is ezt ajánlotta, hogy jókat hallott a petróleumról.(megrendeltem a pharmafutártól) Kérlek Benneteket, hogy aki használta segítsen mennyit adhatunk belőle, vagy csak erősítsetek meg, hogy jól tesszük, hogy elkezdjük! Köszönöm, bármilyen tanácsnak nagyon örülök!
Mindenkinek szép napot kívánok:patina


(1. lap) >>>2 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->